tuinonderhoud Hasselt

Tuinonderhoud Hasselt: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Hasselt

Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (113 reviews)
Hallo, Mijn naam is Tim ondertussen 36 jaar, getrouwd en werkzaam in een technische omgeving.. Als hobby en ontspanning wil ik graag allerlei klusjes uitvoeren die me interessant lijken! Afgestudeerd als elektricien, erna allerlei cursussen, .. Ervaring via hoofdberoep en renoveren eigen woning (sanitair, tegelen, behangen,...) . Tuinwerk (maaien, scheren, snoeien, boomkap...)vind ik ook fijn..
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (18 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik ben gemotiveerd en kom mijn afspraken stipt na en heb wat ervaring in allerlei klussen.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ivo
Ivo
Hasselt
4.82/5 (11 reviews)
hoi, ik ben ivo, reeds 5 jaar gepensioneerd en ben op zoek naar een bijverdienste, liefst 2 dagen per week en niet in het weekend ben 17 jaar zelfstandig uitbater kegel-en bowlingbaanuitbater geweest en de laatste 10 jaren van mijn carriere heb ik gevels gezandstraald voor de firma renotec te geel
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Kristof
Kristof
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Hallo, Mijn naam is Kristof en ben woonachtig in Hasselt. Ik stel mijn vrije tijd ter beschikking om wat bij te verdienen in het tuinonderhoud zoals hagen snoeien, grasmaaien, opruimen,enz. Ik ben een gemotiveerde en harde werker. Nauwkeurigheid en gestructureerd werken vind ik belangrijk.
Jelle is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben Jelle, een 40 jarige zelfstandige. Momenteel ben ik bezig met de verkoop van mijn bedrijf en ik zoek alvast een nieuwe bezigheid. Ik doe graag werk in de tuin en aan het terras, maar kan ook helpen met kleine klusjes in huis of doe transport met mijn camionette. Ik kan ook helpen met basistaken op de computer: onderhoud, virusverwijdering, (her-)installeren randapparatuur.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Hallo, iedereen. Ik ben Marc (60). Na 30 jaar werken in de privé-sector, zet ik mij nu op zelfstandige basis (Tilia tuinonderhoud - Hasselt) verder in het tuinonderhoud. Kan ik in jouw tuin mijn steentje bijdragen, laat mij dan gerust een seintje! Alvast tot snel ! Marc
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Graag help ik je met allerhande klussen. Vloerwerken, betonwerken, metsen, gyprocwerken en verschillende schrijnwerken. Ook plaats ik met veel plezier je tuinhuis of maakt ik je tiny house. Ik werk steeds correct. Contacteer mij voor je vragen
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
4.67/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Nick, 27 jaar, in het dagelijkse leven werk ik (intussen 6 jaar) als dakwerker. Ik heb natuurlijk al wat ervaring in alles wat met daken te maken heeft alsook ( bij de renovatie van het ouderlijk huis) in het plaatsen van vloeren, valse plafonds en wanden, kleine elektrische werken, enz... Kan problemen oplossen, inventief. Ik maak en doe de dingen altijd zoals voor mezelf.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Jelle 35 jaar. Ik ben beschikbaar voor kleine binnen en buiten werkjes. En dit voor de ruime omgeving Hasselt/Limburg. Ik kies voor een degelijke afwerking met degelijke materialen.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben zelfstandige koerier uit Hasselt en heb vaak vrije uren die ik kan opvullen met extra opdrachten zoals verhuizingen, expressritten enzovoort. Voor meer informatie kan u me altijd .
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kom uit de evenementen-sector en was gewoon om meerdere shifts / vele uren per dag te werken, nu door Corona werk ik van 6h30-15h30. Dus ik heb nog energie en tijd over om een handje toe te steken bij diegene die dit nodig heeft! Afwerking sin het belangrijkste van de job, en een stukje rijden met de auto zit mij ook zeker niet tegen. Misschien tot snel!
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Musab
Musab
Hasselt
5/5 (1 reviews)
I am a student. I want to do my work accurately.l hurry to meet you and motivated to do something good for us. I had a work experience and l am new here l want to meet people and other that may be a remarkable
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
42 jarige handige harry voert kleine klusjes uit; gras maaien, Ikea kasten monteren, transport van bijvoorbeeld meubels, ophangen van kaders en schappen,... beschikbaar 's avonds en weekend. Soms overdag. Bestelwagen beschikbaar. Ik verplaats me over heel Vlaanderen.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Dylan
Dylan
Hasselt
Nieuw
Hey ik ben Dylan , ik ben 20 jaar oud en werk in een doe-het-zelf winkel. Dit doe ik al 4 jaar en heb daardoor ervaring opgedaan wat klussen betreft. Ik ben 2-talig; Nederlands (moedertaal) Engels (goed)
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ineke
Ineke
Hasselt
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Ineke. Een 30-jarige mama uit Hasselt die werkt in de verkoopsector. Ik wil via deze weg graag een centje bijverdienen en dit door anderen te helpen. Dus als jij hulp nodig hebt met taken die ik kan uitvoeren, help ik je graag verder tegen een kleine vergoeding.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
“ In elk geval wordt je voldoende geïnformeerd met emails. Duidelijke uitleg op de website. Voldoende aanbod van tuinmannen. Goed dat je voor veel categorieën beroep kan doen op Ring Twice. ”
Jürgen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Hasselt: geëvalueerd met 4.88 door 177 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Hasselt, tuinier Hasselt, hovenier Hasselt, tuinaannemer Hasselt, onderhoud tuin Hasselt, opruimen groenafval Hasselt, tuinonderhoud prijzen Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden