tuinonderhoud Roeselare

Tuinonderhoud Roeselare: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Roeselare

Tuinonderhoud in Ardooie (8850) - Freddy
Freddy
Ardooie
4.41/5 (17 reviews)
Ik ben gepensioneerd . Voel me nog veel te jong om niets meer om handen te hebben . Kan zo.n beetje van alles . Kort gezegd : een doe het zelver . De tuin . Kleine metselwerken . Plakken en schilderen . Enz...
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Bruno
Bruno
Roeselare
4.79/5 (14 reviews)
Beste, ik ben bruno, ben 30 jaar. Ik werk al 13 jaar in de bouw als timmerman. Ik woon in hooglede. Polyvalent en correct werken is geen probleem. Van renovaties en verbouwingen binnenshuis tot allerlei werken buitenshuis.
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Fabian
Fabian
Roeselare
5/5 (4 reviews)
Mijn naam is Fabian 32 jaar, Vader van twee kindjes. ik klus heel graag van schilderen in de living tot het gras maaien in de tuin. Ik doe regelmatig sport om in conditie te blijven ik werk van maandag tot vrijdag in dag. Ik zou graag willen bijverdienen door andere mensen te helpen met klusjes of in hun zaak. Groetjes en misschien tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Sebastiaan
Sebastiaan
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Sebastiaan, binnenkort 30jaar woont recent te Rumbeke in een nieuwbouw, waar er ook al reeds en toekomst gericht nog werk is all-round. Ik ben graag bezig met bouwen, verbouwen en klussen all-round binnen en buiten. Hout steen verf metaal, niets is me teveel.
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Manuel
Manuel
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal. Ik ben Manuel. Ik ben fulltime arbeider maar zoek nog een éxtra om toffe dingen te kunnen doen met de kids. Maar vooral om mensen te kunnen helpen met mijn vrije tijd te vullen. Die anderen mss niet hebben..
Tuinonderhoud in Brugge (8000) - Sven
Sven
Brugge
Nieuw
ik ben sven, 30 jaar, een extra jobke is altijd welkom, ik ben een super goede werker werkt zo graag in de tuin als tuinman en dingen die moeten gebouwd of afgebroken worden, ik ben echt goed te vertrouwen
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Beveren-Leie (8791) - Kenneth
Kenneth
Beveren-Leie
Nieuw
hallo, ik ben kenneth 30 jaar en volg op dit een beroepsopleiding voor wegenbouw. Ik doe zelf regelmatig klusjes thuis en ben fier op mijn werk. Steek graag de handen uit mijn mouwen om iemand te helpen. Ik heb ervaring in schilder- en decoratiewerken en kijk om constant bij te leren en mezelf te verbeteren.
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Korneel
Korneel
Roeselare
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Korneel, een jongeman uit Roeselare. Voor alle klusjes in huis en tuin kan u bij mij terecht. Ben een gemotiveerde werker die graag een centje bij wil verdienen. voor andere vragen kan u mij gerust een privé bericht sturen.
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Liesa
Liesa
Roeselare
Nieuw
Hallo allemaal! Ikzelf ben Liesa, 24 jaar oud en een échte dierenliefhebber. Ik ben sociaal, flexibel, betrouwbaar en 'to the point'. Ik heb in mijn professionele carrière een administratieve functie, maar werk ook zeer graag in de tuin en met dieren. Om die reden wil ik mijn hobby (dieren verzorgen & tuinieren) ook nuttig gebruiken!
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Carl-philippe
Carl-philippe
Roeselare
Nieuw
Hi, Ik ben Carl, ben 32 jaar en heb een dochterje van minder dan een jaar. Tijdens de week werk ik als Finacne Consultant in Gent. Aangezien ik ook graag met mijn handen werk hoop ik via deze weg een centje bij te verdienen door een variatie aan kleine klussen te doen. Klussen in de tuin of in huis, let me know! Groeten Carl
Tuinonderhoud in Beveren-Leie (8791) - Peter
Peter
Beveren-Leie
Nieuw
Hallo, ik ben Peter, 37 jaar en wonende in Rumbeke (Roeselare). Ik ben werkzaam als ploegbaas bij de firma krinkels. Hiervoor was ik werkzaam als instructeur groendienst in een sociale werkplaats. Indien u hulp nodig hebt bij u thuis om de tuin onder handen te nemen, te snoeien of te scheren, mag u mij altijd contacteren.
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Steven
Steven
Roeselare
Nieuw
Ik ben Steven. Een 28-jarige leerkracht in het buitengewoon lager onderwijs. Ik ga graag op reis en kan daarvoor extra spaarcenten gebruiken. Ik maai graag het gras, ramen poetsen, afbraakwerken, helpen op evenementen, kleine herstellingen,...
Tuinonderhoud in Roeselare (8800) - Jordy
Jordy
Roeselare
Nieuw
Hallo allemaal, Ik ben Jordy, 21 jaar, ik werk oorspronkelijk full-time als zorgkundige in een woonzorgcentra te Moorslede, maar ben op zoek naar een extra bijverdienste. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groeten Jordy
Tuinonderhoud in Oekene (8800) - Pieterjan
Pieterjan
Oekene
Nieuw
Hallo mijn naam is Pieterjan. Ik werk in de zorg onregelmatige diensten. Hierdoor heb ik wat tijd over om mensen te helpen. Ik kan tijd vrijmaken om te gaan wandelen, kleine klussen wil ik ook gerust doen.
Tuinonderhoud in Oekene (8800) - Richard
Richard
Oekene
Nieuw
Ik kan fysieke werk aan voor zaterdag en zondag ben fysieke sterk kan alles aan mijn werk uit respect en goed uitvoeren kan goed luister ben verantwoordelijk als ik iets niet goed heb uitgevoerd
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Roeselare: geëvalueerd met 4.84 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Roeselare, tuinier Roeselare, hovenier Roeselare, tuinaannemer Roeselare, onderhoud tuin Roeselare, opruimen groenafval Roeselare, tuinonderhoud prijzen Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Roeselare?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Roeselare.

Wat kost tuinonderhoud in Roeselare?

De prijzen voor tuinonderhoud in Roeselare hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Roeselare
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Roeselare bepaald?

Een tuinonderhoud in Roeselare brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt meegeteld. Een tuinonderhoud in Roeselare vraagt specifiek tuinmateriaal. Een ander factor is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar factoren:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere hoveniers. Je ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Roeselare
Tuinonderhoud Roeselare€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Roeselare doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin degelijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om jouw tuinonderhoud in Roeselare te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Roeselare goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en gras er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Roeselare geniet je heel het jaar door van een mooie en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Roeselare is essentieel om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Roeselare te verzorgen, hoe keuriger en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Roeselare.

Tuinonderhoud in Roeselare kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Roeselare te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Roeselare houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Roeselare zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Roeselare blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Roeselare te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Roeselare

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Roeselare

Gras maaien - Hagen scheren - onderhoud tuin (2) - onderhoud tuin - werken in de tuin in het voorjaar - Tuinman - Gras maaien in Roeselare (8800) - Tuinman - Haag snoeien in Roeselare (8800) - Tuinman in Roeselare (8800) - Tuinman - Haag snoeien in Roeselare (8800) - Tuinman - Haag snoeien in Roeselare (8800) - onderhoud gazon - Tuinonderhoud/haag Snoeien - Tuin in orde zetten! - onderhoud gazon
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden