klusser

Ontdek talentvolle klussers bij jou in de buurt

Meer dan 6.251 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers

Klussen in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (277 reviews)
Hallo, mijn naam is Sandra en ben 55 jaar. Ik werk sinds enige tijd in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben correct en een pietje precies.
Klussen in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (217 reviews)
Hallo ik ben Roland een actieve gepensioneerde technieker, heb ervaring in elektriciteit, sanitair, (vervangen van kranen, syfons enz ) ook ervaring in internetbekabeling zowel coax als Lan-bekabeling en aansluitingen, kleine schilderwerken en allerhande klussen, steeds goed afgewerkt tot genoegen van mijn klanten.
Klussen in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
Wolvertem
4.98/5 (212 reviews)
Ik ben drietalig NL FR EN kan goed met de schilderskwast om ,weet alles van electriteit , tuinier graag en ik heb tweemaal mijn huis gerenoveerd. waterleiding aansluiten buizen ontstoppen dakgoot nakijken noem maar op
Klussen in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (203 reviews)
Als zelfstandige, kan ik u verschillende dienste aanbieden in de bouwsector. Deze diensten hoeven niet perse grote opdrachten te zijn, dus ik kan u ook met kleine algemene klusjes helpen. Alle soorten bezettingswerken, schilderen, isolatiewerken, schrijnwerkerij, ramen en binnendeuren herstellen of vernieuwen, loodgieterij, elektriciteit, tuinhuizen, vloeren leggen en nog veel meer
Klussen in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.94/5 (186 reviews)
Dag allemaal, ik ben Peter en ik heb mij ingeschreven omdat ik zelf op zoek was naar een paar handen om te helpen en kwam tot de vaststelling dat dit niet zo gemakkelijk was. Vandaar dat ik mij heb ingeschreven om andere personen te helpen met het klussen in en rondom het huis en de tuin.
Klussen in Kontich (2550) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
4.96/5 (179 reviews)
Dag allemaal ik ben Patrick zelfstandig dakwerker reeds 30 jaar ervaring als dakwerker specialist in roofingwerken en algemene dakwerken en plaatsen van velux dakramen Ook nog ander jobs in de bouw kleine bezettings werken en renovatie werkjes
Klussen in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.93/5 (178 reviews)
Hallo iedereen, mijn naam is Pierre en van beroep ben ik klusjesman in een school. 25 jaar ervaring in cv en sanitair, tuinieren, schrijnwerkerij, glas steken, schilderen, behangen en basis elektriciteit.Laminaat plaatsen. In mijn vrije tijd stel ik me graag ten dienste voor andere mensen te helpen.
Klussen in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Roger
Roger
Onze-lieve-vrouw-waver
4.95/5 (172 reviews)
Ik ben Roger uit Mechelen en heb al meer dan 30 jaar ervaring in algemene renovatie. Ik ben zowat van alle markten thuis behalve electrische installaties, maar spots, stopcontacten enz kan ik zeker. Dakwerken, roofing, betegelen, tuinhuizen monteren, kranen (sanitair), schilderen, wegvoeren rommel naar containerpark enz...
Klussen in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
4.95/5 (165 reviews)
hallo iedereen, ik heb ervaring met het plaatsen van oa ikea keukens,slaapkamers meubels,ook maak ik originele meubels met euro paletten naar ideen vd klant.ook kleine herstellingen van electriciteit en loodgieterij.
Klussen in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (158 reviews)
Hallo, Ik ben Eric. Handige Harry. Kraan plaatsen, repareren of een lekkende afvoer? Kast monteren of bv een Ikea Pax kast op maat maken? Verlichting plaatsen? Auto repareren? Tuinwerk? Ik kan het allemaal zoals het hoort en ben snel en vriendelijk. Indien ik iets niet kan zeg ik het zeker. Ik heb zeer veel kluservaring, mijn evaluaties zeggen denk ik voldoende... Groetjes, Eric
Klussen in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.97/5 (144 reviews)
Ik ben Philippe, 58 jaar, technisch bediende, trotse vader, en fiere opa. Ik ben meestal vrij, in de namiddag. Ik help graag mensen, ben sociaal actief, en handige Harry. Ik zie bezig zijn niet als werken, ben creatieve duizendpoot/klusser. Ik bezit een propere bestelwagen met dubbele cabine, lang model... En verdien graag een € tje bij ... Ik kijk uit naar jullie klusjes
Klussen in Hofstade (9308) - François
François
Hofstade
4.94/5 (142 reviews)
Jong gepensioneerde die al wat ervaring heeft met klussen en tuinen. Electro mechanica technieker van opleiding. Ik heb redelijk wat gerenoveerd in het verleden zodat ik van verschillende markten thuis ben. Van jongs af aan groene vingers gehad en nog steeds zo dat ik op dat gebied raad en daad kan bezorgen.
Klussen in Brugge (8000) - Mathieu
Mathieu
Brugge
4.92/5 (142 reviews)
Goeiedag, mijn naam is Mathieu. Sedert zomer 2018 zit ik hier op Listminut. Een kleine opsomming waarmee ik u mee van dienst kan zijn: Elektriciteitswerken, Verschillende soorten klussen ( Dingen ophangen en monteren, Laminaat leggen, ...) , Hulp en herstellen van computers / website , DJ .
Klussen in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.82/5 (140 reviews)
Dag Allemaal, als gepensioneerde heb ik te veel vrije tijd die ik zinvol wil invullen. Met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik goed op de hoogte van alle tuinonderhoud en snoeien van hagen. Met jarenlange ervaring als projectleider in de bouw kan ik ook de meeste klussen in- en buitenshuis wel klaren. Ik lever verzorgd werk voor een correcte prijs. Tot binnenkort.
Klussen in Borsbeek (2150) - Paul
Paul
Borsbeek
4.9/5 (136 reviews)
Hello, Ik ben paul,65 jaar en handig voor loodgieterij en electriciteit. Ik heb reeds veel ervaring in deze materie en kan ook wat herstellingen doen van vaatwassers of wasmachines. ben de ganse dag beschikbaar alsook in de avond. Zodus altijd bereid om u uit de nood te helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Per toeval bij het zoeken naar een klusjesdienst ontdekte ik Ring Twice. Zeer tevreden. Bij eventuele nieuwe klusjes zal ik zeker niet twijfelen en Ring Twice om hulp vragen. ”
Gregory
“ Heel vlugge reactie! Goede klusser en degelijk werk geleverd. De prijs valt mee! ”
Bart
“ Een goed initiatief om vragers en aanbieders bij mekaar te brengen. Regelmatig contact door medewerkers en goede uitleg op vragen die je stelt. ”
Alain
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice klusser: geëvalueerd met 4.85 door 21.388 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht, klussen in huis, klusjes gezocht, metselaar gezocht, karweien,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Klusser gezocht?

Wordt er een goedkope klusser gezocht? Worden er meerdere vakmannen gezocht? Op het platform worden verschillende klussen aangeboden en zitten vele professionele werklui. We hebben meer dan 5.500 talentvolle vakmannen in ons systeem, dus er is altijd wel iemand in de buurt! Via onze site worden onder andere vakmannen gezocht die kunnen werken als schilder, schijnwerker of loodgieter. Via onze service koppelen we de juiste mensen aan de opdracht! Dan heb je er verder geen zorgen over.

Hoe wordt een klusser gezocht via Ring Twice?

Het is heel eenvoudig om via onze website werk aan te bieden! Maak een account aan en je kan direct beginnen. Zodra je een klus plaatst, gaan we op zoek naar een klusser die past bij wat jij nodig hebt. Aan de hand van een aantal criteria wordt dan de perfecte klusser vastgesteld. Met vol vertrouwen kan de dienst uitgevoerd worden door de klusser! Voor de rest regelen wij de verwerking van de online betaling aan de klusser en verzorgen wij de verzekering. Vakmannen zijn gewild en ze kunnen een lange wachttijd hebben, maar bij ons is er altijd wel iemand beschikbaar. Geen gedoe met afspraken maken, maar lekker vlot! Bij andere klussers wil de wachttijd nog wel eens maanden zijn. Het hangt af van de klus, maar het is wel zo fijn als er een klusser gezocht wordt, deze zo snel mogelijk kan komen. Maakt het uit waarvoor de klusser gezocht wordt? Het is inderdaad relevant om bij iedere aangeboden klus te vermelden waarvoor de klusser gezocht wordt. Via ons platform faciliteren wij niet illegale activiteiten, dit is dus verboden. Het is niet mogelijk om illegale diensten aan te bieden of te vragen. 

Er wordt een klusser gezocht voor iets wat ik kan doen, hoe kan ik reageren?

Om diensten op onze site te accepteren, heb je een account nodig. Die kun je eenvoudig aanmaken via onze site. Dan heb je toegang tot ons portaal en kun je reageren op verschillende opdrachten. Je kiest zelf wanneer je wilt werken, voor welke prijs je wilt werken en na het bespreken van de inhoudelijke zaken met de klant kun je direct de dienst uitvoeren. Na afloop wordt het geld op je bankrekening gestort. Let er wel op dat je duidelijk vermeld welke diensten je kan aanbieden en welke talenten je hebt. Als er een klusser gezocht wordt voor het repareren van een gootsteen, dan is het niet handig als je daarop reageert, maar de klus niet kan uitvoeren. Altijd wordt er wel een klusser gezocht, dus er is vast iets anders wat je kan doen!

Voor welke klussen in huis worden er vakmannen gezocht?

Er zijn veel verschillende klussen waarvoor een klusser gezocht kan worden. Denk bijvoorbeeld aan loodgieters, schilders, schrijnwerkers om maar iets te noemen. Er zijn genoeg klussen in huis te bedenken, waar een vakman gezocht voor wordt. Op onze site is een groot aanbod, dus neem gerust een kijkje! Zo zijn er mensen die via onze site een klusser gezocht hebben voor het opruimen van de tuin, terwijl een ander vakmannen gezocht heeft voor het verbouwen van de keuken. Andere mensen hebben vakmannen gezocht om bijvoorbeeld de vaatwasser te laten repareren.

Klustips: wat maakt klussen in huis gemakkelijker?

Er is in huis altijd wel wat te doen! De badkamer opnieuw betegelen of een muur schilderen. Het isoleren van kieren en gaten om de energierekening omlaag te brengen en het milieu een handje te helpen. Om het klussen in huis wat makkelijker te maken, hebben wij acht van onze vakmannen om advies gevraagd. Zij hebben een aantal uiteenlopende tips gegeven, die wij voor jullie op een rijtje hebben gezet.

Dat waren onze adviezen! Lees ze gerust nog een keertje door! Ongetwijfeld staat er iets tussen waar je wat van kan leren. Succes met klussen in huis! Mocht je er niet uitkomen of mochten er vakmannen gezocht worden? Plaats dan een berichtje op ons platform en laat een klusser langskomen! 

 

De laatste aanvragen in de categorie klussen

Eendraadsschema - Schilderwerken - Ineenzetten van IKEA kasten - Fix electric step tyre - Plaatsen van veluxverduistering (Merelbeke) - Fix electric step tyre - Fix electric step tyre - Schakelaar kapot? - Herstellen kraantjes en halogeenspottransfo's - nieuwe sanitaire afvoeren + toiletten aansluiten - Schilderen van appartement muren en deuren - TOP BEHANGER gezocht - marmer technieken schilderen - afwerking schilderwerken renovatie - lichtschakelaar - vervangen kraan - Muurtegels badkamer en keuken plaatsen - Schakelaar een meter verder zetten - Afwerken ramen en deur - Opschuren en behandelen van dakoversteek - OP ZOEK NAAR EEN HEEL GOED SCHRIJNWERKER - Stratenmaker - Stopcontact elektriciteitkast plaatsen - Restauratie en reparatie van muren. - Nazicht coax stopcontact - Overkapping woning - Lekkage badkamer - schilderwerken nieuwbouw - Vocht via het dak - hendel van raam repareren - Vervangen 3 dakpannen en3 vorstpanne - Dakgoot vernieuwen - Klusjesman met camionette (liefst zelfstandig) - Klussen - Elektricien - installatie in nieuwbouw - Elektriciteit nakijken in kantoor - Elektriciteit nakijken in kantoor - Installatie stopcontact bureau + kabelmanagement (3) - I need to install 2 wardrobe and one dining table - I need to install 2 wardrobe and one dining table - Plaatsing van binnendeuren - Verstopte wasbak (2) - Uittrekbare waterkabel van kraan lekt - Herstelling wasmachine - Vernieuwen zadeldak - Gasveer vervangen en een tweede plaatsen - Brievenbus plaatsen - Zetel monteren - Putjesgeur - Regenwaterfilters vervangen - Rekje badkamer - Zetels monteren - Plaatsen gordijn - Fixeren mijn leiding en installeren nieuw kookplaat en over gas - vervangen buitenkraantje - Schilderen kamers en plafond - kast beneden plaatsen.- Spullen naar containerpark brengen..graag eerlijke mensen Dichtbij . - Garage licht opruimen - Schilderen van kaders rond vensters en voordeur - Elektriciteit aansluiting in tuinhuis - Renovatie - Een houten dichting in de venster, voor een slang van een airco naar buiten te hangen. - Een houten dichting in de venster, voor een slang van een airco naar buiten te hangen. - Handyman - Traphek, trapleuning - Installatie volledige badkamer - PAX kledingkast in elkaar steken - Offerte voor schilderwerken - Helper nodig om laminaat te leggen. - Onderhoud gasverwarming + ventilatiesysteem - Onderhoud gasverwarmingstoestel & ventilatiesyst. - Herstelling stofzuiger - Aantal kleine klusjes - Gyproc plaatsen - Muur met leem bezetten - Schilderwerken - Nieuwe Ikea Pax kleerkast monteren - installatie van wasmachine - Binnenschrijnwerk op maat - Tuinhuisjedakgoot - demonteren van een hangkast - een vliegenraam opmeten/instaleren - Renovatie elektriciteit - opruimen van sterk vervuilde tuin - Epdm - Reparatie sifon keuken - Vervanging kelderluik - Opruimen garage - plaatsing van tegels - Muren zwart spuiten - Schrijnwerk: "Renoveren deur en poort" - Schrijnwerk: "Renoveren deur en poort" - Herstel van een keukenrobot - allround klusjesman die elke zaterdag komt - Lichtschakelaars vervangen, tl-buizen vervangen - Herstellen hechting deurscharnieren metalen deur. - Montage regenton en slot fiets - Klusjeswerk na verhuizing - Klusjes na verhuizing. - Schilderen keuken + 1 keukenkast
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden