Vind de beste tuinonderhoud in Brugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
5/5 · 9 reviews
8000 Brugge
Geachte, Mijn naam is Cedric, 45 jaar oud en sedert 3 jaar terug woonachtig te Brugge; na een buitelands avontuur in Spanje en Andorra. 2 jaar geleden ben ik beginnen studeren; rechten in de open universiteit van Gent. Graag had ik een kans gehad voor een sollicitatie zoals voorgesteld op uw website, daar ik mijn thuisstudie makkelijk kan combineren met werk; dus flexibele uren
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Thijs
Thijs
5/5 · 7 reviews
8000 Brugge
Hallo, Ik ben Thijs uit Zedelgem en bied mijn technische kennis en handigheid aan. Ben 24 jaar en heb al wat ervaring in dingen herstellen, een manusje vanalles. Heb Elektro mechanica gestudeerd en werk in onderaanneming voor de belgische marine als technieker. Ben een vlotte persoon die weet waarmee hij bezig is. Graag tot snel bij de uitdaging die jullie voor mij hebben.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Joris
Joris
5/5 · 5 reviews
8000 Brugge
Sinds jong af aan gebeten door de klusmicrobe. Klussen kent voor mij geen geheimen. Van schilderen, laminaatvloer leggen, houtbewerking, ik ben van alle markten thuis. Op 15 jarige leeftijd begon ik mijn lasopleiding en daar ligt nog steeds mijn passie. Kenmerken die mij typeren zijn: goede inzicht, correct, snel werkend en uiterst nauwkeurig.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Hector
Hector Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 5 reviews
8000 Brugge
Ik ben Hector, autotechnicus en zelfstandige in bijberoep die na de werkuren met volle moed staat te springen om uw gazon onder controle te houden. Al de benodigde professionele machines heb ik mee om de klus te klaren. Heeft u nog een laatste maaibeurt nodig voor de herfst begint of wil u periodiek een bladeren opkuis? Aarzel niet om snel een afspraak te maken.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Khonsari
Khonsari
5/5 · 3 reviews
8000 Brugge
Hallo iedereen, ik ben 26 jaar oud. Ik heb graag mensen te helpen! mijn broer heeft een buurtwinkel en ik heb vroeger bij hem gewerkt. Ik heb met veel mensen vriend geworden. Nu werk ik in een groot bedrijf in de nacht en ik heb veel vrije tijd. daarnaast zou ik jullie ook helpen want ik leer veel van jullie! met vriendelijke groeten en tot binnenkort
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Pieter
Pieter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
8000 Brugge
Na 25 jaar actief geweest te zijn in de horeca, werd het tijd voor iets anders. Ik steek graag de handen uit de mouwen : dakgoten uitkuisen, laminaat en parket leggen, isolatie steken, kleine electriciteitswerken uitvoeren, hagen en heggen snoeien, meubels in mekaar steken, lekkende kranen en toiletten vervangen, enzovoort... Ik heb al redelijk wat ervaring en kijk uit naar nieuwe opdrachten!
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
5/5 · 2 reviews
8000 Brugge
Hoi, ik ben Ivan en sinds kort gepensioneerd militair. Aangezien wij aan 56 met pensioen kunnen ben ik nog fit genoeg om wat karweien uit te voeren en is een extraatje wel meegenomen. Ik ben technisch geschoold en kan goed mijn plan trekken, enkel metsen en pleisteren is niet zo mijn ding.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Sven
Sven
Nieuw
8000 Brugge
ik ben sven, 30 jaar, een extra jobke is altijd welkom, ik ben een super goede werker werkt zo graag in de tuin als tuinman en dingen die moeten gebouwd of afgebroken worden, ik ben echt goed te vertrouwen
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Jorn
Jorn
Nieuw
8000 Brugge
Hallo iedereen! Ik ben Jorn, een 23-jarige student uit Brugge. Ik studeer leerkracht secundair wiskunde en Engels . Ik ben verder ook een handige harry en heb groene vingers. Ik deins er niet voor terug om mensen te helpen en om "lastige" taakjes op mij te nemen. Omdat ik graag wat wil bijverdienen bied ik de volgende zaken aan: bijles wiskunde, werken in de tuin en hulp allerlei. Tot gauw!
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Jorden
Jorden
Nieuw
8000 Brugge
Hallo! Ik ben een student industrieel ingenieur die graag de handen uit de mouwen steekt. Ik heb een brede technische basis en vind het tof om nieuwe dingen bij te leren. Ik wil graag via deze weg bijklussen in alle soorten jobs, contacteer me gerust. Groetjes, Jorden
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Karine
Karine
Nieuw
8000 Brugge
Bonjour, je suis Karine, je vis à Brugge, je cherche un complément de revenu pour arrondir mes fin de mois ! J'ai travailler dans le transport quelques années, je travaille maintenant comme femme de ménage, et j'ai toujours bricolé à la maison et dans le jardin. Je serai ravie de vous aider !
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Rudi
Rudi
Nieuw
8000 Brugge
veel vrije tijd, kan oppassen voor kinderen, huisdieren, wandelen met honden. Karweien zoals schilderen en behangen, kleine herstellingen,... Pas mij aan qua tijdstip, ook weekends en feestdagen, u vraagt, wij draaien
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Emiel
Emiel
Nieuw
8000 Brugge
Dag allemaal, Ik ben Emiel, een jonge arbeider uit Brugge. ik Ben 15 jaar een zou graag wat bijverdienen want ik heb het hard nodig... ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik ben goed in .... talen Nederlands: zeer goed. Engels: Goed. Frans: niet zo goed. Groetjess Emiel.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Ruben
Ruben
Nieuw
8000 Brugge
Hallo, ik ben Ruben, woonachtig te Brugge. Ik hou van het buitenleven en wil in mijn vrije tijd nog wat onderhoud van tuintjes doen. Ik denk bv. aan gras maaien, onkruid wieden, haag scheren, ... Ik ben in het bezit van een TSO Tuinbouw diploma. Graag regio Groot Brugge en materiaal liefst ter plaatse aanwezig. Ik kan op regelmatige basis langskomen voor de klassieke onderhoudswerken in uw tuin.
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Hicham
Hicham
Nieuw
8000 Brugge
Hey mijn naam is hicham ik ben student bij het cvo van Antwerpen en ik volg een tolkenopleiding in Brussel. Ik zou heel graag een extra centje verdienen om een beetje te te kunnen sparen omdat ik nog veel plannen heb.

Tuinonderhoud Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Brugge, tuinier Brugge, hovenier Brugge, opruimen groenafval Brugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Brugge?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Brugge.

Wat kost tuinonderhoud in Brugge?

De prijzen voor tuinonderhoud in Brugge hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Brugge
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wegdoen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Brugge bepaald?

Een tuinonderhoud in Brugge brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Brugge vraagt specifiek tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar zaken:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere tuinmannen. U ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook verschillen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Brugge
Tuinonderhoud Brugge€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Brugge doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin degelijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Brugge te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Brugge goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Brugge geniet u heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Brugge is noodzakelijk om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Brugge te verzorgen, hoe mooier en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Brugge.

Tuinonderhoud in Brugge kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Brugge te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Brugge houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Brugge zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Brugge blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Brugge te laten uitvoeren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Brugge

Hulp voor tuinonderhoud - haag snoeien, - Tuinonderhoud - Tuinonderhoud - Tuinman - Andere in Brugge (8000) - Tuinman - Andere in Brugge (8000) - Paplaurier snoeien - onkruid wieden, kruidentuin klaarzetten - Gras afmaaien - grasafrijder - snoeiwerk - Gras afmaaien - Haag snoeien - Verwijderen haag - Hout (bomen) moet verzaagd worden en afgevoerd worden
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden