tuinonderhoud Mechelen

Tuinonderhoud Mechelen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Mechelen

Frédéric is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.91/5 (68 reviews)
Hallo, ik ben Frédéric. Ik ben op vervroegd pensioen. Ik heb elektromechanica gestudeerd en heb een rijbewijs CE (geen code 95). Ik heb vrachtwagenkennis, doe kleine laswerken en elektriciteitswerken en kan ook mij weg vinden in de tuinonderhoud. Ik doe liefst geen nachtwerk.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Met een jarenlange ervaring in de IT sector kan ik zeer uiteenlopende pc problemen helpen op te lossen, zowel software als hardware. Mijn huidige IT job vereist dat ik steeds van de laatste technologie op de hoogte moet blijven, ook door mijn hobby ben ik vaak met PC's bezig en blijf ik op de hooge. Ik volgde ook een opleiding Schrijnwerkerij en hou er van in de tuin te werken.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Roland
Roland
Mechelen
5/5 (19 reviews)
Dag , ik ben Roland ( 64 jaar) en pas gepensioneerd. Ik werk graag buiten en ben een grote tuinliefhebber. Ik zoek nog een paar klanten waar ik op regelmatige basis de tuin kan doen. Ik beschik over een professionele haagschaar, kettingzaag, bosmaaier en uiteraard ook een grasmaaier. Voor ik ergens begin te werken overleg ik steeds met de opdrachtgever. Ik hanteer democratische prijzen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Pieterjan
Pieterjan
Mechelen
4.85/5 (13 reviews)
Hallo ik ben Pieterjan. Ik kan u helpen met uw tuin te onderhouden. Gazon maaien, verticuteren en bemesten. Planten en bomen snoeien. Haag snoeien. Beschik over eigen materiaal. Groenafval kan afgevoerd worden. Ook kleine klussen in de tuin, kleine tuinaanlegwerken en afsluitingen zijn mogelijk. Verder kan ik u ook helpen met allerlei schilderwerken.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Filip
Filip
Mechelen
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Filip. Ik ben een prille vijftiger. De kinderen zijn al wat ouder waardoor er meer tijd vrij komt om mij in te zetten voor andere mensen en tegelijkertijd een centje bij te verdienen. Mijn passie is tuinieren en ik help ook graag met zorgtaken in en rond er huis. Ik ben een gedreven, rustig en zorgzaam persoon. En ik hoop u van dienst te kunnen zijn.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Sybren
Sybren Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (8 reviews)
Hallo, mijn naam is Sybren. Ik ben 34 jaar, woonachtig te Mechelen en ben al zo'n 15 jaar actief in de groensector. Voor zowel tuinonderhoud, aanplantingswerken, snoeiwerken kleine grondwerken als werken met de kettingzaag (snoeien van bomen, hakselen) beschik ik over de nodige ervaring. Ook heb ik al m'n eigen materiaal en neem steeds al het snoeiafval mee. Hopelijk tot snel! Mvg.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (5 reviews)
Ik heb 11 jaar ervaring als zelfstandige zaakvoerder van een tuinbedrijf. Nu werk ik als bediende en in bijberoep doe ik tuinwerken. Ik heb rijbewijs BE (dus kan met grote kar rijden). Specialiteiten: Snoeien, bomen vellen, gras maaien, verticuteren, bladeren opkuisen, afval wegvoeren,etc. Eventueel ook mogelijk voor andere klussen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
Mechelen
4.8/5 (5 reviews)
Hallo, een aannemer heeft mijn huis laten instorten en is failliet verklaard met. Alle gevolgen vandien. Ben een bekwaam. Iemand handig en. Correct. Zoek dus een manier om geld bij te verdienen. Wie kan mij helpen Grts
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Elke
Elke
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Mijn naam is Elke, een alleenstaande mama van 2jongens, hierdoor heb ik wel wat vrije tijd. Ik heb veel ervaring als tuinhulp, en werk dus enkel als 2de persoon bij grotere tuinwerken. Ik zie zelf het werk en moet niet constant aangestuurd worden, hierdoor kan het werk veel sneller gaan als wij met twee komen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Geert
Geert
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Hallo, ik doe tuinonderhoud, grasmaaien, snoeien, bladruimen ...en eventueel neem ik alle afval mee Ook schilderwerken zijn mogelijk (enkel met kwaliteitsverf, smodderen met goedkope verf interesseert me niet)
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Stijn
Stijn
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Stijn. Ik ben 24 jaar en burgerlijk ingenieur scheikunde van opleiding. Momenteel doctoreer ik aan de KU Leuven. Mijn passie is muziek. Ik speel saxofoon en heb hierin ook enkele jaren les gegeven. Verder had ik al redelijk wat ervaring met het geven van bijlessen (middelbaar en hoger onderwijs). In mijn vrije tijd klus ik graag en verdiep ik me in 3D printen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Marc
Marc
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Klusser van 54 jaar, heb veel vrije tijd daar ik ploegen draai, kan zo wat alles fixen en opbouwen. Zowel over dag beschikbaar al op de avond en weekend , Snel en correct op afspraken ben van Mechelen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Christophe
Christophe
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik ben Christophe en steek naast mijn zittend beroep graag de handen uit de mouwen om fysiek bezig te zijn. Velen rondom mij vinden dat geen twee linkerhanden heb en via dit platform hoop ik voldoening gevende opdrachten te kunnen doen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Gertjan
Gertjan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, Met al enkele jaren ervaring in tuinonderhoud ben ik opzoek naar een eigen bijverdienste. Voor het opkuisen van uw tuin, voor onderhoud- en snoeiwerken ben ik de juiste persoon. Ik heb al het nodige materiaal en ik breng ook het groenafval voor u weg. U blijft over met een proper onderhouden tuin. Bedankt. Mvg, Gertjan
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Jonge multitasker. Eigen vervoer en materialen. Zelfstandige in bijberoep overdag Hoofd technische dienst. Hierdoor ben ik van alle werelden thuis. Hoofdcore, elektriciteitswerken. Steekt graag de handen uit de mouwen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Mechelen: geëvalueerd met 4.94 door 175 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Mechelen, tuinier Mechelen, hovenier Mechelen, tuinaannemer Mechelen, onderhoud tuin Mechelen, opruimen groenafval Mechelen, tuinonderhoud prijzen Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden