tuinman Aalst

Tuinman Aalst gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Aalst: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Hofstade (9308) - François
François
Hofstade
4.95/5 (158 reviews)
Passie voor tuinieren en heb het materiaal om kleine tuinwerken uit te voeren. Kleine snoeiwerken zijn ook mijn ding. Ik ben in het bezit van een remorque zodat ik het afval naar het afvalpark kan voeren.
Joeri is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Aalst (9300) - Joeri
Joeri
Aalst
4.88/5 (48 reviews)
Ik verzorg en onderhoud uw tuin zodat u kan genieten van een mooi uitzicht zonder hier iets hoeven voor te doen. Na een gratis bezoek kunnen verder afspraken worden gemaakt. Bijna alle klussen kunnen uitgevoerd worden!
Tuinman in Wieze (9280) - Dimitri
Dimitri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wieze
4.91/5 (23 reviews)
Ik werk graag in de tuin, ik heb reeds ervaring met een grote tuin om te onderhouden (snoeien, onkruid, gras maaien) voor kleine tuinklussen kan je me steeds contacteren. Ik kan werken met eigen materiaal
Tuinman in Aalst (9300) - Niels
Niels
Aalst
4.94/5 (18 reviews)
Aanhangwagen beschikbaar voor het eventueel wegbrengen van het snoeiafval, iemand die goed doorwerkt en geen tijd wil verliezen. Laat maar iets weten als je interesse hebt
Tuinman in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (5 reviews)
Verschillende jobs reeds zo gedaan, wel geen ervaring met figuren te snoeien. Voor bepaalde zaken heb ik mijn eigen gereedschap. Ben correct en verwacht dit van u ook. Liefst op tijd seintje geven,dan kan ik vlugger afspraak maken.
Tuinman in Aalst (9300) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (3 reviews)
Herstellen/aanleggen van opritten, terrassen, vloeren, wandtegels, tuinhuis en afsluitingen. Als ook grote en kleine klussen zowel binnen als buitens huis.
Tuinman in Aalst (9300) - Hans
Hans
Aalst
5/5 (3 reviews)
Ik voel me heel verbonden met de natuur en beschik over groene vingers. Zelf woon ik op een appartement en heb niet de opportuniteit te tuinieren. Ben gemotiveerd, polyvalent...alles is bespreekbaar en kan altijd op me vertrouwen
Tuinman in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Eerder werkte ik al bij een tuinbouw bedrijf. Hier werkte ik vooral met de bosmaaier of haagschaar. Ook thuis en bij mijn grootouders onderhoud ik de tuin. Ik werk graag en gemotiveerd buiten!
Tuinman in Erembodegem (9320) - Elke
Elke
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Tuinieren is voor mij geen werk, maar een ontspanning. Ik heb tantu veel geduld om te wieden, te knippen, op te binden, te spitten, te zaaien... Moes- of siertuin, allemaal mogelijk.
Tuinman in Aalst (9300) - Luis
Luis
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik kan goede onderhoud doen bij tuinen Als u een helper voor alle soorten nodig hebt. voor. Het weekends ik heb rebewijs C 2jaar ervaring ik ben aanwerken bij Intradura vanaf 2018 tot nu vrachtwagen met kraan . en wil je graag helpen. bel me gewoon
Tuinman in Aalst (9300) - Dylan
Dylan
Aalst
5/5 (1 reviews)
Tuinonderhoud van klein tot groot. Gras maaien en onkruid wieden, Hagen snoeien en volledige tuin opkuis. Ook ramen kuisen en terras opschuren. Als jonge gast wil ik mij graag nuttig maken door in de tuin te werken. Je mag mij altijd contacteren voor meer informatie.
Tuinman in Aalst (9300) - Herman
Herman
Aalst
5/5 (1 reviews)
Mijn ervaring in tuinonderhoud is begonnen sinds mijn 10 jaar. Gras maaien, snoeien, onkruid, proper maken van tuin (Omheining, Bqq, tuinhuis) Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar
Tuinman in Aalst (9300) - Wesley
Wesley
Aalst
1.0/5 (1 reviews)
Ik werk altijd proper en mijn werk mag altijd gezien worden ik werk dus heel graag in de tuin en kan van alles zoals behangen verven herstellingen enz
Tuinman in Erembodegem (9320) - Jonathan
Jonathan
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben recent opgeleid als tuinman dus beschik over de nodige kennis hierover en kan u verder adviseren over uw tuin zodat u er goed op afgesteld geraakt. Snoeien doet bloeien! Wat is er nu eenmaal mooier dan een tuin in bloei?
Tuinman in Aalst (9300) - Brian
Brian
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid bij ouders die een eigen tuinbedrijf hadden en heb bij deze altijd mee geholpen en heb mijn studies als tuin onderhoud gedaan En heb 6 jaar ervaring Ik help je graag voor je tuin En hoor je graag Hopelijk tot snel 👋😉
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
“ In elk geval wordt je voldoende geïnformeerd met emails. Duidelijke uitleg op de website. Voldoende aanbod van tuinmannen. Goed dat je voor veel categorieën beroep kan doen op Ring Twice. ”
Jürgen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Aalst: geëvalueerd met 4.73 door 268 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Aalst, betaalbare tuinman Aalst, tuinman gezocht Aalst, gras maaien Aalst, haag snoeien Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden