tuinman Mortsel

Tuinman Mortsel gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Mortsel: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (50 reviews)
Ik ben van Mortsel , heb elke dag tijd en zin om uw tuin te onderhouden met de opgegeven werkjes zoals snoeien maaien enz... kan deze ook afvoeren naar containerpark.
Tuinman in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Steek graag de handen uit de mouwen, ben niet vies om vuil te worden. Maandelijkse ervaring met in een grote tuin te werken. Jaarlijkse ervaring met het snoeien van enkele hagen in de tuin, hagen tot wel 150m, opruimen van tuinafval, afvoeren is allemaal geen probleem. Beschik over al het nodige werkmateriaal en de nodige transportmiddelen.
Tuinman in Mortsel (2640) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Door zelf onze tuin aan te leggen (terras plaatsen, grasmatten leggen, constructie houten banken,...) heb ik een zeker ervaring met tuinwerken. Voor klusjes mag u mij zeker contacteren.
Tuinman in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik ben een man van 40 jaar , en ik hou van werken en hard , ik heb dit zelf nodig voor men energie te kunnen kwijtspelen en heb als kind altijd met men vader jobs gaan doen , en ik zelf ben ook redelijk handig
Tuinman in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Groene vinger heb je, die krijg je niet. Ik hou van groen ook als je er zelf creatief mee om kan gaan. Een mooie en nette tuin geeft dan ook veel voldoening en rust.
Tuinman in Mortsel (2640) - Roeland
Roeland
Mortsel
5/5 (1 reviews)
ik heb een korte pwa opleiding gehad om te tuinieren , snoeien , gras maaien , tuinonderhoud , bladeren opkuisen ... en heb dit een tijdje gedaan onder pwa cheques en had tevreden klanten .
Tuinman in Mortsel (2640) - Eric
Eric
Mortsel
Nieuw
Volledig onderhoudsplan opmaken, onderhoud van hagen (snoeien), gazons maaien en heraanleggen,... Eén van de specialiteiten is het diepverluchten van gazons voor een betere drainage, dus geen overlast meer van zeer natte gazons. Service en flexibiliteit zijn belangrijk... maar ook transparantie! U kunt op mij rekenen voor een totaal service!
Tuinman in Mortsel (2640) - Bevis
Bevis
Mortsel
Nieuw
Ik kan uw tuin er weer mooi laten uitzien. Ik beschik over de nodige materialen om uw tuin te kunnen onderhouden. Ik heb een ruime ervaring in tuinonderhoud.
Tuinman in Mortsel (2640) - Jorinde
Jorinde Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
Nieuw
Ik werk met mijn handen, zo weinig mogelijk met machines. Ervaring heb ik opgedaan met werken in eigen tuin, en stages in de biodynamische landbouw. Kennis heb ik opgedaan via een cursus biodynamische landbouw en doe ik nog elke dag op via literatuur en kennissen met ervaring. Op 11 maart 2020 start ik met een opleiding "ecologische tuin- en landschapsinrichting".
Tuinman in Mortsel (2640) - Naomi
Naomi
Mortsel
Nieuw
Mijn vader was tuinaanlegger en heb het geluk gehad zijn passie mee te krijgen. Ik heb altijd mee de karweitjes in de tuin gedaan en ook ik mijn eigen woning heb ik nu een echte jungle aan planten.
Tuinman in Mortsel (2640) - Quinten
Quinten
Mortsel
Nieuw
In het beste geval werk ik met het tuingerief dat bij de klant ter beschikking is. Heb eventueel zelf een grasmaaier en een kniptang om takken te verwijderen.
Tuinman in Mortsel (2640) - Jeff
Jeff
Mortsel
Nieuw
AL van kleins af aan vind ik het zeer leuk om te helpen in de tuin wanneer mijn ouders tuinieren. Buiten werken doet me deugd. Ik kan ook hulp bieden bij grotere klussen in de tuin mits begeleiding.
Tuinman in Mortsel (2640) - Sven
Sven
Mortsel
Nieuw
Ik houd me in de lente en de zomer vooral bezig met het snoeien van hagen. Daarbuiten die ik nog wat algemeen tuin onderhoud, zoals gras afrijden, onkruid, tuinboorden plaatsen, etc.
Tuinman in Mortsel (2640) - Lies jo
Lies jo
Mortsel
Nieuw
Ik kan kleine tuinwerken zoals aanplanten, snoeien, gras maaien, onkruid wieden etc voor u doen als u hier geen tijd voor heeft of als dit niet meer lukt.
Tuinman in Mortsel (2640) - Bart
Bart
Mortsel
Nieuw
Beste, ik help graag mensen & neem m'n tijd ervoor wat u vraagt met alle soorten tuinwerken uit te voeren & heb materiaal oa gras te maaien, onkruid uitdoen, bladeren vegen,...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Mortsel: geëvalueerd met 4.73 door 64 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Mortsel, betaalbare tuinman Mortsel, tuinman gezocht Mortsel, gras maaien Mortsel, haag snoeien Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinman in Mortsel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden