tuinman Hasselt

Tuinman Hasselt gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Hasselt: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (107 reviews)
Ik ben in het bezit van grasmaaiers, heggenscharen, kantenmaaier, kettingzagen, verticulteerder, hakselaar, grondboren,.. Tuinafval kan ik indien u wenst meenemen . Zowel wekelijks onderhoud, aanleg als eenmalig groot onderhoud...
Tuinman in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (18 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik heb woon zelf in een landelijke omgeving en heb enige ervaring in allerhande klussen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Kristof
Kristof
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben een zorgvuldig tuinier, ik beschik over een aanhangwagen met dubbele assen, een heggenschaar op batterijen voor mijn werkzaamheden en kom met veel plezier in uw tuin werken of onderhoud doen alsof het mijn eigen tuin is. In mijn eigen tuin werk ik ook vaak en doe dit heel graag ik heb tijd in het weekend maar soms ook wel eens door de week
Tuinman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.86/5 (7 reviews)
Zelf heb ik een grote tuin waar ik graag in werk. Hagen snoeien, gras maaien, verticuteren, terras schoonmaken, kleine aanplantingen, ... Ik kan het allemaal voor u doen. Ik breng mijn eigen gereedschappen en machines mee en kan indien gewenst het snoeiafval meteen afvoeren.
Tuinman in Hasselt (3500) - Ivo
Ivo
Hasselt
5/5 (6 reviews)
heb jaren de tuin van mijn ouders onderhouden gras maaien, haag scheren, tuinpad afspuiten met hogedruk, heb geen hoogtevrees maar heb geen materiaal om die klussen uit te voeren
Tuinman in Hasselt (3500) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Vanuit een jarenlange hobby inzake onderhoud van een eigen tuin, wil ik mij nu ten dienste stellen van iedereen die momenteel niet de nodige tijd kan vrijmaken om zijn/haar tuin te onderhouden. Alle soort groenonderhoud en - aanleg kan, gaande van gazon, tot haag en boom; afvoer van het groenafval behoort tot de mogelijkheden. Ik beschik alvast over al het nodige werkmateriaal.
Tuinman in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Chalet? Tiny Huis? Onderhoud? Bomen rooien? Gras afrijden? Alles opruimen en winterklaar maken? Ik werk je tuin af. Stipt op tijd volgens onze afspraak/
Tuinman in Hasselt (3500) - Laurent
Laurent
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Heb een zeer harde hands-on mentaliteit en heb me doorheen de jonge jaren zelf veel bijgeleerd. Iets wat ik niet kan zoek ik op en leer het mezelf. Ik ging altijd bij mensen thuis in de tuin werken of natuurlijk bij mij thuis.
Tuinman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Reeds ruime ervaring met diverse tuinen. Zowel eenmalige als vaste opdrachten (bijv. Om de 2 weken) bespreekbaar Meer bepaald in het plaatsen van omheiningen. Bij voorkeur met(hard) houten palen bekleden met planken. Ik kan zelf het hout leveren maar u bent altijd vrij om zelf de materialen aan te kopen waar u wilt. Ik kan eventueel wel samen met jullie de hoeveelheden en dergelijke bepalen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Klusjes in de tuin zijn geen probleem voor mij, en in het voorjaar en de zomer lekker buiten klussen is ook zeer leuk! Snelle actie en mooi resultaat zijn prioriteit
Tuinman in Hasselt (3500) - Musab
Musab
Hasselt
5/5 (1 reviews)
I need job so if you need so you want it being done and completing by efficiency and being motivated for all regardless for all matters of facts and then you can find your way out.
Tuinman in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Reeds jaar en dag aan de slag in de tuin. Al van kindsaf ging ik bij de buren het gras afrijden. Ik breng mijn eigen grasmachine mee in mijn bestelwagen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Dylan
Dylan
Hasselt
Nieuw
Nauwkeurige tuinier , ik ben graag bezig in de tuin, en ben niet vies van al iet wat harder werk. Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik kijk er naar uit om u verder te helpen!
Tuinman in Hasselt (3500) - Rachel
Rachel
Hasselt
Nieuw
Net als honden uitlaten, is tuinieren, grasmaaien en andere simpele kleine klusjes een enorme uitlaatklep voor mij. Bij mijn ouders, en grootouder ben ik ook vast in dienst ; )
Tuinman in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
Nieuw
Ik ben dakwerker van beroep met eigen aanhangwagen en ladder, ik maak de goten zuiver en ontstop ze indien nodig, alsook doe ik herstellingen bij eventuele gaten en scheuren van de zink.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Hasselt: geëvalueerd met 4.98 door 163 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Hasselt, betaalbare tuinman Hasselt, tuinman gezocht Hasselt, gras maaien Hasselt, haag snoeien Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinman in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden