Ring Twice

Ontdek talentvolle zorgverleners bij jou in de buurt

Meer dan 1.731 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners

Robby is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Kruibeke (9150) - Robby
Robby
Kruibeke
4.98/5 (41 reviews)
Mijn droom en passie is jongeren helpen . Beroepsmatig heb ik ervaring hierin. Jongeren hebben het in onze maatschappij niet gemakkelijk , enige hulp erin is vaak aangewezen .
Stephane is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Adegem (9991) - Stephane
Stephane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Adegem
5/5 (22 reviews)
Tegenwoordig lopen veel mensen rond met stress en geraken ze niet meer ontspannen. Een relaxatiemassage kan u hierbij helpen. Een moment om terug te keren in jezelf en je lichaam de nodige rust en ontspanning te bieden die het nodig heeft. U kan hiervoor bij mij terecht. Graag help ik om even te ontspannen in een rustige en aangename sfeer. Neem gerust contact met mij op.
Frank is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Zorg in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.86/5 (7 reviews)
Is mijn stokpaardje daar ik hier 40 jaar ervaring in heb. Heren en dames kunnen een knipbeurt bekomen van me. Brushen en kleuring zetten doe ik enorm graag.
Zorg in Antwerpen (2018) - Michel
Michel
Antwerpen
4.97/5 (286 reviews)
Ik ben maatschappelijk assistent van opleiding, ik heb in een ziekenhuis gewerkt, ik heb affiniteit met Woon- en Zorg Centra, Dienstencentra, ik ben van nature empathisch en caring. Ik doe alle mogelijkheden van persoonlijke assistentie. Ervaring PAB / PVB.
Zorg in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (164 reviews)
Met U auto, camionette met of zonder aanhanger, vrachtwagen of trekker-oplegger naar de autokeuring gaan indien deze is ingeschreven en verzekerd. Eventueel met aanhanger ergens naartoe voeren. Luchthaven heen en terug brengen
Zorg in Hofstade (9308) - François
François
Hofstade
4.94/5 (130 reviews)
persoonlijk geen ervaring in de materie, maar wil me bijscholen en mensen helpen die het in deze dagen nodig hebben. naar de winkel gaan, kleine klussen thuis, gewoon gezelschap. indien het echt hulpbehoevende zijn doe ik dit gratis.
Zorg in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (99 reviews)
Ik ben van opleiding maatschappelijk werker. Ik kan goed luisteren, heb vroeger vrijwilligerswerk gedaan met mensen met een beperking (rolstoel). Ik kan goed koken, wandelen, enzovoort.
Zorg in Lommel (3920) - Eric
Eric
Lommel
4.88/5 (75 reviews)
Geef wekelijks info presentaties met als thema: -financieel welzijn voor iedereen - online geld verdienen, wekelijks uitbetaald -bekomen van passief inkomen dat niet meer wegvalt en 100 % slaagkans -netwerken
Zorg in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.98/5 (52 reviews)
Ik ben zorgkundige van beroep Al meer dan 10jaar Het zorgen voor mensen en samen dingen doen daar streef ik voor de perfectie Ben ook administratief goed om dingen te regelen Zorgen voor mensen zit in mijn bloed
Zorg in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (52 reviews)
Ik ben afgestudeerd als sportmasseur in Nederland en ben ik ook als gespecialiseerde sportmassage bij voetballers en gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners , en heb ik ook ontspanning massage gevoeld .
Zorg in Sint-andries (8200) - Corrie
Corrie
Sint-andries
5/5 (51 reviews)
Beste, Ik heb veel jaren als verzorgende i.g. en als zorgkundige gewerkt. Het contact met de zorgvragers is wat de job mooi maakt en ik heb dit dan ook altijd met veel plezier gedaan. Nu werk ik als sociaal werker, maar ik zou het leuk vinden hier en daar wat extra te doen als assistent. Ik ben professioneel, integer en kan mij goed aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. Vr. grt. Corrie
Zorg in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (49 reviews)
Ik ben vertegenwoordiger/ chauffeur van beroep. Werk als flexjob in welness centra en sauna complexen als masseur en tussendoor nog tijd en zin om mensen te helpen met het wegwerken van rugklachten of zware benen door een relaxerende massage te geven. Ik heb hiervoor ook de nodige diploma's.
Zorg in Harelbeke (8530) - Yolande
Yolande
Harelbeke
5/5 (45 reviews)
Hallo, Ik ben gewoon om te zorgen voor zieke of gehandicapte personen. Als ik tijd over heb, dan wil ik zieke personen of mensen die niet zelfstandig kunnen alleen zijn, gezelschap houden.
Zorg in Wilsele (3012) - Olga
Olga
Wilsele
5/5 (44 reviews)
Flexibel beschikbaar. Ik ben bereikbaar zowel in de week als in et weekend, in de dag en ook 's avonds. Ik ben betrouwbaar en zeer stipt. Ik ben sociaal.
Zorg in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
Brugge
5/5 (41 reviews)
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik ben verpleegkundige van opleiding en werkte zowel met kinderen als volwassenen met een beperking. Vandaag werk ik op de sociale dienst van een woonzorgcentrum. Ik heb zeer uiteenlopende interesses en vaardigheden waarmee ik hoop u het leven iets makkelijker te maken. Ik help u graag met uw vraag! Vele groeten, Elisabeth
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice zorgverlener: geëvalueerd met 4.91 door 2.889 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken, schoonheidsverzorging aan huis, tarief zorg op maat, zorg aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie zorg

Massage gezocht - persoonlijk assistent voor blinde persoon (14) - Persoonlijke assistent (46) - Persoonlijke assistent met Tris (10) - PAB assistent gezocht (44) - Massage - Persoonlijke assistentie voor persoon met SMA (44) - massage - Persoonlijke assistentie - Persoonlijke assistente (49) - nvt (43) - nachtoppas (24) - Kapster Afrikaanse vlechtjes - Mooi eruit zien = je beter voelen… - Van huishouden tot persoonlijke assistentie - Persoonlijke assistentie (7) - Massage aan huis - Haar knippen - Zorg & welzijn - persoonlijke assistentie (53) - Persoonlijke assistent (45) - Massage - Assistentie voor persoon met mentale beperking (48) - Praktische ondersteuning praktijk (14) - Kapster - Persoonlijke assistentie (6) - Assistentie Florian (17) - Persoonlijk assistent gezocht voor 15 jarige (52) - Persoonlijke assistent (44) - Make up - Prijs - bejaardenoppas - Gezichtsverzorging - Massage door man - Persoonlijk assistent gezocht voor 15 jarige (51) - Massage - Ontspannende spiermassage. - Yoga voor zwangere vrouwen - Hulp bij invulling vrije tijd en onderhoud (6) - Begeleiding (13) - Begeleiding (11) - Kapper aan huis - PAB assistent gezocht (43) - Persoonlijke assistentie (22) - Persoonlijke assistent (43) - Kan je mij helpen (4) - Massage - Persoonlijke assistentie (6) - Zorg & welzijn - Persoonlijke assistentie (79) - Massage - Knippen en inleggen voor mijn 90 jarige patiënt - Kapster aan huis gezocht - Kapper voor kinderen - nvt (17) - nvt (16) - Persoonlijk assistent gezocht voor 15 jarige (50) - Balayage verven
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden