Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Sint-gillis

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Sint-gillis

Tuinman in Schaarbeek (1030) - Jeanette
Jeanette
Schaarbeek
4.64/5 (11 reviews)
Ik kan tuinen aanleggen, advies geven over de aanplant, samen met jou de beplanting kiezen en problemen oplossen. Ik heb zeer veel ervaring met sier- en moestuinen. Kan ook zwaar werk verrichten.
Tuinman in Sint-joost-ten-node (1210) - Matthias
Matthias
Sint-joost-ten-node
5/5 (7 reviews)
Ik heb reeds veel in tuinen gewerkt. Gras maaien, snoeien, bladeren opruimen en kleine klusjes in uw tuin. Ik bezit een haagschaar en een kleine grasmachine. Meestal ben ik beschikbaar in de week maar vooral in het weekend
Tuinman in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
Brussel
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik geen tuin, maar ik heb dit jaren lang bij mijn ouders moeten doen en recent vroeg mijn zus ook hulp. Ik heb handen aan het lijf en een logisch verstand. Werk graag buiten en geniet van goed en minder goed weer.
Tuinman in Ukkel (1180) - Nicolas
Nicolas
Ukkel
5/5 (1 reviews)
Tuinman in Sint-jans-molenbeek (1080) - Dezirbek
Dezirbek
Sint-jans-molenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als tuinman. Bijna twee jaar heb ik gewerkt bij parken van Brussel. Met verschillende tiem. En ik vind deze job luik, en jij werk altijd buiten dat is ook plus.
Tuinman in Vorst (1190) - Daan
Daan
Vorst
Nieuw
Ik heb als student aan de universiteit op wekelijks basis bij een tuinman gewerkt in de streek rond Leuven. Op deze manier heb ik al heel dat ervaring met dit soort werk.
Tuinman in Elsene (1050) - Bilal
Bilal
Elsene
Nieuw
Ruim vijf jaren heb ik in de agrarische sector gewerkt. Biologische land en veeteelt hebben mijn interesse. Ik werk graag buiten en tuinonderhoud is iets wat ik goed kan.
Tuinman in Vorst (1190) - Pieter
Pieter
Vorst
Nieuw
Zorgvuldige tuinier met geduld en passie voor groen. Ik kan bij u gras komen aanleggen of maaien, snoeien en (her)planten, vijver of groendak onderhouden. Verder kan ik ook verhardingen en afsluitingen aanleggen. Ik ben relatief gemakkelijk beschikbaar.
Tuinman in Brussel (1000) - Dakota
Dakota
Brussel
Nieuw
Beste, ik ben afgestudeerd voor het aanleg en onderhoud van de tuin. Dit is mijn passie en mijn hobby en hoop zo zelfstandig te kunnen worden. Alle kleine klusjes zijn welkom. Dus is u tuin een wanorde dan maakt ik het weer in orde.
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Louis
Louis
Schaarbeek
Nieuw
in men vrije tijd zit ik vaak in de tuin te werken, ik rij al sinds men 18de het gras af, haag snoeien etc. Ik kan voor het materiaal voorzien voor de nodige job
Tuinman in Brussel (1000) - Gil
Gil
Brussel
Nieuw
Heb kort voor een tuin aannemer gewerkt dus de kleine klusjes zouden vanzelf moeten gaan. Heb een passie. Voor alles wat met de natuur heeft te maken. Kom van deze jobs tot rust.
Tuinman in Sint-joost-ten-node (1210) - Ramaz
Ramaz
Sint-joost-ten-node
Nieuw
Naast mijn activiteit in het natuurbeheer ben ik graag ook in mijn vrije tijd tuinman.ik kan gras maaien,haag snoeien,bosmaaien etc.ik beschik over voldoende en degelijk eigen materiaal.
Tuinman in Sint-jans-molenbeek (1080) - Sarah
Sarah
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Ik ben begonnen aan de opleiding tuin aannemer, en vond dit fantastisch! Bladblazen, haar snoeien, gras maaien, ... Ik vind het geweldig om buiten in de natuur te zijn!
Tuinman in Anderlecht (1070) - Nikolin
Nikolin
Anderlecht
Nieuw
Beste Ik ben Niko , ik heb ervaring in mijn werk en ik neem mijn werk heel serius . Ik ben aardig en vriendelijk .
Tuinman in Sint-jans-molenbeek (1080) - Omar
Omar
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Mijn ervaring is tiunir ik heb oplijding gevolgt als tiunir en ik heb veel ervaring in de tiun de mensen waren te vreden over mijik maak ook bestrating schoon houden met hoge drukspiut en buiten meuren en scheutigen tiun vloeren van hout
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Sint-gillis: geëvalueerd met 4.93 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Sint-gillis, betaalbare tuinman Sint-gillis, tuinman gezocht Sint-gillis, gras maaien Sint-gillis, haag snoeien Sint-gillis,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Sint-gillis: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Sint-gillis is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Sint-gillis namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Sint-gillis

Een tuinman in Sint-gillis zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Sint-gillis? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Sint-gillis zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Sint-gillis

In het takenpakket van een tuinman Sint-gillis is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De tuinman in Sint-gillis zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Sint-gillis

En een laatste taak is het geven van advies. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Sint-gillis. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Sint-gillis helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Sint-gillis?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Sint-gillis in te schakelen. Een tuinman Sint-gillis is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Sint-gillis?

Een tuinman in Sint-gillis is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Sint-gillis aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Sint-gillis ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Sint-gillis prijs
Tuinman Sint-gillistussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Sint-gillis en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Sint-gillis
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Sint-gillis gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar geschikte tuinman in Sint-gillis? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Sint-gillis te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Sint-gillis vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Sint-gillis te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Sint-gillis met elkaar te vergelijken. Jouw grasveld afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Sint-gillis! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geschikte en betrouwbare tuinman in Sint-gillis vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Sint-gillis een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Sint-gillis selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Sint-gillis

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden