tuinonderhoud Dilbeek

Tuinonderhoud Dilbeek: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Dilbeek

Tuinonderhoud in Groot-bijgaarden (1702) - Simon
Simon Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Groot-bijgaarden
4.86/5 (7 reviews)
Dag allemaal, ik ben Simon. Ik ben student landschaps- en tuinarchitectuur. Mijn passie is werken in de tuin waar ik al reeds wat ervaring in hebt om willen van mijn studie. Ik kan redelijk wat werkjes uitvoeren in de tuin.
Tuinonderhoud in Groot-bijgaarden (1702) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Groot-bijgaarden
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben Bruno . Al 15 jaar ervaring als verhuizer . Altijd bereikbaar en zin voor nieuwe uitdagingen. Bestelwagen en ladderlift ter beschikking. Voor al uw montage werk , verhuisplannen , inpakken van meubelen kan u bij mij terecht. Zelfstandige in bijberoep .
Tuinonderhoud in Gaasbeek (1750) - Wouter
Wouter
Gaasbeek
5/5 (2 reviews)
Electro mechanicus met een hart voor buitenwerk. Ik ben kundig wat betreft: metaal- en houtconstructies; laswerken, elektriciteitswerken/uitbreiding, trappenbouw, auto-onderhoud en reparaties; tuinwerken allerlei(onderhoud, aanleg, opkuis). Defecte huishoudtoestellen, etc. Garantie op mooi en vakkundig werk.
Tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem (1082) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-agatha-berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een net opgestart eenmans bedrijf die met veel plezier uw klusjes komt doen. Ik hou me vooral bezig met schrijnwerk,plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding en andere. Het schilderwerk binnen en buiten.reinigen van nieuwbouw of leegmaken van huizen,afbraakwerken met een container ter beschikking en nog meer
Tuinonderhoud in Relegem (1731) - Mustafa
Mustafa
Relegem
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal ik ben op zoek naar een leuke bijverdienste. Ik ben 40 jaar betrouwbaar gemotiveerd en zelfstandig. Ik ben vriendelijk hulpvaardig en goedlachs. Ik steek graag de handen uit de mouwen.
Tuinonderhoud in Anderlecht (1070) - Felix
Felix
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Sint-jans-molenbeek (1080) - Dezirbek
Dezirbek
Sint-jans-molenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een ervaring als tuinman. Bijna twee jaar heb ik gewerkt bij verschillende parken van Brussel. En soms op verschillende begraafplaatsen. Daarom wil ik werken voor de werk boom snoeien. Dank u wel
Tuinonderhoud in Dilbeek (1700) - Felix
Felix
Dilbeek
Nieuw
Hallookes, Ik ben Feli, 16 jaar en wil u heel graag helpen! Ik wil graag een beetje extra zakgeld en wil daar veel voor doen. Babysitten, een karwei in de tuin,..Ik ben altijd heel gemotiveerd en een harde werker. Ik babysit vaak en ben daar heel goed in. Ik ga heel graag met kinderen om en speel graag spelletjes met hen. Ik kan ook goed koken (spaghetti, desserts,..) en met dieren omgaan. Tot sne
Tuinonderhoud in Schepdaal (1703) - Andy
Andy
Schepdaal
Nieuw
Dag allemaal. Ik ben Andy, 29 jaar. Ik werk als medewerker op een facturatieafdeling. Ik heb mij bij Listminute geregistreerd omdat ik graag iets zou bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben betrouwbaar en zorgvuldig. Mijn vrije tijd spendeer ik aan uitgaan, auto, muziek, klusjes,...
Tuinonderhoud in Dilbeek (1700) - Joeri
Joeri
Dilbeek
Nieuw
Ik ben een jong, dynamisch en ondernemend persoon. Stilzitten is helemaal niet voor me weggelegd. Het liefst maak ik me nuttig en help ik anderen. Hierdoor iets bijverdienen is natuurlijk mooi meegenomen.
Tuinonderhoud in Dilbeek (1700) - Gerrit
Gerrit Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dilbeek
Nieuw
Hallo, Ik ben Gerrit uit Dilbeek. Ik heb een kleine onderneming met als doel het ondersteunen van zelfstandigen en kmo's. Ik ben inzetbaar op verschillende gebieden van administratie tot leveringen van paketten, inspringen bij afwezigheid van een collega en dergelijke. Ik bied mijn diensten ook aan aan particulieren.
Tuinonderhoud in Vlezenbeek (1602) - Raf
Raf
Vlezenbeek
Nieuw
Mijn naam is Raf, ik ben graficus van opleiding en beroep maar ik ben ook zeer handig als het op klussen aan komt. Dit wil zeggen dat ik voor jou grafische ontwerpen kan uitwerken van idee tot druk, dat ik de layout van documenten en presentaties professioneel kan doen ogen. Verder kan ik je ook helpen met IT problemen, klussen binnen en buiten's huis. Ik bezit een atelier en alle nodige machines.
Tuinonderhoud in Asse (1730) - Jean-marc
Jean-marc
Asse
Nieuw
Bonjour je m'appelle Jean-Marc Voilla je peux vous aider pour tous travaux de toiture platte en pente Ou travaux de jardinage Et je peux vous aider dans d autre tâche comme la peinture plomberie ....
Tuinonderhoud in Relegem (1731) - Maxim
Maxim
Relegem
Nieuw
Hallo, ik ben Maxim, een jonge arbeider uit Asse. Ik ben 22 jaar en zou in mijn vrije tijd graag wat bijverdienen. Ik beschik over al het nodige materiaal om bomen te snoeien/rooien. Brandhout stapelen of het hout klieven kan ook. Heb 1 jaar bosbouw gestudeerd.
Tuinonderhoud in Vlezenbeek (1602) - Jens
Jens
Vlezenbeek
Nieuw
Ik ben Jens, 20 jaar. Ben afgestudeerd in de houtbewerking. Ik werk graag in land-en tuinbouw en in de houtnijverheid, ook heb ik kennis van vele verschillende stielen waardoor ik mijzelf kan aanbieden in een breed werkspectrum. Ik ben niet bang mijn handen vuil te maken. Hopelijk kan ik u met iets helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel reactie ontvangen op mijn verzoek en de betalingen kan je zelf kiezen en correct uitvoeren. ”
Rudy
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Dilbeek: geëvalueerd met 4.98 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Dilbeek, tuinier Dilbeek, hovenier Dilbeek, tuinaannemer Dilbeek, onderhoud tuin Dilbeek, opruimen groenafval Dilbeek, tuinonderhoud prijzen Dilbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden