tuinonderhoud Vilvoorde

Tuinonderhoud Vilvoorde: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Vilvoorde

Tuinonderhoud in Vilvoorde (1800) - Saleh
Saleh
Vilvoorde
4.79/5 (43 reviews)
hallo ik ben Saleh 34 jaar werk al 10 jaar voor een keuringsfirma te brussel. mijn ervaringen gaan uit ik ben gespecialiseerd in elektrisiteit , scheidingsmuren plaatsen en verschillende klussjes en reparaties :)
Tom is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Grimbergen (1850) - Tom
Tom
Grimbergen
4.86/5 (28 reviews)
Hey, Ik ben een natuurmens die heel graag in de tuinen werkt. Mijn specialisatie is het onderhoud van tuinen, vellen/snoeien van bomen, aanleg gazon en groendaken. Reeds een stevige portie ervaring na het behalen van de 3-jarige opleiding tuinontwerper via Syntra. Beschik over al het nodige materiaal. In de prijs zit alles inbegrepen (transportkosten, machines, benzine,...)
Tuinonderhoud in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
Grimbergen
5/5 (21 reviews)
Goeiedag, ik ben Michel en ik ben 56 jaar. Ik ben net gepensineerd...ja jong gepensioneerd inderdaad na een carrière in het Leger. Ik weet niet of je het weet maar er zitten daar nogal wat handige harry's tussen. Meubels in elkaar zetten, ramen of tuinhuis schilderen, muren primen, behangen, laminaat plaatsen, een buizenpartij verstoppen achter een mdf wand, tuinwerk, mijn maximum tekens zijn op..
Tuinonderhoud in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.92/5 (13 reviews)
zelfstandig klusser in bijberoep van zeer veel markten thuis, mijn specialiteit is onderhoud en aanleg tuinen, afgestudeerd aan tuinbouwschool, ervaring als wegeniswerker rioolen en aansluitingen zijn ook geen probleem net zoals terrassen en opritten
Tuinonderhoud in Machelen (1830) - Matthieu
Matthieu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.89/5 (9 reviews)
Bonjour je suis Matthieu. J'ai 17 ans. Je travaille beaucoup dans les jardins en tant qu'étudiant et c'est aussi ma passion . J'adore travaille dans le batiment, j'y fait de tout! Je suis en la plus part de cas très pratique!
Tuinonderhoud in Vilvoorde (1800) - Saskia
Saskia
Vilvoorde
4.75/5 (8 reviews)
Hallo ik ben Saskia, Ik ben 37 jaar en woon in Vilvoorde. Ik werk als postbode en heb soms wat tijd over. (de late namiddag en weekend) Mijn hobby's zijn tuinieren en ik ben vrijwilliger in het dierenasiel van zemst Ik doe mijn verplaatsingen met de fiets.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Grimbergen (1850) - Dylan
Dylan
Grimbergen
5/5 (6 reviews)
Hallo ik ben Dylan, Ik ben 33 jaar ik heb een tijd in de bouw gezetten en wil via deze mensen helpen met verschillende klusjes. Ik heb zelf al mijn verbouwingen gedaan .waarvan gyproc plaatsen met metaal profiel, isolatie,basis loodgieter werken , inbouwspotjes plaatsen schakelaars plaatsen , behangen,enzo ben heel pietje precies. Ik doe alles alsof het voor mezelf is en dat is alleen het beste.
Tuinonderhoud in Peutie (1800) - Abdel
Abdel
Peutie
5/5 (4 reviews)
Ik ben woonachtig in vilvoorde en ben zeer handig. ( dus inzetbaar vor vele zaken 😉) .............................................................................................................................
Tuinonderhoud in Peutie (1800) - Louis
Louis
Peutie
5/5 (3 reviews)
Hallo, Mijn naam is Louis ik ben 20jaar oud en zit in mijn 2de jaar Landschaps-& Tuinarchitectuur op Erasmus Hogeschool Brussel. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en werk ik vrij regelmatig in de tuin. Daarnaast Fitness ik enorm veel en ben ik veel bezig met mijn gezondheid.
Tuinonderhoud in Grimbergen (1850) - Jens
Jens
Grimbergen
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben de geknipte persoon voor deze job omdat ik gedreven en plischtsbewust ben. Ik ben nog maar 17 jaar maar heb al ervaring met tuinonderhoud zoals hagen snoeien en gras maaien (ik heb nl. al gewerkt bij een professionele tuinman). Interesse voor de natuur en het onderhoud van tuinen zijn zeker aanwezig bij mij. Daardoor onderhoud ik uw tuin alsof het de mijne is. groeten Jens
Tuinonderhoud in Grimbergen (1850) - Tessa
Tessa
Grimbergen
5/5 (1 reviews)
Voor kleine klusjes in en buiten huis mag je mij altijd contacteren. De tuin onderhouden is zeker geen probleem, het gras afrijden of onkruid verwijderen doe ik met plezier. Binnen in huis een schilderwerkje of in het tuinhuis electriciteit leggen lukt. In het weekend of woensdag ben ik beschikbaar. Stel je vraag en ik antwoord zo snel mogelijk. Ook als ik het niet kan krijg je zeker een antwoord
Tuinonderhoud in Machelen (1830) - Gabriel
Gabriel
Machelen
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben student en werk graag in de tuin. Mijn vader is zelf tuinman waarmee ik af en toe ook mee ga. Doe ook graag andere klusjes. Een klein minpunt is dat ik niet veel eigen materiaal kan meenemen.. En heb altijd graag een mooi resultaat! :)
Tuinonderhoud in Diegem (1831) - Raphaël
Raphaël
Diegem
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Raphaël en ben 24 jaar. Sinds nieuwjaar 2022 werk ik samen met 2 mede oprichters aan een VZW, daarnaast voer ik zelf renovatiewerken uit aan mijn huis. Omdat ik uit eigen ervaring ontdekte hoe moeilijk het kan zijn om een helpende hand te vinden, besloot ik zelf mijn helpende hand aan te bieden! Een ‘pietje precies’ op wie U kan rekenen! :)
Tuinonderhoud in Vilvoorde (1800) - Peter
Peter
Vilvoorde
Nieuw
Hallo, Ik ben Peter uit Vilvoorde, gehuwd, 2kindjes en ondertussen verhuisd naar Vilvoorde. Het hele huis heb ik zelf verbouwd (behalve de plaatsing elektriciteit) alles zelf gedaan:sanitair CV gyproc pleisteren schilderen keukenontwerp fabricage en installatie. Ben zeer handig met hout (ontwerper van opleiding). Contacteer mij gerust voor al uw klussen. Vlieg er altijd met plezier in.
Tuinonderhoud in Vilvoorde (1800) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Filip, hooggechoold, werkzaam als bediende, sterk in administratie, opleidingen geven, 3 talig, en heel goed in het organiseren van taken. Daarnaast ben ik ook niet vies van huishoudelijke taken en klussen. Ben langs dit platform op zoek naar bijverdiensten omdat met 4 kinderen maanden soms heel erg lang kunnen duren...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mensen kunnen geholpen worden door de variaties van soorten hulp die worden aangeboden. ”
Tom
“ geslaagd als tussenpersoon om in contact te komen met mensen die een bepaald werk kunnen uitvoeren ”
François
“ Ik ben goed en vlot geholpen door Daelel van de klantendienst met een (beginners-)probleemje rond de betaling van mijn eerstebklus. ”
Koen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Vilvoorde: geëvalueerd met 4.94 door 139 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Vilvoorde, tuinier Vilvoorde, hovenier Vilvoorde, tuinaannemer Vilvoorde, onderhoud tuin Vilvoorde, opruimen groenafval Vilvoorde, tuinonderhoud prijzen Vilvoorde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden