tuinman Nijlen

Tuinman Nijlen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Nijlen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Nijlen (2560) - Wesley
Wesley
Nijlen
4.98/5 (61 reviews)
van kinds afaan ben ik al buiten bezig doorgegeven van mijn grootvader, en zal nooit een werk onafgewerkt achterlaten. zoals al eerder gezegd heb ik eigen materiaal.
Tuinman in Nijlen (2560) - Jan
Jan
Nijlen
4.92/5 (12 reviews)
In het verleden steeds men eigen tuinen onderhouden en ingericht. Planten, snoeien, gras maaien, paden aangelegd e.d. Bomen snoeien, tuinhuis plaatsen
Tuinman in Nijlen (2560) - Robin
Robin
Nijlen
4.67/5 (6 reviews)
Door mijn passie voor de tuin en aangezien ik al jaar en dag mee werk met mijn kennis in de tuinen Voor onderhoud en aanleg , heb ik een ruime kennis opgebouwd voor het snoeien van rozen , het snoeien van.allerlei planten het scheren van hagen en het afreiden van uw gazon , ook voor een groot of klein onderhoud van uw tuin bent u bij mij aan het juiste adres
Tuinman in Nijlen (2560) - Johan
Johan
Nijlen
5/5 (5 reviews)
Dag allemaal . Ik zal met plezier in uw tuin komen werken. ik kan het afval wegbrengen naar containerpark. Ik ben een harde werker en kan overdag in de week .hopelijk tot snel. met vriendelijke groet Johan
Tuinman in Nijlen (2560) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Tuinen, bloemen en planten zijn mijn passie. Mijn job is pas gedaan als alles ook groeit en bloeit. Zorg op maat voor uw gazon, bomen en struiken het ganse jaar door. En met onze borders en perken haalt u iets uniek in huis.
Tuinman in Nijlen (2560) - Rudi
Rudi
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Tuinieren is een echte hobby van mij. Mijn gras en mijn beukenhaag moeten er altijd piekfijn uitzien. Ik ben geen vakman, maar doe dit louter omdat ik het graag doe.
Tuinman in Nijlen (2560) - Thijs
Thijs
Nijlen
4.0/5 (1 reviews)
Tuinwerken doe ik al van klein af aan zoals gras maaien of hagen scheren. Ook de kleine klussen geven de voldoening waar ik voor wil werken. En de klant tevreden te stellen.
Tuinman in Nijlen (2560) - B.
B.
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Onkruid wieden , gras maaien, haag scheren . bosmaaien. Ik heb gereedschap om de meeste tuinklussen te doen. Ik heb ook een kleine aanhangwagen om tuinafval af te voeren.
Tuinman in Nijlen (2560) - Tobias
Tobias
Nijlen
Nieuw
We hebben zelf een grote tuin en weet wat er dient te gebeuren. Hagen snoeien en gras maaien is geen probleem. Kan eventueel zelf machines en remorque meenemen om het groen af te voeren. Grote tuinen worden samen met mijn broer uitgevoerd die eveneens op listminut actief is.
Tuinman in Nijlen (2560) - Nils
Nils
Nijlen
Nieuw
Ik tuinier graag. Maar ik doen eigenlijk liefst zo weinig mogelijk in de tuin en laat de natuur het werk doen. Mijn eigen tuin bestaat dan ook grotendeels uit struiken bomen en wilde bloemen. Delen van het weinige gras dat er nog staat laat ik ook groeien. Dit alles draagt bij tot een betere leefomgeving voor allerlei dieren. Uiteraard moet er af en toe gesnoeid worden. Dat doe ik dan met plezier.
Tuinman in Nijlen (2560) - Danny
Danny
Nijlen
Nieuw
ik bezit zelf een grote tuin waar ik veel werk in heb en ik heb veel jaren de tuinen van mijn geburen onderhouden. ook indien mogelijk doe ik ook hagen af
Tuinman in Nijlen (2560) - Alex
Alex
Nijlen
Nieuw
Ik heb reeds tuinwerk gedaan zoals gras maaien, snoeien, aanplanten kleine en grotere planten, kleine grondwerken, tuinonderhoud in het voorjaar en in het najaar... . Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Nijlen (2560) - Andy
Andy
Nijlen
Nieuw
ik maai je gras scheer je haag als of het de mijne is ik werk zeer proper en correct twijfelt niet ik zou ook niet twijfelen ik heb nog geen slechte commentaar gekregen
Tuinman in Nijlen (2560) - Warre
Warre
Nijlen
Nieuw
Ik rij graag gras af en wied graag onkruid ( ik ben wel nog maar 13 jaar maar ik heb er ervaring mee want ik doe dit thuis ook vaak) hopelijk kan ik jouw helpen met gras afmaaien of onkruid wieden of nog andere tuin klusjes
Tuinman in Nijlen (2560) - Philip
Philip
Nijlen
Nieuw
Al vele jaren gepassioneerd door tuinen. Ik ga ook vaak mee met een tuinman. Ik werk netjes en werk ook af. Ik neem geen onnodige risico’s en ben eerlijk naar de klant toe.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Nijlen: geëvalueerd met 4.82 door 89 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Nijlen, betaalbare tuinman Nijlen, tuinman gezocht Nijlen, gras maaien Nijlen, haag snoeien Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden