tuinman Evergem

Tuinman Evergem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Evergem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Philippe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.99/5 (135 reviews)
Heb jaren m'n eigen tuin onderhouden, nu deze van de zoon. Gras afrijden, haag planten en snoeien, bomen snoeien, worteldoek leggen, paadje aanleggen,.... Heb allerhande gereedschappen, tools.
Tuinman in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (85 reviews)
De tuin is mijn favoriete omgeving. Ik werk graag buiten en hou er van om kleine werkjes uit te voeren, alsook meehelpen bij grotere tuinwerkzaamheden. Hagen scheren , gras afrijden en onkruid wieden.
Tuinman in Evergem (9940) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
5/5 (6 reviews)
Een mooi verzorgde tuin heeft altijd een meerwaarde, ikzelf ben iemand die heel graag bezig is in de tuin. Ik vind dit zelf zeer ontspannend en iedereen ziet wel graag een mooi groen grasperkje.
Tuinman in Evergem (9940) - Tijl
Tijl
Evergem
5/5 (1 reviews)
Indien nodig voorzie ik zelf alle nodige materiaal, afhankelijk van het werk ben ik wel flexibeler indien het materiaal ter plaatse is (grasmachine, ladder,..) Ik voer ook werken in de tuin uit met verhakselaar en hogedrukreiniger.
Tuinman in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
Evergem
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Gwendoline en ben 30 jaar. Ik ben een bezige bij en ben buitenmens. Ik werk graag in de tuin en doe allerhande klusjes (gras afrijden, onkruid uitdoen, bladeren oprapen, ...). Laat maar iets weten, als je me nodig hebt.
Tuinman in Evergem (9940) - Alin
Alin
Evergem
5/5 (1 reviews)
Doordat ik zelf een grote tuin heb, heb ik al veel in de tuin gewerkt. Onkruid wieden, gras maaien, bladeren verwijderen, boomschors leggen enz allemaal dingen die ik graag doe
Tuinman in Evergem (9940) - Thimo
Thimo
Evergem
5/5 (1 reviews)
Tuinman in Evergem (9940) - Stijn
Stijn
Evergem
Nieuw
Voor al de tuinklussen ben ik parraat heb zelf tuingereedschap
Tuinman in Evergem (9940) - Lunacathan
Lunacathan
Evergem
Nieuw
Beste, Mijn studies: tuinbouw Ook vertoef ik graag in de buitenlucht. Een onderhouden tuin, dat geeft mij voldoening. Ik spreek hier wel duidelijk over tuinonderhoud. (Gras maaien, onkruid wieden, ...) Tuinafval, geen probleem, dat breng ik wel voor u naar het containerpark. Tuinman nodig, neem gerust contact op met mij.
Tuinman in Evergem (9940) - Wout
Wout
Evergem
Nieuw
ik zal met plezier in u tuin komen werken alof het mijn tuin was en ik ben beschikbaar in het weekend af en toe ook in de week
Tuinman in Evergem (9940) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
Nieuw
Zorgvuldige tuinier, ik verzorg jullie tuin zoas ik het Bij mij thuis zou willen. Buiten de normale manuele tools Heb ik grasmachine, snoeischaar, boomzaag en bladblazer ter beschikking. Heb vooral ervaring opgedaan door mijn eigen tuin te verzorgen. Een afspraak wordt correct opgevolgd.
Tuinman in Evergem (9940) - Jorem
Jorem Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Evergem
Nieuw
Alles wat met je tuin te maken heeft staan wij voor open.. Heeft u interesse hou je niet in om ons te contacteren! Kleine werken kunnen snel tussen door uitgevoerd worden
Tuinman in Evergem (9940) - Koen
Koen
Evergem
Nieuw
Graag kom Ik uw tuin onderhouden, net zoals die van mezelf. Strak en netjes opgeruimd. Snoeien, schors aanvullen, of wat er ook nodig is op uw vraag....
Tuinman in Evergem (9940) - Frederik
Frederik
Evergem
Nieuw
ik ga bij mijn ouders regelmatig het gras afdoen, bij vrienden bladeren gaan opkuisen of andere klusjes werk graag buiten, probeer zoveel mogelijk alles zelf in mijn eigen tuin te doen,
Tuinman in Evergem (9940) - Patrick
Patrick
Evergem
Nieuw
Graag kom ik uw gras maaien...maak ik je tuin onkruidvrij...en doe kleine tuinklussen. Heeft U hulp nodig, zoekt U een helpende hand... Durf te vragen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Evergem: geëvalueerd met 5.0 door 229 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Evergem, betaalbare tuinman Evergem, tuinman gezocht Evergem, gras maaien Evergem, haag snoeien Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Evergem: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Evergem is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Evergem namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Evergem

Een tuinman in Evergem zal jouw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Evergem? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Evergem zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Evergem

In het takenpakket van een tuinman Evergem is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Evergem zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Evergem

En een laatste taak is het geven van raad. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Evergem. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Evergem helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Evergem?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Evergem in te schakelen. Een tuinman Evergem is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Evergem?

Een tuinman in Evergem is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Evergem aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Evergem ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Evergem prijs
Tuinman Evergemtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Evergem en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Evergem
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Evergem gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar geoefende tuinman in Evergem? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Evergem te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Evergem vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Evergem te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Evergem met elkaar te vergelijken. Jouw gras afrijden? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Evergem! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geoefende en betrouwbare tuinman in Evergem vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Evergem een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Evergem selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Evergem

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Evergem

Tuinman - Haag snoeien in Evergem (9940) - Tuinman in Evergem (9940) - Gras afmaaien - snoeiwerk bijhouden - helpende groene hand gezocht - hoge bomen snoeien - Bomen snoeien
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden