Vind de beste tuinonderhoud in Antwerpen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
4.98/5 · 249 reviews
2050 Antwerpen
Hallo, mijn naam is Sandra en ben 53 jaar. Ik werk sinds enige tijd in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben correct en een pietje precies.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
4.97/5 · 29 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben Jacek. Zal ik uw Personal Assistant worden? Ik kan voor u administratie doen. Ik spreek heel goed Nederlands, Engels en Pools . Ik kan een beetje Frans, Duits en Russisch. Ik werk snel met Excel, Word en PowerPoint. Ik kan u dat ook leren of zelf met die programma's voor u werken. Ik heb master in toegepaste economische wetenschappen. Ik woon en werk in het hartje Antwerpen. Tot uw dienst!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
5/5 · 3 reviews
2018 Antwerpen
Hallo, Ik ben Marcin - jouw tuinman. Haag trimmen, gras maaien en alle werk in jouw tuin zal door me gedaan worden. Klik nu op "Marcin kiezen" om mijn gsm-nummer zien. Ik woon in Antwerpen, maar ik heb een auto dus ik kan verplaatsen. Ik werk samen met een vriend die ook via ListMinut werkt. Tot snel! Marcin
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Ik ben een sociaal sportieve kerel die wat zo willen bijverdienen. Ik ben 20jaar uit Antwerpen geboren in Merksem(Antwerpen) ik leer graag bij en ben altijd graag met van alles en nog wat bezig. Ik ben n werkzoekende. hopelijk tot snel
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Koen
Koen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Goedemiddag, Ik ben Koen en doe al heel mijn leven tuinonderhoud. Ik doe alle werken in jouw tuin alsof het min eigen tuin is. Ben heel flexibel zowel wat tijdstip als de plaatsen waar het werk moet worden uitgevoerd. Ben gewoon om alleen te werken, maar ook samen met andere mensen.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
4.0/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Olivier, 28 jaar. Door mijn werk als schipper heb ik regelmatig vrije dagen. Deze vrije tijd zou ik graag nuttig besteden door iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ben je opzoek naar betrouwbaar en aangename hulp voor bijles, klusjes, boodschappen of andere taken ? Laat het me weten! Tot snel groeten Olivier
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Yves kibi puati
Yves kibi puati
Nieuw
2018 Antwerpen
Beste, mijn naam is Yves. Een 31 jarige Antwerpenaar die zich momenteel aan het heroriënteren is op de arbeidsmarkt. Ik heb Humane wetenschappen gestudeerd en Aangezien ik nu veel tijd heb en graag en centje bijverdien wil ik mijzelf graag opeen nuttige manier bezig houden. Ik ben een manusje van alles dus contacteer mij gerust voor allerhande taken. Alvast bedankt en tot snel. Mvg, Yves
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Caia
Caia
Nieuw
2000 Antwerpen
Hallo, ik ben Caia en ik ben vrij handig. Aangezien ik nu wat meer vrije tijd heb, bied ik graag mijn diensten aan. Ik kan tuinieren, klussen, op dieren passen, ... Misschien is het interessant om weten dat ik geen rijbewijs heb. Hopelijk tot snel!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Ben
Ben
Nieuw
2000 Antwerpen
Hey! Mijn naam is Ben, 32 jaar en ik werk momenteel onregelmatige uren als verantwoordelijke bij een foodtruck- en cateringbedrijf. Daarom heb ik heel wat uurtjes vrij en die wil ik dan ook nuttig besteden. Ik ben multi-inzetbaar en heb ook ervaring in onderhoud van tuinen. Hopelijk tot gauw!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Jonas
Jonas
Nieuw
2000 Antwerpen
Goeie dag Ik ben Jonas (28j) en zoek extraatjes tijdens mijn vrije tijd. Interesse in planten onderhouden op terras of in tuin. Ik woon nu 1 jaar in het centrum van Antwerpen en ik mis toch een tuin om in bezig te zijn. Maar andere klussen, zoals een babysit of oppas voor dieren enzovoort, zijn ook wel eens welkom. Zelf heb ik in de scouts gezeten en heb reeds ervaring in tuinonderhoud.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Thomas
Thomas
Nieuw
2018 Antwerpen
Hey iedereen. Ik ben Thomas, 29 jaar en woonachtig in Antwerpen. Ik heb een vaste job met afwisselende uren waardoor ik vrij vaak tijd heb om nog iets extra te doen. Ik ben van kleins af opgegroeid in 'den bouw' waardoor ik van alles wel wat af weet. Allerlei kleine klussen zijn geen probleem voor mij. Jullie kunnen mij steeds contacteren en ik kijk er naar uit om jullie te kunnen helpen!
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Nieuw
2000 Antwerpen
- Maatschappelijk Werker - Massagetherapeut - Coach - Werkervaring als tuinman, bloemist, magazijnier, monitor, house-/babysitter, kelner, chauffeur - Rijbewijs B - Flexibel - Talen: Nedl., Frans, Duits, Engels
Tuinonderhoud in Antwerpen (2018) - Brent
Brent
Nieuw
2018 Antwerpen
Goedemiddag, ik ben Brent. Ik ben 21 jaar en zoek naast min voltijdse job nog iets om de handen uit te mouwen te steken en wat bij te verdienen. Ik ben een echte doe-het-zelver en ga steeds zorgvuldig te werk. Verder spreek ik nederlands en engels, en kan ik me ook behelpen in het frans.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2050) - Junior
Junior
Nieuw
2050 Antwerpen
dag allemaal ik ben Junior. een jonge arbeider uit linkeroever ik ben 19 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd, want ik heb dat hard nodig ik ben zeer gemotiveerten ,correct ik heb heel veel ervaring opgedaan als voeger, metselaar, tuinier, daarnaast ben ik ook een tapper/barman. ik heb nog meer ervaring en ik ben iemand dat u nodig zult hebben.
Tuinonderhoud in Antwerpen (2000) - Alex
Alex
Nieuw
2000 Antwerpen
Algemene klusjes en renovatiewerken. Kleine en grote werken. Alles is bespreekbaar. Afspraken worden steeds nageleefd. Goede samenwerking en overeenkomst. Steeds tot uw dienst voor al uw werken. Contact voor meer info.

Tuinonderhoud Antwerpen: geëvalueerd met 4.82 door 284 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Antwerpen, tuinier Antwerpen, hovenier Antwerpen, opruimen groenafval Antwerpen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Antwerpen?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Antwerpen.

Wat kost tuinonderhoud in Antwerpen?

De prijzen voor tuinonderhoud in Antwerpen hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Antwerpen
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Antwerpen bepaald?

Een tuinonderhoud in Antwerpen brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Antwerpen vraagt specifiek tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar factoren:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere hoveniers. U ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook variëren naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Antwerpen
Tuinonderhoud Antwerpen€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Antwerpen doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Antwerpen te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Antwerpen goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasperk er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Antwerpen geniet u heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Antwerpen is essentieel om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Antwerpen te verzorgen, hoe netter en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Antwerpen.

Tuinonderhoud in Antwerpen kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Antwerpen te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Antwerpen houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Antwerpen zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Antwerpen blijft uw tuin lang mooi en gezond. In overleg met uw hovenier kunt u doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Antwerpen te laten doen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Antwerpen

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Antwerpen

Tuintje opfrissen : (2) - Gas maaien en planten verzorgen - Tuinman voor 2 X per jaar sierstruiken snoeien. - Tuintje opfrissen : - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Andere - Tuinhulp - Siergras planten - Planten planten hagen en buxus snoeien onkruid - Siergras en planten olanten - Hagen snoeien en onkruid verwijderen - Tuinhulp - onderhoud stadstuin - ik zoek een professionele tuinman - Het hele gazon omspitten en terug beplanten - Tuinmeubelen - Aanleggen grasmatten, verwijderen boomwortel - stadtuin - tuinman (5) - tuinman (4) - tuinman (3) - tuinman (2) - tuinman - Opruim tuin en beplanten - Snoeien van 2 bomen in een kleine voortuin - Tuinman gevraagd (2) - Tuinman gevraagd - Tuin verander - egaliseren van tuin - Snoeien HOGE magnolia - tuinonderhoud - Winteronderhoud van klein stadstuintje - Boom snoeien - Onderhoud - Onderhoud (groot)v.voortuin en achtertuin - Snoeien hagebeuk en paplaurierhaag en plaatsen worteldoek onder steentjeslaag - opkuis van tuin - Tuin - Snoeiwerk, klimop tegen gevel achteraan bijwerken en 3 bomen snoeien - Tuinman needed ASAP
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden