tuinman Leuven

Tuinman Leuven gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Leuven: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Leuven (3000) - Walter
Walter
Leuven
5/5 (47 reviews)
Ik werk graag buiten en kan zonder probleem de kleine maar belangrijke klussen in de tuin aan, zoals: grasmaaien, snoeien, bomen vellen, aanplanten en kleine grondwerken zoals de aanleg van een tuinpad, terras.
Tuinman in Leuven (3000) - Jean
Jean
Leuven
4.71/5 (34 reviews)
Ik vind tuinieren Heel aangenaam .Had vroeger ook een grote tuin. Spijtig genoeg mis ik die tuin, woon nu in stad. Heb dus wel mijn grasmachine en zo weg gedaan .had vroeger een paar geburen oudere mensen waar ik de tuin ging onderhouden. Vond ik altijd leuk
Tuinman in Leuven (3000) - Brecht
Brecht
Leuven
5/5 (7 reviews)
Al een heel leven groene vingers, middelbare en hogere studies in de tuinbouw en agrotechnologie en reeds 8 jaar werkzaam in de groensector. Ervaring met gras maaien, scheren van hagen, snoeien van bomen en struiken, vellingen, grondbewerking, aanplantingen, aanbrengen mulch, kleine verhardingen en afsluitingen. Alles is bespreekbaar in overleg.
Tuinman in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Thuis werken we vaak in de tuin. Ik heb veel ervaring met de normale tuinwerken, hoe uitdagender ze zijn, des te meer ervaring ik er voor heb. Het blijft niet enkel bij hout hakken, maar zelfs hele bomen.
Tuinman in Leuven (3000) - Jonas
Jonas
Leuven
5/5 (4 reviews)
Thuis opgegroeid met grote tuin en altijd een passie gehad voor het buiten zijn. Algemeen onderhoud van gras, hagen, ... zit er ingebakken. Ook andere diensten sta ik zeker open voor om aan te leveren!
Tuinman in Leuven (3000) - Abdalla
Abdalla
Leuven
5/5 (3 reviews)
Ik ben ABDALLA ik ben 29jaar oud ik werk in de tuin ik heb ervaring van drie jaar met het snoeien en planten en alle tuinwerkzaamheden ik heb ook een ervaring bij klinkers. Ik doe het werk zoals in mijn thuis doen
Tuinman in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb niet meteen ervaring als professionele tuinman, maar help graag met kleinere klusjes zoals snoeien, gras maaien, kleine graafwerken, aanplanten etc.
Tuinman in Leuven (3000) - Marc
Marc
Leuven
5/5 (2 reviews)
Hoewel ik geen professionale tuinman ben, heb ik reeds jaren ervaring met gras maaien en de haag snoeien en doe dit heel graag, te meer daar ik graag in de open lucht werk, en het ontspannend vind. U mag me zeker ook andere tuinwerken voorstellen. Van harte dank.
Tuinman in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik kom met plezier uw tuin onderhouden of de dakgoot kuisen en ruim alles weer netjes op. Materiaal en gereedschap moet u wel zelf voorzien. Ik ben doorgaans door de week en in het weekend beschikbaar. Regio Leuven en omstreken.
Tuinman in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben beleefd ,respectvol Klantvriendelijk en een eerljk ingesteld persoon. Goed in kwaliteitsvolle afwerking en totaalprojecten . Wegens familiekwesties zoek ik op deze manier toch wat extra budget voor rond te komen. .
Tuinman in Leuven (3000) - Jens
Jens
Leuven
5/5 (1 reviews)
Heb ervaring heb gewerkt bij een tuin bedrijf ben 19 jaar de naam is jens hou ervan on buiten de werke ook als mijn klere vuil worde maak ni uit er bestaat was machine 😅
Tuinman in Leuven (3000) - Tobe
Tobe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik houd ervan om buiten in de tuin bezig te zijn. Ik vind het dan ook helemaal niet erg om hier ook bij andere mensen een handje toe te steken. Ik ben ook een harde werker.
Tuinman in Leuven (3000) - Timothy
Timothy
Leuven
5/5 (1 reviews)
Werken in de tuin brengt me rust waardoor ik dit thuis al 10 jaar lang doe. Ik wil anderen helpen door mijn passie te delen. Ik ben een handige harry met groene vingers. Ben geen tuinexpert maar kan de basis.
Tuinman in Leuven (3000) - Jelle
Jelle
Leuven
Nieuw
Werk heel graag in de tuin dus hoop ik ook centje bij te verdienen in de tuin Eerlijke prijs Stiptheid Afspraken maken worden deze ook niet veranderd Vertrouwbaar Heb camionnete en remork in dien nodig
Tuinman in Leuven (3000) - Fatemeh
Fatemeh
Leuven
Nieuw
I am really interested in gardening because it has a great effect on my spirit and I enjoy working in this interesting atmosphere. With great interest, I can do anything in this field.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
“ Ik heb via RingTwice snel iemand gevonden die mij heeft geholpen met een tuinklus. ”
Victor
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Leuven: geëvalueerd met 4.98 door 106 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Leuven, betaalbare tuinman Leuven, tuinman gezocht Leuven, gras maaien Leuven, haag snoeien Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden