Vind de beste tuinman van Antwerpen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
4.98/5 · 249 reviews
2050 Antwerpen
Zoek je iemand voor kleine klusjes in de tuin zoals gras maaien, haag of planten snoeien, bladeren oprapen enz.. Aarzel niet om mij te contacteren. Ben niet vies van vuile handen, werk graag in de openlucht en durf zeggen dat ik mijn mannetje kan staan. Ben correct in het naleven van afspraken en een pietje precies in afleveren van het werk. Afvoer van groenafval is geen probleem.
Tuinman in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
4.97/5 · 29 reviews
2018 Antwerpen
Ik heb hogedruk Karcher K7 (snelheid 60m2 per uur), haagschaar en grasmaaier op accu en nodige materialen om jouw tuin nog mooier te maken. Jouw tuin, terras of auto zal als nieuw uitzien. Gras maaien, haag snoeien en bladeren oprapen behoort ook tot mijn pakket. Klik nu op "Jacek kiezen", betaal abonnement van ListMinut om BA verzekering te dekken!!! Belangrijk, toch?
Tuinman in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
5/5 · 3 reviews
2018 Antwerpen
Ik hou van werk in tuin. Met plezier zal ik voor u gras maaien, haag snoeien, balderen oprapen of andere werk uitvoeren. Laat me weten hoe kan ik tot uw dienst zijn.
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Beste, Ik ben Mikey 23jaar en heb tuinbouw gestudeert heb al vele stage gedaan en overal waren ze content ik wil me via deze weg bij jullie aanbieden
Tuinman in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
4.0/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Hulp nodig bij het maaien, snoeien, aanplanten of andere tuinwerken ? Met de nodige energie en motivatie help ik je graag. Materiaal is zelf te voorzien door de opdrachtgever, tenzij anders overeengekomen. Indien nodig klimwerk ook mogelijk. In het bezit van rijbewijs B
Tuinman in Antwerpen (2018) - Yves kibi puati
Yves kibi puati
Nieuw
2018 Antwerpen
In mijn ouderlijk huis (alsook bij een deel van de famiilie) heb ik lang ingestaan voor het op orde houden van onze tuinen. Op dit valk ben ik een manusje van alles. Helaast beschik ik zelf (na mijn verhuis naar Antwerpen) nog niet over eigen gereedschap maar mits goede afspraken kan zowel dit alsook het ophalen van afval besproken worden.
Tuinman in Antwerpen (2000) - Caia
Caia
Nieuw
2000 Antwerpen
Het liefst van al begeef ik me buiten om daar bezig te zijn in het groen. Ik kweek zelf allerlei groentjes, wat fruit en kruiden en daarnaast geniet ik van mooie siertuinen. Ik heb zelf nog maar een tweetal jaar een eigen tuin, maar ik heb in die tijd al veel bijgeleerd ivm tuinieren. Graag kom ik jouw tuin ook verzorgen!
Tuinman in Antwerpen (2000) - Ben
Ben
Nieuw
2000 Antwerpen
Tuinman in Antwerpen (2018) - Thomas
Thomas
Nieuw
2018 Antwerpen
Ik kom met plezier uw tuin onderhouden. Zowel het gras afdoen, uw haag snoeien of zelfs een tuinhuis komen plaatsen. Alles is onderling bespreekbaar.
Tuinman in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Nieuw
2000 Antwerpen
Ik ben een zorgvuldige & gedisciplineerde tuinier. Ervaring als hulp bij bloemist, tuinarchitecten. Ook leveren & plaatsen van kerstbomen in het Antwerpse. Veel ervaring bij particulieren in genoemde categorieën.
Tuinman in Antwerpen (2018) - Brent
Brent
Nieuw
2018 Antwerpen
Tuinier met enge ervaring. Voor uw gras te laten maaien (en andere eenvoudige klusjes in de tuin) kan u steeds bij mij terecht! Het enige wat u zelf hoeft te doen, is een grasmaaier (of ander gereedschap) ter beschikking te stellen.
Tuinman in Antwerpen (2050) - Junior
Junior
Nieuw
2050 Antwerpen
ik heb ook ervaring opgedaan als tuinier waarbij ik het gras moest maaien en het onkruid weghalen en bomen kappen, en planten moeten weghalen zowel op dak
Tuinman in Antwerpen (2000) - Alex
Alex
Nieuw
2000 Antwerpen
Algemeen onderhoud van de tuin. Oog voor een nette tuin. Oog voor vormgeving en inrichting. Zorgvuldige uitvoering van de werken buitenshuis, tuin, oprit, ramen, terrassen, etc
Tuinman in Antwerpen (2000) - Margot
Margot
Nieuw
2000 Antwerpen
Een professionele tuinier ben ik zeker niet, maar vroeger al hielp ik mijn ouders al graag in hun stadstuintje met bladeren oprapen, maaien, planten water geven, bloemetjes planten enzovoort. Ik sta ook open voor zwaardere tuinwerken maar daar heb ik minder ervaring in!
Tuinman in Antwerpen (2000) - Saddam
Saddam
Nieuw
2000 Antwerpen
Doorwerkende tuinier. Ik zou in uw tuin werken met de nodige ervaring. Ik zal uw tuin weer laten stralen. Aarzel zeker niet om mij te contacteren om mij te contacteren voor uw klusjes. Groetjes!

Tuinman Antwerpen: geëvalueerd met 4.79 door 283 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Antwerpen, betaalbare tuinman Antwerpen, tuinman gezocht Antwerpen, gras maaien Antwerpen, haag snoeien Antwerpen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ” - Geplaatst sinds 7 dagen
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Antwerpen: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Antwerpen is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Antwerpen namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Antwerpen

Een tuinman in Antwerpen zal uw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasperk? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Antwerpen? Zo bent u verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Antwerpen zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Antwerpen

In het takenpakket van een tuinman Antwerpen is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Antwerpen zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Antwerpen

En een laatste taak is het geven van raad. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Antwerpen. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Antwerpen helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Antwerpen?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Antwerpen in te schakelen. Een tuinman Antwerpen is specialist in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Antwerpen?

Een tuinman in Antwerpen is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Antwerpen aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Antwerpen ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Antwerpen prijs
Tuinman Antwerpentussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Antwerpen en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Antwerpen
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Antwerpen gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geschikte tuinman in Antwerpen? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Antwerpen te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u wat u in uw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Antwerpen vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Antwerpen te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Antwerpen met elkaar te vergelijken. Uw grasperk afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te moeilijk voor de tuinmannen in Antwerpen! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een geschikte en betrouwbare tuinman in Antwerpen vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Antwerpen een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Antwerpen selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Antwerpen

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden