Vind de beste tuinonderhoud in Leuven

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Walter
Walter
5/5 · 20 reviews
3000 Leuven
Ik ben 59 jaar oud, jong gepensioneerd en ik wil graag de vrijgekomen tijd nuttig besteden door allerhande kleine klusjes op te knappen. Ik verkies de kleinere klusje, die de professionele specialist niet graag aanneemt. Als fervent fietser werk ik ook zeer graag aan fietsen.
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Baldwin
Baldwin Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 19 reviews
3000 Leuven
Jonge tuinier met ervaring in aanleg en onderhoud. Afgestudeerd in de Tuinbouw. Ook beschik ik over een fitolysentie wat voor sommige producten een bepaalde voordeel geeft. Groenafval is altijd mee te nemen tegen betaling. Vaak beschikbaar op maandagen maar andere dagen zijn mogelijk
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jean
Jean
4.74/5 · 19 reviews
3000 Leuven
Hallo ik ben Jean 65 jaar oud .Ben nu op pensioen. heb nu veel vrije tijd Ik wil deze tijd nuttig gebruiken .Ik hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen .Veel mensen hebben het moeilijk om iemand te vinden voor kleine klusjes. Veel firma s steken daar hun tijd niet in. Heb bijna altijd in bouw gewerkt, meesten deel renovatie. Heb al het gereedschap verplaats mij met de auto
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
5/5 · 5 reviews
3000 Leuven
Ik ben student bio-ingenieur, 3e bachelor. Momenteel 20 jaar oud en fervent fan van sport. Volgend semester heb ik wat vrije tijd die ik eventueel wil invullen door bijles te geven. Mijn kot is gelegen in Leuven, maar in het weekend ga ik weer naar mijn thuis in zuid-limburg
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jonas
Jonas
5/5 · 3 reviews
3000 Leuven
Hallo, mijn naam is Jonas (24 jaar). Ik ben een afgestudeerd industrieel ingenieur die naast zijn job graag werk om handen heeft. Aan de hand van dit geweldig platform zou ik graag mijn diensten willen aanbieden om mensen verder te helpen met klusjes. Ik ben gedreven in elektriciteit, tuinonderhoud, eenvoudige reparaties, ... Kortweg een manusje van alles. Ben erg punctueel en heb oog voor detail!
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jef
Jef
5/5 · 2 reviews
3000 Leuven
Hi, mijn naam is Jef en ben 25 jaar. Ik heb momenteel heel wat vrije tijd en zou deze graag benutten door wat te klussen en tegelijk iets bij te verdienen. Ik heb geen specifieke technische opleiding gehad, maar ben best handig met alledaagse klusjes/computers/fietsen etc. Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels, en meer dan voldoende Frans. Misschien tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Paco
Paco
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Hallo, ik ben Paco, 26 jaar oud en woonachtig te Leuven. Ik heb master diploma's in 'Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen' en 'Management'. Ik heb mijn loopbaan in de logistieke sector stopgezet om te kunnen reizen. Wanneer ik in België ben wil ik dan ook graag wat bijverdienen voor mijn volgende reis. Ik ben erg stipt en spreek Nederlands, Engels, Duits en Frans. Bezit rijbewijs B.
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Lukas
Lukas
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Hebt u een pro nodig om in te schakelen voor kleine renovaties, tuinonderhoud of een grote opkuis? Dan bent u bij het juiste adres! Een persoonlijke en aanpak met oog voor detail krijgt u er gratis bij!
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik ben kevin , eenJoviaal makkelijk aanspreekbaar flexibele service technieker met allround ervaring, Ik streef naar correcte kwaliteitsvolle diebstverlening.(11jaar ervaring in retail en metaalsector, alsook alarmsystemen ,sloten,beveiliging,toegangscontrole. Algemene klussen. Eletronica ,electriciteit. Alle sanitair en tuinwerken. Vloeren. Bestek op aanvraag.
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jens
Jens
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
19 jaar mijn naam is jens ben trek beschikbaar Ik werk graaf met mijn handen liefst buite ma binnen mag ook Ik verplaats Me met het openbaar vervoer of te fiets of te voet Liefst I een straal van 10 km rond leuven
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Joe
Joe
Nieuw
3000 Leuven
Tuin & klusbedrijf Heeft u plannen om uw tuin eens helemaal anders in te richten, of juist om uw tuin aan te laten leggen door een vakman? Nieuwschierig naar de kosten en mogelijkheden? Of het nu gaat om aanleg of onderhoud van uw tuin, overkappingen, schuttingen, vlonders ,bestrating e.d. Wij staan voor u klaar! Voor mee info u kunt ons mailen of bellen .
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jelle
Jelle
Nieuw
3000 Leuven
Ik ben Jelle Ik ben bereid Aantal klusjes te doen Gras afrijden hagen afdoen onderhouden van uw tuin Aanleg van tuin terras Opkuis werken schoonmaken Dakwerken Binnen huis werken plaatsingen Heel veel mogelijkheden
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Fatemeh
Fatemeh
Nieuw
3000 Leuven
I am a self-found student so I need to find a job for my costs. Since I am a non-Belgian student, I have limited hours per week. Indeed, it would be an opportunity that helps me and other people. I should say I am available for this means.
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Kobe
Kobe Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
3000 Leuven
Altijd ter uwer beschikking en uw dienst... Hopelijk kan ik voor u iets betekenen En een wederzijdse dienst etc... Ben 41 jaar bijna dood En verder niks Eigenlijk Anders hoor Ik het graag van U Met vriendelijke groeten
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Felix
Felix
Nieuw
3000 Leuven
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuinonderhoud Leuven: geëvalueerd met 4.97 door 72 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Leuven, tuinier Leuven, hovenier Leuven, opruimen groenafval Leuven,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Leuven?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Leuven.

Wat kost tuinonderhoud in Leuven?

De prijzen voor tuinonderhoud in Leuven hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Leuven
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Leuven bepaald?

Een tuinonderhoud in Leuven brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Leuven vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar variabelen:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere hoveniers. U ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Leuven
Tuinonderhoud Leuven€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Leuven doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin degelijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om uw tuinonderhoud in Leuven te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Leuven goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Leuven geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Leuven is noodzakelijk om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Leuven te verzorgen, hoe keuriger en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Leuven.

Tuinonderhoud in Leuven kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Leuven te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Leuven houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Leuven zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Leuven blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Leuven te laten doen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Leuven

Tuinonderhoud - Tuinonderhoud gevraagd - Haag snoeien en paar aanplantingen - Hulp met klein tuin - Hulp met klein garten - Onkruid wieden en rozen snoeien. (2) - Onkruid wieden en rozen snoeien. - Onkruid wieden - Tuinonderhoud - bestaande tuin - Tuin gelijkleggen - Plaatsen van leibomen-advies - Aanplant van struik , afzagen takken, - Snoeien van hagen en in orde zetten van de tuin - Haag snoeien (rond 8à10 meter, +/-2M hoog) - Tuinonderhoud - Haag snoeien en buxs in vorm knippen - aarde wegvoeren - Poetsen oprit terrassen (3) - snoeiwerk in een stadstuin - Poetsen oprit terrassen (2) - Kleine stadstuin opnieuw in orde brengen - Tuinwerken - Tuinonderhoud - Poetsen oprit terrassen - haag snoeien en wegbrengen van snoeisel. - onderhoud van een stadstuintje - Onderhoud studententuin - Plaatsing metalen draadpaneel/omheining tuin - Bamboe uitgraven - Bamboe uitgraven - Leveren en plaatsen van wachtleiding voor gasleiding tot aan de rooilijn - Tuinonderhoud (2) - bladeren opruimen en dakgoot schoonmaken - Tuinonderhoud - Looking for somebody to maintain the garden - tuinonderhoud vijverin orde maken of verwijderen - tuinonderhoud vijverin orde maken of verwijderen - tuinonderhoud vijverin orde maken of verwijderen - Snoeien van de haag en terras/ oprit onkruidvrij maken (2) - Grote schoonmaak tuin 😊 - Beukenhaag snoeien - tuinopkuis/kleine grondwerken - Bamboe uitgraven - Bamboe verwijderen - haag snoeien - Hagen scheren vorm geven aan buxusen - Scheren van hagen, vorm geven aan buxus
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden