tuinonderhoud Hasselt

Tuinonderhoud Hasselt: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Hasselt

Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.91/5 (105 reviews)
Hallo, Mijn naam is Tim ondertussen 36 jaar, getrouwd en werkzaam in een technische omgeving.. Als hobby en ontspanning wil ik graag allerlei klusjes uitvoeren die me interessant lijken! Afgestudeerd als elektricien, erna allerlei cursussen, .. Ervaring via hoofdberoep en renoveren eigen woning (sanitair, tegelen, behangen,...) . Tuinwerk (maaien, scheren, snoeien, boomkap...)vind ik ook fijn..
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Kristof
Kristof
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Hallo, Mijn naam is Kristof en ben woonachtig in Hasselt. Ik stel mijn vrije tijd ter beschikking om wat bij te verdienen in het tuinonderhoud zoals hagen snoeien, grasmaaien, opruimen,enz. Ik ben een gemotiveerde en harde werker. Nauwkeurigheid en gestructureerd werken vind ik belangrijk.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik ben gemotiveerd en kom mijn afspraken stipt na en heb wat ervaring in allerlei klussen.
Jelle is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben Jelle, een 40 jarige zelfstandige. Momenteel ben ik bezig met de verkoop van mijn bedrijf en ik zoek alvast een nieuwe bezigheid. Ik doe graag werk in de tuin en aan het terras, maar kan ook helpen met kleine klusjes in huis of doe transport met mijn camionette. Ik kan ook helpen met basistaken op de computer: onderhoud, virusverwijdering, (her-)installeren randapparatuur.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Hallo, iedereen. Ik ben Marc (58 j). Na 30 jaar als projectleider-consultant ten dienste te staan van de overheid en privé-sector, wil ik mij nu op zelfstandige basis verder inzetten in mijn passie rond tuinen en het onderhoud ervan. Kan ik in jouw tuin mijn steentje bijdragen, laat mij dan gerust een seintje! Tot snel! Marc
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Graag help ik je met allerhande klussen. Vloerwerken, betonwerken, metsen, gyprocwerken en verschillende schrijnwerken. Ook plaats ik met veel plezier je tuinhuis of maakt ik je tiny house. Ik werk steeds correct. Contacteer mij voor je vragen
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ivo
Ivo
Hasselt
5/5 (3 reviews)
hoi, ik ben ivo, reeds 5 jaar gepensioneerd en ben op zoek naar een bijverdienste, liefst 2 dagen per week en niet in het weekend ben 17 jaar zelfstandig uitbater kegel-en bowlingbaanuitbater geweest en de laatste 10 jaren van mijn carriere heb ik gevels gezandstraald voor de firma renotec te geel
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Jelle 35 jaar. Ik ben beschikbaar voor kleine binnen en buiten werkjes. En dit voor de ruime omgeving Hasselt/Limburg. Ik kies voor een degelijke afwerking met degelijke materialen.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben zelfstandige koerier uit Hasselt en heb vaak vrije uren die ik kan opvullen met extra opdrachten zoals verhuizingen, expressritten enzovoort. Voor meer informatie kan u me altijd .
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kom uit de evenementen-sector en was gewoon om meerdere shifts / vele uren per dag te werken, nu door Corona werk ik van 6h30-15h30. Dus ik heb nog energie en tijd over om een handje toe te steken bij diegene die dit nodig heeft! Afwerking sin het belangrijkste van de job, en een stukje rijden met de auto zit mij ook zeker niet tegen. Misschien tot snel!
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Musab
Musab
Hasselt
5/5 (1 reviews)
I am a student. I want to do my work accurately.l hurry to meet you and motivated to do something good for us. I had a work experience and l am new here l want to meet people and other that may be a remarkable
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Dylan
Dylan
Hasselt
Nieuw
Hey ik ben Dylan , ik ben 20 jaar oud en werk in een doe-het-zelf winkel. Dit doe ik al 4 jaar en heb daardoor ervaring opgedaan wat klussen betreft. Ik ben 2-talig; Nederlands (moedertaal) Engels (goed)
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ineke
Ineke
Hasselt
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Ineke. Een 30-jarige mama uit Hasselt die werkt in de verkoopsector. Ik wil via deze weg graag een centje bijverdienen en dit door anderen te helpen. Dus als jij hulp nodig hebt met taken die ik kan uitvoeren, help ik je graag verder tegen een kleine vergoeding.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Karsten
Karsten
Hasselt
Nieuw
Ik ben Karsten Thomis en wonende te Hasselt in Limburg. Werken zit in mijn genen. Geboren in een gezin met een vader die een bouwbedrijf runde zit zowel de praktijk als de theorie van ondernemen in mijn genen en staat hard werken op mijn buik geschreven. In mijn levensjaren heb ik tal ervaring opgedaan in verschillende takken van de arbeidswereld. Ook studeer ik dit jaar af als vastgoedmakelaar.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Joris
Joris
Hasselt
Nieuw
Hey, ik ben Joris (31jaar) en zoek wat klusjes om bij te doen in de omgeving van Hasselt, dit mag vanalles zijn, ik ben geen professional maar wel handig! Meubels monteren, verhuishulp, honden uitlaten, ect.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Hasselt: geëvalueerd met 4.98 door 143 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Hasselt, tuinier Hasselt, hovenier Hasselt, tuinaannemer Hasselt, onderhoud tuin Hasselt, opruimen groenafval Hasselt, tuinonderhoud prijzen Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Hasselt?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Hasselt.

Wat kost tuinonderhoud in Hasselt?

De prijzen voor tuinonderhoud in Hasselt hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Hasselt
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Hasselt bepaald?

Een tuinonderhoud in Hasselt brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Hasselt vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Hasselt
Tuinonderhoud Hasselt€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Hasselt doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om jouw tuinonderhoud in Hasselt te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Hasselt goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Hasselt geniet je heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Hasselt is essentieel om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Hasselt te verzorgen, hoe mooier en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Hasselt.

Tuinonderhoud in Hasselt kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Hasselt te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Hasselt houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Hasselt zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Hasselt blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Hasselt te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Hasselt

Afval - Snoeien van rode beuk ( haag ) - Onderhoud tuin - Gras maaien - Tuinman voor onkruid weghalen haag snoeien … - Klimop - Gras maaien en klimop haag snoeien - Schoonmaak van verwilderde tuin - tuinman - Dakgoot schoonmaken - Installeren robot grasmaaier - Grond bewerken en gras zaaien - onderhoud van tuinen - Tuin onderhouden - Aanleg parking - Kleine tuin 20 m2 heraanleggen - Tuinonderhoud - Grondwerken autostandplaats - Tuinieren - Tuinonderhoud - Tuinonderhoud, kleine klussen - Tuin opfrissen - Tuin kllar maken voor winter - tuinman gezocht - Tuinman gedurende seizoen, niet in de winter - Klimopstruik wegdoen met houtwand 6 meter - Draadafsluiting plaatsen - Boordstenen (her)leggen e.a. - Gras maaien - Tuinonderhoud - Gras maaien + onkruid verwijderen - Aanleg boordsteen en tuinpad - Tuin onderhouden - Tuinonderhoud - Haag snoeien (±55m lang, ±4m hoog) - Onderhoud tuin - Onderhoud tuin - Onderhoud stadstuin - Wekelijks onderhoud - tuinman - tuinonderhoud - onderhoud tuin - Onderhoud tuin - Groot onderhoud tuin - Onkruid trekken - tuinman - tuinonderhoud - coniferen snoeien graag prijs per uur - Tuinman - Gras maaien in Hasselt (3500) - Tuinman - Andere in Hasselt (3500) - Tuinman - Gras maaien in Hasselt (3500) - Tuinman - Andere in Hasselt (3500) - Tuinman in Hasselt (3500) - Tuinman - Haag snoeien in Hasselt (3500) - maandelijks onderhoud tuin - Scheren van dennen - Jaarlijks tuinonderhoud
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden