tuinman

Tuinman gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Meer dan 3.855 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (285 reviews)
Zoek je een tuinier voor kleine klusjes in de tuin zoals gras maaien, haag snoeien of planten snoeien, bladeren oprapen enz.. Aarzel niet om mij te contacteren. Ben niet vies van vuile handen, werk graag in de openlucht en durf zeggen dat ik mijn mannetje kan staan. Ben correct in het naleven van afspraken en een pietje precies in afleveren van het werk. Afvoer van groenafval is geen probleem.
Tuinman in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
Wolvertem
4.98/5 (212 reviews)
Ik kom graag uw gras verzorgen en reken erop dat u over het nodige gereedschap beschikt, snoeien van heesters of lage sierbomen zegt maar ik kan dat allemaal ,nieuwe aanplantingen - rooien van oudere planten en of bloembollen - bladeren harken
Tuinman in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.94/5 (210 reviews)
Indien nodig kan ik een handje helpen met het maaien van het gras, het opruimen van de bladeren enz, heb zelf een tuin met ongeveer 200m haag en een 45 tal buxus bollen, dus heb wel wat ervaring als tuinman. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Tuinman in Meise (1860) - Marc
Marc
Meise
4.96/5 (186 reviews)
Stipte tuinier,werk met eigen materiaal indien nodig,heb goede referenties,kan meestal in de week en af en toe in de weekenden,zwaar of licht werk geen probleem
Tuinman in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (157 reviews)
Tuinieren is mijn hobby en een mooie opgeruimde tuin van een klant geeft mij voldoening. Ik beschik over Stihl accu (=stil) heggerschaar (een lange met een knik die kan snoeien tot 3 meter) Stihl accu grastrimmer een Stihl bladblazer (-niet stil :-)) en een stillere accu variant van Makita Grasmaaier Iseki 55cm met rol, kettingzaag en aanhanger.
Tuinman in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.97/5 (154 reviews)
Heb jaren m'n eigen tuin onderhouden, nu deze van de zoon. Gras afrijden, haag planten en snoeien, bomen snoeien, worteldoek leggen, paadje aanleggen,.... Heb allerhande gereedschappen, tools.
Tuinman in Hofstade (9308) - François
François
Hofstade
4.95/5 (151 reviews)
Passie voor tuinieren en heb het materiaal om kleine tuinwerken uit te voeren. Kleine snoeiwerken zijn ook mijn ding. Ik ben in het bezit van een remorque zodat ik het afval naar het afvalpark kan voeren.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.83/5 (151 reviews)
Met een oorspronkelijke opleiding als Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik vrij goed op de hoogte van alle tuinonderhoud. Ik beschik ook over een Fytolicentie P2 zodat ik alle professionele gewasbeschermingsmiddelen kan aankopen en mag gebruiken. Naast het klassieke tuinonderhoud kan je bij mij ook terecht voor onkruidbestrijding en bestrijding van bvb Buxusmot. M.v.g. Martin
Tuinman in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.98/5 (147 reviews)
Ik ben dagelijks bezig met het onderhouden van mijn eigen tuin. Ik heb een kettingzaag, bosmaaier, hakselaar, kruiwagens, heggenschaar, bladblazer, etc en kan zelf tuinafval verwerken
Tuinman in Hove (2540) - Marc
Marc
Hove
4.95/5 (134 reviews)
Zorgvuldige tuinier. Ik verzorg reeds meer dan 40 jaar mijn eigen tuin. Ik beschik over een grasmaaier, een haagschaar en een bladzuiger (alle elektrisch) en klein tuingereedschap. Tuinieren is een van mijn aangenaamste bezigheden het ganse jaar door.
Tuinman in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.96/5 (129 reviews)
Hallo ik ben Ronny, na klusjes binnen en buiten ben ik ook bereid om je tuin op te kuisen ( geen snoeiwerk) wel opruimen bladeren en takken, verwijderen van struiken, zuiver maken van dakgoten ea. (Ladders en aanhangwagen niet ter beschikking) Zie mijn evaluaties van afgewerkte klussen!
Tuinman in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.92/5 (118 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben militair van job. Ik werk graag buiten in de tuin. In mijn vrije tijd ga ik met mijn vader bomen gaan zagen en klieven voor het houtvuur. Dus zwaar werk of slecht weer schrikken mij niet af ;)
Tuinman in Brustem (3800) - Yves
Yves
Brustem
4.98/5 (117 reviews)
Ik doe mijn jobs alsof ik voor mezelf werk, met veel plezier en genot van de buitenlucht. uiteraard probeer ik proper en een zo goed mogelijk werk af te leveren. Tot op heden heb ik al vele klanten en heel goede evaluaties wat mij nog meer aanzet om hierin verder te gaan. Mijn uurloon is 17€/uur Mvg Yves
Tuinman in Herk-De-Stad (3540) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herk-De-Stad
4.92/5 (110 reviews)
Ik sta graag in voor het onderhouden van je tuin heb het materiaal ter beschikking voor het optimaal in orde te maken. Heb een grasmachine, verluchter, hakselaar, heggenschaar, ... zodat ik verschillende opdrachten voor jullie kan verrichten zonder dat jullie het materiaal voor mij moeten voorzien.
Tuinman in Lokeren (9160) - Jonas
Jonas
Lokeren
4.96/5 (108 reviews)
Bomen om zagen, gras afrijden, hagen snoeien, .... voor al het onderhoud aan u tuin mag u me contacteren. Ik heb werkmateriaal beschikbaar om uw tuin aan te pakken. Ik kan ook het groenafval wegbrengen naar containerpark.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
“ Ik vind het platform heel duidelijk en zeker positief is dat je niet alleen iemand kan zoeken maar dat je jezelf ook ter beschikking kan stellen. ”
William
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice tuinman: geëvalueerd met 4.87 door 12.871 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman gezocht, betaalbare tuinman, haag snoeien, gras maaien, bomen snoeien, gazon verticuteren, gras afrijden, haag scheren, gras zaaien,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinman

De laatste aanvragen in de categorie tuinman

Bladeren ruimen - Tuin onderhoudswerken - Tuinonderhoud - Tijd om de haag wat op te frissen. (20) - Tuin winter klaarmaken - onkruid uittrekken (9) - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien - tuinman - tuinman moeder (40) - Gras maaien - onkruid - tuinieren (22) - Maandelijks tuinonderhoud - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien - Onderhoud tuin - Tuin en klusjes - Tuin - Tuinman - De wat verwaarloosde tuin wat opklaren - Compost verdelen, gazon kalken, onkruid trekken - onderhout van de tuin - Dakgoten proper maken - bladeren opvegen - Tuinonderhoud (5) - Algemeen klein tuinonderhoud - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien (6) - Tuin winterklaar zetten - Haag snoeien (3) - Offerte voor gras maaien, bladeren oprapen, onkruid wieden, dakgoot schoonmaken - Snoeien van fruitbomen laagstam - Maken van putten voor het planten van 5 hoogstamf. - Klein onderhoud - Tuinman regio gent (8) - Tuinman (33) - Onkrui - Tuinieren in ruil voor vakanties in België en frankrij (30) - Tuinman gezocht voor 1 a 2 dagen werk per week. (18) - gras afrijden - het onderhoud van mijn tuin (19) - Verwijderen gevallen blaadjes - Tuinhulp gezocht (8) - Verwijderen gevallen blaadjes - ophalen tuinafval - gras maaien - Onderhoud tuin - tuin proper zetten (20) - Tuinman - tuinwerk algemeen: wieden en opkuisen (4) - hulp bij snoelwerken - tuinwerken (19) - planten verhuizen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden