tuinman Aalst

Tuinman Aalst gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Aalst: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Aalst (9300) - Joeri
Joeri
Aalst
4.87/5 (47 reviews)
Ik verzorg en onderhoud uw tuin zodat u kan genieten van een mooi uitzicht zonder hier iets hoeven voor te doen. Na een gratis bezoek kunnen verder afspraken worden gemaakt. Bijna alle klussen kunnen uitgevoerd worden!
Niels is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Aalst (9300) - Niels
Niels
Aalst
4.94/5 (18 reviews)
Aanhangwagen beschikbaar voor het eventueel wegbrengen van het snoeiafval, iemand die goed doorwerkt en geen tijd wil verliezen. Laat maar iets weten als je interesse hebt
Tuinman in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (5 reviews)
Verschillende jobs reeds zo gedaan, wel geen ervaring met figuren te snoeien. Voor bepaalde zaken heb ik mijn eigen gereedschap. Ben correct en verwacht dit van u ook. Liefst op tijd seintje geven,dan kan ik vlugger afspraak maken.
Tuinman in Aalst (9300) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (3 reviews)
Herstellen/aanleggen van opritten, terrassen, vloeren, wandtegels, tuinhuis en afsluitingen. Als ook grote en kleine klussen zowel binnen als buitens huis.
Tuinman in Aalst (9300) - Hans
Hans
Aalst
5/5 (3 reviews)
Ik voel me heel verbonden met de natuur en beschik over groene vingers. Zelf woon ik op een appartement en heb niet de opportuniteit te tuinieren. Ben gemotiveerd, polyvalent...alles is bespreekbaar en kan altijd op me vertrouwen
Tuinman in Aalst (9300) - Luis
Luis
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik kan goede onderhoud doen bij tuinen Als u een helper voor alle soorten nodig hebt. voor. Het weekends ik heb rebewijs C 2jaar ervaring ik ben aanwerken bij Intradura vanaf 2018 tot nu vrachtwagen met kraan . en wil je graag helpen. bel me gewoon
Tuinman in Aalst (9300) - Dylan
Dylan
Aalst
5/5 (1 reviews)
Tuinonderhoud van klein tot groot. Gras maaien en onkruid wieden, Hagen snoeien en volledige tuin opkuis. Ook ramen kuisen en terras opschuren. Als jonge gast wil ik mij graag nuttig maken door in de tuin te werken. Je mag mij altijd contacteren voor meer informatie.
Tuinman in Aalst (9300) - Herman
Herman
Aalst
5/5 (1 reviews)
Mijn ervaring in tuinonderhoud is begonnen sinds mijn 10 jaar. Gras maaien, snoeien, onkruid, proper maken van tuin (Omheining, Bqq, tuinhuis) Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar
Tuinman in Aalst (9300) - Wesley
Wesley
Aalst
1.0/5 (1 reviews)
Ik werk altijd proper en mijn werk mag altijd gezien worden ik werk dus heel graag in de tuin en kan van alles zoals behangen verven herstellingen enz
Tuinman in Aalst (9300) - Brian
Brian
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid bij ouders die een eigen tuinbedrijf hadden en heb bij deze altijd mee geholpen en heb mijn studies als tuin onderhoud gedaan En heb 6 jaar ervaring Ik help je graag voor je tuin En hoor je graag Hopelijk tot snel 👋😉
Tuinman in Aalst (9300) - Houzvicka
Houzvicka
Aalst
Nieuw
Graag werk ik in het buitenlucht. Ik heb een grasmachine, haagschaar , ladders en andere tuin gerief ter beschikking. Moet uw hout gezaagd of gekliefd worden?.....laat het me maar weten Heeft u graag uw weide geseisd? Ik heb een zeis en kan u aanleren hoe te zeisen. Met een bosmaaier en zitmaaier kan ik ook overweg.
Tuinman in Aalst (9300) - Bachir
Bachir
Aalst
Nieuw
Ik heb verschillende cursussen gevolgd elektriciteit, mechanica en machine bouw,... en ik heb verschillende ervaring van Werk, stages ,vakanties,..... ik heb zelf een grote tuin. en ik werk altijd aan en bij vrienden.
Tuinman in Aalst (9300) - Belba
Belba
Aalst
Nieuw
Ik hou van het land en alles wat planten en bloemknoppen voedt die groeien. Ik heb ze sinds mijn kindertijd liefgehad en verzorgd. Ik zal het geweldig vinden nu ik dat niet heb gedaan. om voor je tuin te zorgen, dit werk geeft me rust en plezier.
Tuinman in Aalst (9300) - Jent
Jent
Aalst
Nieuw
Ik ben iemand die graag in de tuin werkt en het ook graag proper achterlaat. Ik ken mijn weg rond de apparatuur dat er voor gebruikt word. ik kom u dus heel graag helpen in de tuin.
Tuinman in Aalst (9300) - Jasper
Jasper
Aalst
Nieuw
Gras maaien, hagen snoeien, ... De kleinere tuinklusjes die ik reeds van jongs af aan voor de papa tot een goed einde kon brengen. Hopelijk binnenkort ook bij jou!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Aalst: geëvalueerd met 4.58 door 81 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Aalst, betaalbare tuinman Aalst, tuinman gezocht Aalst, gras maaien Aalst, haag snoeien Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden