tuinman Kortrijk

Tuinman Kortrijk gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Kortrijk: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Kortrijk (8500) - Saban
Saban Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortrijk
4.83/5 (36 reviews)
Beste. Ik ben Saban Ik ben 40 jaar. En ik kan jullie tuin onder controle houden en er goed laten uitzien. ik kan allerlei klusjes doen van gras maaien tot dakgoten schoonmaken (alles wat te maken heeft met jullie tuin). Ik hoop dat ik uw toekomstige tuinman kan worden.
Tuinman in Kortrijk (8500) - Johan
Johan
Kortrijk
5/5 (8 reviews)
heb zelf jaren lang een tuin gehad. Nu nog alleen maar een terras daarom zoek ik iemand waar ik kan helpen met onderhoud van een tuin. werk graag in de tuin maar is al een tijdje geleden nu.
Tuinman in Kortrijk (8500) - Simon
Simon
Kortrijk
4.86/5 (7 reviews)
Ik zou met plezier je tuintje doen ik werk graag in groen thuis zit ik veel in me moesttuintje Af en toe help ik moeder zou graag later me beroep van maken Dus heb je klein werken laat maar weten
Tuinman in Kortrijk (8500) - Gael
Gael
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik werk vaak in mijn eigen tuin en wil dat ook graag bij anderen doen. Snoeien, aanleg, onderhoud, ... Ik heb geen kar maar sta wel in voor het wegvoeren van kleine hoeveelheden groenafval met de wagen (kofferzak). Ik ben flexibel, laat de werkplek steeds netjes af en ik ben pas tevreden als u dat ook bent.
Tuinman in Kortrijk (8500) - Sammy
Sammy
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Ik hou er van om in de buitenlucht aan het werk te zijn en bezig te zijn met tuinonderhoud. Ik stel me hier kandidaat op aanraden van mensen waar ik reeds gewerkt heb. Ik heb al van kleinsaf ervaring met maaien en snoeien
Tuinman in Kortrijk (8500) - David
David
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Zeer gedreven om uw tuin heel netjes te houden ..... Bladeren opruimen, onkruid wieden, gras maaien, terras reinigen, tuinhuis onderhouden ..... Etc .... Democratisch tarief !
Tuinman in Kortrijk (8500) - Kevin
Kevin
Kortrijk
Nieuw
Goede dag Ik was vroeger aannemer kleine bouwwerken. Ging toen ook mee in onderaanneming met een tuinman. Haagje scheren, gras afrijden, sproeien, snoeien, ook schoonmaak, je vraagt maar!
Tuinman in Kortrijk (8500) - Ludo
Ludo
Kortrijk
Nieuw
Hou van de natuur en zijn aspecten ook herstellingen aan paden terrassen plaatsen prieeltjes enzo ook ontmossen van paden en muurtjes eventueel caleien ofzo op ecologische manier
Tuinman in Kortrijk (8500) - Ricky
Ricky
Kortrijk
Nieuw
ik heb 8 jaren tuinbouwschool gevolgd in Kortrijk en daar mijn Bachelor-diploma behaald als tuinarchitect-aanleg & onderhoudsman en na mijn studies de nodige praktische ervaring opgedaan als vaste werknemen bij een tuinaanlegger & onderhoudsman
Tuinman in Kortrijk (8500) - Sara
Sara
Kortrijk
Nieuw
Buiten onkruid uithalen heb ik niet veel ervaring met werken in de tuin. Maar ik ben graag buiten dus neem graag wat kleine klusjes voor mijn rekening.
Tuinman in Kortrijk (8500) - Saleem
Saleem
Kortrijk
Nieuw
fyfyfgeyffrefveufvezyfgzyufgdsyfbdhvbsdhefyfebgvbfevdgvgdfdsfbvdsfvdshjfvdfvdshfvdshvdsdshvhfvfhvhffvghfvdgvfhvhvgvdsgfvdgfvdsgfvgdfvdsgfvdfvgvvfgvgfvgvf
Tuinman in Kortrijk (8500) - Esmeralda
Esmeralda
Kortrijk
Nieuw
Ik ben een betrouwbare persoon met een goede fysieke gezondheid. U kan mij steeds contacteren als u in tijdsnood geraakt of om een dringende klus te klaren.
Tuinman in Kortrijk (8500) - Martin
Martin
Kortrijk
Nieuw
Przez kilkanaście lat mieszkałem w domu na wsi, gdzie wszystkie rzeczy związane z ogrodem wykonywałem sam. Lubię pracę w ogrodzie, sprawia mi ona dużo przyjemności.
Tuinman in Kortrijk (8500) - Amon
Amon
Kortrijk
Nieuw
Ik ben graag in de natuur, en werk zeer graag in de tuin. Ik ben enthousiast en gemotiveerd om te werken. Ik sta open om mensen te helpen, en probeer zo spontaan mogelijk te zijn.
Tuinman in Kortrijk (8500) - Mieke
Mieke
Kortrijk
Nieuw
Ik heb enige kennis van tuinieren omdat dit voor een deel in mijn opleiding zit. Simpele klusjes is voor mij zeker geen probleem. Ik ben niet vies van vuile werken
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel reactie ontvangen op mijn verzoek en de betalingen kan je zelf kiezen en correct uitvoeren. ”
Rudy
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Kortrijk: geëvalueerd met 4.95 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Kortrijk, betaalbare tuinman Kortrijk, tuinman gezocht Kortrijk, gras maaien Kortrijk, haag snoeien Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Kortrijk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden