Ring Twice

Hulp voor tuinonderhoud in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuiniers in de buurt van Geel

Tuinonderhoud in Geel (2440) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (18 reviews)
Hey beste klanten, ik ben een jonge ondernemer die gespecialiseerd is in grond en afbraakwerken . Maar ook voor grote en kleine tuinwerken kunt u bij mij terecht . In bijberoep ben ik al enkele jaren bezig wat goed draaide zodat ik volledig zelfstandig ben geworden.
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Polle
Polle
Geel
5/5 (8 reviews)
Hallo Ik ben de Polle 55 en wil wel een centje bijverdienen in deze moeilijke tijden. Ik vind het het leuk om klusjes uit te voeren met hout, ik heb 15 jaar in een schrijnwerkerij gewerkt .Ook in de tuin werken vind ik geweldig. Hopelijk tot ziens
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Dante
Dante
Geel
4.75/5 (4 reviews)
Beste listminut gebruikers. Ik ben dante 20 jaar en woonachtig in oosterlo uit er varing weet ik hoe een tuin kan verwilderen maar met de juiste aanpak maken we er een pareltje van. Dus kortom zit u met de handen in het haar over u verwilderde tuin wil ik u heel graag helpen tot snel
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Stijn
Stijn
Geel
5/5 (3 reviews)
Hoi, mijn naam is Stijn, een enthousiaste vlotte jongeman die graag andere mensen verder help met mijn technische kennis en twee handige handen. Kennis van bouw, sanitair, keuken, elektriciteit, tuin, afkit, montagewerken enz... Al enkele mooie projecten bij mensen thuis gerealiseerd. En dat extra zakcentje is mooi meegenomen, niet? U vraagt, ik help u verder!
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Simon
Simon
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, Mijn naam is Simon en ben 29 jaar. Momenteel ben ik zelf aan het verbouwen en zoek ik iets om me af en toe bezig te houden als ik even niks kan doen. Heb al heel wat ervaring en ben niet bang om me vuil te maken.
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Bart
Bart
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Bart ik ben 38 jaar papa van 2 en +papa van 2 kinderen en ben tewerkgesteld als technieker/wagencontroleur in het goederenvervoer per spoor. Ik heb een diploma elektromechanica en heb privé werkervaring in elektriciteit, tuinaanleg, schrijnwerkerij, sanitair en isoleren dit door de het zelf bouwen van mijn huis. Mijn professionele werkervaring is als operator en onderhoud
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Geel (2440) - Michaël
Michaël
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben een Michaël, 24 jaar en werk in shiften voor nike. En ik zou graag in mijn vrije tijd, liefst in het weekend een centje gaan bijverdienen. ik ben bereid om heel veel verschillende dingen te doen, behalve horeca dat is niet zo echt mijn ding. Hopelijk kan ik iemand van dienst zijn!
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Nick
Nick
Geel
Nieuw
Dag allemaal wij zijn een bedrijf dat zowel schoonmaak als klusjesdienst en tuinonderhoud doen met 30 jaar ervaring Wij zijn gevestigd in geel met ook kantoor te putte mechelen Wij doen o;a tuin onderhoud ,klusjes allerlei ,tegelwerken ,schilderwerken ,voegen enz In de hoop u hiermede al iets van dienst te zijn geweest
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Vincent
Vincent
Geel
Nieuw
Beste Mensen,ik ben Vincent, ben 30jaar en werk als onderhoudstechnieker,door mijn dagelijkse ervaring ga ik u goed van dienst kunnen zijn.Ik ben woonachtig te geel.Ik doe tuinonderhoud,alle klussen,elektricien,sanitair,ramanwassen,Verstoppingen enz...
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Wesley
Wesley
Geel
Nieuw
Hallo allemaal ik ben Wesley voormalig zelfstandige in de bouwsector die om persoonlijke reden gestopt is met de eigen zaak. Nu als arbeider in een fabriek, heb ik terug de tijd en de lust om jullie de kwaliteit te bieden die u zo begeert. Tuinonderhoud en het plaatsen van Parket/Laminaat zijn mijn specialiteiten, maar alle klussen buiten elektriciteit en sanitair kan ik aan.
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Koen
Koen
Geel
Nieuw
Sinds kort ben ben ik verandert van Job, waardoor er af en toe een momentje is door de dag, ik hoorde van listminute en wou hier direct aan meewerken. Ik ben zelf spontaan en vriendelijk en heb net mijn tuin volledig opnieuw aangelegde het resultaat mag er zijn.
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Dag allemaal! Voor allerhande klusjes en onderhoudswerken in en rond het huis, klein of groot maakt niet uit. Kwaliteit en een aangenaam contact zijn het hoogste goed. Contacteer me en laat u overtuigen :) Stijn
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Dank voor uw aandacht mijn naam is Susan. Ik hou van dieren en leef veganistisch/vegetarisch en natuurlijk. Ook kan ik huishoudelijke taken, op kinderen of gehandicapten of ouderen letten/verzorgen, eten maken, boodschappen doen, gezelschap houden enz. mvg
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Chakir
Chakir
Geel
Nieuw
Ik ben een handige Harry en ik werk altijd oplossingsgericht. Ik streef naar resultaat. Is er iets stuk - Algemene thuisklusjes - Herstellingen van elektronica, toestellen, gsm’s enz.. - Tuinklusjes - Laminaat leggen - Schilderwerk - Trap verven - Behangen - Onderhoud scooters - Vervoer (wegbrengen/ophalen) - Afbraakwerken - Opruimen - Opknapwerken enz enz..
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Nick
Nick
Geel
Nieuw
Oi.. Oi.. Ik ben Nick, zit bijna op tram 4 en gehuwd met Gert. Ben zeer creatief, wat soms voor een storm zorgt in mijn hoofd. Klusjes die ik aanvaard, moet ik perfect kunnen afwerken, anders begin ik er niet aan. Weet he graag nog iets, shoot..!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Geel: geëvalueerd met 4.96 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Geel, tuinier Geel, hovenier Geel, opruimen groenafval Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Geel?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Geel.

Wat kost tuinonderhoud in Geel?

De prijzen voor tuinonderhoud in Geel hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Geel
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Geel bepaald?

Een tuinonderhoud in Geel brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Geel vraagt speciaal tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar variabelen:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere hoveniers. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Geel
Tuinonderhoud Geel€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Geel doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om jouw tuinonderhoud in Geel te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Geel goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasmat er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Geel geniet je heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Geel is nodig om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Geel te verzorgen, hoe keuriger en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Geel.

Tuinonderhoud in Geel kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Geel te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Geel houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Geel zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Geel blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Geel te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Geel

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Geel

Dond 23/dec hulp bij grondwerken - Onderhoud tuin - snoeiwerken en aanleg gazonneke - Snoeien hagen en afrijden gras - volledig onderhoud - Tuinman regio geel - Aanleg tuinpaadje in kasseien - winterklaar maken tuin - Hagen snoeien - Algemeen onderhoud - Allerlei tuin- en opknapwerken (5) - Allerlei tuin- en opknapwerken (4) - Allerlei tuin- en opknapwerken (3) - Allerlei tuin- en opknapwerken (2) - Allerlei tuin- en opknapwerken - tuinman - Hulp nodig bij het leggen van nieuw gras - Coniferenhaag snoeien 10m lengte - Algemeen tuinonderhoud - Tuinonderhoud gevraagd - Tuinman nodig om gras te maaien - Onderhoud tuin - Onderhoud tuin - Nieuwe lavendel planten 1m op 3m - Tuinonderhoud (2) - Tuinonderhoud - Beukenhaag snoeien - Snoeien van klimop (storend voor de buren) - Snoeien van klimop en andere hagen - tuinman- klimop verwijderen en afvoeren - Vijf hagen scheren - ik zoek tuinman voor grote tuin - tweewekelijks onderhoud, met snoeiwerk - Hagen scheren - Hulp bij het onderhoud van de tuin - Snoeien van klimop (storend voor de buren) - Draadafsluiting - Grasmaaien - Klinkerwerken - Tuin klaarmaken voor winter
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden