huishoudhulp

Ontdek talentvolle huishoudhulp bij jou in de buurt

Meer dan 6.700 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen

Huishoudhulp in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (276 reviews)
Ik strijk graag en heb me hiervoor dan ook goed materiaal aangeschaft : professioneel strijkijzer en verwarmde strijktafel. Ik kom met plezier je strijk afhalen en terugbrengen indien het op mijn weg ligt tussen thuis en werk (tussen Evergem en Oosterzele in de ruime zin). Ik werk steeds op chrono wat mij het eerlijkste systeem voor beiden lijkt.
Huishoudhulp in Nieuwpoort (8620) - Paulina
Paulina
Nieuwpoort
5/5 (147 reviews)
3 jaar ervaring in een dienstencheque bedrijf Ik poets elke week in 10 verschillende huizen Mijn klanten zijn zeer divers en ik heb met hen allemaal een zeer goede verstandhouding
Huishoudhulp in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.96/5 (145 reviews)
Gespecialiseerd in grondige schoonmaak (="Deep Clean") van nieuwbouw en (zo goed als) leegstaande woningen. Uw huurder is vertrokken en heeft een vuile boel achter gelaten ? Of wenst u een grondige schoonmaak van uw (nieuwbouw-)woning, alvorens er te gaan wonen of alvorens het te koop of te huur te zetten ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres en help u graag met de nodige kennis van zaken.
Huishoudhulp in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.83/5 (139 reviews)
Hallo! Het klinkt misschien gek, maar ik kuis graag! Wat ik onder andere graag doe: ramen poetsen, afstoffen of helpen bij de grote kuis of verhuis.alle werk is welkom
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (114 reviews)
Van de jaarlijkse " grote schoonmaak " Tot de wekelijkse kuisdag. Materiaal en producten kunnen indien gewenst zelf meegebracht worden. Ik hoor het graag
Huishoudhulp in Ronse (9600) - Sophie
Sophie
Ronse
5/5 (110 reviews)
Meeste jongeren hebben nog nooit een strijkijzer in handen gehad , of een wasmachine gevuld. Hoe sorteer ik, hoe strijk ik , hoe plooi ik ? praktische zaken
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Ik heb thuis een naaimachine en doe verschillende werken zoals ; ritssluitingen vervangen, gordijnen, kleding herstellen, inkorten van broeken. Ik heb een Bernina naaimachine (nog een originele).
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (94 reviews)
Ik heb vroeger op school leren naaien en vaak kledingstukken voor mijn kinderen gemaakt. Ik kan bijna alle soorten retouches maken. Mijn moeder en zus zijn altijd kleren maker geweest en ook hier heb ik veel van geleerd.
Huishoudhulp in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.87/5 (92 reviews)
Nous assurons un nettoyage impeccable et soigneux. Nettoyage des vitres, appartement, parking, chantier, terrasse...etc. Maintenance et entretiens des tapis et sols. Wij verzekeren u een onberispelijke en zorgvuldig reiniging. Schoonmaken van ramen, appartement, parkeerplaats, werf, terras...etc. Onderhoud en verzorging van tapijten en vloeren.
Huishoudhulp in Opwijk (1745) - Bram
Bram
Opwijk
4.98/5 (88 reviews)
Ik ben een tijdje actief geweest als poetshulp bij het poetsbureau en heb dus zeker wel ervaring in het kuisen. Het is ook een van mijn favoriete bezigheden.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (86 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Roosdaal (1760) - Pieter
Pieter
Roosdaal
4.92/5 (79 reviews)
IK steek graag m'n handen uit de mouwen en heb geen schrik om me vuil te maken. Dagdagelijks doe ik zelf m'n huishoudelijke taken en zou dit graag ook doen voor een ander te helpen. Graag werk ik zo efficient mogelijk zodanig dat ik zoveel mogelijk kan doen op een bepaalde tijd. Het werk dat ik bij een ander verricht doe ik hoedat ik hetzelf voor m'n eigen zou doen. goed dus!
Huishoudhulp in Lot (1651) - Rudi
Rudi
Lot
4.88/5 (77 reviews)
hallo! ik kook heel graag en ben bereid te koken voor wie het maar wil.Ik wil graag ten dienste staan van diegenen die weinig tijd hebben om te koken of het gewoon niet graag doen.Ik werk zorgvuldig en ben zeker geen smeerpoes en werk gedisciplineerd.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice huishoudhulp: geëvalueerd met 4.83 door 7.055 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp gezocht, hulp in huis, huishoudelijke hulp gezocht, hulp bij huishoudelijke taken, huishoudpersoneel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat doet een schoonmaakster in 4 uur?


In 4 uur kan een schoonmaakster verschillende taken uitvoeren om een schoon en opgeruimd huis of kantoor te realiseren. De precieze taken kunnen variëren op basis van de grootte van de ruimte, de mate van vervuiling en eventuele specifieke verzoeken van de klant. Enkele taken die een schoonmaakster doorgaans in 4 uur kan uitvoeren zijn:


Het is belangrijk om te communiceren met de schoonmaakster om specifieke behoeften en prioriteiten vast te stellen, zodat de beschikbare tijd optimaal wordt benut.

Hoeveel betaal je een poetsvrouw per uur?


Het uurtarief voor een poetsvrouw varieert op basis van verschillende factoren, waaronder de regio, ervaring en werkgever. Gemiddeld ligt het tarief tussen de €9 en €12 per uur. In sommige regio's kan het iets lager zijn, terwijl het in andere gebieden hoger kan liggen.
Vaak kunnen poetsvrouwen die via een schoonmaakbedrijf werken een iets hoger uurtarief ontvangen dan degenen die zelfstandig werken. Daarnaast kunnen ervaren poetsvrouwen met een uitgebreid dienstenpakket, zoals het uitvoeren van extra huishoudelijke taken of het werken met specifieke schoonmaakproducten, een hoger tarief vragen.

Het is essentieel om vooraf de verwachtingen en het tarief duidelijk te bespreken om eventuele misverstanden te voorkomen. Het inhuren van een poetsvrouw biedt gemak en helpt om een schone en georganiseerde leefomgeving te behouden, waardoor het een waardevolle investering kan zijn voor veel huishoudens.

Wat is het verschil tussen een poetshulp en huishoudhulp?


Hoewel de termen "poetshulp" en "huishoudhulp" soms door elkaar worden gebruikt, zijn er enkele verschillen tussen de twee.
Een poetshulp is over het algemeen gespecialiseerd in schoonmaaktaken en richt zich voornamelijk op het reinigen van de verschillende ruimtes in een huis of kantoor. Hun taken omvatten doorgaans stofzuigen, stof afnemen, dweilen, sanitair reinigen en andere schoonmaakgerelateerde klussen. Een poetshulp focust op het onderhouden van een nette en hygiënische omgeving.

Aan de andere kant heeft een huishoudhulp een breder takenpakket. Naast schoonmaken kunnen ze ook andere huishoudelijke taken uitvoeren, zoals wassen, strijken, boodschappen doen, koken en soms zelfs oppassen op kinderen of zorg verlenen aan oudere familieleden. Huishoudhulpen bieden een meer uitgebreide ondersteuning om het huishouden soepel te laten verlopen en alle aspecten van het dagelijks leven te beheren.

Kortom, een poetshulp is meer gespecialiseerd in schoonmaaktaken, terwijl een huishoudhulp een breder scala aan taken op zich kan nemen om het hele huishouden te ondersteunen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden