tuinonderhoud Turnhout

Tuinonderhoud Turnhout: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Turnhout

Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Tino
Tino
Turnhout
5/5 (5 reviews)
Ik ben Tino, 47 jaar, zeer actief persoon die niet graag stilzit of kan stilzitten. Graag werk ik buiten in de tuin. Ik heb groene handen. Zowel het gras afdoen als snoeien, ik sta voor u klaar. Ik wil mijn hulp aanbieden.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Nick
Nick
Turnhout
3.0/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Nick , Spontane en eerlijke jongeman van 38 jaar die al 15 jaar in de doe het zelf (bouwmarkt) werkt Ook doe ik al vele jaren klusjes in en rondom het huis ,aan materiaal is er geen gebrek heb voor elke klus professioneel gereedschap meeste merken zijn festool en dewalt en geen enkele klus is me te veel , ook doe ik al jaren schrijnwerkerij kasten op maat enz
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Wendy
Wendy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Hallo mensen, Ik ben een vakman met 25 jaar ervaring in alle technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair en renovatiewerken). Afgestudeerd in Energietechnieken en de eerste man om advies te geven over energieverbruik.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Robbie
Robbie
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Dag, ik ben Robbie woonachtig te Turnhout. Ik ben een handige Harry die werkt in de bouw en vroeger ook in een groendienst heeft gewerkt. In het weekend of savonds ben ik bereid om mensen een handje te helpen.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Filip
Filip
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hey iedereen, Ik ben Filip uit Turnhout en ben werkzaam als paardenverzorger en klusjesman. Daar ik en mijn partner pas een appartement hebben gekocht zijn wat extra centen meer dan welkom. Ik ben technisch geschoold en beschik over een flinke dosis logisch denkvermogen. Tevens ben ik stipt, ordelijk en perfectionistisch. Graag sta ik jullie bij met het nodige.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Gunter
Gunter
Turnhout
4.0/5 (1 reviews)
beste. ik ben een ervaren tuinman. Tuinen onderhouden. hagen scheren., gazon aanleggen en onkruid wieden is mijn specialiteit. Bovendien ben ik een specialist ramenwasser. Ik was je ramen glashelder. . mvg Gunter
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Bart
Bart
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Even me voorstellen, Ik ben Bart . Ik wil mijn diensten aanbieden waar mensen met bepaalde werken niet weten hoe ze eraan moeten beginnen te helpen om het tot een mooi resultaat te brengen. Waar ze het echt niet weten hoe het moet, kan ik het voor hun oplossen.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Khalid
Khalid
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hallo mijn naam is Khalid en ik ben 41 jaar ik heb heel wat vrije tijd ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen ik vind dit een goed platform ik heb ervaringen in diverse bands
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Hallo, Ik help u graag verder met klusjes en karweien die u zelf niet kan uitvoeren. Werken in de tuin, laminaat, schilderen, opruimen, afval verwijderen, poetsen, inboedel leegmaken, renovaties of kleine karweien van allerlei. Bij mij kan je terecht voor een eerlijke prijs. Ik heb veel ervaring met het leveren en plaatsen van verlichting van zowel binnen als buitenverlichting. Ook tuinen.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Nehemias
Nehemias
Turnhout
Nieuw
Bonjour à tous, je m'appelle Nehemias. Je suis salvadorien. Je suis professeur d'anglais. Je voudrais vous aider à apprendre et améliorer votre langue. Mais aussi si vous avez besoin avec votre jardin je quelque connaissance. Finalement je pourrais garder votre enfants quand vous êtes occupés. Je parle espagnol, anglais et français. A vous
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Gilbert
Gilbert
Turnhout
Nieuw
Als jarenlang zelfstandig werkend kok ben ik vanwege de crisis op dit moment op zoek naar een uitdagende job als hulpkok, traiteur, medewerker in een horecagroothandel, maar ook in bijvoorbeeld de groenvoorziening/tuinonderhoud. Ik ben 54 jaar en wil graag de handen ui t de mouwen steken.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Mohamed
Mohamed
Turnhout
Nieuw
Ik ben Mohamed. Ik ben een ervaren tuinman uit Turnhout. Ik kan tuinieren in het Nederlands en het Engels. Mijn specialiteit is zware tuinwerken, tuinonderhoud en tuinaanleg. Ik ben een zeer ervaren wieder, boomschorslegger. Bovendien ben ik een sympathieke kerel om mee samen te werken. Laat de jobs maar komen.
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Peggy
Peggy
Turnhout
Nieuw
.Ben stip, sociaal, ben graag op de baan , en hou me aan de regels’ Kan direct beginnen. Uren schrikken mij niet af , en sta graag klaar voor de mensen. Wie wil er nu niet op tijd zen pakje ontvangen?
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Jaouad
Jaouad
Turnhout
Nieuw
Wij zijn een professioneel klussen bedrijf in Nederland. Wij zijn opzoek naar opdrachten in België. We zijn een enthousiast jong team die kwaliteit garantie aanbied. Gespecialiseerd in : Schilderwerkzaamheden Vloeren Dakleer Dakpannen Behangen Timmerwerkzaamheden
Tuinonderhoud in Turnhout (2300) - Carlos
Carlos
Turnhout
Nieuw
Ik ben een persoon die graag werkt, ik heb veel energie en kan lang aan een stuk blijven werken. Vervolgens ben ik ook zeer behulpzaam. Ik geniet ervan als ik mensen ergens mee kan helpen. Ik kan goed met mensen omgaan, en hou van in tuinen te werken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel reactie ontvangen op mijn verzoek en de betalingen kan je zelf kiezen en correct uitvoeren. ”
Rudy
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Turnhout: geëvalueerd met 4.63 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Turnhout, tuinier Turnhout, hovenier Turnhout, tuinaannemer Turnhout, onderhoud tuin Turnhout, opruimen groenafval Turnhout, tuinonderhoud prijzen Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden