Vind de beste tuinonderhoud in Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Steven
Steven
4.71/5 · 28 reviews
2800 Mechelen
Met een jarenlange ervaring in de IT sector kan ik zeer uiteenlopende pc problemen helpen op te lossen, zowel software als hardware. Mijn huidige IT job vereist dat ik steeds van de laatste technologie op de hoogte moet blijven, ook door mijn hobby ben ik vaak met PC's bezig en blijf ik op de hooge. Ik volgde ook een opleiding Schrijnwerkerij en hou er van in de tuin te werken.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
4.77/5 · 13 reviews
2800 Mechelen
Marc,vervroegd pensioen, electromechanica, rijbewijs CE( geen code 95)vrachtwagenkennis,kleine laswerken,electriciteit, tuinonderhoud. Geen nachtwerk...
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Pieterjan
Pieterjan
4.83/5 · 6 reviews
2800 Mechelen
Hallo ik ben Pieterjan. Ik kan u helpen met uw tuin te onderhouden. Gazon maaien, verticuteren en bemesten. Planten en bomen snoeien. Haag snoeien. Beschik over eigen materiaal. Groenafval kan afgevoerd worden. Ook kleine klussen in de tuin, kleine tuinaanlegwerken en afsluitingen zijn mogelijk. Verder kan ik u ook helpen met allerlei schilderwerken.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Tom
Tom Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 5 reviews
2800 Mechelen
Ik heb 11 jaar ervaring als zelfstandige zaakvoerder van een tuinbedrijf. Nu werk ik als bediende en in bijberoep doe ik tuinwerken. Ik heb rijbewijs BE (dus kan met grote kar rijden). Specialiteiten: Snoeien, bomen vellen, gras maaien, verticuteren, bladeren opkuisen, afval wegvoeren,etc. Eventueel ook mogelijk voor andere klussen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
4.8/5 · 5 reviews
2800 Mechelen
Hallo, een aannemer heeft mijn huis laten instorten en is failliet verklaard met. Alle gevolgen vandien. Ben een bekwaam. Iemand handig en. Correct. Zoek dus een manier om geld bij te verdienen. Wie kan mij helpen Grts
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Elke
Elke
5/5 · 4 reviews
2800 Mechelen
Mijn naam is Elke, een alleenstaande mama van 2jongens, hierdoor heb ik wel wat vrije tijd. Ik heb veel ervaring als tuinhulp, en werk dus enkel als 2de persoon bij grotere tuinwerken. Ik zie zelf het werk en moet niet constant aangestuurd worden, hierdoor kan het werk veel sneller gaan als wij met twee komen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Geert
Geert
4.67/5 · 3 reviews
2800 Mechelen
Hallo, ik doe tuinonderhoud, grasmaaien, snoeien, bladruimen ...en eventueel neem ik alle afval mee Ook schilderwerken zijn mogelijk (enkel met kwaliteitsverf, smodderen met goedkope verf interesseert me niet)
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Gertjan
Gertjan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Hallo iedereen, Met al enkele jaren ervaring in tuinonderhoud ben ik opzoek naar een eigen bijverdienste. Voor het opkuisen van uw tuin, voor onderhoud- en snoeiwerken ben ik de juiste persoon. Ik heb al het nodige materiaal en ik breng ook het groenafval voor u weg. U blijft over met een proper onderhouden tuin. Bedankt. Mvg, Gertjan
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Nick
Nick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Jonge multitasker. Eigen vervoer en materialen. Zelfstandige in bijberoep overdag Hoofd technische dienst. Hierdoor ben ik van alle werelden thuis. Hoofdcore, elektriciteitswerken. Steekt graag de handen uit de mouwen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Hello. I'm Yunus. I'm from Turkey. I'm thirty three years old. I was a teacher in Turkey. I came here ten days ago. I have too much time. I need a job. I want to work. I want to help people. I want to earn money.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Mark
Mark Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2800 Mechelen
Goeiedag, ik ben Mark. Ik help je graag met tuinwerken, hout hakselen, zagen of klieven, leveren van brandhout. Voor het oplossen van allerhande problemen met je pc's, netwerkjes in huis, printerproblemen, enz. kan je ook altijd bij me terecht. Ik heb een auto voor alle terreinen en een kipaanhangwagen voor alle vervoer.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Hans
Hans Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2800 Mechelen
Beste allemaal, geen groene vingers, even weinig tijd of gewoon even teveel werk in je tuin... voor alle tuinklussen groot of klein, ik ben altijd zeer bereid je hierin bij te staan. Onderhoud, snoeien van hagen of bomen, gazons... Groetjes, de groene klusser
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Nieuw
2800 Mechelen
Ik ben Bart en zou graag wat bijverdienen naast mijn werk op de bank. het soort klus maakt me niet zo uit, binnen of buiten. Handenarbeid of geestelijke arbeid is allemaal welkom. Dit alles wel in de avond tijdens de week of doorheen de dag in het weekend
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Nieuw
2800 Mechelen
Hallo allemaal, ik ben Eric, 59 jaar oud. In de complete renovatie en afwerking van uw woning, appartement, studio of tuinberging hebben we een ervaring van 40 jaar. Heb steeds mijn eigen atelier gehad waar nauwkeurigheid, netheid en correctheid tegenover de opdrachtgever centraal stond.. Door de gedrevenheid die nog steeds aanwezig is zouden wij graag u onze diensten willen aanbieden, vgr Eric
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Elise
Elise Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2800 Mechelen
Hallo, ik ben Elise en ben bezig met het opstarten van een nieuwe organisatie die jongeren in hun kracht wil zetten voor een succesvoller en gelukkiger bestaan in de samenleving. Dit volgens het Nederlandse concept Breekjaar. Ondertussen probeer ik rond te komen door het uitvoeren van allerhande opdrachtjes als zelfstandige. Ik steek graag de handen uit de mouwen en ben flexibel en efficiënt! :-)

Tuinonderhoud Mechelen: geëvalueerd met 4.88 door 67 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Mechelen, tuinier Mechelen, hovenier Mechelen, opruimen groenafval Mechelen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ” - Geplaatst sinds 4 dagen
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Mechelen?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Mechelen.

Wat kost tuinonderhoud in Mechelen?

De prijzen voor tuinonderhoud in Mechelen hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Mechelen
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining plaatsen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Mechelen bepaald?

Een tuinonderhoud in Mechelen brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Mechelen vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar zaken:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere tuinmannen. U ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Mechelen
Tuinonderhoud Mechelen€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Mechelen doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin degelijk en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een hovenier inschakelen om uw tuinonderhoud in Mechelen te verzorgen? Een hovenier zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Mechelen goed te kunnen uitvoeren. Een hovenier zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en gras er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Mechelen geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Mechelen is noodzakelijk om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Mechelen te verzorgen, hoe mooier en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Mechelen.

Tuinonderhoud in Mechelen kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Mechelen te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel realiseerbaar als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Mechelen houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Mechelen zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Mechelen blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Mechelen te laten doen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Mechelen

Grasmaaien en onkruid verwijderen - 2 hagen scheren - Boom snoeien - Onkruid weghalen op oprit - Voortuin haag snoeien ( 10m ) - Tuinonderhoud Parking - Dakgoot schoonmaken - Dringende tuinhulp gezocht - Tuin opfrissen - Omgezaagde bomen verwerken en afvoeren - Tuinonderhoud (5) - Tuinonderhoud (4) - Gazon maaien - Tuinonderhoud (3) - DRINGEND Tuinman gezocht - Tuinonderhoud (2) - Plaatsing tuinschutting & andere - Groente tuintje omspitten - Berk snoeien hoogte minstens 10 m - Terras aanleggen - gras maaien (18) - gras maaien (17) - Tuinmuur herstellen - gras maaien (16) - Tuinman - Plaatser afsluitingen - Tuinonderhoud - Oude graszoden verwijderen + klaar maken voor nieuwe graszoden ( MECHELEN) - gras maaien (15) - gras maaien (14) - Plaatsen tuinafsluiting 10-15m - Dakgoot schoonmaken - Grasmatten leggen, tuin egaliseren - plaatsen van afsluitingen - opkuis tuin ongeveer 1200m3 - Hagen snoeien - Moestuin klaarzetten - Tuinman - Haag snoeien in Mechelen (2800) - Tuinman - Haag snoeien in Mechelen (2800) - Zware tuinwerken in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman - Haag en boom snoeien in Mechelen (2800)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden