tuinonderhoud Brugge

Tuinonderhoud Brugge: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Brugge

Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Geachte, Mijn naam is Cedric, 45 jaar oud en sedert 3 jaar terug woonachtig te Brugge; na een buitelands avontuur in Spanje en Andorra. 2 jaar geleden ben ik beginnen studeren; rechten in de open universiteit van Gent. Graag had ik een kans gehad voor een sollicitatie zoals voorgesteld op uw website, daar ik mijn thuisstudie makkelijk kan combineren met werk; dus flexibele uren
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Joris
Joris
Brugge
5/5 (5 reviews)
Sinds jong af aan gebeten door de klusmicrobe. Klussen kent voor mij geen geheimen. Van schilderen, laminaatvloer leggen, houtbewerking, ik ben van alle markten thuis. Op 15 jarige leeftijd begon ik mijn lasopleiding en daar ligt nog steeds mijn passie. Kenmerken die mij typeren zijn: goede inzicht, correct, snel werkend en uiterst nauwkeurig.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Hector
Hector Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (5 reviews)
Ik ben Hector, autotechnicus en zelfstandige in bijberoep die na de werkuren met volle moed staat te springen om uw gazon onder controle te houden. Al de benodigde professionele machines heb ik mee om de klus te klaren. Heeft u nog een laatste maaibeurt nodig voor de herfst begint of wil u periodiek een bladeren opkuis? Aarzel niet om snel een afspraak te maken.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Khonsari
Khonsari
Brugge
5/5 (3 reviews)
Hallo iedereen, ik ben 26 jaar oud. Ik heb graag mensen te helpen! mijn broer heeft een buurtwinkel en ik heb vroeger bij hem gewerkt. Ik heb met veel mensen vriend geworden. Nu werk ik in een groot bedrijf in de nacht en ik heb veel vrije tijd. daarnaast zou ik jullie ook helpen want ik leer veel van jullie! met vriendelijke groeten en tot binnenkort
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (2 reviews)
Na 25 jaar actief geweest te zijn in de horeca, werd het tijd voor iets anders. Ik steek graag de handen uit de mouwen : dakgoten uitkuisen, laminaat en parket leggen, isolatie steken, kleine electriciteitswerken uitvoeren, hagen en heggen snoeien, meubels in mekaar steken, lekkende kranen en toiletten vervangen, enzovoort... Ik heb al redelijk wat ervaring en kijk uit naar nieuwe opdrachten!
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (2 reviews)
Hoi, ik ben Ivan en sinds kort gepensioneerd militair. Aangezien wij aan 56 met pensioen kunnen ben ik nog fit genoeg om wat karweien uit te voeren en is een extraatje wel meegenomen. Ik ben technisch geschoold en kan goed mijn plan trekken, enkel metsen en pleisteren is niet zo mijn ding.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Sven
Sven
Brugge
Nieuw
ik ben sven, 30 jaar, een extra jobke is altijd welkom, ik ben een super goede werker werkt zo graag in de tuin als tuinman en dingen die moeten gebouwd of afgebroken worden, ik ben echt goed te vertrouwen
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Jorn
Jorn
Brugge
Nieuw
Hallo iedereen! Ik ben Jorn, een 23-jarige student uit Brugge. Ik studeer leerkracht secundair wiskunde en Engels . Ik ben verder ook een handige harry en heb groene vingers. Ik deins er niet voor terug om mensen te helpen en om "lastige" taakjes op mij te nemen. Omdat ik graag wat wil bijverdienen bied ik de volgende zaken aan: bijles wiskunde, werken in de tuin en hulp allerlei. Tot gauw!
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Jorden
Jorden
Brugge
Nieuw
Hallo! Ik ben een student industrieel ingenieur die graag de handen uit de mouwen steekt. Ik heb een brede technische basis en vind het tof om nieuwe dingen bij te leren. Ik wil graag via deze weg bijklussen in alle soorten jobs, contacteer me gerust. Groetjes, Jorden
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Karine
Karine
Brugge
Nieuw
Bonjour, je suis Karine, je vis à Brugge, je cherche un complément de revenu pour arrondir mes fin de mois ! J'ai travailler dans le transport quelques années, je travaille maintenant comme femme de ménage, et j'ai toujours bricolé à la maison et dans le jardin. Je serai ravie de vous aider !
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Rudi
Rudi
Brugge
Nieuw
veel vrije tijd, kan oppassen voor kinderen, huisdieren, wandelen met honden. Karweien zoals schilderen en behangen, kleine herstellingen,... Pas mij aan qua tijdstip, ook weekends en feestdagen, u vraagt, wij draaien
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Emiel
Emiel
Brugge
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben Emiel, een jonge arbeider uit Brugge. ik Ben 15 jaar een zou graag wat bijverdienen want ik heb het hard nodig... ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik ben goed in .... talen Nederlands: zeer goed. Engels: Goed. Frans: niet zo goed. Groetjess Emiel.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Ruben
Ruben
Brugge
Nieuw
Hallo, ik ben Ruben, woonachtig te Brugge. Ik hou van het buitenleven en wil in mijn vrije tijd nog wat onderhoud van tuintjes doen. Ik denk bv. aan gras maaien, onkruid wieden, haag scheren, ... Ik ben in het bezit van een TSO Tuinbouw diploma. Graag regio Groot Brugge en materiaal liefst ter plaatse aanwezig. Ik kan op regelmatige basis langskomen voor de klassieke onderhoudswerken in uw tuin.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Hicham
Hicham
Brugge
Nieuw
Hey mijn naam is hicham ik ben student bij het cvo van Antwerpen en ik volg een tolkenopleiding in Brussel. Ik zou heel graag een extra centje verdienen om een beetje te te kunnen sparen omdat ik nog veel plannen heb.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Danny
Danny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Ik ben zelfstandigen ik zoek nog opdrachten bv terassen opritten plate daken roofing muren herstellen tegen barsten of scheuren voegen uitsleipen hervoegen partjes leggen in en rond de tuin Bruna alle klussen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Brugge, tuinier Brugge, hovenier Brugge, tuinaannemer Brugge, onderhoud tuin Brugge, opruimen groenafval Brugge, tuinonderhoud prijzen Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Brugge?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Brugge.

Wat kost tuinonderhoud in Brugge?

De prijzen voor tuinonderhoud in Brugge hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Brugge
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wieden€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Brugge bepaald?

Een tuinonderhoud in Brugge brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Brugge vraagt specifiek tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere hoveniers. Je ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Brugge
Tuinonderhoud Brugge€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Brugge doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om jouw tuinonderhoud in Brugge te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Brugge goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasperk er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Brugge geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Brugge is nodig om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Brugge te verzorgen, hoe keuriger en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Brugge.

Tuinonderhoud in Brugge kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Brugge te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Brugge houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Brugge zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Brugge blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Brugge te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Brugge

Tuinman gezocht voor tuin Brugge centrum - Hulp in de tuin gevraagd - Hagen scheren en verdere klusjes in de tuin - Hulp voor tuinonderhoud - haag snoeien, - Tuinonderhoud - Tuinonderhoud - Tuinman - Andere in Brugge (8000) - Tuinman - Andere in Brugge (8000) - Paplaurier snoeien - onkruid wieden, kruidentuin klaarzetten - Gras afmaaien - grasafrijder - snoeiwerk - Gras afmaaien - Haag snoeien - Verwijderen haag - Hout (bomen) moet verzaagd worden en afgevoerd worden - Lente schoonmaak tuin
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden