tuinonderhoud

Hulp voor tuinonderhoud bij jou in de buurt

Meer dan 4.065 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (280 reviews)
Hallo, mijn naam is Sandra en ben 55 jaar. Ik werk sinds enige tijd in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben correct en een pietje precies.
Tuinonderhoud in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
Wolvertem
4.98/5 (212 reviews)
Ik ben drietalig NL FR EN kan goed met de schilderskwast om ,weet alles van electriteit , tuinier graag en ik heb tweemaal mijn huis gerenoveerd. waterleiding aansluiten buizen ontstoppen dakgoot nakijken noem maar op
Tuinonderhoud in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.94/5 (194 reviews)
Dag allemaal, ik ben Peter en ik heb mij ingeschreven omdat ik zelf op zoek was naar een paar handen om te helpen en kwam tot de vaststelling dat dit niet zo gemakkelijk was. Vandaar dat ik mij heb ingeschreven om andere personen te helpen met het klussen in en rondom het huis en de tuin.
Tuinonderhoud in Meise (1860) - Marc
Marc
Meise
4.96/5 (182 reviews)
Hallo,mijn naam is Marc en ik werk graag en ben een stipte persoon en help graag een handje in de tuin en eventueel binnenshuis,ben perfect tweetalig en niet roker en 49j en geen schrik voor een paar uurtjes te kloppen tot dan
Tuinonderhoud in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (158 reviews)
Hallo, Ik ben Eric. Handige Harry. Kraan plaatsen, repareren of een lekkende afvoer? Kast monteren of bv een Ikea Pax kast op maat maken? Verlichting plaatsen? Auto repareren? Tuinwerk? Ik kan het allemaal zoals het hoort en ben snel en vriendelijk. Indien ik iets niet kan zeg ik het zeker. Ik heb zeer veel kluservaring, mijn evaluaties zeggen denk ik voldoende... Groetjes, Eric
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.97/5 (149 reviews)
Ik ben Philippe, 58 jaar, technisch bediende, trotse vader, en fiere opa. Ik ben meestal vrij, in de namiddag. Ik help graag mensen, ben sociaal actief, en handige Harry. Ik zie bezig zijn niet als werken, ben creatieve duizendpoot/klusser. Ik bezit een propere bestelwagen met dubbele cabine, lang model... En verdien graag een € tje bij ... Ik kijk uit naar jullie klusjes
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.82/5 (147 reviews)
Dag Allemaal, Als gepensioneerde met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur beschik ik over een FYTOLICENTIE P2 zodat ik alle professionele gewasbeschermingsmidddel kan aankopen en mag toepassen. Daarnaast heb ik een lange ervaring als PROJECTLEIDER in de BOUW zodat ik de meeste klussen in- en buitenshuis voor u vakkundig kan klaren. Graag tot uw dienst, Martin
Tuinonderhoud in Hofstade (9308) - François
François
Hofstade
4.94/5 (145 reviews)
Jong gepensioneerde die al wat ervaring heeft met klussen en tuinen. Electro mechanica technieker van opleiding. Ik heb redelijk wat gerenoveerd in het verleden zodat ik van verschillende markten thuis ben. Van jongs af aan groene vingers gehad en nog steeds zo dat ik op dat gebied raad en daad kan bezorgen.
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.98/5 (143 reviews)
Hallo, ik ben Eric, echtgenoot, vader van 2 kleuters, full-time dj en verhuurder van klank- en lichtinstallaties voor evenementen. Sinds de coronacrisis zijn zo goed als al mijn jobs geannuleerd en tracht ik mijn tijd te vullen met andere jobs: Onderhoud tuin Schilderen Verhuis Zaken wegbrengen naar het containerpark Ikea kasten in elkaar steken ... Ik beschik over een VW Transporter Groetjes
Tuinonderhoud in Hove (2540) - Marc
Marc
Hove
4.95/5 (129 reviews)
Dag Mensen, ik ben Marc, 68 jaar, gepensioneerd en ik wens mijn karige pensioen wat aan te vullen. Door zelf mijn woning uit te breiden, een tuinhuis en een schuurtje te ontwerpen en te bouwen, kasten te monteren, zelf alle schilderwerk uit te voeren, mijn tuin te onderhouden heb redelijk wat praktische ervaring opgedaan. Als ik aan iets begin werk ik het af. Een afspraak is een afspraak.
Tuinonderhoud in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.96/5 (120 reviews)
Hallo ik ben Ronny en ben al 6 jaar in prepensioen!Ben ervaren bouwvakker met VCA 2 attest en de laatste jaren bij een renovatiebedrijf gewerkt!Veel geklust tijdens mijn loopbaan,en in ons huis zelf veel geklust! Van loodgieterij en elektriciteit ben ik niet op de hoogte, wel schilderen behangen en tal van klussen, kleine herstellingen aan woningen! ea. Zie mijn evaluaties van vorige klussen
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Yves
Yves
Brustem
4.98/5 (113 reviews)
Hallo, dag iedereen, Ik ben beperkte invalide sinds 2012, dus kan niet meer vol of halftijds gaan werken, maar... Sinds de zomer van 2017 ben ik terug meer en meer dingen te gaan en kunnen doen, ik wil bezig zijn en moet veel beweging hebben, dat is een deel van mijn revalidatie! Ben in de zomer als vrijwilliger begonnen met af en toe het gras te gaan afmaaien en ook kleine hagen te scheren
Tuinonderhoud in Herk-De-Stad (3540) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herk-De-Stad
4.92/5 (110 reviews)
Hallo, ik ben Jeroen, 30 jaar oud. Ik woon in de regio Nieuwerkerken en wil graag wat bij klussen. Bij voorkeur tuinieren, naar de containerpark gaan... Ik kan ook echter ook andere dingen. Heb mijn huis zelf afgewerkt, zowel binnen als buiten.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.92/5 (109 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Ruben, een jonge militair van 24 jaar. Ik heb een dilpoma electromechanica. Ik ben opzoek naar een bijverdienste voor na de uren en/of in het weekend. Ik ben een echte dierenvriend en ben ook niet bang van zwaar werk.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (107 reviews)
Hallo, Mijn naam is Tim ondertussen 36 jaar, getrouwd en werkzaam in een technische omgeving.. Als hobby en ontspanning wil ik graag allerlei klusjes uitvoeren die me interessant lijken! Afgestudeerd als elektricien, erna allerlei cursussen, .. Ervaring via hoofdberoep en renoveren eigen woning (sanitair, tegelen, behangen,...) . Tuinwerk (maaien, scheren, snoeien, boomkap...)vind ik ook fijn..
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice is bereid te helpen als de website en het computeren voor iemand "ingewikkeld" is ”
Sander
“ Een goede opzet van het contact met de uitvoerder. Snelle reacties van de uitvoerders. ”
Beslim
“ Zeker een oplossing voor al wat klussen betreft , voor mij was het deze keer zonder problemen maar heb me dan ook strict aan de procedure gehouden van RingTwice. ”
Yannick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud: geëvalueerd met 4.86 door 13.273 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud, gazon verticuteren, tuinier gezocht, haag snoeien, tuinaanleg, hovenier gezocht, bomen snoeien, tuinieren, groenafval opruimen, gras zaaien,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Op zoek naar een tuinman? 

Het gras is altijd groener aan de overkant bij uw buurman? U heeft een grote tuin maar u heeft geen zin, geen tijd of u heeft niet zo’n groene vingers om uw tuin moet onderhouden? 

U wilt uw tuin opnieuw aanleggen, maar u weet niet goed waar te beginnen? U wilt een nieuw terras bouwen, misschien een vijver? 

In uw tuin staan er verschillende bomen of heggen die gesnoeid moeten worden? U wilt deze klus liever aan een ervaren tuinman overlaten? Op Ring Twice staan tal van tuinmannen klaar om u te helpen met uw tuinonderhoud. U kunt op Ring Twice een overzicht vinden van alle beschikbare tuinaannemers in uw buurt. 

 

Snel een ervaren hovenier vinden? 

U wilt uw tuin spik en span maken voor de lente om optimaal te kunnen genieten deze zomer? Of u wilt uw tuin klaarmaken voor de winter? Er moeten bomen gesnoeid worden of net nieuwe hagen geplant worden?  Via Ring Twice vindt u alle beschikbare tuinmannen in uw buurt. U plaatst een dienstaanvraag op het platform Ring Twice en binnen de 24u ontvangt u meerdere prijsoffertes. U beslist dan welke tuinman het best geschikt is voor uw tuinwerken. Dit kan u bepalen op basis van de meerdere evaluaties die vorige klanten hebben geschreven en ook op basis van de offerte. Op Ring Twice vindt u altijd de geschikte tuinman die overeenkomt met uw verwachtingen. 

Hoeveel kost zo’n tuinonderhoud? 

De kosten van een tuinonderhoud kunnen variëren naargelang de oppervlakte van uw  tuin en  natuurlijk ook uw wensen. Gaat het enkel om een goede snoeibeurt voor uw haag of gaat het om een complete tuinontwerp en tuinaanleg, met een nieuw terras en vijver? De kosten hangen dus af van wat u graag zou willen. 

U wilt een tuinaannemer inschakelen voor tuinonderhoud, tuinontwerp of tuinaanleg? Maar u wordt afgeschrikt van het prijskaartje dat een tuinaanleg kan kosten. Kosten van tuinonderhoud kunnen snel oplopen. Na het plaatsen van uw dienstaanvraag op Ring Twice,  krijgt u binnen de 24u meerdere offertes van verschillende tuinaannemers bij u in uw buurt. U kriijgt dus een duidelijk overzicht van de  prijzen van meerdere tuinaannemers. Door de verschillende tuinaannemers met elkaar  te vergelijken, vindt u het bod dat het beste bij u past. Een handige tip om een tuinman te kiezen, is kijken naar zijn stijl. Het is altijd goed om te vragen naar vorige klanten of ontwerpen om te zien of zijn stijl bij uw stijl past. Zo zijn er geen verrassingen! 

U kiest dus zelf welke tuinaannemer de geschikte tuinman is voor uw project en budget!  

 

Wat kan een tuinaannemer zoal doen?

Voor welke tuinwerken kunt u een tuinman inschakelen? Tuinaannemers hebben een ruim assortiment aan wat ze allemaal kunnen doen. U  kunt  een tuinman inzetten voor zo goed als alle zaken die met uw tuin te maken hebben. U  heeft niet zo’n groene vingers? Of gewoonweg geen zin om uw tuin te onderhouden? Of u weet niet goed hoe u aan tuinonderhoud moet beginnen? Een tuinman  inschakelen is daarom een goede zet. Tuinmannen kunnen  u het beste  advies geven: aan welke kant van uw tuin uw nieuw terras aanleggen, welke plant of struik waar in de tuin plaatsen. Het professioneel advies van een tuinaannemer is zeer waardevol. 

U kunt een tuinaannemer inschakelen voor tuinonderhoud. Na het selecteren van een tuinman via het platform Ring Twice en het te zijn overeengekomen van een prijs, komt de tuinman langs en maakt hij uw tuin weer op orde. Dit kan inhouden dat de hovenier uw gras maait, uw bomen of struiken snoeit. Maar een tuinman kan ook zo veel meer. U kan ook beroep doen op één van onze Ring Twice tuinaannemers voor een tuinontwerp of tuinaanleg. Ze zullen u helpen met een tuinontwerp van A tot Z. 

Verdere werkzaamheden van een tuinman kunnen boomverzorging zijn, maar ook tuinadvies geven of een beplantingsplan samen opstellen. 

 

Hoe vaak moet ik mijn tuin onderhouden?

Een tuin onderhouden is niet altijd een gemakkelijk karweitje, of het nu een kleine stadstuin of een grote tuin is. Het neemt tijd in, het kan ook geld kosten als u de juiste gereedschappen moet aankopen. Daarom is het vaak handig om een deskundige  tuinman in te schakelen. U hoeft dan zelf niet de handen uit de mouwen steken en het werk wordt ook nog eens goed  uitgevoerd door een ervaren tuinaannemer. 

Maar hoe vaak moet u een tuinman inschakelen? Elke lente? Voor elke winter? Om de twee jaar? 

De een kiest ervoor om elke week zijn tuin te onderhouden, de andere om de drie maanden of zelfs langer. Eén gouden regel: een regelmatige tuinonderhoud zorgt  voor een dagelijks genot.  Eenmaal de eerste warme zonnestralen beginnen te schijnen in de lente,  willen we de tuin weer in. Na een lange winter, heeft uw tuin wat extra liefde en een goede onderhoudsbeurt nodig. Onkruid, dode planten, groene mos op uw terras. Daarom is een tuinonderhoud doorheen het hele jaar optimaal om zo met volle teugen van uw tuin te kunnen genieten. U kunt misschien kleine werkzaamheden zoals het  onkruid verwijderen of het terras onderhouden zelf doen, maar een ervaren tuinman zal dit met alle plezier voor u doen. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk  alle beschikbare tuinmannen in uw buurt. Zij hebben de nodige ervaring en kennis qua tuinonderhoud en weten precies hoe ze uw tuin het beste kunnen onderhouden. 

Andere categorieën binnen tuinonderhoud

De laatste aanvragen in de categorie tuin

Steenblokken verplaatsen - Snoeien van hagen en klimplanten. 1 dag werk - Onderhoud tuin (18) - Tuinwerk - Het snoeien van de haag: 1.70 hoog en 10m. 2x - 3 boompjes snoeien - hoge haag te snoeien - Gras maaien tuin (20) - Tuinman - (tuin)aanlegger kleine beeldentuin gevraagd. - Hagen inkorten van bouwgrond - Verder tuinonderhoud (28) - Tuinman gezocht - Snoeien - Terras en tuin te opruimen (4) - Onderhoud tuin (15) - Tuinman met eigen grasmaaier - haag scheren en onkruid verwijderen - Tuin winterklaar maken - Tuinman,gras maaien,verticuteren,onkruid - Tot eind oktober het gras maaien - Tuin - tuin man - Tuinman Keerbergen (5) - Opkuis tuin - brandhaag vervangen - Tuinonderhoud gras maaien,verticuteren, onkruid tss de planten - Boomsnoeier professional. - Klimop haag snoeien en voortuin onkruidvrij maken - Klimop haag/voortuin - Mollenvanger - herstel houtopslagplaats en herzetten van panelen - Haag snoeien - Tuinman/hulp (71) - Opruiming tuin - Takken boven huis en tuinhuis wegsnoeien (2) - Grasveld maaien - Tijd om de haag wat op te frissen. (13) - Tuinonderhoud, beplanting, 2 x scheerwerk/jaar (2) - HAGEN SNOEIEN - Hagen scheren - snoeien hagen en rapen eikels, afvoeren - Tuinonderhoud - trap uitgraven - onderhoud tuin (3) - tuinonderhoud - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien - Onderhoud tuin (50) - Gevelplant snoeien - mijn verwilderde tuin terug herstellen (6) - tuinonderhoud (31) - mijn verwilderde tuin terug herstellen (5) - Haag snoeien en verwijderen wilde klimop rond haag - wekelijks maaien van gazon (9) - Haag en boom snoeien - Tuinhulp wekelijks (44) - snoeien van hagen en oderhoud (40) - Tuinman - Gras afrijden (23) - Tuin even winter klaar maken - Volgende snoei ronde (18) - Dak van kleine veranda opkeren, zodat er geen vuilnis in de afwatering komt en er water op het plat dak blijft staa - Heraanleg gazon +/- 170 m² - Haag snoeien - Tuinderhoud (5) - Struiken snoeien en onkruid - Beukenhaag en laurierhaag snoeien - Aanplanten - snoeien van beukenhaag - Gras zaaien - aanleg tuin: gras aanleggen - Taxushaag snoeien - tuinman voor enkele bomen en haag - Haag bewerken - Boom snoeien , ev kleine omheining plaatsen - Klimop deels verwijderen tot onder het dak & deels ramen vrijmaken van snel groeiende groeiende klimop. - Kruiden en bloementuin aanleggen - aanleg tuin - Courante lichte tuinwerken (3) - opkuis tuin - Tuinhulp + heraanleg bepaalde stukken - Haag snoeien en restanten wegbrengen - Prijsofferte - Hulp tuinonderhoud pab (5) - Hey daar! Het zou zijn voor de haag te snoeien. - Opkuis terrein met garages Aalst - onkruid - Boom vellen - Hulp in de tuin: gras afrrijden, wieden, snoeien (16) - Haag scheren - Bomen snoeien en winterklaar maken tuin - Tuinaanleg - Iemand die met plezier in tuin werkt en met kennis - Verplanten beukenhaag - tuinhulp - Haag snoeien en opruimen - Haag inkorten (veel te hoog) - Tuinman 2x per maand - Klimop snoeien - Onderhoud en kleine werken in de tuin - Tuinman gezocht voor paar uurtjes per week
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden