5.704 petsitters in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
4.98/5 · 249 reviews
2050 Antwerpen
Ik heb altijd dieren gehad en dit van groot tot klein (pony tot hamster). Maar honden hebben steeds een speciaal plekje in mijn hart gehad. Onlangs hebben we onze 16,5 jarige hond laten inslapen, het gemis en verdriet is nog enorm maar ik mis een viervoeter in huis. Zoekt u opvang in familiale sfeer dan is uw hond van harte welkom bij ons. Indien gewenst passen wij ook bij u thuis op.
Petsitter in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
4.94/5 · 140 reviews
3520 Zonhoven
Ik ben een echte dierenvriend, moest het nodig zijn dan kan ik altijd een wandeling gaan doen met de hond. Dit is wel voornamelijk in het weekend. Ik beschik over een break dus de hond zit comfortabel in de achterzijde van de wagen. In het verleden ging ik regelmatig de hond van mijn broer of zuster halen om deze eens uit te laten in Bokrijk.
Petsitter in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 130 reviews
2840 Rumst
Ik maak graag grote wandelingen. Ik ga ook graag op andere plaatsen, niet altijd dezelfde route. Ik kijk ook wel naar de hond moest hij moe worden dan zal ik ook naar huis gaan.
Petsitter in Haaltert (9450) - Laura
Laura
4.99/5 · 96 reviews
9450 Haaltert
Ik zorg met veel plezier voor je huisdieren wanneer het nodig zou zijn. Zelf heb ik geen huisdieren. Hierdoor kan je huisdier van alle aandacht genieten tijdens zijn / haar verblijf.
Petsitter in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
5/5 · 85 reviews
9940 Evergem
Ik ben een grote dierenvriend. Ik hou zowel van honden als van katten. Zelf heb ik thuis geen hond, enkele een kat. Ik heb geen kennis van hondenschool, dus enkel het wandelen is een optie voor mij. .
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
5/5 · 78 reviews
9100 Nieuwkerken-waas
Petsitter in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
4.89/5 · 72 reviews
9800 Deinze
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 2 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Petsitter in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 71 reviews
2900 Schoten
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Petsitter in Melsbroek (1820) - Daniël
Daniël
5/5 · 56 reviews
1820 Melsbroek
Hallo, als grote dierenvriend en grote kennis van verschillende dieren (honden, katten, kippen, paarden, geiten ,... en zelfs bijen) Kan je beroep op me doen om deze te verzorgen aan huis of op locatie zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie vakantie of uitstap.
Petsitter in Appelterre-eichem (9400) - Wim
Wim
5/5 · 52 reviews
9400 Appelterre-eichem
Graag kom ik oppassen op uw huisdier maar ik kan uw huisdier ook bij mij thuis oppassen als u dit wenst. Ik zelf heb heel wat huisdieren die ik met heel veel liefde verzorg. Hebt u graag dat ik een wandeling doe met uw viervoeter dan is dit geen probleem. Ook ben ik een papegaaienvriend en kan deze ook oppassen als u eens nood hebt aan vakantie. Vertrouw gerust op mij.
Petsitter in Mortsel (2640) - Dave
Dave
4.9/5 · 49 reviews
2640 Mortsel
Ik ben chauffeur van beroep werk dagelijks van 7u tot ... en nadien nog tijd en zin om mensen te helpen met klussen of op je huisdier letten of uitlaten , voederen enz
Petsitter in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
4.98/5 · 47 reviews
2800 Mechelen
ik ben een person met grote liefde naar dieren, graag vertrouwelijk iemaand dat met u hondje kan wandelen, geen probleem ik doe het heel graag. groeten en tot ziens.
Petsitter in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis en doe aan meubelstofferen. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik heb ook een groot hart voor dieren. Zelf heb ik een hond en kan daardoor goed overweg met dieren. U kan op mij rekenen om goed te zorgen voor uw trouwe viervoeter!
Petsitter in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
5/5 · 41 reviews
9200 Dendermonde
Hallo ,ik ben Marijke en heb altijd al honden gehad . Deze moment hebben we een Schotse collier. Meestel hadden we grote honden en heb er dan ook zelfden schrik van .Graag ga ik met jullie hond gaan wandelen ,goed voor zijn en mijn gezondheid. Uiteraard kan het baasje ook gezellig mee . Hopelijk tot ziens
Petsitter in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
4.48/5 · 40 reviews
8400 Oostende
Ik ben opgegroeid tussen de dieren, en ben een grote dierenvriend, dus ik wil gerust petsitten , de hond uitlaten, de katten verzorgen, de honden in bad knippen, terwijl u afwezig bent, neem ik gerust de verzorging en alles wat het dier nodig heeft op mij

Ring Twice petsitter: geëvalueerd met 4.89 door 3.269 klanten

Populaire dienstaanvragen: petsitter België, dierenpension, tarief pet sitting, dierenoppas, dierenopvang aan huis,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen dierenoppas

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting

Vaste oppas gezocht - Opvang voor maandag en vrijdag van 15u tot 20u - Oppas voor deense dog aan huis - Oppas puppy - vakantie opvang voor remko en lady - Hondenoppas gezocht van 6-10 november - Opvang vakantie - Uitlaten, middagwandeling oudere labrador (56) - Oppas cavalier 2 jaar oud - Oppas bij de puppy thuis te Boom - Harken - Hondenwandeling in de voormiddag - Oppas voor mijn twee honden - Dierenverzorging - hondenuitlaat (8) - Vakantie opvang augustus 2022 - Oppas voor labrador pup 18 olt - Kappersbeurt Amerikaans Cockertje - Oppas puppy - Hondenwandeling - Hondenoppas gezocht voor mijn naakthondje - Dieren - Wandelen met de hond - Catsitting voor 3 katten (Gent) - Gewenning grote hond - 's morgens rond half 8 mijn 3 klleine honden uitln - Wandelen Grote Zwitser Halloweenweekend - hondentrimmer voor 3 hondjes - Huisbezoek - Iemand met ervaring - Opvang voor Pixie - Offerte 2 weken - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (20) - Opvang dinsdag 19 oktober - Dogsitter voor een weekend - Border collies - Huisbezoek voor lieve kat. - Oppasser voor onze hond - Oppas voor de namiddag - Opvang voor Luca voor vakanties - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (19) - Oppas voor Cocker Spaniel op vrijdagavond 22 oktober - Dagelijkse wandeling met Baron (26) - Grote wandeling met de hond op woe en vrij. (23) - hondenoppas - Hondenoppas voor trouwfeest - Dierenvriend gezocht - wandelen met puppy Balaytje - honden uitkammen - Wandelen met hond - Oppas voor onze twee lieve honden. - Oppas voor onze hond - Opvang puppy gezocht - hondenopvang - Wandelen met jou hond
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden