tuinman Antwerpen

Tuinman Antwerpen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Antwerpen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Ervaring in tuinwerken sinds mijn 12 jaar. Grasmaaien, snoeien, aanplanten kleine en grotere planten, kleine grondwerken, onderhoud in het voorjaar en in het najaar,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Antwerpen (2018) - Kurt
Kurt
Antwerpen
4.97/5 (64 reviews)
Met mijn Citroën Nemo en grote verhoogde aanhangwagen met loofrekken ben ik in staat om veel groenafval of snoeiafval te laden zoals takken, bladeren , boomstronken en gras , kleine hagen en bomen snoeien we trouwens ook Mvg Kurt
Jacek is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (35 reviews)
Ik heb hogedruk Karcher K7 (snelheid 60m2 per uur), haagschaar op accu en nodige materialen om jouw tuin nog mooier te maken. Jouw tuin, terras of auto zal als nieuw uitzien. Gras maaien, haag snoeien en bladeren oprapen behoort ook tot mijn takkenpakket. Klik nu op "Jacek kiezen", betaal abonnement van RingTwice om BA verzekering te dekken!!! Belangrijk, toch?
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Beste,ik heb Een ervaring van 10 jaar alleen in onderhouden tuinieren,ik ben serious en punctueel..ik heb alle materialen voor tuin .ik kan 7/7 werken.
Tuinman in Antwerpen (2020) - Hajriz
Hajriz Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Heb al wat hier en daar tuinwerken gedaan in de voorbije jaren en ben niet verlegen zwaar en vuil werk te verrichten en zelfs dakgoot schoonmaken heb zelf een lange ladder bij van 8 meter dus geraak aan de meeste daken van op de grond aan.
Tuinman in Zwijndrecht (2070) - Edward
Edward
Zwijndrecht
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb vroeger in mijn huis al deze klussen zelf gedaan zodat ik voldoende ervaring heb met deze werken zoals het gazon maaien, de hagen scheren, de bladeren in de herfst opruimen, enz
Marcelo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Borgerhout (2140) - Marcelo
Marcelo
Borgerhout
4.5/5 (4 reviews)
Ik werk een keer per week in een grote tuin. Ik moet zien dat alles mooi en proper blijft. Grasmaaien, snoeien van planten en bomen, terras schoonmaken, dakgoten schoonmaken, zwembad schoonmaken, alles wat je nodig heb. Maar ik heb geen materiaal.
Tuinman in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik hou van werk in tuin. Met plezier zal ik voor u gras maaien, haag snoeien, balderen oprapen of andere werk uitvoeren. Laat me weten hoe kan ik tot uw dienst zijn.
Tuinman in Antwerpen (2060) - Yassine
Yassine
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Grasmaaien doe ik graag en heb het altijd voor mijn grootouders gedaan. ben een nauwkeurige en wil het altijd perfect doen anders ben ik niet tevreden.
Tuinman in Antwerpen (2018) - Visar
Visar
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik werk in de goden dienst ,ik ben ervaring man graag doe mijn job . Efficiënt werken stiptheid werken ook in het weekend. Interesse ik hoor julllie graag. Groetjes Visar
Tuinman in Antwerpen (2060) - Dominique
Dominique
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Verbonden zijn met de natuur is heerlijk. Ik zit er niet mee in om mijn handen vuil te maken of zelfs snoeiwerken uit te voeren. Ik ben geen professionele boomchirurg, maar door middel van touwtechnieken voel ik er mij wel in thuis en is het vellen van een boom bijvoorbeeld wel een optie. Ik hoor graag wat u wenst en zoek een gepast oplossing!
Tuinman in Borgerhout (2140) - Muamed
Muamed
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Heb al reeds ervaring in groen onderhoud heb 2 jaar gewerkt voor manus dus ken ik het wel zeker hè en der bij kan ik met alle machines werken en nog veel meer
Tuinman in Antwerpen (2060) - Dave
Dave
Antwerpen
4.0/5 (2 reviews)
Ik ben vriendelijk in omgang, werk graag buiten en kom langs wanneer het jou best past. Graag kom ik helpen om je tuintje weer helemaal zomerklaar te maken. Ook enkel voor het gras af te doen of dergelijke kan u mij contacteren.
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Mikey 23jaar en heb tuinbouw gestudeert heb al vele stage gedaan en overal waren ze content ik wil me via deze weg bij jullie aanbieden
Tuinman in Berchem (2600) - Eric
Eric
Berchem
5/5 (1 reviews)
Kleinere tuinklusjes... Gras maaien, snoeien, bladeren oprapen, kleine grondwerken, onkruid wieden, Beschik over het kleiner courante materiaal, Groenafval kan ik momenteel niet zelf afvoeren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
“ In elk geval wordt je voldoende geïnformeerd met emails. Duidelijke uitleg op de website. Voldoende aanbod van tuinmannen. Goed dat je voor veel categorieën beroep kan doen op Ring Twice. ”
Jürgen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Antwerpen: geëvalueerd met 4.88 door 250 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Antwerpen, betaalbare tuinman Antwerpen, tuinman gezocht Antwerpen, gras maaien Antwerpen, haag snoeien Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Antwerpen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden