Vind de beste tuinman van Etterbeek

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Jeanette
Jeanette
4.64/5 · 11 reviews
1030 Schaarbeek
Ik kan tuinen aanleggen, advies geven over de aanplant, samen met jou de beplanting kiezen en problemen oplossen. Ik heb zeer veel ervaring met sier- en moestuinen. Kan ook zwaar werk verrichten.
Tuinman in Sint-joost-ten-node (1210) - Matthias
Matthias
5/5 · 7 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Ik heb reeds veel in tuinen gewerkt. Gras maaien, snoeien, bladeren opruimen en kleine klusjes in uw tuin. Ik bezit een haagschaar en een kleine grasmachine. Meestal ben ik beschikbaar in de week maar vooral in het weekend
Tuinman in Ukkel (1180) - Nicolas
Nicolas
5/5 · 1 reviews
1180 Ukkel
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Leni
Leni
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
Schoonmaken is voor mij een dagelijkse taak. Ik houd ervan als mijn eigen huis er proper en netjes bij ligt en zeker ook fris ruikt. Voor eender welk schoonmaakwerk kan je op mij beroep doen. Ik beschik ook over een wagen en Brussel en Vlaams-Brabant zijn voor mij vlot bereikbaar.
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Zino
Zino
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
Hallo, Ik ben Zino, 24 jaar oud en wonende te Brussel. Ik heb een auto en rijbewijs, dus ik verplaats me waar nodig. Ik ben nog maar net afgestudeerd als communicatie manager. En momenteel ingeschreven als werkzoekende. Daarom ben ik op zoek naar een kleinigheidje om bij te verdienen voor een grote reis vooraleer ik aan het 'echte werk' begin.
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I'm graduated in piano. I love working in the garden.
Tuinman in Etterbeek (1040) - Tim
Tim
Nieuw
1040 Etterbeek
- Ervaring met werken in tuinen: onkruid wegnemen, gras maaien, hagen, ... - Basis cursus tuinieren - Vanuit studies als bio-ingenieur: kennis bodemkunde, plantkunde,... Twijfel niet me te contacteren bij vragen!
Tuinman in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Laura
Laura
Nieuw
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Ik ga het kort houden: ik hou van de natuur, mijn kot is dan ook volgepropt met planten. Ik ben klein maar kan veel aan, en ben bereid bij te leren ! Ik woel heel graag in de aarde, dus geen tuinklus is te vuil of te veel voor mij ! Maaien, aarde om slaan, bloemen afknippen, ik doe het allemaal graag.
Tuinman in Watermaal-bosvoorde (1170) - Jeroen
Jeroen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1170 Watermaal-bosvoorde
Ik doe mijn werk snel en efficiënt. Tot nu toe zijn al mijn klanten tevreden en vragen mij dan ook terug. Ik heb twee grasmaaiers, 9 Stihl machines en het benodigde kleine gerief. Ook heb ik een grote aanhanger (rijbewijs BE).
Tuinman in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Frank
Frank
Nieuw
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Ik help u graag met allerlei klusjes in de tuin! Zelf help ik mijn ouders regelmatig met tuinwerk als gras maaien, de heg snoeien en onkruid/bladeren weghalen. Ik beschik niet over professioneel materieel maar wel over een gewone grasmaaier en heggenschaar.
Tuinman in Elsene (1050) - Bilal
Bilal
Nieuw
1050 Elsene
Ruim vijf jaren heb ik in de agrarische sector gewerkt. Biologische land en veeteelt hebben mijn interesse. Ik werk graag buiten en tuinonderhoud is iets wat ik goed kan.
Tuinman in Vorst (1190) - Pieter
Pieter
Nieuw
1190 Vorst
Zorgvuldige tuinier met geduld en passie voor groen. Ik kan bij u gras komen aanleggen of maaien, snoeien en (her)planten, vijver of groendak onderhouden. Verder kan ik ook verhardingen en afsluitingen aanleggen. Ik ben relatief gemakkelijk beschikbaar.
Tuinman in Brussel (1000) - Dakota
Dakota
Nieuw
1000 Brussel
Beste, ik ben afgestudeerd voor het aanleg en onderhoud van de tuin. Dit is mijn passie en mijn hobby en hoop zo zelfstandig te kunnen worden. Alle kleine klusjes zijn welkom. Dus is u tuin een wanorde dan maakt ik het weer in orde.
Tuinman in Etterbeek (1040) - Antoine
Antoine
Nieuw
1040 Etterbeek
Je sais faire des petits boulot dans le jardin, tondre la pelouse, ramasser les feuilles, couper les branches d’un arbre etc ... pas de soucis pour moi :)
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Louis
Louis
Nieuw
1030 Schaarbeek
in men vrije tijd zit ik vaak in de tuin te werken, ik rij al sinds men 18de het gras af, haag snoeien etc. Ik kan voor het materiaal voorzien voor de nodige job

Tuinman Etterbeek: geëvalueerd met 4.94 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Etterbeek, betaalbare tuinman Etterbeek, tuinman gezocht Etterbeek, gras maaien Etterbeek, haag snoeien Etterbeek,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Etterbeek: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Etterbeek is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Etterbeek namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Etterbeek

Een tuinman in Etterbeek zal uw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasmat? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Etterbeek? Zo bent u verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Etterbeek zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de ideale plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Etterbeek

In het takenpakket van een tuinman Etterbeek is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Etterbeek zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Etterbeek

En een laatste taak is het geven van suggesties. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Etterbeek. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Etterbeek helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Etterbeek?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Etterbeek in te schakelen. Een tuinman Etterbeek is expert in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Etterbeek?

Een tuinman in Etterbeek is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Etterbeek aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Etterbeek ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Etterbeek prijs
Tuinman Etterbeektussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Etterbeek en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Etterbeek
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Etterbeek gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar gepaste tuinman in Etterbeek? Het is niet altijd simpel om de juiste tuinman in Etterbeek te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Etterbeek vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Etterbeek te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Etterbeek met elkaar te vergelijken. Uw grasmat afrijden? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Etterbeek! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een gepaste en bekwame tuinman in Etterbeek vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Etterbeek een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Etterbeek selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Etterbeek

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden