tuinonderhoud Deinze

Tuinonderhoud Deinze: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Deinze

Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.91/5 (100 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Ruben, een jonge militair van 24 jaar. Ik heb een dilpoma electromechanica. Ik ben opzoek naar een bijverdienste voor na de uren en/of in het weekend. Ik ben een echte dierenvriend en ben ook niet bang van zwaar werk.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Roland
Roland
Deinze
4.97/5 (29 reviews)
Ik ben Roland. Sinds kort met pensioen en in staat om nog wat bij te klussen. Als thuis doe het zelver heb ik reeds menige karweien tot een goed einde gebracht. Vernieuwingen en schilderwerken binnen en buiten, schrijnwerken allerhande, kasten op maat, plaatsen van deuren, tuinwerken. Enkel voor chauffage en elektriciteit kan ik mezelf niet behelpen. Alvast bedankt en misschien tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Ami
Ami Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
4.86/5 (14 reviews)
Dag. Ik ben Ami. Ik woon in Deinze. Ik heb al verschillende opleidingen gevolgd. Elektriciteit, tuinbouw, onderhoudsvakman, transport manager en.... Heb je een probleem, Geen tijd of ervaring om er zelf aan te beginnen? Elektriciteit,herstelling van alle toestellen, schilderen, isolatie, gyproc en schildersklaar maken, laminaat,in elkaar steken van meubelen... Kortweg alle soorten klusjes.
Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Tim
Tim
Deinze
5/5 (12 reviews)
Hallo, mijn naam is Tim, ik ben 34 jaar en werk in de bouw. Om mijn tijd nuttig te besteden klus ik in huis of ben ik bezig met tuinieren. Ik weet hoe moeilijk het is om iemand te vinden die kleine klusjes wilt uitvoeren dus langs deze weg ben ik de persoon die u zoekt voor tuinwerk en klusjes in huis, dit gaande van tuinwerken tot montage van deuren en ramen. Hopelijk tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Roger
Roger
Deinze
4.88/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben Roger en ben een handige klusjesman voor al uw karweitjes. Ben een gepensioneerd (69) inspecteur van de politie en deed toen ook reeds allerlei klusjes. In de zomer doe ik het liefst buitenwerk, terwijl in de winter werk ik meesal binnen. Heb nog enige tijd in overschot en wanneer ik geen bezigheid heb, verveel ik mij. Tot ziens misschien.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Jelle
Jelle
Deinze
5/5 (2 reviews)
Voor alle soorten klusjes in en rond het huis bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb reeds de nodige ervaring in verbouwen en zeker in tuinwerken aangezien ik vroeger tuinman was. Ik kom liefst overdag helpen bij u.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (1 reviews)
Hallo, Wij staan in voor kleine karweien die we met grote kwaliteit uitvoeren. Doordat we gespecialiseerd zijn in klein werk, differentieren we ons van grotere spelers, zowel in prijs als in kwaliteit. Ons doel is om u als klant een zo groot mogelijke service te verlenen: Tuin/Bomen: - Tuinverhardingen allerhande - Algemeen tuinonderhoud - Vellen of knotten van bomen (25j ervaring
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Deinze
Nieuw
Ik ben jordy, Ik wil graag een extra centje bijverdienen na mijn uren. Ik werk in ploegverband dus ik heb iedere dag wel een paar uur tijd. Kleine klusjes zijn voor mij geen probleem want ik maak graag de handen vuil.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Hallo , ik ben Dirk . Ik ben al heel wat jaren bezig als zelfstandige in bijberoep in de tuinsector. Hoofdzakelijk onderhoud en kleine aanleg maken deel uit van de werkzaamheden. Specialisatie: grasmatten leggen.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Kenny
Kenny
Deinze
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Kenny. Ik werk al als arbeider maar zou graag een centje bij verdienen via deze weg. Ik ben betrouwbaar en werk nauwkeurig, ga uiteraard ook geen jobs aanvaarden waar ik geen ervaring in heb.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Ariane
Ariane
Deinze
Nieuw
Hallo! Ik ben een enthousiaste studente die graag eens wil proeven van allerlei jobs. Ik ben heel gepassioneerd over de natuur en kan goed weg met mensen. Daarnaast zit ik ook graag met mijn neus in de boeken. Ik leer heel graag bij! hopelijk wordt onze samenwerking een succes! Ik kijk er alvast naar uit! Groetjes, Ariane
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Gauthier
Gauthier Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Hallo! Recent begonnen als zelfstandige. Jong geweld (29 Jr) Ik kan vanalles een beetje, en als ik het niet kan, heb ik mijn netwerk die het dan wel kan. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten. Ik wens mezelf veel klussen toe.
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Karim
Karim
Deinze
Nieuw
Mijn hoofdberoep is lasser.Voor mij is het een passie om dit beroep te mogen uitoefenen ik maak allerlei constructies klein en groot.Heb al een aantal tafels gemaakt boekenrekken en een verdeelrek in dressing allemaal op maat Daarnaast ben ik een goede klusser laminaat leggen kasten in mekaar steken en ophangen beetje elek en sanitair Als ik u kan helpen dan doe ik het met plezier
Tuinonderhoud in Deinze (9800) - Yoshi
Yoshi
Deinze
Nieuw
Ik ben een sociaal en vriendelijk persoon. Ik werkte lang in de supermarkt maar kan ook heel goed met kinderen omgaan. Ik ben altijd na school vrij van 4 tot 7 en de zaterdag heel de dag. Meestal in de vakanties ben ik ook vrij.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Deinze: geëvalueerd met 4.94 door 166 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Deinze, tuinier Deinze, hovenier Deinze, tuinaannemer Deinze, onderhoud tuin Deinze, opruimen groenafval Deinze, tuinonderhoud prijzen Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Deinze?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Deinze.

Wat kost tuinonderhoud in Deinze?

De prijzen voor tuinonderhoud in Deinze hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Deinze
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wieden€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Deinze bepaald?

Een tuinonderhoud in Deinze brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Deinze vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Deinze
Tuinonderhoud Deinze€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Deinze doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om jouw tuinonderhoud in Deinze te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Deinze goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Deinze geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Deinze is noodzakelijk om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Deinze te verzorgen, hoe netter en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Deinze.

Tuinonderhoud in Deinze kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Deinze te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Deinze houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Deinze zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Deinze blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Deinze te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Deinze

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Deinze

Tuin & terras opfrissen (2) - Scheren van haag - Tuin & terras opfrissen - Dringend gras maaien - Gras maaien - Tuinman - Haag snoeien in Deinze (9800) - Tuinman - in Deinze (9800) - Tuinonderhoud
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden