Vind de beste tuinonderhoud in Gent

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 93 reviews
9000 Gent
Hallo. Ik ben Joachim. Ik ben 44 jaar, alleenstaande, opleiding maatschappelijk werker, al 15 jaar wonende in Gent. Ik werk fulltime als bediende-verkoper in Colruyt, dit jaar werk ik 11 jaar in de winkel te Gent. Ik zou graag een beetje bijverdienen in mijn omgeving. Ik heb geen specifiek technisch inzicht, maar kan wel meehelpen allerhande. Tuinwerk kan ik. Ik kan goed en correct autorijden.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.49/5 · 59 reviews
9000 Gent
Gegroet, Ik stel mij graag ter uwer dienst, om u te helpen met al uw klussen. Ik ben erg handig en kan u zeker helpen met uw deels of volledige renovatie. Aarzel niet om mij te woord te staan en ben altijd open voor een gesprek. Ik hoop dat u via deze site, uw gedroomde technieker/klusser zal vinden. Mvg, Rudy
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Mathias
Mathias
5/5 · 28 reviews
9000 Gent
Hallo iedereen! Mijn naam is Mathias en ik ben 24 jaar en ik heb een passie voor natuur en specifiek voor tuinen en tuinontwerp. Momenteel ben ik aan het werk bij Jan Joris Tuinarchitectuur en wil via dit platform in het weekend wat bijverdienen door mensen hun tuin te onderhouden, te tekenen of aan te leggen. Hopelijk tot in je tuin!
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Christophe
Christophe
4.38/5 · 21 reviews
9000 Gent
Hallo. Mijn naam is Christophe. Ik ben 45 jaar. Ik doe graag lichte klusjes zoals schilderen of tuinwerk, aan een schappelijke prijs. Graag enkel regio Gent. Voor mij past enkel het weekend. Groetjes, Christophe
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Roeland
Roeland
5/5 · 16 reviews
9000 Gent
Dag allemaal, ik ben Roeland en ik ben 26 jaar. Ik wil graag wat bijverdienen om onze trouw nog wat specialer te kunnen maken. Mijn papa is een echte klusser en dit heb ik dan ook met de paplepel ingelepelt gekregen. Heb je werken in het huis of in de tuin en zoek je iemand die hierbij kan helpen? Zoek dan niet langer en contacteer mij.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Koen
Koen
4.57/5 · 14 reviews
9000 Gent
Hallo, ik ben Koen, woonachtig te Gent. Als klusjes- en tuinman van mijn vriendenkring, wil ik mijn diensten via dit platform uitbreiden. Voornamelijk ervaren in het ontwerpen, en aanleggen van kleine (natuur)tuinen. Beplanting en snoeiwerken. Ook kleine klussen in huis als sanitair en houtbewerking. Verder grafisch onderlegd: maken van brochures, affiches, magazine en website.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Silvie
Silvie
5/5 · 13 reviews
9000 Gent
Dag iedereen. Ik ben Silvie (trotse mama van 3 kinderen, waarvan al eentje het nest recent verliet. Voor mijn tweeling met een beperking ben ik op zoek naar leuke jobs. Maar natuurlijk wil ik dit eerst uitproberen. Ik kan een beetje van alles. Ik ben positief ingesteld, creatief, zeer kindvriendelijk en diervriendelijk, hou van de natuur, een babbel en van zoveel meer...
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Pieter
Pieter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.83/5 · 12 reviews
9000 Gent
Beste, ik heb door mijn vaste opdracht in het weekend veel tijd om in de week wat bij te klussen. Indien jullie op zoek zijn naar iemand om te schilderen of gras af te rijden aarzel dan niet mij te contacteren! Ik beschik ook over een volkswagen Transporter camionette en kan dus ook opdrachten als koerier afwerken.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Tom
Tom
4.9/5 · 10 reviews
9000 Gent
Hallo allemaal, ik ben Tom, werk als shiftleader en heb veel vrije tijd, die ik graag wil invullen met iets nuttig. Ik ben 35 jaar oud, en werk graag in de tuin, ben een excellent kok en doe graag klusjes in en rond het huis. Ook schilderen is me niet vreemd..Hopelijk tot gauw!
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Paul
Paul Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 9 reviews
9000 Gent
"uw boom onze zorg" Al 25 jaar professioneel snoeibedrijf. Zorgt voor veilig, vlot en correct werk. Helder kostenplaatje vooraf. Meer licht of lucht in uw tuin? Al honderden blije klanten. boomverzorging Regio Gent
Tuinonderhoud in Gent (9000) - André
André
4.88/5 · 8 reviews
9000 Gent
Ik ben een gepensioneerde die nog te goed is om stil te zitten en die graag werkt. Ik doe thuis alles zelf en heb 15 jaar in bijberoep gewerkt. Werk met liefde alsof het voor mijzelf is. Zowel elektriciteit, sanitair, houtbewerking, betegelen, kleine vloerwerken, schilderen en nog zo veel meer zijn mijn hobby's. Hopelijk kan ik u helpen bij al uw problemen!
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Alexander
Alexander
4.14/5 · 7 reviews
9000 Gent
Hallo, mijn naam is Alexander en ik ben tuinier van beroep. Ik ben op zoek naar klusjes die ik naast mijn uren kan uitvoeren. Je op mij beroep doen voor: tuinierwerk, schilderen en behangen, verhuizen, fietsen herstellen, afbraakwerk.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Tomas
Tomas
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Ik ben Bios-ingenieur van opleiding en heb bijkomende diploma's behaald van ontwikkelingssamenwerking, leerkracht en boomverzorger en in deze domeinen ervaring opgebouwd. Ik bied hier graag diensten aan voor tuin- en boomverzorging, en advies rond tuinieren. Ik geef graag bijles in alle wetenschappelijke vakken en wiskunde voor het secundair onderwijs. Ik doe ook consultancy in projectontwikkeling
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Veli
Veli
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Ik ben handige Harry - afbraak en herstellen- vervoer- verzet - verf - laminaat - Kleine klusjes - meubels monteren - en beetje van alles-de klant zal wel tevreden zijn over mijn werk dat ik zou leveren
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Luc
Luc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.2/5 · 5 reviews
9000 Gent
Als vastgoedkantoor beschikken wij over een klusman die kan helpen in de tuin, klussen in huis, of met de lichte vrachtwagen naar het containerpark, verhuizen enz... laat maar weten en wij kijken hoe wij kunnen helpen. Bovendien kunnen wij voor uw woning een EPC opmaken, schattingen verrichten,....

Tuinonderhoud Gent: geëvalueerd met 4.74 door 339 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Gent, tuinier Gent, hovenier Gent, opruimen groenafval Gent,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ” - Geplaatst sinds 6 dagen
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Gent?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Gent.

Wat kost tuinonderhoud in Gent?

De prijzen voor tuinonderhoud in Gent hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Gent
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wegdoen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Gent bepaald?

Een tuinonderhoud in Gent brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Gent vraagt speciaal tuinmateriaal. Een ander element is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar zaken:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere tuinmannen. U ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook verschillen naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Gent
Tuinonderhoud Gent€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Gent doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin degelijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om uw tuinonderhoud in Gent te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Gent goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasmat er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Gent geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Gent is noodzakelijk om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Gent te verzorgen, hoe netter en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel gemakkelijk een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Gent.

Tuinonderhoud in Gent kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Gent te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Gent houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Gent zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Gent blijft uw tuin lang mooi en gezond. In overleg met uw hovenier kunt u doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Gent te laten doen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Gent

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Gent

tuinonderhoud (2) - Gras maaien en onkruid wieden - aanleg klein stadstuintje - Tuin onkruidvrij maken voor aanplanting - Tuin netjes maken - Opkuis stadstuin - Opkuisen stads tuin - wortelfrezen en dan nieuwe tuin aanplant voorstel - Klusjes - Tuinman voor onderhoud (2) - Klimop snoeien - Aanleg voortuin - Haag Snoeien - Tuin snoeien onkruid - Haag snoeien - tuinonderhoud - Tuinonderhoud - Snoeiwerken en diverse andere tuinwerken - tuinonderhoud (21) - tuinonderhoud (20) - snoeien van klimop aan huis - korten van haag - tuinonderhoud - Tuinman voor onderhoud - tuinonderhoud - Huguette - Snoeien beukenhaag en 2 haagbeuken (voornamelijk) - Tuinonderhoud - Gras maaien en onkruid uitdoen - snoeien van de haag - Stadstuin 30m2, graszoden leggen. - Onderhouden Tuin kantoor Gent - tuinman voor onderhoud - Verwilderde tuin - Hulp nodig voor tuinwerken - Haag snoeien - Boom snoeien op onze school - Flamingostraat - onderhoud tuin (2)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden