tuinman Donk

Tuinman Donk gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Donk: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Kasterlee (2460) - Kristof
Kristof
Kasterlee
5/5 (12 reviews)
Tuinwerken is voor mij een passie. Van het gras afmaaien tot het vellen van bomen. Ik ben veel door de dag beschikbaar. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Dessel (2480) - Wim
Wim
Dessel
4.9/5 (10 reviews)
Heel mijn tuin zelf aangelegd inclusief computergestuurde beregeningsinstallatie, elektriciteit, terras, aanplanting, borduren, oprit, omheining. Simpelweg alles
Tuinman in Dessel (2480) - Kris
Kris
Dessel
5/5 (8 reviews)
door de ervaring die ik in mijn eigen tuin heb opgedaan wil ik ook bij anderen in kleine tuinen klussen gaan doen . Ik beschik over de nodige werktuigen om werken uit te voeren en kan ook het tuin afval meenemen .
Tuinman in Retie (2470) - Rob
Rob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Retie
4.88/5 (8 reviews)
Hard werken is me niet vreemd. Van hagen snoeien, gras maaien, gazonaanleg tot kraanwerken. Ik beschik over aanhangwagen, zitmaaier, grasmaaier op benzine en elektriciteit, snoeischaren, kettingzaag, bosmaaier, noem maar op. Mijn goed humeur krijg je er gratis bij! 😊
Tuinman in Turnhout (2300) - Tino
Tino
Turnhout
5/5 (8 reviews)
Ik ben erg graag bezig in de tuin. Zowel gras afmaaien, onkruid, ... heggen scheren,...ik sta steeds kllaar en help graag anderen in de tuin. U kom mijn afspraken na.
Tuinman in Turnhout (2300) - Gert
Gert
Turnhout
5/5 (7 reviews)
Ik kan mooi snoeien maar beschik niet meer over een heggenschaar. Ik ben ook punctueel als het om opruimen van uw tuin gaat. Ik kan ook goed graven als er iets aangelegd moet worden of zo.
Tuinman in Oud-turnhout (2360) - Laurens
Laurens
Oud-turnhout
5/5 (6 reviews)
Een mooie tuin maakt iedereen gelukkig en juist daarom bied ik mijn diensten aan om van jouw tuin ook een prachtpraatje te maken. Ik kan uw gras maaien, haag scheren of ander snoeiwerk uitvoeren.
Tuinman in Dessel (2480) - Thomas
Thomas
Dessel
5/5 (4 reviews)
Mijn tuin ligt er altijd netjes bij. Gras afrijden, kantjes bij gewerkt, sproeien, gazon voeden, snoei werk wordt goed bij gehouden, wekelijks hark ik tegen onkruid. Goot van de weg wordt elke week proper gemaakt. Wil u dit ook zo graag? Dan mag je mij contacteren
Tuinman in Retie (2470) - Maarten
Maarten
Retie
5/5 (4 reviews)
Ben opgegroeid in een huis met een grote tuin te Retie; al sinds kindsbeen doe ik daar tuinwerk om mijn ouders te helpen. Verder heb ik zwaarder groenarbeid verricht in enkele Provinciale groendomeinen (Prinsenpark, Averegten,...), heb ik groene vingers en veel respect voor al wat groeit...
Tuinman in Vosselaar (2350) - Guido
Guido
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
Alle klassieke karweien in de tuin worden als 40j door mij ook thuis gedaan met veel plezier. Ik heb dus voldoende ervaring voor het doorsnee tuinonderhoud. Ondertussen al heel wat tuinklussen uitgevoerd met steeds de grootste voldoening van de klant.
Tuinman in Turnhout (2300) - Nick
Nick
Turnhout
3.0/5 (2 reviews)
Hierbij wil ik u helpen om dakgoten te reinigen ,grasmaaien,snoeiwerken, tuin huizen zetten schilderen enz ,en ook de mogelijkheid om al het afval mee te nemen
Tuinman in Turnhout (2300) - Robbie
Robbie
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Ik heb jaren in het groen gewerkt en ook hier voor geleerd op school. Ik heb kennis van gereedschap en de meeste planten. Ook ken ik de juiste technieken van snoeien en onderhouden.
Tuinman in Oud-turnhout (2360) - Jens
Jens
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Als student regelmatig bijgeklust als allround tuinman bij familie en kennissen: gras maaien, snoeiwerken, bomen verzagen en hout klieven, onkruid verwijderen,...
Tuinman in Turnhout (2300) - Filip
Filip
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Hey ik ben Filip, voor kleine klusjes in de tuin. Van snoeien, zwembad reinigen, gras maaien, goten en platte daken proper maken tot... Kan je bij mij terecht
Tuinman in Turnhout (2300) - Gunter
Gunter
Turnhout
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een ervaren tuinman uit Turnhout. Tuinen renoveren gras aanleggen graszoden leggen, Tuinen aanleggen en tuinen onderhouden is mijn specialiteit. Ik ben een prima Hagen Scheerder, tuin wieder, bomen snoeien, bomen omleggen GAMMA dakgoten reinigen, waterputten aanleggen, terrassen en paden maker en ramenwasser. Bovendien ben ik een goeie timmerman en een fijne vent in de omgang.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Donk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik maakte voor de eerste keer gebruik van ring twice. Ben zeker van plan dit meer te doen. ”
Rik
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Donk: geëvalueerd met 4.82 door 81 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Donk, betaalbare tuinman Donk, tuinman gezocht Donk, gras maaien Donk, haag snoeien Donk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Donk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden