tuinman Antwerpen

Tuinman Antwerpen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Antwerpen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Sandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (277 reviews)
Zoek je een tuinier voor kleine klusjes in de tuin zoals gras maaien, haag snoeien of planten snoeien, bladeren oprapen enz.. Aarzel niet om mij te contacteren. Ben niet vies van vuile handen, werk graag in de openlucht en durf zeggen dat ik mijn mannetje kan staan. Ben correct in het naleven van afspraken en een pietje precies in afleveren van het werk. Afvoer van groenafval is geen probleem.
Tuinman in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (33 reviews)
Ik heb hogedruk Karcher K7 (snelheid 60m2 per uur), haagschaar en grasmaaier op accu en nodige materialen om jouw tuin nog mooier te maken. Jouw tuin, terras of auto zal als nieuw uitzien. Gras maaien, haag snoeien en bladeren oprapen behoort ook tot mijn pakket. Klik nu op "Jacek kiezen", betaal abonnement van ListMinut om BA verzekering te dekken!!! Belangrijk, toch?
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Beste,ik heb Een ervaring van 10 jaar alleen in onderhouden tuinieren,ik ben serious en punctueel..ik heb alle materialen voor tuin .ik kan 7/7 werken.
Tuinman in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik hou van werk in tuin. Met plezier zal ik voor u gras maaien, haag snoeien, balderen oprapen of andere werk uitvoeren. Laat me weten hoe kan ik tot uw dienst zijn.
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Mikey 23jaar en heb tuinbouw gestudeert heb al vele stage gedaan en overal waren ze content ik wil me via deze weg bij jullie aanbieden
Tuinman in Antwerpen (2000) - Kenneth
Kenneth
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik bezit zelf geen gereedschappen maar ben zeer gemotiveerd om de tuin goed en grondig schoon te maken + onkruid verwijderen en grasmaaien.. werken in de buitenlucht vind ik fijn..
Tuinman in Antwerpen (2000) - Olivier
Olivier
Antwerpen
4.0/5 (1 reviews)
Hulp nodig bij het maaien, snoeien, aanplanten of andere tuinwerken ? Met de nodige energie en motivatie help ik je graag. Materiaal is zelf te voorzien door de opdrachtgever, tenzij anders overeengekomen. Indien nodig klimwerk ook mogelijk. In het bezit van rijbewijs B
Tuinman in Antwerpen (2018) - Yves kibi puati
Yves kibi puati
Antwerpen
Nieuw
In mijn ouderlijk huis (alsook bij een deel van de famiilie) heb ik lang ingestaan voor het op orde houden van onze tuinen. Op dit valk ben ik een manusje van alles. Helaast beschik ik zelf (na mijn verhuis naar Antwerpen) nog niet over eigen gereedschap maar mits goede afspraken kan zowel dit alsook het ophalen van afval besproken worden.
Tuinman in Antwerpen (2000) - Caia
Caia
Antwerpen
Nieuw
Het liefst van al begeef ik me buiten om daar bezig te zijn in het groen. Ik kweek zelf allerlei groentjes, wat fruit en kruiden en daarnaast geniet ik van mooie siertuinen. Ik heb zelf nog maar een tweetal jaar een eigen tuin, maar ik heb in die tijd al veel bijgeleerd ivm tuinieren. Graag kom ik jouw tuin ook verzorgen!
Tuinman in Antwerpen (2000) - Ben
Ben
Antwerpen
Nieuw
Tuinman in Antwerpen (2018) - Thomas
Thomas
Antwerpen
Nieuw
Ik kom met plezier uw tuin onderhouden. Zowel het gras afdoen, uw haag snoeien of zelfs een tuinhuis komen plaatsen. Alles is onderling bespreekbaar.
Tuinman in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een zorgvuldige & gedisciplineerde tuinier. Ervaring als hulp bij bloemist, tuinarchitecten. Ook leveren & plaatsen van kerstbomen in het Antwerpse. Veel ervaring bij particulieren in genoemde categorieën.
Tuinman in Antwerpen (2018) - Brent
Brent
Antwerpen
Nieuw
Tuinier met enge ervaring. Voor uw gras te laten maaien (en andere eenvoudige klusjes in de tuin) kan u steeds bij mij terecht! Het enige wat u zelf hoeft te doen, is een grasmaaier (of ander gereedschap) ter beschikking te stellen.
Tuinman in Antwerpen (2050) - Junior
Junior
Antwerpen
Nieuw
ik heb ook ervaring opgedaan als tuinier waarbij ik het gras moest maaien en het onkruid weghalen en bomen kappen, en planten moeten weghalen zowel op dak
Tuinman in Antwerpen (2000) - Alex
Alex
Antwerpen
Nieuw
Algemeen onderhoud van de tuin. Oog voor een nette tuin. Oog voor vormgeving en inrichting. Zorgvuldige uitvoering van de werken buitenshuis, tuin, oprit, ramen, terrassen, etc
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Antwerpen: geëvalueerd met 4.79 door 338 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Antwerpen, betaalbare tuinman Antwerpen, tuinman gezocht Antwerpen, gras maaien Antwerpen, haag snoeien Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Antwerpen: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Antwerpen is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Antwerpen namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Antwerpen

Een tuinman in Antwerpen zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Antwerpen? Zo ben je verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Antwerpen zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Antwerpen

In het takenpakket van een tuinman Antwerpen is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Antwerpen zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Antwerpen

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Antwerpen. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Antwerpen helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Antwerpen?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Antwerpen in te schakelen. Een tuinman Antwerpen is expert in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Antwerpen?

Een tuinman in Antwerpen is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Antwerpen aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Antwerpen ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Antwerpen prijs
Tuinman Antwerpentussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Antwerpen en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Antwerpen
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Antwerpen gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar gepaste tuinman in Antwerpen? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Antwerpen te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Antwerpen vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Antwerpen te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Antwerpen met elkaar te vergelijken. Jouw gras afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Antwerpen! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een gepaste en degelijke tuinman in Antwerpen vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Antwerpen een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Antwerpen selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Antwerpen

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Antwerpen

Tuin opfrissen - Onderhoud tuin - Tuin man/vrouw voor onderhouden voortuin - Snoeiwerk & terras reinigen met hoge druk - On kruid en beetje snoeien, ook 1 conifeer - Onkruid tussen de tegels van de oprit. - Onderhoud tuin - terras in een park klaarzetten - Onderhoud tuin La Chapelle - Tuintje opfrissen : (3) - Bijeen harken bladeren en vegen terrassen - Tuinman/vrouw - Tuintje opfrissen : (2) - Gas maaien en planten verzorgen - Tuinman voor 2 X per jaar sierstruiken snoeien. - Tuintje opfrissen : - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Andere - Hagen snoeien en onkruid verwijderen - Tuinhulp - onderhoud stadstuin - ik zoek een professionele tuinman - Tuinmeubelen - stadtuin - tuinman (5) - tuinman (4) - tuinman (3) - tuinman (2) - tuinman - Opruim tuin en beplanten - Snoeien van 2 bomen in een kleine voortuin - Tuinman gevraagd (2) - Tuinman gevraagd - Snoeien HOGE magnolia - tuinonderhoud - Winteronderhoud van klein stadstuintje - Boom snoeien - Onderhoud - Onderhoud (groot)v.voortuin en achtertuin - Snoeien hagebeuk en paplaurierhaag en plaatsen worteldoek onder steentjeslaag - opkuis van tuin - Tuin - Snoeiwerk, klimop tegen gevel achteraan bijwerken en 3 bomen snoeien - Tuinman needed ASAP - Afmaken tuin - tuinman - Snoeien vijgenboom, mispel.en klimop. Seringen verwijderen. Afsluiting zetten. - ons voortuintje te hermaken - Snoeien en lijnen van lijlinde bomen - gazonaanleg - Klimop snoeien - Onderhoud - Tuinman - Klimop snoeien - Aanvraag tuinonderhoud - onderhoud tuin en een paar hulsten-haag aanplanten - tuin omschuppen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden