tuinman Aalst

Tuinman Aalst gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Aalst: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Aalst (9300) - Joeri
Joeri
Aalst
4.87/5 (47 reviews)
Ik verzorg en onderhoud uw tuin zodat u kan genieten van een mooi uitzicht zonder hier iets hoeven voor te doen. Na een gratis bezoek kunnen verder afspraken worden gemaakt. Bijna alle klussen kunnen uitgevoerd worden!
Niels is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Aalst (9300) - Niels
Niels
Aalst
4.93/5 (15 reviews)
Aanhangwagen beschikbaar voor het eventueel wegbrengen van het snoeiafval, iemand die goed doorwerkt en geen tijd wil verliezen. Laat maar iets weten als je interesse hebt
Tuinman in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (5 reviews)
Verschillende jobs reeds zo gedaan, wel geen ervaring met figuren te snoeien. Voor bepaalde zaken heb ik mijn eigen gereedschap. Ben correct en verwacht dit van u ook. Liefst op tijd seintje geven,dan kan ik vlugger afspraak maken.
Tuinman in Aalst (9300) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (3 reviews)
Herstellen/aanleggen van opritten, terrassen, vloeren, wandtegels, tuinhuis en afsluitingen. Als ook grote en kleine klussen zowel binnen als buitens huis.
Tuinman in Aalst (9300) - Luis
Luis
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik kan goede onderhoud doen bij tuinen Als u een helper voor alle soorten nodig hebt. voor. Het weekends ik heb rebewijs C 2jaar ervaring ik ben aanwerken bij Intradura vanaf 2018 tot nu vrachtwagen met kraan . en wil je graag helpen. bel me gewoon
Tuinman in Aalst (9300) - Dylan
Dylan
Aalst
5/5 (1 reviews)
Tuinonderhoud van klein tot groot. Gras maaien en onkruid wieden, Hagen snoeien en volledige tuin opkuis. Ook ramen kuisen en terras opschuren. Als jonge gast wil ik mij graag nuttig maken door in de tuin te werken. Je mag mij altijd contacteren voor meer informatie.
Tuinman in Aalst (9300) - Herman
Herman
Aalst
5/5 (1 reviews)
Mijn ervaring in tuinonderhoud is begonnen sinds mijn 10 jaar. Gras maaien, snoeien, onkruid, proper maken van tuin (Omheining, Bqq, tuinhuis) Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar
Tuinman in Aalst (9300) - Wesley
Wesley
Aalst
1.0/5 (1 reviews)
Ik werk altijd proper en mijn werk mag altijd gezien worden ik werk dus heel graag in de tuin en kan van alles zoals behangen verven herstellingen enz
Tuinman in Aalst (9300) - Willy
Willy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (1 reviews)
Handige Harry voor al uw klussen klein of groot, +30j ervaring. Grasmaaien, snoeien, moestuin onderhouden, wekelijks onderhoud en alle terraswerken 😊.
Tuinman in Aalst (9300) - Brian
Brian
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid bij ouders die een eigen tuinbedrijf hadden en heb bij deze altijd mee geholpen en heb mijn studies als tuin onderhoud gedaan En heb 6 jaar ervaring Ik help je graag voor je tuin En hoor je graag Hopelijk tot snel 👋😉
Tuinman in Aalst (9300) - Houzvicka
Houzvicka
Aalst
Nieuw
Graag werk ik in het buitenlucht. Ik heb een grasmachine, haagschaar , ladders en andere tuin gerief ter beschikking. Moet uw hout gezaagd of gekliefd worden?.....laat het me maar weten Heeft u graag uw weide geseisd? Ik heb een zeis en kan u aanleren hoe te zeisen. Met een bosmaaier en zitmaaier kan ik ook overweg.
Tuinman in Aalst (9300) - Bachir
Bachir
Aalst
Nieuw
Ik heb verschillende cursussen gevolgd elektriciteit, mechanica en machine bouw,... en ik heb verschillende ervaring van Werk, stages ,vakanties,..... ik heb zelf een grote tuin. en ik werk altijd aan en bij vrienden.
Tuinman in Aalst (9300) - Belba
Belba
Aalst
Nieuw
Ik hou van het land en alles wat planten en bloemknoppen voedt die groeien. Ik heb ze sinds mijn kindertijd liefgehad en verzorgd. Ik zal het geweldig vinden nu ik dat niet heb gedaan. om voor je tuin te zorgen, dit werk geeft me rust en plezier.
Tuinman in Aalst (9300) - Jent
Jent
Aalst
Nieuw
Ik ben iemand die graag in de tuin werkt en het ook graag proper achterlaat. Ik ken mijn weg rond de apparatuur dat er voor gebruikt word. ik kom u dus heel graag helpen in de tuin.
Tuinman in Aalst (9300) - Jasper
Jasper
Aalst
Nieuw
Gras maaien, hagen snoeien, ... De kleinere tuinklusjes die ik reeds van jongs af aan voor de papa tot een goed einde kon brengen. Hopelijk binnenkort ook bij jou!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Aalst: geëvalueerd met 4.58 door 76 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Aalst, betaalbare tuinman Aalst, tuinman gezocht Aalst, gras maaien Aalst, haag snoeien Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Aalst: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Aalst is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Aalst namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Aalst

Een tuinman in Aalst zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Aalst? Zo ben je verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Aalst zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Aalst

In het takenpakket van een tuinman Aalst is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Aalst zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Aalst

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Aalst. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Aalst helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Aalst?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Aalst in te schakelen. Een tuinman Aalst is expert in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Aalst?

Een tuinman in Aalst is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Aalst aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Aalst ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Aalst prijs
Tuinman Aalsttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Aalst en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Aalst
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Aalst gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar ervaren tuinman in Aalst? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Aalst te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Aalst vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Aalst te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Aalst met elkaar te vergelijken. Jouw grasveld afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Aalst! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een ervaren en bekwame tuinman in Aalst vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Aalst een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Aalst selecteren. Een dienst aanvragen

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Aalst

Tuinman om hoog gras af te rijden van stadstuin. - Prijs - Algemeen netheid van de tuin/terra/dak (5) - Algemeen netheid van de tuin/terra/dak (4) - Gras maaien. - Tuinman met expertise gezocht - Sproeien onkruid bouwterrein Aalst - Ophalen tuinafval - Hulp tuin onderhoud - Snoeien haag - Op orde zetten van een stadstuin - Jardin - Gras maaien en onkruid wieden - Gras mulchen - kleine klussen in de tuin - Onderhoud tuin (voorkant-zijkant) - Opkuisen terras ook gras afmaaien en tuin wat proper zetten en naar het containerpark gaan met oude spullen - Algemeen netheid van de tuin/terra/dak (3) - Algemeen netheid van de tuin/terra/dak (2) - Kleine tuin onderhouden (100m2) - Algemeen netheid van de tuin/terra/dak - Tuin 'winterproof' zetten - Grasmaaien - Haag snoeien en een boom snoeien - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien - Tuin Onderhoud - Gras maaien (kanten + gazon) - zoek iemand om elke veertien dagen 2 à 3 uurtjes - tuinman gevraagd - Licht tuinwerk te doen - tuinman gezocht - Spitten en gras zaaien, onderhoud/snoeien - Tuinman - Omheining plaatsen - Tuin zaaiklaar maken - OMSPITTEN TUINTJE - Tuinman gezocht - Tuinwerken - Spitten en gras zaaien, buxusboom rooien - herfstsnoei - Gras zaaien - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin (4) - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin (3) - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin (3) - haag snoeien en tuin onderhoud - Aanplanten oever planten - François Troch gevraagd - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin (2) - Snoeien hagen - omploegen - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Andere - Plaatsen van regenton - Tuin omspitten - Haag snoeien lengte 10m hoogte 3m - snoeien 40 m haag en struiken en de tuin - Tuinwerk - Tuinwerk - tuinonderhoud - Snoeien van haag - nieuwe gazon aanleggen 30m2 - Tuin huis - onderhoud tuin, snoeiwerk - één lei op het dak losgekomen + tuin - heraanleg tuingazon - Tuin onderhoud - Gras/onkruid afdoen met bosmaaier - Tuin onderhoud - Tuin onderhoud - Tuin onderhoud - Tuin onderhoud - Tuin egaliseren + grasmatten leggen - Tuin onderhoud - Snoeien - Tuin onderhoud - Onderhoud tuin - Tuinman gevraagd - Tuin onderhoud - Snoeien struiken en opkuis tuin - Tuin onderhoud - tuin snoeiwerk - tuin snoeiwerk - Tuinhuis onderhoud - Tuinaanleg - onderhoud tuin - Snoeien +/- 35 meter taxushaag - Klein tuintje die dringend gemaaid moet worden voor de winter - Snoeien van Kiwiboom - Snoeien van Kiwiboom - Tuinman - Haag snoeien in Aalst (9300) - Gras afmaaien en opkuisen van tuin - Onderhoud tuinperken - ondehoud van kleine tuin met veel kunstbeelden - gras maaien - Hulp in tuin / tuinman - snoeiwerk en tuinopkuis - snoeien - Snoeien van een haag naast de zwemvijver
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden