tuinonderhoud Kortrijk

Tuinonderhoud Kortrijk: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Kortrijk

Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Saban
Saban Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
4.83/5 (35 reviews)
Dag allemaal, ik ben Saban 40 jaar oud, uit Kortrijk. Ik heb ervaring in de bouw sector: plaatsing van tegels, laminaat, schilderij, schapee, isolatie, deurmontage, wanden met gipsplaten, montage van slaapkamers, keuken, en andere klusjes. Aarzel niet om mij te contacteren.
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Johan
Johan
Kortrijk
5/5 (8 reviews)
Ben sinds kort gepensioneerd en grote dierenliefhebber en vind het fantastische om met honden te gaan wandelen. Hopelijk hoor ik binnenkort iets van jullie. heb zelf vele jaren een hond gehad waar ik dagelijks mee ging wandelen.
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Simon
Simon
Kortrijk
4.86/5 (7 reviews)
Dag allemaal ik ben simon ik ben er 34 in me vrij je tijd zou ik graag wat bijverdienen Wan we hebben juist een camionette gekocht en zouden graag ombouwen tot een camper Ben niet schrik om me handen ui de mouwen hallen
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Alexander
Alexander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Beste klant, Dva is een jong maar zeer doorgroeiende bedrijf. We werken samen met heel veel bedrijven in hoofd en onderaanneming. Daardoor hebben we de mogelijkheid om u zo snel mogelijk verlossen van uw zorgen! Tot binnenkort Team DVA
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Enes
Enes
Kortrijk
4.0/5 (1 reviews)
Hoi ik ben enes, Jonge man met werk ambitie die al u meubel klusjes in elkaar kan zetten van kasten Herstellen van gebroken meubels u sloopwerk of u electra werk kan oplossen voor u. Of heeft u iemand nodig om spullen te sjouwen. Dan sta ik voor u klaar
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Gael
Gael
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Gael, 26 jaar en ik ben leerkracht van beroep. Daarnaast ben ik erg vaak in mijn tuin te vinden. Moestuinieren, algemeen onderhoud van de tuin en aanleggen van bloemenborders zijn mijn passie. In september wil ik erg graag starten met de cursus tuinaanleg-groenonderhoud om van die passie eventueel zelf mijn beroep te maken!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Sammy
Sammy
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik ben een hartelijk persoon met veel inlevingsvermogen en oog voor detail. Je kan mij boeken voor uw huwelijksfeest, of eender welk evenement. Ik meng mij graag tussen de mensen en krijg iedereen aan het lachen. Vastgoed- of interieurfotografie doe ik ook vaak voor bedrijven of makelaars.
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - David
David
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Beste klanten , ik ben David een 51 jarige man uit Kortrijk . Ik ben een verzorgd en heel vriendelijk persoon . Werken schrikt me zeker en vast niet af . Ik werk tot in de puntjes . . . Ik hou van een tevreden klant . Groeten, David
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Kevin
Kevin
Kortrijk
Nieuw
Mijn naam is Kevin, 32 jaar. Ik was vroeger aannemer van kleine bouwwerken. Voor schilderwerken, elektriciteit, sanitair, vloerbekleding, onderhoud, ... kan je allemaal bij mij terecht. Ik spreek nl-fr-en!
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Ludo
Ludo
Kortrijk
Nieuw
Ben steeds zelfstandig in totaalrenovaties geweest tot 2 jaar geleden werkongeval stopgezet nu op zoek naar allerlei karweien zowel schilderwerkjes tegelen tuin enzoverder . Lever proper en vakkundig af door de jaren ervaring . Plus afspraak is afspraak naar werk en tijdstip toe .
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Ricky
Ricky
Kortrijk
Nieuw
hallo, ik ben Ricky uit Kortrijk en bied hier mijn diensten aan om mensen te helpen die het moeilijk hebben om die taken nog uit te voeren,heb noties van electriciteit,sanitair en vooral op mijn hoofdbezigheid onderhouden van tuinen,beplantingen,bemesten en ontwerp-aanleg...vooral als het nodige materiaal aanwezig is om de taken uit te voeren kan ik jullie een handje toesteken
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Sara
Sara
Kortrijk
Nieuw
Ik studeer wiskunde aan de Ku Leuven op de Campus in Kortrijk. Omdat ik op kot zit is het nodig een centje bij te verdienen, dus ben ik zeer veel beschikbaar. Ik heb ervaring in supermarkten, bakkers en met babysitten.
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Saleem
Saleem
Kortrijk
Nieuw
hello, this is Saleem from kortrijk, i just turned 28 years old.i used to be warehouse worker in a belgiun company . i have also a good experience with agriculture and horticulture , like havesting and planting. moreover i also worked for a cleaning and washng company.
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Esmeralda
Esmeralda
Kortrijk
Nieuw
Hallo, ik ben een vlotte jonge veertiger met een ruime stationwagen om u te helpen bij dringende leveringen, verhuizingen of andere boodschappen. Ik werk snel, correct en u kan mij steeds bereiken bij vragen. Met vriendelijke groet, Esmeralda.
Tuinonderhoud in Kortrijk (8500) - Martin
Martin
Kortrijk
Nieuw
Op zaterdag heb ik veel tijd. Ik ken tuinonderhoud , klein timmerwerk en constructiewerk ik kan ook helpen met elektriciteis. Ik ben open en flexibel. Ik spreek Engela, Duits, Russisch en Pools. Ik hou van mensen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel reactie ontvangen op mijn verzoek en de betalingen kan je zelf kiezen en correct uitvoeren. ”
Rudy
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Kortrijk: geëvalueerd met 4.84 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Kortrijk, tuinier Kortrijk, hovenier Kortrijk, tuinaannemer Kortrijk, onderhoud tuin Kortrijk, opruimen groenafval Kortrijk, tuinonderhoud prijzen Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden