dierenoppas

Ontdek talentvolle petsitters bij jou in de buurt

Meer dan 4.734 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters

Petsitter in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
5/5 (322 reviews)
Ik ben verantwoordelijk en ook iemand waar je op kan rekenen. Ik ben flexibel en lief. Ik ga graag grote wandelingen maken en speel met de dieren . Ik ben ook discreet.
Petsitter in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (147 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 4 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Petsitter in Brustem (3800) - Yves
Yves
Brustem
4.99/5 (136 reviews)
Ik werk als vrijwilliger in het dierenasiel in Sint-Truiden waar ik in de hondenafdeling werk, poetsen hokken, honden verzorgen, wassen, kammen en ook geef ik training aan de honden. Ik hou enorm van honden. In de periode van maart tot november doe ik tuinonderhoud en van november tot maart probeer ik andere dingen te doen om dat gat op te vullen, ook doe ik verfwerkjes. Mvg Yves
Petsitter in Rumst (2840) - Jonathan
Jonathan
Rumst
4.82/5 (72 reviews)
Zelf altijd opgegroeid met dieren in en rond het huis , wie niet van dieren houd houd niet van mensen , ga je op vakante en moet je huisdier gezelschap / opvang hebben in zijn eigen omgeving. Dan mag u altijd beroep doen op mij
Petsitter in Wuustwezel (2990) - Leen
Leen
Wuustwezel
5/5 (57 reviews)
Met plezier kom ik oppassen bij jou thuis. Ik ben een gróte honden-en kattenliefhebber, maar heb ook konijnen, kippen, cavia's en een Griekse landschildpad thuis. Ervaring met paarden heb ik ook. Ik werkte eerder in een opvangcentrum voor Wilde dieren en een asiel.
Petsitter in Deurne (2100) - Kevin
Kevin
Deurne
5/5 (40 reviews)
Wij zijn zelf 2 dierenliefhebbers met een geadopteerde Engelse Bulldog met verlatingsangst en weten dus maar al te goed hoe belangrijk een goede (dag)opvang kan zijn in verschillende situaties. Onze eigen hond (6j, teef) is rustig en ontspannen, zolang de andere partij niet al te druk is. Een eerste (vrijblijvende) kennismaking en ervaring is een must en in overleg af te spreken.
Petsitter in Bree (3960) - Robin
Robin
Bree
4.92/5 (38 reviews)
Vroeger hebben we thuis een boerderij gehad dus heb reeds ervaring in allerlei dieren, ook hadden we enkele boerderij katten. Verder heb ik ook nog ervaring met groot vee.
Petsitter in Diksmuide (8600) - Peter
Peter
Diksmuide
4.92/5 (36 reviews)
Ik bezit zelf enkele dieren die de nodige verzorging vragen en deze kunnen niet of bijna niet verplaatst worden omdat deze speciaal vervoer vragen Ga dan maar op reis als je zulke dieren hebt en niemand die in de buurt is om ze eten te geven en ook nog een oog heeft voor eventuele verwondingen of ongemakken bij de dieren
Petsitter in Damme (8340) - Emiel
Emiel
Damme
4.97/5 (34 reviews)
Heb zelf altijd veel huisdieren gehad thuis (honden, katten). Ben een grote dierenvriend. Mijn huis heeft een grote tuin waar honden zich zeker kunnen uitleven, ik woon dicht bij mooie wandelroutes dus kan ook toffe wandelingen maken!
Petsitter in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Expérience avec mes chiens et chats. Je les garde chez vous ou chez moi (chiens, les chats c'est impossible) , promenades, nourriture etc. (Oostende en omgeving).Ik spreek ook vlaams, duits en engels.
Petsitter in Kwaadmechelen (3945) - Femke
Femke
Kwaadmechelen
4.91/5 (32 reviews)
Wil je die vakantie maar weet je geen blijf met je huisdier? Wil je een weekendje weg maar honden zijn niet toegelaten in het verblijf? Ik ben de geschikte persoon om je diertjes op te vangen in huiselijke kring terwijl jij geniet van een welverdiende vakantie. Wil je die welverdiende vakantie? Prijs is te onderhandelen bij verblijf hier in huis.
Petsitter in Keerbergen (3140) - Kurt
Kurt Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Keerbergen
4.97/5 (31 reviews)
Heb zelf nog geen ervaring gehad in het oppassen van honden, maar kan steeds goed overweg met honden. Het voordeel is dat ik er geen bang van heb omdat ik van hier thuis ervaring heb met honden van verschillende rassen.
Petsitter in Peer (3990) - Kristine
Kristine
Peer
5/5 (30 reviews)
Als je op vakantie gaat en je huis niet graag onbeheerd achter laat wil ik bij u alles tiptop in orde houden. Graag zorg ik ook voor je dieren zodat ze in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven.
Petsitter in Desteldonk (9042) - Charlotte
Charlotte
Desteldonk
4.93/5 (28 reviews)
Zelf heb ik katten en bij mijn moeder honden die ik goed verzorg en elke dag alles voor geef zonder er iets terug voor te krijgen. De liefde van dieren is zo dankbaar
Petsitter in Erembodegem (9320) - Renelieta
Renelieta
Erembodegem
5/5 (28 reviews)
Where I come from we really had a lot of animals, mostly small one, at home or at the farm, so I would love to take care of your sweet pets here for you...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice petsitter: geëvalueerd met 4.9 door 2.729 klanten

Populaire dienstaanvragen

petsitter België, dierenpension, tarief pet sitting, dierenoppas, dierenopvang aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een petsitter?


De kosten voor een petsitter kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Gemiddeld starten de tarieven voor petsitters vanaf €9-12/uur. Deze prijsklassen kunnen echter variëren op basis van locatie, de specifieke taken die de petsitter moet uitvoeren, het aantal huisdieren dat verzorgd moet worden, en de ervaring van de petsitter.

Het is belangrijk om de tarieven en de diensten van petsitters in jouw regio te vergelijken. Sommige petsitters bieden extra diensten, zoals het uitlaten van honden, het voeren van huisdieren, het verschonen van kattenbakken, en aandacht en speeltijd voor huisdieren.

De prijs kan ook afhangen van de duur van de dienst. Kortstondige zorg tijdens vakanties kan duurder zijn dan regelmatige dagelijkse zorg. Het is essentieel om de tarieven en de verwachtingen voor zorg en interactie met je huisdieren vooraf met de petsitter te bespreken om duidelijkheid te krijgen over de kosten.

Wat doet een petsitter?

Een petsitter is een professionele of particulier die tijdelijke zorg verleent aan huisdieren wanneer de eigenaar afwezig is. De taken van een petsitter kunnen variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van de huisdieren en de eigenaar. Over het algemeen omvatten de taken van een petsitter:

  1. Voeren en hydrateren: De petsitter zorgt ervoor dat de huisdieren op de juiste tijden worden gevoerd en dat ze altijd toegang hebben tot vers water.
  2. Uitlaten en beweging: Voor honden omvat dit het uitlaten, wandelen en spelen. Voor katten en andere huisdieren zorgt de petsitter voor stimulatie en beweging binnen of buiten hun kooien.
  3. Hygiëne: Dit omvat het verschonen van kattenbakken, het uitlaten van honden voor toiletbezoeken en algemene hygiënische zorg voor huisdieren.
  4. Medicatie: Als huisdieren medicatie nodig hebben, zorgt de petsitter ervoor dat ze de juiste doses op de juiste tijden krijgen.
  5. Aandacht en gezelschap: Petsitters geven huisdieren de nodige aandacht en genegenheid, wat vooral belangrijk is voor dieren die gevoelig zijn voor eenzaamheid.
  6. Huisbeveiliging: Naast het verzorgen van huisdieren, houden petsitters vaak ook een oogje in het zeil op het huis van de eigenaar, waaronder het verzorgen van de post, planten water geven en het beveiligen van de woning.
  7. Rapportage: Petsitters houden vaak een dagboek bij met informatie over de activiteiten en het gedrag van de huisdieren, zodat de eigenaar op de hoogte blijft van wat er tijdens hun afwezigheid gebeurt.

Het doel van een petsitter is om te zorgen voor het welzijn van huisdieren en de eigenaar gemoedsrust te bieden terwijl ze weg zijn. De specifieke taken en verantwoordelijkheden van een petsitter worden meestal vooraf besproken en vastgelegd in een overeenkomst tussen de petsitter en de eigenaar.

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden