tuinman Antwerpen

Tuinman Antwerpen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Antwerpen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Sandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (290 reviews)
Zoek je een tuinier voor kleine klusjes in de tuin zoals gras maaien, haag snoeien of planten snoeien, bladeren oprapen enz.. Aarzel niet om mij te contacteren. Ben niet vies van vuile handen, werk graag in de openlucht en durf zeggen dat ik mijn mannetje kan staan. Ben correct in het naleven van afspraken en een pietje precies in afleveren van het werk. Afvoer van groenafval is geen probleem.
Tuinman in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (34 reviews)
Ik heb hogedruk Karcher K7 (snelheid 60m2 per uur), haagschaar en grasmaaier op accu en nodige materialen om jouw tuin nog mooier te maken. Jouw tuin, terras of auto zal als nieuw uitzien. Gras maaien, haag snoeien en bladeren oprapen behoort ook tot mijn pakket. Klik nu op "Jacek kiezen", betaal abonnement van ListMinut om BA verzekering te dekken!!! Belangrijk, toch?
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Beste,ik heb Een ervaring van 10 jaar alleen in onderhouden tuinieren,ik ben serious en punctueel..ik heb alle materialen voor tuin .ik kan 7/7 werken.
Tuinman in Antwerpen (2050) - Eddie
Eddie
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Ben op pensioen en werken in de tuin vind ik leuk , ik hoop hiermee oudere personen die graag in hun huis willen blijven wonen te kunnen helpen met mijn hulp , wel geen grote tuinwerken die niet meer voor mij zijn weg gelegd
Tuinman in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik hou van werk in tuin. Met plezier zal ik voor u gras maaien, haag snoeien, balderen oprapen of andere werk uitvoeren. Laat me weten hoe kan ik tot uw dienst zijn.
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Mikey 23jaar en heb tuinbouw gestudeert heb al vele stage gedaan en overal waren ze content ik wil me via deze weg bij jullie aanbieden
Tuinman in Antwerpen (2000) - Kenneth
Kenneth
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik bezit zelf geen gereedschappen maar ben zeer gemotiveerd om de tuin goed en grondig schoon te maken + onkruid verwijderen en grasmaaien.. werken in de buitenlucht vind ik fijn..
Tuinman in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Hulp nodig bij het maaien, snoeien, aanplanten of andere tuinwerken ? Met de nodige energie en motivatie help ik je graag. Materiaal is zelf te voorzien door de opdrachtgever, tenzij anders overeengekomen. Indien nodig klimwerk ook mogelijk. In het bezit van rijbewijs B
Tuinman in Antwerpen (2000) - Pierre
Pierre Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb naast mijn opleiding ook 4 jaar ervaring opgedaan in een boomkwekerij. Zelf leg ik nu al zo’n 3 jaar tuinen aan die ik meestal zelf ontwerp en doe ik ook het onderhoud.
Tuinman in Antwerpen (2000) - Belgi
Belgi
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
ik werk 5 jaar als tuinman ik ben heel nauwkeurig ik doe deze werk om dat ik het graag doe de uur tarief is 12€ per uur ik heb veel gewerkt als tuinwerk in verschillende tuinen groetjes
Tuinman in Antwerpen (2000) - Michiel
Michiel
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Toen ik nog bij mijn ouders woonde heb ik meegeholpen in de tuin met mijn vader. Grasafmaaien en de bladeren oprapen waren dan mijn voornaamste taken. Snelheid en efficiëntie is mijn moto, maar gezeligheid is ook steeds welkom!
Tuinman in Antwerpen (2018) - Yves kibi puati
Yves kibi puati
Antwerpen
Nieuw
In mijn ouderlijk huis (alsook bij een deel van de famiilie) heb ik lang ingestaan voor het op orde houden van onze tuinen. Op dit valk ben ik een manusje van alles. Helaast beschik ik zelf (na mijn verhuis naar Antwerpen) nog niet over eigen gereedschap maar mits goede afspraken kan zowel dit alsook het ophalen van afval besproken worden.
Tuinman in Antwerpen (2000) - Caia
Caia
Antwerpen
Nieuw
Het liefst van al begeef ik me buiten om daar bezig te zijn in het groen. Ik kweek zelf allerlei groentjes, wat fruit en kruiden en daarnaast geniet ik van mooie siertuinen. Ik heb zelf nog maar een tweetal jaar een eigen tuin, maar ik heb in die tijd al veel bijgeleerd ivm tuinieren. Graag kom ik jouw tuin ook verzorgen!
Tuinman in Antwerpen (2018) - Thomas
Thomas
Antwerpen
Nieuw
Ik kom met plezier uw tuin onderhouden. Zowel het gras afdoen, uw haag snoeien of zelfs een tuinhuis komen plaatsen. Alles is onderling bespreekbaar.
Tuinman in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een zorgvuldige & gedisciplineerde tuinier. Ervaring als hulp bij bloemist, tuinarchitecten. Ook leveren & plaatsen van kerstbomen in het Antwerpse. Veel ervaring bij particulieren in genoemde categorieën.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Antwerpen: geëvalueerd met 4.86 door 359 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Antwerpen, betaalbare tuinman Antwerpen, tuinman gezocht Antwerpen, gras maaien Antwerpen, haag snoeien Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinman in Antwerpen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden