Vind de beste tuinonderhoud in Aalst

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Joeri
Joeri
4.86/5 · 44 reviews
9300 Aalst
Hallo! Ik ben Joeri, 27 jaar en al enkele jaren werkzaam in het onderwijs. Om de vrije momenten in mijn uurrooster op te vullen, klus ik wat bij. Ik heb zelf mijn huis gerenoveerd en nu is er tijd om andere dingen te doen. Plaatsen van gyproc, MDF, OSB / Stabilisé en kunstgras leggen / schilderen / Omheining plaatsen / Tuinhuis plaatsen zijn enkele voorbeelden die tot de mogelijkheden behoren.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Niels
Niels
4.92/5 · 12 reviews
9300 Aalst
25 jaar sportief(dagdagelijks in de fitness) handige Harry afgestudeerd als schrijnwerker/meubelmaker. En een pietje precies. momenteel werkzaam als verhuizer/vrachtwagenchauffeur. Beschikbaar 's avonds en in de weekends voor allerlei klusjes in en rond het huis
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
5/5 · 5 reviews
9300 Aalst
Ervaren klusser voor jobs zoals; gyprco werken,verven,afbraak,metselwerken,betegelen,verhuis,tuin klussen,chauffeur,...Doet dit na mijn uren,kan in de week of weekend. Heb eigen vervoer,als ook vast prijzen naar gelang de job.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Steven
Steven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9300 Aalst
Hallo, ik ben Steven en werk reeds 17 jaar in de bouw. Het aanleggen als zowel herstellen van opritten, terrassen, parkings, afsluitingen, tuinhuizen, … zijn dagelijkse kost voor mij. Als ook alle tuin en buiten klussen. Sinds kort ben ik hier dan ook mee gestart als zelfstandige in bijberoep. Wie vragen heeft kan steeds een seintje geven. U krijgt altijd eerst een offerte op maat.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Luis
Luis
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
ik ben stukadoor 4 jaar ervaring en afwerken en schilderen ik heb een renault trafic. L2 met 6 plaatsen jaar 2018. voor te verhuizen of paketjes te leveren. Als u een helper voor alle soorten nodig hebt. voor weekends ik heb rebewijs C 2jaar ervaring ik ben aanwerken bij Intradura vanaf 2018 tot nu vrachtwagen met kraan . en wil je graag helpen. bel me gewoon
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Herman
Herman
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Hallo, mijn naam is Herman en ben 22 jaar oud. Ik werk momenteel in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Deze vrije tijd wil ik benutten door wat extra bij te verdienen en mensen te helpen. Ik kan heel wat klusjes opknappen voor u! (Huis, tuin,...) U vraagt, ik draai!
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Wesley
Wesley
1.0/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Beste mensen Ik zal mij even voorstellen ik ben wesley 42 jaar ik werk heel graag ik help heel graag mensen ik kan wat van alles il ben heel handig mijn vorige beroep was ambulancedienst maar kom van bouw en schrijnwerker dus kan ik heel veel zelfs doen zoals behangen en nog veel meer hoor voor werkjes mag je het mij altijd vragen grtjs wesley
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Houzvicka
Houzvicka
Nieuw
9300 Aalst
Goede dag Min naam is Jan. Ik ben van Tsjechische afkomst. Ik woon en werk al 8 jaar in België. Ik ben een professionele klusser en graag help ik mensen met mijne handige handen en technische inzicht. Aarzel niet om me te contacteren ook voor kleinere opdrachten. Dat is namelijk mijn specialisatie. Kleine klussen in huis en tuin, en allerlei herstellingen. Jan
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Bachir
Bachir
Nieuw
9300 Aalst
Dag allemaal, ik ben Bachir, een jonge arbeider uit Aalst, ik ben 23jaar en zou graag wat bij verdienen in mijn vrije tijd want ik heb dat hard nodig... ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb heel wat ervaring tijdens het renoveren van mijn huis en bij andere vrienden en er ben er fier op! Ik ben viertalig.fr-nl-eng.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Belba
Belba
Nieuw
9300 Aalst
Ik ben 37 jaar oud, ik heb altijd netjes gewerkt dat ik 20 jaar heb gedaan, evenals maatwerk. Ik ben een kalm, vriendelijk persoon, ik probeer met Eider om te gaan. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen van 12 en 8 jaar. Ik kom uit Albanië, ik woon al 13 jaar in Griekenland. Ik spreek Albanees, Geg, een beetje Engels, Italiaans en Nederlands Ik woon nu in Aalst.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Jent
Jent
Nieuw
9300 Aalst
gegroet! Ik ben Jent Van Cauteren, 25 jaar en student aan de hogeschool in Aalst. ik volg daar Toegepaste Informatica en heb dus in de week wel wat tijd om anderen te helpen. ik heb heel sociaal vaardig , desondanks ik met computers bezig ben ;). Heb lang in de horeca gewerkt en leiding geweest in de jeugdbeweging , ik ben dus absoluut niet vies van een leuke babbel.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Jasper
Jasper
Nieuw
9300 Aalst
Hallo, mijn naam is Jasper en ik ben 25 jaar. Ik werk fulltime als IT Support Consultant op Brussels Airport. Dankzij mijn vaste werkuren ben ik regelmatig beschikbaar om ook jouw computer optimaal draaiende te houden. Ook voor alle andere klusjes kan je me met een gerust hart aanspreken. Hopelijk tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Gianni
Gianni
Nieuw
9300 Aalst
Beste mensen ik ben gianni en zoek nog wat klusjes of andere dingen waar mee ik zou kunnen helpen ik ben afgestudeerd als schilder -decoratie ik kan zo wat van alles hoop snel iets te horen van jullie
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Frits
Frits
Nieuw
9300 Aalst
Hallo, mijn naam is Fr. Cesar. Ik ben 63 jaar, nog gezond en krachtig. Ga met pensioen juli 2021. Wil het zwarte gat vermijden door me nuttig bezig te houden en structuur in leven te behouden. Heb goede kennis van tuinonderhoud algemeen, aanleggen/onderhoud /beheren kleinere moestuin, + kruiden tuin. Thuis in dierenwereld, oa neerhofdieren allerlei.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Aiad
Aiad
Nieuw
9300 Aalst
Vi er specialiserede i alt dekorationsarbejde, bygning af malingsrelæ, teknologi, høj erfaring og høj kvalitet med nøjagtighed og forpligtelse til deadlines med implementering af design og alt el- og belysningsarbejde

Tuinonderhoud Aalst: geëvalueerd met 4.4 door 66 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Aalst, tuinier Aalst, hovenier Aalst, opruimen groenafval Aalst,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Aalst?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Aalst.

Wat kost tuinonderhoud in Aalst?

De prijzen voor tuinonderhoud in Aalst hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Aalst
Groentetuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Aalst bepaald?

Een tuinonderhoud in Aalst brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Aalst vraagt specifiek tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar variabelen:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere hoveniers. U ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Aalst
Tuinonderhoud Aalst€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Aalst doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin degelijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Aalst te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Aalst goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasmat er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Aalst geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Aalst is onmisbaar om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Aalst te verzorgen, hoe keuriger en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Aalst.

Tuinonderhoud in Aalst kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Aalst te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Aalst houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Aalst zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Aalst blijft uw tuin lang mooi en gezond. In overleg met uw hovenier kunt u uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Aalst te laten uitvoeren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Aalst

Haag snoeien en een boom snoeien - Snoeien en opkuisen + Spar aan een zyde afkanten, kant van het voetpad - Snoeien van klimop en schoonmaken tuingedeelte - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien - Tuin Onderhoud - Gras maaien (kanten + gazon) - Kunstgras + terras aanleggen - zoek iemand om elke veertien dagen 2 à 3 uurtjes - tuinman gevraagd - Gras maaien , worteldoek plaatsen, planten verwijderen - Licht tuinwerk te doen - tuinman gezocht - Spitten en gras zaaien, onderhoud/snoeien - Tuinman - Omheining plaatsen - Tuin zaaiklaar maken - Tuin klaarmaken voor zaaiseizoen - OMSPITTEN TUINTJE - Tuinman gezocht - Tuinwerken - Tuin egaliseren + gras zaaien - Tuin opkuizen - Spitten en gras zaaien, buxusboom rooien - herfstsnoei - Gras zaaien - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin (4) - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin (3) - Omwoelen en frezen etc voor/en heraanleg gazon - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin (3) - haag snoeien en tuin onderhoud - Aanplanten oever planten - François Troch gevraagd - Verticale drainage steken - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin (2) - Snoeien hagen - omploegen - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Andere - Plaatsen van regenton - Het snoeien van grote sparren - Tuin omspitten - Haag snoeien lengte 10m hoogte 3m - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin - Tuinwerk - Tuinwerk - tuinonderhoud
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden