Vind de beste tuinonderhoud in Oostende

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
4.48/5 · 40 reviews
8400 Oostende
Dag iedereen ik ben Nicola een 34j man uit Oostende, die dringen op zoek is naar inkomen,die klaarstaat voor iedere klus. Schilderen, behangen, herstellen, opruimen, kuisen, boodschappen, strijken, renovatie, afbraak, dingen plaatsen als vloeren, kasten, hokken. Tuinwerk , gras, hagen. Niets is me niet gekend, ben enorm handig, en geen enkel job is me teveel. Dus ik hoop vlug jullie te kunnen help
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Rudy
Rudy
4.94/5 · 34 reviews
8400 Oostende
Hallo ik ben rudy,ik doe zowel tuinonderhoud als aanleg,ik heb 30jaar ervaring in de sector door mijn huidige job;,niets is mij teveel of te zwaar,kraanwerk ligt me ook zeer goed,klussen doe ik ook heel vaak ,materiaal voor bepaalde handelingen in de tuin,heb ik normaal voorradig....
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Chris
Chris
5/5 · 25 reviews
8400 Oostende
Ik ben Chris en steek graag de handen uit de mouwen om mensen te helpen dit tegen ik kleine vergoeding . Als ik zeg dat ik kom zal ik ook komen . Dus ik ben iemand waar je kan op rekenen. Tot gauw.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Christophe
Christophe Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.85/5 · 13 reviews
8400 Oostende
Beste allen, Ik heb 35 jaar een kaasspeciaalzaak uitgebaat. Ik word dit jaar 60 jaar Ik ben redelijk handig en flexibel. Ik heb een wagen. Kleine klusjes of tuinwerk doe ik ook graag. Ik ben beschikbaar vanaf mei 2020.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Ronny
Ronny
4.85/5 · 13 reviews
8400 Oostende
Hallo, Ronny is mijn naam en ik ben een Fixer: d.w.z.ik breng zaken in orde. Ik ben de laatste lichting Technisch Ingenieur (Elektriciteit) en heb mij bijgeschoold in Elektronica en Informatica. Mijn laatste realisaties zijn: vier tuinmuren afbreken en volledig vernieuwen (metsen en voegen); les geven over fietstechnieken, de voegen herstellen van een oud huis en een appartement heropfrissen.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Jonas
Jonas Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.89/5 · 9 reviews
8400 Oostende
hallo, mijn naam is jonas en ik ben 23 jaar. na mijn opleiding land en tuinbouw werk ik reeds 3 jaar in tuinonderhoud. in de week heb ik mijn handen vol maar in het weekend klus ik graag bij: hagen scheren, gras maaien, bomen en struiken snoeien,... Kortom het volledige onderhoud van uw tuin. Tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Rudy francis
Rudy francis
4.25/5 · 4 reviews
8400 Oostende
Hoi, ik ben Rudy en heb heel wat ervaring in allerhande klussen in en rondom het huis, ik aanvaard de meeste klussen na een kennismakingsgesprek heb al een paar huizen met succes verbouwd van elektriciteit, sanitair tot de afwerking van vloeren tot plafond
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Luc
Luc
5/5 · 3 reviews
8400 Oostende
Ik ben gevorderd elektricien met veel ervaring. De meest recente technieken, materialen en actueel geldende wetgeving betreffende veiligheid en plaatsing volg ik heel goed op. Ook herstellingen, aanpassingen en uitbreiding en van bestaande installaties zijn mijn werk.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Arne
Arne
5/5 · 3 reviews
8400 Oostende
Hallo Ik ben Arne en werk voltijds. In mijn vrije tijd werk ik graag nog wat bij. Ik beschik over een bestel wagen en aanhangwagen. Grote stukken zijn dus geen probleem. Lange afstanden kunnen ook. En eventueel het plaatsen van meubels enzo
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Aytekin
Aytekin
5/5 · 1 reviews
8400 Oostende
Dag mijn naam is aytekin geboren te gent in verschilende sectoren gewerkt zoals automitive en laatste gewerkt bij keolis schoolbus en gewone particulieren voeren momenteel heb ik geen werk wegens corone daarmee zou ik willen toch helpen aan mensen die bv hulp nodig hebben iemand die geen autoheeft samen boodschappen of paketje of huisfuil die naar recliyagepark moet enz. .. of iemand voeren
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Günter
Günter
Nieuw
8400 Oostende
Hallo, ik ben Günter, vijftiger en zoek wat bij te verdienen. Dit liefst in de regio Oostende-Gistel. Heb ervaring met tuinieren, schilderen buitenwerk, enz. Ik ben betrouwbaar en werk nauwkeurig en proper.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Gille
Gille
Nieuw
8400 Oostende
Hallo ik ben Gille, tijdens de week ben ik een full time werker, wat mij in de weekends vrijmaakt om wat bij te klussen, ik kan de zaterdag of zondag even komen helpen indien je iemand nodig hebt om je Ikea kasten in elkaar te steken, een kleine ruimte schilderen, ontruimen van een zolder, een handje hulp voor de tuin of garage, informatica of gsm instellen. Ik verplaats mij enkel wel in West VL.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Karen
Karen
Nieuw
8400 Oostende
Hallo ik ben Karen. Ik hou van tuinieren, zaaien, planten, oogsten. Bladeren ruimen, spitten en harken het gras maaien,... doe gerust een voorstel ivm waarmee ik u kan helpen. Misschien tot binnenkort
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Sybren
Sybren
Nieuw
8400 Oostende
Hallo ik ben sybren 29j en woon in oostende ik werk in zeebrugge als havenarbeider en heb dus heel flexibele uren. Ik ga nu al vel klusjes gaan doen bij vrienden en kennissen dus wrm niet een centje bijverdienen. Ik kom altijd men belofte na en als ik toch niet zou kunnen laat ik zeker iets weten . Ik ben een allround persoon ik kan bijna vanalles iets en ben niet bang om vuil te worden.
Tuinonderhoud in Oostende (8400) - Leo
Leo
Nieuw
8400 Oostende
Hallo mijn naam is Leo. Ik ben momenteel werkzaam bij Bnp in IT maar hou ontzetten van handenarbeid momenteel ben ik nog tijdens de weekends een oud herenhuis van mijn zoon aan het verbouwen. Afbreken, restauratie van marmeren schouw en parket, electriciteit, chauffage, tuinieren. Geen uitdaging is me teveel maar het resultaat moet goed zijn en de Klant tevreden.

Tuinonderhoud Oostende: geëvalueerd met 4.82 door 145 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Oostende, tuinier Oostende, hovenier Oostende, opruimen groenafval Oostende,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Oostende?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Oostende.

Wat kost tuinonderhoud in Oostende?

De prijzen voor tuinonderhoud in Oostende hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Oostende
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wegdoen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Oostende bepaald?

Een tuinonderhoud in Oostende brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Oostende vraagt speciaal tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar factoren:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere hoveniers. U ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Oostende
Tuinonderhoud Oostende€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Oostende doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om uw tuinonderhoud in Oostende te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Oostende goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Oostende geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Oostende is nodig om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Oostende te verzorgen, hoe keuriger en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Oostende.

Tuinonderhoud in Oostende kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Oostende te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Oostende houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet op een geregeld tijdstip gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Oostende zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Oostende blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Oostende te laten doen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Oostende

Tuinwerken - Tuinwerken - Tuinman - Tuinman om de tuin proper en onkruid vrij te maken - Tuinman - Andere in Oostende (8400) - Zware tuinwerken in Oostende (8400) - Onderhoud tuin - Gras afmaaien - Onderhoud kleine bio tuin: wieden, verplanten,in potten planten, kompost uitvoeren,
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden