Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Hasselt

Tuinman in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.91/5 (104 reviews)
Ik ben in het bezit van grasmaaiers, heggenscharen, kantenmaaier, kettingzagen, verticulteerder, hakselaar, grondboren,.. Tuinafval kan ik indien u wenst meenemen . Zowel wekelijks onderhoud, aanleg als eenmalig groot onderhoud...
Tuinman in Hasselt (3500) - Kristof
Kristof
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben een zorgvuldig tuinier, ik beschik over een aanhangwagen met dubbele assen, een heggenschaar op batterijen voor mijn werkzaamheden en kom met veel plezier in uw tuin werken of onderhoud doen alsof het mijn eigen tuin is. In mijn eigen tuin werk ik ook vaak en doe dit heel graag ik heb tijd in het weekend maar soms ook wel eens door de week
Tuinman in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik heb woon zelf in een landelijke omgeving en heb enige ervaring in allerhande klussen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.8/5 (5 reviews)
Zelf heb ik een grote tuin waar ik graag in werk. Hagen snoeien, gras maaien, verticuteren, terras schoonmaken, kleine aanplantingen, ... Ik kan het allemaal voor u doen. Ik breng mijn eigen gereedschappen en machines mee en kan indien gewenst het snoeiafval meteen afvoeren.
Tuinman in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Chalet? Tiny Huis? Onderhoud? Bomen rooien? Gras afrijden? Alles opruimen en winterklaar maken? Ik werk je tuin af. Stipt op tijd volgens onze afspraak/
Tuinman in Hasselt (3500) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Vanuit een jarenlange hobby inzake onderhoud van een eigen tuin, wil ik mij nu ten dienste stellen van iedereen die momenteel niet de nodige tijd kan vrijmaken om zijn/haar tuin te onderhouden. Alle soort groenonderhoud en - aanleg kan, gaande van gazon, tot haag en boom; afvoer van het groenafval behoort tot de mogelijkheden. Ik beschik alvast over al het nodige werkmateriaal.
Tuinman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Reeds ruime ervaring met diverse tuinen. Zowel eenmalige als vaste opdrachten (bijv. Om de 2 weken) bespreekbaar Meer bepaald in het plaatsen van omheiningen. Bij voorkeur met(hard) houten palen bekleden met planken. Ik kan zelf het hout leveren maar u bent altijd vrij om zelf de materialen aan te kopen waar u wilt. Ik kan eventueel wel samen met jullie de hoeveelheden en dergelijke bepalen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Klusjes in de tuin zijn geen probleem voor mij, en in het voorjaar en de zomer lekker buiten klussen is ook zeer leuk! Snelle actie en mooi resultaat zijn prioriteit
Tuinman in Hasselt (3500) - Michael
Michael
Hasselt
Nieuw
Ik ben 25 jaar heb reeds mijn badkamer zelf betegeld leiding in her aangelegd stroom voorzien en eigenlijk feitelijk heb ik gewoon geen opleiding meer voor gehad en is dit allemaal ze net door de veiligheidsinspectie van het appartement toch goed gekeurd toch netjes niet voor iemand zonder ervaring dus ik denk dat ik mezelf een klusjesman loodgieter mag noemen Daar buiten ben ik ook nog altijd handig in andere klusjes karweitje
Tuinman in Hasselt (3500) - Dylan
Dylan
Hasselt
Nieuw
Nauwkeurige tuinier , ik ben graag bezig in de tuin, en ben niet vies van al iet wat harder werk. Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik kijk er naar uit om u verder te helpen!
Tuinman in Hasselt (3500) - Ineke
Ineke
Hasselt
Nieuw
Ik ben graag buiten bezig en dus lijkt dit me een ideaal klusje om een centje mee bij te verdienen. Ik zou respectvol met uw tuin omgaan, alsof het mijn eigen tuin was. Ik ben enkel geïnteresseerd in licht onderhoud, geen zwaar tuinwerk.
Tuinman in Hasselt (3500) - Karsten
Karsten
Hasselt
Nieuw
Als grote natuurliefhebber kan ik genieten van het werk in de open lucht. We weten allebei dat de natuur prachtig is, maar als we haar zijn gang laten gaan kan het snel rommelig lijken. Met mijn groene vingers tover ik uw tuin terug om zoals u hem wenst. Van grasmaaien tot hagen snoeien, van een moestuin onderhouden tot blaren bijeen rapen... Uw tuin is in goede handen bij mij.
Tuinman in Hasselt (3500) - Joris
Joris
Hasselt
Nieuw
Zelf altijd graag in de tuin gewerkt, heb wel geen eigen materiaal, werk snel en nauwkeurig op u aanwijzingen, en liefst niet als het regent, dan komt niemand graag buiten :D
Tuinman in Hasselt (3500) - Sanne
Sanne
Hasselt
Nieuw
Ik ben graag bezig in de tuin. Bladeren bij elkaar doen, onkruid uittrekken en kleine tot middelgrote hagen scheren en alles wegbrengen naar het containerpark.
Tuinman in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben in de zomer alleen maar bezig met tuinieren.. en ik probeer dan ook elk tuintje met hart en ziel te verzorgen, alsof het voor mezelf zou zijn.. ik beschik over eigen materiaal en ik werk vaak door de week en soms in het weekend.. aarzel niet om mij te contacteren .. hopelijk tot snel Mvg 't Groentje! :)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Hasselt: geëvalueerd met 4.96 door 134 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Hasselt, betaalbare tuinman Hasselt, tuinman gezocht Hasselt, gras maaien Hasselt, haag snoeien Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Hasselt: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Hasselt is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Hasselt namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Hasselt

Een tuinman in Hasselt zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Hasselt? Zo ben je verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Hasselt zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Hasselt

In het takenpakket van een tuinman Hasselt is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Hasselt zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Hasselt

En een laatste taak is het geven van suggesties. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Hasselt. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Hasselt helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Hasselt?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Hasselt in te schakelen. Een tuinman Hasselt is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Hasselt?

Een tuinman in Hasselt is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Hasselt aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Hasselt ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Hasselt prijs
Tuinman Hasselttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Hasselt en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Hasselt
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Hasselt gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar goede tuinman in Hasselt? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Hasselt te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Hasselt vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Hasselt te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Hasselt met elkaar te vergelijken. Jouw grasveld afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Hasselt! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een goede en degelijke tuinman in Hasselt vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Hasselt een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Hasselt selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Hasselt

tuinonderhoud - coniferen snoeien graag prijs per uur - Tuinman - Gras maaien in Hasselt (3500)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden