tuinonderhoud Kortrijk

Tuinonderhoud Kortrijk: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Kortrijk

Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Saban
Saban Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
4.83/5 (42 reviews)
Dag allemaal, ik ben Saban 43 jaar oud, uit Kortrijk. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector met plaatsing van tegels, laminaat, schapee, schilderij, isolatie, deurmontage, wanden met gipsplaten, montage van slaapkamers, keuken en veel andere soort klusjes. Aarzel niet om mij te contacteren! Met vriendelijke groeten, Saban.
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Johan
Johan
Kortrijk
5/5 (10 reviews)
Ben sinds kort gepensioneerd en grote dierenliefhebber en vind het fantastische om met honden te gaan wandelen. Hopelijk hoor ik binnenkort iets van jullie. heb zelf vele jaren een hond gehad waar ik dagelijks mee ging wandelen.
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Simon
Simon
Kortrijk
4.86/5 (7 reviews)
Dag allemaal ik ben simon ik ben er 34 in me vrij je tijd zou ik graag wat bijverdienen. We hebben een camionette gekocht die we graag zouden ombouwen tot camper. Mijn beroep is timmerman, dus ik ben wel redelijk handig. Ik hou enorm van honden, en zit heel graag buiten. Hopelijk tot binnenkort voor een klus
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Kim
Kim
Kortrijk
5/5 (7 reviews)
Ik ben als hoofdberoep ingenieur in de elektrotechniek maar wil daarnaast graag iets bijverdienen met kleine klusjes, eenvoudige elektriciteitswerken of tuinonderhoud. Ik ben meestal beschikbaar 's avonds of in het weekend.
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Marie christine
Marie christine
Kortrijk
5/5 (4 reviews)
Hallo, sinds kort ben ik gepensioneerd en heb energie en tijd over. Graag werk ik in de tuin. Onkruid wieden, klein snoeiwerk en gras maaien… de structuur van de tuin respecteren of terug blootleggen is mijn stokpaardje
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Alexander
Alexander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Beste klant, Dva is een jong maar zeer doorgroeiende bedrijf. We werken samen met heel veel bedrijven in hoofd en onderaanneming. Daardoor hebben we de mogelijkheid om u zo snel mogelijk verlossen van uw zorgen! Tot binnenkort Team DVA
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Fatawu
Fatawu
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Ik Ben een ervaren schrijnwerker. Ik werkte jaren als zelfstandig meubelmaker in Ghana. Nu werk ik al meer dan 5 Jaar als schrijnwerker bij een familiebedrijf In België. Ik beschik over heel wat eigen materiaal en kan mij met de auto verplaatsen. Je kan zeker ook op mij rekenen als helpende hand en voor de 'brute kracht'. Ik vind het ook leuk om verder Nederlands te leren wanneer ik kom klussen.
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Enes
Enes
Kortrijk
4.0/5 (1 reviews)
Hoi ik ben enes, Jonge man met werk ambitie die al u meubel klusjes in elkaar kan zetten van kasten Herstellen van gebroken meubels u sloopwerk of u electra werk kan oplossen voor u. Of heeft u iemand nodig om spullen te sjouwen. Dan sta ik voor u klaar
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Gael
Gael
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Gael, 26 jaar en ik ben leerkracht van beroep. Daarnaast ben ik erg vaak in mijn tuin te vinden. Moestuinieren, algemeen onderhoud van de tuin en aanleggen van bloemenborders zijn mijn passie. In september wil ik erg graag starten met de cursus tuinaanleg-groenonderhoud om van die passie eventueel zelf mijn beroep te maken!
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Sammy
Sammy
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik ben een hartelijk persoon met veel inlevingsvermogen en oog voor detail. Je kan mij boeken voor uw huwelijksfeest, of eender welk evenement. Ik meng mij graag tussen de mensen en krijg iedereen aan het lachen. Vastgoed- of interieurfotografie doe ik ook vaak voor bedrijven of makelaars.
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - David
David
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Beste klanten , ik ben David een 51 jarige man uit Kortrijk . Ik ben een verzorgd en heel vriendelijk persoon . Werken schrikt me zeker en vast niet af . Ik werk tot in de puntjes . . . Ik hou van een tevreden klant . Groeten, David
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Matthias
Matthias
Kortrijk
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben matthias 31 jaar ik heb ervaring als tuinarbeider en hovenier ik werk ook in die categorie ik kan mij verplaatsen met auto en ik heb het materiaal ook nog indien interesse ik ben vrij in de week na 5 u30 en in het weekend
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Kevin
Kevin
Kortrijk
Nieuw
Mijn naam is Kevin, 32 jaar. Ik was vroeger aannemer van kleine bouwwerken. Voor schilderwerken, elektriciteit, sanitair, vloerbekleding, onderhoud, ... kan je allemaal bij mij terecht. Ik spreek nl-fr-en!
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Ludo
Ludo
Kortrijk
Nieuw
Ben steeds zelfstandig in totaalrenovaties geweest tot 2 jaar geleden werkongeval stopgezet nu op zoek naar allerlei karweien zowel schilderwerkjes tegelen tuin enzoverder . Lever proper en vakkundig af door de jaren ervaring . Plus afspraak is afspraak naar werk en tijdstip toe .
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Sara
Sara
Kortrijk
Nieuw
Ik studeer wiskunde aan de Ku Leuven op de Campus in Kortrijk. Omdat ik op kot zit is het nodig een centje bij te verdienen, dus ben ik zeer veel beschikbaar. Ik heb ervaring in supermarkten, bakkers en met babysitten.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ makkelijk te gebruiken dienst, voor mij de eerste keer en wees zichzelf goed uit ”
Glen
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Kortrijk: geëvalueerd met 4.81 door 81 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Kortrijk, tuinier Kortrijk, hovenier Kortrijk, tuinaannemer Kortrijk, onderhoud tuin Kortrijk, opruimen groenafval Kortrijk, tuinonderhoud prijzen Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden