Ring Twice

Ontdek talentvolle vakmannen bij jou in de buurt

Meer dan 5.563 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers

Sandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (259 reviews)
Hallo, mijn naam is Sandra en ben 53 jaar. Ik werk sinds enige tijd in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben correct en een pietje precies.
Kalil is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (188 reviews)
Als zelfstandige, kan ik u verschillende dienste aanbieden in de bouwsector. Deze diensten hoeven niet perse grote opdrachten te zijn, dus ik kan u ook met kleine algemene klusjes helpen. Alle soorten bezettingswerken, schilderen, isolatiewerken, schrijnwerkerij, ramen en binnendeuren herstellen of vernieuwen, loodgieterij, elektriciteit, tuinhuizen, vloeren leggen en nog veel meer
Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.86/5 (125 reviews)
Dag Allemaal, als gepensioneerde heb ik te veel vrije tijd die ik zinvol wil invullen. Met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik goed op de hoogte van alle tuinonderhoud en snoeien van hagen. Met jarenlange ervaring als projectleider in de bouw kan ik ook de meeste klussen in- en buitenshuis wel klaren. Ik lever verzorgd werk voor een correcte prijs. Tot binnenkort.
Frederic is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.95/5 (111 reviews)
Hallo, ik ben Fred en ik ben beschikbaar voor allerhande klusjes, groot en klein. Ik heb door de jaren heen heel wat ervaring opgedaan en ik werk snel, nauwkeurig en zorgvuldig. Kortom, ik ben een "Pietje-Precies" en ik sta erop de klanten de kwaliteit van de vakman te bieden aan de prijs van de klusjesman !! 😉 Perfect drietalig NL - FR - ENG
Hugo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Herk-De-Stad (3540) - Hugo
Hugo
Herk-De-Stad
4.92/5 (99 reviews)
Hallo ik ben Hugo gepensioneerde uit de bouw Altijd thuis zitten niets voor mij Ik ben van alle markten thuis heb eigen vervoer en alle materialen voor elke klus Ik ben vrij van maandag tot vrijdag I
Koenraad is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Haaltert (9450) - Koenraad
Koenraad
Haaltert
4.75/5 (89 reviews)
Hallo, ik ben Koen, 59 jaar oud. Ik was tot voor kort actief als werkvoorbereider/planner. Mijn basisopleiding is elektricien, nadien heb ik bedrijfsautomatisatie verder gestudeerd (zeg maar electromechanica). Via praktijkervaring ook kennis van plaatsen vloerverwarming, waterleiding, warmtepomp enz... In avondschool ook nog computer kennis opgedaan zowel hard- als softwarematig.
Gerdi is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.99/5 (80 reviews)
Goeie dag aan ieder. Langs deze weg had ik graag een extra centje verdiend om wat leuke dingen te kunnen doen. Heb ervaring met diverse klusjes thuis, beschik over werkmateriaal die ik kan gebruiken bij uitvoering van één of andere klus. Heb ervaring in elektriciteitswerken, timmer werk, afbraakwerken e.d.m .
Raymond is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Antwerpen (2060) - Raymond
Raymond Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.75/5 (73 reviews)
Dag allemaal ik ben Mon , ik ben 63 jaar en zoek nog werk om de gaatjes te vullen . Ik ben zelfstandige in renovatie zoals elektriciteit , loodgieterij , plaatsen van keukens , en vele kleine klussen. Ik verkoop ook Pellet kacels van Extraflame en Thermorossi Ik werk proper en werk het netjes af .
David is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Rumst (2840) - David
David
Rumst
4.97/5 (64 reviews)
Hallo, ik ben David 46 jaar en in mijn vrije tijd klus ik graag wat bij. Je kan mij contacteren voor kleine klussen in en rond het huis. Wat doe ik zoal: Vloer leggen (zowel tegels als laminaat), Plinten plaatsen, Wandtegels zetten( zoals spatwanden), materialen afdichten, verlijmen, Ikea meubels monteren, Gras maaien enz.
Bram is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Opwijk (1745) - Bram
Bram
Opwijk
4.96/5 (53 reviews)
Ik ben een jongeman van 22 jaar oud. Ik werk momenteel in de bouwsector en heb net mijn eerste huis gekocht en verbouwd. Ik ben op zoek om een centje bij te verdienen om zo nog wat extra’s te bekostigen in en rond het huis. Ik ben in het bezit van een rijbewijs B en heb mijn eigen wagen.
Yannick is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Herentals (2200) - Yannick
Yannick
Herentals
4.92/5 (51 reviews)
Goeiedag, mijn naam is Yannick en ik ben 29 jaar. Ik werk reeds 10 jaar in de beveiligingssector (camera's, toegangscontrole, netwerk, elektriciteit,...). In mijn vrije tijd zou ik mensen willen helpen en terwijl iets bijverdienen.
Dirk is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Zwevezele (8750) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwevezele
4.57/5 (44 reviews)
Hallo iedereen. Ik ben Dirk, zelfstandig bijberoep voor tal van klussen. Bij vernieuwing van huisjes heb ik veel kennis opgedaan over alle technieken in en rond de woning en kan mezelf dus een allround klusjesman noemen. Geen grote verbouwingen maar specialist in kleine gecombineerde klussen. Ik specialiseer me in het opknappen van appartementen voor huur of verhuur.
Peter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Oostakker (9041) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (42 reviews)
Ik ben 30 jaar en werk reeds 12 jaar als elektricien. Ik werk nauwkeurig en ordelijk. Ik ben BA5 gecertificeerd (Vakbekwaam persoon elektrische installaties) en VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers) Ook voor het tekenen van u elektrische schema's kan u bij mij terecht. Ik heb ook ervaring met verschillende andere klussen in huis.
Amiry is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Beveren-waas (9120) - Amiry
Amiry
Beveren-waas
4.95/5 (37 reviews)
Hag allemaal, Ik ben A. Ik ben 48 jaar en ik kom uit Antwerpen. Ik ben zeer actief en gemotiveerd persoon en zou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik heb al 13 jaar ervaring met schilderwerk, behangpapier en glasvezelbehang.
Saban is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Kortrijk (8500) - Saban
Saban Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
4.82/5 (33 reviews)
Dag allemaal, ik ben Saban 40 jaar oud uit kortrijk, ik meer ervaring met bouw sector, zoals : plaatsing van tegels, laminaat, schilderij, schapee, isilatie, deurmontage, wanden met gipsplaten, montage van slaapkamers, keuken En andere klusjus.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Bedankt voor de hele vlotte bediening, voor het weekend aangevraagd, op maandag reeds uitgevoerd. ”
Dirk
“ Handig platform om iemand in de buurt te vinden die klusjes kan opknappen tegen een correcte prijs. ”
Oktay
“ Vote manner van werken. Response bij vraag om hulp bij jullie helpdesk is ook zeer goed en vriendelijk. ”
Pieter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice vakman: geëvalueerd met 4.85 door 18.525 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht, klussen in huis, klusjes gezocht, metselaar gezocht, karweien,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie klussen

Opruimwerken Membruggen (10) - Reparatie PVC deur - Algemeen onderhoud op tennisclub - Afvoer keuken verstopt - Omheinen Tuin met draad - Installatie bouwpakkettrap Osoka van Sogem - Verstopte toilet - Lampen ophangen en aansluiten en dimmer monteren - Metselen muurtje - Ikea kleerkast - Aanleggen extra stopcontacten - Installatie wasmachine - plaatsen keuken en vloeren - Badkamer renovatie - Stopcontact verplaatsen - Nieuwe leidingen voor keukenboiler.Heb nieuwe gekocht maar leidingen zijn versleten - Afkitten keuken werkblad 4m - Wasmachine aansluiten op lavabo - Waterdicht metsen buitenmuur - Schouwaanpassing - Montage taats deuren- schuifdeuren - Lekkende keuken kraan. - Klusser - Veranda - Elekriciteit oud huis kapot - PVC vloer verlijmd leggen + plinten (93m2+43 m) - Boiler kraan vervangen - Sanitaire - Déplacement cable - Deurklinken vervangen - Kettingslot (fiets) openbreken - mijn microgolfoven is stuk - verlichting ophangen - Gasleiding plaatsen die conform is - bezetten en schilderen van badkamer (3) - Hulp bij weg doen grof vuil - verstopte afvoerbuis - Hulp gezocht voor invalide - Keuken / dampkap - een draaitrap plaatsen van de Gamma Saturne - Renovatie keuken - Lekkende of verstopte afloop repareren of hermaken - Buis vervangen - Onderhouden terras - Plaatsen omheining tuin - Herstel muur - Loodgieter gevraagd Berchem - soederen van u-profiel voor klimplanten-tunnel - Grof vuil wegbrengen - 2 sensorlampen die continu branden - deur keukenkast herstellen - schilderen - regendouche wordt niet warmer, handdouche wel - Ontkalking elektrische boiler MET ATTEST - Tuin werken / Tuin pad aanleggen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden