tuinonderhoud Mechelen

Tuinonderhoud Mechelen: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Mechelen

Frédéric is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.91/5 (58 reviews)
Hallo, ik ben Frédéric. Ik ben op vervroegd pensioen. Ik heb elektromechanica gestudeerd en heb een rijbewijs CE (geen code 95). Ik heb vrachtwagenkennis, doe kleine laswerken en elektriciteitswerken en kan ook mij weg vinden in de tuinonderhoud. Ik doe liefst geen nachtwerk.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Met een jarenlange ervaring in de IT sector kan ik zeer uiteenlopende pc problemen helpen op te lossen, zowel software als hardware. Mijn huidige IT job vereist dat ik steeds van de laatste technologie op de hoogte moet blijven, ook door mijn hobby ben ik vaak met PC's bezig en blijf ik op de hooge. Ik volgde ook een opleiding Schrijnwerkerij en hou er van in de tuin te werken.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Roland
Roland
Mechelen
5/5 (19 reviews)
Dag , ik ben Roland ( 64 jaar) en pas gepensioneerd. Ik werk graag buiten en ben een grote tuinliefhebber. Ik zoek nog een paar klanten waar ik op regelmatige basis de tuin kan doen. Ik beschik over een professionele haagschaar, kettingzaag, bosmaaier en uiteraard ook een grasmaaier. Voor ik ergens begin te werken overleg ik steeds met de opdrachtgever. Ik hanteer democratische prijzen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Pieterjan
Pieterjan
Mechelen
4.9/5 (10 reviews)
Hallo ik ben Pieterjan. Ik kan u helpen met uw tuin te onderhouden. Gazon maaien, verticuteren en bemesten. Planten en bomen snoeien. Haag snoeien. Beschik over eigen materiaal. Groenafval kan afgevoerd worden. Ook kleine klussen in de tuin, kleine tuinaanlegwerken en afsluitingen zijn mogelijk. Verder kan ik u ook helpen met allerlei schilderwerken.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Katinka
Katinka
Mechelen
5/5 (6 reviews)
We doen dit om wat extra geld bij te verdienen. Graag helpen we u met uw tuin of de schoonmaak van uw huis. Of als nodig beide. We geven alles een frisse nieuwe uitstraling die u niet zal teleurstellen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Sybren
Sybren Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Hallo, mijn naam is Sybren. Ik ben 34 jaar, woonachtig te Mechelen en ben al zo'n 15 jaar actief in de groensector. Voor zowel tuinonderhoud, aanplantingswerken, snoeiwerken kleine grondwerken als werken met de kettingzaag (snoeien van bomen, hakselen) beschik ik over de nodige ervaring. Ook heb ik al m'n eigen materiaal en neem steeds al het snoeiafval mee. Hopelijk tot snel! Mvg.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (5 reviews)
Ik heb 11 jaar ervaring als zelfstandige zaakvoerder van een tuinbedrijf. Nu werk ik als bediende en in bijberoep doe ik tuinwerken. Ik heb rijbewijs BE (dus kan met grote kar rijden). Specialiteiten: Snoeien, bomen vellen, gras maaien, verticuteren, bladeren opkuisen, afval wegvoeren,etc. Eventueel ook mogelijk voor andere klussen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Glenn
Glenn
Mechelen
4.8/5 (5 reviews)
Hallo, een aannemer heeft mijn huis laten instorten en is failliet verklaard met. Alle gevolgen vandien. Ben een bekwaam. Iemand handig en. Correct. Zoek dus een manier om geld bij te verdienen. Wie kan mij helpen Grts
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Elke
Elke
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Mijn naam is Elke, een alleenstaande mama van 2jongens, hierdoor heb ik wel wat vrije tijd. Ik heb veel ervaring als tuinhulp, en werk dus enkel als 2de persoon bij grotere tuinwerken. Ik zie zelf het werk en moet niet constant aangestuurd worden, hierdoor kan het werk veel sneller gaan als wij met twee komen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Geert
Geert
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Hallo, ik doe tuinonderhoud, grasmaaien, snoeien, bladruimen ...en eventueel neem ik alle afval mee Ook schilderwerken zijn mogelijk (enkel met kwaliteitsverf, smodderen met goedkope verf interesseert me niet)
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Stijn
Stijn
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Stijn. Ik ben 24 jaar en burgerlijk ingenieur scheikunde van opleiding. Momenteel doctoreer ik aan de KU Leuven. Mijn passie is muziek. Ik speel saxofoon en heb hierin ook enkele jaren les gegeven. Verder had ik al redelijk wat ervaring met het geven van bijlessen (middelbaar en hoger onderwijs). In mijn vrije tijd klus ik graag en verdiep ik me in 3D printen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Yani
Yani
Mechelen
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik ben Yani en ik steek graag de handen uit de mouwen. Bij voorkeur klus ik graag bij in de tuin, maar ook voor andere klusjes ben ik zeker wel te vinden. Aarzel niet om me te contacteren, ik help u graag verder.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Gertjan
Gertjan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, Met al enkele jaren ervaring in tuinonderhoud ben ik opzoek naar een eigen bijverdienste. Voor het opkuisen van uw tuin, voor onderhoud- en snoeiwerken ben ik de juiste persoon. Ik heb al het nodige materiaal en ik breng ook het groenafval voor u weg. U blijft over met een proper onderhouden tuin. Bedankt. Mvg, Gertjan
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Jonge multitasker. Eigen vervoer en materialen. Zelfstandige in bijberoep overdag Hoofd technische dienst. Hierdoor ben ik van alle werelden thuis. Hoofdcore, elektriciteitswerken. Steekt graag de handen uit de mouwen.
Tuinonderhoud in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hello. I'm Yunus. I'm from Turkey. I'm thirty three years old. I was a teacher in Turkey. I came here ten days ago. I have too much time. I need a job. I want to work. I want to help people. I want to earn money.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
“ In elk geval wordt je voldoende geïnformeerd met emails. Duidelijke uitleg op de website. Voldoende aanbod van tuinmannen. Goed dat je voor veel categorieën beroep kan doen op Ring Twice. ”
Jürgen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Mechelen: geëvalueerd met 4.94 door 153 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Mechelen, tuinier Mechelen, hovenier Mechelen, tuinaannemer Mechelen, onderhoud tuin Mechelen, opruimen groenafval Mechelen, tuinonderhoud prijzen Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden