Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Gent

Tuinman in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (100 reviews)
Ik kan gras maaien, ik kan hagen snoeien, ik kan onkruid wieden. Ik heb zelf geen materiaal, kan wel eventueel materiaal bijhuren. Ik ben meestal zondag vrij.
Tuinman in Gent (9000) - Mathias
Mathias
Gent
5/5 (28 reviews)
Ik heb al 3 jaar ervaring in het tuinonderhoud en tuinaanleg en probeer steeds bij te leren door me te verdiepen in boeken over planten, tuinontwerp andere groen gerelateerde onderwerpen. Alle tuinen waar ik kom behandel ik met liefde en zorg! Ook probeer ik steeds de juiste tuinoplossing te zoeken voor de personen van wie de tuin is. Want ieders tuinbeleving is anders.
Tuinman in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.46/5 (26 reviews)
Voor mij is tuinieren een echt plezier. Uw wens is mijn opdracht. Alle tuinwerk ligt me. Uw tuin weer aangenaam maken is mijn missie. Aan een schappelijke prijs.
Tuinman in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Met plezier breng ik je tuin opnieuw op orde. Bij mijn ouders hadden we een grote tuin die ik voornamelijk onderhield, ook bij mijn oma deed ik dit met plezier. Hagen scheren, planten, wieden, gras maaien, ... Alles is mogelijk.
Tuinman in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.57/5 (14 reviews)
Ervaren in beplanting, in ontwerpen en realiseren van kleine onderhoudsarme tuinen. De juiste plant op de juiste plaats, rekening houdend met de steeds maar droger wordende zomers. De beplanting zo kiezen dat er het ganse jaar iets te beleven valt in de tuin. Grote kennis van snoeien van stuiken en fruitbomen. Plaatsen van kastanjehouten afsluiting, houten panelen, en bouwen van pergola's.
Tuinman in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Werken in de tuin brengt rust en voldoening. Sinds ik zelf een tuin heb zijn mijn groene vingers beginnen groeien. Oefening baart kunst. Dus heeft u een extra paar handen nodig? Staat jouw gras hoger dan je het wilt, zet die haag zich toch teveel uit... Dan kun je mijn hulp goed gebruiken. Ik maak graag mijn handen vuil.
Tuinman in Gent (9000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.83/5 (12 reviews)
Reeds verschillende jaren doe ik aan tuinonderhoud bij mensen thuis. Ik heb een flexibele agenda dus aarzel niet mij te contacteren indien ik je ergens mee van dienst kan zijn, belangrijkste is dat jij tevreden bent na afloop van de werken!
Tuinman in Gent (9000) - André
André
Gent
4.92/5 (12 reviews)
Ik werk graag in de tuin en doe alle niet te grote werken, zoals gras afrijden, gazons bemesten en bewerken met onkruidverdelging, bladeren wegnemen en kleine smoelwerken
Tuinman in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Tuinman in Gent (9000) - Alexander
Alexander
Gent
4.14/5 (7 reviews)
Tuinieren is een hobby van mij, maar sedert ik in de stad ben komen wonen mis ik een tuintje die ik voor mezelf kan opknappen. Gras maaien, hagen snoeien, bladeren rapen, ... Indien U iemand nodig heeft, ik kom met plezier uw tuin onderhouden.
Tuinman in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Ik heb de voeling met tuinwerk van thuis uit meegekregen, in de tuin en het bos werken was mijn hobby. Wetenschappelijk onderlegd door studies van landbouwingenieur. Ik werk graag buiten en ben sinds één jaar nu ook aan het werk in het permanent onderhoud van een grote tuin, waardoor ik met machines allerhande tewerk kan. Ik ben bovendien bijna klaar met mijn vorming tot boomverzorger.
Tuinman in Gent (9000) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.2/5 (5 reviews)
Sommige mensen die een woning kopen hebben een druk bestaan en zijn blij dat er iemand langs komt om hen te ontzorgen in de tuin, anderen zijn vanwege ouderdom gelukkig met deze service. Waarom zouden we jou niet ondersteunen?
Tuinman in Gent (9000) - Arvid
Arvid
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik ben boomverzorger en kan dus uw bomen snoeien of vellen indien nodig, stormschade opruimen, advies geven ed... Ook voor andere klussen in de tuin kan u mijn hulp inroepen
Tuinman in Gent (9000) - Dieter
Dieter
Gent
5/5 (4 reviews)
Hallo, indien je kleine werken zoekt voor in de tuin of het gras te laten maaien mag je mij altijd contacteren. Eigenlijk materiaal is wel beperkt. Tot snel!
Tuinman in Gent (9000) - Nisse
Nisse
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heb een diploma van het tuinbouwonderwijs. Ik heb als student altijd bij een tuinman en bij de groendienst gewerkt. Ik kan hagen scheren, bomen snoeien, grasmaaien en andere zaken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Gent: geëvalueerd met 4.74 door 281 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Gent, betaalbare tuinman Gent, tuinman gezocht Gent, gras maaien Gent, haag snoeien Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Gent: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Gent is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Gent namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Gent

Een tuinman in Gent zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasmat? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Gent? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Gent zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Gent

In het takenpakket van een tuinman Gent is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Gent zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Gent

En een laatste taak is het geven van suggesties. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Gent. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Gent helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Gent?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Gent in te schakelen. Een tuinman Gent is deskundige in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Gent?

Een tuinman in Gent is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Gent aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Gent ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Gent prijs
Tuinman Genttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Gent en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Gent
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Gent gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar geschikte tuinman in Gent? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Gent te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Gent vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Gent te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Gent met elkaar te vergelijken. Jouw grasmat afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Gent! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geschikte en betrouwbare tuinman in Gent vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Gent een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Gent selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Gent

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Gent

éénmalig tuinonderhoud (voorlopig) - Tuinonderhoud - Bloemperken onderhouden - Haag snoeien - in Gent, De Sterre (9000) - Tuinman - Andere in Gent (9000)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden