Vind de beste tuinonderhoud in Geel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Yannick
Yannick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 18 reviews
2440 Geel
Hey beste klanten, ik ben een jonge ondernemer die gespecialiseerd is in grond en afbraakwerken . Maar ook voor grote en kleine tuinwerken kunt u bij mij terecht . In bijberoep ben ik al enkele jaren bezig wat goed draaide zodat ik volledig zelfstandig ben geworden.
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Polle
Polle
5/5 · 8 reviews
2440 Geel
Hallo Ik ben de Polle 55 en wil wel een centje bijverdienen in deze moeilijke tijden. Ik vind het het leuk om klusjes uit te voeren met hout, ik heb 15 jaar in een schrijnwerkerij gewerkt .Ook in de tuin werken vind ik geweldig. Hopelijk tot ziens
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Dante
Dante
4.75/5 · 4 reviews
2440 Geel
Beste listminut gebruikers. Ik ben dante 20 jaar en woonachtig in oosterlo uit er varing weet ik hoe een tuin kan verwilderen maar met de juiste aanpak maken we er een pareltje van. Dus kortom zit u met de handen in het haar over u verwilderde tuin wil ik u heel graag helpen tot snel
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Stijn
Stijn
5/5 · 3 reviews
2440 Geel
Hoi, mijn naam is Stijn, een enthousiaste vlotte jongeman die graag andere mensen verder help met mijn technische kennis en twee handige handen. Kennis van bouw, sanitair, keuken, elektriciteit, tuin, afkit, montagewerken enz... Al enkele mooie projecten bij mensen thuis gerealiseerd. En dat extra zakcentje is mooi meegenomen, niet? U vraagt, ik help u verder!
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Bart
Bart
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Hallo, mijn naam is Bart ik ben 38 jaar papa van 2 en +papa van 2 kinderen en ben tewerkgesteld als technieker/wagencontroleur in het goederenvervoer per spoor. Ik heb een diploma elektromechanica en heb privé werkervaring in elektriciteit, tuinaanleg, schrijnwerkerij, sanitair en isoleren dit door de het zelf bouwen van mijn huis. Mijn professionele werkervaring is als operator en onderhoud
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Michaël
Michaël
5/5 · 1 reviews
2440 Geel
Ik ben een Michaël, 24 jaar en werk in shiften voor nike. En ik zou graag in mijn vrije tijd, liefst in het weekend een centje gaan bijverdienen. ik ben bereid om heel veel verschillende dingen te doen, behalve horeca dat is niet zo echt mijn ding. Hopelijk kan ik iemand van dienst zijn!
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Nick
Nick
Nieuw
2440 Geel
Dag allemaal wij zijn een bedrijf dat zowel schoonmaak als klusjesdienst en tuinonderhoud doen met 30 jaar ervaring Wij zijn gevestigd in geel met ook kantoor te putte mechelen Wij doen o;a tuin onderhoud ,klusjes allerlei ,tegelwerken ,schilderwerken ,voegen enz In de hoop u hiermede al iets van dienst te zijn geweest
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Vincent
Vincent
Nieuw
2440 Geel
Beste Mensen,ik ben Vincent, ben 30jaar en werk als onderhoudstechnieker,door mijn dagelijkse ervaring ga ik u goed van dienst kunnen zijn.Ik ben woonachtig te geel.Ik doe tuinonderhoud,alle klussen,elektricien,sanitair,ramanwassen,Verstoppingen enz...
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Wesley
Wesley
Nieuw
2440 Geel
Hallo allemaal ik ben Wesley voormalig zelfstandige in de bouwsector die om persoonlijke reden gestopt is met de eigen zaak. Nu als arbeider in een fabriek, heb ik terug de tijd en de lust om jullie de kwaliteit te bieden die u zo begeert. Tuinonderhoud en het plaatsen van Parket/Laminaat zijn mijn specialiteiten, maar alle klussen buiten elektriciteit en sanitair kan ik aan.
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Koen
Koen
Nieuw
2440 Geel
Sinds kort ben ben ik verandert van Job, waardoor er af en toe een momentje is door de dag, ik hoorde van listminute en wou hier direct aan meewerken. Ik ben zelf spontaan en vriendelijk en heb net mijn tuin volledig opnieuw aangelegde het resultaat mag er zijn.
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Stijn
Stijn Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2440 Geel
Dag allemaal! Voor allerhande klusjes en onderhoudswerken in en rond het huis, klein of groot maakt niet uit. Kwaliteit en een aangenaam contact zijn het hoogste goed. Contacteer me en laat u overtuigen :) Stijn
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Susan
Susan
Nieuw
2440 Geel
Dank voor uw aandacht mijn naam is Susan. Ik hou van dieren en leef veganistisch/vegetarisch en natuurlijk. Ook kan ik huishoudelijke taken, op kinderen of gehandicapten of ouderen letten/verzorgen, eten maken, boodschappen doen, gezelschap houden enz. mvg
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Chakir
Chakir
Nieuw
2440 Geel
Ik ben een handige Harry en ik werk altijd oplossingsgericht. Ik streef naar resultaat. Is er iets stuk - Algemene thuisklusjes - Herstellingen van elektronica, toestellen, gsm’s enz.. - Tuinklusjes - Laminaat leggen - Schilderwerk - Trap verven - Behangen - Onderhoud scooters - Vervoer (wegbrengen/ophalen) - Afbraakwerken - Opruimen - Opknapwerken enz enz..
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Nick
Nick
Nieuw
2440 Geel
Oi.. Oi.. Ik ben Nick, zit bijna op tram 4 en gehuwd met Gert. Ben zeer creatief, wat soms voor een storm zorgt in mijn hoofd. Klusjes die ik aanvaard, moet ik perfect kunnen afwerken, anders begin ik er niet aan. Weet he graag nog iets, shoot..!
Tuinonderhoud in Geel (2440) - Ben
Ben Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2440 Geel
De Bast Groenbedrijf is uw vertrouwenspartner voor het uitvoeren van allerhande tuinwerken zoals tuinaanleg, tuinonderhoud, aanplantingen, maaien van gazon, … in regio Antwerpen, Kempen en Limburg. Op zoek naar een kwalitatieve tuinman? Wij beschikken over eigen werkmateriaal en tuinmachines. De Bast Groenbedrijf werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Tuinonderhoud Geel: geëvalueerd met 4.96 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Geel, tuinier Geel, hovenier Geel, opruimen groenafval Geel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ” - Geplaatst sinds 6 dagen
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Geel?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Geel.

Wat kost tuinonderhoud in Geel?

De prijzen voor tuinonderhoud in Geel hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Geel
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wieden€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Geel bepaald?

Een tuinonderhoud in Geel brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Geel vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar factoren:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere hoveniers. U ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook verschillen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Geel
Tuinonderhoud Geel€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Geel doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin fatsoenlijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om uw tuinonderhoud in Geel te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Geel goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en gras er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Geel geniet u heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Geel is nodig om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Geel te verzorgen, hoe netter en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Geel.

Tuinonderhoud in Geel kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Geel te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Geel houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Geel zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Geel blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Geel te laten doen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Geel

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Geel

Tuinman regio geel - Aanleg tuinpaadje in kasseien - winterklaar maken tuin - Hagen snoeien - Allerlei tuin- en opknapwerken (6) - Algemeen onderhoud - Allerlei tuin- en opknapwerken (5) - Allerlei tuin- en opknapwerken (4) - Allerlei tuin- en opknapwerken (3) - Allerlei tuin- en opknapwerken (2) - Allerlei tuin- en opknapwerken - tuinman - Hulp nodig bij het leggen van nieuw gras - Coniferenhaag snoeien 10m lengte - Algemeen tuinonderhoud - Tuinonderhoud gevraagd - Tuinman nodig om gras te maaien - Onderhoud tuin - tuinonderhoud - Onderhoud tuin - Nieuwe lavendel planten 1m op 3m - Tuinonderhoud (2) - Tuinonderhoud - Beukenhaag snoeien - Snoeien van klimop (storend voor de buren) - Snoeien van klimop en andere hagen - tuinman- klimop verwijderen en afvoeren - Vijf hagen scheren - ik zoek tuinman voor grote tuin - tweewekelijks onderhoud, met snoeiwerk - Hagen scheren - Hulp bij het onderhoud van de tuin - Snoeien van klimop (storend voor de buren) - Draadafsluiting - Grasmaaien - Klinkerwerken - Tuin klaarmaken voor winter
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden