tuinman Hasselt

Tuinman Hasselt gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Hasselt: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.91/5 (105 reviews)
Ik ben in het bezit van grasmaaiers, heggenscharen, kantenmaaier, kettingzagen, verticulteerder, hakselaar, grondboren,.. Tuinafval kan ik indien u wenst meenemen . Zowel wekelijks onderhoud, aanleg als eenmalig groot onderhoud...
Tuinman in Hasselt (3500) - Kristof
Kristof
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben een zorgvuldig tuinier, ik beschik over een aanhangwagen met dubbele assen, een heggenschaar op batterijen voor mijn werkzaamheden en kom met veel plezier in uw tuin werken of onderhoud doen alsof het mijn eigen tuin is. In mijn eigen tuin werk ik ook vaak en doe dit heel graag ik heb tijd in het weekend maar soms ook wel eens door de week
Tuinman in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik heb woon zelf in een landelijke omgeving en heb enige ervaring in allerhande klussen.
Jelle is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.83/5 (6 reviews)
Zelf heb ik een grote tuin waar ik graag in werk. Hagen snoeien, gras maaien, verticuteren, terras schoonmaken, kleine aanplantingen, ... Ik kan het allemaal voor u doen. Ik breng mijn eigen gereedschappen en machines mee en kan indien gewenst het snoeiafval meteen afvoeren.
Tuinman in Hasselt (3500) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Vanuit een jarenlange hobby inzake onderhoud van een eigen tuin, wil ik mij nu ten dienste stellen van iedereen die momenteel niet de nodige tijd kan vrijmaken om zijn/haar tuin te onderhouden. Alle soort groenonderhoud en - aanleg kan, gaande van gazon, tot haag en boom; afvoer van het groenafval behoort tot de mogelijkheden. Ik beschik alvast over al het nodige werkmateriaal.
Tuinman in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Chalet? Tiny Huis? Onderhoud? Bomen rooien? Gras afrijden? Alles opruimen en winterklaar maken? Ik werk je tuin af. Stipt op tijd volgens onze afspraak/
Tuinman in Hasselt (3500) - Ivo
Ivo
Hasselt
5/5 (3 reviews)
heb jaren de tuin van mijn ouders onderhouden gras maaien, haag scheren, tuinpad afspuiten met hogedruk, heb geen hoogtevrees maar heb geen materiaal om die klussen uit te voeren
Tuinman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Reeds ruime ervaring met diverse tuinen. Zowel eenmalige als vaste opdrachten (bijv. Om de 2 weken) bespreekbaar Meer bepaald in het plaatsen van omheiningen. Bij voorkeur met(hard) houten palen bekleden met planken. Ik kan zelf het hout leveren maar u bent altijd vrij om zelf de materialen aan te kopen waar u wilt. Ik kan eventueel wel samen met jullie de hoeveelheden en dergelijke bepalen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Klusjes in de tuin zijn geen probleem voor mij, en in het voorjaar en de zomer lekker buiten klussen is ook zeer leuk! Snelle actie en mooi resultaat zijn prioriteit
Tuinman in Hasselt (3500) - Musab
Musab
Hasselt
5/5 (1 reviews)
I need job so if you need so you want it being done and completing by efficiency and being motivated for all regardless for all matters of facts and then you can find your way out.
Tuinman in Hasselt (3500) - Dylan
Dylan
Hasselt
Nieuw
Nauwkeurige tuinier , ik ben graag bezig in de tuin, en ben niet vies van al iet wat harder werk. Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik kijk er naar uit om u verder te helpen!
Tuinman in Hasselt (3500) - Ineke
Ineke
Hasselt
Nieuw
Ik ben graag buiten bezig en dus lijkt dit me een ideaal klusje om een centje mee bij te verdienen. Ik zou respectvol met uw tuin omgaan, alsof het mijn eigen tuin was. Ik ben enkel geïnteresseerd in licht onderhoud, geen zwaar tuinwerk.
Tuinman in Hasselt (3500) - Karsten
Karsten
Hasselt
Nieuw
Als grote natuurliefhebber kan ik genieten van het werk in de open lucht. We weten allebei dat de natuur prachtig is, maar als we haar zijn gang laten gaan kan het snel rommelig lijken. Met mijn groene vingers tover ik uw tuin terug om zoals u hem wenst. Van grasmaaien tot hagen snoeien, van een moestuin onderhouden tot blaren bijeen rapen... Uw tuin is in goede handen bij mij.
Tuinman in Hasselt (3500) - Joris
Joris
Hasselt
Nieuw
Zelf altijd graag in de tuin gewerkt, heb wel geen eigen materiaal, werk snel en nauwkeurig op u aanwijzingen, en liefst niet als het regent, dan komt niemand graag buiten :D
Tuinman in Hasselt (3500) - Sanne
Sanne
Hasselt
Nieuw
Ik ben graag bezig in de tuin. Bladeren bij elkaar doen, onkruid uittrekken en kleine tot middelgrote hagen scheren en alles wegbrengen naar het containerpark.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Hasselt: geëvalueerd met 4.97 door 142 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Hasselt, betaalbare tuinman Hasselt, tuinman gezocht Hasselt, gras maaien Hasselt, haag snoeien Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Hasselt: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Hasselt is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Hasselt namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Hasselt

Een tuinman in Hasselt zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Hasselt? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Hasselt zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Hasselt

In het takenpakket van een tuinman Hasselt is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Hasselt zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Hasselt

En een laatste taak is het geven van suggesties. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Hasselt. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Hasselt helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Hasselt?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Hasselt in te schakelen. Een tuinman Hasselt is expert in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Hasselt?

Een tuinman in Hasselt is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Hasselt aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Hasselt ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Hasselt prijs
Tuinman Hasselttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Hasselt en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Hasselt
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Hasselt gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar goede tuinman in Hasselt? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Hasselt te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Hasselt vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Hasselt te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Hasselt met elkaar te vergelijken. Jouw grasveld afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te moeilijk voor de tuinmannen in Hasselt! Ze zullen jou een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een goede en degelijke tuinman in Hasselt vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Hasselt een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Hasselt selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Hasselt

Afval - Snoeien van rode beuk ( haag ) - Onderhoud tuin - Gras maaien - Tuinman voor onkruid weghalen haag snoeien … - Klimop - Gras maaien en klimop haag snoeien - Schoonmaak van verwilderde tuin - tuinman - Dakgoot schoonmaken - Installeren robot grasmaaier - onderhoud van tuinen - Tuin onderhouden - Kleine tuin 20 m2 heraanleggen - Tuinonderhoud - Tuinieren - Tuinonderhoud - Tuinonderhoud, kleine klussen - Tuin opfrissen - Tuin kllar maken voor winter - tuinman gezocht - Tuinman gedurende seizoen, niet in de winter - Klimopstruik wegdoen met houtwand 6 meter - Gras maaien - Tuinonderhoud - Gras maaien + onkruid verwijderen - Tuin onderhouden - Tuinonderhoud - Haag snoeien (±55m lang, ±4m hoog) - Onderhoud tuin - Onderhoud tuin - Onderhoud stadstuin - Wekelijks onderhoud - tuinman - tuinonderhoud - onderhoud tuin - Onderhoud tuin - Groot onderhoud tuin - Onkruid trekken - tuinman - tuinonderhoud - coniferen snoeien graag prijs per uur - Tuinman - Gras maaien in Hasselt (3500) - Tuinman - Andere in Hasselt (3500) - Tuinman - Gras maaien in Hasselt (3500) - Tuinman - Andere in Hasselt (3500) - Tuinman in Hasselt (3500) - Tuinman - Haag snoeien in Hasselt (3500) - maandelijks onderhoud tuin - Scheren van dennen - Jaarlijks tuinonderhoud
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden