huishoudhulp

Ontdek talentvolle huishoudhulp bij jou in de buurt

Meer dan 4.579 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen

Huishoudhulp in Nieuwpoort (8620) - Paulina
Paulina
Nieuwpoort
5/5 (130 reviews)
3 jaar ervaring in een dienstencheque bedrijf Ik poets elke week in 10 verschillende huizen Mijn klanten zijn zeer divers en ik heb met hen allemaal een zeer goede verstandhouding
Huishoudhulp in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.95/5 (120 reviews)
Gespecialiseerd in grondige schoonmaak (="Deep Clean") van nieuwbouw en (zo goed als) leegstaande woningen. Uw huurder is vertrokken en heeft een vuile boel achter gelaten ? Of wenst u een grondige schoonmaak van uw (nieuwbouw-)woning, alvorens er te gaan wonen of alvorens het te koop of te huur te zetten ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres en help u graag met de nodige kennis van zaken.
Huishoudhulp in Ronse (9600) - Sophie
Sophie
Ronse
5/5 (110 reviews)
Meeste jongeren hebben nog nooit een strijkijzer in handen gehad , of een wasmachine gevuld. Hoe sorteer ik, hoe strijk ik , hoe plooi ik ? praktische zaken
Huishoudhulp in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.91/5 (104 reviews)
Van de jaarlijkse " grote schoonmaak " Tot de wekelijkse kuisdag. Materiaal en producten kunnen indien gewenst zelf meegebracht worden. Ik hoor het graag
Huishoudhulp in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (92 reviews)
Ik heb thuis een naaimachine en doe verschillende werken zoals ; ritssluitingen vervangen, gordijnen, kleding herstellen, inkorten van broeken. Ik heb een Bernina naaimachine (nog een originele).
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Roosdaal (1760) - Pieter
Pieter
Roosdaal
4.92/5 (79 reviews)
IK steek graag m'n handen uit de mouwen en heb geen schrik om me vuil te maken. Dagdagelijks doe ik zelf m'n huishoudelijke taken en zou dit graag ook doen voor een ander te helpen. Graag werk ik zo efficient mogelijk zodanig dat ik zoveel mogelijk kan doen op een bepaalde tijd. Het werk dat ik bij een ander verricht doe ik hoedat ik hetzelf voor m'n eigen zou doen. goed dus!
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Patrick
Patrick
Herentals
4.64/5 (78 reviews)
Heb ervaring in de poetsector, beschik over eigen vervoer en materiaal, zoals ladder en schoonmaak producten. Hoogtes boven de 2m zijn geen probleem. Ben vrij snel beschikbaar en kan zelfstandig werken. Heb oog voor details. Overleg steeds met de klant en zoek samen naar de juiste oplossing.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (68 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Opwijk (1745) - Bram
Bram
Opwijk
4.97/5 (62 reviews)
Ik ben een tijdje actief geweest als poetshulp bij het poetsbureau en heb dus zeker wel ervaring in het kuisen. Het is ook een van mijn favoriete bezigheden.
Huishoudhulp in Sint-Genesius-Rode (1640) - Rudi
Rudi
Sint-Genesius-Rode
4.88/5 (58 reviews)
hallo! ik kook heel graag en ben bereid te koken voor wie het maar wil.Ik wil graag ten dienste staan van diegenen die weinig tijd hebben om te koken of het gewoon niet graag doen.Ik werk zorgvuldig en ben zeker geen smeerpoes en werk gedisciplineerd.
Huishoudhulp in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.79/5 (57 reviews)
Nous assurons un nettoyage impeccable et soigneux. Nettoyage des vitres, appartement, parking, chantier, terrasse...etc. Maintenance et entretiens des tapis et sols. Wij verzekeren u een onberispelijke en zorgvuldig reiniging. Schoonmaken van ramen, appartement, parkeerplaats, werf, terras...etc. Onderhoud en verzorging van tapijten en vloeren.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (57 reviews)
Ik heb vroeger op school leren naaien en vaak kledingstukken voor mijn kinderen gemaakt. Ik kan bijna alle soorten retouches maken. Mijn moeder en zus zijn altijd kleren maker geweest en ook hier heb ik veel van geleerd.
Huishoudhulp in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.76/5 (55 reviews)
Hallo! Het klinkt misschien gek, maar ik kuis graag! Wat ik onder andere graag doe: ramen poetsen, afstoffen of helpen bij de grote kuis of verhuis.alle werk is welkom
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice huishoudhulp: geëvalueerd met 4.83 door 4.121 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp gezocht, hulp in huis, huishoudelijke hulp gezocht, hulp bij huishoudelijke taken, huishoudpersoneel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Huishoudhulp nodig: hoe een huishoudhulp vinden?

Je hebt het superdruk op het werk waardoor je de huishoudelijke taken wat links laat liggen? Jouw woning zou eens grondig gepoetst moeten worden? Jouw wasmanden evenaren de Mount Everest? Een huishoudhulp of hulp aan huis is de perfecte oplossing! Huishoudelijke hulp kan ook helpen met boodschappen doen en kleine naaiwerken. Kortom, een huishoudhulp heeft heel wat talenten. Maar hoe vind je de perfecte huishoudhulp aan huis? De ideale huishoudhulp of huishoudelijke hulp vinden kan soms zoeken naar een speld in een hooiberg zijn. En als je dan de geschikte huishoudhulp hebt gevonden, wil je die niet meer loslaten.

Huishoudhulp vind je door eerst rond te vragen bij familie en vrienden. Kennen ze niemand? Dan kan je langsgaan bij een dienstenbureau om een huishoudhulp aan te nemen. Denk er wel aan dat zo'n dienstenbureaus vaak met dienstencheques werken. Een derde optie is zoeken via een deeleconomie platform zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!

Hieronder meer uitleg over de verschillende manieren hoe je een huishoudhulp kan vinden:

Wat zijn de taken van een huishoudhulp?

Een hulp aan huis heeft een groot takenpakket. Een huishoudhulp kan jou met allerlei verschillende taken helpen. Gaande van jouw woning poetsen tot jouw was doen, en zelfs boodschappen doen en lekkere gerechten koken. Sommige huishoudelijke hulpen kunnen ook aardig naaien en kunnen jou helpen met naaiwerkjes. Een huishoudhulp heeft dus niet één maar meerdere talenten!
Maar bovenal is een huishoudhulp een vertrouwenspersoon: je vertrouwt jouw huishoudhulp namelijk jouw woning toe. Je moet dus jouw hulp aan huis volledig kunnen vertrouwen. En die band is zeer belangrijk, want jouw huishoudhulp helpt jou met de huishoudelijke taken, maar ook met veel meer dan dit. Jouw huishoudhulp helpt jou zo om meer tijd te hebben voor wat echt telt: familie, vrienden, werk en hobbies. Zoals hierboven vermeld, heeft een huishoudelijke hulp een zeer divers takenpakket. Wat een huishoudelijke hulp allemaal mag doen is zeer breed en kan soms vaag zijn. Om het duidelijk te maken, hebben we het kort samengevat.

Het takenpakket van jouw huishoudhulp aan huis kan er als volgt uitzien:
Een huishoudhulp of huishoudelijke hulp heeft dus heel wat taken, maar alles draait erom om jou gelukkig te doen voelen in jouw huis.

Huishoudhulp inschakelen: hoeveel keer per week, per maand?

Dit is echt helemaal hoe jij het ziet en wilt. Wil je dat er elke week een huishoudelijke hulp bij jouw thuis komt, geen probleem. Liever een huishoudhulp die slechts om de 2 maanden komt? Hier ook, geen probleem. De ene heeft liever dat er elke week hulp aan huis komt, de andere slechts om de zoveel weken. Dit is dus heel persoonlijk. Je kan ook een huishoudhulp aannemen voor een beperkte periode, tijden een revalidatieperiode bijvoorbeeld. Of een huishoudhulp voor slechts één keer inschakelen is ook perfect mogelijk.

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, en er zijn evenveel redenen om een huishoudhulp in te schakelen.
Als je beslist om via Ring Twice een huishoudelijke hulp aan te nemen, kan je zeker zijn dat je een huishoudhulp zal vinden die voldoet aan jouw wensen en noden. Dien snel een aanvraag in via Ring Twice en ontvang meerdere prijsvoorstellen van huishoudhulpen in jouw buurt.

Huishoudhulp: wat zijn de tarieven?

Vaak nemen een drukke agenda en het gezinsleven de overhand, waardoor de huishoudelijke taken wat op de achtergrond verschuiven. Een huishoudhulp inschakelen is voor velen dus de ideale oplossing. Het is niet altijd evident om de ideale huishoudhulp te vinden en vooral eentje dat binnen jouw budget past. Vooraleer je de stap zet om een huishoudelijke hulp in te schakelen, zou je graag de vraagprijs willen hebben. Deze hangt af van verschillende factoren. Je doet er dus goed aan om rond te kijken bij verschillende huishoudhulpen en de prijzen te vergelijken. Wanneer je via Ring Twice op zoek gaat naar een huishoudhulp, ontvang je meerdere prijsvoorstellen van de huishoudhulpen bij jou in de buurt. Om jou een idee te geven van de vraagprijzen, hebben we de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp opgelijst. Je vindt er ook hun richtprijzen. Interesse? Dien dan snel een aanvraag in, zo vind je de meest geschikte huishoudhulp!
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Enkele retouches aan kledingstukken€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Een hulp aan huis inschakelen varieert naargelang de huishoudhulp zelf, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt gesloten met de huishoudhulp. Wens je dat jouw huishoudhulp twee keer per week komt om een maaltijd klaar te maken? Dan zal jou dat minder kosten dan als je aan jouw huishoudhulp vraagt om elke week jouw woning grondig schoon te maken.
Als je met jouw huishoudhulp een recurrent contract hebt getekend, dan zal dat op langer termijn minder kosten dan als je jouw huishoudhulp sporadisch laat komen. Wil je slecht voor één keer een huishoudhulp laten komen of ben je echt op zoek naar een lange samenwerking? Dit heeft een impact op de vraagprijs van de huishoudelijke hulp.

Je mag ook niet vergeten dat de gepresteerde uren de tarieven ook beïnvloeden.
Via Ring Twice werken de huishoudhulpen aan een uurtarief. Je vindt er huishoudhulpen die verschillende uurtarieven hanteren. Je kan een aanvraag indienen en je ontvangt meerdere prijsoffertes, dit al vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Huishoudhulp of poetshulp, gemakkelijk door elkaar te halen, maar toch verschillend. Om na te gaan of je een huishoudhulp of poetshulp nodig hebt, moet je je de volgende vraag stellen: wil j graag iemand die je niet alleen met het poetsen van jouw woning helpt, maar ook kan helpen met boodschappen en strijken? Dan heb je een huishoudhulp nodig.
Een huishoudhulp kan helpen bij het schoonmaken, met jouw boodschappen, gerechten koken en zelfs een beetje naaiwerk. Een poetshulp daarentegen helpt enkel bij het schoonmaken. Meubels afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, de vloeren schrobben en dweilen.
Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudelijke hulpen. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp

Hulp bij eten maken (bv 2x per week maaltijden en soep) - Poetshulp gezocht - Poetshulp - Schoonmaken - ramen wassen - Naaien hoeszetel - poetsvrouw (7) - Vaste glazenwasser gezocht (4) - Regular house cleaning + one time windows cleaning - Vaste huishoudhulp - Hulp in het huishouden (6) - Poetsvrouw - Poetshulp voor appartement - Poetshulp 3 uur/week. Elke vrijdag als afgesproken (62) - 2 jurken en 1 tulle rok verkorten - Ppetshulp Bottelaere - Poetshulp ad 8 uur per week - poetshulp - poetshulp - Grote ramen van appartement binnen en buiten - Huis kuisen - Huishoudhulp - Poetsen en strijken - Vandaag of morgenvoormidd.Studio poetsen nieuwpoort - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Strijkhulp - Vaste poetsdame /man - Eenmalig helpen "rechtzetten" schoonmaak - Poetshulp - Schoonmaken huisje (22) - Flexibele poetshulp appartement - Poets & Strijk / Nettoyage & Repassage - Wekelijks/Hebdomadaire - Tervuren/Overijse (8-10h/ week / semaine) (105) - Poetshulp voor Airbnb - Retouches kleren - Graag strijkhulp in Waregem , Nokere of Kruisem - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Poetshulp gezocht - Strijken (197) - Poetshulp gezocht voor multipraktijk (3) - Huishoudhulp met groot hart gezocht - Wassen en strijken (17) - Strijkhulp (11) - Wie wil graag mijn strijk doen ? - Poetshulp - Schoonmaak gebouw: Vme Sint-Rochus (31) - lichte schoonmaal appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - lvanhoutte - Nettoyage espace galerie (4) - Nettoyage espace galerie - Strijkhulp - Poetshulp - Poetshulp - Jeans gescheurd - Poetshulp - Schoonmaken - Schoonmaak huis - Poetsen duplex - Nettoyage appartement (19) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Aide de ménage a notre maison de vacances Annevoie (12) - kussenslopen maken - Passionele strijkman/strijkvrouw gezocht (3) - poetshulp gezocht - Schoonmaak Kain (20km van Bellegem-30km Kortrijk) (4) - verkorten avondjurk (trouwjurk)Indien mogelijk graag iemand uit Edegem of omstreken, bedankt - Poetsvrouw - Herstel rits jongensjas - Kledij versmallen en andere bewerkingen - 2 x hulp in het huishouden - Eenmalige hulp met strijken - Poetshulp dienstencheques - Rijwoning Tisseltsesteenweg 1 Willebroek poetsen - Kook hulp - Poetshulp gezocht - Poesthulp gezocht 's-Gravenwezel - Poetsen in huis Zingem - Broek herstellen en inkorten - Strijk - Strijk - poetshulp - Eerste opkuis gerenoveerd appartement - Schoonmaak personeel gezocht - Poetshulp in onze B&B - Schoonmaken huis - Strijkhulp - Grondige poetsbeurt (2) - Aanvraag poetshulp - kuisen van een huis op wekelijkse basis - Schhonmaakhulp & Ramen wassen - Schoonmaakhulp gevraagd - Twee manden - Poetshulp nodig in Boom, liefst met ervaring - Strijkhulp - Poetshulp (18) - schoonmaken vakantieappartement op vrijdag - Huishoudhulp gezocht - Hulp bij het strijken (17) - Cleaning a store. - Poetshulp gezocht voor multipraktijk (2) - Cleaning a store.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden