tuinonderhoud Leuven

Tuinonderhoud Leuven: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Leuven

Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Walter
Walter
Leuven
5/5 (28 reviews)
Ik ben 59 jaar oud, jong gepensioneerd en ik wil graag de vrijgekomen tijd nuttig besteden door allerhande kleine klusjes op te knappen. Ik verkies de kleinere klusje, die de professionele specialist niet graag aanneemt. Als fervent fietser werk ik ook zeer graag aan fietsen.
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jean
Jean
Leuven
4.78/5 (23 reviews)
Hallo ik ben Jean 65 jaar oud .Ben nu op pensioen. heb nu veel vrije tijd Ik wil deze tijd nuttig gebruiken .Ik hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen .Veel mensen hebben het moeilijk om iemand te vinden voor kleine klusjes. Veel firma s steken daar hun tijd niet in. Heb bijna altijd in bouw gewerkt, meesten deel renovatie. Heb al het gereedschap verplaats mij met de auto
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Baldwin
Baldwin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (19 reviews)
Jonge tuinier met ervaring in aanleg en onderhoud. Afgestudeerd in de Tuinbouw. Ook beschik ik over een fitolysentie wat voor sommige producten een bepaalde voordeel geeft. Groenafval is altijd mee te nemen tegen betaling. Vaak beschikbaar op maandagen maar andere dagen zijn mogelijk
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Ik ben student bio-ingenieur, 3e bachelor. Momenteel 20 jaar oud en fervent fan van sport. Volgend semester heb ik wat vrije tijd die ik eventueel wil invullen door bijles te geven. Mijn kot is gelegen in Leuven, maar in het weekend ga ik weer naar mijn thuis in zuid-limburg
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jonas
Jonas
Leuven
5/5 (3 reviews)
Hallo, mijn naam is Jonas (24 jaar). Ik ben een afgestudeerd industrieel ingenieur die naast zijn job graag werk om handen heeft. Aan de hand van dit geweldig platform zou ik graag mijn diensten willen aanbieden om mensen verder te helpen met klusjes. Ik ben gedreven in elektriciteit, tuinonderhoud, eenvoudige reparaties, ... Kortweg een manusje van alles. Ben erg punctueel en heb oog voor detail!
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Hi, mijn naam is Jef en ben 25 jaar. Ik heb momenteel heel wat vrije tijd en zou deze graag benutten door wat te klussen en tegelijk iets bij te verdienen. Ik heb geen specifieke technische opleiding gehad, maar ben best handig met alledaagse klusjes/computers/fietsen etc. Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels, en meer dan voldoende Frans. Misschien tot binnenkort!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Paco, 26 jaar oud en woonachtig te Leuven. Ik heb master diploma's in 'Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen' en 'Management'. Ik heb mijn loopbaan in de logistieke sector stopgezet om te kunnen reizen. Wanneer ik in België ben wil ik dan ook graag wat bijverdienen voor mijn volgende reis. Ik ben erg stipt en spreek Nederlands, Engels, Duits en Frans. Bezit rijbewijs B.
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben kevin , eenJoviaal makkelijk aanspreekbaar flexibele service technieker met allround ervaring, Ik streef naar correcte kwaliteitsvolle diebstverlening.(11jaar ervaring in retail en metaalsector, alsook alarmsystemen ,sloten,beveiliging,toegangscontrole. Algemene klussen. Eletronica ,electriciteit. Alle sanitair en tuinwerken. Vloeren. Bestek op aanvraag.
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jens
Jens
Leuven
5/5 (1 reviews)
19 jaar mijn naam is jens ben trek beschikbaar Ik werk graaf met mijn handen liefst buite ma binnen mag ook Ik verplaats Me met het openbaar vervoer of te fiets of te voet Liefst I een straal van 10 km rond leuven
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Joe
Joe
Leuven
Nieuw
Tuin & klusbedrijf Heeft u plannen om uw tuin eens helemaal anders in te richten, of juist om uw tuin aan te laten leggen door een vakman? Nieuwschierig naar de kosten en mogelijkheden? Of het nu gaat om aanleg of onderhoud van uw tuin, overkappingen, schuttingen, vlonders ,bestrating e.d. Wij staan voor u klaar! Voor mee info u kunt ons mailen of bellen .
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jelle
Jelle
Leuven
Nieuw
Ik ben Jelle Ik ben bereid Aantal klusjes te doen Gras afrijden hagen afdoen onderhouden van uw tuin Aanleg van tuin terras Opkuis werken schoonmaken Dakwerken Binnen huis werken plaatsingen Heel veel mogelijkheden
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Fatemeh
Fatemeh
Leuven
Nieuw
I am a self-found student so I need to find a job for my costs. Since I am a non-Belgian student, I have limited hours per week. Indeed, it would be an opportunity that helps me and other people. I should say I am available for this means.
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Kobe
Kobe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
Nieuw
Altijd ter uwer beschikking en uw dienst... Hopelijk kan ik voor u iets betekenen En een wederzijdse dienst etc... Ben 41 jaar bijna dood En verder niks Eigenlijk Anders hoor Ik het graag van U Met vriendelijke groeten
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Felix
Felix
Leuven
Nieuw
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Oya
Oya
Leuven
Nieuw
Mensen helpen is iets wat ik heel graag doe. Ik ben student muziektherapie dus ik ben veel met muziek bezig. Ik speel verschillende instrumenten waar ik eventueel les in kan geven. Ik ben ook heel graag in de tuin bezig. Daarnaast ben ik ook een heel grote dierenliefhebber. Ik ben ook zeker bereid om andere klusjes te doen waar ik niet veel ervaring mee heb. Al doende leert men he!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Leuven: geëvalueerd met 4.98 door 83 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Leuven, tuinier Leuven, hovenier Leuven, tuinaannemer Leuven, onderhoud tuin Leuven, opruimen groenafval Leuven, tuinonderhoud prijzen Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Leuven?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Leuven.

Wat kost tuinonderhoud in Leuven?

De prijzen voor tuinonderhoud in Leuven hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Leuven
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Leuven bepaald?

Een tuinonderhoud in Leuven brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Leuven vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar factoren:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere hoveniers. Je ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Leuven
Tuinonderhoud Leuven€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Leuven doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Leuven te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Leuven goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasperk er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Leuven geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Leuven is onmisbaar om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Leuven te verzorgen, hoe netter en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Leuven.

Tuinonderhoud in Leuven kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Leuven te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Leuven houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Leuven zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Leuven blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Leuven te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Leuven

onderhoud gemeenschappelijke tuin - Klimop op de voorgevel snoeien - Onderhoud tuin - Opkuis van tuin tegen de maand juli 22 - moestuin onderhouden - Tuin onderhoud - Haag Stadstuin Leuven snoeien - gras maaien - gras maaien en behandelen - onkruid - aanplanting - Snoeien van beukenhaag - Tuin mee helpen opruimen ( snoeien en maaien ) - Kleine grondwerken tuin - haag snoeien - groot onderhoud stadstuin - tuinonderhoud - uitdoen 2 wilgestammen - gras maaien - Tuinman nodig - tuinwerken - Removing small tree - IK zoek iemand die ons gras kan maaien - Aanleggen tuinpad dat nu glad en overgroeid i - Tuinonderhoud - Snoeiwerken in de tuin - Kleine snoeiwerken (buxus, Hortensia….) - Tuinonderhoud - Tuinonderhoud gevraagd - Haag snoeien en paar aanplantingen - Hulp met klein tuin - Hulp met klein garten - Onkruid wieden en rozen snoeien. (2) - Onkruid wieden en rozen snoeien. - Onkruid wieden - Tuinonderhoud - bestaande tuin - Tuin gelijkleggen - Plaatsen van leibomen-advies - Aanplant van struik , afzagen takken, - Snoeien van hagen en in orde zetten van de tuin - Haag snoeien (rond 8à10 meter, +/-2M hoog) - Tuinonderhoud - Haag snoeien en buxs in vorm knippen - aarde wegvoeren - Poetsen oprit terrassen (3) - snoeiwerk in een stadstuin - Poetsen oprit terrassen (2) - Kleine stadstuin opnieuw in orde brengen - Tuinwerken - Tuinonderhoud - Poetsen oprit terrassen - haag snoeien en wegbrengen van snoeisel. - onderhoud van een stadstuintje - Onderhoud studententuin - Plaatsing metalen draadpaneel/omheining tuin - Bamboe uitgraven - Bamboe uitgraven - Leveren en plaatsen van wachtleiding voor gasleiding tot aan de rooilijn - Tuinonderhoud (2) - bladeren opruimen en dakgoot schoonmaken - Tuinonderhoud - Looking for somebody to maintain the garden - tuinonderhoud vijverin orde maken of verwijderen - tuinonderhoud vijverin orde maken of verwijderen - tuinonderhoud vijverin orde maken of verwijderen - Snoeien van de haag en terras/ oprit onkruidvrij maken (2) - Grote schoonmaak tuin 😊 - Beukenhaag snoeien - tuinopkuis/kleine grondwerken - Bamboe uitgraven - Bamboe verwijderen - haag snoeien - Hagen scheren vorm geven aan buxusen - Scheren van hagen, vorm geven aan buxus - Trim heg - Scheren van haag (hagebeuk ca. 40m) - tuinonderhoud - tuin in orde maken regelmatig onderhoud - tuin onderhoud - Tuinman gezocht voor onderhoud tuin Heverlee - Wie komt boom vellen voor gratis hout - Kleine tuinwerken - tuinman - Hulp bij heraanleg stukje tuin - snoeien hagen en een boom - Onkruidvrij maken van twee tuinen - Opnieuw kleine stadstuin opruimen voor de winter - Onderhoud tuin voor verkoop woning - Tuinonderhoud Leuven-Centrum - Onderhoud 1 x halve/hele dag per maand regio leuvenn - Snoeien van de haag en terras/ oprit onkruidvrij maken - Tuinier met kennis - Aanleg tuin - tuin onderhoud - Bamboe wegnemen in stadstuintje - Aanleg tuin - Boom vellen - Klimop bijsnoeien stadstuin - Nieuwe beplanting hellend vlak tuin - Gras maaien stadstuintje - Werken tuin
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden