Vind de beste tuinman van Leuven

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Leuven (3000) - Walter
Walter
5/5 · 20 reviews
3000 Leuven
Ik werk graag buiten en kan zonder probleem de kleine maar belangrijke klussen in de tuin aan, zoals: grasmaaien, snoeien, aanplanten en kleine grondwerken.
Tuinman in Leuven (3000) - Jean
Jean
4.74/5 · 19 reviews
3000 Leuven
Ik vind tuinieren Heel aangenaam .Had vroeger ook een grote tuin. Spijtig genoeg mis ik die tuin, woon nu in stad. Heb dus wel mijn grasmachine en zo weg gedaan .had vroeger een paar geburen oudere mensen waar ik de tuin ging onderhouden. Vond ik altijd leuk
Tuinman in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
5/5 · 5 reviews
3000 Leuven
Thuis werken we vaak in de tuin. Ik heb veel ervaring met de normale tuinwerken, hoe uitdagender ze zijn, des te meer ervaring ik er voor heb. Het blijft niet enkel bij hout hakken, maar zelfs hele bomen.
Tuinman in Leuven (3000) - Jonas
Jonas
5/5 · 3 reviews
3000 Leuven
Thuis opgegroeid met grote tuin en altijd een passie gehad voor het buiten zijn. Algemeen onderhoud van gras, hagen, ... zit er ingebakken. Ook andere diensten sta ik zeker open voor om aan te leveren!
Tuinman in Leuven (3000) - Jef
Jef
5/5 · 2 reviews
3000 Leuven
Ik heb niet meteen ervaring als professionele tuinman, maar help graag met kleinere klusjes zoals snoeien, gras maaien, kleine graafwerken, aanplanten etc.
Tuinman in Leuven (3000) - Paco
Paco
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik kom met plezier uw tuin onderhouden of de dakgoot kuisen en ruim alles weer netjes op. Materiaal en gereedschap moet u wel zelf voorzien. Ik ben doorgaans door de week en in het weekend beschikbaar. Regio Leuven en omstreken.
Tuinman in Leuven (3000) - Lukas
Lukas
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Veel ervaring opgedaan in het snoeien van hagen en opkuis van tuinen! Ik kan zeker hulp bieden voor kleine en grote werken. Voorzien van professioneel materiaal.
Tuinman in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Ik ben beleefd ,respectvol Klantvriendelijk en een eerljk ingesteld persoon. Goed in kwaliteitsvolle afwerking en totaalprojecten . Wegens familiekwesties zoek ik op deze manier toch wat extra budget voor rond te komen. .
Tuinman in Leuven (3000) - Jens
Jens
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Heb ervaring heb gewerkt bij een tuin bedrijf ben 19 jaar de naam is jens hou ervan on buiten de werke ook als mijn klere vuil worde maak ni uit er bestaat was machine 😅
Tuinman in Leuven (3000) - Jelle
Jelle
Nieuw
3000 Leuven
Werk heel graag in de tuin dus hoop ik ook centje bij te verdienen in de tuin Eerlijke prijs Stiptheid Afspraken maken worden deze ook niet veranderd Vertrouwbaar Heb camionnete en remork in dien nodig
Tuinman in Leuven (3000) - Fatemeh
Fatemeh
Nieuw
3000 Leuven
I am really interested in gardening because it has a great effect on my spirit and I enjoy working in this interesting atmosphere. With great interest, I can do anything in this field.
Tuinman in Leuven (3000) - Kobe
Kobe Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
3000 Leuven
Veel te veel heel veel
Tuinman in Leuven (3000) - Felix
Felix
Nieuw
3000 Leuven
Ik voel mij thuis in de tuin en werk ook goed door. Ik help u graag met grasmaaien, snoeien, onkruid wieden... Alle werk is bespreekbaar, eventueel kan ik ook eigen tuingereedschap voorzien als dit niet ter plaatse is.
Tuinman in Leuven (3000) - Oya
Oya
Nieuw
3000 Leuven
Ik ben vaak in de tuin bezig, omdat ik het graag doe dus ik zou met veel plezier bij anderen klusjes komen doen in de tuin. Ik ben ook niet snel moe dus ik kan lang doorwerken .
Tuinman in Leuven (3000) - Steven
Steven
Nieuw
3000 Leuven
Door de coronacrisis heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om een leuke tuin te hebben. Groot of klein, een tuin die in orde en verzorgd is, is altijd leuk uiteraard.

Tuinman Leuven: geëvalueerd met 4.97 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Leuven, betaalbare tuinman Leuven, tuinman gezocht Leuven, gras maaien Leuven, haag snoeien Leuven,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Leuven: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Leuven is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Leuven namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Leuven

Een tuinman in Leuven zal uw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasmat? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Leuven? Zo bent u verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Leuven zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Leuven

In het takenpakket van een tuinman Leuven is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Leuven zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Leuven

En een laatste taak is het geven van suggesties. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Leuven. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Leuven helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Leuven?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Leuven in te schakelen. Een tuinman Leuven is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Leuven?

Een tuinman in Leuven is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Leuven aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Leuven ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Leuven prijs
Tuinman Leuventussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Leuven en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Leuven
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Leuven gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar ervaren tuinman in Leuven? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Leuven te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Leuven vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Leuven te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Leuven met elkaar te vergelijken. Uw grasmat afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te moeilijk voor de tuinmannen in Leuven! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een ervaren en bekwame tuinman in Leuven vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Leuven een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Leuven selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Leuven

bladeren opruimen en dakgoot schoonmaken - Tuinman - Gras maaien + Haag in Leuven (3000) - Tuinman - Haag snoeien in Leuven (3000) - Tuinman - Gras maaien + Haag in Leuven (3000) - Tuinman in Leuven (3000)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden