tuinman Gent

Tuinman Gent gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Gent: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik kan gras maaien, ik kan hagen snoeien, ik kan onkruid wieden. Ik heb zelf geen materiaal, kan wel eventueel materiaal bijhuren. Ik ben meestal zondag vrij.
Tuinman in Gent (9000) - Lieven
Lieven
Gent
4.97/5 (95 reviews)
Heb veel ervaring in tuinonderhoud, aanleggen van moestuin, grasmaaien, trimmen , onkruiden wieden, snoeiwerken van hagen en struiken. Gazons herstellen indien mogelijk. Ik was tijdens 11 jaar tuinman in kazerne. Ik heb een rotstuin aangelegd, een pergola gemaakt , omheiningen gezet op basis van houten paletten. Ik heb 4 jaar gewerkt in het P.W.A.-systeem als tuinman ( 12 tuinen onderhouden ). Ik heb een geitenstal gemaakt met resten van materialen in een boerderij
Tuinman in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.76/5 (62 reviews)
Gewerkt in onder aannemer mimoza overal in België bloemisterijen in kort gewerkt wegens sezoenwerken haagen snoeien blaren en tuinkuis of grof vuilen wegdoen afbraak enz....
Tuinman in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.67/5 (46 reviews)
Voor mij is tuinieren een echt plezier. Uw wens is mijn opdracht. Alle tuinwerk ligt me. Uw tuin weer aangenaam maken is mijn missie. Aan een schappelijke prijs.
Tuinman in Gent (9000) - Paul
Paul Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.91/5 (23 reviews)
Kennis van zaken, jaren ervaring, degelijk materiaal en eigen afval verwerking. We hebben voor alles een oplossing, en gaan heel ver in ons vak, voor u.
Tuinman in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.5/5 (16 reviews)
Ervaren in beplanting, in ontwerpen en realiseren van kleine onderhoudsarme tuinen. De juiste plant op de juiste plaats, rekening houdend met de steeds maar droger wordende zomers. De beplanting zo kiezen dat er het ganse jaar iets te beleven valt in de tuin. Grote kennis van snoeien van stuiken en fruitbomen. Plaatsen van kastanjehouten afsluiting, houten panelen, en bouwen van pergola's.
Tuinman in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Met plezier breng ik je tuin opnieuw op orde. Bij mijn ouders hadden we een grote tuin die ik voornamelijk onderhield, ook bij mijn oma deed ik dit met plezier. Hagen scheren, planten, wieden, gras maaien, ... Alles is mogelijk.
Tuinman in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Werken in de tuin brengt rust en voldoening. Sinds ik zelf een tuin heb zijn mijn groene vingers beginnen groeien. Oefening baart kunst. Dus heeft u een extra paar handen nodig? Staat jouw gras hoger dan je het wilt, zet die haag zich toch teveel uit... Dan kun je mijn hulp goed gebruiken. Ik maak graag mijn handen vuil.
Tuinman in Gent (9000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.85/5 (13 reviews)
Reeds verschillende jaren doe ik aan tuinonderhoud bij mensen thuis. Ik heb een flexibele agenda dus aarzel niet mij te contacteren indien ik je ergens mee van dienst kan zijn, belangrijkste is dat jij tevreden bent na afloop van de werken!
Tuinman in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo allemaal, ik ben Tom, werk als shiftleader en heb veel vrije tijd, die ik graag wil invullen met iets nuttig. Ik ben 35 jaar oud, en werk graag in de tuin, ben een excellent kok en doe graag klusjes in en rond het huis. Ook schilderen is me niet vreemd..Hopelijk tot gauw!
Tuinman in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik heb de voeling met tuinwerk van thuis uit meegekregen, in de tuin en het bos werken was mijn hobby. Wetenschappelijk onderlegd door studies van landbouwingenieur. Ik werk graag buiten en ben sinds één jaar nu ook aan het werk in het permanent onderhoud van een grote tuin, waardoor ik met machines allerhande tewerk kan. Ik ben bovendien bijna klaar met mijn vorming tot boomverzorger.
Tuinman in Gent (9000) - Claudia
Claudia
Gent
5/5 (7 reviews)
I enjoy working with my hands and around plants. I grow seaweed (the plans of the sea) as a job and a lot of plants at home as a hobby. I am strong, work well under the sun and am used to hard working days.
Tuinman in Gent (9000) - Bart
Bart
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik werk enorm graag buiten in de natuur. De eerder technische zaken laat ik liever aan een professionele tuinman over, maar voor al de rest maak ik graag mijn handen vuil.
Tuinman in Gent (9000) - Berten
Berten
Gent
4.83/5 (6 reviews)
Ik heb ervaring met kleine en grote werken in de tuin. Gras maaien, hagen snoeien, kleine aanplantingen zijn geen enkel probleem. Basis gereedschap beschikbaar.
Tuinman in Gent (9000) - Astrid
Astrid
Gent
4.5/5 (6 reviews)
Ervaring in tuinonderhoud sinds mijn 13 jaar. Gras maaien, aanplanten kleine planten, gras maaien, bladeren oprapen... Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Gent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
“ Ik heb via RingTwice snel iemand gevonden die mij heeft geholpen met een tuinklus. ”
Victor
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Gent: geëvalueerd met 4.79 door 482 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Gent, betaalbare tuinman Gent, tuinman gezocht Gent, gras maaien Gent, haag snoeien Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Gent

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden