tuinman Deinze

Tuinman Deinze gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Deinze: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.92/5 (132 reviews)
Hallo, Ik ben Ruben militair van job. Ik werk graag buiten in de tuin. In mijn vrije tijd ga ik met mijn vader bomen gaan zagen en klieven voor het houtvuur. Dus zwaar werk of slecht weer schrikken mij niet af ;)
Tuinman in Deinze (9800) - Roland
Roland
Deinze
4.97/5 (31 reviews)
Wekelijks tuinonderhoud passen perfect bij mij. Snoeien van hagen en struiken, tuin klaarmaken voor de winter en daarna voor de lente en meenemen van overtollig snoeisel. Gras afrijden kan ook maar ben niet in bezit van deftige grasmachine
Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Deinze (9800) - Tim
Tim
Deinze
5/5 (27 reviews)
Ben iemand die snel en correct te werk gaat, Gedreven en netheid staat centraal.. Klanten tevredenheid is natuurlijk het belangrijkste dat opent meerdere deuren.. Tot snel..
Tuinman in Deinze (9800) - Ami
Ami Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
4.86/5 (14 reviews)
ik heb een diploma biotechnologie en tuin enginieur. Ik heb jaren als tuinman gewerkt. Alle mogelijke tuinwerken zijn welkom. ( liefst geen zware tuinwerken. ). Alle soort tuinwerken zijn wel bespreekbaar.
Tuinman in Deinze (9800) - Roger
Roger
Deinze
4.88/5 (8 reviews)
Heb reeds enkele tuinen in onderhoud met volledige voldoening van de klanten. Doe wel geen aanleg, enkel onderhoud van gras maaien, snoeinen enz. Heb alle proffessioneel gerief.
Tuinman in Deinze (9800) - Jelle
Jelle
Deinze
5/5 (2 reviews)
Aangezien ik vroeger zelfstandig tuinman was heb ik meer dan genoeg ervaring in alle tuinklussen. Gras maaien, hagen scheren, ... Ik heb deze job steeds met veel passie gedaan.
Tuinman in Deinze (9800) - Bjorn
Bjorn
Deinze
5/5 (1 reviews)
Gras maaien, heggen snoeien, bladeren verwijderen of andere klussen in de tuin steeds te bespreken. Ervaring met tuinieren van kleins af aan en ik ben flexibel. Ik kom met plezier ter plaatse kijken om de klus vooraf te bespreken.
Tuinman in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Deinze
Nieuw
Mijn vader is altijd zelfstandig in de tuinen geweest en ben altijd zijn hulp geweest dus ik weet perfect hoe ik een tuin moet onderhouden! Want een mooie tuin is altijd een pluspunt
Tuinman in Deinze (9800) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Heb al jaren ervaring in de tuinsector. Hagen scheren, gras maaien, dakgoot kuisen, niks is teveel. Ook de kleine tuinaanleg, leggen van grasmatten hoort bij ons vak. Zoekt u iemand voor fijn en verzorgd werk, dan is dit het juiste adres. Omgeving van Deinze, Tielt. Latem
Tuinman in Deinze (9800) - Kenny
Kenny
Deinze
Nieuw
Ik ben een zorgvuldige tuinier, heb zelf een grote tuin en deze moet er perfect bij liggen. Ik heb mijn eigen grasmaaier(elektrische of benzine) en heggenschaar. Maar gewoon onkruid wieden is mij zeker niet teveel gevraagd.
Tuinman in Deinze (9800) - Ariane
Ariane
Deinze
Nieuw
Tuinieren is een echte passie van mij! Dingen zien groeien en dan mogen oogsten voelt bijna als magie! Ik help graag een handje toe bij mensen die de wereld een beetje mooier willen maken met een extra plantje, wat overbodige blaadjes weg doen, met nieuw gras een kans geven door het oude weg te maaien, enzovoort!
Tuinman in Deinze (9800) - Gauthier
Gauthier Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Alles wat een tuin uitnodigd om te doen kan ik vertalen in werk. Tuinen, vijvers, afbraak, aanplanting... Etc Gent, Deinze, Latem, Deurle, Zwijnaarde...
Tuinman in Deinze (9800) - Karim
Karim
Deinze
Nieuw
Werk graag buiten en ik weet dat het soms vervelend is voor mensen die bijv geen tijd hebben of het lastig vinden om die taken uit te oefenen in de tuin dan ben ik er om hun te helpen en er is dan een zorg minder voor die mensen
Tuinman in Deinze (9800) - Yoshi
Yoshi
Deinze
Nieuw
Ik ben graag in de tuin bezig. Ik doe dit ook veel thuis bij mijn ouders en dit vind ik wel leuk om te doen. Ik doe meestal de blaadjes van de tuin en ik maai het gras .
Tuinman in Deinze (9800) - Niels
Niels
Deinze
Nieuw
Ik hou van werken in de tuin en buiten zijn. Thuis help ik ook altijd mee in het onderhoud. Ik wil later ook graag een grote tuin, ik vind dit rustgevend.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
“ In elk geval wordt je voldoende geïnformeerd met emails. Duidelijke uitleg op de website. Voldoende aanbod van tuinmannen. Goed dat je voor veel categorieën beroep kan doen op Ring Twice. ”
Jürgen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Deinze: geëvalueerd met 4.95 door 211 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Deinze, betaalbare tuinman Deinze, tuinman gezocht Deinze, gras maaien Deinze, haag snoeien Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden