tuinonderhoud Genk

Tuinonderhoud Genk: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Genk

Tuinonderhoud in Genk (3600) - Marco
Marco
Genk
4.91/5 (23 reviews)
Hoi ik ben Marco, ik ben ondertussen mijn derde woonst aant verbouwen en heb toch wel ervaring op verschillende vlakken. Ik spreek ook vlot Engels en Frans. Ik ben flexibel en werk graag samen met de eigenaars.
Tuinonderhoud in Genk (3600) - Paul
Paul
Genk
4.94/5 (16 reviews)
Hallo Last ListMinut gebruikers, Ik ben Paul en bied mijn technische kennis aan op alle gebied voor in en rond het huis. Ik heb mijn eigen huis volledig opgekanpt zowel in en rond het huis. Je kunt het zo gek niet bedenken wat ik al allemaal heb gedaan. Deze ervaring wil ik graag met U delen, door hierdoor mijn hulp aan te bieden. Machines voor allerlei klussen in overvloed.
Tuinonderhoud in Genk (3600) - Raf
Raf
Genk
5/5 (10 reviews)
Ik ben Raf, wonende te Genk. Vrij handig. Heb genoten van een technische secundaire opleiding Sense chemische proces technieken. Ik werk als proces operator in hoofdberoep. Ik ben open minded en klus graag bij. Ik werk graag met mijn handen maar horeca is bijvoorbeeld niets voor mij. Van verven binnen tot uw gras afrijden buiten ik doe het met veel plezier.
Tuinonderhoud in Genk (3600) - Kenneth
Kenneth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
5/5 (8 reviews)
wij zijn Sam en Kenneth ,u kan ons in huren voor allround klusjes in en rond het huis .Ook helpen we u graag bij het leeg maken van gebouwen ,kamers , tuinhuis ,dit in alle omstandigheden (bv na uitzetting huurder ).
Tuinonderhoud in Genk (3600) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
5/5 (3 reviews)
Ik ben Sam , 30 jaar .Ik ben zelfstandige en hoop Mensen hier te kunnen helpen met hun klusjes . hopelijk zien of spreken we elkaar snel op 1 van u klusjes. Geen klus is me te gek of te zwaar . Met vriendelijke groeten Sam
Tuinonderhoud in Genk (3600) - Christof
Christof
Genk
5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik ben Christof en werk met de vaste nacht waardoor ik door de dag de tijd heb om bij te verdienen. Mijn grootste hobby is tuin, graag wil ik jou tuin opknappen/onderhouden. Het kan gaan van gras maaien tot onkruid uittrekken en ga zo maar verder.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Genk (3600) - Jens
Jens
Genk
5/5 (2 reviews)
Beste, Mijn naam is Jens en ben graag buiten bezig in de tuin ook het ik een basis kennis van loodgieterij en klus graag. Alles voor mij is een uitdaging !! Ik beschik over een autobus dus ik kan grote lasten verplaatsen. Met mijn 5 jaar leger dienst weet ik hoe ik dingen moet aanpakken!! Wees niet bang om een berichtje te sturen Grts jens
Tuinonderhoud in Genk (3600) - Glenn
Glenn
Genk
5/5 (1 reviews)
Dag Allemaal, ik ben Glenn, 31 jaar en werk 7 jaar in de zorgsector. Gediplomeerd als opvoeder en gepassioneerd door 't vak. Mijn hobby's zijn voetballen, muziekproductie en ik heb een passie voor films.
Tuinonderhoud in Genk (3600) - Maico
Maico
Genk
1.0/5 (1 reviews)
Ik ben Maico uit Hasselt en werk als magazijnverantwoordelijke, maar ben daarnaast ook handig en productief. Ik houd me graag bezig met klusjes, verf en schilderwerken enz. Ik verdien graag een centje bij en haal voldoening uit een mooi resultaat!
Tuinonderhoud in Genk (3600) - Mehmet
Mehmet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, ik ben Mehmet, zelfstandige glazenwasser met meer als 10j ervaring en tuinman met ervaring. Beide werken doe ik graag en laat het proper achter. Kleine of grote klusjes kunnen perfect uitgevoerd worden. Tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Genk (3600) - Dave
Dave
Genk
Nieuw
Hallo. Ik ben Dave. Hierbij bied ik mijn hulp aan in en rond het huis. Heb mijn eigen huis volledig verbouwd en heb ervaringen met tuinaanleg. Beetje van alle markten thuis dus Heeft u extra hulp nodig contacteer mij gerust. Bezig camionette en remork
Tuinonderhoud in Genk (3600) - Michael
Michael
Genk
Nieuw
Ik ben Michiel van reeds 25 jaar ik vind het fijn om onder de mensen te werken en ben behulpzaam ordelijk en ietsjes vind ik een must op tijd zijn woorden dus ook bij Graag zou ik deze job wil uitproberen voor te kijken als dit een nieuwe vorm is voor mij waar ik niet meekan content stellen het lijkt me alvast wel heel interessant ik ben heel benieuwd
Tuinonderhoud in Genk (3600) - Rudi
Rudi
Genk
Nieuw
hallo jullie daar, ik ben een gepensioneerde militair van 58 jaar, (militaire politie) en heb ook 10 jaar voor de NATO gewerkt, en ben nu op zoek naar een leuke bijverdienste. zelf ben ik nogal handig in allerlei dingen, heb ook bureau jobs gedaan en ben drietalig, engels, frans en duits. mocht er iemand geïnteresseerd zijn, zou ik het zeer op prijs stellen om voor U, jullie te mogen werken. grt
Tuinonderhoud in Genk (3600) - Jaak
Jaak
Genk
Nieuw
Goedendag,ik ben Jaak en ik wil iets bijklussen, omdat ik teveel vrije tijd heb.Tuinieren en binnen huis klussen zoals verven of behangen zie ik wel zitten.Ook verplaatsingen met bejaarden wil ik ook wel doen. Met vriendelijke groeten,Jaak
Tuinonderhoud in Genk (3600) - Bilgin
Bilgin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
Nieuw
Hey.ik ben Bilgin (Billy). Ben al jaren zelfstandige in multimedia. Maar daar bij ben ik zeer be kwam in sanitair,keukens,tuin. ...en alle klusjes werk. Ik hou van afweking en nether. Nl.En.Du.als taal is geen probleem. M.V.G.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mensen kunnen geholpen worden door de variaties van soorten hulp die worden aangeboden. ”
Tom
“ geslaagd als tussenpersoon om in contact te komen met mensen die een bepaald werk kunnen uitvoeren ”
François
“ Ik ben goed en vlot geholpen door Daelel van de klantendienst met een (beginners-)probleemje rond de betaling van mijn eerstebklus. ”
Koen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Genk: geëvalueerd met 4.59 door 67 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Genk, tuinier Genk, hovenier Genk, tuinaannemer Genk, onderhoud tuin Genk, opruimen groenafval Genk, tuinonderhoud prijzen Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden