Vind de beste tuinman van Gent

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 93 reviews
9000 Gent
Ik kan gras maaien, ik kan hagen snoeien, ik kan onkruid wieden. Ik heb zelf geen materiaal, kan wel eventueel materiaal bijhuren. Ik ben meestal zondag vrij.
Tuinman in Gent (9000) - Mathias
Mathias
5/5 · 28 reviews
9000 Gent
Ik heb al 3 jaar ervaring in het tuinonderhoud en tuinaanleg en probeer steeds bij te leren door me te verdiepen in boeken over planten, tuinontwerp andere groen gerelateerde onderwerpen. Alle tuinen waar ik kom behandel ik met liefde en zorg! Ook probeer ik steeds de juiste tuinoplossing te zoeken voor de personen van wie de tuin is. Want ieders tuinbeleving is anders.
Tuinman in Gent (9000) - Christophe
Christophe
4.38/5 · 21 reviews
9000 Gent
Voor mij is tuinieren een echt plezier. Uw wens is mijn opdracht. Alle tuinwerk ligt me. Uw tuin weer aangenaam maken is mijn missie. Aan een schappelijke prijs.
Tuinman in Gent (9000) - Roeland
Roeland
5/5 · 16 reviews
9000 Gent
Met plezier breng ik je tuin opnieuw op orde. Bij mijn ouders hadden we een grote tuin die ik voornamelijk onderhield, ook bij mijn oma deed ik dit met plezier. Hagen scheren, planten, wieden, gras maaien, ... Alles is mogelijk.
Tuinman in Gent (9000) - Koen
Koen
4.57/5 · 14 reviews
9000 Gent
Ervaren in beplanting, in ontwerpen en realiseren van kleine onderhoudsarme tuinen. De juiste plant op de juiste plaats, rekening houdend met de steeds maar droger wordende zomers. De beplanting zo kiezen dat er het ganse jaar iets te beleven valt in de tuin. Grote kennis van snoeien van stuiken en fruitbomen. Plaatsen van kastanjehouten afsluiting, houten panelen, en bouwen van pergola's.
Tuinman in Gent (9000) - Silvie
Silvie
5/5 · 13 reviews
9000 Gent
Werken in de tuin brengt rust en voldoening. Sinds ik zelf een tuin heb zijn mijn groene vingers beginnen groeien. Oefening baart kunst. Dus heeft u een extra paar handen nodig? Staat jouw gras hoger dan je het wilt, zet die haag zich toch teveel uit... Dan kun je mijn hulp goed gebruiken. Ik maak graag mijn handen vuil.
Tuinman in Gent (9000) - Pieter
Pieter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.83/5 · 12 reviews
9000 Gent
Reeds verschillende jaren doe ik aan tuinonderhoud bij mensen thuis. Ik heb een flexibele agenda dus aarzel niet mij te contacteren indien ik je ergens mee van dienst kan zijn, belangrijkste is dat jij tevreden bent na afloop van de werken!
Tuinman in Gent (9000) - Tom
Tom
4.9/5 · 10 reviews
9000 Gent
Tuinman in Gent (9000) - André
André
4.88/5 · 8 reviews
9000 Gent
Ik werk graag in de tuin en doe alle niet te grote werken, zoals gras afrijden, gazons bemesten en bewerken met onkruidverdelging, bladeren wegnemen en kleine smoelwerken
Tuinman in Gent (9000) - Alexander
Alexander
4.14/5 · 7 reviews
9000 Gent
Tuinieren is een hobby van mij, maar sedert ik in de stad ben komen wonen mis ik een tuintje die ik voor mezelf kan opknappen. Gras maaien, hagen snoeien, bladeren rapen, ... Indien U iemand nodig heeft, ik kom met plezier uw tuin onderhouden.
Tuinman in Gent (9000) - Tomas
Tomas
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Ik heb de voeling met tuinwerk van thuis uit meegekregen, in de tuin en het bos werken was mijn hobby. Wetenschappelijk onderlegd door studies van landbouwingenieur. Ik werk graag buiten en ben sinds één jaar nu ook aan het werk in het permanent onderhoud van een grote tuin, waardoor ik met machines allerhande tewerk kan. Ik ben bovendien bijna klaar met mijn vorming tot boomverzorger.
Tuinman in Gent (9000) - Veli
Veli
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Ik ben handige harry - afbraak en herstellen - vervoer - verplaatsen - schilderen - laminaat leggen - kleine klusjes - meubels monteren - en beetje van alles - de klant zal wel tevreden zijn over mijn werk dat ik leveren
Tuinman in Gent (9000) - Luc
Luc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.2/5 · 5 reviews
9000 Gent
Sommige mensen die een woning kopen hebben een druk bestaan en zijn blij dat er iemand langs komt om hen te ontzorgen in de tuin, anderen zijn vanwege ouderdom gelukkig met deze service. Waarom zouden we jou niet ondersteunen?
Tuinman in Gent (9000) - Arvid
Arvid
5/5 · 4 reviews
9000 Gent
Ik ben boomverzorger en kan dus uw bomen snoeien of vellen indien nodig, stormschade opruimen, advies geven ed... Ook voor andere klussen in de tuin kan u mijn hulp inroepen
Tuinman in Gent (9000) - Nisse
Nisse
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik heb een diploma van het tuinbouwonderwijs. Ik heb als student altijd bij een tuinman en bij de groendienst gewerkt. Ik kan hagen scheren, bomen snoeien, grasmaaien en andere zaken.

Tuinman Gent: geëvalueerd met 4.7 door 265 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Gent, betaalbare tuinman Gent, tuinman gezocht Gent, gras maaien Gent, haag snoeien Gent,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Gent: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Gent is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Gent namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Gent

Een tuinman in Gent zal uw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Gent? Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Gent zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Gent

In het takenpakket van een tuinman Gent is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De tuinman in Gent zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Gent

En een laatste taak is het geven van tips. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Gent. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Gent helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Gent?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Gent in te schakelen. Een tuinman Gent is expert in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Gent?

Een tuinman in Gent is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Gent aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Gent ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Gent prijs
Tuinman Genttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Gent en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Gent
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Gent gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar gepaste tuinman in Gent? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Gent te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Gent vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Gent te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Gent met elkaar te vergelijken. Uw grasveld afrijden? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Gent! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een gepaste en bekwame tuinman in Gent vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Gent een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Gent selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Gent

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Gent

éénmalig tuinonderhoud (voorlopig) - Tuinonderhoud - Bloemperken onderhouden - Haag snoeien - in Gent, De Sterre (9000) - Tuinman - Andere in Gent (9000)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden