tuinonderhoud Sint-niklaas

Tuinonderhoud Sint-niklaas: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Sint-niklaas

Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
Nieuwkerken-waas
5/5 (96 reviews)
Hallo, ik ben Jan, 62 jaar en net gepensioneerd. Maar nog te jong om stil te zitten. Van beroep was ik oa. tuinier bij de stad Gent en in mijn vrije tijd een fanatiek gedreven doe-het- zelver aan eigen huis (metselwerk, schrijnwerk, afvoer, waterleiding, elektriciteit ) Het liefst doe ik tuin- en boswerk, snoeiwerk aanplanten en opruimen van bomen, monteren van tuinhuizen en dergelijke.
Davy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
4.65/5 (82 reviews)
Hoi mensen , Ik ben Davy en zoek langs deze weg wat bij te verdienen ,ik heb een a 2 diploma hout -bouw met als afwerking vloeren -opritten . Ook kan ik in de tuin werken heb ik een cursus auto technieken gevolgd en hou ik van propere ruimtes . Wie me nodig heeft :ik ben er voor al uw klussen !
Tuinonderhoud in Sinaai-waas (9112) - Jeroen
Jeroen
Sinaai-waas
5/5 (26 reviews)
hallo . ik ben 29 jaar . en werk als technieker . ik ben dus niet bang om mijn handen vuil te maken . graag werk ik ook in de tuin (bv onderhoud maar ook tuinaanleg) .anderzijds ben ik ook handig in huis voor allerlei klussen (bv kleine elektriciteit werken. schilderen. gyproc . laminaat ...) ik ben beschikbaar na mijn werk uren en ook op zaterdag . hopelijk tot snel
Tuinonderhoud in Montegnée (4420) - Kjemalj
Kjemalj
Montegnée
4.67/5 (12 reviews)
dag allemaal, ik ben Kemo en ik doe graag tuinieren . ik werk graag en ik ben altijd stipt voor snoeien kom ik altijd samen met mijn collega die heel veel ervaring heeft Wij hebben remork en alle nodige machines
Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel
Karel
Nieuwkerken-waas
4.83/5 (12 reviews)
Ik ben een jonge ondernemende gast die graag een centje wil bijverdienen door mensen te helpen! Ik heb een eigen wagen. En kan ook een aanhangwagen trekken. Wel je klusjes maakt eigenlijk niet veel uit.
Tuinonderhoud in Belsele (9111) - Wim
Wim
Belsele
4.91/5 (11 reviews)
Tuinieren is mijn grote hobby. Ik doe dit met veel plezier en zorg zodat u van uw tuin kan genieten! Ik beschik over voldoende kennis om je te adviseren betreffende tuinvragen. Samen zorgen we je ervoor dat je kan genieten van de tuin. Zie naar de gebruikerservaringen, je kan zeker zijn van de geleverde kwaliteit.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Lorenzo
Lorenzo
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Dag allemaal, ik ben lorenzo en ben 25jaar en woon in sint niklaas. Ik heb ervaring in tuinaanleg en in de bouw Ik heb 3tal jaar gewerkt als werfleider in de tuinaanleg Ik werk momenteel al 2.5jaar in een bouwbedrijf
Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Redouane
Redouane
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik heb deze maand uitzonderlijk veel vrije tijd en wil u graag helpen met klusjes in uw tuin . Ik heb ervaring met hagen snoeien, onkruid uittrekken enz... Met schilderen en behangen kan ik u ook uit de nood helpen. Indien u iemand zoekt op regelmatige basis kan ik , indien u tevreden bent, het werk ook de volgende maanden verder zetten.met vriendelijke groeten
Tuinonderhoud in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben Amina en ik heb veel tijd, nl woensdag en in het weekend. Ik heb groene vingers en kan goed met planten en bloemen overweg. Mijn huis heb ik zelf gerenoveerd en knus en gezellig gemaakt. Dus om een nieuw dak te kunnen plaatsen heb ik centjes nodig, dus daarom wil ik graag werken zowel in de tuin als in huis..... hopelijk tot binnenkort Amina
Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Benny
Benny
Nieuwkerken-waas
5/5 (3 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Benny Lesandre en ik ben nog werkzaam maar ik heb ook nog tijd over om bij te verdienen als klusjesman. Ik heb in het verleden als klusjesman gewerkt en bij mij thuis heel wat gerenoveerd zodanig dat ik met deze ervaring mensen kan helpen.
Tuinonderhoud in Nieuwkerken-waas (9100) - Thomas
Thomas
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben Thomas, werkzaam in de chemie en wil buiten mijn werkuren nog wat bijverdienen. Ik ben als even op zoek naar werk dat flexibel is, zonder verplichting en wanneer mij het uitkomt. Ik hoop op dit platform te vinden wat ik zoek.
Tuinonderhoud in Sint-niklaas (9100) - Bahtijar
Bahtijar
Sint-niklaas
Nieuw
Daag allemaal, ik ben Bahtijar en ben 22 jaar oud. Ik beschik over diploma van verzorging, logistiek medewerker en bedrijfs beheer. Ik heb ook ervaring in de bediening. Ik werk eerlijk en hard, probeer mijn werk op deftige manier af te werken. Ik ben flexibel en kan goed om gaan met de mensen. Ik heb ook een stevig gebouwde lichaam, dus als er fysieke werk vereist word. Grtjs Bahtijar
Tuinonderhoud in Sint-niklaas (9100) - Michael
Michael
Sint-niklaas
Nieuw
Hallo, ik ben Michael, werkend in de verzekeringssector. Ik ben een enorme dierenvriend, heb zelf een konijn en een teckel. Ik sta open om met uw hond te gaan wandelen als dit voor u te moeilijk is. U laat het maar weten. Ik ben 25 jaar oud en woon in Sint-Niklaas. Heb normaal gezien steeds mijn fiets ter beschikking en in afspraak met mijn vriendin ook de auto.
Tuinonderhoud in Sint-pauwels (9170) - Lut
Lut
Sint-pauwels
Nieuw
Hallo ik ben Lut. Ik ben reeds op pensioen maar ben nog erg actief en wil graag nog mensen helpen en iets bijverdienen met kinderoppas of hondenoppas of lichte tuinkarweitjes of schoonmaken. Ook strijken of eenvoudig schilderwerk behoren tot de mogelijkheden.
Tuinonderhoud in Beveren-Leie (8791) - Nicholas
Nicholas
Beveren-Leie
Nieuw
hallo ik ben nicholas schrijnwerker van beroep,jong en innovatief vast contract in een bouwfirma als schrijnwerker ik lever gedatailleerd, proper werk aan een goed tempo. grote en kleine werken altijd welkom.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.91 door 255 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Sint-niklaas, tuinier Sint-niklaas, hovenier Sint-niklaas, tuinaannemer Sint-niklaas, onderhoud tuin Sint-niklaas, opruimen groenafval Sint-niklaas, tuinonderhoud prijzen Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Sint-niklaas?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Sint-niklaas.

Wat kost tuinonderhoud in Sint-niklaas?

De prijzen voor tuinonderhoud in Sint-niklaas hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Sint-niklaas
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wieden€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Sint-niklaas bepaald?

Een tuinonderhoud in Sint-niklaas brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Sint-niklaas vraagt speciaal tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar factoren:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook variëren naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Sint-niklaas
Tuinonderhoud Sint-niklaas€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Sint-niklaas doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Sint-niklaas te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Sint-niklaas goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasmat er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Sint-niklaas geniet je heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Sint-niklaas is noodzakelijk om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Sint-niklaas te verzorgen, hoe netter en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Sint-niklaas.

Tuinonderhoud in Sint-niklaas kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Sint-niklaas te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Sint-niklaas houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Sint-niklaas zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Sint-niklaas blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Sint-niklaas te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Sint-niklaas

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Sint-niklaas

tuinonderhoud (28) - tuinonderhoud (27) - tuinonderhoud (26) - tuinonderhoud (25) - tuinonderhoud (24) - tuinonderhoud (23) - tuinonderhoud (22) - tuinonderhoud (21) - tuinonderhoud (20) - tuinonderhoud (19) - tuinonderhoud (18) - tuinonderhoud (17) - tuinonderhoud (16) - tuinonderhoud (15) - Tuin onderhouden (6) - Tuin onderhouden (5) - Tuin onderhouden - tuinonderhoud (14) - Tuin onderhouden - tuinonderhoud (13) - tuinonderhoud (11) - tuinonderhoud (10) - Tuinnieren (2) - tuinonderhoud (9) - tuinonderhoud (8) - tuinonderhoud (7) - tuinonderhoud (6) - tuinonderhoud (5) - tuinonderhoud (4) - tuinonderhoud (3) - tuinonderhoud (2) - tuinonderhoud (2) - tuinonderhoud - Onderhoud tuin - Tuinnieren - Tuinonderhoud - Tuinman - Haag snoeien in Sint-niklaas (9100) - Tuinman - Haag snoeien in Sint-niklaas (9100) - Tuinman - Haag snoeien in Sint-niklaas (9100) - Tuinman - Andere in Sint-niklaas (9100) - Tuinman - Gras maaien in Sint-niklaas (9100) - Tuinman - Andere in Sint-niklaas (9100) - Tuinman - Bladeren oprapen in Sint-niklaas (9100) - Gras afmaaien Onkuid wieden snoeien - gras afmaaien - Periodiek onderhoud tuinvijver en beplanting
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden