Ring Twice

Ontdek talentvolle huishoudhulp bij jou in de buurt

Meer dan 3.758 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen

Huishoudhulp in Nieuwpoort (8620) - Paulina
Paulina
5/5 · 115 reviews
8620 Nieuwpoort
3 jaar ervaring in een dienstencheque bedrijf Ik poets elke week in 10 verschillende huizen Mijn klanten zijn zeer divers en ik heb met hen allemaal een zeer goede verstandhouding
Huishoudhulp in Hever (3191) - Frederic
Frederic
4.95/5 · 109 reviews
3191 Hever
Gespecialiseerd in grondige schoonmaak (="Deep Clean") van nieuwbouw en (zo goed als) leegstaande woningen. Uw huurder is vertrokken en heeft een vuile boel achter gelaten ? Of wenst u een grondige schoonmaak van uw (nieuwbouw-)woning, alvorens er te gaan wonen of alvorens het te koop of te huur te zetten ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres en help u graag met de nodige kennis van zaken.
Huishoudhulp in Ronse (9600) - Sophie
Sophie
5/5 · 105 reviews
9600 Ronse
Meeste jongeren hebben nog nooit een strijkijzer in handen gehad , of een wasmachine gevuld. Hoe sorteer ik, hoe strijk ik , hoe plooi ik ? praktische zaken
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tim
Tim
4.92/5 · 102 reviews
3500 Hasselt
Van de jaarlijkse " grote schoonmaak " Tot de wekelijkse kuisdag. Materiaal en producten kunnen indien gewenst zelf meegebracht worden. Ik hoor het graag
Huishoudhulp in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 97 reviews
9000 Gent
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Huishoudhulp in Roosdaal (1760) - Pieter
Pieter
4.92/5 · 79 reviews
1760 Roosdaal
IK steek graag m'n handen uit de mouwen en heb geen schrik om me vuil te maken. Dagdagelijks doe ik zelf m'n huishoudelijke taken en zou dit graag ook doen voor een ander te helpen. Graag werk ik zo efficient mogelijk zodanig dat ik zoveel mogelijk kan doen op een bepaalde tijd. Het werk dat ik bij een ander verricht doe ik hoedat ik hetzelf voor m'n eigen zou doen. goed dus!
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Patrick
Patrick
4.64/5 · 76 reviews
2200 Herentals
Heb ervaring in de poetsector, beschik over eigen vervoer en materiaal, zoals ladder en schoonmaak producten. Hoogtes boven de 2m zijn geen probleem. Ben vrij snel beschikbaar en kan zelfstandig werken. Heb oog voor details. Overleg steeds met de klant en zoek samen naar de juiste oplossing.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
5/5 · 72 reviews
9050 Gentbrugge
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
5/5 · 61 reviews
9000 Gent
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Sint-Genesius-Rode (1640) - Rudi
Rudi
4.87/5 · 52 reviews
1640 Sint-Genesius-Rode
hallo! ik kook heel graag en ben bereid te koken voor wie het maar wil.Ik wil graag ten dienste staan van diegenen die weinig tijd hebben om te koken of het gewoon niet graag doen.Ik werk zorgvuldig en ben zeker geen smeerpoes en werk gedisciplineerd.
Huishoudhulp in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
5/5 · 51 reviews
8200 Sint-andries
Beste, Naast mijn job als sociaal werker zou ik graag nog wat extra willen werken. Ik heb in de thuiszorg en in een rusthuis gewerkt als kuisvrouw en ik deed dit altijd met veel plezier. Het is zalig als het huis weer spik en span is en ook het contact is aangenaam. Ik ben een integere vrouw die de handen graag uit de mouwen steekt. Vriendelijke groeten Corrie
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
4.86/5 · 49 reviews
2170 Merksem
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen, bedankt
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
4.98/5 · 47 reviews
2800 Mechelen
Dag allemal ik ben Bagi 31 jaar oud man, ik ben tekennaar, maar in mijn vrije tijd wil ik graag dat bijverdienen met huishuidelijke hulp, autos wasen. growth as en tot ziens.
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Sabrina
Sabrina Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 43 reviews
8400 Oostende
Hallo iedereen ik werk al 4jaar in de dienstencheques sector dus heb ik aardig wat ervaring doe in met hart en nieren mensen helpen doe ik met Plezier
Huishoudhulp in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.79/5 · 42 reviews
1800 Peutie
Nous assurons un nettoyage impeccable et soigneux. Nettoyage des vitres, appartement, parking, chantier, terrasse...etc. Maintenance et entretiens des tapis et sols. Wij verzekeren u een onberispelijke en zorgvuldig reiniging. Schoonmaken van ramen, appartement, parkeerplaats, werf, terras...etc. Onderhoud en verzorging van tapijten en vloeren.

Ring Twice huishoudhulp: geëvalueerd met 4.82 door 3.405 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp gezocht, hulp in huis, huishoudelijke hulp gezocht, hulp bij huishoudelijke taken, huishoudpersoneel,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
sporadisch kuisen
Thomas raadt Naha aan Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Frans raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Lisa raadt Saliha aan Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Huishoudhulp nodig: hoe een huishoudhulp vinden?

Je hebt het superdruk op het werk waardoor je de huishoudelijke taken wat links laat liggen? Jouw woning zou eens grondig gepoetst moeten worden? Jouw wasmanden evenaren de Mount Everest? Een huishoudhulp of hulp aan huis is de perfecte oplossing! Huishoudelijke hulp kan ook helpen met boodschappen doen en kleine naaiwerken. Kortom, een huishoudhulp heeft heel wat talenten. Maar hoe vind je de perfecte huishoudhulp aan huis? De ideale huishoudhulp of huishoudelijke hulp vinden kan soms zoeken naar een speld in een hooiberg zijn. En als je dan de geschikte huishoudhulp hebt gevonden, wil je die niet meer loslaten.

Huishoudhulp vind je door eerst rond te vragen bij familie en vrienden. Kennen ze niemand? Dan kan je langsgaan bij een dienstenbureau om een huishoudhulp aan te nemen. Denk er wel aan dat zo'n dienstenbureaus vaak met dienstencheques werken. Een derde optie is zoeken via een deeleconomie platform zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!

Hieronder meer uitleg over de verschillende manieren hoe je een huishoudhulp kan vinden:

Wat zijn de taken van een huishoudhulp?

Een hulp aan huis heeft een groot takenpakket. Een huishoudhulp kan jou met allerlei verschillende taken helpen. Gaande van jouw woning poetsen tot jouw was doen, en zelfs boodschappen doen en lekkere gerechten koken. Sommige huishoudelijke hulpen kunnen ook aardig naaien en kunnen jou helpen met naaiwerkjes. Een huishoudhulp heeft dus niet één maar meerdere talenten!
Maar bovenal is een huishoudhulp een vertrouwenspersoon: je vertrouwt jouw huishoudhulp namelijk jouw woning toe. Je moet dus jouw hulp aan huis volledig kunnen vertrouwen. En die band is zeer belangrijk, want jouw huishoudhulp helpt jou met de huishoudelijke taken, maar ook met veel meer dan dit. Jouw huishoudhulp helpt jou zo om meer tijd te hebben voor wat echt telt: familie, vrienden, werk en hobbies. Zoals hierboven vermeld, heeft een huishoudelijke hulp een zeer divers takenpakket. Wat een huishoudelijke hulp allemaal mag doen is zeer breed en kan soms vaag zijn. Om het duidelijk te maken, hebben we het kort samengevat.

Het takenpakket van jouw huishoudhulp aan huis kan er als volgt uitzien:
Een huishoudhulp of huishoudelijke hulp heeft dus heel wat taken, maar alles draait erom om jou gelukkig te doen voelen in jouw huis.

Huishoudhulp inschakelen: hoeveel keer per week, per maand?

Dit is echt helemaal hoe jij het ziet en wilt. Wil je dat er elke week een huishoudelijke hulp bij jouw thuis komt, geen probleem. Liever een huishoudhulp die slechts om de 2 maanden komt? Hier ook, geen probleem. De ene heeft liever dat er elke week hulp aan huis komt, de andere slechts om de zoveel weken. Dit is dus heel persoonlijk. Je kan ook een huishoudhulp aannemen voor een beperkte periode, tijden een revalidatieperiode bijvoorbeeld. Of een huishoudhulp voor slechts één keer inschakelen is ook perfect mogelijk.

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, en er zijn evenveel redenen om een huishoudhulp in te schakelen.
Als je beslist om via Ring Twice een huishoudelijke hulp aan te nemen, kan je zeker zijn dat je een huishoudhulp zal vinden die voldoet aan jouw wensen en noden. Dien snel een aanvraag in via Ring Twice en ontvang meerdere prijsvoorstellen van huishoudhulpen in jouw buurt.

Huishoudhulp: wat zijn de tarieven?

Vaak nemen een drukke agenda en het gezinsleven de overhand, waardoor de huishoudelijke taken wat op de achtergrond verschuiven. Een huishoudhulp inschakelen is voor velen dus de ideale oplossing. Het is niet altijd evident om de ideale huishoudhulp te vinden en vooral eentje dat binnen jouw budget past. Vooraleer je de stap zet om een huishoudelijke hulp in te schakelen, zou je graag de vraagprijs willen hebben. Deze hangt af van verschillende factoren. Je doet er dus goed aan om rond te kijken bij verschillende huishoudhulpen en de prijzen te vergelijken. Wanneer je via Ring Twice op zoek gaat naar een huishoudhulp, ontvang je meerdere prijsvoorstellen van de huishoudhulpen bij jou in de buurt. Om jou een idee te geven van de vraagprijzen, hebben we de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp opgelijst. Je vindt er ook hun richtprijzen. Interesse? Dien dan snel een aanvraag in, zo vind je de meest geschikte huishoudhulp!
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Enkele retouches aan kledingstukken€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Een hulp aan huis inschakelen varieert naargelang de huishoudhulp zelf, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt gesloten met de huishoudhulp. Wens je dat jouw huishoudhulp twee keer per week komt om een maaltijd klaar te maken? Dan zal jou dat minder kosten dan als je aan jouw huishoudhulp vraagt om elke week jouw woning grondig schoon te maken.
Als je met jouw huishoudhulp een recurrent contract hebt getekend, dan zal dat op langer termijn minder kosten dan als je jouw huishoudhulp sporadisch laat komen. Wil je slecht voor één keer een huishoudhulp laten komen of ben je echt op zoek naar een lange samenwerking? Dit heeft een impact op de vraagprijs van de huishoudelijke hulp.

Je mag ook niet vergeten dat de gepresteerde uren de tarieven ook beïnvloeden.
Via Ring Twice werken de huishoudhulpen aan een uurtarief. Je vindt er huishoudhulpen die verschillende uurtarieven hanteren. Je kan een aanvraag indienen en je ontvangt meerdere prijsoffertes, dit al vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Huishoudhulp of poetshulp, gemakkelijk door elkaar te halen, maar toch verschillend. Om na te gaan of je een huishoudhulp of poetshulp nodig hebt, moet je je de volgende vraag stellen: wil j graag iemand die je niet alleen met het poetsen van jouw woning helpt, maar ook kan helpen met boodschappen en strijken? Dan heb je een huishoudhulp nodig.
Een huishoudhulp kan helpen bij het schoonmaken, met jouw boodschappen, gerechten koken en zelfs een beetje naaiwerk. Een poetshulp daarentegen helpt enkel bij het schoonmaken. Meubels afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, de vloeren schrobben en dweilen.
Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudelijke hulpen. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp

poetsen kerk co-housing tuin van Padua (5) - Schoonmaakhulp Maaseik gezocht - Strijkservice - Strijkservice - Strijken (175) - Poetshulp gezocht - Strijken - Poetshulp gevraagd (11) - Nettoyage maison 50m2 - Schoonmaak hulp gezocht! - Inkorten jeans - Satijnen pyjama broek inkorten - 1x per week mijn huisje komen kuisen - Hulp nodig bij grote schoonmaak en op orde brengen van mijn huishouding - Schoonmaak en strijk - Huishoudhulp - Pul met twee litsen, reparatie - Kuisvrouw gezocht - Wekelijks opnieuw klaarmaken van een vakantiehuis (8) - Huis schoonmaken - Poetshulp - Poetsen - Versmallen en verkorten - wie komt onze strijk ophalen? (79) - poetshulp (3) - Strijken van gordijnen - verjaardags diner - Ik zoek een poetshulp - Strijken - Leer jas reparatie - 4 uur per week huis schoonmaken - poetshulp - Schoonmaken huisje (7) - Strijkster gezocht - Herstelwerk kleding - Schoonmaakhulp gezocht voor vakantiehuisje - Schoonmaak bar +/- 4u (38) - Goede poetshulp gezocht sint-niklaas - poetshulp voor appartement - huishoudhulp - Huishoudhulp met zin voor detail gevraagd - Hallo lieve mensen, mijn naam is Lut. Ik ben net in Olen komen wonen en vraag poetshulp door de verhuis. Ik kan dit - Huishoudhulp - Huishoudhulp gezocht. - Woning poetsen - dringend voor aanstaande donderdag of vrijdag - Wekelijkse schoonmaak - Ter plaatse strijken of ophalen/terugbrengen - schoonmaken ingang - Poets & Strijk / Nettoyage & Repassage - Wekelijks/Hebdomadaire - Tervuren/Overijse (8-10h/ week / semaine) (80)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden