Ring Twice

Ontdek talentvolle petsitters bij jou in de buurt

Meer dan 6.049 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters

Petsitter in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
4.98/5 · 252 reviews
2050 Antwerpen
Ik heb altijd dieren gehad en dit van groot tot klein (pony tot hamster). Maar honden hebben steeds een speciaal plekje in mijn hart gehad. Onlangs hebben we onze 16,5 jarige hond laten inslapen, het gemis en verdriet is nog enorm maar ik mis een viervoeter in huis. Zoekt u opvang in familiale sfeer dan is uw hond van harte welkom bij ons. Indien gewenst passen wij ook bij u thuis op.
Petsitter in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 150 reviews
2840 Rumst
Ik maak graag grote wandelingen. Ik ga ook graag op andere plaatsen, niet altijd dezelfde route. Ik kijk ook wel naar de hond moest hij moe worden dan zal ik ook naar huis gaan.
Petsitter in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
4.94/5 · 140 reviews
3520 Zonhoven
Ik ben een echte dierenvriend, moest het nodig zijn dan kan ik altijd een wandeling gaan doen met de hond. Dit is wel voornamelijk in het weekend. Ik beschik over een break dus de hond zit comfortabel in de achterzijde van de wagen. In het verleden ging ik regelmatig de hond van mijn broer of zuster halen om deze eens uit te laten in Bokrijk.
Petsitter in Haaltert (9450) - Laura
Laura
4.99/5 · 97 reviews
9450 Haaltert
Ik zorg met veel plezier voor je huisdieren wanneer het nodig zou zijn. Zelf heb ik geen huisdieren. Hierdoor kan je huisdier van alle aandacht genieten tijdens zijn / haar verblijf.
Petsitter in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
5/5 · 85 reviews
9940 Evergem
Ik ben een grote dierenvriend. Ik hou zowel van honden als van katten. Zelf heb ik thuis geen hond, enkele een kat. Ik heb geen kennis van hondenschool, dus enkel het wandelen is een optie voor mij. .
Petsitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Jan
Jan
5/5 · 79 reviews
9100 Nieuwkerken-waas
Petsitter in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
4.89/5 · 73 reviews
9800 Deinze
Hallo, Ik ben Ruben en ben een echte dierenvriend. Thuis hebben wij 2 katten, maar ik ga regelmatig gaan wandelen met honden of thuis op de diertjes gaan passen.
Petsitter in Schoten (2900) - Davy
Davy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 71 reviews
2900 Schoten
verschillende honden gehad zelf nu met alleen te wonen en veel weg en werken onmogelijk ene te houden maar daarom zeker niet minder dierenvriend dus als je wil kan ik met jullie huisdier gaan wandelen of er thuis opletten of zelfs hem komen halen en er mee wandelen gaan of zelfs enkele uurtjes op appartement bij mij houden
Petsitter in Melsbroek (1820) - Daniël
Daniël
5/5 · 57 reviews
1820 Melsbroek
Hallo, als grote dierenvriend en grote kennis van verschillende dieren (honden, katten, kippen, paarden, geiten ,... en zelfs bijen) Kan je beroep op me doen om deze te verzorgen aan huis of op locatie zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie vakantie of uitstap.
Petsitter in Appelterre-eichem (9400) - Wim
Wim
4.92/5 · 53 reviews
9400 Appelterre-eichem
Graag kom ik oppassen op uw huisdier maar ik kan uw huisdier ook bij mij thuis oppassen als u dit wenst. Ik zelf heb heel wat huisdieren die ik met heel veel liefde verzorg. Hebt u graag dat ik een wandeling doe met uw viervoeter dan is dit geen probleem. Ook ben ik een papegaaienvriend en kan deze ook oppassen als u eens nood hebt aan vakantie. Vertrouw gerust op mij.
Petsitter in Mortsel (2640) - Dave
Dave
4.9/5 · 49 reviews
2640 Mortsel
Ik ben chauffeur van beroep werk dagelijks van 7u tot ... en nadien nog tijd en zin om mensen te helpen met klussen of op je huisdier letten of uitlaten , voederen enz
Petsitter in Mechelen (2800) - Baghdasaryan
Baghdasaryan
4.98/5 · 47 reviews
2800 Mechelen
ik ben een person met grote liefde naar dieren, graag vertrouwelijk iemaand dat met u hondje kan wandelen, geen probleem ik doe het heel graag. groeten en tot ziens.
Petsitter in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
4.98/5 · 46 reviews
2830 Blaasveld
Ik heb zelf 1 hond en 2 konijnen Die ik elke dag met veel liefde en tiewijding verzorg Ben een echte dierenvriend met het hart op de juiste plaats Mijn hond ras bordercollie vs mechelse herder is mijn steun en toeverlaat
Petsitter in Dendermonde (9200) - Marijke
Marijke
5/5 · 42 reviews
9200 Dendermonde
Hallo ,ik ben Marijke en heb altijd al honden gehad . Deze moment hebben we een Schotse collier. Meestel hadden we grote honden en heb er dan ook zelfden schrik van .Graag ga ik met jullie hond gaan wandelen ,goed voor zijn en mijn gezondheid. Uiteraard kan het baasje ook gezellig mee . Hopelijk tot ziens
Petsitter in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis en doe aan meubelstofferen. Ik zou graag wat bijverdienen met uiteenlopende jobs. Ik werk graag met mensen, maar ik heb ook een groot hart voor dieren. Zelf heb ik een hond en kan daardoor goed overweg met dieren. U kan op mij rekenen om goed te zorgen voor uw trouwe viervoeter!

Ring Twice petsitter: geëvalueerd met 4.89 door 3.443 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

petsitter België, dierenpension, tarief pet sitting, dierenoppas, dierenopvang aan huis,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Kattenoppas aan huis
Thomas raadt Aniek aan Aniek
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Frans raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Lisa raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen dierenoppas

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting

Dagelijkse wandeling met Baron (29) - Grote wandeling met de hond op woe en vrij. (25) - Met 3 kleine hondjes gaan wandelen - Op zoek naar doggy daycare 1 à 2x per week - Cara zoekt wandelmaatje (63) - Hondenoppas gezocht (10) - Hondenopvang - Oppas tijdens vakantie - Hondenkapsalon aan huis - pups uitlaten - hondenkapster - Oppas vaan 23/12 tot 26/12 voor sushi de poes. - trimbeurt lucky - Dieren - Hondenverzorging - Gezocht : sportief persoon om te joggen met Mira - Mijn puppy in de dag op wandeling nemen - 2 yorkshires - Hondenwandelaar(ster) - Hondentrimster - Opvang kitten - Oppas voor Golden Retriever voor 1 nachtje - Dierenoppas 4/12 op 5/12 - Uitlaten - Hond - instellen mac en onze twee gsm - oppas 4 kleine gonden - Cara zoekt wandelmaatje (62) - voederen van kat - Oppas voor hond in wildert - Woning onbewoonbaar nu moeten mijn honden weg ze zitten in een dieren asiel - Knippen, scheren van een dwergshnauzer - Hondentrimmer - Oppas elke werk dag voor husky - Opvang voor Duitse staander, huiselijke hond - zoek een oppas voor mijn 2 honden - Hondentrimster aan huis - Informatief als we op skireis gaan of groot verlof in de zomer. Bezoek Maine Coonbij ons thuis 1 A 2 x per dag een - Oppas voor Majlo (spreek uit als Mailo) - Cara zoekt wandelmaatje (61) - samen wandelen in de scheldemeersen - Hondenoppas gezocht (9) - OPPAS HOND - 24u opvang gedurende 1 week wegens vakantie - wandelen met 3 jarige border collie, met veel stress (37) - opvang van 30/12 tot 3/1/2022 - haar knippen - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Bronco - Cara zoekt wandelmaatje (60) - Gaan wandelen met senior hond - Oppas voor onze middelgrote hond - 1 poes die af en toe wat aandacht nodig heeft - bezoekje aan mijn honden - Tijdens vakantie dagelijks huisbezoek voor 2 poezen eten te geven en kattenbak te reinigen - Hond trimmen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden