Vind de beste tuinman van Ganshoren

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Groot-bijgaarden (1702) - Simon
Simon Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.86/5 · 7 reviews
1702 Groot-bijgaarden
Zorgvuldige tuinman. Heb al redelijk wat tuintjes het gras en hagen afgedaan en telkens mooi en netjes achtergelaten. Mijn klanten zijn heel tevreden over mijn diensten.
Tuinman in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
5/5 · 2 reviews
1000 Brussel
Zelf heb ik geen tuin, maar ik heb dit jaren lang bij mijn ouders moeten doen en recent vroeg mijn zus ook hulp. Ik heb handen aan het lijf en een logisch verstand. Werk graag buiten en geniet van goed en minder goed weer.
Tuinman in Sint-agatha-berchem (1082) - Yannick
Yannick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
1082 Sint-agatha-berchem
Alles van onderhoud in uw tuin van de kleinste werken zoals gras afrijden naar de grotere zoals planten van een boom of plastsen van een haag
Tuinman in Ganshoren (1083) - Arno
Arno
5/5 · 1 reviews
1083 Ganshoren
Ik ben Arno, 21, en net afgestudeerd aan het Conservatorium van Antwerpen als bachelor Drama. Mijn ouders wonen in Brussel, zelf woon ik in Antwerpen. Ik ben zelfstandig en zorgzaam, betrouwbaar en gretig. Ben voor meerdere dingen 'bruikbaar', lijkt me. Spreek vloeiend Nederlands en Frans. Beschikbaar in BXL en A'pen.
Tuinman in Ganshoren (1083) - Luka
Luka
5/5 · 1 reviews
1083 Ganshoren
Ik werk heel graag in de tuin en zal dus met veel plezier komen tuinieren. Ik heb al heel wat ervaring opgedaan door in onze eigen tuin klusjes op te knappen en zou er dus graag wat extra aan willen verdienen. Ik werk altijd zo zorgvuldig mogelijk en probeer zo goed mogelijk te zorgen voor uw tuin.
Tuinman in Sint-jans-molenbeek (1080) - Dezirbek
Dezirbek
5/5 · 1 reviews
1080 Sint-jans-molenbeek
Ik heb ervaring als tuinman. Bijna twee jaar heb ik gewerkt bij parken van Brussel. Met verschillende tiem. En ik vind deze job luik, en jij werk altijd buiten dat is ook plus.
Tuinman in Laken (1020) - Arno
Arno
Nieuw
1020 Laken
zot van tuinieren en groene vingers zo kan kan je mij wel in enkele woorden omschrijven ik weet er wel wat van nog niet alles. dus als je denkt dat het anders kan laat het gerust weten ;) ik heb zelf een tuin maar kan er spijtiggenoeg niet veel in doen.dus als ik bij u het gras mag maaien, of de haag snoeien, of, of ,of ... dan doe ik het mey plezier!
Tuinman in Relegem (1731) - Yassine
Yassine
Nieuw
1731 Relegem
Beste, hulp nodig om uw tuin te onderhouden, ik ben 16 jaar en zou graag een centje bijverdienen. gras afmaaien, bladeren opruimen, stoep afkuisen ;
Tuinman in Relegem (1731) - Mustafa
Mustafa
Nieuw
1731 Relegem
Ik ben een harde werker en hou ervan buiten te zijn. Ik maai met plezier uw gras en kleine tuinwerken schrikken mij niet af. Ik werk snel en efficiënt.
Tuinman in Relegem (1731) - Erik
Erik
Nieuw
1731 Relegem
Mijn kennis over tuinieren heb ik opgedaan metdat ik zelf een grote tuin heb om te onderhouden. Een echte expert ben ik niet op het gebied van planten- en bloemenkennis maar ik ben wel leergierig. Ik ben in het bezit van een bosmaaier, haagschaar op benzine, benzinehakselaar en kleine kettingzaag op benzine en ook nog een electrisch verticuteermachine.
Tuinman in Brussel (1000) - Gil
Gil
Nieuw
1000 Brussel
Heb kort voor een tuin aannemer gewerkt dus de kleine klusjes zouden vanzelf moeten gaan. Heb een passie. Voor alles wat met de natuur heeft te maken. Kom van deze jobs tot rust.
Tuinman in Sint-jans-molenbeek (1080) - Sarah
Sarah
Nieuw
1080 Sint-jans-molenbeek
Ik ben begonnen aan de opleiding tuin aannemer, en vond dit fantastisch! Bladblazen, haar snoeien, gras maaien, ... Ik vind het geweldig om buiten in de natuur te zijn!
Tuinman in Jette (1090) - Glen
Glen
Nieuw
1090 Jette
Werk als student in de Plantentuin van Meise en heb voldoende ervaring met kleine alle daagse tuiniers werken. Gras maaien, Hagen scheren, aanplanting, moestuin...
Tuinman in Sint-jans-molenbeek (1080) - Omar
Omar
Nieuw
1080 Sint-jans-molenbeek
Mijn ervaring is tiunir ik heb oplijding gevolgt als tiunir en ik heb veel ervaring in de tiun de mensen waren te vreden over mijik maak ook bestrating schoon houden met hoge drukspiut en buiten meuren en scheutigen tiun vloeren van hout
Tuinman in Brussel (1000) - Piet
Piet
Nieuw
1000 Brussel
De verhuis van mijn ouderlijk huis op het platteland naar de stad zorgen voor jeuk in mijn groene vingers. Er zijn weinig betere manieren om een zonnige lentedag te spenderen als het onderhoud van een tuin.

Tuinman Ganshoren: geëvalueerd met 4.98 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Ganshoren, betaalbare tuinman Ganshoren, tuinman gezocht Ganshoren, gras maaien Ganshoren, haag snoeien Ganshoren,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Ganshoren: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Ganshoren is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Ganshoren namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Ganshoren

Een tuinman in Ganshoren zal uw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Ganshoren? Zo bent u verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Ganshoren zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Ganshoren

In het takenpakket van een tuinman Ganshoren is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Ganshoren zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Ganshoren

En een laatste taak is het geven van raad. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Ganshoren. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Ganshoren helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Ganshoren?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Ganshoren in te schakelen. Een tuinman Ganshoren is kenner in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Ganshoren?

Een tuinman in Ganshoren is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Ganshoren aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Ganshoren ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Ganshoren prijs
Tuinman Ganshorentussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Ganshoren en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Ganshoren
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Ganshoren gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geoefende tuinman in Ganshoren? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Ganshoren te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Ganshoren vergelijken?

U wilt graag uw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Ganshoren te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Ganshoren met elkaar te vergelijken. Uw grasveld afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Ganshoren! Ze zullen u een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een geoefende en degelijke tuinman in Ganshoren vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Ganshoren een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Ganshoren selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Ganshoren

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden