tuinman Aarschot

Tuinman Aarschot gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Aarschot: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Aarschot (3200) - Dillen
Dillen
Aarschot
4.94/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Dillen 20 jaar en student en kan dus wel een extra centje gebruiken. Ik heb veel ervaring met het herstellen van computers. Kan ook klussen in de tuin, in huis,... . Ik heb ook veel vrienden die graag een centje willen bijverdienen voor als er grotere klusjes moeten vervuld worden.
Tuinman in Aarschot (3200) - Kevin
Kevin
Aarschot
5/5 (16 reviews)
Tuinonderhoud groot of klein, altijd bereid te bespreken om tot een ideaal scenario te komen zodat iedereen tevreden is. Hulp nodig, een 2de man of simpel onkruid verwijderen?
Tuinman in Aarschot (3200) - Joeri
Joeri
Aarschot
5/5 (8 reviews)
Tuinonderhoud en kleine tuinwerken vormen geen probleem en voer ik met plezier voor u uit. Ik beschik over eigen materiaal en kan tegen een meerprijs het tuinafval afvoeren Een vaste prijs kan altijd besproken worden ter plaatse.
Tuinman in Aarschot (3200) - Glen
Glen
Aarschot
4.83/5 (6 reviews)
Ben een gemotiveerde en harde werker in de tuin en beschik over een ruim aanbod van tuinmaterialen. Van het vellen van bomen tot het snoeien van de haag of het maaien van het gras, mogelijkheden zat. Vaak in gezelschap van een kameraad met Europese certificaten voor het vellen van bomen. Luchtfoto's zijn eveneens mogelijk van tuin, huis, bomen... dankzij een drone met 4K camera.
Tuinman in Aarschot (3200) - Jeroen
Jeroen
Aarschot
5/5 (5 reviews)
Ik ben afgestudeerd in de richting groenmanagement en heb de nodige ervaring met natuur- en tuinwerken. hagen snoeien, bomen vellen, gras maaien, onkruid wieden, werken met kettingzaag,... Allemaal geen probleem! Ik beschik niet over eigen materiaal maar wel over de nodige kennis en spierkracht die ik graag wil inzetten om uw tuin te verzorgen!
Tuinman in Aarschot (3200) - Davy
Davy
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Zorgvuldige tuinman. Ik beschik over het meeste gerief zoals grasmaaier en bosmaaiers, haagscharen, bladblazer, boomzagen enz... Alsook gebruik ik graag zorgvuldig het door u beschikbare tuingerief en kan ook het onderhoud of herstelling eraan uitvoeren. Alles is bespreekbaar en tegen de juiste prijs.
Tuinman in Aarschot (3200) - Nadine
Nadine
Aarschot
4.5/5 (2 reviews)
Ik ga ervan uit dat ik gras kan maaien met het toestel van de eigenaar, zo ook de nodige materialen aanwezig zijn, indien niet is dit bespreekbaar. Mijn groene vingers werken graag in een tuin, moestuin, snoeien kortom de tuin doen openbloeien.
Tuinman in Aarschot (3200) - Katrien
Katrien
Aarschot
5/5 (2 reviews)
Ervaring als tuinvrouw sinds mijn jeugd in de grote tuin van mijn ouders ;-). Sinds een jaartje help ik ook anderen bij het onderhoud van hun tuin. Leilinden snoeien, gras maaien, rozen snoeien, struiken trimmen met een (elektrische) heggenschaar, ... Laat gerust iets weten, alles is bespreekbaar. Ik heb maar beperkt eigen materiaal, dus liefst materiaal ter plaatse.
Tuinman in Aarschot (3200) - Steffen
Steffen
Aarschot
4.0/5 (1 reviews)
Gras maaien, snoeien, verticuteren, ... is voor mij allemaal geen probleem. Andere dingen kunnen natuurlijk ook. Ik probeer alles steeds te doen zodat de klant tevreden is.
Tuinman in Aarschot (3200) - Nico
Nico
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Hallo ik heb reeds vele jaren ervaring in tuinonderhoud. Dit komt doordat ik thuis een grote tuin heb deze zelf heb ingericht (paden, bestrating, beplanting, enz.) en dus achteraf ben ik dus ook bezig met het onderhoud.
Tuinman in Aarschot (3200) - Michiel
Michiel
Aarschot
Nieuw
Heb altijd in een tuin gewerkt en ook 7 jaar tuinbouw gevolgd dus ben de man me de groene vingers. Kan ju helpen met de tuin of ik kan hem volledig voor u doen. Gezoensgewijs zorg ik dat u tuin in top staat blijft.
Tuinman in Aarschot (3200) - Ruben
Ruben
Aarschot
Nieuw
Ik kom met plezier in u tuin werken. Bladeren ruimen, gras afrijden,... Ik beschik zelf over het nodige materiaal om de werken uit te voeren! Bij interesse graag een berichtje
Tuinman in Aarschot (3200) - Dries
Dries
Aarschot
Nieuw
Mijn passie voor tuinieren is ontstaan uit de moestuin van mijn vader, vrijwilligerswerk bij natuurpunt, en de buurman wiens gras te lang was. Na een korte stage bij een tuinaanlegger/boomkwekerij heb ik het afgelopen jaar op regelmatige basis enkele tuinen onderhouden , bomen, struiken aangepland, gesnoeid en mee verder nagedacht over mogelijke aanpassingen in de tuin
Tuinman in Aarschot (3200) - David
David
Aarschot
Nieuw
zorgvuldig tuinonderhoud, ik beschik over grasmachine , kettingzaag , aanhangwagen, enzoverder . Elke tuin word met zorg en liefde onderhouden. Tuinafval word eventueel meegenomen als de klant dit wenst.
Tuinman in Aarschot (3200) - Bjorn
Bjorn
Aarschot
Nieuw
Ik ben graag in de openlucht aan het klussen. Gewoon onderhoud van de tuin doe ik het liefst. Gras maaien, onkruid wieden, hagen bijscheren,...enz Als het u wat teveel wordt om het zelf te doen help ik u graag uit de nood.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
“ Ik heb via RingTwice snel iemand gevonden die mij heeft geholpen met een tuinklus. ”
Victor
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Aarschot: geëvalueerd met 4.66 door 61 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Aarschot, betaalbare tuinman Aarschot, tuinman gezocht Aarschot, gras maaien Aarschot, haag snoeien Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Aarschot

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden