tuinonderhoud Oostende

Tuinonderhoud Oostende: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Oostende

Nicola is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.5/5 (42 reviews)
Dag iedereen ik ben Nicola een 34j man uit Oostende, die dringen op zoek is naar inkomen,die klaarstaat voor iedere klus. Schilderen, behangen, herstellen, opruimen, kuisen, boodschappen, strijken, renovatie, afbraak, dingen plaatsen als vloeren, kasten, hokken. Tuinwerk , gras, hagen. Niets is me niet gekend, ben enorm handig, en geen enkel job is me teveel. Dus ik hoop vlug jullie te kunnen help
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Rudy
Rudy
Oostende
4.94/5 (34 reviews)
Hallo ik ben rudy,ik doe zowel tuinonderhoud als aanleg,ik heb 30jaar ervaring in de sector door mijn huidige job;,niets is mij teveel of te zwaar,kraanwerk ligt me ook zeer goed,klussen doe ik ook heel vaak ,materiaal voor bepaalde handelingen in de tuin,heb ik normaal voorradig....
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Chris
Chris
Oostende
5/5 (31 reviews)
Ik ben Chris en steek graag de handen uit de mouwen om mensen te helpen dit tegen ik kleine vergoeding . Als ik zeg dat ik kom zal ik ook komen . Dus ik ben iemand waar je kan op rekenen. Tot gauw.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Jonas
Jonas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
4.93/5 (15 reviews)
hallo, mijn naam is jonas en ik ben 23 jaar. na mijn opleiding land en tuinbouw werk ik reeds 3 jaar in tuinonderhoud. in de week heb ik mijn handen vol maar in het weekend klus ik graag bij: hagen scheren, gras maaien, bomen en struiken snoeien,... Kortom het volledige onderhoud van uw tuin. Tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Christophe
Christophe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
4.85/5 (13 reviews)
Beste allen, Ik heb 35 jaar een kaasspeciaalzaak uitgebaat. Ik word dit jaar 60 jaar Ik ben redelijk handig en flexibel. Ik heb een wagen. Kleine klusjes of tuinwerk doe ik ook graag. Ik ben beschikbaar vanaf mei 2020.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Ronny
Ronny
Oostende
4.85/5 (13 reviews)
Hallo, Ronny is mijn naam en ik ben een Fixer: d.w.z.ik breng zaken in orde. Ik ben de laatste lichting Technisch Ingenieur (Elektriciteit) en heb mij bijgeschoold in Elektronica en Informatica. Mijn laatste realisaties zijn: vier tuinmuren afbreken en volledig vernieuwen (metsen en voegen); les geven over fietstechnieken, de voegen herstellen van een oud huis en een appartement heropfrissen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Rudy francis
Rudy francis
Oostende
4.25/5 (4 reviews)
Hoi, ik ben Rudy en heb heel wat ervaring in allerhande klussen in en rondom het huis, ik aanvaard de meeste klussen na een kennismakingsgesprek heb al een paar huizen met succes verbouwd van elektriciteit, sanitair tot de afwerking van vloeren tot plafond
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Luc
Luc
Oostende
5/5 (3 reviews)
Ik ben gevorderd elektricien met veel ervaring. De meest recente technieken, materialen en actueel geldende wetgeving betreffende veiligheid en plaatsing volg ik heel goed op. Ook herstellingen, aanpassingen en uitbreiding en van bestaande installaties zijn mijn werk.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Arne
Arne
Oostende
5/5 (3 reviews)
Hallo Ik ben Arne en werk voltijds. In mijn vrije tijd werk ik graag nog wat bij. Ik beschik over een bestel wagen en aanhangwagen. Grote stukken zijn dus geen probleem. Lange afstanden kunnen ook. En eventueel het plaatsen van meubels enzo
Roel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Roel
Roel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
5/5 (3 reviews)
Onlangs naar de kust verhuisd dus sta aan begin van wederopbouw klantenbestand. Aan expertise en ervaring alvast gaan gebrek. Werkte al van den beginne in dezelfde branche waarbij ondertussen al 12 jaar als zelfstandige met zowel binnen als buiten uitgevoerde klusjeswerken , tuin -en bouwwerken. Waarbij bomen vellen, complete tuinen en vloeren de vaardighedenlijst aanvoeren.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Dominique
Dominique
Oostende
5/5 (3 reviews)
Mijn naam is Dominique. Ik ben 58 jaar. Ik werk in een weekend-nacht ploeg. Daardoor ben ik de ganse week beschikbaar om nuttig werk te doen. Ik hoor van zoveel mensen hoe moeilijk het is om kleine klussen geklaard te krijgen. Dit is een manier voor mij om iets bij te verdienen en tegelijkertijd een hoop mensen gelukkig te maken. Ik heb jaren ervaring in allerlei vlakken en werk zeer nauwgezet.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Günter
Günter
Oostende
Nieuw
Hallo, ik ben Günter, vijftiger en zoek wat bij te verdienen. Dit liefst in de regio Oostende-Gistel. Heb ervaring met tuinieren, schilderen buitenwerk, enz. Ik ben betrouwbaar en werk nauwkeurig en proper.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Gille
Gille
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben Gille, tijdens de week ben ik een full time werker, wat mij in de weekends vrijmaakt om wat bij te klussen, ik kan de zaterdag of zondag even komen helpen indien je iemand nodig hebt om je Ikea kasten in elkaar te steken, een kleine ruimte schilderen, ontruimen van een zolder, een handje hulp voor de tuin of garage, informatica of gsm instellen. Ik verplaats mij enkel wel in West VL.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Karen
Karen
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben Karen. Ik hou van tuinieren, zaaien, planten, oogsten. Bladeren ruimen, spitten en harken het gras maaien,... doe gerust een voorstel ivm waarmee ik u kan helpen. Misschien tot binnenkort
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Sybren
Sybren
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben sybren 29j en woon in oostende ik werk in zeebrugge als havenarbeider en heb dus heel flexibele uren. Ik ga nu al vel klusjes gaan doen bij vrienden en kennissen dus wrm niet een centje bijverdienen. Ik kom altijd men belofte na en als ik toch niet zou kunnen laat ik zeker iets weten . Ik ben een allround persoon ik kan bijna vanalles iets en ben niet bang om vuil te worden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Oostende: geëvalueerd met 4.85 door 163 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Oostende, tuinier Oostende, hovenier Oostende, tuinaannemer Oostende, onderhoud tuin Oostende, opruimen groenafval Oostende, tuinonderhoud prijzen Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Oostende?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Oostende.

Wat kost tuinonderhoud in Oostende?

De prijzen voor tuinonderhoud in Oostende hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Oostende
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wegdoen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Oostende bepaald?

Een tuinonderhoud in Oostende brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Oostende vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar factoren:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere hoveniers. Je ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Oostende
Tuinonderhoud Oostende€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Oostende doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin degelijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Oostende te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Oostende goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Oostende geniet je heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Oostende is essentieel om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Oostende te verzorgen, hoe mooier en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Oostende.

Tuinonderhoud in Oostende kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Oostende te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Oostende houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Oostende zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Oostende blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Oostende te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Oostende

Snoeien treurwilg - Tuinman gezocht - Tuinwerken - Tuinwerken - Tuinman - Tuinman om de tuin proper en onkruid vrij te maken - Tuinman - Andere in Oostende (8400) - Zware tuinwerken in Oostende (8400) - Onderhoud tuin - Gras afmaaien - Onderhoud kleine bio tuin: wieden, verplanten,in potten planten, kompost uitvoeren,
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden