tuinonderhoud Antwerpen

Tuinonderhoud Antwerpen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Antwerpen

Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (37 reviews)
Ik ben Jacek. Zal ik uw Personal Assistant worden? Ik kan voor u administratie doen. Ik spreek heel goed Nederlands, Engels en Pools . Ik kan een beetje Frans, Duits en Russisch. Ik werk snel met Excel, Word en PowerPoint. Ik kan u dat ook leren of zelf met die programma's voor u werken. Ik heb master in toegepaste economische wetenschappen. Ik woon en werk in het hartje Antwerpen. Tot uw dienst!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Dag allemaal,Ik ben Mihai uit Antwerpen. Ik heb heel veel ervaring in onderhouden voor tuin zoals (grass maaien,planten en nieuw grass plaatsen,ik kan alles doen wat nodig is in een tuin)ik ben een eerlijke man en ik hou van kwaliteit..Ik heb alle materialen benodigde om te tuinieren.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Okok
Okok
Antwerpen
5/5 (16 reviews)
Beste, Ik ben okok 28 jaar ik ben klusjes man ik heb ervaring mat verhuizen en ik doe het graag op het weekend en mijn vrije tijd ik help u met alles graag werk altijd tevreden klant is mij doel . Met groot vriendelijk.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Murat
Murat Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Dag Allemaal, ik ben Ati, een zelfstandige klusjesman, ik en mijn kleine team doen allerlei werken, zoals elke klusjesman eigenlijk. Elektriciteitswerken loodgieterswerk schilder tegels tuin bezettingswerken etc … laat maar weten wat u nodig hebt de rest gebeurd van zelf.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben Marcin - jouw tuinman. Haag trimmen, gras maaien en alle werk in jouw tuin zal door me gedaan worden. Klik nu op "Marcin kiezen" om mijn gsm-nummer zien. Ik woon in Antwerpen, maar ik heb een auto dus ik kan verplaatsen. Ik werk samen met een vriend die ook via ListMinut werkt. Tot snel! Marcin
Tuinonderhoud in Antwerpen (2060) - Yani
Yani
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik ben Yani en ik steek graag de handen uit de mouwen. Bij voorkeur klus ik graag bij in de tuin, maar ook voor andere klusjes ben ik zeker wel te vinden. Aarzel niet om me te contacteren, ik help u graag verder.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - El khattabi
El khattabi
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben solo Ik ben heel flexibel en stipt , als ik aan iets begin werkt ik het liefst altijd af tot in de puntjes . Ben heel vriendelijk en te vertrouwen Je kunt mij altijd bereiken Ben 24/7 beschikbaar ook in de avond voor een lek of dergelijke… Mvg: Solo
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een sociaal sportieve kerel die wat zo willen bijverdienen. Ik ben 20jaar uit Antwerpen geboren in Merksem(Antwerpen) ik leer graag bij en ben altijd graag met van alles en nog wat bezig. Ik ben n werkzoekende. hopelijk tot snel
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Goedemiddag, Ik ben Koen en doe al heel mijn leven tuinonderhoud. Ik doe alle werken in jouw tuin alsof het min eigen tuin is. Ben heel flexibel zowel wat tijdstip als de plaatsen waar het werk moet worden uitgevoerd. Ben gewoon om alleen te werken, maar ook samen met andere mensen.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Kenneth
Kenneth
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hi , Mijn naam is Kenny en heb veel ervaring met bezorging en taxi diensten en heb een Uiteraard eigen auto maar zou ook een bestelbus kunnen besturen. Ik bied deze diensten graag aan als bijverdienste en ben gemotiveerd , netjes en discreet.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Olivier, 28 jaar. Door mijn werk als schipper heb ik regelmatig vrije dagen. Deze vrije tijd zou ik graag nuttig besteden door iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ben je opzoek naar betrouwbaar en aangename hulp voor bijles, klusjes, boodschappen of andere taken ? Laat het me weten! Tot snel groeten Olivier
Tuinonderhoud in Antwerpen (2050) - Terry
Terry
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben op pensioen en wil me nuttig nog maken , ben heel sociaal , en goed gezind , sta open voor veel , mijn kennis gaat veel richtingen uit , ben 40 jaar zelfstandige geweest , budgetbeheer , raad geven , organiser, voedingscoach, enz
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Pierre
Pierre Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen! Ik ben Pierre, tuin-en landschapsarchitect van opleiding. Naast het ontwerp doe ik ook de aanleg en onderhoud van groenmassieven, vaste planten borders, heesters etc. Twijfel dus niet en contacteer me voor advies en andere vragen!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Belgi
Belgi
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Belgi ik ben flexibel gemotiveerd ik doe deze werk 10 jaar. Ik heb veel ervaring voor binnen te schilderen en buiten de materiaal heb ik u hoeft alleen de verf te kopen de rest heb ik allemaal groetjes belgi
Tuinonderhoud in Antwerpen (2050) - Mon
Mon
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hi, ik ben Monsef. Heb een fulltime job in shiften. Via deze weg had ik graag in mijn vrije tijd wat willen bijverdienen door mensen te helpen bij kleine klussen. Ik ben een klusjesman met ervaring in huis en bouw (sanitair, loodgieterij, vloeren, keukens, badkamers, schilderen, enz...) tuinieren, auto (autowassen, polijsten, vervangen van wielen, nazicht) en nog veel meer. Tot snel!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Antwerpen: geëvalueerd met 4.84 door 96 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Antwerpen, tuinier Antwerpen, hovenier Antwerpen, tuinaannemer Antwerpen, onderhoud tuin Antwerpen, opruimen groenafval Antwerpen, tuinonderhoud prijzen Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden