Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen bij jou in de buurt

Meer dan 3.049 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen

Sandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (259 reviews)
Zoek je iemand voor kleine klusjes in de tuin zoals gras maaien, haag of planten snoeien, bladeren oprapen enz.. Aarzel niet om mij te contacteren. Ben niet vies van vuile handen, werk graag in de openlucht en durf zeggen dat ik mijn mannetje kan staan. Ben correct in het naleven van afspraken en een pietje precies in afleveren van het werk. Afvoer van groenafval is geen probleem.
Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.86/5 (125 reviews)
Als boerenzoon en met een oorspronkelijke opleiding als Technisch en Landbouwkundig Ingenieur ben ik vrij goed op de hoogte van alle tuinonderhoud. Gazon maaien, verantwoord gebruik van onkruidbestrijdingsmiddelen, hagen scheren, bomen snoeien etc... Ik beschik o.a. over een heggenschaar en ander gereedschap voor de meeste tuinklussen Nu ook mosbestrijding, bemesten en verticuteren van gazons
Luc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Kortenberg (3070) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortenberg
4.85/5 (67 reviews)
Ik ben naar tuinbouwschool in Leuven geweest. Ik heb enige jaren ervaring als tuinman. Ik heb eigen materiaal . Ik doe gras maaien. Hagen scheren. Spitten enz ik kan eventueel het groenafval meenemen indien het nodig is
Bram is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Opwijk (1745) - Bram
Bram
Opwijk
4.96/5 (53 reviews)
Ik heb altijd al een grote tuin gehad en heb er nooit tegenop gekeken om deze te onderhouden. Ik werk met een plezier en vooral veel zorg in de tuin. Ik bezit over een grasmachine, hark, schop,...
Ken is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Sint-katelijne-waver (2860) - Ken
Ken Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-katelijne-waver
4.84/5 (45 reviews)
Mijn voorliefde voor de natuur in combinatie met m’n groene vingers, maakt dat ik uren kan werken en ploeteren in jouw tuin tot dat hij weer helemaal netjes oogt. Dus lukt het jou niet om je tuintje te onderhouden? Let me know! 😉
Robby is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Kruibeke (9150) - Robby
Robby
Kruibeke
4.98/5 (41 reviews)
Eenvoudige tuin werken, hout zagen , gras maaien, onkruid wieden, haag snoeien. Ben in bezit van professionele kettingzagen maar bomen omleggen doe ik niet . Verzagen is geen probleem. Andere werken mist vooraf contact.
Saban is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Kortrijk (8500) - Saban
Saban Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
4.82/5 (33 reviews)
Beste. Ik ben Saban Ik ben 40 jaar. En ik kan jullie tuin onder controle houden en er goed laten uitzien. ik kan alerlijk klusjes doen van gras maaien tot dakgoten schoonmaken (alles wat te maken heeft met jullie tuin). Ik hoop dat ik uw toekomstige tuinman kan worden.
Hans is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Kampenhout (1910) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kampenhout
4.88/5 (25 reviews)
Diverse Tuinwerken die ik aftoets aan uw verwachting. Ik bekijk uw aanvraag en bekijk dan hoe ik u kan verder helpen. Reeds gedane werken: ophalen groenafval, stronken frezen , bouwgrond opruimen.
Greg is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Bertem (3060) - Greg
Greg
Bertem
5/5 (12 reviews)
Ik kan u helpen met: blader op kuisen. Onkruid weg hallen. Planten weg hallen. Gras maaien. En zo veel meer waar ik u mee wil helpen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Mvg greg
Thomas is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Koningshooikt (2500) - Thomas
Thomas
Koningshooikt
5/5 (2 reviews)
Welkom op mijn pagina. Ik heb al enkele jaren ervaring als all round klusjesman. Heeft u nog vragen laat u het maar weten. Vrijblijvende offerte altijd mogelijk.
Rudy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Brasschaat (2930) - Rudy
Rudy
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
ik ben een multifunctionele duizendpoot voor alle klussen die voor een professionele tuinman te klein zijn.
Tuinman in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
Wolvertem
4.97/5 (197 reviews)
Ik kom graag uw gras verzorgen en reken erop dat u over het nodige gereedschap beschikt, snoeien van heesters of lage sierbomen zegt maar ik kan dat allemaal ,nieuwe aanplantingen - rooien van oudere planten en of bloembollen - bladeren harken
Tuinman in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (158 reviews)
Tuinieren is mijn hobby en een mooie opgeruimde tuin van een klant geeft mij voldoening. Ik beschik over Stihl accu (=stil) heggerschaar (een lange met een knik die kan snoeien tot 3 meter) Stihl accu grastrimmer een Stihl bladblazer (-niet stil :-)) en een stillere accu variant van Makita Grasmaaier Iseki 55cm met rol, kettingzaag en aanhanger.
Tuinman in Breendonk (2870) - Marc
Marc
Breendonk
4.96/5 (157 reviews)
Stipte tuinier,werk met eigen materiaal indien nodig,heb goede referenties,kan meestal in de week en af en toe in de weekenden,zwaar of licht werk geen probleem
Tuinman in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.94/5 (141 reviews)
Indien nodig kan ik een handje helpen met het maaien van het gras, het opruimen van de bladeren enz, heb zelf een tuin met ongeveer 200m haag en een 45 tal buxus bollen, dus heb wel wat ervaring met tuinwerken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice tuinman: geëvalueerd met 4.86 door 10.319 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman gezocht, betaalbare tuinman, haag snoeien, gras maaien, bomen snoeien, gazon verticuteren, gras afrijden, haag scheren, gras zaaien,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Waarom een tuinman inschakelen?

Je hebt een tuin(tje), maar je weet niet goed hoe je het best moet onderhouden. Je beschikt misschien niet over het nodige materiaal om jouw tuin te onderhouden? Of je vraagt je überhaupt gewoon af waarom je een tuinman zou moeten inschakelen? Wij sommen enkele redenen op waarom een tuinman inschakelen een goed idee is. Je kan een tuinman inschakelen als je jouw tuin wil aanleggen en ontwerpen. Zelf doen lijkt een leuk idee te zijn, maar het is misschien slim om dit over te laten aan de echte experten, namelijk een tuinman.

Wie tuin zegt, zegt onderhoud van de tuin. Dit kan al snel veel tijd innemen. Maar vooral ook een zekere kennis van tuinonderhoud. Als je geen zin hebt dat jouw tuin er al snel bewildered uitziet, is het handig om de hulp in te schakelen van een tuinman.
Een tuinman kan jou ook advies geven. Welke plant zou het beste in jouw tuin geplant worden? En welke planten overleven ons Belgisch klimaat? Welk materiaal heb je nodig om hier en daar zelf jouw tuin te onderhouden? Een tuinman heeft op al jouw tuinvragen een antwoord! Een tuinman biedt jou vooral professionele tuinhulp. Jouw tuin is een aanvulling op jouw woning. Het is dus belangrijk dat het goed onderhouden is om met volle teugen te kunnen genieten van rust en gezelligheid. Een tuinman kan met zijn expertise voldoende aandacht besteden aan het ontwerp van jouw tuin, maar ook het aanleg en het onderhoud ervan.

Wat doet een tuinman?

Het takenpakket van een tuinman is erg gevarieerd. We kunnen de taken van een tuinman in twee categorieën indelen: tuinaanleg en tuinonderhoud.

Tuinaanleg

De categorie tuinaanleg is het belangrijkste deel van het werk van een tuinman. De tuinman kan jou helpen met het aanleggen van jouw droomtuin. Een nieuw gazon aanleggen, nieuwe bomen en struiken planten. Of de tuinomheining vervangen? De tuinman kan het allemaal. Een mooie tuin moet natuurlijk ook onderhouden worden.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is van belang om jouw tuin mooi en gezond te houden. Geen tijd om het zelf te doen? Of heb je twee linkerhanden als het op tuinonderhoud komt? Schakel een tuinman in! Zij zijn namelijk expert in het tuinonderhoud. Bomen en struiken snoeien, het gazon verzorgen en maaien, onkruid verwijderen. Dit zijn basistaken van een tuinman.

Prijs tuinman per uur?

Er bestaan verschillende tarieven voor een tuinman. De aard van de klus heeft een invloed op de prijs. Maar ook de ervaring van de tuinman speelt een rol. Een ervaren tuinman met jaren ervaring zal een hogere prijs vragen dan een tuinman die net begonnen is. Via Ring Twice kan je verschillende offertes krijgen van verschillende tuinmannen. Het uurtarief van een tuinman ligt tussen € 15/uur en € 28/uur. Zo bepaal je zelf wie je als tuinman kiest, naargelang jouw budget.

Het tarief is ook afhankelijk van het type arbeidsovereenkomst. Ben je op zoek naar een tuinman die meerdere keren per jaar jouw tuin komt onderhouden? Of wil je een tuinman voor jouw tuinaanleg? Het is van belang om je jou deze vraag te stellen, want die speelt ook een rol in hoeveel een tuinman jou kan kosten.
DienstUurloon tuinman
Tuinmantussen € 15/uur en € 28/uur

Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Uurtarief of prijs per m²?

Wanneer je beslist om een tuinman in te schakelen, heb je waarschijnlijk meerdere prijsoffertes aangevraagd. Die prijsoffertes kunnen het hebben over een uurtarief, maar sommige tuinmannen berekenen hun prijs per m².
Als je via Ring Twice beroep doet op een tuinman, moet je weten dat de prijzen op uurtarief gebaseerd zijn. De tuinmannen bieden geen prijs per m², maar stellen een uurtarief voor. Hier vind je een overzicht van de gemiddelde prijzen voor de meest gevraagde diensten. Houd er wel rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Je kan steeds een gratis dienstaanvraag indienen om een voorstel op maat te ontvangen.
DienstenGemiddelde prijzen tuinman
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman, tuinaannemer of tuinarchitect?

Wat is het verschil tussen tuinman, tuinaannemer of tuinarchitect? Wanneer schakel je wie in? Wanneer heb je eerder een tuinman nodig dan een tuinaannemer? Kort samengevat:
Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman

De laatste aanvragen in de categorie tuinman

bladeren opruimen en dakgoot schoonmaken - kleine tuin 12 m2 - Snoeien van 25 meter coniferen - Tuinonderhoud - Opkuis tuin dringend - Tuinman - Laurierhaag + voortuin boompjes snoeien + - Kleine haag vanvoor snoeien en plantenbak veranderen naar zandbak - Onkruid - Hagen scheren + opruimen - Plantanen en beukenhaag snoeien - Winterklaar maken van de tuin (2) - Hagen snoeien - Tuinieren - Tuinman - Wij zoeken hulp voor de tuin te Nevele. - tuin zomerklaar maken - tuinman - Dringend gezocht: Herent tuinman of -vrouw - Tuinman - Haag snoeien in Herent (3020) - gras afrijden om de 14 dagen (5 are) - gras afrijden om de 14 dagen (5 are) - gras afrijden om de 14 dagen (5 are) - gras afrijden om de 14 dagen (5 are) - Tuinman - Gras maaien in Lier (2500) - snoeien van twee boompjes - Grasmatten leggen - Tuinman - Gras maaien + Haag in Leuven (3000) - tuinman grasmaaien en onderhoud - taxushaag snoeien - Tuinman huis en rond magazijn - Juniper snijden - Tuinwerk en indien mogelijk andere werken - Verwijderen van haag in bamboo - Tuinman gezocht - Tuinman/klusjesman - onkruid wieden in grote tuin - maaien gras tuin - gras afrijden om de 14 dagen (5 are) - Omheining tuin - Grasafrijden en wat snoeien - Kleine tuin grasafrijden beetje snoeien - Scheren van laurierhaag en bamboe en wegvoeren afval - Tuinieren - Tuinman : Andere - tuinier - tuinonderhoud - mos tussen kasseien verwijderen - Gras verticulteren en wegvoeren - maaien gras - Gras Verticulteren en wegvoeren - Tuinman om gras te maaien maaien - Hulp in de tuin - gras maaien - nu vooral gras afmaaien!
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden