tuinman Hasselt

Tuinman Hasselt gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Hasselt: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (114 reviews)
Ik ben in het bezit van grasmaaiers, heggenscharen, kantenmaaier, kettingzagen, verticulteerder, hakselaar, grondboren,.. Tuinafval kan ik indien u wenst meenemen . Zowel wekelijks onderhoud, aanleg als eenmalig groot onderhoud...
Tuinman in Hasselt (3500) - Ivo
Ivo
Hasselt
4.88/5 (17 reviews)
heb jaren de tuin van mijn ouders onderhouden gras maaien, haag scheren, tuinpad afspuiten met hogedruk, heb geen hoogtevrees maar heb geen materiaal om die klussen uit te voeren
Tuinman in Hasselt (3500) - Kristof
Kristof
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Hallo, ik ben een zorgvuldig tuinier, ik beschik over een aanhangwagen met dubbele assen, een heggenschaar op batterijen voor mijn werkzaamheden en kom met veel plezier in uw tuin werken of onderhoud doen alsof het mijn eigen tuin is. In mijn eigen tuin werk ik ook vaak en doe dit heel graag ik heb tijd in het weekend maar soms ook wel eens door de week
Tuinman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
4.86/5 (7 reviews)
Zelf heb ik een grote tuin waar ik graag in werk. Hagen snoeien, gras maaien, verticuteren, terras schoonmaken, kleine aanplantingen, ... Ik kan het allemaal voor u doen. Ik breng mijn eigen gereedschappen en machines mee en kan indien gewenst het snoeiafval meteen afvoeren.
Tuinman in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
4.8/5 (5 reviews)
Ik ben dakwerker van beroep met eigen aanhangwagen en ladder, ik maak de goten zuiver en ontstop ze indien nodig, alsook doe ik herstellingen bij eventuele gaten en scheuren van de zink.
Tuinman in Hasselt (3500) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Chalet? Tiny Huis? Onderhoud? Bomen rooien? Gras afrijden? Alles opruimen en winterklaar maken? Ik werk je tuin af. Stipt op tijd volgens onze afspraak/
Tuinman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Reeds ruime ervaring met diverse tuinen. Zowel eenmalige als vaste opdrachten (bijv. Om de 2 weken) bespreekbaar Meer bepaald in het plaatsen van omheiningen. Bij voorkeur met(hard) houten palen bekleden met planken. Ik kan zelf het hout leveren maar u bent altijd vrij om zelf de materialen aan te kopen waar u wilt. Ik kan eventueel wel samen met jullie de hoeveelheden en dergelijke bepalen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Klusjes in de tuin zijn geen probleem voor mij, en in het voorjaar en de zomer lekker buiten klussen is ook zeer leuk! Snelle actie en mooi resultaat zijn prioriteit
Tuinman in Hasselt (3500) - Musab
Musab
Hasselt
5/5 (1 reviews)
I need job so if you need so you want it being done and completing by efficiency and being motivated for all regardless for all matters of facts and then you can find your way out.
Tuinman in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Reeds jaar en dag aan de slag in de tuin. Al van kindsaf ging ik bij de buren het gras afrijden. Ik breng mijn eigen grasmachine mee in mijn bestelwagen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Wouter
Wouter
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Gras maaien, tuinonderhoud in het voor- en najaar, snoeien, aanplanten... Ik beschik over voldoende en degelijk materiaal en vervoer. Ik ben in de mogelijkheid uw snoeiafval naar het containerpark af te voeren.
Tuinman in Hasselt (3500) - Dior
Dior
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kan zeggen dat ik veel energie hebt en veel motivatie, klanteveredenheid kwaliteit is altijd mijn prioriteit. Zijn veel mogelijkheden beschikbaar .
Tuinman in Hasselt (3500) - Ervis
Ervis
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Geen klus is teveel, als zoon van een tuinman/klusjesman ben ik vaak meegegaan met mijn vader en heb ik ervaring in alle opgesomde tuinwerken binnen Ringtwice
Tuinman in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Tuinman is mijn opleiding van school, dit heb ik dus al veel gedaan in mijn leven. Vertel maar hoe je het wil hebben, ik zal mijn best doen. Ik ben ook heel creatief in de tuin, en kan handig klussen. Het liefst breng ik balans en evenwicht in de tuin, waar de natuurlijke werking voorop gaat. Maar het is u tuin, zegt u het maar.
Tuinman in Hasselt (3500) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Professionele ervaring, gemotiveerd en correcte afhandeling. Steeds open voor suggesties en gevoeligheden van de klant. Kan ook ideeën aanreiken indien gewenst.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
“ Ik heb via RingTwice snel iemand gevonden die mij heeft geholpen met een tuinklus. ”
Victor
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Hasselt: geëvalueerd met 4.97 door 166 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Hasselt, betaalbare tuinman Hasselt, tuinman gezocht Hasselt, gras maaien Hasselt, haag snoeien Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden