tuinonderhoud Aalst

Tuinonderhoud Aalst: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Aalst

Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Joeri
Joeri
Aalst
4.87/5 (47 reviews)
Hallo! Ik ben Joeri, 27 jaar en al enkele jaren werkzaam in het onderwijs. Om de vrije momenten in mijn uurrooster op te vullen, klus ik wat bij. Ik heb zelf mijn huis gerenoveerd en nu is er tijd om andere dingen te doen. Plaatsen van gyproc, MDF, OSB / Stabilisé en kunstgras leggen / schilderen / Omheining plaatsen / Tuinhuis plaatsen zijn enkele voorbeelden die tot de mogelijkheden behoren.
Niels is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Niels
Niels
Aalst
4.93/5 (15 reviews)
25 jaar sportief(dagdagelijks in de fitness) handige Harry afgestudeerd als schrijnwerker/meubelmaker. En een pietje precies. momenteel werkzaam als verhuizer/vrachtwagenchauffeur. Beschikbaar 's avonds en in de weekends voor allerlei klusjes in en rond het huis
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (5 reviews)
Ervaren klusser voor jobs zoals; gyprco werken,verven,afbraak,metselwerken,betegelen,verhuis,tuin klussen,chauffeur,...Doet dit na mijn uren,kan in de week of weekend. Heb eigen vervoer,als ook vast prijzen naar gelang de job.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Steven en werk reeds 17 jaar in de bouw. Het aanleggen als zowel herstellen van opritten, terrassen, parkings, afsluitingen, tuinhuizen, … zijn dagelijkse kost voor mij. Als ook alle tuin en buiten klussen. Sinds kort ben ik hier dan ook mee gestart als zelfstandige in bijberoep. Wie vragen heeft kan steeds een seintje geven. U krijgt altijd eerst een offerte op maat.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Luis
Luis
Aalst
5/5 (1 reviews)
ik ben stukadoor 4 jaar ervaring en afwerken en schilderen ik heb een renault trafic. L2 met 6 plaatsen jaar 2018. voor te verhuizen of paketjes te leveren. Als u een helper voor alle soorten nodig hebt. voor weekends ik heb rebewijs C 2jaar ervaring ik ben aanwerken bij Intradura vanaf 2018 tot nu vrachtwagen met kraan . en wil je graag helpen. bel me gewoon
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Dylan
Dylan
Aalst
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, ik werk al van mijn 16 jaar in de bouwsector. Mijn diensten zijn uitbreken van vloeren en wandtegels + nieuwe tegels herplaatsen tot in de afwerking ( voegen +siliconeren) Ook voor tuin onderhoud en ruiten kuisen. Ook voor andere klussen kun je me contacteren. Neem gerust contact op voor verdere info!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Herman
Herman
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Herman en ben 22 jaar oud. Ik werk momenteel in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Deze vrije tijd wil ik benutten door wat extra bij te verdienen en mensen te helpen. Ik kan heel wat klusjes opknappen voor u! (Huis, tuin,...) U vraagt, ik draai!
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Wesley
Wesley
Aalst
1.0/5 (1 reviews)
Beste mensen Ik zal mij even voorstellen ik ben wesley 42 jaar ik werk heel graag ik help heel graag mensen ik kan wat van alles il ben heel handig mijn vorige beroep was ambulancedienst maar kom van bouw en schrijnwerker dus kan ik heel veel zelfs doen zoals behangen en nog veel meer hoor voor werkjes mag je het mij altijd vragen grtjs wesley
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Willy
Willy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (1 reviews)
Handige proffessionele allround Harry voor al uw kleine klussen, opruimwerkzaamheden, oplossen vochtprobleem of grotere renovatie in de regio Aalst. Aarzel niet, van kleine tot grote klus, vlot en betaalbaar opgelost.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Brian
Brian
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben brian 24 jaar Ik ben opzoek naar wat klusjes als financieel steun Ik heb heel wat ervaring van klusjes * Tuinonderhoud ( schoolervaring ) * Verhuis ( vrienden en familie ) * Pleisterwerk ( als bijbaan ) * houtwerk * Groot of klein werk * hard of vuil werk Alles welkom Mijn vrouw jessy 24jaar Geïnteresseerd in : * Was & strijk Proper en zorgzaam En werkt met veel liefde
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Houzvicka
Houzvicka
Aalst
Nieuw
Goede dag Min naam is Jan. Ik ben van Tsjechische afkomst. Ik woon en werk al 8 jaar in België. Ik ben een professionele klusser en graag help ik mensen met mijne handige handen en technische inzicht. Aarzel niet om me te contacteren ook voor kleinere opdrachten. Dat is namelijk mijn specialisatie. Kleine klussen in huis en tuin, en allerlei herstellingen. Jan
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Bachir
Bachir
Aalst
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Bachir, een jonge arbeider uit Aalst, ik ben 23jaar en zou graag wat bij verdienen in mijn vrije tijd want ik heb dat hard nodig... ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb heel wat ervaring tijdens het renoveren van mijn huis en bij andere vrienden en er ben er fier op! Ik ben viertalig.fr-nl-eng.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Belba
Belba
Aalst
Nieuw
Ik ben 37 jaar oud, ik heb altijd netjes gewerkt dat ik 20 jaar heb gedaan, evenals maatwerk. Ik ben een kalm, vriendelijk persoon, ik probeer met Eider om te gaan. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen van 12 en 8 jaar. Ik kom uit Albanië, ik woon al 13 jaar in Griekenland. Ik spreek Albanees, Geg, een beetje Engels, Italiaans en Nederlands Ik woon nu in Aalst.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Jent
Jent
Aalst
Nieuw
gegroet! Ik ben Jent Van Cauteren, 25 jaar en student aan de hogeschool in Aalst. ik volg daar Toegepaste Informatica en heb dus in de week wel wat tijd om anderen te helpen. ik heb heel sociaal vaardig , desondanks ik met computers bezig ben ;). Heb lang in de horeca gewerkt en leiding geweest in de jeugdbeweging , ik ben dus absoluut niet vies van een leuke babbel.
Tuinonderhoud in Aalst (9300) - Jasper
Jasper
Aalst
Nieuw
Hallo, mijn naam is Jasper en ik ben 25 jaar. Ik werk fulltime als IT Support Consultant op Brussels Airport. Dankzij mijn vaste werkuren ben ik regelmatig beschikbaar om ook jouw computer optimaal draaiende te houden. Ook voor alle andere klusjes kan je me met een gerust hart aanspreken. Hopelijk tot binnenkort!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Aalst: geëvalueerd met 4.58 door 76 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Aalst, tuinier Aalst, hovenier Aalst, tuinaannemer Aalst, onderhoud tuin Aalst, opruimen groenafval Aalst, tuinonderhoud prijzen Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Aalst?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Aalst.

Wat kost tuinonderhoud in Aalst?

De prijzen voor tuinonderhoud in Aalst hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Aalst
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Aalst bepaald?

Een tuinonderhoud in Aalst brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Aalst vraagt specifiek tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Aalst
Tuinonderhoud Aalst€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Aalst doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Aalst te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Aalst goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasperk er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Aalst geniet je heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Aalst is noodzakelijk om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Aalst te verzorgen, hoe keuriger en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Aalst.

Tuinonderhoud in Aalst kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Aalst te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Aalst houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Aalst zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Aalst blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Aalst te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Aalst

Prijs - Algemeen netheid van de tuin/terra/dak (5) - Algemeen netheid van de tuin/terra/dak (4) - Gras maaien. - Tuinman met expertise gezocht - Sproeien onkruid bouwterrein Aalst - Ophalen tuinafval - verwijderen hinderende klimopgroei - Hulp tuin onderhoud - Snoeien haag - Tuin maaien, afval afvoeren, verticuteren/zaaien - Groot onderhoud stadstuin, met uitgraven van bamboe - Op orde zetten van een stadstuin - Jardin - Gras maaien en onkruid wieden - Gras mulchen - kleine klussen in de tuin - Onderhoud tuin (voorkant-zijkant) - Opkuisen terras ook gras afmaaien en tuin wat proper zetten en naar het containerpark gaan met oude spullen - Algemeen netheid van de tuin/terra/dak (3) - Algemeen netheid van de tuin/terra/dak (2) - Tuin omspitten gras zaaien - Kleine tuin onderhouden (100m2) - Algemeen netheid van de tuin/terra/dak - Tuin 'winterproof' zetten - Grasmaaien - Haag snoeien en een boom snoeien - Snoeien en opkuisen + Spar aan een zyde afkanten, kant van het voetpad - Snoeien van klimop en schoonmaken tuingedeelte - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien - Tuin Onderhoud - Gras maaien (kanten + gazon) - Kunstgras + terras aanleggen - zoek iemand om elke veertien dagen 2 à 3 uurtjes - tuinman gevraagd - Licht tuinwerk te doen - tuinman gezocht - Spitten en gras zaaien, onderhoud/snoeien - Tuinman - Omheining plaatsen - Tuin zaaiklaar maken - Tuin klaarmaken voor zaaiseizoen - OMSPITTEN TUINTJE - Tuinman gezocht - Tuinwerken - Spitten en gras zaaien, buxusboom rooien - herfstsnoei - Gras zaaien - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin (4) - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin (3) - Omwoelen en frezen etc voor/en heraanleg gazon - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin (3) - haag snoeien en tuin onderhoud - Aanplanten oever planten - François Troch gevraagd - Verticale drainage steken - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin (2) - Snoeien hagen - omploegen - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Andere - Plaatsen van regenton - Het snoeien van grote sparren - Tuin omspitten - Haag snoeien lengte 10m hoogte 3m - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin - Tuinwerk - Tuinwerk - tuinonderhoud - Snoeien van haag - Afbraak betonnen constructie - Tuinwerken: aanleg bedrading voor klimplanten, snoeien, beplanting stadstuin - nieuwe gazon aanleggen 30m2 - Tuin huis - onderhoud tuin, snoeiwerk - één lei op het dak losgekomen + tuin - heraanleg tuingazon - Tuin onderhoud - Gras/onkruid afdoen met bosmaaier - Tuin onderhoud - Tuin onderhoud - Tuin onderhoud - Tuin onderhoud - onderhoud stadstuintje - Tuin egaliseren + grasmatten leggen - Tuin onderhoud - Snoeien - Tuin onderhoud - Tuin proper maken - Tuin onderhoud - Onderhoud tuin - Tuinman gevraagd - Tuin onderhoud - Snoeien struiken en opkuis tuin - Tuin onderhoud - Opruimen omgewaaide bomen - tuin snoeiwerk - tuin snoeiwerk - Tuinhuis onderhoud - Tuinaanleg - onderhoud tuin
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden