tuinman Leuven

Tuinman Leuven gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Leuven: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Leuven (3000) - Walter
Walter
Leuven
5/5 (28 reviews)
Ik werk graag buiten en kan zonder probleem de kleine maar belangrijke klussen in de tuin aan, zoals: grasmaaien, snoeien, aanplanten en kleine grondwerken.
Tuinman in Leuven (3000) - Jean
Jean
Leuven
4.78/5 (23 reviews)
Ik vind tuinieren Heel aangenaam .Had vroeger ook een grote tuin. Spijtig genoeg mis ik die tuin, woon nu in stad. Heb dus wel mijn grasmachine en zo weg gedaan .had vroeger een paar geburen oudere mensen waar ik de tuin ging onderhouden. Vond ik altijd leuk
Tuinman in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Thuis werken we vaak in de tuin. Ik heb veel ervaring met de normale tuinwerken, hoe uitdagender ze zijn, des te meer ervaring ik er voor heb. Het blijft niet enkel bij hout hakken, maar zelfs hele bomen.
Tuinman in Leuven (3000) - Jonas
Jonas
Leuven
5/5 (4 reviews)
Thuis opgegroeid met grote tuin en altijd een passie gehad voor het buiten zijn. Algemeen onderhoud van gras, hagen, ... zit er ingebakken. Ook andere diensten sta ik zeker open voor om aan te leveren!
Tuinman in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb niet meteen ervaring als professionele tuinman, maar help graag met kleinere klusjes zoals snoeien, gras maaien, kleine graafwerken, aanplanten etc.
Tuinman in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik kom met plezier uw tuin onderhouden of de dakgoot kuisen en ruim alles weer netjes op. Materiaal en gereedschap moet u wel zelf voorzien. Ik ben doorgaans door de week en in het weekend beschikbaar. Regio Leuven en omstreken.
Tuinman in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben beleefd ,respectvol Klantvriendelijk en een eerljk ingesteld persoon. Goed in kwaliteitsvolle afwerking en totaalprojecten . Wegens familiekwesties zoek ik op deze manier toch wat extra budget voor rond te komen. .
Tuinman in Leuven (3000) - Jens
Jens
Leuven
5/5 (1 reviews)
Heb ervaring heb gewerkt bij een tuin bedrijf ben 19 jaar de naam is jens hou ervan on buiten de werke ook als mijn klere vuil worde maak ni uit er bestaat was machine 😅
Tuinman in Leuven (3000) - Jelle
Jelle
Leuven
Nieuw
Werk heel graag in de tuin dus hoop ik ook centje bij te verdienen in de tuin Eerlijke prijs Stiptheid Afspraken maken worden deze ook niet veranderd Vertrouwbaar Heb camionnete en remork in dien nodig
Tuinman in Leuven (3000) - Fatemeh
Fatemeh
Leuven
Nieuw
I am really interested in gardening because it has a great effect on my spirit and I enjoy working in this interesting atmosphere. With great interest, I can do anything in this field.
Tuinman in Leuven (3000) - Kobe
Kobe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
Nieuw
Veel te veel heel veel
Tuinman in Leuven (3000) - Felix
Felix
Leuven
Nieuw
Ik voel mij thuis in de tuin en werk ook goed door. Ik help u graag met grasmaaien, snoeien, onkruid wieden... Alle werk is bespreekbaar, eventueel kan ik ook eigen tuingereedschap voorzien als dit niet ter plaatse is.
Tuinman in Leuven (3000) - Oya
Oya
Leuven
Nieuw
Ik ben vaak in de tuin bezig, omdat ik het graag doe dus ik zou met veel plezier bij anderen klusjes komen doen in de tuin. Ik ben ook niet snel moe dus ik kan lang doorwerken .
Tuinman in Leuven (3000) - Steven
Steven
Leuven
Nieuw
Door de coronacrisis heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om een leuke tuin te hebben. Groot of klein, een tuin die in orde en verzorgd is, is altijd leuk uiteraard.
Tuinman in Leuven (3000) - Holmans
Holmans
Leuven
Nieuw
gras maaien heb ik ervaring mee had vroege een grote tuin en soms ook bij geburen gras gaan maaiengaan maaien. Heb wel een boomzaag om bomen te snoeien Dakgoten is ook geen probleem.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Leuven: geëvalueerd met 4.97 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Leuven, betaalbare tuinman Leuven, tuinman gezocht Leuven, gras maaien Leuven, haag snoeien Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Leuven: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Leuven is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Leuven namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Leuven

Een tuinman in Leuven zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Leuven? Zo ben je verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Leuven zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Leuven

In het takenpakket van een tuinman Leuven is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Leuven zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Leuven

En een laatste taak is het geven van raad. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Leuven. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Leuven helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Leuven?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Leuven in te schakelen. Een tuinman Leuven is specialist in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Leuven?

Een tuinman in Leuven is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Leuven aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Leuven ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Leuven prijs
Tuinman Leuventussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Leuven en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Leuven
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Leuven gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar goede tuinman in Leuven? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Leuven te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Leuven vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Leuven te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Leuven met elkaar te vergelijken. Jouw gazon afrijden? De bomen snoeien? Niets is te moeilijk voor de tuinmannen in Leuven! Ze zullen jou een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een goede en bekwame tuinman in Leuven vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Leuven een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Leuven selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Leuven

Gras maaien - Gras maaien - onderhoud gemeenschappelijke tuin - Klimop op de voorgevel snoeien - Onderhoud tuin - Opkuis van tuin tegen de maand juli 22 - moestuin onderhouden - Tuin onderhoud - Haag Stadstuin Leuven snoeien - gras maaien - gras maaien en behandelen - onkruid - aanplanting - Snoeien van beukenhaag - Tuin mee helpen opruimen ( snoeien en maaien ) - Kleine grondwerken tuin - haag snoeien - groot onderhoud stadstuin - tuinonderhoud - gras maaien - Tuinman nodig - IK zoek iemand die ons gras kan maaien - Tuinonderhoud - Snoeiwerken in de tuin - Kleine snoeiwerken (buxus, Hortensia….) - Tuinonderhoud - Tuinonderhoud gevraagd - Haag snoeien en paar aanplantingen - Hulp met klein tuin - Hulp met klein garten - Onkruid wieden - Tuinonderhoud - bestaande tuin - Aanplant van struik , afzagen takken, - Snoeien van hagen en in orde zetten van de tuin - Haag snoeien (rond 8à10 meter, +/-2M hoog) - Tuinonderhoud - Haag snoeien en buxs in vorm knippen - Poetsen oprit terrassen (3) - snoeiwerk in een stadstuin - Poetsen oprit terrassen (2) - Kleine stadstuin opnieuw in orde brengen - Tuinwerken - Tuinonderhoud - Poetsen oprit terrassen - haag snoeien en wegbrengen van snoeisel. - onderhoud van een stadstuintje - Onderhoud studententuin - Bamboe uitgraven - Leveren en plaatsen van wachtleiding voor gasleiding tot aan de rooilijn - Tuinonderhoud (2) - bladeren opruimen en dakgoot schoonmaken - Tuinonderhoud - Looking for somebody to maintain the garden - tuinonderhoud vijverin orde maken of verwijderen - tuinonderhoud vijverin orde maken of verwijderen - tuinonderhoud vijverin orde maken of verwijderen - Snoeien van de haag en terras/ oprit onkruidvrij maken (2) - Grote schoonmaak tuin 😊 - Beukenhaag snoeien - tuinopkuis/kleine grondwerken - Bamboe verwijderen - haag snoeien - Hagen scheren vorm geven aan buxusen - Scheren van hagen, vorm geven aan buxus - Trim heg - Scheren van haag (hagebeuk ca. 40m) - tuinonderhoud - tuin in orde maken regelmatig onderhoud - tuin onderhoud - Tuinman gezocht voor onderhoud tuin Heverlee - Wie komt boom vellen voor gratis hout - Kleine tuinwerken - tuinman - Hulp bij heraanleg stukje tuin - snoeien hagen en een boom - Onkruidvrij maken van twee tuinen - Onderhoud tuin voor verkoop woning - Tuinonderhoud Leuven-Centrum - Onderhoud 1 x halve/hele dag per maand regio leuvenn - Snoeien van de haag en terras/ oprit onkruidvrij maken - Tuinier met kennis - Aanleg tuin - tuin onderhoud - Aanleg tuin - Boom vellen - Klimop bijsnoeien stadstuin - Nieuwe beplanting hellend vlak tuin - Gras maaien stadstuintje - Werken tuin - Gras maaien - Tuinonderhoud vooral snoeien - Hulp bij onderhoud tuin - tuinhulp gezocht (licht werk) - tuinonderhoud - Stadstuintje onderhoud - Grasperk onderhoud - Tuin leegmaken - vervangen tuinpaneel (reeds eerder gevraagd) - Haag snoeien - Tuin opkuisen en gras zaaien - beregeningssysteem terrasplanten
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden