tuinman

Ontdek talentvolle tuinmannen bij jou in de buurt

Meer dan 3.395 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen

Tuinman in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (268 reviews)
Zoek je een tuinier voor kleine klusjes in de tuin zoals gras maaien, haag snoeien of planten snoeien, bladeren oprapen enz.. Aarzel niet om mij te contacteren. Ben niet vies van vuile handen, werk graag in de openlucht en durf zeggen dat ik mijn mannetje kan staan. Ben correct in het naleven van afspraken en een pietje precies in afleveren van het werk. Afvoer van groenafval is geen probleem.
Tuinman in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
Wolvertem
4.98/5 (209 reviews)
Ik kom graag uw gras verzorgen en reken erop dat u over het nodige gereedschap beschikt, snoeien van heesters of lage sierbomen zegt maar ik kan dat allemaal ,nieuwe aanplantingen - rooien van oudere planten en of bloembollen - bladeren harken
Tuinman in Meise (1860) - Marc
Marc
Meise
4.96/5 (169 reviews)
Stipte tuinier,werk met eigen materiaal indien nodig,heb goede referenties,kan meestal in de week en af en toe in de weekenden,zwaar of licht werk geen probleem
Tuinman in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.95/5 (163 reviews)
Indien nodig kan ik een handje helpen met het maaien van het gras, het opruimen van de bladeren enz, heb zelf een tuin met ongeveer 200m haag en een 45 tal buxus bollen, dus heb wel wat ervaring als tuinman. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Tuinman in Sint-katelijne-waver (2860) - Eric
Eric
Sint-katelijne-waver
4.97/5 (158 reviews)
Tuinieren is mijn hobby en een mooie opgeruimde tuin van een klant geeft mij voldoening. Ik beschik over Stihl accu (=stil) heggerschaar (een lange met een knik die kan snoeien tot 3 meter) Stihl accu grastrimmer een Stihl bladblazer (-niet stil :-)) en een stillere accu variant van Makita Grasmaaier Iseki 55cm met rol, kettingzaag en aanhanger.
Tuinman in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.98/5 (142 reviews)
Ik ben dagelijks bezig met het onderhouden van mijn eigen tuin. Ik heb een kettingzaag, bosmaaier, hakselaar, kruiwagens, heggenschaar, bladblazer, etc en kan zelf tuinafval verwerken
Tuinman in Hofstade (9308) - François
François
Hofstade
4.94/5 (135 reviews)
Passie voor tuinieren en heb het materiaal om kleine tuinwerken uit te voeren. Kleine snoeiwerken zijn ook mijn ding. Ik ben in het bezit van een remorque zodat ik het afval naar het afvalpark kan voeren.
Tuinman in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.85/5 (134 reviews)
Als boerenzoon en met een oorspronkelijke opleiding als Technisch en Landbouwkundig Ingenieur ben ik vrij goed op de hoogte van alle tuinonderhoud. Gazon maaien, verantwoord gebruik van onkruidbestrijdingsmiddelen, hagen scheren, bomen snoeien etc... Ik beschik o.a. over een heggenschaar en ander gereedschap voor de meeste tuinklussen Nu ook mosbestrijding, bemesten en verticuteren van gazons
Tuinman in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (129 reviews)
Heb jaren m'n eigen tuin onderhouden, nu deze van de zoon. Gras afrijden, haag planten en snoeien, bomen snoeien, worteldoek leggen, paadje aanleggen,.... Heb allerhande gereedschappen, tools.
Tuinman in Hove (2540) - Marc
Marc
Hove
4.94/5 (120 reviews)
Zorgvuldige tuinier. Ik verzorg reeds meer dan 40 jaar mijn eigen tuin. Ik beschik over een grasmaaier, een haagschaar en een bladzuiger (alle elektrisch) en klein tuingereedschap. Tuinieren is een van mijn aangenaamste bezigheden het ganse jaar door.
Tuinman in Herk-De-Stad (3540) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herk-De-Stad
4.95/5 (106 reviews)
Ik sta graag in voor het onderhouden van je tuin heb het materiaal ter beschikking voor het optimaal in orde te maken. Heb een grasmachine, verluchter, hakselaar, heggenschaar, ... zodat ik verschillende opdrachten voor jullie kan verrichten zonder dat jullie het materiaal voor mij moeten voorzien.
Tuinman in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik kan gras maaien, ik kan hagen snoeien, ik kan onkruid wieden. Ik heb zelf geen materiaal, kan wel eventueel materiaal bijhuren. Ik ben meestal zondag vrij.
Tuinman in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.91/5 (104 reviews)
Ik ben in het bezit van grasmaaiers, heggenscharen, kantenmaaier, kettingzagen, verticulteerder, hakselaar, grondboren,.. Tuinafval kan ik indien u wenst meenemen . Zowel wekelijks onderhoud, aanleg als eenmalig groot onderhoud...
Tuinman in Lokeren (9160) - Jonas
Jonas
Lokeren
4.96/5 (101 reviews)
Bomen om zagen, gras afrijden, hagen snoeien, .... voor al het onderhoud aan u tuin mag u me contacteren. Ik heb werkmateriaal beschikbaar om uw tuin aan te pakken. Ik kan ook het groenafval wegbrengen naar containerpark.
Tuinman in Sint-truiden (3800) - Yves
Yves
Sint-truiden
4.98/5 (99 reviews)
Ik doe mijn jobs alsof ik voor mezelf werk, met veel plezier en genot van de buitenlucht. uiteraard probeer ik proper en een zo goed mogelijk werk af te leveren. Tot op heden heb ik al vele klanten en heel goede evaluaties wat mij nog meer aanzet om hierin verder te gaan. Mijn uurloon is 17€/uur Mvg Yves
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
“ Prachtig systeem . Niet heel duidelijk omschreven hoe men tewerk moet gaan om iemand zijn profiel te zien en hoe bestellen . ”
Femke
“ Meerdere kandidaten voor de job met een kort maar adequaat profiel. Super gemakkelijk in gebruik via de app. ”
Jonas
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice tuinman: geëvalueerd met 4.86 door 11.427 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman gezocht, betaalbare tuinman, haag snoeien, gras maaien, bomen snoeien, gazon verticuteren, gras afrijden, haag scheren, gras zaaien,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Waarom een tuinman inschakelen?

Je hebt een tuin(tje), maar je weet niet goed hoe je het best moet onderhouden. Je beschikt misschien niet over het nodige materiaal om jouw tuin te onderhouden? Of je vraagt je überhaupt gewoon af waarom je een tuinman zou moeten inschakelen? Wij sommen enkele redenen op waarom een tuinman inschakelen een goed idee is. Je kan een tuinman inschakelen als je jouw tuin wil aanleggen en ontwerpen. Zelf doen lijkt een leuk idee te zijn, maar het is misschien slim om dit over te laten aan de echte experten, namelijk een tuinman.

Wie tuin zegt, zegt onderhoud van de tuin. Dit kan al snel veel tijd innemen. Maar vooral ook een zekere kennis van tuinonderhoud. Als je geen zin hebt dat jouw tuin er al snel bewildered uitziet, is het handig om de hulp in te schakelen van een tuinman.
Een tuinman kan jou ook advies geven. Welke plant zou het beste in jouw tuin geplant worden? En welke planten overleven ons Belgisch klimaat? Welk materiaal heb je nodig om hier en daar zelf jouw tuin te onderhouden? Een tuinman heeft op al jouw tuinvragen een antwoord! Een tuinman biedt jou vooral professionele tuinhulp. Jouw tuin is een aanvulling op jouw woning. Het is dus belangrijk dat het goed onderhouden is om met volle teugen te kunnen genieten van rust en gezelligheid. Een tuinman kan met zijn expertise voldoende aandacht besteden aan het ontwerp van jouw tuin, maar ook het aanleg en het onderhoud ervan.

Wat doet een tuinman?

Het takenpakket van een tuinman is erg gevarieerd. We kunnen de taken van een tuinman in twee categorieën indelen: tuinaanleg en tuinonderhoud.

Tuinaanleg

De categorie tuinaanleg is het belangrijkste deel van het werk van een tuinman. De tuinman kan jou helpen met het aanleggen van jouw droomtuin. Een nieuw gazon aanleggen, nieuwe bomen en struiken planten. Of de tuinomheining vervangen? De tuinman kan het allemaal. Een mooie tuin moet natuurlijk ook onderhouden worden.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is van belang om jouw tuin mooi en gezond te houden. Geen tijd om het zelf te doen? Of heb je twee linkerhanden als het op tuinonderhoud komt? Schakel een tuinman in! Zij zijn namelijk expert in het tuinonderhoud. Bomen en struiken snoeien, het gazon verzorgen en maaien, onkruid verwijderen. Dit zijn basistaken van een tuinman.

Prijs tuinman per uur?

Er bestaan verschillende tarieven voor een tuinman. De aard van de klus heeft een invloed op de prijs. Maar ook de ervaring van de tuinman speelt een rol. Een ervaren tuinman met jaren ervaring zal een hogere prijs vragen dan een tuinman die net begonnen is. Via Ring Twice kan je verschillende offertes krijgen van verschillende tuinmannen. Het uurtarief van een tuinman ligt tussen € 15/uur en € 28/uur. Zo bepaal je zelf wie je als tuinman kiest, naargelang jouw budget.

Het tarief is ook afhankelijk van het type arbeidsovereenkomst. Ben je op zoek naar een tuinman die meerdere keren per jaar jouw tuin komt onderhouden? Of wil je een tuinman voor jouw tuinaanleg? Het is van belang om je jou deze vraag te stellen, want die speelt ook een rol in hoeveel een tuinman jou kan kosten.
DienstUurloon tuinman
Tuinmantussen € 15/uur en € 28/uur

Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Uurtarief of prijs per m²?

Wanneer je beslist om een tuinman in te schakelen, heb je waarschijnlijk meerdere prijsoffertes aangevraagd. Die prijsoffertes kunnen het hebben over een uurtarief, maar sommige tuinmannen berekenen hun prijs per m².
Als je via Ring Twice beroep doet op een tuinman, moet je weten dat de prijzen op uurtarief gebaseerd zijn. De tuinmannen bieden geen prijs per m², maar stellen een uurtarief voor. Hier vind je een overzicht van de gemiddelde prijzen voor de meest gevraagde diensten. Houd er wel rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Je kan steeds een gratis dienstaanvraag indienen om een voorstel op maat te ontvangen.
DienstenGemiddelde prijzen tuinman
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman, tuinaannemer of tuinarchitect?

Wat is het verschil tussen tuinman, tuinaannemer of tuinarchitect? Wanneer schakel je wie in? Wanneer heb je eerder een tuinman nodig dan een tuinaannemer? Kort samengevat:
Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman

De laatste aanvragen in de categorie tuinman

Hagen snoeien - Haag snoeien - Tuinonderhoud - Onderhoud, onkruid wieden - Tuinieren - Tuinman : Andere - Tuinhulp wekelijks (28) - Gras maaien - hagen scheren - tuinonderhoud - onkruid + nieuwgras - nieuwbouw tuin - verticuleren tuin - Snoeien klimop voorgevel (2) - hulp in de tuin - Snoeien - Onderhoud tuin - Snoeien taxushaag - Wekelijks Onkruid wieden (12) - tuinhulp (9) - Wekelijkse hulp in de tuin - Tuinonderhoud stadstuin Turnhout - Opruimen tuin - Onderhoud grote tuin, elke week - Nog vrij? (6) - Onderhoud tuin op wekelijkse basis - Onderhoud tuin (31) - nieuwe aanvraag (14) - klein stadstuintje onderhoud - tuinonderhoud - Tuinman (24) - Algemeen onderhoud tuin (3) - Hulp in de tuin: gras afrrijden, wieden, snoeien (11) - Zelfstandige dienstverlener: Tuinonderhoud - Onderhoud tuin - Gras maaien en haag snoeien - Hulp in de tuin - Onderhoud kleine tuin - Tuinonderhoud (2) - onderhoud haag e gras maaien - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien - Onderhoud middelgrote tuin - Onderhoud middelgrote tuin - Tuinonderhoud grote tuin - WEKELIJKS gras maaien - gras afrijden + onkruid - Snoeien van haag - hagen snoeien - Opruim tuin ... (11) - Hagen snoeien en Inkorten - Tuinwerk en honden wandelen - Haag snoeien - aanvraag test - Gras maaien, CA 250m2 - Tuin opfrissen - Regelmatige kleine tuinwerken (2) - Snoeien tuin - TUIN volledig OPSNOEIEN - Tuinonderhoud - Onderhoud tuin (5) - Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien - Tuin man gezocht om tuin terug op te knappen - Onderhoud tuin (4) - Tuinman - Tuin ertvelde (61) - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien - Hagen snoeien en dakgoten leegmaken (61) - Tuinwerk (10) - Tuinwerk (9) - onderhoud voortuin - onderhoud voortuin - Onderhoud voortuin - Hedge - Graag onkruid van voor en van achter uittreken - Klusjes in de tuin - onderhoud grote tuin (2) - onkruid manueel verwijderen (18) - lente-opknapbeurt (3) - haag scheren - Gras Maaien - Snoeien haag en boom - Handige tuinman gezocht om me wat te ondersteunenr - Haag en klimop snoeien - Snoeien van taxus Haag - Klimplant aan gevel snoeien - Vaste tuinman gezocht - Gazon maaien & gazonrand trimmen (3) - Tuinonderhoud - Onderhoud tuin - Tuinman - tuin en klusjesman - extra tuinman (4) - Tuinman - Haag snoeien - Ik zoek een tuinman die een haag kan snoeien - Beukenhouten, buxushagen en klimop snoeien. Ook af en toe een boom terug snoeien. Al het snoeiafval opruimen en afv - Onderhoud klein tuintje - gras maaien - Brandhout in kelder gooien. Rentrer bois dans cave - haag snoeien - gras maaien
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden