Ring Twice

Hulp voor tuinonderhoud bij jou in de buurt

Meer dan 3.250 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuiniers

Tuinonderhoud in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
4.98/5 · 252 reviews
2050 Antwerpen
Hallo, mijn naam is Sandra en ben 53 jaar. Ik werk sinds enige tijd in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben correct en een pietje precies.
Tuinonderhoud in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
4.97/5 · 194 reviews
1861 Wolvertem
Ik ben drietalig NL FR EN kan goed met de schilderskwast om ,weet alles van electriteit , tuinier graag en ik heb tweemaal mijn huis gerenoveerd. waterleiding aansluiten buizen ontstoppen dakgoot nakijken noem maar op
Tuinonderhoud in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
4.97/5 · 158 reviews
2860 Sint-katelijne-waver
Hallo, Ik ben Eric. Handige Harry. Kraan plaatsen, repareren of een lekkende afvoer? Kast monteren of bv een Ikea Pax kast op maat maken? Verlichting plaatsen? Auto repareren? Tuinwerk? Ik kan het allemaal zoals het hoort en ben snel en vriendelijk. Indien ik iets niet kan zeg ik het zeker. Ik heb zeer veel kluservaring, mijn evaluaties zeggen denk ik voldoende... Groetjes, Eric
Tuinonderhoud in Breendonk (2870) - Marc
Marc
4.96/5 · 157 reviews
2870 Breendonk
Hallo,mijn naam is Marc en ik werk graag en ben een stipte persoon en help graag een handje in de tuin en eventueel binnenshuis,ben perfect tweetalig en niet roker en 49j en geen schrik voor een paar uurtjes te kloppen tot dan
Tuinonderhoud in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
4.94/5 · 140 reviews
3520 Zonhoven
Dag allemaal, ik ben Peter en ik heb mij ingeschreven omdat ik zelf op zoek was naar een paar handen om te helpen en kwam tot de vaststelling dat dit niet zo gemakkelijk was. Vandaar dat ik mij heb ingeschreven om andere personen te helpen met het klussen in en rondom het huis en de tuin.
Tuinonderhoud in Hofstade (9308) - François
François
4.94/5 · 127 reviews
9308 Hofstade
jong gepensioneerde die al wat ervaring heeft met klussen en tuinen. electro mechanica technieker van opleiding.redelijk wat gerenoveerd in het verleden zodat ik van verschillende markten thuis ben.van jongs af aan groene vingers gehad en nog steeds zo dat ik op dat gebied raad en daad kan bezorgen.
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
4.98/5 · 127 reviews
9820 Merelbeke
Hallo, ik ben Eric, echtgenoot, vader van 2 kleuters, full-time dj en verhuurder van klank- en lichtinstallaties voor evenementen. Sinds de coronacrisis zijn zo goed als al mijn jobs geannuleerd en tracht ik mijn tijd te vullen met andere jobs: Onderhoud tuin Schilderen Verhuis Zaken wegbrengen naar het containerpark Ikea kasten in elkaar steken ... Ik beschik over een VW Transporter Groetjes
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
4.86/5 · 123 reviews
9050 Gentbrugge
Dag Allemaal, als gepensioneerde heb ik te veel vrije tijd die ik zinvol wil invullen. Met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik goed op de hoogte van alle tuinonderhoud en snoeien van hagen. Met jarenlange ervaring als projectleider in de bouw kan ik ook de meeste klussen in- en buitenshuis wel klaren. Ik lever verzorgd werk voor een correcte prijs. Tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Hove (2540) - Marc
Marc
4.94/5 · 108 reviews
2540 Hove
Dag Mensen, ik ben Marc, 68 jaar, gepensioneerd en ik wens mijn karige pensioen wat aan te vullen. Door zelf mijn woning uit te breiden, een tuinhuis en een schuurtje te ontwerpen en te bouwen, kasten te monteren, zelf alle schilderwerk uit te voeren, mijn tuin te onderhouden heb redelijk wat praktische ervaring opgedaan. Als ik aan iets begin werk ik het af. Een afspraak is een afspraak.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Tim
Tim
4.92/5 · 102 reviews
3500 Hasselt
Hallo, Mijn naam is Tim ondertussen 36 jaar, getrouwd en werkzaam in een technische omgeving.. Als hobby en ontspanning wil ik graag allerlei klusjes uitvoeren die me interessant lijken! Afgestudeerd als elektricien, erna allerlei cursussen, .. Ervaring via hoofdberoep en renoveren eigen woning (sanitair, tegelen, behangen,...) . Tuinwerk (maaien, scheren, snoeien, boomkap...)vind ik ook fijn..
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 97 reviews
9000 Gent
Hallo. Ik ben Joachim. Ik ben 44 jaar, alleenstaande, opleiding maatschappelijk werker, al 15 jaar wonende in Gent. Ik werk fulltime als bediende-verkoper in Colruyt, dit jaar werk ik 11 jaar in de winkel te Gent. Ik zou graag een beetje bijverdienen in mijn omgeving. Ik heb geen specifiek technisch inzicht, maar kan wel meehelpen allerhande. Tuinwerk kan ik. Ik kan goed en correct autorijden.
Tuinonderhoud in Lokeren (9160) - Jonas
Jonas
4.96/5 · 93 reviews
9160 Lokeren
Hallo ik ben Jonas, 33 jaar en werk graag met mijn handen. Ik werk als technieker in 2 ploegen dus kan mij makkelijk vrijmaken overdag in de week. Ik heb ervaringen met verbouwingen maar je mag mij voor andere klussen ook contacteren.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Yves
Yves
4.98/5 · 90 reviews
3800 Brustem
Hallo, dag iedereen, Ik ben beperkte invalide sinds 2012, dus kan niet meer vol of halftijds gaan werken, maar... Sinds de zomer van 2017 ben ik terug meer en meer dingen te gaan en kunnen doen, ik wil bezig zijn en moet veel beweging hebben, dat is een deel van mijn revalidatie! Ben in de zomer als vrijwilliger begonnen met af en toe het gras te gaan afmaaien en ook kleine hagen te scheren
Tuinonderhoud in Herk-De-Stad (3540) - Jeroen
Jeroen
4.94/5 · 90 reviews
3540 Herk-De-Stad
Hallo, Ik ben jeroen cox 29j oud van regio Sint truiden, en wil graag wat bij klussen , bij voorkeur tuinieren ik kan ook echter ook andere dingen .heb mijn huis zelf klaar gemaakt en kan veel dingen zelf maken en herstellen .
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
4.98/5 · 89 reviews
9940 Evergem
Ik ben Philippe, 58 jaar, technisch bediende, trotse vader, en fiere opa. Ik ben meestal vrij, in de namiddag. Ik help graag mensen, ben sociaal actief, en handige Harry. Ik zie bezig zijn niet als werken, ben creatieve duizendpoot/klusser. Ik bezit een propere bestelwagen met dubbele cabine, lang model... En verdien graag een € tje bij ... Ik kijk uit naar jullie klusjes

Tuinonderhoud: geëvalueerd met 4.86 door 10.995 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud, gazon verticuteren, tuinier gezocht, haag snoeien, tuinaanleg, hovenier gezocht, bomen snoeien, tuinieren, groenafval opruimen, gras zaaien,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Tuin opfrissen
Thomas raadt Cedric aan Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
snoeiwerk in Wommelgem
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Winteropkuis tuin
Lisa raadt Constantin aan Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud?

Het gras is altijd groener aan de overkant bij jouw buurman? Je hebt een grote tuin maar je hebt geen zin, geen tijd of je hebt niet zo’n groene vingers om jouw tuin moet onderhouden?
Je wil jouw tuin opnieuw aanleggen, maar je weet niet goed waar te beginnen? Je wil een nieuw terras bouwen, misschien een vijver?

In jouw tuin staan er verschillende bomen of heggen die gesnoeid moeten worden? Je wil deze klus liever aan een ervaren hovenier overlaten? Op Ring Twice staan tal van hoveniers klaar om jou te helpen met jouw tuinonderhoud. Je kan op Ring Twice een overzicht vinden van alle beschikbare tuinaannemers in jouw buurt.

Onder tuinonderhoud vallen veel tuinwerken. Enkele van de vele taken die jouw hovenier zal uitvoeren voor jouw tuinonderhoud zijn de volgende:Er zijn nog tal van andere taken die onder tuinonderhoud vallen. Tuinonderhoud is belangrijk opdat jouw tuin lang mooi en gezond kan blijven. Tuinonderhoud moet dus regelmatig gebeuren zodat je het hele jaar door van jouw tuin kan genieten.

Tuinman of tuinaannemer voor tuinonderhoud?

Het antwoord is beide! Een tuinman is hier het meest bevoegd voor, maar je kan gerust een tuinaannemer inschakelen voor jouw tuinonderhoud. Hier vind je het onderscheid tussen een tuinman en tuinaannemer.

Tuinman

Je kan een tuinman inzetten voor zo goed als alle zaken die met jouw tuin te maken hebben. Je hebt niet zo’n groene vingers? Of gewoonweg geen zin om jouw tuin te onderhouden? Of je weet niet goed hoe je aan tuinonderhoud moet beginnen? Een tuinman inschakelen is daarom een goede zet. Het basispakket van een tuinman kan in twee categorieën ingedeeld worden:

Tuinaanleg

Samen met de tuinman kan je jouw droomtuin creëren. Denk maar aan gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een nieuwe tuinomheining plaatsen, enzovoort. Tuinmannen kunnen jou het beste advies geven: aan welke kant van jouw tuin jouw nieuw terras aanleggen, welke plant of struik waar in de tuin plaatsen. Het professioneel advies van een tuinman is zeer waardevol.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin moet ook goed onderhouden worden om zo ten volle teugen te kunnen genieten. Het is daarom verstandig om jouw tuinman ook voor tuinonderhoud aan te nemen. Zo is jouw tuin altijd mooi en gezond, het hele jaar door.

Tuinaannemer

Een tuinaannemer zal jou helpen bij het aanleggen of renoveren van een tuin. Een tuinaannemer beschikt als specialist in tuinwerken over de juiste materialen voor het uitvoeren van allerlei soorten tuinwerken. Algemeen gesproken kan je een tuinaannemer inschakelen voor:

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin: denk maar aan het aanleggen van een oprit, het bouwen van een terras. Maar ook het aanleggen van tuinpaden, jouw gazon of een vijver aanleggen.

Tuinonderhoud

De klassieke tuinonderhoud: bomen, hagen en struiken snoeien. Onkruid wieden is ook een basistaak.

Tuinontwerp

Eventueel een tuinontwerp: de tuinaannemer kan ook in sommige gevallen helpen bij het uittekenen van een tuinplan.
Je kan op zowel een tuinman als een tuinaannemer beroep doen voor jouw tuinonderhoud. Het professioneel advies van beide experten in tuinwerken is zeer waardevol.

Wat zijn de prijzen voor tuinonderhoud?

Een tuinonderhoud kan in prijs variëren naargelang de hovenier, het seizoen, de duur van de onderhoud en de werkzaamheden die je wil laten uitvoeren. Als het enkel gaat om het gras maaien en de planten wateren, zal het minder kosten dan wanneer je een boom laat snoeien of zelfs afkappen.

De prijs voor een tuinonderhoud is ook afhankelijk van het type contract dat je hebt met jouw tuinman. Jouw hovenier komt elke maand voor een tuinonderhoud? Het zal jou minder kosten, want jouw hovenier zal telkens minder lang aan het werk zijn. De tuin is maandelijks onderhouden. Als je slechts één keer per jaar een hovenier inschakelt, zal de hovenier langer bezig zijn om jouw tuin te onderhouden. De kosten van een tuinonderhoud kunnen variëren naargelang de oppervlakte van jouw tuin en natuurlijk ook jouw wensen. Gaat het enkel om een goede snoeibeurt voor jouw haag of gaat het om een complete tuinontwerp en tuinaanleg, met een nieuw terras en vijver? De kosten hangen dus af van wat je graag zou willen.

Op Ring Twice vind je verschillende tuinaannemers aan verschillende tarieven. Je kan een aanvraag indienen en ontvangt meerdere prijsoffertes. Je ontvangt al prijsoffertes vanaf € 15/uur!
DienstTuinonderhoud prijs
Tuinonderhoud€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Je wil een tuinaannemer of tuinman inschakelen voor tuinonderhoud, tuinontwerp of tuinaanleg? Maar je wordt afgeschrikt door het prijskaartje dat een tuinaanleg kan kosten. Kosten van tuinonderhoud kunnen snel oplopen. Na het plaatsen van jouw dienstaanvraag op Ring Twice, krijg je binnen de 24u meerdere offertes van verschillende tuinaannemers bij jou in jouw buurt. Je krijgt dus een duidelijk overzicht van de prijzen van meerdere tuinaannemers. Door de verschillende tuinaannemers met elkaar te vergelijken, vind je het bod dat het beste bij jou past.

Als je via Ring Twice beroep doet op een hovenier, ontvang je verschillende prijsoffertes. Hieronder vind je een overzicht van de meest gevraagde diensten en hun gemiddelde vraagprijs. Dien gratis een aanvraag in om zo een voorstel op maat te ontvangen.
DienstenGemiddelde prijzen tuinonderhoud
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wegdoen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe vaak moet ik mijn tuin onderhouden?

Een tuin onderhouden is niet altijd een gemakkelijk karweitje, of het nu een kleine stadstuin of een grote tuin is. Het neemt tijd in, het kan ook geld kosten als je de juiste gereedschappen moet aankopen. Daarom is het vaak handig om een deskundige hovenier in te schakelen. Je hoeft dan zelf niet de handen uit de mouwen steken en het werk wordt ook nog eens goed uitgevoerd door een ervaren tuinaannemer.

Hoe vaak moet je een hovenier inschakelen? Elke lente? Voor elke winter? Om de twee jaar? De een kiest ervoor om elke week zijn tuin te onderhouden, de andere om de drie maanden of zelfs langer. Eén gouden regel: een regelmatige tuinonderhoud zorgt voor een dagelijks genot. Na de aanleg van jouw tuin wil je er natuurlijk lang van kunnen genieten. Daarom is een goede tuinonderhoud zeer nuttig. Een goede tuinonderhoud houdt in dat je de planten, struiken, de bloemen, het gras goed in vorm houdt. Het is daarom belangrijk om regelmatig eens door de tuin te lopen en alles een beetje te onderhouden. Zo voorkom je dat jouw bomen of struiken ziek worden.

Eenmaal de eerste warme zonnestralen beginnen te schijnen in de lente, willen we de tuin weer in. Na een lange winter, heeft jouw tuin wat extra liefde en een goede onderhoudsbeurt nodig. Onkruid, dode planten, groene mos op jouw terras. Daarom is een tuinonderhoud doorheen het hele jaar optimaal om zo met volle teugen van jouw tuin te kunnen genieten. Je kan misschien kleine werkzaamheden zoals het onkruid verwijderen of het terras onderhouden zelf doen, maar een ervaren hovenier zal dit met alle plezier voor jou doen. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle beschikbare tuinmannen in jouw buurt. Zij hebben de nodige ervaring en kennis qua tuinonderhoud en weten precies hoe ze jouw tuin het beste kunnen onderhouden. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud

De laatste aanvragen in de categorie tuin

Volledige rommel tuin opruimen plus gras aan leggen - Tuinman - Tuinonderhoud gevraagd voor 1 of 2x per maand - Tuin en co - Zomerklaar maken van de tuin (10) - Wat grond weghalen en schoffelen - Tuinman gezocht - Tuinhulp Gezocht - Tuinman voor 4/5 uur per week (6) - Handige Harry voor de tuin - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien - Tuinonderhoud (14) - hulp bij onderhoud grote tuin (10) - Mollenvanger gezocht - werk met hakselmachine. - Gras maaien 1u werk (4) - Tuinman voor 4/5 uur per week (5) - Tuinman - tuinieren (16) - Tuin opfrissen (3) - Tuinwerken - Snoeiwerk - Bladeren , dakgoot en onkruid - Nu zou de lindeboom in mijn voortuin moeten gesnoeid worden in Sint-denijs-westrem. - Tuinman die onze droomtuin mee helpt vormgeven - snoeien van hagen en oderhoud (24) - Tuinman voor 4/5 uur per week (4) - Bladeren , dak en onkruid - 45m beukenhaag planten - gras maaien + groenafval wegdoen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden