Ring Twice

Hulp voor tuinonderhoud in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuiniers in de buurt van Mechelen

Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.72/5 (29 reviews)
Met een jarenlange ervaring in de IT sector kan ik zeer uiteenlopende pc problemen helpen op te lossen, zowel software als hardware. Mijn huidige IT job vereist dat ik steeds van de laatste technologie op de hoogte moet blijven, ook door mijn hobby ben ik vaak met PC's bezig en blijf ik op de hooge. Ik volgde ook een opleiding Schrijnwerkerij en hou er van in de tuin te werken.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.85/5 (20 reviews)
Marc,vervroegd pensioen, electromechanica, rijbewijs CE( geen code 95)vrachtwagenkennis,kleine laswerken,electriciteit, tuinonderhoud. Geen nachtwerk...
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Pieterjan
Pieterjan
Mechelen
4.83/5 (6 reviews)
Hallo ik ben Pieterjan. Ik kan u helpen met uw tuin te onderhouden. Gazon maaien, verticuteren en bemesten. Planten en bomen snoeien. Haag snoeien. Beschik over eigen materiaal. Groenafval kan afgevoerd worden. Ook kleine klussen in de tuin, kleine tuinaanlegwerken en afsluitingen zijn mogelijk. Verder kan ik u ook helpen met allerlei schilderwerken.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (5 reviews)
Ik heb 11 jaar ervaring als zelfstandige zaakvoerder van een tuinbedrijf. Nu werk ik als bediende en in bijberoep doe ik tuinwerken. Ik heb rijbewijs BE (dus kan met grote kar rijden). Specialiteiten: Snoeien, bomen vellen, gras maaien, verticuteren, bladeren opkuisen, afval wegvoeren,etc. Eventueel ook mogelijk voor andere klussen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
Mechelen
4.8/5 (5 reviews)
Hallo, een aannemer heeft mijn huis laten instorten en is failliet verklaard met. Alle gevolgen vandien. Ben een bekwaam. Iemand handig en. Correct. Zoek dus een manier om geld bij te verdienen. Wie kan mij helpen Grts
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Elke
Elke
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Mijn naam is Elke, een alleenstaande mama van 2jongens, hierdoor heb ik wel wat vrije tijd. Ik heb veel ervaring als tuinhulp, en werk dus enkel als 2de persoon bij grotere tuinwerken. Ik zie zelf het werk en moet niet constant aangestuurd worden, hierdoor kan het werk veel sneller gaan als wij met twee komen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Geert
Geert
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Hallo, ik doe tuinonderhoud, grasmaaien, snoeien, bladruimen ...en eventueel neem ik alle afval mee Ook schilderwerken zijn mogelijk (enkel met kwaliteitsverf, smodderen met goedkope verf interesseert me niet)
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Hamza
Hamza
Mechelen
5/5 (3 reviews)
Ik ben een wetenschapsleraar. Ik heb technische informatie. Ik kan gemakkelijk taken uitvoeren die handvaardigheid vereisen. Ik kwam uit Turkije. Ik ken geen Nederlands. Ik ben Nederlands aan het leren. Ik kan per uur, dagelijks, wekelijks of maandelijks werken. Ik doe mijn werk zorgvuldig en precies. Dank u.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Gertjan
Gertjan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, Met al enkele jaren ervaring in tuinonderhoud ben ik opzoek naar een eigen bijverdienste. Voor het opkuisen van uw tuin, voor onderhoud- en snoeiwerken ben ik de juiste persoon. Ik heb al het nodige materiaal en ik breng ook het groenafval voor u weg. U blijft over met een proper onderhouden tuin. Bedankt. Mvg, Gertjan
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Jonge multitasker. Eigen vervoer en materialen. Zelfstandige in bijberoep overdag Hoofd technische dienst. Hierdoor ben ik van alle werelden thuis. Hoofdcore, elektriciteitswerken. Steekt graag de handen uit de mouwen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hello. I'm Yunus. I'm from Turkey. I'm thirty three years old. I was a teacher in Turkey. I came here ten days ago. I have too much time. I need a job. I want to work. I want to help people. I want to earn money.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Beste allemaal, geen groene vingers, even weinig tijd of gewoon even teveel werk in je tuin... voor alle tuinklussen groot of klein, ik ben altijd zeer bereid je hierin bij te staan. Onderhoud, snoeien van hagen of bomen, gazons... Groetjes, de groene klusser
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Ik ben Bart en zou graag wat bijverdienen naast mijn werk op de bank. het soort klus maakt me niet zo uit, binnen of buiten. Handenarbeid of geestelijke arbeid is allemaal welkom. Dit alles wel in de avond tijdens de week of doorheen de dag in het weekend
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Mechelen
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben Eric, 59 jaar oud. In de complete renovatie en afwerking van uw woning, appartement, studio of tuinberging hebben we een ervaring van 40 jaar. Heb steeds mijn eigen atelier gehad waar nauwkeurigheid, netheid en correctheid tegenover de opdrachtgever centraal stond.. Door de gedrevenheid die nog steeds aanwezig is zouden wij graag u onze diensten willen aanbieden, vgr Eric
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Elise
Elise Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Hallo, ik ben Elise en ben bezig met het opstarten van een nieuwe organisatie die jongeren in hun kracht wil zetten voor een succesvoller en gelukkiger bestaan in de samenleving. Dit volgens het Nederlandse concept Breekjaar. Ondertussen probeer ik rond te komen door het uitvoeren van allerhande opdrachtjes als zelfstandige. Ik steek graag de handen uit de mouwen en ben flexibel en efficiënt! :-)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Mechelen: geëvalueerd met 4.9 door 78 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Mechelen, tuinier Mechelen, hovenier Mechelen, opruimen groenafval Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Mechelen?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Mechelen.

Wat kost tuinonderhoud in Mechelen?

De prijzen voor tuinonderhoud in Mechelen hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende offertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Mechelen
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid wieden€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Mechelen bepaald?

Een tuinonderhoud in Mechelen brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Mechelen vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar factoren:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende offertes. Deze zullen ook afwisselen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Mechelen
Tuinonderhoud Mechelen€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Mechelen doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Mechelen te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Mechelen goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasperk er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Mechelen geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Mechelen is noodzakelijk om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Mechelen te verzorgen, hoe keuriger en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Mechelen.

Tuinonderhoud in Mechelen kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Mechelen te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Mechelen houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet regelmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Mechelen zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Mechelen blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je uitvoeren om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Mechelen te laten uitvoeren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Mechelen

Voortuin aanplanten en haag planten in achtertuin - 2 hagen scheren - Boom snoeien - Onkruid weghalen op oprit - Voortuin haag snoeien ( 10m ) - Tuinonderhoud Parking - Dakgoot schoonmaken - Dringende tuinhulp gezocht - Tuin opfrissen - Tuinonderhoud (5) - Tuinonderhoud (4) - Gazon maaien - Tuinonderhoud (3) - DRINGEND Tuinman gezocht - Tuinonderhoud (2) - Plaatsing tuinschutting & andere - Groente tuintje omspitten - Berk snoeien hoogte minstens 10 m - Terras aanleggen - gras maaien (18) - gras maaien (17) - Tuinmuur herstellen - gras maaien (16) - Tuinman - Plaatser afsluitingen - Tuinonderhoud - Oude graszoden verwijderen + klaar maken voor nieuwe graszoden ( MECHELEN) - gras maaien (15) - gras maaien (14) - Plaatsen tuinafsluiting 10-15m - Dakgoot schoonmaken - Grasmatten leggen, tuin egaliseren - plaatsen van afsluitingen - opkuis tuin ongeveer 1200m3 - Hagen snoeien - Moestuin klaarzetten - Tuinman - Haag snoeien in Mechelen (2800) - Tuinman - Haag snoeien in Mechelen (2800) - Zware tuinwerken in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman - Haag en boom snoeien in Mechelen (2800)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden