tuinonderhoud Mechelen

Tuinonderhoud Mechelen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Mechelen

Frédéric is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.89/5 (47 reviews)
Hallo, ik ben Frédéric. Ik ben op vervroegd pensioen. Ik heb elektromechanica gestudeerd en heb een rijbewijs CE (geen code 95). Ik heb vrachtwagenkennis, doe kleine laswerken en elektriciteitswerken en kan ook mij weg vinden in de tuinonderhoud. Ik doe liefst geen nachtwerk.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Met een jarenlange ervaring in de IT sector kan ik zeer uiteenlopende pc problemen helpen op te lossen, zowel software als hardware. Mijn huidige IT job vereist dat ik steeds van de laatste technologie op de hoogte moet blijven, ook door mijn hobby ben ik vaak met PC's bezig en blijf ik op de hooge. Ik volgde ook een opleiding Schrijnwerkerij en hou er van in de tuin te werken.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Roland
Roland
Mechelen
5/5 (18 reviews)
Dag , ik ben Roland ( 64 jaar) en pas gepensioneerd. Ik werk graag buiten en ben een grote tuinliefhebber. Ik zoek nog een paar klanten waar ik op regelmatige basis de tuin kan doen. Ik beschik over een professionele haagschaar, kettingzaag, bosmaaier en uiteraard ook een grasmaaier. Voor ik ergens begin te werken overleg ik steeds met de opdrachtgever. Ik hanteer democratische prijzen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Pieterjan
Pieterjan
Mechelen
4.9/5 (10 reviews)
Hallo ik ben Pieterjan. Ik kan u helpen met uw tuin te onderhouden. Gazon maaien, verticuteren en bemesten. Planten en bomen snoeien. Haag snoeien. Beschik over eigen materiaal. Groenafval kan afgevoerd worden. Ook kleine klussen in de tuin, kleine tuinaanlegwerken en afsluitingen zijn mogelijk. Verder kan ik u ook helpen met allerlei schilderwerken.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Katinka
Katinka
Mechelen
5/5 (6 reviews)
We doen dit om wat extra geld bij te verdienen. Graag helpen we u met uw tuin of de schoonmaak van uw huis. Of als nodig beide. We geven alles een frisse nieuwe uitstraling die u niet zal teleurstellen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (5 reviews)
Ik heb 11 jaar ervaring als zelfstandige zaakvoerder van een tuinbedrijf. Nu werk ik als bediende en in bijberoep doe ik tuinwerken. Ik heb rijbewijs BE (dus kan met grote kar rijden). Specialiteiten: Snoeien, bomen vellen, gras maaien, verticuteren, bladeren opkuisen, afval wegvoeren,etc. Eventueel ook mogelijk voor andere klussen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
Mechelen
4.8/5 (5 reviews)
Hallo, een aannemer heeft mijn huis laten instorten en is failliet verklaard met. Alle gevolgen vandien. Ben een bekwaam. Iemand handig en. Correct. Zoek dus een manier om geld bij te verdienen. Wie kan mij helpen Grts
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Elke
Elke
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Mijn naam is Elke, een alleenstaande mama van 2jongens, hierdoor heb ik wel wat vrije tijd. Ik heb veel ervaring als tuinhulp, en werk dus enkel als 2de persoon bij grotere tuinwerken. Ik zie zelf het werk en moet niet constant aangestuurd worden, hierdoor kan het werk veel sneller gaan als wij met twee komen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Geert
Geert
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Hallo, ik doe tuinonderhoud, grasmaaien, snoeien, bladruimen ...en eventueel neem ik alle afval mee Ook schilderwerken zijn mogelijk (enkel met kwaliteitsverf, smodderen met goedkope verf interesseert me niet)
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Gertjan
Gertjan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, Met al enkele jaren ervaring in tuinonderhoud ben ik opzoek naar een eigen bijverdienste. Voor het opkuisen van uw tuin, voor onderhoud- en snoeiwerken ben ik de juiste persoon. Ik heb al het nodige materiaal en ik breng ook het groenafval voor u weg. U blijft over met een proper onderhouden tuin. Bedankt. Mvg, Gertjan
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Jonge multitasker. Eigen vervoer en materialen. Zelfstandige in bijberoep overdag Hoofd technische dienst. Hierdoor ben ik van alle werelden thuis. Hoofdcore, elektriciteitswerken. Steekt graag de handen uit de mouwen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hello. I'm Yunus. I'm from Turkey. I'm thirty three years old. I was a teacher in Turkey. I came here ten days ago. I have too much time. I need a job. I want to work. I want to help people. I want to earn money.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Beste allemaal, geen groene vingers, even weinig tijd of gewoon even teveel werk in je tuin... voor alle tuinklussen groot of klein, ik ben altijd zeer bereid je hierin bij te staan. Onderhoud, snoeien van hagen of bomen, gazons... Groetjes, de groene klusser
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Ik ben Bart en zou graag wat bijverdienen naast mijn werk op de bank. het soort klus maakt me niet zo uit, binnen of buiten. Handenarbeid of geestelijke arbeid is allemaal welkom. Dit alles wel in de avond tijdens de week of doorheen de dag in het weekend
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Mechelen
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben Eric, 59 jaar oud. In de complete renovatie en afwerking van uw woning, appartement, studio of tuinberging hebben we een ervaring van 40 jaar. Heb steeds mijn eigen atelier gehad waar nauwkeurigheid, netheid en correctheid tegenover de opdrachtgever centraal stond.. Door de gedrevenheid die nog steeds aanwezig is zouden wij graag u onze diensten willen aanbieden, vgr Eric
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Mechelen: geëvalueerd met 4.92 door 132 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Mechelen, tuinier Mechelen, hovenier Mechelen, tuinaannemer Mechelen, onderhoud tuin Mechelen, opruimen groenafval Mechelen, tuinonderhoud prijzen Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden