Vind de beste tuinman van Aalst

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Aalst (9300) - Joeri
Joeri
4.86/5 · 44 reviews
9300 Aalst
Ik verzorg en onderhoud uw tuin zodat u kan genieten van een mooi uitzicht zonder hier iets hoeven voor te doen. Na een gratis bezoek kunnen verder afspraken worden gemaakt. Bijna alle klussen kunnen uitgevoerd worden!
Tuinman in Aalst (9300) - Niels
Niels
4.92/5 · 12 reviews
9300 Aalst
Aanhangwagen beschikbaar voor het eventueel wegbrengen van het snoeiafval, iemand die goed doorwerkt en geen tijd wil verliezen. Laat maar iets weten als je interesse hebt
Tuinman in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
5/5 · 5 reviews
9300 Aalst
Verschillende jobs reeds zo gedaan, wel geen ervaring met figuren te snoeien. Voor bepaalde zaken heb ik mijn eigen gereedschap. Ben correct en verwacht dit van u ook. Liefst op tijd seintje geven,dan kan ik vlugger afspraak maken.
Tuinman in Aalst (9300) - Steven
Steven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9300 Aalst
Herstellen/aanleggen van opritten, terrassen, vloeren, wandtegels, tuinhuis en afsluitingen. Als ook grote en kleine klussen zowel binnen als buitens huis.
Tuinman in Aalst (9300) - Luis
Luis
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Ik kan goede onderhoud doen bij tuinen Als u een helper voor alle soorten nodig hebt. voor. Het weekends ik heb rebewijs C 2jaar ervaring ik ben aanwerken bij Intradura vanaf 2018 tot nu vrachtwagen met kraan . en wil je graag helpen. bel me gewoon
Tuinman in Aalst (9300) - Herman
Herman
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Mijn ervaring in tuinonderhoud is begonnen sinds mijn 10 jaar. Gras maaien, snoeien, onkruid, proper maken van tuin (Omheining, Bqq, tuinhuis) Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar
Tuinman in Aalst (9300) - Wesley
Wesley
1.0/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Ik werk altijd proper en mijn werk mag altijd gezien worden ik werk dus heel graag in de tuin en kan van alles zoals behangen verven herstellingen enz
Tuinman in Aalst (9300) - Houzvicka
Houzvicka
Nieuw
9300 Aalst
Graag werk ik in het buitenlucht. Ik heb een grasmachine, haagschaar , ladders en andere tuin gerief ter beschikking. Moet uw hout gezaagd of gekliefd worden?.....laat het me maar weten Heeft u graag uw weide geseisd? Ik heb een zeis en kan u aanleren hoe te zeisen. Met een bosmaaier en zitmaaier kan ik ook overweg.
Tuinman in Aalst (9300) - Bachir
Bachir
Nieuw
9300 Aalst
Ik heb verschillende cursussen gevolgd elektriciteit, mechanica en machine bouw,... en ik heb verschillende ervaring van Werk, stages ,vakanties,..... ik heb zelf een grote tuin. en ik werk altijd aan en bij vrienden.
Tuinman in Aalst (9300) - Belba
Belba
Nieuw
9300 Aalst
Ik hou van het land en alles wat planten en bloemknoppen voedt die groeien. Ik heb ze sinds mijn kindertijd liefgehad en verzorgd. Ik zal het geweldig vinden nu ik dat niet heb gedaan. om voor je tuin te zorgen, dit werk geeft me rust en plezier.
Tuinman in Aalst (9300) - Jent
Jent
Nieuw
9300 Aalst
Ik ben iemand die graag in de tuin werkt en het ook graag proper achterlaat. Ik ken mijn weg rond de apparatuur dat er voor gebruikt word. ik kom u dus heel graag helpen in de tuin.
Tuinman in Aalst (9300) - Jasper
Jasper
Nieuw
9300 Aalst
Gras maaien, hagen snoeien, ... De kleinere tuinklusjes die ik reeds van jongs af aan voor de papa tot een goed einde kon brengen. Hopelijk binnenkort ook bij jou!
Tuinman in Aalst (9300) - Frits
Frits
Nieuw
9300 Aalst
Heb zelf heel grote tuin. Heb kennis van onderhoud en snoeiwerk. Via ouders opgegroeid in tuinders milieu, mijn jeugd al 'werkend' 'moeten' doorbrengen. Een tuin onderhouden, rekening houdend met de wensen van de eigenaar, en een paar nadien iets afgewerkt en verzorgd presenteren, geeft voor beide kanten veel voldoening. Moestuin inrichten en onderhouden is perfect mogelijk.
Tuinman in Aalst (9300) - Aiad
Aiad
Nieuw
9300 Aalst
ik Vi udfører havearbejde, skærer overførsel, udfører alle arbejder, implementerer lånte vægge og implementerer steder til Udførelse af rørene under jorden meget præcist
Tuinman in Aalst (9300) - Phebe
Phebe
Nieuw
9300 Aalst
Ik ben een jonge dame die haar mannetje kan staan, ik ben dus niet bang om mijn handen vuil te maken. wanneer het nodig is zal ik dus met de nodige zorgvuldigheid deze taken uitvoeren.

Tuinman Aalst: geëvalueerd met 4.4 door 66 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Aalst, betaalbare tuinman Aalst, tuinman gezocht Aalst, gras maaien Aalst, haag snoeien Aalst,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Aalst: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Aalst is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Aalst namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Aalst

Een tuinman in Aalst zal uw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Aalst? Zo bent u verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Aalst zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Aalst

In het takenpakket van een tuinman Aalst is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Aalst zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Aalst

En een laatste taak is het geven van suggesties. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Aalst. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Aalst helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Aalst?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Aalst in te schakelen. Een tuinman Aalst is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Aalst?

Een tuinman in Aalst is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Aalst aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Aalst ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Aalst prijs
Tuinman Aalsttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Aalst en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Aalst
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Aalst gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geoefende tuinman in Aalst? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Aalst te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Aalst vergelijken?

U wilt graag uw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Aalst te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Aalst met elkaar te vergelijken. Uw gazon afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Aalst! Ze zullen u een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een geoefende en betrouwbare tuinman in Aalst vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Aalst een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Aalst selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden