Ring Twice

Ontdek talentvolle zorgverleners bij jou in de buurt

Meer dan 1.650 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners

Zorg in Antwerpen (2018) - Michel
Michel
4.96/5 · 285 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben maatschappelijk assistent van opleiding, ik heb in een ziekenhuis gewerkt, ik heb affiniteit met Woon- en Zorg Centra, Dienstencentra, ik ben van nature empathisch en caring. Ik doe alle mogelijkheden van persoonlijke assistentie. Ervaring PAB / PVB.
Zorg in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.91/5 · 164 reviews
2000 Antwerpen
Met U auto, camionette met of zonder aanhanger, vrachtwagen of trekker-oplegger naar de autokeuring gaan indien deze is ingeschreven en verzekerd. Eventueel met aanhanger ergens naartoe voeren. Luchthaven heen en terug brengen
Zorg in Hofstade (9308) - François
François
4.94/5 · 127 reviews
9308 Hofstade
persoonlijk geen ervaring in de materie, maar wil me bijscholen en mensen helpen die het in deze dagen nodig hebben. naar de winkel gaan, kleine klussen thuis, gewoon gezelschap. indien het echt hulpbehoevende zijn doe ik dit gratis.
Zorg in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 97 reviews
9000 Gent
Ik ben van opleiding maatschappelijk werker. Ik kan goed luisteren, heb vroeger vrijwilligerswerk gedaan met mensen met een beperking (rolstoel). Ik kan goed koken, wandelen, enzovoort.
Zorg in Lommel (3920) - Eric
Eric
4.88/5 · 75 reviews
3920 Lommel
Geef wekelijks info presentaties met als thema: -financieel welzijn voor iedereen - online geld verdienen, wekelijks uitbetaald -bekomen van passief inkomen dat niet meer wegvalt en 100 % slaagkans -netwerken
Zorg in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
5/5 · 51 reviews
8200 Sint-andries
Beste, Ik heb veel jaren als verzorgende i.g. en als zorgkundige gewerkt. Het contact met de zorgvragers is wat de job mooi maakt en ik heb dit dan ook altijd met veel plezier gedaan. Nu werk ik als sociaal werker, maar ik zou het leuk vinden hier en daar wat extra te doen als assistent. Ik ben professioneel, integer en kan mij goed aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. Vr. grt. Corrie
Zorg in Mortsel (2640) - Dave
Dave
4.9/5 · 49 reviews
2640 Mortsel
Ik ben vertegenwoordiger/ chauffeur van beroep. Werk als flexjob in welness centra en sauna complexen als masseur en tussendoor nog tijd en zin om mensen te helpen met het wegwerken van rugklachten of zware benen door een relaxerende massage te geven. Ik heb hiervoor ook de nodige diploma's.
Zorg in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
5/5 · 48 reviews
2500 Lier
Ik ben afgestudeerd als sportmasseur in Nederland en ben ik ook als gespecialiseerde sportmassage bij voetballers en gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners , en heb ik ook ontspanning massage gevoeld .
Zorg in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
4.98/5 · 46 reviews
2830 Blaasveld
Ik ben zorgkundige van beroep Al meer dan 10jaar Het zorgen voor mensen en samen dingen doen daar streef ik voor de perfectie Ben ook administratief goed om dingen te regelen Zorgen voor mensen zit in mijn bloed
Zorg in Harelbeke (8530) - Yolande
Yolande
5/5 · 44 reviews
8530 Harelbeke
Hallo, Ik ben gewoon om te zorgen voor zieke of gehandicapte personen. Als ik tijd over heb, dan wil ik zieke personen of mensen die niet zelfstandig kunnen alleen zijn, gezelschap houden.
Zorg in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik ben verpleegkundige van opleiding en werkte zowel met kinderen als volwassenen met een beperking. Vandaag werk ik op de sociale dienst van een woonzorgcentrum. Ik heb zeer uiteenlopende interesses en vaardigheden waarmee ik hoop u het leven iets makkelijker te maken. Ik help u graag met uw vraag! Vele groeten, Elisabeth
Zorg in Wilsele (3012) - Olga
Olga
5/5 · 39 reviews
3012 Wilsele
Flexibel beschikbaar. Ik ben bereikbaar zowel in de week als in et weekend, in de dag en ook 's avonds. Ik ben betrouwbaar en zeer stipt. Ik ben sociaal.
Zorg in Berchem (2600) - Eliane
Eliane
5/5 · 38 reviews
2600 Berchem
Via pers.info. ...................................... ....................................... .......................................
Zorg in Turnhout (2300) - Liese
Liese
5/5 · 38 reviews
2300 Turnhout
Zoals ik eerder al zei ben ik leerkracht van opleiding. Verder werk ik wekelijks met personen met een beperking of andere problematiek. Dit zowel verstandelijk als lichamelijk en zowel jong als oud.
Zorg in Otegem (8553) - Dominique
Dominique
4.84/5 · 37 reviews
8553 Otegem
Dag iedereen, ik ben Dominique. Ik ben een zorgzaam en sociaal persoon. Mijn zoon heeft een spierziekte waardoor hij een zorgvraag heeft, dus qua zorgassistentie heb ik veel ervaring.

Ring Twice zorgverlener: geëvalueerd met 4.92 door 2.796 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken, schoonheidsverzorging aan huis, tarief zorg op maat, zorg aan huis,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie zorg

Begeleiding (11) - Begeleiding (10) - Zorg & welzijn - Persoonlijke assistentie (73) - Persoonlijke assistent (2) - Kapper - Zorg & welzijn - Schoonheid : Kapper - persoonlijk assistent december 2021 - Massage - Assistentie Pepijn Felix (9) - Persoonlijke assistentie (10) - Persoonlijke assistentie: (10) - Zorg & welzijn - Ontspanning : Massage - Massage (37) - masseur gezocht man - Persoonlijke assistentie bejaarde vrouw - Assistentie (34) - Thuiszorg (40) - I need a massage - opvang (21) - Hulp bij activiteiten (28) - persoonlijke assistente (30) - Ik zoek iemand die een massage kan geven - Kapster voor 84 jarige dame in Niel. Wassen en krulspelden - Relax massage - Zorg & welzijn - Ontspanning : Massage - PAB assistent gezocht (40) - Ik zoek iemand voor een massage - Ik zoek een schoonheidspecialiste - Persoonlijke assistentie voor persoon met SMA (39) - Persoonlijke assistentie (12) - Persoonlijke assistentie (4) - Coördineren PVB (5) - Massage in de buurt van Lievegem - Persoonlijk assistent Ivo (12) - Massage voor nek en schouder - administratieve helper (17) - nachtoppas (19) - Gelnagels plaatsen lrijs - Hulp (27) - Persoonlijk assistent Ivo (13) - massage - Personal trainer - Massage voor iemand met lichte nartrose en schouderklachten - persoonlijk assistent - Volwassenen oppas - Gezelschap - Zorg & welzijn - persoonlijke assistentie (45) - Wolf kapsel - Helpende hand - Assistentie voor persoon met mentale beperking (41) - Vaste oppas na kinderopvang (Hove) - Kleuren en knippen - Kapper aan huis - Kapper aan huis - Assistentie Florian (14)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden