Tuinwerken in België: 730 experts

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinwerken in Roosdaal (1760) - Pieter
Pieter
4.92/5 · 79 reviews
1760 Roosdaal
Ik doe met plezier uw (zware) tuinwerken In bezit van professioneel materiaal om uw klussen uit te voeren: kettingzaag, grasmaaier, bosmaaier, hakselaar (10 cm), heggenschaar Voor gebruik van gemotoriseerde machines wordt een vergoeding gevraagd, alsook afvoeren groen. Groenafval kan ik meenemen max. 1,5m3 (citroen berlingo.
Tuinwerken in Kessel lo (3010) - Geert
Geert Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.96/5 · 75 reviews
3010 Kessel lo
Ik hou van proper werk en zal pas tevreden zijn als u dat ook bent. Ik kan uw materiaal gebruiken of mijn eigen grasmaaier, haagscharen, verticuteermachine… meebrengen. Groenafval kan ik meenemen. Graag tot binnenkort.
Tuinwerken in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
5/5 · 72 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben dynamisch, flexibel en gemotiveerd en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Ik bied mijn hulp voor het aanleggen en onderhouden van uw tuinen en andere groenobjecten
Tuinwerken in Schriek (2223) - Raphael
Raphael Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.89/5 · 63 reviews
2223 Schriek
Ik ben een handige Harry en ik heb ook heel veel ervaring met tuinwerken, dat het beton leggen is, een haag snoeien of een tuinhek plaatsen ik kan het allemaal met ervaring, dus als u mij nodig hebt contacteer mij maar en dan help ik u zo snel mogelijk
Tuinwerken in Oosterzele (9860) - Koen
Koen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.87/5 · 63 reviews
9860 Oosterzele
voor aanleg van uw tuin en of grote graafwerken beschikken we over de nodige machines zoals nivelleren terrein , verwijderen bomen, oude struiken, omspitten terrein ,zaaiklaarleggen , leggen grasmatten , rioleringswerken ,... ik help u graag verder u mag me altijd vrijblijvend kontakteren voor correcte afspraak
Tuinwerken in Bonheiden (2820) - Pieter
Pieter
4.98/5 · 60 reviews
2820 Bonheiden
Door mijn beroep als hovenier heb ik ervaring voor het zwaardere tuinwerk. Zoals het verwijderen van een haag en opnieuw aanplanten hiervan. Het vellen en aanplanten van bomen. Beschik ook over een attest voor het werken met een zelfrijdende hoogtewerker,... Groeten Pieter
Tuinwerken in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.49/5 · 59 reviews
9000 Gent
heb ervaring in het terug in orde brengen van tuinen in slechte omstandigheden, terug vrijmaken na een zware renovatie werken en beschadiging van de tuin. Omvellen van bommen De grond terug klaar leggen voor nieuw gras.
Tuinwerken in Herselt (2230) - Kim
Kim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.83/5 · 52 reviews
2230 Herselt
Heb kursus boomverzorging gevolgd Hiermee kan ik bomen vellen en bomen op de juiste wijzen snoeien Heb er ook al wat ervaring in vooral in het vellen van bomen. Heb mijn eigen kettingzaag en milieu vindelijke olie en naft Kim
Tuinwerken in Laakdal (2430) - Laurens
Laurens Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 51 reviews
2430 Laakdal
Tuinarchitectuur: ontwerp plan, advies Tuinaanleg: aanleg gazon, beplantingswerken, plaatsen van boordstenen,... Tuinonderhoud: scheren van hagen, snoeien beplanting, gras maaien, bemesting,... Tuinrenovatie: herindeling tuin, vellen van bomen,...
Tuinwerken in Vlierzele (9520) - Samuel
Samuel
5/5 · 51 reviews
9520 Vlierzele
Voor plaatsen van tuin schutting of tuinhuizen kan je ook bijmij terecht, boordstenen, wandelpaden... Ik heb hier reeds ervaring mee opgedaan door het plaatsen van deze dingen bij mezelf thuis. En ook hier op het platform heb ik al meerdere mensen hierbij geholpen. Ook heb ik hiervoor alle professioneel materiaal
Tuinwerken in Lille (2275) - Joren
Joren
4.89/5 · 45 reviews
2275 Lille
Ervaren tuinier. Kwaliteit staat bij mij op de eerste plaats. Ik doe alle werken die te maken hebben met tuinieren : - Hagen snoeien - Bomen vellen - Gras zaaien of grasmatten leggen - Bosmaaien en bladblazen - Verwilderde tuin omtoveren tot prachtige tuin - Aanleg van nieuwe voortuin - Alles wat u vraagt! Ik beschik over alle materialen! Mvg
Tuinwerken in Hemiksem (2620) - Tjordin
Tjordin
4.6/5 · 45 reviews
2620 Hemiksem
hallo ik ben tjordin ik heb ervaring als tuinman ik heb dit gestudeerd en die dit als werk ik beschik over een aanhangwagen en clio break dus kan veel vervoeren
Tuinwerken in Aalst (9300) - Joeri
Joeri
4.86/5 · 44 reviews
9300 Aalst
Plaatsen van afsluitingen, Leggen van stabilisé, plaatsen van tuinverlichting en kunstgras zijn maar enkele voorbeelden die tot de mogelijkheden behoren.
Tuinwerken in Beersel (1650) - Diego
Diego
4.93/5 · 42 reviews
1650 Beersel
possédant tout matériel professionnel de base, je suis motivé pour effectuer de travail un peu plus lourd. surtout des travaux ou il faut creuser, éliminer un bambou, planter une haie, tailler de longues haies , ne m'effrayent pas.
Tuinwerken in Assebroek (8310) - Wouter
Wouter
4.98/5 · 42 reviews
8310 Assebroek
Ik ben beschikbaar voor zware tuinwerken om uw tuin terug om te toveren tot een gezellige, nette en sfeervolle plek om met uw geliefden zonder zorgen te genieten. Maar ook kleinere opknap- en/of snoeiwerken, gras maaien, ... doe ik met veel plezier. Ik beschik over eigen materialen en laat alles netjes achter! Ik hoop u binnenkort te kunnen helpen en uw wensen maximaal te vervullen. Tot snel!

Tuinwerken: geëvalueerd met 4.81 door 2.435 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinwerken, tuinaanleg, terras aanleggen, tuinaannemer gezocht, tuinontwerp, omheining plaatsen, tuinhulp lage prijs,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Thomas raadt Sacha aan Sacha
“ Het was mijn eerste kennismaking met Listminut en ik vond het een aangename ervaring. ”
heraanleg voortuin
Frans raadt Tom aan Tom
“ Vlot contact met verschillende klusjesmannen. Snel reactie. Goede stielmannen. Makkelijk in gebruik. ”
Snoeien en aftoppen bomen
Lisa raadt Ken aan Ken
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Vind de beste tuinaannemer voor uw tuinwerken

U hebt grootste plannen voor uw tuinwerken: een houten terras aanleggen, een nieuwe omheining plaatsen en misschien zelf uw gazon heraanleggen? U bent enkel nog op zoek naar de meest geschikte tuinaannemer voor uw tuinwerken. Hoe vindt u de beste tuinaannemer voor uw tuinaanleg?

Een paar tips om de meest geschikte tuinaannemer te vinden voor uw tuinwerken:

Tuinaanleg: hoe begint u eraan?

De eerste stap bij tuinaanleg is contact opnemen met een tuinaannemer. Een tuinaannemer heeft de nodige kennis om al uw tuinwerken tot in de puntjes af te werken. U kan steeds vertrouwen op ervaring en professionalisme van de tuinaannemer voor uw tuinaanleg of tuinwerken.

Tuinwerken of een tuinaanleg gebeuren steeds stap voor stap. Dit geldt voor alle tuinwerken, gaande van het aanleggen terras of gazon heraanleggen of een kleine tuin inrichten of landscaping. De eerste stap is tuinontwerp. U hebt al meerdere schetsen gemaakt van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien. Prima, de tuinaannemer zal u hierbij ook kunnen helpen. Een tuinaannemer zal dankzij zijn ervaring ook andere zaken op tafel kunnen brengen. Dankzij vakkennis in tuinaanleg en tuinwerken, zal de tuinaannemer praktische tips kunnen meegeven.

Wat zijn de meest gevraagde tuinwerken?

Een tuinaannemer kan heel veel doen. Of het nu gaat om de volledige aanleg van een nieuwe tuin, de renovatie van een bestaande tuin of het bouwen van een zwembad, een tuinaannemer beschikt over de nodige kennis om deze tuinwerken uit te voeren. U kunt beroep doen op een tuinaannemer voor tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp.

Tuinaanleg

U wilt graag uw oprit heraanleggen? Of een tuinpadje in uw tuin aanleggen? Moet er een nieuwe omheining geplaatst worden? Of wilt u deze zomer lekker kunnen genieten van het zonnetje op een mooi houten terras? Wilt u een zwembad laten graven? Al deze tuinwerken horen thuis in de categorie “tuinaanleg”. U kunt best beroep doen op een tuinaannemer die ervaring heeft met soortgelijke tuinwerken.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud behoort ook tot tuinwerken. U vraagt zich misschien af wat er onder tuinonderhoud valt? Denk bijvoorbeeld aan bomen, hagen en struiken snoeien. Maar ze ook gezond houden. Een tuinman zal steeds opletten of uw tuin gezond is. Door hier en daar zieke bomen of struiken goed te snoeien of om te hakken zelfs, zal uw tuin langer meegaan. Onder tuinonderhoud hebben we ook het onkruid wieden, het gras afrijden en de bloemen wateren.

Tuinontwerp

In sommige gevallen kan u een tuinaannemer inschakelen voor het uittekenen van het tuinplan of landscaping. Maar vaak doet u beroep op een tuinarchitect voor het tuinontwerp. De tuinarchitect staat in voor het bedenken van een concept voor de tuin. Hoe de tuin inrichten, waar het terras aanleggen, welke bomen waar planten enzovoort. De tuinaannemer staat in voor de concrete uitwerking van het tuinontwerp.

Tuinwerken: wat zijn de kosten?

De tarieven van tuinaannemers zijn afhankelijk van verschillende factoren. De aard van de tuinwerken is de grootste factor. Een hele tuinrenovatie of een terras aanleggen zullen verschillende tarieven hebben. De benodigde gereedschappen kunnen ook worden aangerekend. Het is sterk aangeraden om verschillende offertes aan te vragen bij verschillende tuinaannemers. Zo kunt u voor elke tuinaannemer prijsvoorstellen op maat ontvangen. Via Ring Twice kunt u gratis een aanvraag indienen. U ontvangt meerdere prijsoffertes, gaande van € 15/uur tot € 28/uur. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinwerken

De laatste aanvragen in de categorie tuinwerken

Hoge boom snoeien (ca. 15 meter) - Oprit leggen met klinkers - Alexis de Boitsfort pour jardin (22) - Scheren haag - Zware tuinwerken - jardinage à Dworp - Grassen snoeien, hagen snoeien, ev. graskanten bijsnijden e.d. (14) - Heraanleg tuin ca 200 m² - plaatsen poort en omheining - Aanleg voortuin & oprit - aanleg stadstuintje - Débroussaillage de surface de 25 sur 30 m - Snoeiwerk hagen - jardinier est nécessaire pour rénover mon jardin - Grasmatten plaatsen - Bamboe uitgraven , wilde braamstruiken verwijderen - Verwilderde tuin opruimen - Boomstammen zagen - Plaatsing afsluiting 22m - Gravel evacuation - Groot onderhoud - Dakgoot schoonmaken - Achtertuin rooien, egaliseren en nivelere - Mijn gras staat heel hoog en moet probeer staan voor de winter - DRAINAGEBUIZEN VOOR ONZE TUIN - Tuinieren - Zware tuinwerken - Omheining plaatsen - Plaatsen houten afsluiting - Hulp voor verdelen van grond/aarde - Haag snoeien - Beton verwijderen + afvoer voor terras plaatsen - Bamboe wortels uitgraven - Oprit aanleggen met kiezels, uitgraven. - Groenwerk - Tuinomheining - snoeiwerken bedrijfsgebouw - Oude vijverfilter - Opkuiswerk tuin - verwijderen van krulwilg - plaatsen van tuinomheining - Aanleg tuinpaadje in kasseien - Aanleggen oprit met klinkers - jardinier est nécessaire pour rénover mon jardin - Eenmalig in orde brengen klein tuintje - onderhoud binnentuin en taluds - Tuin onkruidvrij maken voor aanplanting - 20-tal naaldbomen kappen in Zonhoven - Voortuin aanleggen (nu kiezels) - Omvormen oprit met steentjes naar gazon - BOOMSTRONKEN verwijderen uit tuin. - Boom snoeien - onderhoud tuin - GroenOnderhoud tennisclub - zware tuinwerken - Een omgevallen boom opkuisen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden