Kinderopvang: 3.998 kinderoppassers in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 129 reviews
2840 Rumst
Ik ben iemand lief, sociaal en verantwoordelijk. Je kan op mij rekenen en kom altijd op tijd. Ik ben flexibel en zelfstandig. Ik heb zelf nog geen kinderen maar ik zie wel graag kindjes.
Kinderoppas in Zepperen (3800) - Michel
Michel
4.83/5 · 41 reviews
3800 Zepperen
Er wordt gezegd dat ik een talenknobbel heb. Bovendien schrijf ik graag. Ik ben van thuis uit tweetalig opgevoed (NL-FR) en heb ook een doorgedreven kennis van het Engels. Stel me zelf graag ter beschikking voor eventueel vertaalwerk of opstellen van teksten. Kan eveneens uw kinderen helpen door wat bijles te geven. Ik hoor graag van U.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis en doe aan meubelstofferen. Ik ben kinderverpleegkundige van opleiding en werkte een aantal jaren met kinderen met een beperking. Ik ben creatief en ga graag om met kinderen van verschillende leeftijden. U kunt met een gerust hart op stap!
Kinderoppas in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
4.97/5 · 37 reviews
2830 Blaasveld
Ik ben geregistreed bij de gezinsbond en bsit als babysit Doe dit omdat ik het graag doe en tich voor en ns mijn werkuren tijd over heb Doe dit al bijna 2j ik ben ook mama van 2 kinderen 5jaar en 7jaar
Kinderoppas in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
5/5 · 28 reviews
3472 Kersbeek-miskom
Hallo, ik ben een alleenstaande mama met 2 kinderen in Co ouderschap. Mijn zoon is zwaar mindervalide. Ik heb een diploma kinderzorg en werk als Zorgkundige op intensieve. Dus help wel heel wat ervaring op vlak van verzorging. Vind het geweldig om kinderen te kunnen opvangen en te entertainen.
Kinderoppas in Roosdaal (1760) - Lindsay
Lindsay
5/5 · 26 reviews
1760 Roosdaal
Hallo! Ik ben Lindsay , 25 jaar en ik woon in Roosdaal. Ik heb reeds veel ervaring met kindjes omwille van o.a mijn studie ( kinderzorg), stage bij baby's en peuters , werkervaring bij de organisatie Infano = voor en naschoolse opvang ( kindjes 3 tot 12 jaar) Lieve groetjes, Lindsay
Kinderoppas in Lier (2500) - Elke
Elke
5/5 · 20 reviews
2500 Lier
Hey, ik ben een lieve, zorgzame, correcte vrouw. Ik zie dolgraag kinderen en geniet enorm van mijn kinderen. Maar nu ze groot zijn mis ik de kleine kinderen hun schattigheid, verwondering, maar ook het zorgen. Ik weet hoe moeilijk het is om altijd opvang te vinden, dus ik wil jullie hiermee helpn en zo kan ik nog eens genieten van jonge kinderen.
Kinderoppas in Daknam (9160) - Melissa
Melissa Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 19 reviews
9160 Daknam
Ik creëer een veilige omgeving waarbinnen kinderen kunnen ontwikkelen. Ik luister bewust naar de kinderen want ieder kind is anders. Ik babysit al enkele jaren en heb er sinds december mijn bijberoep van gemaakt. Ik beschik over een eigen wagen.
Kinderoppas in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
4.89/5 · 19 reviews
2060 Antwerpen
Hallo, Ik ben een moeder van 4 kinderen jongste is 3 jaar en de oudste is 12 jaar. Ik ben heel erg sociaal met jong en oud. 1 jaar gehandicapten zorghup gewerkt. Oppas werkervaring bij mij thuis. Ik was 1.5 als gastouder.
Kinderoppas in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
4.94/5 · 18 reviews
9070 Destelbergen
Ik heb al enkele jaren ervaring met babysitten op zowel jongere (5j) als iets oudere kinderen (13 j). Ik sta echter open om op alle leeftijden op te passen! Ik beschik over een eigen wagen en kan dus overal in de buurt van Gent zonder problemen geraken! Ik ben een streng, maar rechtvaardige babysitter waarbij de kindjes steeds plezier kunnen maken en nét dat tikkeltje meer mogen, zoals het hoort!
Kinderoppas in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 13 reviews
2000 Antwerpen
Licentiaat (master) vertaler Duits - Russisch; Beroepsmatig heb ik regelmatig opdrachten uit het Frans en uit het Engels gekregen. In mijn thuissituatie is Russisch de voertaal.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
5/5 · 13 reviews
9200 Dendermonde
Dag allemaal, Mijn naam is Sabine; 23 jaar kleuterjuf. geweest, kleuter turnen en body map ervaring. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben creatief. Kinderen voelen zich goed bij mij en ik ben met hart en ziel bij hen. Momenteel reeds één jaar oppas bij een gezin me drie kinderen Voor het weekend ben ik nog beschikbaar. Ik pas mij aan jullie wensen aan. MVG Sabine
Kinderoppas in Wilrijk (2610) - Hilde
Hilde
4.92/5 · 13 reviews
2610 Wilrijk
Hallo, ik ben Hilde. Ik heb veel ervaring met kinderen en ben zelf een jonge oma. Ik ben vrij tijdens de schooluren + 2 avonden per week (momenteel maandag en dinsdag) . Bezit een auto. Ik zorg met plezier voor uw kindje!
Kinderoppas in Halle (Brabant) (1500) - Naïma
Naïma
4.92/5 · 13 reviews
1500 Halle (Brabant)
Ik ben op mijn 10 jarige leeftijd tante geworden. Dus babysitten hoorde naarmate ze ouder Werd er ook bij. Zeker tijdens mijn tienerjaren want er kwamen meer baby's bij. Ikzelf ben een mama van 3 jongens bijna 8 j 5,5 en van bijna 18 maanden.
Kinderoppas in Putte (2580) - Margot
Margot
5/5 · 13 reviews
2580 Putte
Door mijn actieve rol als tante van twee deugnieten, weet ik zeker van aanpakken. Samen spelen, ravotten, eten of voor het slapengaan een verhaaltje voorlezen, doe ik met heel veel plezier.

Ring Twice kinderoppas: geëvalueerd met 4.86 door 1.142 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst gezocht, oppas ziek kind, oppas aan huis, kinderoppas aan huis gezocht, tarief kinderoppas,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas

Naschoolse opvang - Baby 6 maanden - Naschools opvang dond/vrij/(soms)woensd - Baby sitter gevraagd - Babysitten - Kinderopvang - Babysit 23-10-2021 - Zieke kind - Babysit - Thuiswacht - babysitting - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3 - Babysit voor ‘s avonds (weekend) - Babysit gezocht - Oppas 2 namiddagen per week tijdens schooljaar (7) - Babysit last minute - babysitter om 20U. - Kinder opvang - naschoolse opvang (52) - Wie kan ons helpen? - Baby op passen - Babysit voor weekends - Babysitting pour le 26 octobre - Vaste babysit - Vast babysit vanaf maart 2022 - We zoeken een nederlandstalige nanny - Gezocht baby sit - Kinderoppas - Bbaysit voor Amélietje 2 maand - Nanny/babysit voor dochter (10j) met ADHD/ASS (2) - Kleuter van 3 jaar opvangen en naar school brengen - Kinderverzorging /crèche - vaste babysit- daguren - Vaste oppas voor 3 kinderen - Vaste oppas - Opvang zoontje Emiel - Woensdag - Kindjes (+ huishoud) - Vaste naschoolse opvang - Babysit op zaterdag avond - Zoon 2 x per week van de basket halen - Hulp met 2 zoontjes van 10mnd en 20mnd - Oppas voor Emilio (8m) vrijdag 15/10 - Sporadische babysit - Oppashulp in huis - Babysit voor 12/10 van 12.30 u tot 14.30u - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3 - Oppas
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden