klusser

Ontdek talentvolle klussers bij jou in de buurt

Meer dan 8.025 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers

Klussen in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (332 reviews)
Hallo, mijn naam is Sandra en ben 55 jaar. Ik werk sinds enige tijd in shiften waardoor ik heel wat vrije tijd heb. Ik wil deze nuttig besteden en hoop op deze manier iets bij te verdienen en mensen te helpen. Ik vind dit een fantastisch platform omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden om kleine klusjes op te knappen. Ben correct en een pietje precies.
Klussen in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.96/5 (311 reviews)
Dag allemaal, ik ben Peter en ik heb mij ingeschreven omdat ik zelf op zoek was naar een paar handen om te helpen en kwam tot de vaststelling dat dit niet zo gemakkelijk was. Vandaar dat ik mij heb ingeschreven om andere personen te helpen met het klussen in en rondom het huis en de tuin.
Klussen in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (297 reviews)
Hallo ik ben Roland een actieve gepensioneerde technieker, heb ervaring in elektriciteit, sanitair, (vervangen van kranen, syfons enz ) ook ervaring in internetbekabeling zowel coax als Lan-bekabeling en aansluitingen, kleine schilderwerken en allerhande klussen, steeds goed afgewerkt tot genoegen van mijn klanten.
Klussen in Wommelgem (2160) - Petrus
Petrus
Wommelgem
4.88/5 (242 reviews)
Hallo,ik ben Peter en ik ben recent gepensioneerd en ik ben 61 jaar.Ik heb een jarenlange ervaring als centrale verwarmingstechnieker en loodgieter en wil een deel van mijn tijd nuttig besteden door mensen te helpen bij kleine klussen en herstellingen en zo iets bij te verdienen.Ik weet dat het moeilijk is om iemand te vinden voor kleine klussen,ik ben correct en oplossingsgericht.Tot binnenkort.
Klussen in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (226 reviews)
Als zelfstandige, kan ik u verschillende dienste aanbieden in de bouwsector. Deze diensten hoeven niet perse grote opdrachten te zijn, dus ik kan u ook met kleine algemene klusjes helpen. Alle soorten bezettingswerken, schilderen, isolatiewerken, schrijnwerkerij, ramen en binnendeuren herstellen of vernieuwen, loodgieterij, elektriciteit, tuinhuizen, vloeren leggen en nog veel meer
Klussen in Kontich (2550) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
4.94/5 (222 reviews)
Dag allemaal ik ben Patrick zelfstandig dakwerker reeds 30 jaar ervaring als dakwerker specialist in roofingwerken en algemene dakwerken plaatsen van velux dakramen ,afbreken van schoorstenen Uitkuisen van dakgoten afwassen van veranda’s Zeker ook kleine herstellingen aan uw dak ! Dringende interventie stormschade
Klussen in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (219 reviews)
Ik ben Philippe, technisch bediende, trotse vader, en fiere opa. Ik ben vrij in de namiddag vanaf 15.00u. Ik help graag mensen, ben sociaal actief, én handige Harry. Ik zie 'bezig zijn' niet als werken. Ben creatieve duizendpoot/klusser. Ik bezit een propere bestelwagen met dubbele cabine, professioneel gereedschap. En verdien graag een € tje bij. Ik kijk gedreven uit naar jullie klus...
Klussen in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
Wolvertem
4.98/5 (214 reviews)
Ik ben drietalig NL FR EN kan goed met de schilderskwast om ,weet alles van electriteit , tuinier graag en ik heb tweemaal mijn huis gerenoveerd. waterleiding aansluiten buizen ontstoppen dakgoot nakijken noem maar op
Klussen in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.94/5 (193 reviews)
Hallo iedereen, mijn naam is Pierre en van beroep ben ik klusjesman in een school. 25 jaar ervaring in cv en sanitair, tuinieren, schrijnwerkerij, glas steken, schilderen, behangen en basis elektriciteit.Laminaat plaatsen. In mijn vrije tijd stel ik me graag ten dienste voor andere mensen te helpen.
Klussen in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Roger
Roger
Onze-lieve-vrouw-waver
4.95/5 (192 reviews)
Ik ben Roger uit Mechelen en heb al meer dan 30 jaar ervaring in algemene renovatie. Ik ben zowat van alle markten thuis behalve electrische installaties, maar spots, stopcontacten enz kan ik zeker. Dakwerken, roofing, betegelen, tuinhuizen monteren, kranen (sanitair), schilderen, wegvoeren rommel naar containerpark enz...
Klussen in Haaltert (9450) - Koenraad
Koenraad
Haaltert
4.85/5 (182 reviews)
Hallo, ik ben Koen, actief gepensioneerd. Ik was tot voor kort actief als werkvoorbereider/planner bij ArcelorMittal. Mijn basisopleiding is elektricien, nadien heb ik bedrijfsautomatisatie gestudeerd (zeg maar electromechanica). Via praktijkervaring heb ik ook kennis van plaatsen van vloerverwarming, waterleiding, warmtepomp enz... Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Klussen in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.83/5 (177 reviews)
Dag Allemaal, als gepensioneerde heb ik te veel vrije tijd die ik zinvol wil invullen. Met een diploma van Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik goed op de hoogte van alle tuinonderhoud en snoeien van hagen. Met jarenlange ervaring als projectleider in de bouw kan ik ook de meeste klussen in- en buitenshuis wel klaren. Ik lever verzorgd werk voor een correcte prijs. Tot binnenkort.
Klussen in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.98/5 (174 reviews)
Dag iedereen ! Langs deze weg had ik graag een extra centje verdiend om wat leuke dingen te kunnen doen. Heb ervaring met diverse klusjes thuis, beschik over werkmateriaal die ik kan gebruiken bij uitvoering van één of andere klus. Heb ervaring in elektriciteitswerken, timmer werk, afbraakwerken e.d.m .
Klussen in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.96/5 (167 reviews)
Hallo ik ben Ronny en ben in pensioen! Ben ervaren bouwvakker met VCA 2 attest en de laatste jaren bij een renovatiebedrijf gewerkt! Veel geklust tijdens mijn loopbaan, en in ons huis zelf veel geklust! Ik wil je graag helpen met schilderen- behangen, allerlei klussen, kleine herstellingen aan woningen! ea. Wat Ik niet kan begin ik ook niet aan! Zie mijn evaluaties van vorige klussen!
Klussen in Hofstade (9308) - François
François
Hofstade
4.95/5 (165 reviews)
Jong gepensioneerde die al wat ervaring heeft met klussen en tuinen. Electro mechanica technieker van opleiding. Ik heb redelijk wat gerenoveerd in het verleden zodat ik van verschillende markten thuis ben. Van jongs af aan groene vingers gehad en nog steeds zo dat ik op dat gebied raad en daad kan bezorgen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ Ik ben erg tevreden dat ik op heel korte termijn iemand heb kunnen vinden via het platform. Ik heb in het verleden voor andere werken al meermaals verschillende aannemers gebeld, die dan niet opnemen, niet terugbelle... ”
Bart
“ Professioneel en zo handig. Eindelijk techniekers die jehelpen zelfs met kleine herstellingen. ”
Sylvain
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice klusser: geëvalueerd met 4.85 door 28.156 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht, klussen in huis, klusjes gezocht, metselaar gezocht, karweien,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een klusser per uur?


De kosten van een klusser per uur kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard van het werk, de ervaring van de klusser en de regio. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:


Over het algemeen kunnen de uurtarieven voor klussers variëren van €25 tot €35 per uur of meer, afhankelijk van de genoemde factoren. Het is raadzaam om offertes op te vragen bij verschillende klussers, rekening houdend met hun ervaring, referenties en prijsvoorstellen, om een weloverwogen beslissing te nemen die past bij je behoeften en budget.

Wat doet een klusser?


Een klusser is een professional die verschillende taken op het gebied van huisverbetering en reparatie uitvoert. Hier zijn enkele van de diensten die een klusser kan bieden:


Het exacte takenpakket van een klusser kan variëren afhankelijk van hun vaardigheden en specialisaties. Het is raadzaam om vooraf de specifieke diensten en expertise van een klusser te bespreken om ervoor te zorgen dat ze kunnen voldoen aan jouw behoeften en projectvereisten.

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden