tuinonderhoud Brugge

Tuinonderhoud Brugge: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Brugge

Tuinonderhoud in Assebroek (8310) - Michael
Michael
Assebroek
5/5 (50 reviews)
Hallo. Ik ben Michael en ik ben 27 jaar. Ondanks mijn leeftijd heb ik al aardig wat geklust in mijn leven. Verhuizen, meubels monteren, schilderen, nieuwe lampen ophangen, tuinonderhoud of .. ik doe het eigenlijk allemaal even graag. Mijn drive en oog voor detail zijn mijn handelsmerk. Tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Assebroek (8310) - Kenneth
Kenneth
Assebroek
4.94/5 (34 reviews)
Hallo mijn naam is Kenneth, ik woon in Gistel ik werk snachts als vuilinsophaler te Knokke Ens dus overdag redelijk wat vrije tijd om wat bij te verdienen en de mensen te helpen. Wat ik vooral doe is het volgende: Containerpark vervoer Helpen bij de mensen thuis in de tuin Ophaling oud ijzer,alu,inox...etc Eventueel ook kleine klusjes Helpende hand Ik heb een wagen en aanhangwagen
Emiel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Damme (8340) - Emiel
Emiel
Damme
4.96/5 (27 reviews)
Welkom! Ik ben Emiel, een flexibele en sterke jongeman met een passie voor tuinieren. Of het nu gaat om het snoeien van de haag of het onderhouden van uw tuin gedurende het hele seizoen, ik ben er om u te helpen. Als fitnesser heb ik de fysieke kracht om ook de zwaardere klussen tot een goed einde te brengen. Ik heb een flexibele agenda en ben beschikbaar op tijden die het best voor u werken.
Tuinonderhoud in Assebroek (8310) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assebroek
5/5 (15 reviews)
100% zelfstandig en ondernemend. Actueel werkzaam in duurzame energie oplossingen ( zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal, infrarood verwarming) Veel raakvlakken en interesse in bedrijfscultuur & economie. Ambassadeur van energie-transitie. Voorliefde voor tuinieren en klussen buiten maar ook binnen. Polyvalent. Analytisch, rationeel, betrouwbaar . Stressbestendig. 3-talig .
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Geachte, Mijn naam is Cedric, 45 jaar oud en sedert 3 jaar terug woonachtig te Brugge; na een buitelands avontuur in Spanje en Andorra. 2 jaar geleden ben ik beginnen studeren; rechten in de open universiteit van Gent. Graag had ik een kans gehad voor een sollicitatie zoals voorgesteld op uw website, daar ik mijn thuisstudie makkelijk kan combineren met werk; dus flexibele uren
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Hector
Hector Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (5 reviews)
Ik ben Hector, autotechnicus en zelfstandige in bijberoep die na de werkuren met volle moed staat te springen om uw gazon onder controle te houden. Al de benodigde professionele machines heb ik mee om de klus te klaren. Heeft u nog een laatste maaibeurt nodig voor de herfst begint of wil u periodiek een bladeren opkuis? Aarzel niet om snel een afspraak te maken.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Dudzele (8380) - Bram
Bram
Dudzele
5/5 (5 reviews)
Hallo, heb wat tijd wegens werken in ploegsysteem. Regelmatig beschikbaar en ik kan verplaatsen. Vooral beschikbaar tijdens schooluren. C rijbewijs in bezit aanhangwagen beschikbaar. Bedankt om dit profiel te bekijken.
Tuinonderhoud in Sint-kruis (8310) - Guy
Guy
Sint-kruis
4.75/5 (4 reviews)
Hallo ik ben 39jarige man die u kan helpen bij het tuinieren, kleine klusjes in en om het huis, ... Maar ik kan u ook helpen bij het geven van bijles vermits ik leerkracht ben van opleiding. Elk voorstel wordt bekeken en zo snel mogelijk beantwoord (binnen het uur!). Ik woon in regio Brugge maar kan mij verder verplaatsen. Tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Assebroek (8310) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Een tuin waar u enkel hoeft van te genieten, dat is mijn doel. Ik maak gebruik van accu aangedreven gereedschap om de overlast voor u en de omgeving minimaal te houden. Verplaatsen doe ik met de fiets en trailer om het milieu te sparen en drukte in en rond de dorps-stads-kernen te beperken. Een nette tuin, daar kan u op rekenen.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (3 reviews)
Hoi, ik ben Ivan en sinds kort gepensioneerd militair. Aangezien wij aan 56 met pensioen kunnen ben ik nog fit genoeg om wat karweien uit te voeren en is een extraatje wel meegenomen. Ik ben technisch geschoold en kan goed mijn plan trekken, enkel metsen en pleisteren is niet zo mijn ding.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Khonsari
Khonsari
Brugge
5/5 (3 reviews)
Hallo iedereen, ik ben 26 jaar oud. Ik heb graag mensen te helpen! mijn broer heeft een buurtwinkel en ik heb vroeger bij hem gewerkt. Ik heb met veel mensen vriend geworden. Nu werk ik in een groot bedrijf in de nacht en ik heb veel vrije tijd. daarnaast zou ik jullie ook helpen want ik leer veel van jullie! met vriendelijke groeten en tot binnenkort
Tuinonderhoud in Assebroek (8310) - Gianni
Gianni
Assebroek
4.33/5 (3 reviews)
DAG ALLEMAAL, mijn is gianni. Ik ben tuinman. Je kan te recht voor tuinwerken bij onder onkruiden wieden hagen scheren en gras maaien enzo . Ik ben een gemotiveerde jonge werken.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (2 reviews)
Na 25 jaar actief geweest te zijn in de horeca, werd het tijd voor iets anders. Ik steek graag de handen uit de mouwen : dakgoten uitkuisen, laminaat en parket leggen, isolatie steken, kleine electriciteitswerken uitvoeren, hagen en heggen snoeien, meubels in mekaar steken, lekkende kranen en toiletten vervangen, enzovoort... Ik heb al redelijk wat ervaring en kijk uit naar nieuwe opdrachten!
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Steven
Steven
Brugge
5/5 (1 reviews)
zoeken jullie een boomverzorger, of ben je bang voor de toestand van jullie bomen dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres, als ervaren boomverzorger weet ik de gevaren uit de duizend. klimmend of met een hoogtewerker gaan wij te werk, ook voor een totale opkuis van struiken of vellen van bomen zijn jullie aan het juiste adres.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Griet
Griet
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben 71 jaar, al een tijdje met pensioen. Dat is fijn en ik kan die zee van vrije tijd met gemak vullen. Maar toch mis ik het werk buitenshuis. Ik hou vooral van zorg dragen voor mensen (oud en jong), dieren, de natuur. Ik heb géén auto, wel een fiets. Ik ben vrijwel alle dagen van de week beschikbaar behalve zaterdagvoormiddag : dan ga ik sporten !
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mensen kunnen geholpen worden door de variaties van soorten hulp die worden aangeboden. ”
Tom
“ geslaagd als tussenpersoon om in contact te komen met mensen die een bepaald werk kunnen uitvoeren ”
François
“ Ik ben goed en vlot geholpen door Daelel van de klantendienst met een (beginners-)probleemje rond de betaling van mijn eerstebklus. ”
Koen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Brugge: geëvalueerd met 4.93 door 165 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Brugge, tuinier Brugge, hovenier Brugge, tuinaannemer Brugge, onderhoud tuin Brugge, opruimen groenafval Brugge, tuinonderhoud prijzen Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden