tuinonderhoud Hasselt

Tuinonderhoud Hasselt: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Hasselt

Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (107 reviews)
Hallo, Mijn naam is Tim ondertussen 36 jaar, getrouwd en werkzaam in een technische omgeving.. Als hobby en ontspanning wil ik graag allerlei klusjes uitvoeren die me interessant lijken! Afgestudeerd als elektricien, erna allerlei cursussen, .. Ervaring via hoofdberoep en renoveren eigen woning (sanitair, tegelen, behangen,...) . Tuinwerk (maaien, scheren, snoeien, boomkap...)vind ik ook fijn..
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (18 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik ben gemotiveerd en kom mijn afspraken stipt na en heb wat ervaring in allerlei klussen.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Kristof
Kristof
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Hallo, Mijn naam is Kristof en ben woonachtig in Hasselt. Ik stel mijn vrije tijd ter beschikking om wat bij te verdienen in het tuinonderhoud zoals hagen snoeien, grasmaaien, opruimen,enz. Ik ben een gemotiveerde en harde werker. Nauwkeurigheid en gestructureerd werken vind ik belangrijk.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben Jelle, een 40 jarige zelfstandige. Momenteel ben ik bezig met de verkoop van mijn bedrijf en ik zoek alvast een nieuwe bezigheid. Ik doe graag werk in de tuin en aan het terras, maar kan ook helpen met kleine klusjes in huis of doe transport met mijn camionette. Ik kan ook helpen met basistaken op de computer: onderhoud, virusverwijdering, (her-)installeren randapparatuur.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ivo
Ivo
Hasselt
4.86/5 (7 reviews)
hoi, ik ben ivo, reeds 5 jaar gepensioneerd en ben op zoek naar een bijverdienste, liefst 2 dagen per week en niet in het weekend ben 17 jaar zelfstandig uitbater kegel-en bowlingbaanuitbater geweest en de laatste 10 jaren van mijn carriere heb ik gevels gezandstraald voor de firma renotec te geel
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Hallo, iedereen. Ik ben Marc (58 j). Na 30 jaar als projectleider-consultant ten dienste te staan van de overheid en privé-sector, wil ik mij nu op zelfstandige basis verder inzetten in mijn passie rond tuinen en het onderhoud ervan. Kan ik in jouw tuin mijn steentje bijdragen, laat mij dan gerust een seintje! Tot snel! Marc
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Graag help ik je met allerhande klussen. Vloerwerken, betonwerken, metsen, gyprocwerken en verschillende schrijnwerken. Ook plaats ik met veel plezier je tuinhuis of maakt ik je tiny house. Ik werk steeds correct. Contacteer mij voor je vragen
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Laurent
Laurent
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Hi, ik ben Laurent, 24 jaar oud uit Hasselt. Graag zou ik langs mijn vaste job wat willen bijwerken. Heb vele studentenjobs gedaan en ben dus niet vies om te werken. Ben sociaal, leerzaam en zelfstandig iemand. Ik breidt dan ook maar al te graag mijn netwerk uit. Tot snel! Laurent
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Jelle 35 jaar. Ik ben beschikbaar voor kleine binnen en buiten werkjes. En dit voor de ruime omgeving Hasselt/Limburg. Ik kies voor een degelijke afwerking met degelijke materialen.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben zelfstandige koerier uit Hasselt en heb vaak vrije uren die ik kan opvullen met extra opdrachten zoals verhuizingen, expressritten enzovoort. Voor meer informatie kan u me altijd .
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kom uit de evenementen-sector en was gewoon om meerdere shifts / vele uren per dag te werken, nu door Corona werk ik van 6h30-15h30. Dus ik heb nog energie en tijd over om een handje toe te steken bij diegene die dit nodig heeft! Afwerking sin het belangrijkste van de job, en een stukje rijden met de auto zit mij ook zeker niet tegen. Misschien tot snel!
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Musab
Musab
Hasselt
5/5 (1 reviews)
I am a student. I want to do my work accurately.l hurry to meet you and motivated to do something good for us. I had a work experience and l am new here l want to meet people and other that may be a remarkable
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
42 jarige handige harry voert kleine klusjes uit; gras maaien, Ikea kasten monteren, transport van bijvoorbeeld meubels, ophangen van kaders en schappen,... beschikbaar 's avonds en weekend. Soms overdag. Bestelwagen beschikbaar. Ik verplaats me over heel Vlaanderen.
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Dylan
Dylan
Hasselt
Nieuw
Hey ik ben Dylan , ik ben 20 jaar oud en werk in een doe-het-zelf winkel. Dit doe ik al 4 jaar en heb daardoor ervaring opgedaan wat klussen betreft. Ik ben 2-talig; Nederlands (moedertaal) Engels (goed)
Tuinonderhoud in Hasselt (3500) - Rachel
Rachel
Hasselt
Nieuw
Aangenaam! Mijn naam is Rachel, 26 jaar, afkomstig uit Limburg. Ik zou graag een centje bijverdienen en tegelijk mensen helpen, om het mezelf elke maand wat makkelijker te maken, en nog meer toffe dingen te kunnen doen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Hasselt: geëvalueerd met 4.97 door 165 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Hasselt, tuinier Hasselt, hovenier Hasselt, tuinaannemer Hasselt, onderhoud tuin Hasselt, opruimen groenafval Hasselt, tuinonderhoud prijzen Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden