Vind de beste tuinman van Evergem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
5/5 · 85 reviews
9940 Evergem
De tuin is mijn favoriete omgeving. Ik werk graag buiten en hou er van om kleine werkjes uit te voeren, alsook meehelpen bij grotere tuinwerkzaamheden. Hagen scheren , gras afrijden en onkruid wieden.
Tuinman in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
4.98/5 · 82 reviews
9940 Evergem
Heb jaren m'n eigen tuin onderhouden, nu deze van de zoon. Gras afrijden, haag planten en snoeien, bomen snoeien, worteldoek leggen, paadje aanleggen,.... Heb allerhande gereedschappen, tools.
Tuinman in Evergem (9940) - Matthias
Matthias Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 5 reviews
9940 Evergem
Een mooi verzorgde tuin heeft altijd een meerwaarde, ikzelf ben iemand die heel graag bezig is in de tuin. Ik vind dit zelf zeer ontspannend en iedereen ziet wel graag een mooi groen grasperkje.
Tuinman in Evergem (9940) - Tijl
Tijl
5/5 · 1 reviews
9940 Evergem
Indien nodig voorzie ik zelf alle nodige materiaal, afhankelijk van het werk ben ik wel flexibeler indien het materiaal ter plaatse is (grasmachine, ladder,..) Ik voer ook werken in de tuin uit met verhakselaar en hogedrukreiniger.
Tuinman in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
5/5 · 1 reviews
9940 Evergem
Hallo, ik ben Gwendoline en ben 30 jaar. Ik ben een bezige bij en ben buitenmens. Ik werk graag in de tuin en doe allerhande klusjes (gras afrijden, onkruid uitdoen, bladeren oprapen, ...). Laat maar iets weten, als je me nodig hebt.
Tuinman in Evergem (9940) - Alin
Alin
5/5 · 1 reviews
9940 Evergem
Doordat ik zelf een grote tuin heb, heb ik al veel in de tuin gewerkt. Onkruid wieden, gras maaien, bladeren verwijderen, boomschors leggen enz allemaal dingen die ik graag doe
Tuinman in Evergem (9940) - Thimo
Thimo
5/5 · 1 reviews
9940 Evergem
Tuinman in Evergem (9940) - Stijn
Stijn
Nieuw
9940 Evergem
Voor al de tuinklussen ben ik parraat heb zelf tuingereedschap
Tuinman in Evergem (9940) - Lunacathan
Lunacathan
Nieuw
9940 Evergem
Beste, Mijn studies: tuinbouw Ook vertoef ik graag in de buitenlucht. Een onderhouden tuin, dat geeft mij voldoening. Ik spreek hier wel duidelijk over tuinonderhoud. (Gras maaien, onkruid wieden, ...) Tuinafval, geen probleem, dat breng ik wel voor u naar het containerpark. Tuinman nodig, neem gerust contact op met mij.
Tuinman in Evergem (9940) - Wout
Wout
Nieuw
9940 Evergem
ik zal met plezier in u tuin komen werken alof het mijn tuin was en ik ben beschikbaar in het weekend af en toe ook in de week
Tuinman in Evergem (9940) - Luc
Luc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9940 Evergem
Zorgvuldige tuinier, ik verzorg jullie tuin zoas ik het Bij mij thuis zou willen. Buiten de normale manuele tools Heb ik grasmachine, snoeischaar, boomzaag en bladblazer ter beschikking. Heb vooral ervaring opgedaan door mijn eigen tuin te verzorgen. Een afspraak wordt correct opgevolgd.
Tuinman in Evergem (9940) - Jorem
Jorem Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9940 Evergem
Alles wat met je tuin te maken heeft staan wij voor open.. Heeft u interesse hou je niet in om ons te contacteren! Kleine werken kunnen snel tussen door uitgevoerd worden
Tuinman in Evergem (9940) - Koen
Koen
Nieuw
9940 Evergem
Graag kom Ik uw tuin onderhouden, net zoals die van mezelf. Strak en netjes opgeruimd. Snoeien, schors aanvullen, of wat er ook nodig is op uw vraag....
Tuinman in Evergem (9940) - Frederik
Frederik
Nieuw
9940 Evergem
ik ga bij mijn ouders regelmatig het gras afdoen, bij vrienden bladeren gaan opkuisen of andere klusjes werk graag buiten, probeer zoveel mogelijk alles zelf in mijn eigen tuin te doen,
Tuinman in Evergem (9940) - Patrick
Patrick
Nieuw
9940 Evergem
Graag kom ik uw gras maaien...maak ik je tuin onkruidvrij...en doe kleine tuinklussen. Heeft U hulp nodig, zoekt U een helpende hand... Durf te vragen!

Tuinman Evergem: geëvalueerd met 5.0 door 176 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Evergem, betaalbare tuinman Evergem, tuinman gezocht Evergem, gras maaien Evergem, haag snoeien Evergem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Evergem: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Evergem is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Evergem namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Evergem

Een tuinman in Evergem zal uw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Evergem? Zo bent u verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Evergem zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Evergem

In het takenpakket van een tuinman Evergem is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Evergem zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Evergem

En een laatste taak is het geven van advies. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Evergem. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Evergem helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Evergem?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Evergem in te schakelen. Een tuinman Evergem is kenner in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Evergem?

Een tuinman in Evergem is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Evergem aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Evergem ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Evergem prijs
Tuinman Evergemtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Evergem en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Evergem
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Evergem gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar gepaste tuinman in Evergem? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Evergem te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Evergem vergelijken?

U wilt graag uw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Evergem te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Evergem met elkaar te vergelijken. Uw gras afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Evergem! Ze zullen u een prijsofferte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een gepaste en bekwame tuinman in Evergem vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Evergem een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Evergem selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Evergem

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden