Ring Twice

Ontdek talentvolle petsitters bij jou in de buurt

Meer dan 6.389 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters

Sandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (259 reviews)
Ik heb altijd dieren gehad en dit van groot tot klein (pony tot hamster). Maar honden hebben steeds een speciaal plekje in mijn hart gehad. Onlangs hebben we onze 16,5 jarige hond laten inslapen, het gemis en verdriet is nog enorm maar ik mis een viervoeter in huis. Zoekt u opvang in familiale sfeer dan is uw hond van harte welkom bij ons. Indien gewenst passen wij ook bij u thuis op.
Yvan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Erembodegem (9320) - Yvan
Yvan
Erembodegem
4.68/5 (31 reviews)
Ik gou veel van dieren of nu gaat over honden of katten het maakt mij niet uit ik ga Graag gaan wandelen all een niet in de regen laat iets weten of Julie in mijn diensten zijn geintreseerd
John is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Deurne (2100) - John
John
Deurne
5/5 (26 reviews)
Graag kom ik bij mensen thuis om hun huisdier de aandacht te geven wat het verdiend,ik kom met alle plezier zeer vroeg of zeer laat niks is mij teveel
Greg is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Bertem (3060) - Greg
Greg
Bertem
5/5 (12 reviews)
Heb zelf 2 honden en vindt het dolfijn om er mee te wandelen. Vind het zelf ook belangrijk dat een Hond ook een wandeling kan maken. Ik kan ook op u hond passen als u 1a2 dagen weg moet. Mvg greg
Axelle is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Grimbergen (1850) - Axelle
Axelle
Grimbergen
5/5 (11 reviews)
Goedemorgen Mijn naam is Axelle en ik ben 19 jaar oud. Ik ben een tweetalige student en ik hou van dieren. Ik hoop je te leren kennen en ik wens je een hele goede dag. Met vriendelijke groeten Axelle
Shirley is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Lichtervelde (8810) - Shirley
Shirley
Lichtervelde
5/5 (9 reviews)
Ik wandel heel graag en zeker met jullie hond ook. Ze genieten daarvan. Eens buiten frisse lucht dat doe wonderen. Ik wil gerust met jullie honden naar de bos gaan wandelen.
Petsitter in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
5/5 (170 reviews)
Ik maak graag grote wandelingen. Ik ga ook graag op andere plaatsen, niet altijd dezelfde route. Ik kijk ook wel naar de hond moest hij moe worden dan zal ik ook naar huis gaan.
Petsitter in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.94/5 (141 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend, moest het nodig zijn dan kan ik altijd een wandeling gaan doen met de hond. Dit is wel voornamelijk in het weekend. Ik beschik over een break dus de hond zit comfortabel in de achterzijde van de wagen. In het verleden ging ik regelmatig de hond van mijn broer of zuster halen om deze eens uit te laten in Bokrijk.
Petsitter in Haaltert (9450) - Laura
Laura
Haaltert
4.99/5 (97 reviews)
Ik zorg met veel plezier voor je huisdieren wanneer het nodig zou zijn. Zelf heb ik geen huisdieren. Hierdoor kan je huisdier van alle aandacht genieten tijdens zijn / haar verblijf.
Petsitter in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (85 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Ik hou zowel van honden als van katten. Zelf heb ik thuis geen hond, enkele een kat. Ik heb geen kennis van hondenschool, dus enkel het wandelen is een optie voor mij. .
Petsitter in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.89/5 (74 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 2 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Petsitter in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (72 reviews)
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Petsitter in Melsbroek (1820) - Daniël
Daniël
Melsbroek
5/5 (57 reviews)
Hallo, als grote dierenvriend en grote kennis van verschillende dieren (honden, katten, kippen, paarden, geiten ,... en zelfs bijen) Kan je beroep op me doen om deze te verzorgen aan huis of op locatie zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie vakantie of uitstap.
Petsitter in Appelterre-eichem (9400) - Wim
Wim
Appelterre-eichem
4.92/5 (53 reviews)
Graag kom ik oppassen op uw huisdier maar ik kan uw huisdier ook bij mij thuis oppassen als u dit wenst. Ik zelf heb heel wat huisdieren die ik met heel veel liefde verzorg. Hebt u graag dat ik een wandeling doe met uw viervoeter dan is dit geen probleem. Ook ben ik een papegaaienvriend en kan deze ook oppassen als u eens nood hebt aan vakantie. Vertrouw gerust op mij.
Petsitter in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.98/5 (52 reviews)
Ik heb zelf 1 hond en 2 konijnen Die ik elke dag met veel liefde en tiewijding verzorg Ben een echte dierenvriend met het hart op de juiste plaats Mijn hond ras bordercollie vs mechelse herder is mijn steun en toeverlaat
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Marie-catharine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice petsitter: geëvalueerd met 4.89 door 3.473 klanten

Populaire dienstaanvragen

petsitter België, dierenpension, tarief pet sitting, dierenoppas, dierenopvang aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen dierenoppas

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting

Vaste hondensit - Schotse herder borstelen en kitten aan oren verwijderen - Ochtendwandeling en beetje opvoeding - Oppas vr hondenpup 4maanden omwille van trouwfeest - Oppas - dogsitting/walking - Cara zoekt wandelmaatje (79) - Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (94) - Garde chien/Hondenoppas 27-31 jan - Hondenoppas voor 1 dag - Petsitter gevraagd in de buurt van Wondelgem - bezoek aan huis hond - Oppas aan huis 1x per dag - Dogsitting - hondenuitlaat (18) - Oppas gezocht voor Poofy van 4 april tem 15 april - Kattenoppas - Oppas gezocht - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Wassen & knippen v kruising tussen windhond & retriever - Ik zoek een oppas voor men hond - Opvang van onze hond Noah van 19 maart 2022 tot en met zondag 27 maart 2022 - Zorg voor katten & kippen bij afwezigheid - Cavalier hondje haren kort scheren - Opvang voor 2 jonge katten voor ongeveer 14 dagen in juli - Opvang van 2 jonge katten in juli - petsitter koksijde - Schilderen - Korte wandeling rond de middag - 2X /dag eten geven aan katten,kattenbak verschonen - Ik zoek petsitter voor onze Beagle - Dogsitter gezocht - Hondenopvang 11/07/'22 tot 05/08/'22 - Hondensitter - Cara zoekt wandelmaatje (78) - Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (93) - Trimmen 2 honden - Oppassen van hond - vakantie opvang - (vakantie)oppas voor Labradoodle Fons - Catsitter gezocht - Een klein baantje in het weekend - trimmen en nagels knippen - Cara zoekt wandelmaatje (77) - Hondenoppas gezocht (16) - Wandelen met weimeramer van 6 maanden - Onze poes komen voeren tijdens onze vakantie - Vaste hondenoppas op dinsdag en donderdag gezocht - Opvang 2 manden voor een hondje - Oppas voor labrador +/- 2 x per week - Hond plukken - Wandelen met hond - Is it possible to find a dog sitter who comes home 4 times a week for 8 hours?
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden