tuinman

Tuinman gezocht? Ontvang vrijblijvend verschillende prijsoffertes

Meer dan 5.332 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen aanbevolen door je buren

Tuinman in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.96/5 (334 reviews)
Indien nodig kan ik een handje helpen met het maaien van het gras, het opruimen van de bladeren enz, heb zelf een tuin met ongeveer 200m haag en een 45 tal buxus bollen, dus heb wel wat ervaring als tuinman. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Tuinman in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (235 reviews)
Ik onderhield vele jaren m´n eigen tuin. Én dakgoten... Indien er een degelijke ladder aanwezig is.... Ik ben je geschikte tuinman indien het tuinafval ter plaatse mag blijven. Ik bezit zelf een degelijke boomzaag en snoeischaar
Tuinman in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
Wolvertem
4.98/5 (216 reviews)
Ik kom graag uw gras verzorgen en reken erop dat u over het nodige gereedschap beschikt, snoeien van heesters of lage sierbomen zegt maar ik kan dat allemaal ,nieuwe aanplantingen - rooien van oudere planten en of bloembollen - bladeren harken
Tuinman in Meise (1860) - Marc
Marc
Meise
4.97/5 (208 reviews)
Stipte tuinier,werk met eigen materiaal indien nodig,heb goede referenties,kan meestal in de week en af en toe in de weekenden,zwaar of licht werk geen probleem
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.82/5 (185 reviews)
Met een oorspronkelijke opleiding als Technisch Landbouwkundig Ingenieur ben ik vrij goed op de hoogte van alle tuinonderhoud. Ik beschik ook over een Fytolicentie P2 zodat ik alle professionele gewasbeschermingsmiddelen kan aankopen en mag gebruiken. Naast het klassieke tuinonderhoud kan je bij mij ook terecht voor onkruidbestrijding en bestrijding van bvb Buxusmot. M.v.g. Martin
Tuinman in Kapellen (2950) - Ronny
Ronny
Kapellen
4.97/5 (176 reviews)
Hallo ik ben Ronny, na klusjes binnen en buiten ben ik ook bereid om je tuin op te kuisen ( geen snoeiwerk) wel opruimen bladeren en takken, verwijderen van struiken, zuiver maken van dakgoten ea. (Ladders en aanhangwagen niet ter beschikking) Zie mijn evaluaties van afgewerkte klussen!
Tuinman in Hofstade (9308) - François
François
Hofstade
4.96/5 (165 reviews)
Passie voor tuinieren en heb het materiaal om kleine tuinwerken uit te voeren. Kleine snoeiwerken zijn ook mijn ding. Ik ben in het bezit van een remorque zodat ik het afval naar het afvalpark kan voeren.
Tuinman in Hove (2540) - Marc
Marc
Hove
4.96/5 (165 reviews)
Zorgvuldige tuinier. Ik verzorg reeds meer dan 40 jaar mijn eigen tuin. Ik beschik over een grasmaaier, een haagschaar en een bladzuiger (alle elektrisch) en klein tuingereedschap. Tuinieren is een van mijn aangenaamste bezigheden het ganse jaar door.
Tuinman in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.97/5 (158 reviews)
Ik ben dagelijks bezig met het onderhouden van mijn eigen tuin. Ik heb een kettingzaag, bosmaaier, hakselaar, kruiwagens, heggenschaar, bladblazer, etc en kan zelf tuinafval verwerken
Tuinman in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (157 reviews)
Tuinieren is mijn hobby en een mooie opgeruimde tuin van een klant geeft mij voldoening. Ik beschik over Stihl accu (=stil) heggerschaar (een lange met een knik die kan snoeien tot 3 meter) Stihl accu grastrimmer een Stihl bladblazer (-niet stil :-)) en een stillere accu variant van Makita Grasmaaier Iseki 55cm met rol, kettingzaag en aanhanger.
Tuinman in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (142 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben militair van job. Ik werk graag buiten in de tuin. In mijn vrije tijd ga ik met mijn vader bomen gaan zagen en klieven voor het houtvuur. Dus zwaar werk of slecht weer schrikken mij niet af ;)
Tuinman in Brustem (3800) - Yves
Yves
Brustem
4.99/5 (136 reviews)
Ik doe mijn jobs alsof ik voor mezelf werk, met veel plezier en genot van de buitenlucht. uiteraard probeer ik proper en een zo goed mogelijk werk af te leveren. Tot op heden heb ik al vele klanten en heel goede evaluaties wat mij nog meer aanzet om hierin verder te gaan. Mijn uurloon is 17€/uur Mvg Yves
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.83/5 (129 reviews)
Heb in verleden bij een tuin architect , met als taken , tuin onderhoud , aanleg en tuin ontwerp , beschik over een elektrische snoei schaar , een grasmacine en andere attributen voor in de tuin te werken
Tuinman in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
Nieuwkerken-waas
5/5 (128 reviews)
50 jaar ervaring in onderhoud van tuinen en allerlei klusjes zoals aanleg en aanplanting, onderhoud, kleine constructies in hout of steen, hagen en objecten van wilgentakken, opruimen van bomen voor zover mogelijk zonder zware machines.
Tuinman in Herk-De-Stad (3540) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herk-De-Stad
4.93/5 (123 reviews)
Ik sta graag in voor het onderhouden van je tuin heb het materiaal ter beschikking voor het optimaal in orde te maken. Heb een grasmachine, verluchter, hakselaar, heggenschaar, ... zodat ik verschillende opdrachten voor jullie kan verrichten zonder dat jullie het materiaal voor mij moeten voorzien.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
“ Ik heb via RingTwice snel iemand gevonden die mij heeft geholpen met een tuinklus. ”
Victor
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice tuinman: geëvalueerd met 4.87 door 16.700 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman gezocht, betaalbare tuinman, haag snoeien, bomen snoeien, gazon verticuteren, gras afrijden, haag scheren, gras zaaien,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Hoeveel betaal ik voor 1 uur voor een tuinman?


De kosten voor het inhuren van een tuinman per uur kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:


Over het algemeen kunnen de uurtarieven voor een tuinman variëren van €20 tot €30 per uur, afhankelijk van de genoemde factoren. Het is raadzaam om prijsaanvragen te doen bij verschillende tuinmannen, rekening houdend met hun ervaring om een weloverwogen beslissing te nemen die past bij je behoeften en budget.

Wat zijn de taken van een tuinman?


Een tuinman heeft verschillende taken om de tuin te onderhouden en te verzorgen. Hier zijn enkele van de taken die een tuinman kan uitvoeren:


Het exacte takenpakket van een tuinman kan variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van de tuin en de wensen van de eigenaar.

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden