tuinonderhoud Antwerpen

Tuinonderhoud Antwerpen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Antwerpen

Sandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (272 reviews)
Hallo, mijn naam is Sandra en ben 55 jaar. Ik werk sinds enige tijd in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben correct en een pietje precies.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (33 reviews)
Ik ben Jacek. Zal ik uw Personal Assistant worden? Ik kan voor u administratie doen. Ik spreek heel goed Nederlands, Engels en Pools . Ik kan een beetje Frans, Duits en Russisch. Ik werk snel met Excel, Word en PowerPoint. Ik kan u dat ook leren of zelf met die programma's voor u werken. Ik heb master in toegepaste economische wetenschappen. Ik woon en werk in het hartje Antwerpen. Tot uw dienst!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Dag allemaal,Ik ben Mihai uit Antwerpen. Ik heb heel veel ervaring in onderhouden voor tuin zoals (grass maaien,planten en nieuw grass plaatsen,ik kan alles doen wat nodig is in een tuin)ik ben een eerlijke man en ik hou van kwaliteit..Ik heb alle materialen benodigde om te tuinieren.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben Marcin - jouw tuinman. Haag trimmen, gras maaien en alle werk in jouw tuin zal door me gedaan worden. Klik nu op "Marcin kiezen" om mijn gsm-nummer zien. Ik woon in Antwerpen, maar ik heb een auto dus ik kan verplaatsen. Ik werk samen met een vriend die ook via ListMinut werkt. Tot snel! Marcin
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een sociaal sportieve kerel die wat zo willen bijverdienen. Ik ben 20jaar uit Antwerpen geboren in Merksem(Antwerpen) ik leer graag bij en ben altijd graag met van alles en nog wat bezig. Ik ben n werkzoekende. hopelijk tot snel
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Goedemiddag, Ik ben Koen en doe al heel mijn leven tuinonderhoud. Ik doe alle werken in jouw tuin alsof het min eigen tuin is. Ben heel flexibel zowel wat tijdstip als de plaatsen waar het werk moet worden uitgevoerd. Ben gewoon om alleen te werken, maar ook samen met andere mensen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Olivier, 28 jaar. Door mijn werk als schipper heb ik regelmatig vrije dagen. Deze vrije tijd zou ik graag nuttig besteden door iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ben je opzoek naar betrouwbaar en aangename hulp voor bijles, klusjes, boodschappen of andere taken ? Laat het me weten! Tot snel groeten Olivier
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Yves kibi puati
Yves kibi puati
Antwerpen
Nieuw
Beste, mijn naam is Yves. Een 31 jarige Antwerpenaar die zich momenteel aan het heroriënteren is op de arbeidsmarkt. Ik heb Humane wetenschappen gestudeerd en Aangezien ik nu veel tijd heb en graag en centje bijverdien wil ik mijzelf graag opeen nuttige manier bezig houden. Ik ben een manusje van alles dus contacteer mij gerust voor allerhande taken. Alvast bedankt en tot snel. Mvg, Yves
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Caia
Caia
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik ben Caia en ik ben vrij handig. Aangezien ik nu wat meer vrije tijd heb, bied ik graag mijn diensten aan. Ik kan tuinieren, klussen, op dieren passen, ... Misschien is het interessant om weten dat ik geen rijbewijs heb. Hopelijk tot snel!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Ben
Ben
Antwerpen
Nieuw
Hey! Mijn naam is Ben, 32 jaar en ik werk momenteel onregelmatige uren als verantwoordelijke bij een foodtruck- en cateringbedrijf. Daarom heb ik heel wat uurtjes vrij en die wil ik dan ook nuttig besteden. Ik ben multi-inzetbaar en heb ook ervaring in onderhoud van tuinen. Hopelijk tot gauw!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Jonas
Jonas
Antwerpen
Nieuw
Goeie dag Ik ben Jonas (28j) en zoek extraatjes tijdens mijn vrije tijd. Interesse in planten onderhouden op terras of in tuin. Ik woon nu 1 jaar in het centrum van Antwerpen en ik mis toch een tuin om in bezig te zijn. Maar andere klussen, zoals een babysit of oppas voor dieren enzovoort, zijn ook wel eens welkom. Zelf heb ik in de scouts gezeten en heb reeds ervaring in tuinonderhoud.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Thomas
Thomas
Antwerpen
Nieuw
Hey iedereen. Ik ben Thomas, 29 jaar en woonachtig in Antwerpen. Ik heb een vaste job met afwisselende uren waardoor ik vrij vaak tijd heb om nog iets extra te doen. Ik ben van kleins af opgegroeid in 'den bouw' waardoor ik van alles wel wat af weet. Allerlei kleine klussen zijn geen probleem voor mij. Jullie kunnen mij steeds contacteren en ik kijk er naar uit om jullie te kunnen helpen!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Antwerpen
Nieuw
- Maatschappelijk Werker - Massagetherapeut - Coach - Werkervaring als tuinman, bloemist, magazijnier, monitor, house-/babysitter, kelner, chauffeur - Rijbewijs B - Flexibel - Talen: Nedl., Frans, Duits, Engels
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Brent
Brent
Antwerpen
Nieuw
Goedemiddag, ik ben Brent. Ik ben 21 jaar en zoek naast min voltijdse job nog iets om de handen uit te mouwen te steken en wat bij te verdienen. Ik ben een echte doe-het-zelver en ga steeds zorgvuldig te werk. Verder spreek ik nederlands en engels, en kan ik me ook behelpen in het frans.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2050) - Junior
Junior
Antwerpen
Nieuw
dag allemaal ik ben Junior. een jonge arbeider uit linkeroever ik ben 19 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd, want ik heb dat hard nodig ik ben zeer gemotiveerten ,correct ik heb heel veel ervaring opgedaan als voeger, metselaar, tuinier, daarnaast ben ik ook een tapper/barman. ik heb nog meer ervaring en ik ben iemand dat u nodig zult hebben.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Antwerpen: geëvalueerd met 4.79 door 335 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Antwerpen, tuinier Antwerpen, hovenier Antwerpen, tuinaannemer Antwerpen, onderhoud tuin Antwerpen, opruimen groenafval Antwerpen, tuinonderhoud prijzen Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Antwerpen?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Antwerpen.

Wat kost tuinonderhoud in Antwerpen?

De prijzen voor tuinonderhoud in Antwerpen hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Antwerpen
Groentetuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wegdoen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Antwerpen bepaald?

Een tuinonderhoud in Antwerpen brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Antwerpen vraagt speciaal tuinmateriaal. Een ander element is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook variëren naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Antwerpen
Tuinonderhoud Antwerpen€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Antwerpen doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin degelijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Antwerpen te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Antwerpen goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en gazon er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Antwerpen geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Antwerpen is nodig om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Antwerpen te verzorgen, hoe netter en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Antwerpen.

Tuinonderhoud in Antwerpen kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Antwerpen te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Antwerpen houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Antwerpen zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Antwerpen blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Antwerpen te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Antwerpen

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Antwerpen

Snoeien doet bloeien - Snoeiwerk & terras reinigen met hoge druk - On kruid en beetje snoeien, ook 1 conifeer - Onkruid tussen de tegels van de oprit. - Tuin verzorgen - Onderhoud tuin - terras in een park klaarzetten - Onderhoud tuin La Chapelle - Tuintje opfrissen : (3) - Bijeen harken bladeren en vegen terrassen - Tuinman/vrouw - Tuintje opfrissen : (2) - Gas maaien en planten verzorgen - Tuinman voor 2 X per jaar sierstruiken snoeien. - Tuintje opfrissen : - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Andere - Tuinhulp - Siergras planten - Planten planten hagen en buxus snoeien onkruid - Siergras en planten olanten - Hagen snoeien en onkruid verwijderen - Tuinhulp - onderhoud stadstuin - ik zoek een professionele tuinman - Het hele gazon omspitten en terug beplanten - Tuinmeubelen - Aanleggen grasmatten, verwijderen boomwortel - stadtuin - tuinman (5) - tuinman (4) - tuinman (3) - tuinman (2) - tuinman - Opruim tuin en beplanten - Snoeien van 2 bomen in een kleine voortuin - Tuinman gevraagd (2) - Tuinman gevraagd - Tuin verander - egaliseren van tuin - Snoeien HOGE magnolia - tuinonderhoud - Winteronderhoud van klein stadstuintje - Boom snoeien - Onderhoud - Onderhoud (groot)v.voortuin en achtertuin - Snoeien hagebeuk en paplaurierhaag en plaatsen worteldoek onder steentjeslaag - opkuis van tuin - Tuin - Snoeiwerk, klimop tegen gevel achteraan bijwerken en 3 bomen snoeien - Tuinman needed ASAP - Afmaken tuin - tuinman - Snoeien vijgenboom, mispel.en klimop. Seringen verwijderen. Afsluiting zetten. - ons voortuintje te hermaken - Snoeien en lijnen van lijlinde bomen - gazonaanleg - Klimop snoeien - Onderhoud - Tuinman - Tuin in orde maken - Tuin opruimen - Klimop snoeien - Aanvraag tuinonderhoud - Vraag ivm prijs voor aanleggen tuin - onderhoud tuin en een paar hulsten-haag aanplanten - tuin omschuppen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden