Tuinonderhoud in België: 3.154 tuiniers

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
4.98/5 · 249 reviews
2050 Antwerpen
Hallo, mijn naam is Sandra en ben 53 jaar. Ik werk sinds enige tijd in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben correct en een pietje precies.
Tuinonderhoud in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
4.97/5 · 194 reviews
1861 Wolvertem
Ik ben drietalig NL FR EN kan goed met de schilderskwast om ,weet alles van electriteit , tuinier graag en ik heb tweemaal mijn huis gerenoveerd. waterleiding aansluiten buizen ontstoppen dakgoot nakijken noem maar op
Tuinonderhoud in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
4.97/5 · 158 reviews
2860 Sint-katelijne-waver
Hallo, Ik ben Eric. Handige Harry. Kraan plaatsen, repareren of een lekkende afvoer? Kast monteren of bv een Ikea Pax kast op maat maken? Verlichting plaatsen? Auto repareren? Tuinwerk? Ik kan het allemaal zoals het hoort en ben snel en vriendelijk. Indien ik iets niet kan zeg ik het zeker. Ik heb zeer veel kluservaring, mijn evaluaties zeggen denk ik voldoende... Groetjes, Eric
Tuinonderhoud in Breendonk (2870) - Marc
Marc
4.96/5 · 157 reviews
2870 Breendonk
Hallo,mijn naam is Marc en ik werk graag en ben een stipte persoon en help graag een handje in de tuin en eventueel binnenshuis,ben perfect tweetalig en niet roker en 49j en geen schrik voor een paar uurtjes te kloppen tot dan
Tuinonderhoud in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
4.94/5 · 140 reviews
3520 Zonhoven
Dag allemaal, ik ben Peter en ik heb mij ingeschreven omdat ik zelf op zoek was naar een paar handen om te helpen en kwam tot de vaststelling dat dit niet zo gemakkelijk was. Vandaar dat ik mij heb ingeschreven om andere personen te helpen met het klussen in en rondom het huis en de tuin.
Tuinonderhoud in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
4.98/5 · 127 reviews
9820 Merelbeke
Hallo, ik ben Eric, echtgenoot, vader van 2 kleuters, full-time dj en verhuurder van klank- en lichtinstallaties voor evenementen. Sinds de coronacrisis zijn zo goed als al mijn jobs geannuleerd en tracht ik mijn tijd te vullen met andere jobs: Onderhoud tuin Schilderen Verhuis Zaken wegbrengen naar het containerpark Ikea kasten in elkaar steken ... Ik beschik over een VW Transporter Groetjes
Tuinonderhoud in Hofstade (9308) - François
François
4.94/5 · 126 reviews
9308 Hofstade
jong gepensioneerde die al wat ervaring heeft met klussen en tuinen. electro mechanica technieker van opleiding.redelijk wat gerenoveerd in het verleden zodat ik van verschillende markten thuis ben.van jongs af aan groene vingers gehad en nog steeds zo dat ik op dat gebied raad en daad kan bezorgen.
Tuinonderhoud in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
4.86/5 · 123 reviews
9050 Gentbrugge
Dag Allemaal, als gepensioneerde heb ik te veel vrije tijd die ik zinvol wil invullen. Met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik goed op de hoogte van alle tuinonderhoud en snoeien van hagen. Met jarenlange ervaring als projectleider in de bouw kan ik ook de meeste klussen in- en buitenshuis wel klaren. Ik lever verzorgd werk voor een correcte prijs. Tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Hove (2540) - Marc
Marc
4.93/5 · 103 reviews
2540 Hove
Dag Mensen, ik ben Marc, 68 jaar, gepensioneerd en ik wens mijn karige pensioen wat aan te vullen. Door zelf mijn woning uit te breiden, een tuinhuis en een schuurtje te ontwerpen en te bouwen, kasten te monteren, zelf alle schilderwerk uit te voeren, mijn tuin te onderhouden heb redelijk wat praktische ervaring opgedaan. Als ik aan iets begin werk ik het af. Een afspraak is een afspraak.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Tim
Tim
4.94/5 · 96 reviews
3500 Hasselt
Hallo, Mijn naam is Tim ondertussen 36 jaar, getrouwd en werkzaam in een technische omgeving.. Als hobby en ontspanning wil ik graag allerlei klusjes uitvoeren die me interessant lijken! Afgestudeerd als elektricien, erna allerlei cursussen, .. Ervaring via hoofdberoep en renoveren eigen woning (sanitair, tegelen, behangen,...) . Tuinwerk (maaien, scheren, snoeien, boomkap...)vind ik ook fijn..
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 93 reviews
9000 Gent
Hallo. Ik ben Joachim. Ik ben 44 jaar, alleenstaande, opleiding maatschappelijk werker, al 15 jaar wonende in Gent. Ik werk fulltime als bediende-verkoper in Colruyt, dit jaar werk ik 11 jaar in de winkel te Gent. Ik zou graag een beetje bijverdienen in mijn omgeving. Ik heb geen specifiek technisch inzicht, maar kan wel meehelpen allerhande. Tuinwerk kan ik. Ik kan goed en correct autorijden.
Tuinonderhoud in Lokeren (9160) - Jonas
Jonas
4.96/5 · 91 reviews
9160 Lokeren
Hallo ik ben Jonas, 33 jaar en werk graag met mijn handen. Ik werk als technieker in 2 ploegen dus kan mij makkelijk vrijmaken overdag in de week. Ik heb ervaringen met verbouwingen maar je mag mij voor andere klussen ook contacteren.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Yves
Yves
4.98/5 · 89 reviews
3800 Brustem
Hallo, dag iedereen, Ik ben beperkte invalide sinds 2012, dus kan niet meer vol of halftijds gaan werken, maar... Sinds de zomer van 2017 ben ik terug meer en meer dingen te gaan en kunnen doen, ik wil bezig zijn en moet veel beweging hebben, dat is een deel van mijn revalidatie! Ben in de zomer als vrijwilliger begonnen met af en toe het gras te gaan afmaaien en ook kleine hagen te scheren
Tuinonderhoud in Herk-De-Stad (3540) - Jeroen
Jeroen
4.94/5 · 87 reviews
3540 Herk-De-Stad
Hallo, Ik ben jeroen cox 29j oud van regio Sint truiden, en wil graag wat bij klussen , bij voorkeur tuinieren ik kan ook echter ook andere dingen .heb mijn huis zelf klaar gemaakt en kan veel dingen zelf maken en herstellen .
Tuinonderhoud in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
5/5 · 85 reviews
9940 Evergem
Ik ben Wouter, ik werk in volcontinu en zoek een jobje waar ik af en toe mensen kan helpen op mijn vrije dagen. Ik ben een doe-het-zelver en probeer graag alles zelf te doen. Ik werk graag zowel binnen- als buitenshuis.

Tuinonderhoud: geëvalueerd met 4.85 door 10.817 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud, gazon verticuteren, tuinier gezocht, haag snoeien, tuinaanleg, hovenier gezocht, bomen snoeien, tuinieren, groenafval opruimen, gras zaaien,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud?

Het gras is altijd groener aan de overkant bij uw buurman? U heeft een grote tuin maar u heeft geen zin, geen tijd of u heeft niet zo’n groene vingers om uw tuin moet onderhouden?
U wilt uw tuin opnieuw aanleggen, maar u weet niet goed waar te beginnen? U wilt een nieuw terras bouwen, misschien een vijver?

In uw tuin staan er verschillende bomen of heggen die gesnoeid moeten worden? U wilt deze klus liever aan een ervaren hovenier overlaten? Op Ring Twice staan tal van n klaar om hoveniers te helpen met uw tuinonderhoud. U kunt op Ring Twice een overzicht vinden van alle beschikbare tuinaannemers in uw buurt.

Onder tuinonderhoud vallen veel tuinwerken. Enkele van de vele taken die uw hovenier zal uitvoeren voor uw tuinonderhoud zijn de volgende:Er zijn nog tal van andere taken die onder tuinonderhoud vallen. Tuinonderhoud is belangrijk opdat uw tuin lang mooi en gezond kan blijven. Tuinonderhoud moet dus regelmatig gebeuren zodat u het hele jaar door van uw tuin kan genieten.

Tuinman of tuinaannemer voor tuinonderhoud?

Het antwoord is beide! Een tuinman is hier het meest bevoegd voor, maar u kunt gerust een tuinaannemer inschakelen voor uw tuinonderhoud. Hier vindt u het onderscheid tussen een tuinman en tuinaannemer.

Tuinman

U kunt een tuinman inzetten voor zo goed als alle zaken die met uw tuin te maken hebben. U heeft niet zo’n groene vingers? Of gewoonweg geen zin om uw tuin te onderhouden? Of u weet niet goed hoe u aan tuinonderhoud moet beginnen? Een tuinman inschakelen is daarom een goede zet. Het basispakket van een tuinman kan in twee categorieën ingedeeld worden:

Tuinaanleg

Samen met de tuinman kan u uw droomtuin creëren. Denk maar aan gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een nieuwe tuinomheining plaatsen, enzovoort. Tuinmannen kunnen u het beste advies geven: aan welke kant van uw tuin uw nieuw terras aanleggen, welke plant of struik waar in de tuin plaatsen. Het professioneel advies van een tuinman is zeer waardevol.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin moet ook goed onderhouden worden om zo ten volle teugen te kunnen genieten. Het is daarom verstandig om uw tuinman ook voor tuinonderhoud aan te nemen. Zo is uw tuin altijd mooi en gezond, het hele jaar door.

Tuinaannemer

Een tuinaannemer zal u helpen bij het aanleggen of renoveren van een tuin. Een tuinaannemer beschikt als specialist in tuinwerken over de juiste materialen voor het uitvoeren van allerlei soorten tuinwerken. Algemeen gesproken kunt u een tuinaannemer inschakelen voor:

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin: denk maar aan het aanleggen van een oprit, het bouwen van een terras. Maar ook het aanleggen van tuinpaden, uw gazon of een vijver aanleggen.

Tuinonderhoud

De klassieke tuinonderhoud: bomen, hagen en struiken snoeien. Onkruid wieden is ook een basistaak.

Tuinontwerp

Eventueel een tuinontwerp: de tuinaannemer kan ook in sommige gevallen helpen bij het uittekenen van een tuinplan.
U kunt op zowel een tuinman als een tuinaannemer beroep doen voor uw tuinonderhoud. Het professioneel advies van beide experten in tuinwerken is zeer waardevol.

Wat zijn de prijzen voor tuinonderhoud?

Een tuinonderhoud kan in prijs variëren naargelang de hovenier, het seizoen, de duur van de onderhoud en de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Als het enkel gaat om het gras maaien en de planten wateren, zal het minder kosten dan wanneer u een boom laat snoeien of zelfs afkappen.

De prijs voor een tuinonderhoud is ook afhankelijk van het type contract dat u hebt met uw tuinman. Uw hovenier komt elke maand voor een tuinonderhoud? Het zal u minder kosten, want uw hovenier zal telkens minder lang aan het werk zijn. De tuin is maandelijks onderhouden. Als u slechts één keer per jaar een hovenier inschakelt, zal de hovenier langer bezig zijn om uw tuin te onderhouden. De kosten van een tuinonderhoud kunnen variëren naargelang de oppervlakte van uw tuin en natuurlijk ook uw wensen. Gaat het enkel om een goede snoeibeurt voor uw haag of gaat het om een complete tuinontwerp en tuinaanleg, met een nieuw terras en vijver? De kosten hangen dus af van wat u graag zou willen.

Op Ring Twice vindt u verschillende tuinaannemers aan verschillende tarieven. U kunt een aanvraag indienen en ontvangt meerdere prijsoffertes. U ontvangt al prijsoffertes vanaf € 15/uur!
DienstTuinonderhoud prijs
Tuinonderhoud€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

U wilt een tuinaannemer of tuinman inschakelen voor tuinonderhoud, tuinontwerp of tuinaanleg? Maar u wordt afgeschrikt van het prijskaartje dat een tuinaanleg kan kosten. Kosten van tuinonderhoud kunnen snel oplopen. Na het plaatsen van uw dienstaanvraag op Ring Twice, krijgt u binnen de 24u meerdere offertes van verschillende tuinaannemers bij u in uw buurt. U krijgt dus een duidelijk overzicht van de prijzen van meerdere tuinaannemers. Door de verschillende tuinaannemers met elkaar te vergelijken, vindt u het bod dat het beste bij u past.

Als u via Ring Twice beroep doet op een hovenier, ontvangt u verschillende prijsoffertes. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gevraagde diensten en hun gemiddelde vraagprijs. Dien gratis een aanvraag in om zo een voorstel op maat te ontvangen.
DienstenGemiddelde prijzen tuinonderhoud
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wegdoen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe vaak moet ik mijn tuin onderhouden?

Een tuin onderhouden is niet altijd een gemakkelijk karweitje, of het nu een kleine stadstuin of een grote tuin is. Het neemt tijd in, het kan ook geld kosten als u de juiste gereedschappen moet aankopen. Daarom is het vaak handig om een deskundige hovenier in te schakelen. U hoeft dan zelf niet de handen uit de mouwen steken en het werk wordt ook nog eens goed uitgevoerd door een ervaren tuinaannemer.

Hoe vaak moet u een hovenier inschakelen? Elke lente? Voor elke winter? Om de twee jaar? De een kiest ervoor om elke week zijn tuin te onderhouden, de andere om de drie maanden of zelfs langer. Eén gouden regel: een regelmatige tuinonderhoud zorgt voor een dagelijks genot. Na de aanleg van uw tuin wilt u er natuurlijk lang van kunnen genieten. Daarom is een goede tuinonderhoud zeer nuttig. Een goede tuinonderhoud houdt in dat u de planten, struiken, de bloemen, het gras goed in vorm houdt. Het is daarom belangrijk om regelmatig eens door de tuin te lopen en alles een beetje te onderhouden. Zo voorkomt u dat uw bomen of struiken ziek worden.

Eenmaal de eerste warme zonnestralen beginnen te schijnen in de lente, willen we de tuin weer in. Na een lange winter, heeft uw tuin wat extra liefde en een goede onderhoudsbeurt nodig. Onkruid, dode planten, groene mos op uw terras. Daarom is een tuinonderhoud doorheen het hele jaar optimaal om zo met volle teugen van uw tuin te kunnen genieten. U kunt misschien kleine werkzaamheden zoals het onkruid verwijderen of het terras onderhouden zelf doen, maar een ervaren hovenier zal dit met alle plezier voor u doen. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle beschikbare tuinmannen in uw buurt. Zij hebben de nodige ervaring en kennis qua tuinonderhoud en weten precies hoe ze uw tuin het beste kunnen onderhouden. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud

De laatste aanvragen in de categorie tuin

Wie kan er dringend mn gras afdoen? - Onderhoud gemeenschappelijke tuin - natuurtuin onderhoud (8) - Onderhoud tuin (9) - Tuinonderhoud (3) - Treurwilg snoeien - Tuinieren (14) - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien (10) - Onderhoud tuin (14) - Hoge boom snoeien (ca. 15 meter) - Tuinhulp (8) - snoeien haag - Snoeien van haag in privaat domein. (6) - snoeien klimop, kleine (fruit)bomen. - Tuinman gezocht - 't schereyn (5) - Tuinman gezocht voor wekelijks onderhoud - Gras maaien tuin (10) - hulp bij kkinkerwerk en onderhoud - Oprit leggen met klinkers - Haag bijscheren tuin - Hout zagen - Tuinman (31) - Hulp in de tuin, onkruid, snoeien etc.. (2) - Tuinman/hulp (41) - Scheren van haag - hofjes doen (12) - Tuinonderhoud en klussen algemeen - Snoeien appel- en perenbomen - GRAS EN BOS MAAIEN (93) - Onkruid, hakselhout - Jardiner - Jardinier : Tondre la pelousse, tailler la haie - Knotwilgen knotten - Tuinonderhoud hele jaar door 2u per week - Winter preparation - Stadstuin onderhoud - Hulp in de tuin (2) - Snoeien van hagen en planten stadstuin - Tuinman gezocht voor onderhoud
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden