tuinonderhoud Dendermonde

Tuinonderhoud Dendermonde: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Dendermonde

Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Tom
Tom
Dendermonde
5/5 (18 reviews)
Hallo, ik ben Tom, 28jaar. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met diverse klussen zowel binnen als buiten (tuin en kleine interieur werken). Ik werk klantgericht en ga altijd voor een resultaat naar uw wensen. Contacteer me gerust voor klussen in en om het huis alsook kleine herstellingen.
Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Fernand
Fernand
Dendermonde
5/5 (8 reviews)
hallo ik ben fernand ik heb in de week een paar uurtjes vrij en ook in het weekend voor mensen die geen vervoer hebben of geen tijd of geen goesting voor aan te schuiven het grofvuil gaan weg brengen als ook steenpuin ik woon zelf in Dendermonde
Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Jonatan
Jonatan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (8 reviews)
Hey, ik ben Jonatan, je kan me bereiken voor allerhande kleine klussen binnen en buiten huis, poortjes en terrassen, plaatsen van speeltuigen voor de kleine kapoenen, wij halen ook huizen en garages leeg en kuisen ze op, een kast gekocht? Wij komen ze monteren, hebt u nog laten liggen die maar niet aan het plafond raken? Wij komen ze voor u ophangen.. aarzel niet om ons te contacteren.
Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Joris
Joris
Dendermonde
5/5 (5 reviews)
Dag Iedereen, ik ben Joris uit Dendermonde. Ik ben leerkracht aardrijkskunde - geschiedenis van opleiding met al 7 jaar leservaring. Daarnaast heb ik een cursus houtbewerking in het volwassenonderwijs afgerond en ben ik momenteel bezig met een cursus metsen. Momenteel ben ik veel ervaring aan het opdoen bij de renovatie van onze woning. Klussen in de tuin zijn ook geen probleem.
Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Bart
Bart
Dendermonde
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben Bart en zou graag wat bijverdien, liefst kleine klusjes in de tuin en dit gewoon om me wat bezig te houden in mijn vrije tijd. Heb zelf een kleine tuin en ben boekhouder van beroep. Dus wat extra beweging in de tuin is welkom.
Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Franky
Franky
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Dag allemaal, jarenlang ben ik tuinarbeider geweest en ben ik gespecialiseerd in onderhoud van tuinen. Snoeien, verticuteren, onkruid, ziektes van gazon en hagen. Kortom, een tuin heeft nog maar weinig geheimen voor mij!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Nick
Nick
Dendermonde
Nieuw
Dag iedereen, Ik ben Nick uit Dendermonde 33 jaar oud. En ik kan elke klus aan. Ik spreek Nl,eng,fr,por. Voor grotere klussen kan ik ook rekenen op de hulp van mijn vrouw. Wij zijn hardwerkende zorgvuldige en eerlijke mensen die een passie hebben om anderen te helpen. Tot snel
Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Maarten
Maarten
Dendermonde
Nieuw
Hallo, mijn naam is Maarten en ben 23 jaar. Ik werk in de luchtvaart, meerbepaald ben ik een vliegtuigtechnieker. Doordat ik in shiften werk heb ik wel wat vrije tijd. Ik help u graag bij kleine klusjes. Dit kan gaan van binnen- tot buitenklusjes, kleine elektriciteitsklusjes,... Hebt u dus een technisch probleem of vraag, dan kan u gerust op mij rekenen.
Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Ruben
Ruben
Dendermonde
Nieuw
Hey allemaal. Ik ben Ruben, 20 jaar oud. Momenteel studeer ik tandheelkunde aan de Ugent. Ik heb ook een jaartje kiné gedaan. Ik kan dus zeker helpen met vakken hiervan. Ik het secundair heb ik wetenschappen wiskunde gedaan. Ik kan dus ook met deze vakken helpen. Verder tennis ik al meer dan 10 jaar en geef ik al een tijdje tennisles. Mensen die graag beter leren padellen, kan ik ook helpen!
Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Cedric
Cedric
Dendermonde
Nieuw
Ik zoek samen met men partner werk op zaterdagen om wat extra geld te kunnen verdienen. Wij hebben onder andere veel ervaring met het werken op festivals en feesten en kunnen tegen een stootje. Langs deze weg hopen we samen aan de slag te kunnen.
Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Andy
Andy
Dendermonde
Nieuw
Ik ben Andy, U kunt bij mij terecht voor kleine & grote klussen in en rond het huis. Ook tuinonderhoud/aanleg Zelfs het in elkaar steken van bouwpakketten zoals Ikea of dergelijke. Miss tot binnenkort. Mvg Andy
Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Mehtap
Mehtap Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
Nieuw
Ik en mijn moeder zijn klein bedrijf die poets hulp geeft kantoor appartement en huizen industriële Wij zijn heel goed in ons werk ook voor u strijk kan je bij ons terecht klein opkuis van stal tuin doet mijn broer die actief is in grondwerken Wij zijn heel goed in ons vak aarzel niet om te bellen
Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Stef
Stef
Dendermonde
Nieuw
Ik ben 29 jaar en wens als flexi wat bij te verdienen. Ik heb reeds een vaste job, maar dit betreffen wisselende uren waardoor ik vaak vrije tijd heb of er flexibel mee kan omspringen. Ik ben in het bezit van wagen en rijbewijs.
Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Arne
Arne
Dendermonde
Nieuw
hallo, ik ben arne, ik heb net een totaalrenovatie van onze eigen woning achter de rug. Waardoor ik een beetje ervaring heb met elektriek, sanitair, afwerking zowel binnen als buiten. Ik ben op zoek naar kleine klusjes in en rond het huis. Mijn hobby is al jaren tuiniere met zowel een grote moestuin, enkele honderd kippen, 3 varkens en een 20-tal vlaamse reuzen konijnen
Tuinonderhoud in Dendermonde (9200) - Tim
Tim
Dendermonde
Nieuw
Hallo, mijn naam is Tim, 44 jaar en werkzaam als postbode. Dus namiddagen en/of weekends is er tijd om in te vullen en zodoende een centje bij te verdienen. Ben kok van opleiding, maar heb ook enige ervaring in schrijnwerkerij/ doe-het-zelf werk. Daarnaast ben ik ook graag de baan op (heb BE rijbewijs) kortom een beetje van alle markten thuis!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mensen kunnen geholpen worden door de variaties van soorten hulp die worden aangeboden. ”
Tom
“ geslaagd als tussenpersoon om in contact te komen met mensen die een bepaald werk kunnen uitvoeren ”
François
“ Ik ben goed en vlot geholpen door Daelel van de klantendienst met een (beginners-)probleemje rond de betaling van mijn eerstebklus. ”
Koen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Dendermonde: geëvalueerd met 4.94 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Dendermonde, tuinier Dendermonde, hovenier Dendermonde, tuinaannemer Dendermonde, onderhoud tuin Dendermonde, opruimen groenafval Dendermonde, tuinonderhoud prijzen Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden