tuinonderhoud Antwerpen

Tuinonderhoud Antwerpen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Antwerpen

Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Kurt
Kurt
Antwerpen
4.97/5 (89 reviews)
Hallo, ik ben Kurt en met mijn Renault Master en met een grote verhoogde aanhangwagen ben ik van plan om bij te verdienen met transport van pakjes en stukken zoals meubels,diepvriezer, ijskasten , wasmachines, etc , en desnoods grof huisvuil als ik hiermede iemand van dienst kan zijn graag 👍🏻
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Hallo, ik ben Tijs, een jonge onderwijzer op een secundaire school waar jongeren met een mentale beperking terecht kunnen. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen: elektriciteit, tuinonderhoud, klein schrijnwerk, klein sanitair,.. Ik ben in bezit van een TSO-diploma (elektriciteit) en van een Bachelor-diploma (leraar PAV/TECHNIEK).
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (37 reviews)
Ik ben Jacek. Zal ik uw Personal Assistant worden? Ik kan voor u administratie doen. Ik spreek heel goed Nederlands, Engels en Pools . Ik kan een beetje Frans, Duits en Russisch. Ik werk snel met Excel, Word en PowerPoint. Ik kan u dat ook leren of zelf met die programma's voor u werken. Ik heb master in toegepaste economische wetenschappen. Ik woon en werk in het hartje Antwerpen. Tot uw dienst!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Dag allemaal,Ik ben Mihai uit Antwerpen. Ik heb heel veel ervaring in onderhouden voor tuin zoals (grass maaien,planten en nieuw grass plaatsen,ik kan alles doen wat nodig is in een tuin)ik ben een eerlijke man en ik hou van kwaliteit..Ik heb alle materialen benodigde om te tuinieren.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Okok
Okok
Antwerpen
5/5 (16 reviews)
Beste, Ik ben okok 28 jaar ik ben klusjes man ik heb ervaring mat verhuizen en ik doe het graag op het weekend en mijn vrije tijd ik help u met alles graag werk altijd tevreden klant is mij doel . Met groot vriendelijk.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2020) - Hajriz
Hajriz Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Doe graag klusjes hier en daar ben handig in veel dingen zoals kleine loodgieterwerken,rolluiken herstelen of plaatsen en ook zonneschermen. Werk graag na mijn uren daroom da ik ook zelfstandig ben in bijberoep.Heb een grote bestelbus dus kan alles mee vervoeren tuinafval, bouwafval en alles andere. Werk ook graag int weekend.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Yana
Yana
Antwerpen
5/5 (12 reviews)
Hey allemaal 🤗 Mijn naam is Yana, ik ben 28 jaar en leerkracht van beroep. (Zedenleer en Talen Spaans, Engels, Nederlands) Ik geef ook dansles (salsa, bachata en kizomba🕺🏽) Momenteel ben ik me aan het omscholen tot systemisch therapeut (familieopstellingen). Mijn passies zijn natuur, spiritualiteit, dansen, reizen, lesgeven en creatief bezig zijn. 🪷🌿Ik ben heel handig en betrouwbaar😊
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Yassine
Yassine
Antwerpen
4.86/5 (7 reviews)
Hallo, mijn naam is Yassine en ben 30 jaar oud. Ik werk in shiften en heb vrije momenten. ik ben in mijn vrije tijd klus ik graag bij mensen dus herstellingen, plaatsen van bepaalde delen in het huis. Ik heb in mijn appartement alles zelf gedaan. Heb je vragen zit je met een bepaald klusje stel maar voor en zie of ik het kan doen. hopelijk tot binnenkort
Tuinonderhoud in Zwijndrecht (2070) - Edward
Edward
Zwijndrecht
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben Eddy, 71 jaar jong, maar zeer vlot en gezond en nog jong uitziende. Ik wens kleine klusjes te doen in huis en in de tuin, hagen scheren, gazon afrijden, onkruid wieden. Hulp bij de grote kuis in huis, gordijnen en overgordijnen hangen, gaatjes boren om bepaalde zaken op te hangen, enz. Ik ben een eerlijke en correcte man en ik ben een pietje precies! Graag tot binnenkort. Eddy
Tuinonderhoud in Antwerpen (2020) - Habib
Habib
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Goeiedag, Mijn naam is Habib, ik heb een halftijdse job waardoor ik nog tijd heb om een centje bij te verdienen. Dit is een geweldige platvorm waar ik mijn handen uit de mouwen wil steken. Ik ben al van nature een klusjesman en help graag mensen. Ik kan goed Engels en een woordje Frans. Ik ben in een bezit van een rijbewijs C en heb ervaring in transport. Tot dan!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Murat
Murat Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Dag Allemaal, ik ben Ati, een zelfstandige klusjesman, ik en mijn kleine team doen allerlei werken, zoals elke klusjesman eigenlijk. Elektriciteitswerken loodgieterswerk schilder tegels tuin bezettingswerken etc … laat maar weten wat u nodig hebt de rest gebeurd van zelf.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Marius
Marius Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Dag,ik ben Ioan . Ik ben een ervaren /stipt klusser in verschillende richtingen.ik werk precies en ordelijk. Ervaring in montage van meubels ,schilderen, tuin onderhoud, renovatie werk . Mijn doel is mijn klanten content maken, meer kunt u zien als ik voor u werk. Tot dan
Tuinonderhoud in Borgerhout (2140) - Marcelo
Marcelo
Borgerhout
4.5/5 (4 reviews)
Ik ben Marcelo(24), ik kom uit Chile en ik woon in Antwerpen. Ik wil graag mijn leven in België opbouwen met mijn vriendin. Ik verplaats mij met openbaar vervoer maar ik heb geen probleem om ver te gaan. Ik kan een beetje van alles doen(tuinwerk, schilderen, poetsen, hondenuitlaat, en nog meer) Twijfel niet om mij te contacteren als je een goeie service wilt.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben Bram, een jonge student Architectuur aan de universiteit van Antwerpen. Ik ben 22 jaar en zeer gemotiveerd om jou te helpen bij de klus- en informaticaproblemen waarmee je geen weg weet. Ik heb in beide vakgebieden een ruime kennis opgedaan door mijn opleiding en vakantiejobs. Ik ga altijd zeer nauwkeurig te werk en probeer je zo veel mogelijk vooruit te helpen.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben Marcin - jouw tuinman. Haag trimmen, gras maaien en alle werk in jouw tuin zal door me gedaan worden. Klik nu op "Marcin kiezen" om mijn gsm-nummer zien. Ik woon in Antwerpen, maar ik heb een auto dus ik kan verplaatsen. Ik werk samen met een vriend die ook via ListMinut werkt. Tot snel! Marcin
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Antwerpen: geëvalueerd met 4.76 door 339 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Antwerpen, tuinier Antwerpen, hovenier Antwerpen, tuinaannemer Antwerpen, onderhoud tuin Antwerpen, opruimen groenafval Antwerpen, tuinonderhoud prijzen Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden