tuinonderhoud Leuven

Tuinonderhoud Leuven: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Leuven

Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Walter
Walter
Leuven
5/5 (41 reviews)
Ik ben 59 jaar oud, jong gepensioneerd en ik wil graag de vrijgekomen tijd nuttig besteden door allerhande kleine klusjes op te knappen. Ik verkies de kleinere klusjes, die de professionele specialist niet graag aanneemt. Als fervent fietser werk ik ook zeer graag aan fietsen.
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jean
Jean
Leuven
4.71/5 (28 reviews)
Hallo ik ben Jean 65 jaar oud .Ben nu op pensioen. heb nu veel vrije tijd Ik wil deze tijd nuttig gebruiken .Ik hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen .Veel mensen hebben het moeilijk om iemand te vinden voor kleine klusjes. Veel firma s steken daar hun tijd niet in. Heb bijna altijd in bouw gewerkt, meesten deel renovatie. Heb al het gereedschap verplaats mij met de auto
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Baldwin
Baldwin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (19 reviews)
Jonge tuinier met ervaring in aanleg en onderhoud. Afgestudeerd in de Tuinbouw. Ook beschik ik over een fitolysentie wat voor sommige producten een bepaalde voordeel geeft. Groenafval is altijd mee te nemen tegen betaling. Vaak beschikbaar op maandagen maar andere dagen zijn mogelijk
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Ik ben student bio-ingenieur, 3e bachelor. Momenteel 20 jaar oud en fervent fan van sport. Volgend semester heb ik wat vrije tijd die ik eventueel wil invullen door bijles te geven. Mijn kot is gelegen in Leuven, maar in het weekend ga ik weer naar mijn thuis in zuid-limburg
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Brecht
Brecht
Leuven
5/5 (5 reviews)
Hallo, mijn naam is Brecht, 32 jaar en reeds 8 jaar werkzaam in de groensector. Ik ben op zoek naar bijverdiensten in de ruime regio rond Leuven. Ik kan allerhande tuinwerkzaamheden uitvoeren: gras maaien, hagen scheren, bomen en struiken snoeien, aanplanten, .. Groeten!
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Robin
Robin
Leuven
5/5 (5 reviews)
Mijn naam is Robin uit Leuven. Jong man van 29 jaar oud Ik werk bij Velo Fietspunt station Leuven ik zoek Weekend Job iets bij te verdienen Tuin,schoonmaak , koerier , gezelschap,
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jonas
Jonas
Leuven
5/5 (4 reviews)
Hallo, mijn naam is Jonas (24 jaar). Ik ben een afgestudeerd industrieel ingenieur die naast zijn job graag werk om handen heeft. Aan de hand van dit geweldig platform zou ik graag mijn diensten willen aanbieden om mensen verder te helpen met klusjes. Ik ben gedreven in elektriciteit, tuinonderhoud, eenvoudige reparaties, ... Kortweg een manusje van alles. Ben erg punctueel en heb oog voor detail!
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Hi, mijn naam is Jef en ben 25 jaar. Ik heb momenteel heel wat vrije tijd en zou deze graag benutten door wat te klussen en tegelijk iets bij te verdienen. Ik heb geen specifieke technische opleiding gehad, maar ben best handig met alledaagse klusjes/computers/fietsen etc. Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels, en meer dan voldoende Frans. Misschien tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Marc
Marc
Leuven
5/5 (2 reviews)
Hallo,ik ben Marc,51 en ik zou graag een centje bijverdienen met werken in de tuin, vb. grasmaaien, snoeien, ea of helpen met -en da's eigenlijk mijn hoofdberoep en passie - informaticaproblemen, software, hardware, laptops/desktops,printers,gsm's. Wat ik ook graag doe, een andere passie, is, vertalingen maken (FR,EN, DU). Ben vooral beschikbaar dr de week 's avonds en ih weekend,voormiddags.
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Paco, 26 jaar oud en woonachtig te Leuven. Ik heb master diploma's in 'Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen' en 'Management'. Ik heb mijn loopbaan in de logistieke sector stopgezet om te kunnen reizen. Wanneer ik in België ben wil ik dan ook graag wat bijverdienen voor mijn volgende reis. Ik ben erg stipt en spreek Nederlands, Engels, Duits en Frans. Bezit rijbewijs B.
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben kevin , eenJoviaal makkelijk aanspreekbaar flexibele service technieker met allround ervaring, Ik streef naar correcte kwaliteitsvolle diebstverlening.(11jaar ervaring in retail en metaalsector, alsook alarmsystemen ,sloten,beveiliging,toegangscontrole. Algemene klussen. Eletronica ,electriciteit. Alle sanitair en tuinwerken. Vloeren. Bestek op aanvraag.
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Jens
Jens
Leuven
5/5 (1 reviews)
19 jaar mijn naam is jens ben trek beschikbaar Ik werk graaf met mijn handen liefst buite ma binnen mag ook Ik verplaats Me met het openbaar vervoer of te fiets of te voet Liefst I een straal van 10 km rond leuven
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Tobe
Tobe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben Tobe, 25 jaar en ben graag bezig met klussen. Ik heb geen professionele ervaringen maar wil wel graag een handje toesteken om mensen te helpen met bepaalde klusjes, zoals bv het in elkaar zetten van meubels, verhuizen,kleine herstellingen,...
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Timothy
Timothy
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Timothy Woon al 22 jaar in Leuven en heb naast mijn vaste baan wat tijd vrij vermits ik in shiften werk. Ik zit niet graag stil, dus vandaar dat ik graag ergens anders wil helpen. Hou zelf van stipheid en correctheid. Groetjes Timothy
Tuinonderhoud in Leuven (3000) - Joe
Joe
Leuven
Nieuw
Tuin & klusbedrijf Heeft u plannen om uw tuin eens helemaal anders in te richten, of juist om uw tuin aan te laten leggen door een vakman? Nieuwschierig naar de kosten en mogelijkheden? Of het nu gaat om aanleg of onderhoud van uw tuin, overkappingen, schuttingen, vlonders ,bestrating e.d. Wij staan voor u klaar! Voor mee info u kunt ons mailen of bellen .
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
“ In elk geval wordt je voldoende geïnformeerd met emails. Duidelijke uitleg op de website. Voldoende aanbod van tuinmannen. Goed dat je voor veel categorieën beroep kan doen op Ring Twice. ”
Jürgen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Leuven: geëvalueerd met 4.98 door 114 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Leuven, tuinier Leuven, hovenier Leuven, tuinaannemer Leuven, onderhoud tuin Leuven, opruimen groenafval Leuven, tuinonderhoud prijzen Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden