Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Leuven

Tuinman in Leuven (3000) - Jean
Jean
Leuven
4.77/5 (22 reviews)
Ik vind tuinieren Heel aangenaam .Had vroeger ook een grote tuin. Spijtig genoeg mis ik die tuin, woon nu in stad. Heb dus wel mijn grasmachine en zo weg gedaan .had vroeger een paar geburen oudere mensen waar ik de tuin ging onderhouden. Vond ik altijd leuk
Tuinman in Leuven (3000) - Walter
Walter
Leuven
5/5 (22 reviews)
Ik werk graag buiten en kan zonder probleem de kleine maar belangrijke klussen in de tuin aan, zoals: grasmaaien, snoeien, aanplanten en kleine grondwerken.
Tuinman in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Thuis werken we vaak in de tuin. Ik heb veel ervaring met de normale tuinwerken, hoe uitdagender ze zijn, des te meer ervaring ik er voor heb. Het blijft niet enkel bij hout hakken, maar zelfs hele bomen.
Tuinman in Leuven (3000) - Jonas
Jonas
Leuven
5/5 (3 reviews)
Thuis opgegroeid met grote tuin en altijd een passie gehad voor het buiten zijn. Algemeen onderhoud van gras, hagen, ... zit er ingebakken. Ook andere diensten sta ik zeker open voor om aan te leveren!
Tuinman in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb niet meteen ervaring als professionele tuinman, maar help graag met kleinere klusjes zoals snoeien, gras maaien, kleine graafwerken, aanplanten etc.
Tuinman in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik kom met plezier uw tuin onderhouden of de dakgoot kuisen en ruim alles weer netjes op. Materiaal en gereedschap moet u wel zelf voorzien. Ik ben doorgaans door de week en in het weekend beschikbaar. Regio Leuven en omstreken.
Tuinman in Leuven (3000) - Lukas
Lukas
Leuven
5/5 (1 reviews)
Veel ervaring opgedaan in het snoeien van hagen en opkuis van tuinen! Ik kan zeker hulp bieden voor kleine en grote werken. Voorzien van professioneel materiaal.
Tuinman in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben beleefd ,respectvol Klantvriendelijk en een eerljk ingesteld persoon. Goed in kwaliteitsvolle afwerking en totaalprojecten . Wegens familiekwesties zoek ik op deze manier toch wat extra budget voor rond te komen. .
Tuinman in Leuven (3000) - Jens
Jens
Leuven
5/5 (1 reviews)
Heb ervaring heb gewerkt bij een tuin bedrijf ben 19 jaar de naam is jens hou ervan on buiten de werke ook als mijn klere vuil worde maak ni uit er bestaat was machine 😅
Tuinman in Leuven (3000) - Adam
Adam
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik heb enkele keren de gras afgeren bij een klant en ik werk wekelijks in de tuin mer mijn vader. Eenvoudige jobs zoals het gras tussen steentjes eruit halen of bladeren opborstelen zijn geen probleem voor mij en met kleine uitleg kan ik ook complexere taken uitvoeren. Ik probeer mijn werk ook altijd heel nauwkeurig uit te voeren.
Tuinman in Leuven (3000) - Jelle
Jelle
Leuven
Nieuw
Werk heel graag in de tuin dus hoop ik ook centje bij te verdienen in de tuin Eerlijke prijs Stiptheid Afspraken maken worden deze ook niet veranderd Vertrouwbaar Heb camionnete en remork in dien nodig
Tuinman in Leuven (3000) - Fatemeh
Fatemeh
Leuven
Nieuw
I am really interested in gardening because it has a great effect on my spirit and I enjoy working in this interesting atmosphere. With great interest, I can do anything in this field.
Tuinman in Leuven (3000) - Kobe
Kobe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
Nieuw
Veel te veel heel veel
Tuinman in Leuven (3000) - Felix
Felix
Leuven
Nieuw
Ik voel mij thuis in de tuin en werk ook goed door. Ik help u graag met grasmaaien, snoeien, onkruid wieden... Alle werk is bespreekbaar, eventueel kan ik ook eigen tuingereedschap voorzien als dit niet ter plaatse is.
Tuinman in Leuven (3000) - Oya
Oya
Leuven
Nieuw
Ik ben vaak in de tuin bezig, omdat ik het graag doe dus ik zou met veel plezier bij anderen klusjes komen doen in de tuin. Ik ben ook niet snel moe dus ik kan lang doorwerken .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Leuven: geëvalueerd met 4.98 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Leuven, betaalbare tuinman Leuven, tuinman gezocht Leuven, gras maaien Leuven, haag snoeien Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Leuven: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Leuven is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Leuven namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Leuven

Een tuinman in Leuven zal jouw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasmat? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Leuven? Zo ben je verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Leuven zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Leuven

In het takenpakket van een tuinman Leuven is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Leuven zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Leuven

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Leuven. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Leuven helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Leuven?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Leuven in te schakelen. Een tuinman Leuven is kenner in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Leuven?

Een tuinman in Leuven is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Leuven aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Leuven ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Leuven prijs
Tuinman Leuventussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Leuven en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Leuven
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Leuven gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar geoefende tuinman in Leuven? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Leuven te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Leuven vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Leuven te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Leuven met elkaar te vergelijken. Jouw grasmat afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Leuven! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geoefende en bekwame tuinman in Leuven vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Leuven een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Leuven selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Leuven

bladeren opruimen en dakgoot schoonmaken - Tuinman - Gras maaien + Haag in Leuven (3000) - Tuinman - Haag snoeien in Leuven (3000) - Tuinman - Gras maaien + Haag in Leuven (3000) - Tuinman in Leuven (3000)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden