Vind de beste tuinman van Hasselt

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Hasselt (3500) - Tim
Tim
4.94/5 · 96 reviews
3500 Hasselt
Ik ben in het bezit van grasmaaiers, heggenscharen, kantenmaaier, kettingzagen, verticulteerder, hakselaar, grondboren,.. Tuinafval kan ik indien u wenst meenemen . Zowel wekelijks onderhoud, aanleg als eenmalig groot onderhoud...
Tuinman in Hasselt (3500) - Kristof
Kristof
5/5 · 8 reviews
3500 Hasselt
Hallo, ik ben een zorgvuldig tuinier, ik beschik over een aanhangwagen met dubbele assen, een heggenschaar op batterijen voor mijn werkzaamheden en kom met veel plezier in uw tuin werken of onderhoud doen alsof het mijn eigen tuin is. In mijn eigen tuin werk ik ook vaak en doe dit heel graag ik heb tijd in het weekend maar soms ook wel eens door de week
Tuinman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
4.8/5 · 5 reviews
3500 Hasselt
Zelf heb ik een grote tuin waar ik graag in werk. Hagen snoeien, gras maaien, verticuteren, terras schoonmaken, kleine aanplantingen, ... Ik kan het allemaal voor u doen. Ik breng mijn eigen gereedschappen en machines mee en kan indien gewenst het snoeiafval meteen afvoeren.
Tuinman in Hasselt (3500) - Marc
Marc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
3500 Hasselt
Vanuit een jarenlange hobby inzake onderhoud van een eigen tuin, wil ik mij nu ten dienste stellen van iedereen die momenteel niet de nodige tijd kan vrijmaken om zijn/haar tuin te onderhouden. Alle soort groenonderhoud en - aanleg kan, gaande van gazon, tot haag en boom; afvoer van het groenafval behoort tot de mogelijkheden. Ik beschik alvast over al het nodige werkmateriaal.
Tuinman in Hasselt (3500) - Jelle
Jelle
5/5 · 2 reviews
3500 Hasselt
Reeds ruime ervaring met diverse tuinen. Zowel eenmalige als vaste opdrachten (bijv. Om de 2 weken) bespreekbaar Meer bepaald in het plaatsen van omheiningen. Bij voorkeur met(hard) houten palen bekleden met planken. Ik kan zelf het hout leveren maar u bent altijd vrij om zelf de materialen aan te kopen waar u wilt. Ik kan eventueel wel samen met jullie de hoeveelheden en dergelijke bepalen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Frank
Frank
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik heb woon zelf in een landelijke omgeving en heb enige ervaring in allerhande klussen.
Tuinman in Hasselt (3500) - Ward
Ward
5/5 · 1 reviews
3500 Hasselt
Klusjes in de tuin zijn geen probleem voor mij, en in het voorjaar en de zomer lekker buiten klussen is ook zeer leuk! Snelle actie en mooi resultaat zijn prioriteit
Tuinman in Hasselt (3500) - Michael
Michael
Nieuw
3500 Hasselt
Ik ben 25 jaar heb reeds mijn badkamer zelf betegeld leiding in her aangelegd stroom voorzien en eigenlijk feitelijk heb ik gewoon geen opleiding meer voor gehad en is dit allemaal ze net door de veiligheidsinspectie van het appartement toch goed gekeurd toch netjes niet voor iemand zonder ervaring dus ik denk dat ik mezelf een klusjesman loodgieter mag noemen Daar buiten ben ik ook nog altijd handig in andere klusjes karweitje
Tuinman in Hasselt (3500) - Dylan
Dylan
Nieuw
3500 Hasselt
Nauwkeurige tuinier , ik ben graag bezig in de tuin, en ben niet vies van al iet wat harder werk. Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik kijk er naar uit om u verder te helpen!
Tuinman in Hasselt (3500) - Ineke
Ineke
Nieuw
3500 Hasselt
Ik ben graag buiten bezig en dus lijkt dit me een ideaal klusje om een centje mee bij te verdienen. Ik zou respectvol met uw tuin omgaan, alsof het mijn eigen tuin was. Ik ben enkel geïnteresseerd in licht onderhoud, geen zwaar tuinwerk.
Tuinman in Hasselt (3500) - Karsten
Karsten
Nieuw
3500 Hasselt
Als grote natuurliefhebber kan ik genieten van het werk in de open lucht. We weten allebei dat de natuur prachtig is, maar als we haar zijn gang laten gaan kan het snel rommelig lijken. Met mijn groene vingers tover ik uw tuin terug om zoals u hem wenst. Van grasmaaien tot hagen snoeien, van een moestuin onderhouden tot blaren bijeen rapen... Uw tuin is in goede handen bij mij.
Tuinman in Hasselt (3500) - Joris
Joris
Nieuw
3500 Hasselt
Zelf altijd graag in de tuin gewerkt, heb wel geen eigen materiaal, werk snel en nauwkeurig op u aanwijzingen, en liefst niet als het regent, dan komt niemand graag buiten :D
Tuinman in Hasselt (3500) - Sanne
Sanne
Nieuw
3500 Hasselt
Ik ben graag bezig in de tuin. Bladeren bij elkaar doen, onkruid uittrekken en kleine tot middelgrote hagen scheren en alles wegbrengen naar het containerpark.
Tuinman in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Nieuw
3500 Hasselt
Hallo, ik ben in de zomer alleen maar bezig met tuinieren.. en ik probeer dan ook elk tuintje met hart en ziel te verzorgen, alsof het voor mezelf zou zijn.. ik beschik over eigen materiaal en ik werk vaak door de week en soms in het weekend.. aarzel niet om mij te contacteren .. hopelijk tot snel Mvg 't Groentje! :)
Tuinman in Hasselt (3500) - Jasper
Jasper
Nieuw
3500 Hasselt
In het hartje van de zomer buiten in de tuin werken? Met alle plezier! Mijn ervaringen hierin zijn beperkt maar voor alle basis taken in de tuin kan je bij mij terecht ;-)

Tuinman Hasselt: geëvalueerd met 4.96 door 116 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Hasselt, betaalbare tuinman Hasselt, tuinman gezocht Hasselt, gras maaien Hasselt, haag snoeien Hasselt,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Hasselt: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Hasselt is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Hasselt namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Hasselt

Een tuinman in Hasselt zal uw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Hasselt? Zo bent u verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Hasselt zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Hasselt

In het takenpakket van een tuinman Hasselt is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Hasselt zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Hasselt

En een laatste taak is het geven van advies. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Hasselt. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Hasselt helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Hasselt?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Hasselt in te schakelen. Een tuinman Hasselt is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Hasselt?

Een tuinman in Hasselt is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Hasselt aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Hasselt ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Hasselt prijs
Tuinman Hasselttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Hasselt en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Hasselt
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Hasselt gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar ervaren tuinman in Hasselt? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Hasselt te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Hasselt vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Hasselt te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Hasselt met elkaar te vergelijken. Uw gazon afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te moeilijk voor de tuinmannen in Hasselt! Ze zullen u een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een ervaren en betrouwbare tuinman in Hasselt vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Hasselt een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Hasselt selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Hasselt

tuinonderhoud - coniferen snoeien graag prijs per uur - Tuinman - Gras maaien in Hasselt (3500)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden