dierenoppas

Ontdek talentvolle petsitters bij jou in de buurt

Meer dan 10.525 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters

Petsitter in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
5/5 (322 reviews)
Ik maak graag grote wandelingen. Ik ga ook graag op andere plaatsen, niet altijd dezelfde route. Ik kijk ook wel naar de hond moest hij moe worden dan zal ik ook naar huis gaan.
Petsitter in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (315 reviews)
Ik heb altijd dieren gehad en dit van groot tot klein (pony tot hamster), maar honden hebben steeds een speciaal plekje in mijn hart gehad. Onlangs hebben we onze 16,5 jarige hond laten inslapen, het gemis en verdriet is nog enorm maar ik mis een viervoeter in huis. Zoekt u opvang in familiale sfeer dan is uw hond van harte welkom bij ons. Hondenoppas aan huis is ook mogelijk indien gewenst. Passen bij u thuis kan perfect.
Petsitter in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.96/5 (269 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend, moest het nodig zijn dan kan ik altijd wandelen met de hond. Dit is wel voornamelijk in het weekend. Ik beschik over een break dus de hond zit comfortabel in de achterzijde van de wagen. In het verleden ging ik regelmatig de hond van mijn broer of zuster halen om deze eens uit te laten in Bokrijk. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Petsitter in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (268 reviews)
Ik heb zelf 4 lieve katten thuis. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik heel veel ervaring heb met katten en neem graag de tijd om even met hen te spelen en te knuffelen. Ik hou ook enorm van honden, vroeger had ik steeds een fox terrier. Helaas ontbreekt me momenteel de tijd om zelf een hond in huis te hebben daarom ga ik dan ook met plezier wandelen met anderen hun hond.
Petsitter in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.92/5 (131 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 2 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Petsitter in Haaltert (9450) - Laura
Laura
Haaltert
4.99/5 (130 reviews)
Ik zorg met veel plezier voor je huisdieren wanneer het nodig zou zijn. Zelf heb ik geen huisdieren. Hierdoor kan je huisdier van alle aandacht genieten tijdens zijn / haar verblijf.
Petsitter in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.98/5 (120 reviews)
Ik heb zelf 1 hond en 2 konijnen Die ik elke dag met veel liefde en tiewijding verzorg Ben een echte dierenvriend met het hart op de juiste plaats Mijn hond ras bordercollie vs mechelse herder is mijn steun en toeverlaat
Petsitter in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (89 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Ik hou zowel van honden als van katten. Zelf heb ik thuis geen hond, enkele een kat. Ik heb geen kennis van hondenschool, dus enkel het wandelen is een optie voor mij. .
Petsitter in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.92/5 (74 reviews)
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Petsitter in Asse (1730) - Katrien
Katrien
Asse
5/5 (72 reviews)
Ik heb zelf twee katten, drie konijnen, een gekko , 5 kippen, een hamster en een aquarium met vissen. Ik ga regelmatig petsitten op de dieren van vrienden tijdens hun vakantie. Ik heb ervaring met schildpadden, knaagdieren, honden, katten, geiten en paarden.
Petsitter in Keerbergen (3140) - John
John
Keerbergen
4.98/5 (64 reviews)
Graag kom ik bij mensen thuis om hun huisdier de aandacht te geven dat het verdient. Ik kom met alle plezier zeer vroeg of zeer laat. Niks is mij teveel!
Petsitter in Appelterre-eichem (9400) - Wim
Wim
Appelterre-eichem
4.86/5 (58 reviews)
Graag kom ik oppassen op uw huisdier maar ik kan uw huisdier ook bij mij thuis oppassen als u dit wenst. Ik zelf heb heel wat huisdieren die ik met heel veel liefde verzorg. Hebt u graag dat ik een wandeling doe met uw viervoeter dan is dit geen probleem. Ook ben ik een papegaaienvriend en kan deze ook oppassen als u eens nood hebt aan vakantie. Vertrouw gerust op mij.
Petsitter in Melsbroek (1820) - Daniël
Daniël
Melsbroek
5/5 (58 reviews)
Hallo, als grote dierenvriend en grote kennis van verschillende dieren (honden, katten, kippen, paarden, geiten ,... en zelfs bijen) Kan je beroep op me doen om deze te verzorgen aan huis of op locatie zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie vakantie of uitstap.
Petsitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (55 reviews)
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad, hamsters, katten, waterschildpadden,.. Ik hou ervan om ze aandacht te geven en om ermee bezig te zijn. Ik zou super graag op jullie hondjes of katten willen passen!
Petsitter in Zwijndrecht (2070) - Olivier
Olivier
Zwijndrecht
4.87/5 (54 reviews)
Ik ben niet technisch opgeleid, maar ik klus wel eens graag. Een laminaat leggen, in de tuin werken, een badkamermeubel installeren, meubels in elkaar steken,... Allerlei klusjes waarvoor geen specialisten nodig zijn. Ik werk overdag maar avonden en weekends heb ik wel wat ruimte.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het is gemakkelijk om in contact te komen met betrouwbare mensen voor een bepaalde dienst ; de betaling is gemakkelijk uit te voeren ; ”
Annabelle
“ Enorm tevreden. Met een gerust gevoel een paar dagen weggeweest. Iedere dag een update van thuis en een foto. Een echte aanrader! ”
Freya
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice petsitter: geëvalueerd met 4.89 door 5.893 klanten

Populaire dienstaanvragen

petsitter België, dierenpension, tarief pet sitting, dierenoppas, dierenopvang aan huis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden