tuinman

Tuinman gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Meer dan 4.411 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.95/5 (245 reviews)
Indien nodig kan ik een handje helpen met het maaien van het gras, het opruimen van de bladeren enz, heb zelf een tuin met ongeveer 200m haag en een 45 tal buxus bollen, dus heb wel wat ervaring als tuinman. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Tuinman in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
Wolvertem
4.98/5 (214 reviews)
Ik kom graag uw gras verzorgen en reken erop dat u over het nodige gereedschap beschikt, snoeien van heesters of lage sierbomen zegt maar ik kan dat allemaal ,nieuwe aanplantingen - rooien van oudere planten en of bloembollen - bladeren harken
Tuinman in Meise (1860) - Marc
Marc
Meise
4.96/5 (195 reviews)
Stipte tuinier,werk met eigen materiaal indien nodig,heb goede referenties,kan meestal in de week en af en toe in de weekenden,zwaar of licht werk geen probleem
Tuinman in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (166 reviews)
Heb jaren m'n eigen tuin onderhouden, nu deze van de zoon. Gras afrijden, haag planten en snoeien, bomen snoeien, worteldoek leggen, paadje aanleggen,.... Heb allerhande gereedschappen, tools.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.84/5 (159 reviews)
Met een oorspronkelijke opleiding als Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik vrij goed op de hoogte van alle tuinonderhoud. Ik beschik ook over een Fytolicentie P2 zodat ik alle professionele gewasbeschermingsmiddelen kan aankopen en mag gebruiken. Naast het klassieke tuinonderhoud kan je bij mij ook terecht voor onkruidbestrijding en bestrijding van bvb Buxusmot. M.v.g. Martin
Tuinman in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (157 reviews)
Tuinieren is mijn hobby en een mooie opgeruimde tuin van een klant geeft mij voldoening. Ik beschik over Stihl accu (=stil) heggerschaar (een lange met een knik die kan snoeien tot 3 meter) Stihl accu grastrimmer een Stihl bladblazer (-niet stil :-)) en een stillere accu variant van Makita Grasmaaier Iseki 55cm met rol, kettingzaag en aanhanger.
Tuinman in Hofstade (9308) - François
François
Hofstade
4.95/5 (154 reviews)
Passie voor tuinieren en heb het materiaal om kleine tuinwerken uit te voeren. Kleine snoeiwerken zijn ook mijn ding. Ik ben in het bezit van een remorque zodat ik het afval naar het afvalpark kan voeren.
Tuinman in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.98/5 (149 reviews)
Ik ben dagelijks bezig met het onderhouden van mijn eigen tuin. Ik heb een kettingzaag, bosmaaier, hakselaar, kruiwagens, heggenschaar, bladblazer, etc en kan zelf tuinafval verwerken
Tuinman in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.97/5 (143 reviews)
Hallo ik ben Ronny, na klusjes binnen en buiten ben ik ook bereid om je tuin op te kuisen ( geen snoeiwerk) wel opruimen bladeren en takken, verwijderen van struiken, zuiver maken van dakgoten ea. (Ladders en aanhangwagen niet ter beschikking) Zie mijn evaluaties van afgewerkte klussen!
Tuinman in Hove (2540) - Marc
Marc
Hove
4.95/5 (139 reviews)
Zorgvuldige tuinier. Ik verzorg reeds meer dan 40 jaar mijn eigen tuin. Ik beschik over een grasmaaier, een haagschaar en een bladzuiger (alle elektrisch) en klein tuingereedschap. Tuinieren is een van mijn aangenaamste bezigheden het ganse jaar door.
Tuinman in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (123 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben militair van job. Ik werk graag buiten in de tuin. In mijn vrije tijd ga ik met mijn vader bomen gaan zagen en klieven voor het houtvuur. Dus zwaar werk of slecht weer schrikken mij niet af ;)
Tuinman in Brustem (3800) - Yves
Yves
Brustem
4.98/5 (119 reviews)
Ik doe mijn jobs alsof ik voor mezelf werk, met veel plezier en genot van de buitenlucht. uiteraard probeer ik proper en een zo goed mogelijk werk af te leveren. Tot op heden heb ik al vele klanten en heel goede evaluaties wat mij nog meer aanzet om hierin verder te gaan. Mijn uurloon is 17€/uur Mvg Yves
Tuinman in Lokeren (9160) - Jonas
Jonas
Lokeren
4.96/5 (113 reviews)
Bomen om zagen, gras afrijden, hagen snoeien, .... voor al het onderhoud aan u tuin mag u me contacteren. Ik heb werkmateriaal beschikbaar om uw tuin aan te pakken. Ik kan ook het groenafval wegbrengen naar containerpark.
Tuinman in Herk-De-Stad (3540) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herk-De-Stad
4.92/5 (112 reviews)
Ik sta graag in voor het onderhouden van je tuin heb het materiaal ter beschikking voor het optimaal in orde te maken. Heb een grasmachine, verluchter, hakselaar, heggenschaar, ... zodat ik verschillende opdrachten voor jullie kan verrichten zonder dat jullie het materiaal voor mij moeten voorzien.
Tuinman in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (108 reviews)
Ik ben in het bezit van grasmaaiers, heggenscharen, kantenmaaier, kettingzagen, verticulteerder, hakselaar, grondboren,.. Tuinafval kan ik indien u wenst meenemen . Zowel wekelijks onderhoud, aanleg als eenmalig groot onderhoud...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel reactie ontvangen op mijn verzoek en de betalingen kan je zelf kiezen en correct uitvoeren. ”
Rudy
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice tuinman: geëvalueerd met 4.87 door 13.395 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman gezocht, betaalbare tuinman, haag snoeien, gras maaien, bomen snoeien, gazon verticuteren, gras afrijden, haag scheren, gras zaaien,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Waarom een tuinman inschakelen?

Je hebt een tuin(tje), maar je weet niet goed hoe je het best moet onderhouden. Je beschikt misschien niet over het nodige materiaal om jouw tuin te onderhouden? Of je vraagt je überhaupt gewoon af waarom je een tuinman zou moeten inschakelen? Wij sommen enkele redenen op waarom een tuinman inschakelen een goed idee is. Je kan een tuinman inschakelen als je jouw tuin wil aanleggen en ontwerpen. Zelf doen lijkt een leuk idee te zijn, maar het is misschien slim om dit over te laten aan de echte experten, namelijk een tuinman.

Wie tuin zegt, zegt onderhoud van de tuin. Dit kan al snel veel tijd innemen. Maar vooral ook een zekere kennis van tuinonderhoud. Als je geen zin hebt dat jouw tuin er al snel bewildered uitziet, is het handig om de hulp in te schakelen van een tuinman.
Een tuinman kan jou ook advies geven. Welke plant zou het beste in jouw tuin geplant worden? En welke planten overleven ons Belgisch klimaat? Welk materiaal heb je nodig om hier en daar zelf jouw tuin te onderhouden? Een tuinman heeft op al jouw tuinvragen een antwoord! Een tuinman biedt jou vooral professionele tuinhulp. Jouw tuin is een aanvulling op jouw woning. Het is dus belangrijk dat het goed onderhouden is om met volle teugen te kunnen genieten van rust en gezelligheid. Een tuinman kan met zijn expertise voldoende aandacht besteden aan het ontwerp van jouw tuin, maar ook het aanleg en het onderhoud ervan.

Wat doet een tuinman?

Het takenpakket van een tuinman is erg gevarieerd. We kunnen de taken van een tuinman in twee categorieën indelen: tuinaanleg en tuinonderhoud.

Tuinaanleg

De categorie tuinaanleg is het belangrijkste deel van het werk van een tuinman. De tuinman kan jou helpen met het aanleggen van jouw droomtuin. Een nieuw gazon aanleggen, nieuwe bomen en struiken planten. Of de tuinomheining vervangen? De tuinman kan het allemaal. Een mooie tuin moet natuurlijk ook onderhouden worden.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is van belang om jouw tuin mooi en gezond te houden. Geen tijd om het zelf te doen? Of heb je twee linkerhanden als het op tuinonderhoud komt? Schakel een tuinman in! Zij zijn namelijk expert in het tuinonderhoud. Bomen en struiken snoeien, het gazon verzorgen en maaien, onkruid verwijderen. Dit zijn basistaken van een tuinman.

Prijs tuinman per uur?

Er bestaan verschillende tarieven voor een tuinman. De aard van de klus heeft een invloed op de prijs. Maar ook de ervaring van de tuinman speelt een rol. Een ervaren tuinman met jaren ervaring zal een hogere prijs vragen dan een tuinman die net begonnen is. Via Ring Twice kan je verschillende offertes krijgen van verschillende tuinmannen. Het uurtarief van een tuinman ligt tussen € 15/uur en € 28/uur. Zo bepaal je zelf wie je als tuinman kiest, naargelang jouw budget.

Het tarief is ook afhankelijk van het type arbeidsovereenkomst. Ben je op zoek naar een tuinman die meerdere keren per jaar jouw tuin komt onderhouden? Of wil je een tuinman voor jouw tuinaanleg? Het is van belang om je jou deze vraag te stellen, want die speelt ook een rol in hoeveel een tuinman jou kan kosten.
DienstUurloon tuinman
Tuinmantussen € 15/uur en € 28/uur

Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Uurtarief of prijs per m²?

Wanneer je beslist om een tuinman in te schakelen, heb je waarschijnlijk meerdere prijsoffertes aangevraagd. Die prijsoffertes kunnen het hebben over een uurtarief, maar sommige tuinmannen berekenen hun prijs per m².
Als je via Ring Twice beroep doet op een tuinman, moet je weten dat de prijzen op uurtarief gebaseerd zijn. De tuinmannen bieden geen prijs per m², maar stellen een uurtarief voor. Hier vind je een overzicht van de gemiddelde prijzen voor de meest gevraagde diensten. Houd er wel rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Je kan steeds een gratis dienstaanvraag indienen om een voorstel op maat te ontvangen.
DienstenGemiddelde prijzen tuinman
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman, tuinaannemer of tuinarchitect?

Wat is het verschil tussen tuinman, tuinaannemer of tuinarchitect? Wanneer schakel je wie in? Wanneer heb je eerder een tuinman nodig dan een tuinaannemer? Kort samengevat:

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden