Vind de beste tuinonderhoud in Hasselt

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Tim
Tim
4.94/5 · 96 reviews
3500 Hasselt
Hallo, Mijn naam is Tim ondertussen 36 jaar, getrouwd en werkzaam in een technische omgeving.. Als hobby en ontspanning wil ik graag allerlei klusjes uitvoeren die me interessant lijken! Afgestudeerd als elektricien, erna allerlei cursussen, .. Ervaring via hoofdberoep en renoveren eigen woning (sanitair, tegelen, behangen,...) . Tuinwerk (maaien, scheren, snoeien, boomkap...)vind ik ook fijn..
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Kristof
Kristof
5/5 · 8 reviews
3500 Hasselt
Hallo, Mijn naam is Kristof en ben woonachtig in Hasselt. Ik stel mijn vrije tijd ter beschikking om wat bij te verdienen in het tuinonderhoud zoals hagen snoeien, grasmaaien, opruimen,enz. Ik ben een gemotiveerde en harde werker. Nauwkeurigheid en gestructureerd werken vind ik belangrijk.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
4.8/5 · 5 reviews
3500 Hasselt
Ik ben Jelle, een 40 jarige zelfstandige. Momenteel ben ik bezig met de verkoop van mijn bedrijf en ik zoek alvast een nieuwe bezigheid. Ik doe graag werk in de tuin en aan het terras, maar kan ook helpen met kleine klusjes in huis of doe transport met mijn camionette. Ik kan ook helpen met basistaken op de computer: onderhoud, virusverwijdering, (her-)installeren randapparatuur.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Marc
Marc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
3500 Hasselt
Hallo, iedereen. Ik ben Marc (58 j). Na 30 jaar als projectleider-consultant ten dienste te staan van de overheid en privé-sector, wil ik mij nu op zelfstandige basis verder inzetten in mijn passie rond tuinen en het onderhoud ervan. Kan ik in jouw tuin mijn steentje bijdragen, laat mij dan gerust een seintje! Tot snel! Marc
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
5/5 · 2 reviews
3500 Hasselt
Hallo, ik ben Jelle 35 jaar. Ik ben beschikbaar voor kleine binnen en buiten werkjes. En dit voor de ruime omgeving Hasselt/Limburg. Ik kies voor een degelijke afwerking met degelijke materialen.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Frank
Frank
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik ben gemotiveerd en kom mijn afspraken stipt na en heb wat ervaring in allerlei klussen.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Hallo, ik ben zelfstandige koerier uit Hasselt en heb vaak vrije uren die ik kan opvullen met extra opdrachten zoals verhuizingen, expressritten enzovoort. Voor meer informatie kan u me altijd .
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ward
Ward
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Ik kom uit de evenementen-sector en was gewoon om meerdere shifts / vele uren per dag te werken, nu door Corona werk ik van 6h30-15h30. Dus ik heb nog energie en tijd over om een handje toe te steken bij diegene die dit nodig heeft! Afwerking sin het belangrijkste van de job, en een stukje rijden met de auto zit mij ook zeker niet tegen. Misschien tot snel!
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
1.0/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Graag help ik je met allerhande klussen. Vloerwerken, betonwerken, metsen, gyprocwerken en verschillende schrijnwerken. Ook plaats ik met veel plezier je tuinhuis of maakt ik je tiny house. Ik werk steeds correct. Contacteer mij voor je vragen
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Michael
Michael
Nieuw
3500 Hasselt
Ik ben Michiel van reeds 25 jaar ik vind het fijn om onder de mensen te werken en ben behulpzaam ordelijk en ietsjes vind ik een must op tijd zijn woorden dus ook bij Graag zou ik deze job wil uitproberen voor te kijken als dit een nieuwe vorm is voor mij waar ik niet meekan content stellen het lijkt me alvast wel heel interessant ik ben heel benieuwd
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Dylan
Dylan
Nieuw
3500 Hasselt
Hey ik ben Dylan , ik ben 20 jaar oud en werk in een doe-het-zelf winkel. Dit doe ik al 4 jaar en heb daardoor ervaring opgedaan wat klussen betreft. Ik ben 2-talig; Nederlands (moedertaal) Engels (goed)
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ineke
Ineke
Nieuw
3500 Hasselt
Dag allemaal, ik ben Ineke. Een 30-jarige mama uit Hasselt die werkt in de verkoopsector. Ik wil via deze weg graag een centje bijverdienen en dit door anderen te helpen. Dus als jij hulp nodig hebt met taken die ik kan uitvoeren, help ik je graag verder tegen een kleine vergoeding.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Karsten
Karsten
Nieuw
3500 Hasselt
Ik ben Karsten Thomis en wonende te Hasselt in Limburg. Werken zit in mijn genen. Geboren in een gezin met een vader die een bouwbedrijf runde zit zowel de praktijk als de theorie van ondernemen in mijn genen en staat hard werken op mijn buik geschreven. In mijn levensjaren heb ik tal ervaring opgedaan in verschillende takken van de arbeidswereld. Ook studeer ik dit jaar af als vastgoedmakelaar.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Joris
Joris
Nieuw
3500 Hasselt
Hey, ik ben Joris (31jaar) en zoek wat klusjes om bij te doen in de omgeving van Hasselt, dit mag vanalles zijn, ik ben geen professional maar wel handig! Meubels monteren, verhuishulp, honden uitlaten, ect.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Sanne
Sanne
Nieuw
3500 Hasselt
Hallo iedereen, ik ben Sanne en wil graag andere mensen helpen met (vervelende) klusjes zoals opruimen, in de tuin werken,... Graag ga ik ook wandelen met je hond of kom ik langs voor eens te dogsitten!

Tuinonderhoud Hasselt: geëvalueerd met 4.53 door 118 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Hasselt, tuinier Hasselt, hovenier Hasselt, opruimen groenafval Hasselt,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Hasselt?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Hasselt.

Wat kost tuinonderhoud in Hasselt?

De prijzen voor tuinonderhoud in Hasselt hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Hasselt
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Hasselt bepaald?

Een tuinonderhoud in Hasselt brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Hasselt vraagt specifiek tuinmateriaal. Een ander element is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar variabelen:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere tuinmannen. U ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook verschillen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Hasselt
Tuinonderhoud Hasselt€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Hasselt doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Hasselt te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Hasselt goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasperk er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Hasselt geniet u heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Hasselt is noodzakelijk om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Hasselt te verzorgen, hoe mooier en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Hasselt.

Tuinonderhoud in Hasselt kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Hasselt te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Hasselt houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Hasselt zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Hasselt blijft uw tuin lang mooi en gezond. In overleg met uw hovenier kunt u uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Hasselt te laten uitvoeren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Hasselt

Tuinman voor onkruid weghalen haag snoeien … - Klimop - Gras maaien en klimop haag snoeien - Schoonmaak van verwilderde tuin - tuinman - Dakgoot schoonmaken - Installeren robot grasmaaier - Grond bewerken en gras zaaien - onderhoud van tuinen - Tuin onderhouden - Aanleg parking - Kleine tuin 20 m2 heraanleggen - Tuinonderhoud - Grondwerken autostandplaats - Tuinieren - Tuinonderhoud - Tuinonderhoud, kleine klussen - Tuin opfrissen - Tuin kllar maken voor winter - tuinman gezocht - Tuinman gedurende seizoen, niet in de winter - Klimopstruik wegdoen met houtwand 6 meter - Draadafsluiting plaatsen - Boordstenen (her)leggen e.a. - Gras maaien - Tuinonderhoud - Gras maaien + onkruid verwijderen - Aanleg boordsteen en tuinpad - Tuin onderhouden - Tuinonderhoud - Haag snoeien (±55m lang, ±4m hoog) - Onderhoud tuin - Onderhoud tuin - Onderhoud stadstuin - Wekelijks onderhoud - tuinman - tuinonderhoud - onderhoud tuin
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden