tuinonderhoud Geel

Tuinonderhoud Geel: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Geel

Tuinonderhoud in Olen (2250) - Andy
Andy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Olen
5/5 (30 reviews)
Beste mensen, ik ben Andy. Ik ben 41 en werk voltijds in 2 ploegen. Voor of na mijn shift heb ik nog tijd over, die ik graag doorbreng in de tuin. Gras afrijden, snoeiwerk, ..., kortom alle werken in uw tuin kan ik doen. Op regelmatige basis of slechts een paar keer per jaar. Alles kan. Ik bezit alle nodige materialen en machines en ook een stelling om in de hoogte te kunnen werken.
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (18 reviews)
Hey beste klanten, ik ben een jonge ondernemer die gespecialiseerd is in grond en afbraakwerken . Maar ook voor grote en kleine tuinwerken kunt u bij mij terecht . In bijberoep ben ik al enkele jaren bezig wat goed draaide zodat ik volledig zelfstandig ben geworden.
Tuinonderhoud in Mol (2400) - Michaël
Michaël
Mol
5/5 (9 reviews)
Hallo, ik ben Michael en ben 37 jaar. Ik doe graag klusjes in de tuin. Snoeien, gras af rijden, nieuw gazon inzaaien, bomen snoeien, etc. Al de nodige machines heb ik voorhanden. Aarzel niet om mij te contacteren. Tijdens de week ben ik elders voltijds in dienst maar in het weekend maak ik graag wat tijd voor je vrij.
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Stijn
Stijn
Geel
5/5 (9 reviews)
Hoi, mijn naam is Stijn, een enthousiaste vlotte jongeman die graag andere mensen verder help met mijn technische kennis en twee handige handen. Kennis van bouw, sanitair, keuken, elektriciteit, tuin, afkit, montagewerken enz... Al enkele mooie projecten bij mensen thuis gerealiseerd. En dat extra zakcentje is mooi meegenomen, niet? U vraagt, ik help u verder!
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Paul
Paul
Geel
5/5 (8 reviews)
Hallo Ik ben de Polle 55 en wil wel een centje bijverdienen in deze moeilijke tijden. Ik vind het het leuk om klusjes uit te voeren met hout, ik heb 15 jaar in een schrijnwerkerij gewerkt .Ook in de tuin werken vind ik geweldig. Hopelijk tot ziens
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Greg
Greg Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (6 reviews)
Hey ik ben Greg. Ik heb van opleiding dierenzorg/tuinbouw. Ik help u graag met onderhoud en opruimen van u weide, moestuin en tuin.ik beschik over mini tractor en professionele werkmateriaal. Ik staan graag tot u dienst voor u klussen
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Geel (2440) - Simon
Simon
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, Mijn naam is Simon en ben 29 jaar. Momenteel ben ik zelf aan het verbouwen en zoek ik iets om me af en toe bezig te houden als ik even niks kan doen. Heb al heel wat ervaring en ben niet bang om me vuil te maken.
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Bart
Bart
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Bart ik ben 38 jaar papa van 2 en +papa van 2 kinderen en ben tewerkgesteld als technieker/wagencontroleur in het goederenvervoer per spoor. Ik heb een diploma elektromechanica en heb privé werkervaring in elektriciteit, tuinaanleg, schrijnwerkerij, sanitair en isoleren dit door de het zelf bouwen van mijn huis. Mijn professionele werkervaring is als operator en onderhoud
Tuinonderhoud in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Jente, 27 jaar, werkzaam als circusleraar en -artiest en na de ombouw van een camionette naar camper is de goesting naar meer werk met mijn handen, voornamelijk werken met hout, heel groot geworden. Op deze manier hoop ik mensen uit de nood te helpen.
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Michaël
Michaël
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben een Michaël, 24 jaar en werk in shiften voor nike. En ik zou graag in mijn vrije tijd, liefst in het weekend een centje gaan bijverdienen. ik ben bereid om heel veel verschillende dingen te doen, behalve horeca dat is niet zo echt mijn ding. Hopelijk kan ik iemand van dienst zijn!
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Branco
Branco
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben Branco 21 jaar oud en thuis in van alle klusjes van tuinieren tot carrosserie tot verhuizingen Zelf ben ik een zeer sociale jongen met geduld en precisie voor het werk vergoedingen zie ik niet al te groots u geeft wat u wilt
Tuinonderhoud in Olen (2250) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Olen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Filip, wonende in Olen. Ik ben hoofdzakelijk elektricien in bijberoep. MAAR ik wil ook mensen helpen met allerhande kleine klusjes in en rond het huis zoals meubels monteren, aanpassingen sanitair, schutting plaatsen, kleine afbraakwerken enz. Voor meer informatie bel me gerust. We komen vast en zeker tot een oplossing. Groeten, Filip
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Nick
Nick
Geel
Nieuw
Dag allemaal wij zijn een bedrijf dat zowel schoonmaak als klusjesdienst en tuinonderhoud doen met 30 jaar ervaring Wij zijn gevestigd in geel met ook kantoor te putte mechelen Wij doen o;a tuin onderhoud ,klusjes allerlei ,tegelwerken ,schilderwerken ,voegen enz In de hoop u hiermede al iets van dienst te zijn geweest
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Wesley
Wesley
Geel
Nieuw
Hallo allemaal ik ben Wesley voormalig zelfstandige in de bouwsector die om persoonlijke reden gestopt is met de eigen zaak. Nu als arbeider in een fabriek, heb ik terug de tijd en de lust om jullie de kwaliteit te bieden die u zo begeert. Tuinonderhoud en het plaatsen van Parket/Laminaat zijn mijn specialiteiten, maar alle klussen buiten elektriciteit en sanitair kan ik aan.
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Koen
Koen
Geel
Nieuw
Sinds kort ben ben ik verandert van Job, waardoor er af en toe een momentje is door de dag, ik hoorde van listminute en wou hier direct aan meewerken. Ik ben zelf spontaan en vriendelijk en heb net mijn tuin volledig opnieuw aangelegde het resultaat mag er zijn.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
“ In elk geval wordt je voldoende geïnformeerd met emails. Duidelijke uitleg op de website. Voldoende aanbod van tuinmannen. Goed dat je voor veel categorieën beroep kan doen op Ring Twice. ”
Jürgen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Geel: geëvalueerd met 5.0 door 86 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Geel, tuinier Geel, hovenier Geel, tuinaannemer Geel, onderhoud tuin Geel, opruimen groenafval Geel, tuinonderhoud prijzen Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden