tuinman Deinze

Tuinman Deinze gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Deinze: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.9/5 (94 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben militair van job. Ik werk graag buiten in de tuin. In mijn vrije tijd ga ik met mijn vader bomen gaan zagen en klieven voor het houtvuur. Dus zwaar werk of slecht weer schrikken mij niet af ;)
Tuinman in Deinze (9800) - Roland
Roland
Deinze
4.97/5 (29 reviews)
Wekelijks tuinonderhoud passen perfect bij mij. Snoeien van hagen en struiken, tuin klaarmaken voor de winter en daarna voor de lente en meenemen van overtollig snoeisel. Gras afrijden kan ook maar ben niet in bezit van deftige grasmachine
Tuinman in Deinze (9800) - Ami
Ami Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
4.86/5 (14 reviews)
ik heb een diploma biotechnologie en tuin enginieur. Ik heb jaren als tuinman gewerkt. Alle mogelijke tuinwerken zijn welkom. ( liefst geen zware tuinwerken. ). Alle soort tuinwerken zijn wel bespreekbaar.
Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Deinze (9800) - Tim
Tim
Deinze
5/5 (12 reviews)
Ben iemand die snel en correct te werk gaat, Gedreven en netheid staat centraal.. Klanten tevredenheid is natuurlijk het belangrijkste dat opent meerdere deuren.. Tot snel..
Tuinman in Deinze (9800) - Roger
Roger
Deinze
4.88/5 (8 reviews)
Heb reeds enkele tuinen in onderhoud met volledige voldoening van de klanten. Doe wel geen aanleg, enkel onderhoud van gras maaien, snoeinen enz. Heb alle proffessioneel gerief.
Tuinman in Deinze (9800) - Jelle
Jelle
Deinze
5/5 (2 reviews)
Aangezien ik vroeger zelfstandig tuinman was heb ik meer dan genoeg ervaring in alle tuinklussen. Gras maaien, hagen scheren, ... Ik heb deze job steeds met veel passie gedaan.
Tuinman in Deinze (9800) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
5/5 (1 reviews)
Al 25j ervaring in het knotten en vellen van bomen. Wij staan in voor alle hakselwerken ook. Tuinonderhoud behoort bij ons tot de basis taken, waar we van het lichte tot het zwaardere werk kunnen aanbieden. Ook ervaring in het aanleggen van grindpaden of klinkers.
Tuinman in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Deinze
Nieuw
Mijn vader is altijd zelfstandig in de tuinen geweest en ben altijd zijn hulp geweest dus ik weet perfect hoe ik een tuin moet onderhouden! Want een mooie tuin is altijd een pluspunt
Tuinman in Deinze (9800) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Heb al jaren ervaring in de tuinsector. Hagen scheren, gras maaien, dakgoot kuisen, niks is teveel. Ook de kleine tuinaanleg, leggen van grasmatten hoort bij ons vak. Zoekt u iemand voor fijn en verzorgd werk, dan is dit het juiste adres. Omgeving van Deinze, Tielt. Latem
Tuinman in Deinze (9800) - Kenny
Kenny
Deinze
Nieuw
Ik ben een zorgvuldige tuinier, heb zelf een grote tuin en deze moet er perfect bij liggen. Ik heb mijn eigen grasmaaier(elektrische of benzine) en heggenschaar. Maar gewoon onkruid wieden is mij zeker niet teveel gevraagd.
Tuinman in Deinze (9800) - Ariane
Ariane
Deinze
Nieuw
Tuinieren is een echte passie van mij! Dingen zien groeien en dan mogen oogsten voelt bijna als magie! Ik help graag een handje toe bij mensen die de wereld een beetje mooier willen maken met een extra plantje, wat overbodige blaadjes weg doen, met nieuw gras een kans geven door het oude weg te maaien, enzovoort!
Tuinman in Deinze (9800) - Gauthier
Gauthier Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Alles wat een tuin uitnodigd om te doen kan ik vertalen in werk. Tuinen, vijvers, afbraak, aanplanting... Etc Gent, Deinze, Latem, Deurle, Zwijnaarde...
Tuinman in Deinze (9800) - Karim
Karim
Deinze
Nieuw
Werk graag buiten en ik weet dat het soms vervelend is voor mensen die bijv geen tijd hebben of het lastig vinden om die taken uit te oefenen in de tuin dan ben ik er om hun te helpen en er is dan een zorg minder voor die mensen
Tuinman in Deinze (9800) - Yoshi
Yoshi
Deinze
Nieuw
Ik ben graag in de tuin bezig. Ik doe dit ook veel thuis bij mijn ouders en dit vind ik wel leuk om te doen. Ik doe meestal de blaadjes van de tuin en ik maai het gras .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Deinze: geëvalueerd met 4.94 door 160 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Deinze, betaalbare tuinman Deinze, tuinman gezocht Deinze, gras maaien Deinze, haag snoeien Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Deinze: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Deinze is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Deinze namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Deinze

Een tuinman in Deinze zal jouw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasperk? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Deinze? Zo ben je verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Deinze zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Deinze

In het takenpakket van een tuinman Deinze is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De tuinman in Deinze zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Deinze

En een laatste taak is het geven van advies. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Deinze. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Deinze helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Deinze?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Deinze in te schakelen. Een tuinman Deinze is kenner in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Deinze?

Een tuinman in Deinze is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Deinze aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Deinze ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Deinze prijs
Tuinman Deinzetussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Deinze en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Deinze
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Deinze gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar goede tuinman in Deinze? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Deinze te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Deinze vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Deinze te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Deinze met elkaar te vergelijken. Jouw grasperk afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Deinze! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een goede en bekwame tuinman in Deinze vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Deinze een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Deinze selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Deinze

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Deinze

Scheren van haag - Tuin & terras opfrissen - Dringend gras maaien - Gras maaien - Tuinman - Haag snoeien in Deinze (9800) - Tuinman - in Deinze (9800) - Tuinonderhoud
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden