Ring Twice

Ontdek talenvolle kinderoppassers bij jou in de buurt

Meer dan 4.522 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie oppassers

Kinderoppas in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.95/5 (37 reviews)
Hallo, Ik ben een moeder van 4 kinderen jongste is 3 jaar en de oudste is 12 jaar. Ik ben heel erg sociaal met jong en oud. 1 jaar gehandicapten zorghup gewerkt. Oppas werkervaring bij mij thuis. Ik was 1.5 als gastouder.
Kinderoppas in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (15 reviews)
Oma van een jongetje waar ik soms oppas en zelf ook nog werk,maar perfect mijn uren en dagen kan regelen behalve in de ochtend. Bent u op zoek naar hulp vanaf 14h elke dag op regelmatige basis dan kan ik die persoon zijn.
Kinderoppas in Lichtervelde (8810) - Shirley
Shirley
Lichtervelde
5/5 (9 reviews)
Willen jullie eens een avond weg. Geen enkel probleem. Ik wil met alle liefde op jullie kinderen oppassen. Ik hou mij wel aan de regels bij jullie thuis. Moeten de kinderen om die uur gaan slapen geen enkel probleem.
Kinderoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb zelf 4 kinderen en kon daar zeer goed mee omgaan. Schooltaken en spelen met ze doen. Ophalen aan school is ook mogelijk, daar ik in bezit ben van een wagen
Kinderoppas in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
5/5 (172 reviews)
Ik ben iemand lief, sociaal en verantwoordelijk. Je kan op mij rekenen en kom altijd op tijd. Ik ben flexibel en zelfstandig. Ik heb zelf nog geen kinderen maar ik zie wel graag kindjes.
Kinderoppas in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.98/5 (54 reviews)
Ik ben geregistreed bij de gezinsbond en bsit als babysit Doe dit omdat ik het graag doe en tich voor en ns mijn werkuren tijd over heb Doe dit al bijna 2j ik ben ook mama van 2 kinderen 5jaar en 7jaar
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Zepperen (3800) - Michel
Michel
Zepperen
4.83/5 (41 reviews)
Er wordt gezegd dat ik een talenknobbel heb. Bovendien schrijf ik graag. Ik ben van thuis uit tweetalig opgevoed (NL-FR) en heb ook een doorgedreven kennis van het Engels. Stel me zelf graag ter beschikking voor eventueel vertaalwerk of opstellen van teksten. Kan eveneens uw kinderen helpen door wat bijles te geven. Ik hoor graag van U.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
Brugge
5/5 (41 reviews)
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis en doe aan meubelstofferen. Ik ben kinderverpleegkundige van opleiding en werkte een aantal jaren met kinderen met een beperking. Ik ben creatief en ga graag om met kinderen van verschillende leeftijden. U kunt met een gerust hart op stap!
Kinderoppas in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
Kersbeek-miskom
5/5 (33 reviews)
Hallo, ik ben een alleenstaande mama met 2 kinderen in Co ouderschap. Mijn zoon is zwaar mindervalide. Ik heb een diploma kinderzorg en werk als Zorgkundige op intensieve. Dus help wel heel wat ervaring op vlak van verzorging. Vind het geweldig om kinderen te kunnen opvangen en te entertainen.
Kinderoppas in Okegem (9400) - Lindsay
Lindsay
Okegem
5/5 (26 reviews)
Hallo! Ik ben Lindsay , 25 jaar en ik woon in Roosdaal. Ik heb reeds veel ervaring met kindjes omwille van o.a mijn studie ( kinderzorg), stage bij baby's en peuters , werkervaring bij de organisatie Infano = voor en naschoolse opvang ( kindjes 3 tot 12 jaar) Lieve groetjes, Lindsay
Kinderoppas in Lier (2500) - Elke
Elke
Lier
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben een lieve, zorgzame, correcte vrouw. Ik zie dolgraag kinderen en geniet enorm van mijn kinderen. Maar nu ze groot zijn mis ik de kleine kinderen hun schattigheid, verwondering, maar ook het zorgen. Ik weet hoe moeilijk het is om altijd opvang te vinden, dus ik wil jullie hiermee helpn en zo kan ik nog eens genieten van jonge kinderen.
Kinderoppas in Daknam (9160) - Melissa
Melissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Daknam
5/5 (19 reviews)
Ik creëer een veilige omgeving waarbinnen kinderen kunnen ontwikkelen. Ik luister bewust naar de kinderen want ieder kind is anders. Ik babysit al enkele jaren en heb er sinds december mijn bijberoep van gemaakt. Ik beschik over een eigen wagen.
Kinderoppas in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring met babysitten op zowel jongere (5j) als iets oudere kinderen (13 j). Ik sta echter open om op alle leeftijden op te passen! Ik beschik over een eigen wagen en kan dus overal in de buurt van Gent zonder problemen geraken! Ik ben een streng, maar rechtvaardige babysitter waarbij de kindjes steeds plezier kunnen maken en nét dat tikkeltje meer mogen, zoals het hoort!
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
5/5 (16 reviews)
Hoi, ik ben Erin en ik ben 18 jaar oud. Ik heb al ervaring met babysitten en ik doe het ook graag. Spelen, koken, helpen met huiswerk is allemaal niet teveel gevraagd!
Kinderoppas in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (14 reviews)
Door mijn actieve rol als tante van twee deugnieten, weet ik zeker van aanpakken. Samen spelen, ravotten, eten of voor het slapengaan een verhaaltje voorlezen, doe ik met heel veel plezier.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice kinderoppas: geëvalueerd met 4.84 door 1.330 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppasdienst gezocht, oppas ziek kind, oppas aan huis, kinderoppas aan huis gezocht, tarief kinderoppas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas

kinderoppas gezocht voor meisje van negen - Oppas voor mijn zoontje van bijna 2jaar. - BABYSITTING EN KIND IN SCHOOL BRENGEN - BABYSITTING - BABYSITTING - babysitter - Oppas voor weekend zoek ik - Coach tutor for 4a - Coach tutor for 4a - Coach tutor for class 4 boy. - Wandelen - Oppas voor mijn zoontje van 2 jaar - Babysit gezocht vr peuter en evt kleuter - Babysit zaterdag 29/1 9-13u - Weekend babysit - Weekend babysit - Peuter hulp - Hulp 2 kleuters en baby - Vaste oppasser voor twee lagere schoolkinderen - Naschoolse opvang - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3 - Babysit - Vaste opvang - Vaste kinderoppas (2 en 4j.) ma-woe-do na school - Vaste kinderoppas (2 en 4 jaar) ma-woe-do - oppas gezocht voor naschoolse opvang - Nachtopvang - Vaste oppas - Op zoek naar babysit - Leuke oppas voor even leuke peuter gezocht - Baby-sitting - Baby-sitter ponctuelle : Bébé 0-3, Enfant 3+ - Ervaren babysit gezicht regio Deinze - Vaste oppas met onregelmatige uren - Vaste oppas 2 à 3x/week - BABYSITTING EN KIND NAAR SCHOOL BRENGEN - BABYSITTING EN KIND IN SCHOOL BRENGEN - BABYSITTING - oppas - BABYSITTING - BABYSITTING - BABYSITTING - BABYSITTING - Kinderverzorgster - Oppas overdag - Hulp savonds met 2 kindjes - Opzoek naar een vaste babysit - Vaste Goto oppas gezocht - Oppas voor onze dochter (3j)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden