transport

Transporteur gezocht? Ontdek talentvolle dienstverleners bij jou in de buurt

Meer dan 4.600 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur gezocht: onze selectie transporteurs in jou buurt

Transporteur in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (290 reviews)
Hallo, ik heb een camionette lichte vracht en aanhangwagen waardoor ik pakjes kan bezorgen met eigen auto. Ben zeer flexibel wat betreft beschikbaarheid. Ik heb nog geen ongelukken gehad en kan verschillende provincies aandoen voor levering.
Transporteur in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.95/5 (225 reviews)
Hallo, ik beschik over een Mercedes break en een aanhangwagen en kan mij beschikbaar maken voor ophaling grof huisvuil. Het grofvuil wordt gemakkelijk weggebracht naar het containerpark. De aanhangwagen mag max 750 kg laden per transport. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Transporteur in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (166 reviews)
Camionette, aanhanger Kipper, break, ook mogelijkheid om vrachtwagen met code95 te huren of ladderlift. Ook leegmaken van huizen en inboedels na uitzettingen en overlijdens Aanhanger is 150 x 260 met opzetschotten. Kan ook eventueel enkel als verhuizer meehelpen of om de vrachtwagen te besturen die gehuurd wordt of om zelf te huren, ladderlift kan ook altijd geregeld worden
Transporteur in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (161 reviews)
Ik rij reeds meer dan 25 jaar ongeval vrij, bezit ook rijbewijs CE, met geldige code 95 en bestuurderskaart. Ik bezit een propere bestelwagen waarmee ik met zorg de mij toevertrouwde pakketen/goederen, op de juiste bestemming aflever. Ik steek uiteraard graag de handen uit de mouwen bij ´t in en/of uitladen.
Transporteur in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.83/5 (156 reviews)
Ik beschik over een ruime camionette met dubbele cabine zodat ik bij verhuis zowel huisraad als mensen kan meenemen. Ophalen van afval en vervoer naar een containerpark doe ik ook. M.v.g. Martin
Transporteur in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.98/5 (149 reviews)
Ik heb een camionette VW Transporter (lange wiel basis). De laadruimte is 2,98 meter lang, 1,60 meter breed en 1,40 meter hoog. Ik heb ook een trekhaak.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Haaltert (9450) - Koenraad
Koenraad
Haaltert
4.8/5 (143 reviews)
Hallo, ik ben Koen en gepensioneerd. Voor transport beschik ik over een paar aanhangwagens. Bij verbouwingswerken heb ik genoeg ervaring om tal van dingen te transporteren. Levering doen als koerier zoals pakjes bezorgen met eigen auto kan ook. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Transporteur in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.96/5 (138 reviews)
Ik heb een (grote) wagen en een (gesloten) aanhangwagen, waarmee ik voor jou naar het containerpark kan rijden. Ook voor grotere klussen zoals het borstelschoon opleveren van een vervuild huis achtergelaten door een huurder, het opkuisen van de werf of het leegmaken van een oude woning alvorens het te verkopen kan je beroep doen op mij.
Transporteur in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (123 reviews)
Ik heb 2 aanhangwagens: een grote van 4.5m³ en een kleinere van 2.5m op 1.25m. Dus grotvuil wegbrengen is voor mij geen probleem. Ik kan ook altijd een 2de persoon voorzien indien nodig.
Transporteur in Sint-baafs-vijve (8710) - Marc
Marc
Sint-baafs-vijve
5/5 (121 reviews)
Ik beschik over een Peugeot Partner, alsook over een open en gesloten aanhangwagen waarmee goederen kunnen vervoerd worden. Kan ook veilig de goederen schikken.
Transporteur in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.99/5 (119 reviews)
Beste, ik ben in het bezit van een aanhangwagen met oprijklep. Deze kan ik gerust gebruiken voor het opruimen van uw grof vuil, met uitzondering van toxische zaken. Asbesthoudend materiaal laat ik ook aan mij voorbij gaan. Hiervoor raad ik om gezondheidsredenen aan om beroep te doen op een gespecialiseerde firma.
Transporteur in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.86/5 (117 reviews)
Ik heb geen aanhangwagen en geen auto. Het zou uitsluitend gaan om mee te helpen met de verhuis op zich. Dus laat iets weten als jullie mijn hulp kunnen gebruiken!
Transporteur in Herk-De-Stad (3540) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herk-De-Stad
4.92/5 (111 reviews)
Ik kan het grofvuil weg brengen voor personen die dit wensen naar het containerpark , ook omdat ik graag mensen helpen , niet iedereen heeft de ruimte en plaats om een gepaste aanhanger testockeren daar bij stel hier voor mijn dienst voor.
Transporteur in Lokeren (9160) - Jonas
Jonas
Lokeren
4.96/5 (110 reviews)
Ik heb een camionette en grote aanhangwagen dus voor verhuizingen of leveringen of grofvuil kan ik altijd aangesproken worden. Ook voor kleine transporten mag u mij aanspreken. steeds veilig en vlot vervoer.
Transporteur in Herk-De-Stad (3540) - Hugo
Hugo
Herk-De-Stad
4.9/5 (109 reviews)
Dag, ik heb een grote camionette: 3 m lang, 1200 kg laadvermogen, gesloten aanhangwagen van 3 m lang 1.50 m breed en 1.80 m hoog, tot 2700kg en kipper tot 2000 indien nodig. Ik ben berijd alles te vervoeren wat mogelijk is. Ook verhuis in een straal van 80 a 100 km.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Verschillende services allemaal bijeen, aangenaam verrast door de snelheid waarmee aanbieders reageerden. Het werkt dus wel. Top ook dat betaling pas na geleverde dienst moet, zodat je zeker bent. Ook fijn dat je het... ”
Azeddine
“ This is a good flatform to help everyone to do needed things with a cheap price ”
Demir
“ Gemakkelijk een dienstverlener te vinden (via het systeem) om de taken te laten uitvoeren die je wenst. ”
Hans
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur gezocht: geëvalueerd met 4.87 door 10.050 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur gezocht, tansport, goederenvervoer, transporteurs nodig, vaste vervoerder gezocht, prive chauffeur, goedkoop pakje verzenden, vervoerder, ophaling meubels,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen transporteur

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden