tuinonderhoud Oostende

Tuinonderhoud Oostende: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Oostende

Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.51/5 (45 reviews)
Dag iedereen ik ben Nicola een 34j man uit Oostende, die dringen op zoek is naar inkomen,die klaarstaat voor iedere klus. Schilderen, behangen, herstellen, opruimen, kuisen, boodschappen, strijken, renovatie, afbraak, dingen plaatsen als vloeren, kasten, hokken. Tuinwerk , gras, hagen. Niets is me niet gekend, ben enorm handig, en geen enkel job is me teveel. Dus ik hoop vlug jullie te kunnen help
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Chris
Chris
Oostende
5/5 (37 reviews)
Ik ben Chris en steek graag de handen uit de mouwen om mensen te helpen dit tegen ik kleine vergoeding . Als ik zeg dat ik kom zal ik ook komen . Dus ik ben iemand waar je kan op rekenen. Tot gauw.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Jonas
Jonas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
4.94/5 (16 reviews)
hallo, mijn naam is jonas en ik ben 23 jaar. na mijn opleiding land en tuinbouw werk ik reeds 3 jaar in tuinonderhoud. in de week heb ik mijn handen vol maar in het weekend klus ik graag bij: hagen scheren, gras maaien, bomen en struiken snoeien,... Kortom het volledige onderhoud van uw tuin. Tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Christophe
Christophe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
4.85/5 (13 reviews)
Beste allen, Ik heb 35 jaar een kaasspeciaalzaak uitgebaat. Ik word dit jaar 60 jaar Ik ben redelijk handig en flexibel. Ik heb een wagen. Kleine klusjes of tuinwerk doe ik ook graag. Ik ben beschikbaar vanaf mei 2020.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Ronny
Ronny
Oostende
4.85/5 (13 reviews)
Hallo, Ronny is mijn naam en ik ben een Fixer: d.w.z.ik breng zaken in orde. Ik ben de laatste lichting Technisch Ingenieur (Elektriciteit) en heb mij bijgeschoold in Elektronica en Informatica. Mijn laatste realisaties zijn: vier tuinmuren afbreken en volledig vernieuwen (metsen en voegen); les geven over fietstechnieken, de voegen herstellen van een oud huis en een appartement heropfrissen.
Dominique is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Dominique
Dominique
Oostende
5/5 (10 reviews)
Mijn naam is Dominique. Ik ben 58 jaar. Ik werk in een weekend-nacht ploeg. Daardoor ben ik de ganse week beschikbaar om nuttig werk te doen. Ik hoor van zoveel mensen hoe moeilijk het is om kleine klussen geklaard te krijgen. Dit is een manier voor mij om iets bij te verdienen en tegelijkertijd een hoop mensen gelukkig te maken. Ik heb jaren ervaring in allerlei vlakken en werk zeer nauwgezet.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Rudy francis
Rudy francis
Oostende
4.25/5 (4 reviews)
Hoi, ik ben Rudy en heb heel wat ervaring in allerhande klussen in en rondom het huis, ik aanvaard de meeste klussen na een kennismakingsgesprek heb al een paar huizen met succes verbouwd van elektriciteit, sanitair tot de afwerking van vloeren tot plafond
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Luc
Luc
Oostende
5/5 (3 reviews)
Ik ben gevorderd elektricien met veel ervaring. De meest recente technieken, materialen en actueel geldende wetgeving betreffende veiligheid en plaatsing volg ik heel goed op. Ook herstellingen, aanpassingen en uitbreiding en van bestaande installaties zijn mijn werk.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Arne
Arne
Oostende
5/5 (3 reviews)
Hallo Ik ben Arne en werk voltijds. In mijn vrije tijd werk ik graag nog wat bij. Ik beschik over een bestel wagen en aanhangwagen. Grote stukken zijn dus geen probleem. Lange afstanden kunnen ook. En eventueel het plaatsen van meubels enzo
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Luc
Luc
Oostende
5/5 (1 reviews)
Hallo als gepensioneerde militair ben ik zoek naar een leuke flexijob Dit voor mijn hobby als motorijder te kunnen verder blijven doen en aan mijn pensioen moet komen Alles kan gevraagd worden niets ..moet
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Günter
Günter
Oostende
Nieuw
Hallo, ik ben Günter, vijftiger en zoek wat bij te verdienen. Dit liefst in de regio Oostende-Gistel. Heb ervaring met tuinieren, schilderen buitenwerk, enz. Ik ben betrouwbaar en werk nauwkeurig en proper.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Gille
Gille
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben Gille, tijdens de week ben ik een full time werker, wat mij in de weekends vrijmaakt om wat bij te klussen, ik kan de zaterdag of zondag even komen helpen indien je iemand nodig hebt om je Ikea kasten in elkaar te steken, een kleine ruimte schilderen, ontruimen van een zolder, een handje hulp voor de tuin of garage, informatica of gsm instellen. Ik verplaats mij enkel wel in West VL.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Karen
Karen
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben Karen. Ik hou van tuinieren, zaaien, planten, oogsten. Bladeren ruimen, spitten en harken het gras maaien,... doe gerust een voorstel ivm waarmee ik u kan helpen. Misschien tot binnenkort
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Sybren
Sybren
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben sybren 29j en woon in oostende ik werk in zeebrugge als havenarbeider en heb dus heel flexibele uren. Ik ga nu al vel klusjes gaan doen bij vrienden en kennissen dus wrm niet een centje bijverdienen. Ik kom altijd men belofte na en als ik toch niet zou kunnen laat ik zeker iets weten . Ik ben een allround persoon ik kan bijna vanalles iets en ben niet bang om vuil te worden.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Leo
Leo
Oostende
Nieuw
Hallo mijn naam is Leo. Ik ben momenteel werkzaam bij Bnp in IT maar hou ontzetten van handenarbeid momenteel ben ik nog tijdens de weekends een oud herenhuis van mijn zoon aan het verbouwen. Afbreken, restauratie van marmeren schouw en parket, electriciteit, chauffage, tuinieren. Geen uitdaging is me teveel maar het resultaat moet goed zijn en de Klant tevreden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Oostende: geëvalueerd met 4.84 door 145 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Oostende, tuinier Oostende, hovenier Oostende, tuinaannemer Oostende, onderhoud tuin Oostende, opruimen groenafval Oostende, tuinonderhoud prijzen Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Oostende

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden