Huishoudhulp in België: 3.569 dienstverleners

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Nieuwpoort (8620) - Paulina
Paulina
5/5 · 112 reviews
8620 Nieuwpoort
3 jaar ervaring in een dienstencheque bedrijf Ik poets elke week in 10 verschillende huizen Mijn klanten zijn zeer divers en ik heb met hen allemaal een zeer goede verstandhouding
Huishoudhulp in Hever (3191) - Frederic
Frederic
4.95/5 · 108 reviews
3191 Hever
Gespecialiseerd in grondige schoonmaak (="Deep Clean") van nieuwbouw en (zo goed als) leegstaande woningen. Uw huurder is vertrokken en heeft een vuile boel achter gelaten ? Of wenst u een grondige schoonmaak van uw (nieuwbouw-)woning, alvorens er te gaan wonen of alvorens het te koop of te huur te zetten ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres en help u graag met de nodige kennis van zaken.
Huishoudhulp in Ronse (9600) - Sophie
Sophie
5/5 · 105 reviews
9600 Ronse
Meeste jongeren hebben nog nooit een strijkijzer in handen gehad , of een wasmachine gevuld. Hoe sorteer ik, hoe strijk ik , hoe plooi ik ? praktische zaken
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tim
Tim
4.94/5 · 96 reviews
3500 Hasselt
Van de jaarlijkse " grote schoonmaak " Tot de wekelijkse kuisdag. Materiaal en producten kunnen indien gewenst zelf meegebracht worden. Ik hoor het graag
Huishoudhulp in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 93 reviews
9000 Gent
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Huishoudhulp in Roosdaal (1760) - Pieter
Pieter
4.92/5 · 79 reviews
1760 Roosdaal
IK steek graag m'n handen uit de mouwen en heb geen schrik om me vuil te maken. Dagdagelijks doe ik zelf m'n huishoudelijke taken en zou dit graag ook doen voor een ander te helpen. Graag werk ik zo efficient mogelijk zodanig dat ik zoveel mogelijk kan doen op een bepaalde tijd. Het werk dat ik bij een ander verricht doe ik hoedat ik hetzelf voor m'n eigen zou doen. goed dus!
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Patrick
Patrick
4.64/5 · 76 reviews
2200 Herentals
Heb ervaring in de poetsector, beschik over eigen vervoer en materiaal, zoals ladder en schoonmaak producten. Hoogtes boven de 2m zijn geen probleem. Ben vrij snel beschikbaar en kan zelfstandig werken. Heb oog voor details. Overleg steeds met de klant en zoek samen naar de juiste oplossing.
Huishoudhulp in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
5/5 · 72 reviews
9050 Gentbrugge
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Huishoudhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
5/5 · 57 reviews
9000 Gent
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Huishoudhulp in Sint-Genesius-Rode (1640) - Rudi
Rudi
4.87/5 · 52 reviews
1640 Sint-Genesius-Rode
hallo! ik kook heel graag en ben bereid te koken voor wie het maar wil.Ik wil graag ten dienste staan van diegenen die weinig tijd hebben om te koken of het gewoon niet graag doen.Ik werk zorgvuldig en ben zeker geen smeerpoes en werk gedisciplineerd.
Huishoudhulp in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
5/5 · 51 reviews
8200 Sint-andries
Beste, Naast mijn job als sociaal werker zou ik graag nog wat extra willen werken. Ik heb in de thuiszorg en in een rusthuis gewerkt als kuisvrouw en ik deed dit altijd met veel plezier. Het is zalig als het huis weer spik en span is en ook het contact is aangenaam. Ik ben een integere vrouw die de handen graag uit de mouwen steekt. Vriendelijke groeten Corrie
Huishoudhulp in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
4.98/5 · 47 reviews
2800 Mechelen
Dag allemal ik ben Bagi 31 jaar oud man, ik ben tekennaar, maar in mijn vrije tijd wil ik graag dat bijverdienen met huishuidelijke hulp, autos wasen. growth as en tot ziens.
Huishoudhulp in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
4.85/5 · 47 reviews
2170 Merksem
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen, bedankt
Huishoudhulp in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik ben ook een echte klusser die graag schildert, tuiniert en overweg kan met een boormachine! Ik hou van koken, kan naaien, poetsen, strijken en houd van dieren en kinderen. Ik help u graag met uw klusje!
Huishoudhulp in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
5/5 · 41 reviews
9200 Dendermonde
hallo , poetsen doe ik graag , netheid is voor mij heel belangrijk . als moeder van een groot gezin en heel,veel jaren gewerkt te hebben in de thuiszorg denk ik wel dat ik mag zeggen dat ik heel veel ervaring heb .hopelijk tot binnenkort.

Ring Twice huishoudhulp: geëvalueerd met 4.83 door 3.234 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp gezocht, hulp in huis, huishoudelijke hulp gezocht, hulp bij huishoudelijke taken, huishoudpersoneel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Huishoudhulp nodig: hoe een huishoudhulp vinden?

U hebt het superdruk op het werk waardoor u de huishoudelijke taken wat links laat liggen? Uw woning zou eens grondig gepoetst moeten worden? Uw wasmanden evenaren de Mount Everest? Een huishoudhulp of hulp aan huis is de perfecte oplossing! Huishoudelijke hulp kan ook helpen met boodschappen doen en kleine naaiwerken. Kortom, een huishoudhulp heeft heel wat talenten. Maar hoe vindt u de perfecte huishoudhulp aan huis? De ideale huishoudhulp of huishoudelijke hulp vinden kan soms zoeken naar een speld in een hooiberg zijn. En als u dan de geschikte huishoudhulp hebt gevonden, wilt u die niet meer loslaten.

Huishoudhulp vind je door eerst rond te vragen bij familie en vrienden. Kennen ze niemand? Dan kan je langsgaan bij een dienstenbureau om een huishoudhulp aan te nemen. Denk er wel aan dat zo'n dienstenbureaus vaak met dienstencheques werken. Een derde optie is zoeken via een deeleconomie platform zoals Ring Twice waar alle diensten 100% legaal en verzekerd zijn!

Hieronder meer uitleg over de verschillende manieren hoe u een huishoudhulp kan vinden:

Wat zijn de taken van een huishoudhulp?

Een hulp aan huis heeft een groot takenpakket. Een huishoudhulp kan u met allerlei verschillende taken helpen. Gaande van uw woning poetsen tot uw was doen, en zelfs boodschappen doen en lekkere gerechten koken. Sommige huishoudelijke hulpen kunnen ook aardig naaien en kunnen u helpen met naaiwerkjes. Een huishoudhulp heeft dus niet één maar meerdere talenten!
Maar bovenal is een huishoudhulp een vertrouwenspersoon: u vertrouwt uw huishoudhulp namelijk uw woning toe. U moet dus uw hulp aan huis volledig kunnen vertrouwen. En die band is zeer belangrijk, want uw huishoudhulp helpt u met de huishoudelijke taken, maar ook met veel meer dan dit. Uw huishoudhulp helpt u zo om meer tijd te hebben voor wat echt telt: familie, vrienden, werk en hobbies. Zoals hierboven vermeld, heeft een huishoudelijke hulp een zeer divers takenpakket. Wat een huishoudelijke hulp allemaal mag doen is zeer breed en kan soms vaag zijn. Om het duidelijk te maken, hebben we het kort samengevat.

Het takenpakket van uw huishoudhulp aan huis kan er als volgt uitzien:
Een huishoudhulp of huishoudelijke hulp heeft dus heel wat taken, maar alles draait erom om u gelukkig te doen voelen in uw huis.

Huishoudhulp inschakelen: hoeveel keer per week, per maand?

Dit is echt helemaal hoe u het ziet en wilt. Wilt u dat er elke week een huishoudelijke hulp bij uw thuis komt, geen probleem. Liever een huishoudhulp die slechts om de 2 maanden komt? Hier ook, geen probleem. De ene heeft liever dat er elke week hulp aan huis komt, de andere slechts om de zoveel weken. Dit is dus heel persoonlijk. U kan ook een huishoudhulp aannemen voor een beperkte periode, tijden een revalidatieperiode bijvoorbeeld. Of een huishoudhulp voor slechts één keer inschakelen is ook perfect mogelijk.

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, en er zijn evenveel redenen om een huishoudhulp in te schakelen.
Als u beslist om via Ring Twice een huishoudelijke hulp aan te nemen, kan u zeker zijn dat u een huishoudhulp zal vinden die voldoet aan uw wensen en noden. Dien snel een aanvraag in via Ring Twice en ontvang meerdere prijsvoorstellen van huishoudhulpen in uw buurt.

Huishoudhulp: wat zijn de tarieven?

Vaak nemen een drukke agenda en het gezinsleven de overhand, waardoor de huishoudelijke taken wat op de achtergrond verschuiven. Een huishoudhulp inschakelen is voor velen dus de ideale oplossing. Het is niet altijd evident om de ideale huishoudhulp te vinden en vooral eentje dat binnen uw budget past. Vooraleer u de stap zet om een huishoudelijke hulp in te schakelen, zou u graag de vraagprijs willen hebben. Deze hangt af van verschillende factoren. U doet er dus goed aan om rond te kijken bij verschillende huishoudhulpen en de prijzen te vergelijken. Wanneer u via Ring Twice op zoek gaat naar een huishoudhulp, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van de huishoudhulpen bij u in de buurt. Om u een idee te geven van de vraagprijzen, hebben we de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp opgelijst. U vindt er ook hun richtprijzen. Interesse? Dien dan snel een aanvraag in, zo vindt u de meest geschikte huishoudhulp!
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Enkele retouches aan kledingstukken€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Een hulp aan huis inschakelen varieert naargelang de huishoudhulp zelf, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt gesloten met de huishoudhulp. Wenst u dat uw huishoudhulp twee keer per week komt om een maaltijd klaar te maken? Dan zal u dat minder kosten dan als u aan uw huishoudhulp vraagt om elke week uw woning grondig schoon te maken.
Als u met uw huishoudhulp een recurrent contract hebt getekend, dan zal dat op langer termijn minder kosten dan als u uw huishoudhulp sporadisch laat komen. Wilt u slecht voor één keer een huishoudhulp laten komen of u bent echt op zoek naar een lange samenwerking? Dit heeft een impact op de vraagprijs van de huishoudelijke hulp.

U mag ook niet vergeten dat de gepresteerde uren de tarieven ook beïnvloeden.
Via Ring Twice werken de huishoudhulpen aan een uurtarief. U vindt er huishoudhulpen die verschillende uurtarieven hanteren. U kunt een aanvraag indienen en u ontvangt meerdere prijsoffertes, dit al vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Huishoudhulp of poetshulp, gemakkelijk door elkaar te halen, maar toch verschillend. Om na te gaan of u een huishoudhulp of poetshulp nodig hebt, moet u zich de volgende vraag stellen: wilt u graag iemand die u niet alleen met het poetsen van uw woning helpt, maar ook kan helpen met boodschappen en strijken? Dan hebt u een huishoudhulp nodig.
Een huishoudhulp kan helpen bij het schoonmaken, met uw boodschappen, gerechten koken en zelfs een beetje naaiwerk. Een poetshulp daarentegen helpt enkel bij het schoonmaken. Meubels afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, de vloeren schrobben en dweilen.
Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudelijke hulpen. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsoffertes! Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp

Poetshulp gevraagd (10) - House cleaning - live-in or full time job - ivanova strijkster - Schoonmaakster gezocht - Traphal poetsen (13) - Poetshulp - Traphal poetsen (12) - Traphal poetsen (11) - Check up en licht huishoudelijk werk - Huishoudhulp voor zwangere vrouw - Strijken hemden en broeken (7) - Strijkhulp nodig (5) - Poetshulp - Strijken hemden en broeken (6) - Poetshulp gezocht - Aide ménagère - Poets- en strijkhulp 1x/week - Poetsen van appartementshal en keldertje - Poetsen in Nieuwpoort - huis - 4 uur (107) - Betrouwbare strijkhulp gezocht - 2x per week komen koken voor een gezin van 5 - Poetshulp 4u/week gezocht - Herfstschoonmaak - Student met beperking (ASS) vraagt om mee te helpen in het huishouden. - Poets/strijkhulp - Poetshulp gezocht voor pas gerenoveerde woning (19) - Poetshulp gevraagd - wekelijkse poetshulp in Oostende (5) - Poetsvrouw 4h per week - 4uur poetshulp per week - Strijkhulp - Naomi Vanluyten - Schoonmaken en poetsen - Strijkhulp (4) - Inkorten broek - Was en strijkdienst en poetsdienst - POETS-STRIJKHULP - Poetshulp zonder dienstencheques - Inkorten van jeansbroek man - Huishouden - Schoonmaken - Schoonmaak huis op dinsdag 19/10 - Huishoudhulp gezocht. - Ramenwasser gezocht - 2 lange broeken inkorten
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden