tuinonderhoud Gent

Tuinonderhoud Gent: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Gent

Tuinonderhoud in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Hallo. Ik ben Joachim. Ik ben 44 jaar, alleenstaande, opleiding maatschappelijk werker, al 15 jaar wonende in Gent. Ik werk fulltime als bediende-verkoper in Colruyt, dit jaar werk ik 11 jaar in de winkel te Gent. Ik zou graag een beetje bijverdienen in mijn omgeving. Ik heb geen specifiek technisch inzicht, maar kan wel meehelpen allerhande. Tuinwerk kan ik. Ik kan goed en correct autorijden.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Hallo, met Lieven, ik ben gepensioneerd beroepsmilitair (57 jaar). Ik wens bij te verdienen als tuinman. Ik heb gewerkt als onderhoud en klusjesman in de kazerne. Ik woon alleen en wens mij nog in te zetten bij senioren die hun tuin wensen te laten onderhouden . Ben ook een handige Harry voor eventueel klusjes op te knappen. Ik Woon te Gent en kan mij verplaatsen met mijn auto.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.49/5 (59 reviews)
Gegroet, Ik stel mij graag ter uwer dienst, om u te helpen met al uw klussen. Ik ben erg handig en kan u zeker helpen met uw deels of volledige renovatie. Aarzel niet om mij te woord te staan en ben altijd open voor een gesprek. Ik hoop dat u via deze site, uw gedroomde technieker/klusser zal vinden. Mvg, Rudy
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.53/5 (30 reviews)
Hallo. Mijn naam is Christophe. Ik ben 45 jaar. Ik doe graag lichte klusjes zoals schilderen of tuinwerk, aan een schappelijke prijs. Graag enkel regio Gent. Voor mij past enkel het weekend. Groetjes, Christophe
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Mathias
Mathias
Gent
5/5 (28 reviews)
Hallo iedereen! Mijn naam is Mathias en ik ben 24 jaar en ik heb een passie voor natuur en specifiek voor tuinen en tuinontwerp. Momenteel ben ik aan het werk bij Jan Joris Tuinarchitectuur en wil via dit platform in het weekend wat bijverdienen door mensen hun tuin te onderhouden, te tekenen of aan te leggen. Hopelijk tot in je tuin!
Tuinonderhoud in Gent (9000) - André
André
Gent
4.94/5 (17 reviews)
Ik ben een gepensioneerde die nog te goed is om stil te zitten en die graag werkt. Ik doe thuis alles zelf en heb 15 jaar in bijberoep gewerkt. Werk met liefde alsof het voor mijzelf is. Zowel elektriciteit, sanitair, houtbewerking, betegelen, kleine vloerwerken, schilderen en nog zo veel meer zijn mijn hobby's. Hopelijk kan ik u helpen bij al uw problemen!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Dag allemaal, ik ben Roeland en ik ben 26 jaar. Ik wil graag wat bijverdienen om onze trouw nog wat specialer te kunnen maken. Mijn papa is een echte klusser en dit heb ik dan ook met de paplepel ingelepelt gekregen. Heb je werken in het huis of in de tuin en zoek je iemand die hierbij kan helpen? Zoek dan niet langer en contacteer mij.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.57/5 (14 reviews)
Hallo, ik ben Koen, woonachtig te Gent. Als klusjes- en tuinman van mijn vriendenkring, wil ik mijn diensten via dit platform uitbreiden. Voornamelijk ervaren in het ontwerpen, en aanleggen van kleine (natuur)tuinen. Beplanting en snoeiwerken. Ook kleine klussen in huis als sanitair en houtbewerking. Verder grafisch onderlegd: maken van brochures, affiches, magazine en website.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Dag iedereen. Ik ben Silvie (trotse mama van 3 kinderen, waarvan al eentje het nest recent verliet. Voor mijn tweeling met een beperking ben ik op zoek naar leuke jobs. Maar natuurlijk wil ik dit eerst uitproberen. Ik kan een beetje van alles. Ik ben positief ingesteld, creatief, zeer kindvriendelijk en diervriendelijk, hou van de natuur, een babbel en van zoveel meer...
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.85/5 (13 reviews)
Beste, ik heb door mijn vaste opdracht in het weekend veel tijd om in de week wat bij te klussen. Indien jullie op zoek zijn naar iemand om te schilderen of gras af te rijden aarzel dan niet mij te contacteren! Ik beschik ook over een volkswagen Transporter camionette en kan dus ook opdrachten als koerier afwerken.
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo allemaal, ik ben Tom, werk als shiftleader en heb veel vrije tijd, die ik graag wil invullen met iets nuttig. Ik ben 35 jaar oud, en werk graag in de tuin, ben een excellent kok en doe graag klusjes in en rond het huis. Ook schilderen is me niet vreemd..Hopelijk tot gauw!
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Paul
Paul Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (9 reviews)
"uw boom onze zorg" Al 25 jaar professioneel snoeibedrijf. Zorgt voor veilig, vlot en correct werk. Helder kostenplaatje vooraf. Meer licht of lucht in uw tuin? Al honderden blije klanten. boomverzorging Regio Gent
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.75/5 (8 reviews)
Dag mijn naam is aytekin geboren te gent in verschilende sectoren gewerkt zoals automitive en laatste gewerkt bij keolis schoolbus en gewone particulieren voeren momenteel heb ik geen werk wegens corone daarmee zou ik willen toch helpen aan mensen die bv hulp nodig hebben iemand die geen autoheeft samen boodschappen of paketje of huisfuil die naar recliyagepark moet enz. .. of iemand voeren
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik ben Bios-ingenieur van opleiding en heb bijkomende diploma's behaald van ontwikkelingssamenwerking, leerkracht en boomverzorger en in deze domeinen ervaring opgebouwd. Ik bied hier graag diensten aan voor tuin- en boomverzorging, en advies rond tuinieren. Ik geef graag bijles in alle wetenschappelijke vakken en wiskunde voor het secundair onderwijs. Ik doe ook consultancy in projectontwikkeling
Tuinonderhoud in Gent (9000) - Aaron
Aaron
Gent
4.33/5 (6 reviews)
Dag allemaal ik ben Aaron S een jonge arbeider uit Gent en ik zou graag wat bijverdienen in mijn vrijtijd want ik heb dat hard nodig ik ben zeer gemotiveerd en ik heb 6 jaar ervaring als schilderen begangen plaken
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Gent: geëvalueerd met 4.69 door 468 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Gent, tuinier Gent, hovenier Gent, tuinaannemer Gent, onderhoud tuin Gent, opruimen groenafval Gent, tuinonderhoud prijzen Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Gent?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Gent.

Wat kost tuinonderhoud in Gent?

De prijzen voor tuinonderhoud in Gent hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Gent
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wieden€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Gent bepaald?

Een tuinonderhoud in Gent brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Gent vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Gent
Tuinonderhoud Gent€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Gent doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin fatsoenlijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Gent te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Gent goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasperk er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Gent geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Gent is nodig om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Gent te verzorgen, hoe netter en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Gent.

Tuinonderhoud in Gent kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Gent te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Gent houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Gent zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een grondige tuinonderhoud in Gent blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Gent te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Gent

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Gent

Laurierhaag - strook gras oprit verwijderen en nieuwe beplanting - Algemeen tuinonderhoud - Snoeiwerk - some gardening - tuinonderhoud - ik zoek een tuinman - Tuinman. Tuinafval meenemen - Brandnetels weghalen uit de tuin - Snoeien haag (3) - Haag snoeien - Tuinhulp gezocht - Grasperk maaien - Tuinonderhoud - Haagbeukhaag snoeien - Haagbeukhaag snoeien - Tuinonderhoud (3) - AFRIJDEN GRAS EN ONKRUID WIEDEN - Tuin minder arbeidsintensief maken - Ziekte beukenhaag behandelen en andere werken (2) - snoeien, ook in de hoogte (2) - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien - Zwemvijveronderhoud - Klimop snoeien in kleine stadstuin - onkruid + nieuwgras - Klimop snoeien - snoeien, ook in de hoogte - Ziekte beukenhaag behandelen en andere werken - Binnentuin opruimen - Kleine tuinwerken zoals maaien en wat bijsnijden - aanleg gemeenschappelijke tuin - egaliseren stadstuintje en aanleggen gras - In de tuin werken - Tuinonderhoud - Onkruid en het gras afrijden enzv - Planten/struiken uitdoen en groenafval opruimen - Tuinonderhoud en wat klusjes in huis - Gazon onderhoud - snoeien oude appelboom - (mini)tractor met klepelmaaier - Hulp nodig voor aanpakken onkruid - Tuin onderhoud - uitdoen van conifeer van 4m hoogte en siergras - Ommuurde koer snakt naar groen - Maintenance of garden and insect control - Maintenance of garden and insect control - Vellen van 5 coniferen - Winteropkuis tuin - Snoeien van bomen in stadstuin - Grond uitscheppen 30cm - 10m² - Plat dak van garagebox schoonmaken - Advies tuinaanleg stadstuin - Hagen snoeien - Deweeding - Boom snoeien - Tuin gras herstellen - Tuin ophogen - Klaarzetten tuin voor lente - Bomen snoeien/opruimen/transport - Tuinonderhoud (2) - Tuinman gezocht - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - Verwilderde klimopmuur tot 2 verdiep snoeien - schoonmaken van terras en onkruid uittrekken - Heraanleg tuin but very low budget - creatieve tuinman/vrouw - Tuinonderhoud - Tuin bamboe - Opkuis - Tuinman gezocht - tuinonderhoud (4) - Tuinonderhoud - Tuinwerken rond toonzaal - tuinonderhoud (3) - transport plants - Knotwilgen knotten - Stadstuin onderhoud - Onderhoud tuin - tuinonderhoud (2) - Tuin onkruidvrij maken voor aanplanting - Tuin netjes maken - Opkuis stadstuin - Opkuisen stads tuin - wortelfrezen en dan nieuwe tuin aanplant voorstel - Klusjes - Tuinman voor onderhoud (2) - Klimop snoeien - Aanleg voortuin - Haag Snoeien - Tuin snoeien onkruid - Haag snoeien - tuinonderhoud - Tuinonderhoud - Snoeiwerken en diverse andere tuinwerken - tuinonderhoud (21) - tuinonderhoud (20) - snoeien van klimop aan huis - korten van haag - tuinonderhoud - Tuinman voor onderhoud
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden