tuinonderhoud Aarschot

Tuinonderhoud Aarschot: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Aarschot

Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Dillen
Dillen
Aarschot
4.94/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Dillen 20 jaar en student en kan dus wel een extra centje gebruiken. Ik heb veel ervaring met het herstellen van computers. Kan ook klussen in de tuin, in huis,... . Ik heb ook veel vrienden die graag een centje willen bijverdienen voor als er grotere klusjes moeten vervuld worden.
Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Kevin
Kevin
Aarschot
5/5 (15 reviews)
Hallo, mijn naam is Kevin en 33jaar oud. Ik werk als treinbestuurder in gevarieerde uren en heb dan regelmatig tijd over om ergens bij te klussen. Dit platform zorgt er dan voor om snel een werkje te vinden waarin ik mensen verder kan helpen. Heel punctueel en werkwillig, leert snel en werkt naar een zo goed mogelijk resultaat.
Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Joeri
Joeri
Aarschot
5/5 (8 reviews)
Ben een allrounder en heb ook een zelfstandige statuut in bijberoep. Het liefste werk ik buiten of probeer ik dingen te repareren. Voornaamste werken zijn kleine klusjes, electriciteitswerken of tuinonderhoud. Ik beschik over vervoer om mij te verplaatsen.
Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Jeroen
Jeroen
Aarschot
5/5 (4 reviews)
Hallo, Ik ben Jeroen, ik ben een laatste jaar student in de richting groenmanagement en had graag een centje bijverdiend in de weekenden/ andere dagen dat ik tijd heb! Ik steek graag de handen uit de mouwen en zeker wanneer dat buiten kan! Ik heb de nodige ervaring met tuinwerk, maar beschik niet over al het benodigde materiaal hiervoor.
Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Davy
Davy
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Dag allemaal, ik ben Davy, 38 jaar en een duizendpoot in allerhande werkjes die zorgvuldig gedaan worden. Ik schreef me hier in omdat ik graag een centje wil bijverdienen omdat ik ze net zoals velen heel goed kan gebruiken.
Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Nadine
Nadine
Aarschot
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben Nadine, 62 jaar, een kleine duizendpoot, zorg graag voor mensen, ben therapeut/voedingsdeskundige, docent en oma. Daar ik veel vrije tijd heb, ben ik gestart met het renoveren van mijn huisje en kan wat centjes gebruiken. Heb een auto en mijn uren zijn erg flexibel behalve woensdagnamiddag is voor de kleinkinderen. Sta startklaar om te helpen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Angelo
Angelo
Aarschot
3.0/5 (2 reviews)
Ik ben angelo ben 24 jaar oud ben op zoek naar iets bezig te houden op mensen te helpen in klus of andere ding tuin schilderen werken of chauffeur zijn ik wil zo graag mensen helpen alles er problemen hebben met iets maak niet uit zo Lang da ik iemand kan helpen ik ben zelf van regio Limburg Peer
Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Katrien
Katrien
Aarschot
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Katrien, 40 jaar, en ik dol op buiten klussen. Ik werk 60% dus heb daarnaast veel tijd om anderen te helpen bij het onderhouden van hun tuintje. Struiken, leibomen of rozen snoeien, aanplanten, gras maaien… ik doe het allemaal met plezier! Heb jij hulp nodig bij het onderhoud van je tuin? Geef dan zeker een seintje. Hopelijk tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Steffen
Steffen
Aarschot
4.0/5 (1 reviews)
Goeiedag allemaal, ik ben Steffen. Ik ben 25 jaar en mijn beroep is werftoezichter. Ik ben een vriendelijke en spontane gast en hou mij steeds aan gemaakte afspraken. Ik ben zeer gemotiveerd om een centje bij te verdienen. Voor zowel klusjes binnen of buiten kan jij op mij rekenen.
Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Nico
Nico
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Nico en vele jaren onderhouds- en installatietechnicus geweest. Ik hou ervan om problemen op te lossen zoals bv met sanitair, schrijnwerkerij, enz. In mijn vrije tijd ben ik zeer veel met fotografie bezig (oa ook ervaring met bv trouwreportages, fotoshoots, enz). Ook veel ervaring met computers. Dus als je iemand nodig hebt voor kleine klusjes in huis : contacteer me!
Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Michiel
Michiel
Aarschot
Nieuw
Hallo, ik ben Michiel en 24 jaar jong. Ik werk momenteel als klusjes man, dus kan vanalles. Heb ook grotendeels mijn eige huis verbouwd dus weet ook van aanpakken. Ik heb 7 jaar tuinbouw gestudeerd dus buitenwerken is me ook zeker niet vreemd. Ben een plantrekker en vind overal een oplossing voor.
Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Ruben
Ruben
Aarschot
Nieuw
Hallo iedereen, Ik ben Ruben, 28 jaar uit Gelrode. Ik werk als verwarmingsinstallateur en onderhouds technieker. U kan bij mij terecht voor kleine klussen, sanitair en verwarmings klussen, tuinklussen,...
Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Dries
Dries
Aarschot
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben Dries 21 jaar. Een full time job zit er momenteel niet in doordat ik vaak standby moet zijn voor mijn eigen projecten Daarom wil ik graag via deze weg,samen met jullie,een aangepast schema kunnen maken Mijn sterke punten liggen voornamelijk in de keuken en de tuin, tevens bent u voor braakwerken, kleine bouwprojecten en allerhande klusjes ook aan het juiste adres.
Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - David
David
Aarschot
Nieuw
dag iedereen, Ik ben david en ik ben 25 jaar, wonende te rillaar . Ik werk als arbeider in een voedingsbedrijf. Werken via listminut is om ervaring op te doen om later al zelfstandige of zelfstandige in bijberoep te beginnen. Tuinonderhoud en tuinieren ligt in mijn vakgebied, alsook laminaat leggen. vriendelijke groeten david
Tuinonderhoud in Aarschot (3200) - Abdullahi
Abdullahi Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aarschot
Nieuw
Ik Ben een klusser in mijn vrije tijd. Al 15 jaar ben ik bezig met mijn vakkennis in klussen te verbeteren. De volgende diensten hier ik aan tegen een marktconform prijs. Tuinieren Schilderen Daarnaast geef ik garantie
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mensen kunnen geholpen worden door de variaties van soorten hulp die worden aangeboden. ”
Tom
“ geslaagd als tussenpersoon om in contact te komen met mensen die een bepaald werk kunnen uitvoeren ”
François
“ Ik ben goed en vlot geholpen door Daelel van de klantendienst met een (beginners-)probleemje rond de betaling van mijn eerstebklus. ”
Koen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Aarschot: geëvalueerd met 4.64 door 54 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Aarschot, tuinier Aarschot, hovenier Aarschot, tuinaannemer Aarschot, onderhoud tuin Aarschot, opruimen groenafval Aarschot, tuinonderhoud prijzen Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden