tuinonderhoud Sint-truiden

Tuinonderhoud Sint-truiden: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Sint-truiden

Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Yves
Yves
Brustem
4.98/5 (133 reviews)
Hallo, dag iedereen, Ik ben beperkte invalide sinds 2012, dus kan niet meer vol of halftijds gaan werken, maar... Sinds de zomer van 2017 ben ik terug meer en meer dingen te gaan en kunnen doen, ik wil bezig zijn en moet veel beweging hebben, dat is een deel van mijn revalidatie! Ben in de zomer als vrijwilliger begonnen met af en toe het gras te gaan afmaaien en ook kleine hagen te scheren
Tuinonderhoud in Wilderen (3803) - André
André
Wilderen
4.9/5 (20 reviews)
Hallo, ik ben André gepensioneerd bediende 66 jaar oud . Thuis heb ik een vrij grote tuin met veel snoeiwerk en heb op dit gebied al wat expertise opgedaan . Graag zou ik af en toe ook andere mensen helpen met hun snoeiwerk.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Gunther
Gunther
Brustem
5/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben een 45-jarige 'nieuwe' man en woon in het centrum van Sint-Truiden. Momenteel werk ik deeltijds en heb één dag per week vrij. Ik wil via dit platform mijn vrije tijd nuttig besteden om zo wat bij te verdienen en mensen te helpen. Mijn skills gaan van huishouden tot kleine klusjes in en rond het huis. Ik ben eerlijk, stipt en werk nauwkeurig.
Tuinonderhoud in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Dag allemaal! Ik ben Hugo, een jonge arbeider uit Peru. Ik ben 27 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb veel ervaring als personal trainer, zorg voor mensen, manager en keukenliefhebber. Ik spreek Engels, Nederlands, een beetje Frans en mijn moedertaal is Spaans.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Steve
Steve
Brustem
5/5 (3 reviews)
Alleenstaande vader die graag een centje wil bijverdienen Ben een vrij handige persoon die verschillende klussen kan doen. Ik spreek graag op voorhand even af om alles netjes te bespreken. Als er iemand vragen heeft stuur gerust een berichtje.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Bonaventure
Bonaventure Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brustem
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Bonaventure. Graag stel ik mijn expertise in tuinwerken ten dienste en help ik mensen op een correcte manier gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen. Contacteer me gerust als ik iets voor u kan betekenen!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Brian
Brian
Brustem
5/5 (2 reviews)
Hallo mijn naam is brian en ik ben 25 jaar ik heb naast mijn normaal werk nog wat tijd over en zou graag dit invullen en een centje bij verdienen ik werk graag alles correct en keurig af hopelijk tot snel
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Emiel
Emiel
Brustem
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, ik ben Emiel ik zouw graag iets willen bij verdienen ik ben 17jaar ik heb een beetje ervaring in tuinonderhoud en ik zit in een tuinbouwschool ik studeer tuinonderhoud en aanleg En doet dat graag.
Tuinonderhoud in Engelmanshoven (3800) - Roland
Roland
Engelmanshoven
Nieuw
Dag ik ben Roland en doe nog altijd tuin ensnooiwerken van verven kan ik ook wel mijn plantrekken Cw---+-++++------------:-::--------------+::-:--&++(+:::-------+---++++---++----+---++-++++---;++-----
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Robby
Robby
Brustem
Nieuw
Hallo ik ben Robby ik ben afgestudeert als polyvalentonderhoudsledewerker (klusjesman) ik heb zelf pas een bijbouw geplaatst aan de achterkant van mijn huis ik hou van klussen in en rondt het huis
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Pieter
Pieter
Brustem
Nieuw
Hallo, ik ben Pieter en ben 34 jaar. Ik interesseer me in zowat allerlei en ben leergierig, leer snel bij. Ik zoek werkjes van tuin tot kleine klusjes in en rond het huis. Materiaal ervoor moet wel aanwezig zijn. Ik werk nauwkeurig en probeer zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Hopelijk tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Bashar
Bashar
Brustem
Nieuw
Ik ben een ambitieus person Ik ben niet bang voor iets moeilijks. Ik kan een uur werken. Ik kom uit Syrië. Ik woon twee jaar in België.Hij heeft de schrik van het leven hier. Ik wens je het allerbeste.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Toon
Toon
Brustem
Nieuw
Ik ben een man van 29 jaar oud, woonachtig in sint-truiden. Ik ben door de aanschaf van mijn eige woning in het klussen gerold. Dit gaat van interier werken zoals verven van een kamer, sanitair, opknap en opfris werken tot in de tuin bezig zijn.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Reners
Reners Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brustem
Nieuw
Hoi, Reeds enkele Jaren actief als dienstverlend bedrijf en klusbedrijf. wij bieden alle technieken in en rond gebouw aan ( elektrische - gebouwtechnische - sanitair - tuin - bouw ) ik help u graag verder.
Tuinonderhoud in Gellik (3620) - Kevin
Kevin
Gellik
Nieuw
Ik ben beschikbaar savonds en zaterdags . Diploma industriële schrijnwerker Ik doe schilder en behang werken en kleine renovatie werken . 12 jaar ervaring . Vragen staat vrij hobby's zijn vissen en lopen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mensen kunnen geholpen worden door de variaties van soorten hulp die worden aangeboden. ”
Tom
“ geslaagd als tussenpersoon om in contact te komen met mensen die een bepaald werk kunnen uitvoeren ”
François
“ Ik ben goed en vlot geholpen door Daelel van de klantendienst met een (beginners-)probleemje rond de betaling van mijn eerstebklus. ”
Koen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Sint-truiden: geëvalueerd met 4.99 door 183 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Sint-truiden, tuinier Sint-truiden, hovenier Sint-truiden, tuinaannemer Sint-truiden, onderhoud tuin Sint-truiden, opruimen groenafval Sint-truiden, tuinonderhoud prijzen Sint-truiden,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden