huishoudhulp

Ontdek talentvolle huishoudhulp bij jou in de buurt

Meer dan 5.731 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen

Huishoudhulp in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (267 reviews)
Ik strijk graag en heb me hiervoor dan ook goed materiaal aangeschaft : professioneel strijkijzer en verwarmde strijktafel. Ik kom met plezier je strijk afhalen en terugbrengen indien het op mijn weg ligt tussen thuis en werk (tussen Evergem en Oosterzele in de ruime zin). Ik werk steeds op chrono wat mij het eerlijkste systeem voor beiden lijkt.
Huishoudhulp in Nieuwpoort (8620) - Paulina
Paulina
Nieuwpoort
5/5 (147 reviews)
3 jaar ervaring in een dienstencheque bedrijf Ik poets elke week in 10 verschillende huizen Mijn klanten zijn zeer divers en ik heb met hen allemaal een zeer goede verstandhouding
Huishoudhulp in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.96/5 (139 reviews)
Gespecialiseerd in grondige schoonmaak (="Deep Clean") van nieuwbouw en (zo goed als) leegstaande woningen. Uw huurder is vertrokken en heeft een vuile boel achter gelaten ? Of wenst u een grondige schoonmaak van uw (nieuwbouw-)woning, alvorens er te gaan wonen of alvorens het te koop of te huur te zetten ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres en help u graag met de nodige kennis van zaken.
Huishoudhulp in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.86/5 (124 reviews)
Hallo! Het klinkt misschien gek, maar ik kuis graag! Wat ik onder andere graag doe: ramen poetsen, afstoffen of helpen bij de grote kuis of verhuis.alle werk is welkom
Huishoudhulp in Ronse (9600) - Sophie
Sophie
Ronse
5/5 (110 reviews)
Meeste jongeren hebben nog nooit een strijkijzer in handen gehad , of een wasmachine gevuld. Hoe sorteer ik, hoe strijk ik , hoe plooi ik ? praktische zaken
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (108 reviews)
Van de jaarlijkse " grote schoonmaak " Tot de wekelijkse kuisdag. Materiaal en producten kunnen indien gewenst zelf meegebracht worden. Ik hoor het graag
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Ik heb thuis een naaimachine en doe verschillende werken zoals ; ritssluitingen vervangen, gordijnen, kleding herstellen, inkorten van broeken. Ik heb een Bernina naaimachine (nog een originele).
Huishoudhulp in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.87/5 (91 reviews)
Nous assurons un nettoyage impeccable et soigneux. Nettoyage des vitres, appartement, parking, chantier, terrasse...etc. Maintenance et entretiens des tapis et sols. Wij verzekeren u een onberispelijke en zorgvuldig reiniging. Schoonmaken van ramen, appartement, parkeerplaats, werf, terras...etc. Onderhoud en verzorging van tapijten en vloeren.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (83 reviews)
Ik heb vroeger op school leren naaien en vaak kledingstukken voor mijn kinderen gemaakt. Ik kan bijna alle soorten retouches maken. Mijn moeder en zus zijn altijd kleren maker geweest en ook hier heb ik veel van geleerd.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (82 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Roosdaal (1760) - Pieter
Pieter
Roosdaal
4.92/5 (79 reviews)
IK steek graag m'n handen uit de mouwen en heb geen schrik om me vuil te maken. Dagdagelijks doe ik zelf m'n huishoudelijke taken en zou dit graag ook doen voor een ander te helpen. Graag werk ik zo efficient mogelijk zodanig dat ik zoveel mogelijk kan doen op een bepaalde tijd. Het werk dat ik bij een ander verricht doe ik hoedat ik hetzelf voor m'n eigen zou doen. goed dus!
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Huishoudhulp in Opwijk (1745) - Bram
Bram
Opwijk
4.97/5 (66 reviews)
Ik ben een tijdje actief geweest als poetshulp bij het poetsbureau en heb dus zeker wel ervaring in het kuisen. Het is ook een van mijn favoriete bezigheden.
Huishoudhulp in Lot (1651) - Rudi
Rudi
Lot
4.88/5 (65 reviews)
hallo! ik kook heel graag en ben bereid te koken voor wie het maar wil.Ik wil graag ten dienste staan van diegenen die weinig tijd hebben om te koken of het gewoon niet graag doen.Ik werk zorgvuldig en ben zeker geen smeerpoes en werk gedisciplineerd.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Website funktioneert goed, snel iemand gevonden ,die bovendien zeer goed gewerkt heeft. Bovendien is de werknemer verzekerd enz ”
Yvan
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
“ Super makkelijk platform om iemand te vinden die je kan helpen. Heb het toevallig ontdekt en ga er zeker nog gebruik van maken. Misschien ook als dienstverlener zelfs. Een ontdekking! ”
Vasilica Crina
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice huishoudhulp: geëvalueerd met 4.81 door 5.527 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp gezocht, hulp in huis, huishoudelijke hulp gezocht, hulp bij huishoudelijke taken, huishoudpersoneel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Huishoudhulp nodig: hoe een huishoudhulp vinden?

U hebt het super druk op het werk waardoor u de huishoudelijke taken wat links laat liggen? Uw woning zou eens grondig gepoetst moeten worden? Uw wasmanden evenaren de Mount Everest? Een huishoudhulp of hulp aan huis is de perfecte oplossing! Huishoudelijke hulp kan ook helpen met boodschappen doen en kleine naaiwerken. Kortom, een huishoudhulp heeft heel wat talenten. Maar hoe vindt u de perfecte huishoudhulp aan huis? De ideale huishoudhulp of huishoudelijke hulp vinden kan soms zoeken naar een speld in een hooiberg zijn. En als u dan de geschikte huishoudhulp hebt gevonden, wilt u die niet meer loslaten.

Huishoudhulp vind je door eerst rond te vragen bij familie en vrienden. Kennen ze niemand? Dan kan je langsgaan bij een dienstenbureau om een huishoudhulp aan te nemen. Denk er wel aan dat zo'n dienstenbureaus vaak met dienstencheques werken. Een derde optie is zoeken via een deeleconomie platform zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!

Hieronder meer uitleg over de verschillende manieren hoe u een huishoudhulp kan vinden: Een eerste manier is om bij familie en vrienden, en zelfs buren rond te vragen of zij al dan niet een huishoudhulp kennen of zelf hulp aan huis hebben. Zijn ze tevreden van hun huishoudhulp? Zo ja, vraag hen of ze de gegevens van hun huishoudhulp kunnen delen. Het is altijd geruststellend als u beroep kunt doen op een huishoudelijk hulp die ook bij familie en vrienden tewerkgesteld is. Zo bent u zeker dat de huishoudelijke hulp goed werk levert. Een tweede manier is om via een dienstenbureau een huishoudhulp aan te nemen. Een dienstenbureau kiest zorgvuldig de huishoudelijke hulpen en geeft hen ook een opleiding. Zo bent u verzekerd van een mooi resultaat. U bent niet alleen verzekerd van kwalitatief werk, maar ook verzekerd moest uw huishoudhulp iets verkeerds doen of moest uw huishoudhulp iets overkomen. Denk er wel aan dat zo'n dienstenbureaus vaak met dienstencheques werken.

Een andere manier om een huishoudhulp te vinden is om via een platform van de deeleconomie op zoek te gaan. Op zo'n platform van de deeleconomie, zoals Ring Twice, zijn tal van mensen ingeschreven als huishoudhulp. U vindt er zonder twijfel in uw buurt. Bovendien zijn alle diensten 100% legaal en volledig verzekerd. Indien er dus iets mis zou lopen, bent u verzekerd! Hoe werkt zo'n platform? Heel eenvoudig: u moet een dienst indienen in de categorie "Huishoudhulp" en u beschrijft uw aanvraag of het type hulp aan huis dat u wenst. Onze dienstverleners die ingeschreven staan als huishoudhulp ontvangen een melding en kunnen dan solliciteren voor uw aanvraag. Zij geven u dan een prijsvoorstel. U beslist dan dewelke het beste bij u en uw budget past.

Wat zijn de taken van een huishoudhulp?

Een hulp aan huis heeft een groot takenpakket. Een huishoudhulp kan u met allerlei verschillende taken helpen. Gaande van uw woning poetsen tot uw was doen, en zelfs boodschappen doen en lekkere gerechten koken. Sommige huishoudelijke hulpen kunnen ook aardig naaien en kunnen u helpen met naaiwerkjes. Een huishoudhulp heeft dus niet één maar meerdere talenten!

Maar bovenal is een huishoudhulp een vertrouwenspersoon: u vertrouwt uw huishoudhulp namelijk uw woning toe. U moet dus uw hulp aan huis volledig kunnen vertrouwen. En die band is zeer belangrijk, want uw huishoudhulp helpt u met de huishoudelijke taken, maar ook met veel meer dan dit. Uw huishoudhulp helpt u zo om meer tijd te hebben voor wat echt telt: familie, vrienden, werk en hobbies. Zoals hierboven vermeld, heeft een huishoudelijke hulp een zeer divers takenpakket. Wat een huishoudelijke hulp allemaal mag doen is zeer breed en kan soms vaag zijn. Om het duidelijk te maken, hebben we het kort samengevat.

Het takenpakket van uw huishoudhulp aan huis kan er als volgt uitzien: De basistaak van een huishoudhulp is om u te helpen met het huishouden en dan vooral met het poetsen van uw huis. Denk maar aan meubels afstoffen, uw vloeren boenen, de afwas doen, de badkamer schoonmaken of ook nog de bedlinnen verversen.

U kunt huishoudelijke hulp inschakelen om voor u te koken of maaltijden voor te bereiden. Uw huishoudhulp kan ook helpen bij het wassen van uw kleren en deze ook strijken. Sommige huishoudelijke hulpen zijn zelfs een kanjer in naaien en helpen u dus graag met wat herstellingswerk. Een huishoudhulp of huishoudelijke hulp heeft dus heel wat taken, maar alles draait erom om u gelukkig te doen voelen in uw huis.

Huishoudhulp inschakelen: hoeveel keer per week, per maand?

Dit is echt helemaal hoe u het ziet en wilt. Wilt u dat er elke week een huishoudelijke hulp bij uw thuis komt, geen probleem. Liever een huishoudhulp die slechts om de 2 maanden komt? Hier ook, geen probleem. De ene heeft liever dat er elke week hulp aan huis komt, de andere slechts om de zoveel weken. Dit is dus heel persoonlijk. U kan ook een huishoudhulp aannemen voor een beperkte periode, tijden een revalidatieperiode bijvoorbeeld. Of een huishoudhulp voor slechts één keer inschakelen is ook perfect mogelijk. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, en er zijn evenveel redenen om een huishoudhulp in te schakelen. Als u beslist om via Ring Twice een huishoudelijke hulp aan te nemen, kan u zeker zijn dat u een huishoudhulp zal vinden die voldoet aan uw wensen en noden. Dien snel een aanvraag in via Ring Twice en ontvang meerdere prijsvoorstellen van huishoudhulpen in uw buurt.

Huishoudhulp: wat zijn de tarieven?

Vaak nemen een drukke agenda en het gezinsleven de overhand, waardoor de huishoudelijke taken wat op de achtergrond verschuiven. Een huishoudhulp inschakelen is voor velen dus de ideale oplossing. Het is niet altijd evident om de ideale huishoudhulp te vinden en vooral eentje dat binnen uw budget past. Vooraleer u de stap zet om een huishoudelijke hulp in te schakelen, zou u graag de vraagprijs willen hebben. Deze hangt af van verschillende factoren. U doet er dus goed aan om rond te kijken bij verschillende huishoudhulpen en de prijzen te vergelijken. Wanneer u via Ring Twice op zoek gaat naar een huishoudhulp, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van de huishoudhulpen bij u in de buurt. Om u een idee te geven van de vraagprijzen, hebben we de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp opgelijst. U vindt er ook hun richtprijzen. Interesse? Dien dan snel een aanvraag in, zo vindt u de meest geschikte huishoudhulp!

DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uur
Kelder grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uur
Ramen lappen€ 17/uur - € 25/uur
Enkele retouches aan kledingstukken€ 15/uur - € 25/uur

Een hulp aan huis inschakelen varieert naargelang de huishoudhulp zelf, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt gesloten met de huishoudhulp. Wenst u dat uw huishoudhulp twee keer per week komt om een maaltijd klaar te maken? Dan zal u dat minder kosten dan als u aan uw huishoudhulp vraagt om elke week uw woning grondig schoon te maken. Als u met uw huishoudhulp een recurrent contract hebt getekend, dan zal dat op langer termijn minder kosten dan als u uw huishoudhulp sporadisch laat komen. Wilt u slecht voor één keer een huishoudhulp laten komen of u bent echt op zoek naar een lange samenwerking? Dit heeft een impact op de vraagprijs van de huishoudelijke hulp.

U mag ook niet vergeten dat de gepresteerde uren de tarieven ook beïnvloeden. Via Ring Twice werken de huishoudhulpen aan een uurtarief. U vindt er huishoudhulpen die verschillende uurtarieven hanteren. U kunt een aanvraag indienen en u ontvangt meerdere prijsoffertes, dit al vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Huishoudhulp of poetshulp, gemakkelijk door elkaar te halen, maar toch verschillend. Om na te gaan of u een huishoudhulp of poetshulp nodig hebt, moet u zich de volgende vraag stellen: wilt u graag iemand die u niet alleen met het poetsen van uw woning helpt, maar ook kan helpen met boodschappen en strijken? Dan hebt u een huishoudhulp nodig.

Een huishoudhulp kan helpen bij het schoonmaken, met uw boodschappen, gerechten koken en zelfs een beetje naaiwerk. Een poetshulp daarentegen helpt enkel bij het schoonmaken. Meubels afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, de vloeren schrobben en dweilen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudelijke hulpen. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes!

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden