tuinonderhoud Sint-truiden

Tuinonderhoud Sint-truiden: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Sint-truiden

Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Yves
Yves
Brustem
4.99/5 (136 reviews)
Hallo, dag iedereen, Ik ben beperkte invalide sinds 2012, dus kan niet meer vol of halftijds gaan werken, maar... Sinds de zomer van 2017 ben ik terug meer en meer dingen te gaan en kunnen doen, ik wil bezig zijn en moet veel beweging hebben, dat is een deel van mijn revalidatie! Ben begonnen met af en toe het gras te gaan afmaaien en ook kleine hagen te scheren... gaat steeds beter en beter.
Tuinonderhoud in Wilderen (3803) - André
André
Wilderen
4.9/5 (20 reviews)
Hallo, ik ben André gepensioneerd bediende 66 jaar oud . Thuis heb ik een vrij grote tuin met veel snoeiwerk en heb op dit gebied al wat expertise opgedaan . Waarom ik dit doe.? Omdat : 1) Een mooie tuin die in orde is mij voldoening geeft. 2) Het geld dat ik hiermee verdien dient om nieuw materiaal aan te kopen, en daar heeft iedereen voordeel mee. Misschien tot binnenkort ook in jouw tuin.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Gunther
Gunther
Brustem
5/5 (20 reviews)
Hallo, ik ben een 46-jarige 'nieuwe' man en woon in het centrum van Sint-Truiden. Momenteel werk ik deeltijds en heb één dag per week vrij. Ik wil via dit platform mijn vrije tijd nuttig besteden om zo wat bij te verdienen en mensen te helpen. Mijn skills gaan van huishouden tot kleine klusjes in en rond het huis. Ik ben eerlijk, stipt en werk nauwkeurig.
Tuinonderhoud in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Dag allemaal! Ik ben Hugo, een jonge arbeider uit Peru. Ik ben 27 jaar en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig. Ik heb veel ervaring als personal trainer, manager en keukenliefhebber. Ik spreek Engels, Nederlands, een beetje Frans en mijn moedertaal is Spaans.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Steve
Steve
Brustem
5/5 (3 reviews)
Alleenstaande vader die graag een centje wil bijverdienen. Ben een vrij handige persoon die verschillende klussen kan doen. Ik spreek graag op voorhand even af om alles netjes te bespreken. Als er iemand vragen heeft stuur gerust een berichtje.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Bonaventure
Bonaventure Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brustem
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Bonaventure. Graag stel ik mijn expertise in tuinwerken ten dienste en help ik mensen op een correcte manier gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen. Contacteer me gerust als ik iets voor u kan betekenen!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Emiel
Emiel
Brustem
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, ik ben Emiel ik heb een klein bedrijfje in tuinonderhoud en aanleg en ben dat nog aant opbouwen. Ik heb ook wel wat ervaring in de tuinen. Ik werk bij een tuinaanlegger en na mijn uren ga ik zelf ook wat tuintjes doen. Kijk zeker eens op mijn website tuinen.emiel Mvg Emiel
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Pieter
Pieter
Brustem
Nieuw
Hallo, ik ben Pieter en ben 34 jaar. Ik interesseer me in zowat allerlei en ben leergierig, leer snel bij. Ik zoek werkjes van tuin tot kleine klusjes in en rond het huis. Materiaal ervoor moet wel aanwezig zijn. Ik werk nauwkeurig en probeer zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Hopelijk tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Bashar
Bashar
Brustem
Nieuw
Ik ben een ambitieus person Ik ben niet bang voor iets moeilijks. Ik kan een uur werken. Ik kom uit Syrië. Ik woon twee jaar in België.Hij heeft de schrik van het leven hier. Ik wens je het allerbeste.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Toon
Toon
Brustem
Nieuw
Ik ben een man van 29 jaar oud, woonachtig in sint-truiden. Ik ben door de aanschaf van mijn eige woning in het klussen gerold. Dit gaat van interier werken zoals verven van een kamer, sanitair, opknap en opfris werken tot in de tuin bezig zijn.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Reners
Reners Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brustem
Nieuw
Hoi, Reeds enkele Jaren actief als dienstverlend bedrijf en klusbedrijf. wij bieden alle technieken in en rond gebouw aan ( elektrische - gebouwtechnische - sanitair - tuin - bouw ) ik help u graag verder.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Jacobs
Jacobs
Brustem
Nieuw
uw huis opruimen of leegmaken voor verkoop, klein of groot. zie je het zelf niet zitten dan komt ik het voor u doen. Ik beschik over de nodige materialen en ervaring. je inboedel opruimen van kelder tot zolder zonder zorgen, tot morgen
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Lorenzo
Lorenzo
Brustem
Nieuw
hey! Ik ben lorenzo, ik ben een optimistische , behulpzame , handige en verantwoordelijke jongeman van 29 jaar. Je mag me voor extra hulp altijd contacteren en dan probeer ik met de beste zorg aan je wensen te voldoen , tot snel ! mvg lorenzo
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Casper
Casper
Brustem
Nieuw
Ik ben Casper, 23 jaar. Ik werk van maandag tot en met vrijdag met de vroege shift waardoor ik vroeg klaar ben in de namiddag en dus graag daarnaast iets bij wil doen. Ik ben hier om mensen te helpen met dingen die zij zelf misschien niet (meer) kunnen en om toch een extraatje te hebben iedere maand.
Tuinonderhoud in Brustem (3800) - Vasily
Vasily
Brustem
Nieuw
Hallo, mijn naam is Vasiliy. Ik ben een harde werker die volledig werk aflevert. Naast mijn vaste job steek ik mijn handen graag uit de mouwen door klusjes te doen. Klusjes in huis of daarbuiten, .. indien er vragen zijn hoor ik het graag
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ makkelijk te gebruiken dienst, voor mij de eerste keer en wees zichzelf goed uit ”
Glen
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Sint-truiden: geëvalueerd met 4.98 door 188 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Sint-truiden, tuinier Sint-truiden, hovenier Sint-truiden, tuinaannemer Sint-truiden, onderhoud tuin Sint-truiden, opruimen groenafval Sint-truiden, tuinonderhoud prijzen Sint-truiden,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden