tuinonderhoud Deinze

Tuinonderhoud Deinze: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Deinze

Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (123 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Ruben, een jonge militair van 24 jaar. Ik heb een dilpoma electromechanica. Ik ben opzoek naar een bijverdienste voor na de uren en/of in het weekend. Ik ben een echte dierenvriend en ben ook niet bang van zwaar werk.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Roland
Roland
Deinze
4.97/5 (30 reviews)
Ik ben Roland. Sinds kort met pensioen en in staat om nog wat bij te klussen. Als thuis doe het zelver heb ik reeds menige karweien tot een goed einde gebracht. Vernieuwingen en schilderwerken binnen en buiten, schrijnwerken allerhande, kasten op maat, plaatsen van deuren, tuinwerken. Enkel voor chauffage en elektriciteit kan ik mezelf niet behelpen. Alvast bedankt en misschien tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Tim
Tim
Deinze
5/5 (22 reviews)
Hallo, mijn naam is Tim, ik ben 34 jaar en werk in de bouw. Om mijn tijd nuttig te besteden klus ik in huis of ben ik bezig met tuinieren. Ik weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden die kleine klusjes wilt uitvoeren dus langs deze weg ben ik de persoon die u zoekt voor tuinwerk en klusjes in huis, dit gaande van tuinwerken tot montage van deuren en ramen. Hopelijk tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Ami
Ami Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
4.86/5 (14 reviews)
Dag. Ik ben Ami. Ik woon in Deinze. Ik heb al verschillende opleidingen gevolgd. Elektriciteit, tuinbouw, onderhoudsvakman, transport manager en.... Heb je een probleem, Geen tijd of ervaring om er zelf aan te beginnen? Elektriciteit,herstelling van alle toestellen, schilderen, isolatie, gyproc en schildersklaar maken, laminaat,in elkaar steken van meubelen... Kortweg alle soorten klusjes.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Roger
Roger
Deinze
4.88/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben Roger en ben een handige klusjesman voor al uw karweitjes. Ben een gepensioneerd (69) inspecteur van de politie en deed toen ook reeds allerlei klusjes. In de zomer doe ik het liefst buitenwerk, terwijl in de winter werk ik meesal binnen. Heb nog enige tijd in overschot en wanneer ik geen bezigheid heb, verveel ik mij. Tot ziens misschien.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Jelle
Jelle
Deinze
5/5 (2 reviews)
Voor alle soorten klusjes in en rond het huis bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb reeds de nodige ervaring in verbouwen en zeker in tuinwerken aangezien ik vroeger tuinman was. Ik kom liefst overdag helpen bij u.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Deinze
Nieuw
Ik ben jordy, Ik wil graag een extra centje bijverdienen na mijn uren. Ik werk in ploegverband dus ik heb iedere dag wel een paar uur tijd. Kleine klusjes zijn voor mij geen probleem want ik maak graag de handen vuil.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Hallo , ik ben Dirk . Ik ben al heel wat jaren bezig als zelfstandige in bijberoep in de tuinsector. Hoofdzakelijk onderhoud en kleine aanleg maken deel uit van de werkzaamheden. Specialisatie: grasmatten leggen.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Kenny
Kenny
Deinze
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Kenny. Ik werk al als arbeider maar zou graag een centje bij verdienen via deze weg. Ik ben betrouwbaar en werk nauwkeurig, ga uiteraard ook geen jobs aanvaarden waar ik geen ervaring in heb.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Ariane
Ariane
Deinze
Nieuw
Hallo! Ik ben een enthousiaste studente die graag eens wil proeven van allerlei jobs. Ik ben heel gepassioneerd over de natuur en kan goed weg met mensen. Daarnaast zit ik ook graag met mijn neus in de boeken. Ik leer heel graag bij! hopelijk wordt onze samenwerking een succes! Ik kijk er alvast naar uit! Groetjes, Ariane
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Gauthier
Gauthier Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Hallo! Recent begonnen als zelfstandige. Jong geweld (29 Jr) Ik kan vanalles een beetje, en als ik het niet kan, heb ik mijn netwerk die het dan wel kan. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten. Ik wens mezelf veel klussen toe.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Karim
Karim
Deinze
Nieuw
Mijn hoofdberoep is lasser.Voor mij is het een passie om dit beroep te mogen uitoefenen ik maak allerlei constructies klein en groot.Heb al een aantal tafels gemaakt boekenrekken en een verdeelrek in dressing allemaal op maat Daarnaast ben ik een goede klusser laminaat leggen kasten in mekaar steken en ophangen beetje elek en sanitair Als ik u kan helpen dan doe ik het met plezier
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Yoshi
Yoshi
Deinze
Nieuw
Ik ben een sociaal en vriendelijk persoon. Ik werkte lang in de supermarkt maar kan ook heel goed met kinderen omgaan. Ik ben altijd na school vrij van 4 tot 7 en de zaterdag heel de dag. Meestal in de vakanties ben ik ook vrij.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Niels
Niels
Deinze
Nieuw
Hallo, mijn naam is Niels. Ik ben student biowetenschappen en zou graag wat bijverdienen door te klussen. Je kan bij mij terecht voor klusjes binnen, in de tuin, taken die wat mankracht vereisen, oppassen op een huis lf huisdier, winkelen, ....
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Jhon
Jhon Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
hi mi name jhon i do demolition make trenches ,pits for water pools ,cleanlinnes in the gardens ,i have a mini excavator ,i can also do some moving of things with my trailer .i can paint an empty house .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Deinze: geëvalueerd met 4.94 door 199 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Deinze, tuinier Deinze, hovenier Deinze, tuinaannemer Deinze, onderhoud tuin Deinze, opruimen groenafval Deinze, tuinonderhoud prijzen Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden