Vind de beste tuinonderhoud in Roeselare

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Ardooie (8850) - Freddy
Freddy
4.5/5 · 16 reviews
8850 Ardooie
Ik ben gepensioneerd . Voel me nog veel te jong om niets meer om handen te hebben . Kan zo.n beetje van alles . Kort gezegd : een doe het zelver . De tuin . Kleine metselwerken . Plakken en schilderen . Enz...
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Bruno
Bruno
4.79/5 · 14 reviews
8800 Roeselare
Beste, ik ben bruno, ben 30 jaar. Ik werk al 13 jaar in de bouw als timmerman. Ik woon in hooglede. Polyvalent en correct werken is geen probleem. Van renovaties en verbouwingen binnenshuis tot allerlei werken buitenshuis.
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Fabian
Fabian
5/5 · 3 reviews
8800 Roeselare
Mijn naam is Fabian 32 jaar, Vader van twee kindjes. ik klus heel graag van schilderen in de living tot het gras maaien in de tuin. Ik doe regelmatig sport om in conditie te blijven ik werk van maandag tot vrijdag in dag. Ik zou graag willen bijverdienen door andere mensen te helpen met klusjes of in hun zaak. Groetjes en misschien tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
5/5 · 2 reviews
8800 Roeselare
Hallo ik ben Sebastiaan, binnenkort 30jaar woont recent te Rumbeke in een nieuwbouw, waar er ook al reeds en toekomst gericht nog werk is all-round. Ik ben graag bezig met bouwen, verbouwen en klussen all-round binnen en buiten. Hout steen verf metaal, niets is me teveel.
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
5/5 · 1 reviews
8800 Roeselare
Hallo allemaal. Ik ben Manuel. Ik ben fulltime arbeider maar zoek nog een éxtra om toffe dingen te kunnen doen met de kids. Maar vooral om mensen te kunnen helpen met mijn vrije tijd te vullen. Die anderen mss niet hebben..
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Sven
Sven
Nieuw
8000 Brugge
ik ben sven, 30 jaar, een extra jobke is altijd welkom, ik ben een super goede werker werkt zo graag in de tuin als tuinman en dingen die moeten gebouwd of afgebroken worden, ik ben echt goed te vertrouwen
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Chantal
Chantal
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo, Mijn naam is Chantal, 49 jaar. Ik ben vrij sportief, probeer zoveel als mogelijk natuurvriendelijke keuzes te maken. Ik hou ervan net en correct te werken in alles wat ik doe. Eerlijkheid draag ik hoog in het vaandel.
Tuinonderhoud in Beveren-Leie (8791) - Kenneth
Kenneth
Nieuw
8791 Beveren-Leie
hallo, ik ben kenneth 30 jaar en volg op dit een beroepsopleiding voor wegenbouw. Ik doe zelf regelmatig klusjes thuis en ben fier op mijn werk. Steek graag de handen uit mijn mouwen om iemand te helpen. Ik heb ervaring in schilder- en decoratiewerken en kijk om constant bij te leren en mezelf te verbeteren.
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Korneel
Korneel
Nieuw
8800 Roeselare
Dag allemaal, ik ben Korneel, een jongeman uit Roeselare. Voor alle klusjes in huis en tuin kan u bij mij terecht. Ben een gemotiveerde werker die graag een centje bij wil verdienen. voor andere vragen kan u mij gerust een privé bericht sturen.
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Liesa
Liesa
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo allemaal! Ikzelf ben Liesa, 24 jaar oud en een échte dierenliefhebber. Ik ben sociaal, flexibel, betrouwbaar en 'to the point'. Ik heb in mijn professionele carrière een administratieve functie, maar werk ook zeer graag in de tuin en met dieren. Om die reden wil ik mijn hobby (dieren verzorgen & tuinieren) ook nuttig gebruiken!
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Carl-philippe
Carl-philippe
Nieuw
8800 Roeselare
Hi, Ik ben Carl, ben 32 jaar en heb een dochterje van minder dan een jaar. Tijdens de week werk ik als Finacne Consultant in Gent. Aangezien ik ook graag met mijn handen werk hoop ik via deze weg een centje bij te verdienen door een variatie aan kleine klussen te doen. Klussen in de tuin of in huis, let me know! Groeten Carl
Tuinonderhoud in Beveren-Leie (8791) - Peter
Peter
Nieuw
8791 Beveren-Leie
Hallo, ik ben Peter, 37 jaar en wonende in Rumbeke (Roeselare). Ik ben werkzaam als ploegbaas bij de firma krinkels. Hiervoor was ik werkzaam als instructeur groendienst in een sociale werkplaats. Indien u hulp nodig hebt bij u thuis om de tuin onder handen te nemen, te snoeien of te scheren, mag u mij altijd contacteren.
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Steven
Steven
Nieuw
8800 Roeselare
Ik ben Steven. Een 28-jarige leerkracht in het buitengewoon lager onderwijs. Ik ga graag op reis en kan daarvoor extra spaarcenten gebruiken. Ik maai graag het gras, ramen poetsen, afbraakwerken, helpen op evenementen, kleine herstellingen,...
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Jordy
Jordy
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo allemaal, Ik ben Jordy, 21 jaar, ik werk oorspronkelijk full-time als zorgkundige in een woonzorgcentra te Moorslede, maar ben op zoek naar een extra bijverdienste. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groeten Jordy
Tuinonderhoud in Oekene (8800) - Pieterjan
Pieterjan
Nieuw
8800 Oekene
Hallo mijn naam is Pieterjan. Ik werk in de zorg onregelmatige diensten. Hierdoor heb ik wat tijd over om mensen te helpen. Ik kan tijd vrijmaken om te gaan wandelen, kleine klussen wil ik ook gerust doen.

Tuinonderhoud Roeselare: geëvalueerd met 4.86 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Roeselare, tuinier Roeselare, hovenier Roeselare, opruimen groenafval Roeselare,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Roeselare?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Roeselare.

Wat kost tuinonderhoud in Roeselare?

De prijzen voor tuinonderhoud in Roeselare hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Roeselare
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wieden€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Roeselare bepaald?

Een tuinonderhoud in Roeselare brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Roeselare vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar variabelen:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere tuinmannen. U ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Roeselare
Tuinonderhoud Roeselare€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Roeselare doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin degelijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Roeselare te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Roeselare goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Roeselare geniet u heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Roeselare is onmisbaar om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe regelmatiger u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Roeselare te verzorgen, hoe keuriger en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe regelmatiger u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Roeselare.

Tuinonderhoud in Roeselare kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Roeselare te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor vreugde zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Roeselare houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Roeselare zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Roeselare blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Roeselare te laten doen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Roeselare

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Roeselare

onderhoud tuin (2) - onderhoud tuin - werken in de tuin in het voorjaar - Tuinman - Gras maaien in Roeselare (8800) - Tuinman - Haag snoeien in Roeselare (8800) - Tuinman in Roeselare (8800) - Tuinman - Haag snoeien in Roeselare (8800) - Tuinman - Haag snoeien in Roeselare (8800) - onderhoud gazon - Tuinonderhoud/haag Snoeien - Tuin in orde zetten! - onderhoud gazon
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden