zorg

Ontdek talentvolle zorgverleners bij jou in de buurt

Meer dan 2.854 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners

Zorg in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (166 reviews)
Met U auto, camionette met of zonder aanhanger, vrachtwagen of trekker-oplegger naar de autokeuring gaan indien deze is ingeschreven en verzekerd. Eventueel met aanhanger ergens naartoe voeren. Luchthaven heen en terug brengen
Zorg in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (137 reviews)
Ik ben zorgkundige van beroep, al meer dan 15 jaar. Het zorgen voor mensen en samen dingen doen, daarin streef ik naar perfectie. Ik ben ook administratief goed om dingen te regelen. Zorgen voor mensen zit in mijn bloed.
Zorg in Hever (3191) - Roel
Roel
Hever
5/5 (108 reviews)
Hallo,
Zorg in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik ben van opleiding maatschappelijk werker. Ik kan goed luisteren, heb vroeger vrijwilligerswerk gedaan met mensen met een beperking (rolstoel). Ik kan goed koken, wandelen, enzovoort.
Zorg in Beringen (3580) - Nelly
Nelly
Beringen
5/5 (105 reviews)
Aangezien dat ik een vaste klant heb waar ik alle nodige overeenkomsten heb mee afgesloten . Zodat er geen misverstanden zouden kunnen gebeuren en dat alles goed kan verlopen
Zorg in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (94 reviews)
Ik heb heel mijn loopbaan in de horeca gewerkt en bij een traiteur. Ik heb ook mee de zorg opgenomen van mijn moeder, hierdoor heb ik ook ervaring met de nood van een hulpbehoevende.
Zorg in Wilsele (3012) - Olga
Olga
Wilsele
5/5 (90 reviews)
Flexibel beschikbaar. Ik ben bereikbaar zowel in de week als in et weekend, in de dag en ook 's avonds. Ik ben betrouwbaar en zeer stipt. Ik ben sociaal.
Zorg in Asse (1730) - Katrien
Katrien
Asse
5/5 (81 reviews)
Ik volgde ontspanningsmassage bij Syntra en sportmassage basis en gevorderden bij de wellness academie . Daarnaast volg ik regelmatig workshops ( lomilomi, Indische hoofdmassage, cupping basis en gevorderden,...) om mijn techniek continu bij te schaven.. Ik help je graag even los te komen van de alledaagse rompslomp om volledig tot rust te komen. Ik geef ook stoelmassages bvb op een feestje.
Zorg in Lommel (3920) - Eric
Eric
Lommel
4.88/5 (75 reviews)
Geef wekelijks info presentaties met als thema: -financieel welzijn voor iedereen - online geld verdienen, wekelijks uitbetaald -bekomen van passief inkomen dat niet meer wegvalt en 100 % slaagkans -netwerken
Zorg in Lier (2500) - Dina
Dina
Lier
4.92/5 (72 reviews)
Beste ik ben Dina 40 ik ben gediplomeerd masseuse voor Lichaams massages ,ontspanning, Relax. Bij Cvo Schoonheid school in Antwerpen en ik heb ervaring die je kan lezen bij 5⭐ en ik heb kleine beetje ervaring met sport en Zweden massage. ik doe alleen massage met respect voor alle klanten ik woon in Berlaar ik ontvangen bij onze werk appartement in Lier. Met massage tafels . Dat is 60Euro
Zorg in Turnhout (2300) - Liese
Liese
Turnhout
5/5 (70 reviews)
Zoals ik eerder al zei ben ik leerkracht van opleiding. Verder werk ik wekelijks met personen met een beperking of andere problematiek. Dit zowel verstandelijk als lichamelijk en zowel jong als oud.
Zorg in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (65 reviews)
Ik ben afgestudeerd als sportmasseur in Nederland en ben ik ook als gespecialiseerde sportmassage bij voetballers en gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners , en heb ik ook ontspanning massage gevoeld .
Zorg in Roosdaal (1760) - Wilfried
Wilfried
Roosdaal
5/5 (62 reviews)
Mensen met een beperking met raad en daad bijstaan in het organiseren van de regie van hun zorg. Op maat integreren van zorgdiensten uit het huidige zorglandschap.
Zorg in Harelbeke (8530) - Yolande
Yolande
Harelbeke
5/5 (60 reviews)
Hallo, Ik ben gewoon om te zorgen voor zieke of gehandicapte personen. Als ik tijd over heb, dan wil ik zieke personen of mensen die niet zelfstandig kunnen alleen zijn, gezelschap houden.
Zorg in Zwijndrecht (2070) - Olivier
Olivier
Zwijndrecht
4.87/5 (60 reviews)
Opruimen van kelder garage, zolder, woonst en geest. Oog voor detail, (emotionele) waarde en jouw persoonlijkheid. Zoek je hulp om je leven terug op rails te zetten en een praktische hulp...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice zorgverlener: geëvalueerd met 4.89 door 4.562 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken, schoonheidsverzorging aan huis, tarief zorg op maat, zorg aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden