tuinman Hasselt

Tuinman Hasselt gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Hasselt: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (112 reviews)
Ik ben in het bezit van grasmaaiers, heggenscharen, kantenmaaier, kettingzagen, verticulteerder, hakselaar, grondboren,.. Tuinafval kan ik indien u wenst meenemen . Zowel wekelijks onderhoud, aanleg als eenmalig groot onderhoud...
Tuinman in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (18 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik heb woon zelf in een landelijke omgeving en heb enige ervaring in allerhande klussen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Ivo
Ivo
Hasselt
4.82/5 (11 reviews)
heb jaren de tuin van mijn ouders onderhouden gras maaien, haag scheren, tuinpad afspuiten met hogedruk, heb geen hoogtevrees maar heb geen materiaal om die klussen uit te voeren
Tuinman in Hasselt (3500) - Kristof
Kristof
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben een zorgvuldig tuinier, ik beschik over een aanhangwagen met dubbele assen, een heggenschaar op batterijen voor mijn werkzaamheden en kom met veel plezier in uw tuin werken of onderhoud doen alsof het mijn eigen tuin is. In mijn eigen tuin werk ik ook vaak en doe dit heel graag ik heb tijd in het weekend maar soms ook wel eens door de week
Tuinman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.86/5 (7 reviews)
Zelf heb ik een grote tuin waar ik graag in werk. Hagen snoeien, gras maaien, verticuteren, terras schoonmaken, kleine aanplantingen, ... Ik kan het allemaal voor u doen. Ik breng mijn eigen gereedschappen en machines mee en kan indien gewenst het snoeiafval meteen afvoeren.
Tuinman in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Chalet? Tiny Huis? Onderhoud? Bomen rooien? Gras afrijden? Alles opruimen en winterklaar maken? Ik werk je tuin af. Stipt op tijd volgens onze afspraak/
Tuinman in Hasselt (3500) - Kandy
Kandy
Hasselt
4.0/5 (4 reviews)
Wij doen alles van tuinonderhoud van hagen snoeien tot een tuin onkruidvrij maken tuin opruimingen doen wij ook alles voor u tuin de uitstraling te geven die u tuin verdient
Tuinman in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben dakwerker van beroep met eigen aanhangwagen en ladder, ik maak de goten zuiver en ontstop ze indien nodig, alsook doe ik herstellingen bij eventuele gaten en scheuren van de zink.
Tuinman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Reeds ruime ervaring met diverse tuinen. Zowel eenmalige als vaste opdrachten (bijv. Om de 2 weken) bespreekbaar Meer bepaald in het plaatsen van omheiningen. Bij voorkeur met(hard) houten palen bekleden met planken. Ik kan zelf het hout leveren maar u bent altijd vrij om zelf de materialen aan te kopen waar u wilt. Ik kan eventueel wel samen met jullie de hoeveelheden en dergelijke bepalen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Klusjes in de tuin zijn geen probleem voor mij, en in het voorjaar en de zomer lekker buiten klussen is ook zeer leuk! Snelle actie en mooi resultaat zijn prioriteit
Tuinman in Hasselt (3500) - Musab
Musab
Hasselt
5/5 (1 reviews)
I need job so if you need so you want it being done and completing by efficiency and being motivated for all regardless for all matters of facts and then you can find your way out.
Tuinman in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Reeds jaar en dag aan de slag in de tuin. Al van kindsaf ging ik bij de buren het gras afrijden. Ik breng mijn eigen grasmachine mee in mijn bestelwagen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Dylan
Dylan
Hasselt
Nieuw
Nauwkeurige tuinier , ik ben graag bezig in de tuin, en ben niet vies van al iet wat harder werk. Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik kijk er naar uit om u verder te helpen!
Tuinman in Hasselt (3500) - Ineke
Ineke
Hasselt
Nieuw
Ik ben graag buiten bezig en dus lijkt dit me een ideaal klusje om een centje mee bij te verdienen. Ik zou respectvol met uw tuin omgaan, alsof het mijn eigen tuin was. Ik ben enkel geïnteresseerd in licht onderhoud, geen zwaar tuinwerk.
Tuinman in Hasselt (3500) - Karsten
Karsten
Hasselt
Nieuw
Als grote natuurliefhebber kan ik genieten van het werk in de open lucht. We weten allebei dat de natuur prachtig is, maar als we haar zijn gang laten gaan kan het snel rommelig lijken. Met mijn groene vingers tover ik uw tuin terug om zoals u hem wenst. Van grasmaaien tot hagen snoeien, van een moestuin onderhouden tot blaren bijeen rapen... Uw tuin is in goede handen bij mij.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
“ In elk geval wordt je voldoende geïnformeerd met emails. Duidelijke uitleg op de website. Voldoende aanbod van tuinmannen. Goed dat je voor veel categorieën beroep kan doen op Ring Twice. ”
Jürgen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Hasselt: geëvalueerd met 4.94 door 169 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Hasselt, betaalbare tuinman Hasselt, tuinman gezocht Hasselt, gras maaien Hasselt, haag snoeien Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden