dierenoppas

Ontdek talentvolle petsitters bij jou in de buurt

Meer dan 11.490 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters

Petsitter in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (333 reviews)
Ik heb altijd dieren gehad en dit van groot tot klein (pony tot hamster), maar honden hebben steeds een speciaal plekje in mijn hart gehad. Onlangs hebben we onze 16,5 jarige hond laten inslapen, het gemis en verdriet is nog enorm maar ik mis een viervoeter in huis. Zoekt u opvang in familiale sfeer dan is uw hond van harte welkom bij ons. Hondenoppas aan huis is ook mogelijk indien gewenst. Passen bij u thuis kan perfect.
Petsitter in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
5/5 (322 reviews)
Ik maak graag grote wandelingen. Ik ga ook graag op andere plaatsen, niet altijd dezelfde route. Ik kijk ook wel naar de hond moest hij moe worden dan zal ik ook naar huis gaan.
Petsitter in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.96/5 (313 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend, moest het nodig zijn dan kan ik altijd wandelen met de hond. Dit is wel voornamelijk in het weekend. Ik beschik over een break dus de hond zit comfortabel in de achterzijde van de wagen. In het verleden ging ik regelmatig de hond van mijn broer of zuster halen om deze eens uit te laten in Bokrijk. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Petsitter in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (272 reviews)
Ik heb zelf 4 lieve katten thuis. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik heel veel ervaring heb met katten en neem graag de tijd om even met hen te spelen en te knuffelen. Ik hou ook enorm van honden, vroeger had ik steeds een fox terrier. Helaas ontbreekt me momenteel de tijd om zelf een hond in huis te hebben daarom ga ik dan ook met plezier wandelen met anderen hun hond.
Petsitter in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (141 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 4 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Petsitter in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (137 reviews)
Ik heb zelf 1 hond en 2 konijnen Die ik elke dag met veel liefde en tiewijding verzorg Ben een echte dierenvriend met het hart op de juiste plaats Mijn hond ras bordercollie vs mechelse herder is mijn steun en toeverlaat
Petsitter in Haaltert (9450) - Laura
Laura
Haaltert
4.99/5 (134 reviews)
Ik zorg met veel plezier voor je huisdieren wanneer het nodig zou zijn. Zelf heb ik geen huisdieren. Hierdoor kan je huisdier van alle aandacht genieten tijdens zijn / haar verblijf.
Petsitter in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (92 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Ik hou zowel van honden als van katten. Zelf heb ik thuis geen hond, enkele een kat. Ik heb geen kennis van hondenschool, dus enkel het wandelen is een optie voor mij. .
Petsitter in Asse (1730) - Katrien
Katrien
Asse
5/5 (81 reviews)
Ik heb zelf twee katten, drie konijnen, een gekko , 5 kippen, een hamster en een aquarium met vissen. Ik ga regelmatig petsitten op de dieren van vrienden tijdens hun vakantie. Ik heb ervaring met schildpadden, knaagdieren, honden, katten, geiten en paarden.
Petsitter in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (74 reviews)
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Petsitter in Keerbergen (3140) - John
John
Keerbergen
4.98/5 (65 reviews)
Graag kom ik bij mensen thuis om hun huisdier de aandacht te geven dat het verdient. Ik kom met alle plezier zeer vroeg of zeer laat. Niks is mij teveel!
Petsitter in Zwijndrecht (2070) - Olivier
Olivier
Zwijndrecht
4.87/5 (60 reviews)
Ik ben niet technisch opgeleid, maar ik klus wel eens graag. Een laminaat leggen, in de tuin werken, een badkamermeubel installeren, meubels in elkaar steken,... Allerlei klusjes waarvoor geen specialisten nodig zijn. Ik werk overdag maar avonden en weekends heb ik wel wat ruimte.
Petsitter in Appelterre-eichem (9400) - Wim
Wim
Appelterre-eichem
4.86/5 (58 reviews)
Graag kom ik oppassen op uw huisdier maar ik kan uw huisdier ook bij mij thuis oppassen als u dit wenst. Ik zelf heb heel wat huisdieren die ik met heel veel liefde verzorg. Hebt u graag dat ik een wandeling doe met uw viervoeter dan is dit geen probleem. Ook ben ik een papegaaienvriend en kan deze ook oppassen als u eens nood hebt aan vakantie. Vertrouw gerust op mij.
Petsitter in Melsbroek (1820) - Daniël
Daniël
Melsbroek
5/5 (58 reviews)
Hallo, als grote dierenvriend en grote kennis van verschillende dieren (honden, katten, kippen, paarden, geiten ,... en zelfs bijen) Kan je beroep op me doen om deze te verzorgen aan huis of op locatie zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie vakantie of uitstap.
Petsitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (56 reviews)
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice petsitter: geëvalueerd met 4.89 door 6.793 klanten

Populaire dienstaanvragen

petsitter België, dierenpension, tarief pet sitting, dierenoppas, dierenopvang aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een petsitter?


De kosten voor een petsitter kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Gemiddeld starten de tarieven voor petsitters vanaf €9-12/uur. Deze prijsklassen kunnen echter variëren op basis van locatie, de specifieke taken die de petsitter moet uitvoeren, het aantal huisdieren dat verzorgd moet worden, en de ervaring van de petsitter.

Het is belangrijk om de tarieven en de diensten van petsitters in jouw regio te vergelijken. Sommige petsitters bieden extra diensten, zoals het uitlaten van honden, het voeren van huisdieren, het verschonen van kattenbakken, en aandacht en speeltijd voor huisdieren.

De prijs kan ook afhangen van de duur van de dienst. Kortstondige zorg tijdens vakanties kan duurder zijn dan regelmatige dagelijkse zorg. Het is essentieel om de tarieven en de verwachtingen voor zorg en interactie met je huisdieren vooraf met de petsitter te bespreken om duidelijkheid te krijgen over de kosten.

Wat doet een petsitter?

Een petsitter is een professionele of particulier die tijdelijke zorg verleent aan huisdieren wanneer de eigenaar afwezig is. De taken van een petsitter kunnen variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van de huisdieren en de eigenaar. Over het algemeen omvatten de taken van een petsitter:

  1. Voeren en hydrateren: De petsitter zorgt ervoor dat de huisdieren op de juiste tijden worden gevoerd en dat ze altijd toegang hebben tot vers water.
  2. Uitlaten en beweging: Voor honden omvat dit het uitlaten, wandelen en spelen. Voor katten en andere huisdieren zorgt de petsitter voor stimulatie en beweging binnen of buiten hun kooien.
  3. Hygiëne: Dit omvat het verschonen van kattenbakken, het uitlaten van honden voor toiletbezoeken en algemene hygiënische zorg voor huisdieren.
  4. Medicatie: Als huisdieren medicatie nodig hebben, zorgt de petsitter ervoor dat ze de juiste doses op de juiste tijden krijgen.
  5. Aandacht en gezelschap: Petsitters geven huisdieren de nodige aandacht en genegenheid, wat vooral belangrijk is voor dieren die gevoelig zijn voor eenzaamheid.
  6. Huisbeveiliging: Naast het verzorgen van huisdieren, houden petsitters vaak ook een oogje in het zeil op het huis van de eigenaar, waaronder het verzorgen van de post, planten water geven en het beveiligen van de woning.
  7. Rapportage: Petsitters houden vaak een dagboek bij met informatie over de activiteiten en het gedrag van de huisdieren, zodat de eigenaar op de hoogte blijft van wat er tijdens hun afwezigheid gebeurt.

Het doel van een petsitter is om te zorgen voor het welzijn van huisdieren en de eigenaar gemoedsrust te bieden terwijl ze weg zijn. De specifieke taken en verantwoordelijkheden van een petsitter worden meestal vooraf besproken en vastgelegd in een overeenkomst tussen de petsitter en de eigenaar.

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden