Vind de beste tuinman van Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Mechelen (2800) - Steven
Steven
4.71/5 · 28 reviews
2800 Mechelen
Ik werk veel in de tuin, over de jaren heen heb ik dus heel wat ervaring opgedaan en materiaal vergaard. Ik kan u dus met heel wat klussen in de tuin helpen.
Tuinman in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
4.77/5 · 13 reviews
2800 Mechelen
Ik heb groene vingers,heb zelf een kleine tuin mét moestuin! Gras maaien,maar liefst niet met een duwertje... ;-)
Tuinman in Mechelen (2800) - Pieterjan
Pieterjan
4.83/5 · 6 reviews
2800 Mechelen
Ervaring in onderhoud tuin. Kleine aanlegwerken zijn ook mogelijk. Ook afsluitingen plaatsen. Ik beschik over aanhangwagen en kan groenafval meenemen. Verder beschik ik over het meeste materiaal.
Tuinman in Mechelen (2800) - Tom
Tom Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 5 reviews
2800 Mechelen
Tuinman in Mechelen (2800) - Elke
Elke
5/5 · 4 reviews
2800 Mechelen
In de tuin werk ik enkel als 2de persoon voor grotere werken, bv bij het snoeien en algemeen onderhoud. Ik ben goed ingespeeld op de persoon waarmee ik dit doe, ik zie het werk zelf en hierdoor kunnen wij grotere werken sneller laten vooruit gaan.
Tuinman in Mechelen (2800) - Geert
Geert
4.67/5 · 3 reviews
2800 Mechelen
Heb de nodige uitrusting om dit snel en proper te doen. Alle machines op naft, dus geen gesukkel met elektriciteit. Meenemen van afval kan ook, heb een grote remork hiervoor
Tuinman in Mechelen (2800) - Gertjan
Gertjan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Ik heb al enkele jaren ervaring in tuinonderhoud. Sinds kort ben ik zelf begonnen in bijberoep. Voor het opkuisen van uw tuin, voor onderhoud- en snoeiwerken ben ik de juiste persoon.
Tuinman in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
In Turkije hadden we een huis in het dorp en een hazelnootboomgaard ernaast. In de zomer verzamelden we hazelnoten. In het herfstseizoen zouden we tuinwerkzaamheden hebben. Die dingen deden we vroeger met mijn vader.
Tuinman in Mechelen (2800) - Mark
Mark Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2800 Mechelen
Ik help je graag met alle soorten tuinwerken. Ik kan ter plaatse je hout hakselen, brandhout op maat zagen of klieven. Je kan ook bij me terecht voor levering van hard of zacht brandhout aan schappelijke prijzen.
Tuinman in Mechelen (2800) - Hans
Hans Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2800 Mechelen
Algemeen tuinonderhoud, aanleg van gazon, vellen en snoeien van bomen, opruimen stormschade. Afvoer groenafval, verhakselen van snoeihout kan ter plaatse...
Tuinman in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Nieuw
2800 Mechelen
Ik werk in een bank maar zie het zeker zitten om in mijn vrije tijd de handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten. Ik ben beschikbaar vanaf half 6 s'avonds in de week of op zaterdag en zondag heel de dag.
Tuinman in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Nieuw
2800 Mechelen
We hebben ook ervaring met de onderhoud van privé tuinen en parken. Hiervoor hebben we al het nodige gereedschap om uw groen te onderhouden. Aanleggen van houten terras vloeren behoren tot één van onze werkzaamheden, alsook plaatsen en onderhouden van tuinbergingen.
Tuinman in Mechelen (2800) - Elise
Elise Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2800 Mechelen
Tuinman in Mechelen (2800) - Kevin
Kevin
Nieuw
2800 Mechelen
Ben opgegroeid in een huis met een grote tuin. Mijn ouders hebben me altijd in de tuin aan het werk gezet: hagen scheren, buxus snoeien, onkruid wieden, gras maaien, moestuin onderhouden, zwembad onderhouden, ... Ik doe dit zeer graag en ben nu zelf vaak aan het werk in mij eigen tuin.
Tuinman in Mechelen (2800) - Nick
Nick
Nieuw
2800 Mechelen
Als jongeman heb ik vaak in de tuin gewerkt. Ik snoei hagen, vel bomen, zorg voor algemene orde in uw tuin. U voorziet zelf het gereedschap. Groenafval verwerkt u zelf.

Tuinman Mechelen: geëvalueerd met 4.87 door 61 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Mechelen, betaalbare tuinman Mechelen, tuinman gezocht Mechelen, gras maaien Mechelen, haag snoeien Mechelen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ” - Geplaatst sinds 4 dagen
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Mechelen: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Mechelen is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Mechelen namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Mechelen

Een tuinman in Mechelen zal uw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Mechelen? Zo bent u verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Mechelen zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Mechelen

In het takenpakket van een tuinman Mechelen is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Mechelen zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Mechelen

En een laatste taak is het geven van tips. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Mechelen. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Mechelen helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Mechelen?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Mechelen in te schakelen. Een tuinman Mechelen is kenner in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Mechelen?

Een tuinman in Mechelen is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Mechelen aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Mechelen ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Mechelen prijs
Tuinman Mechelentussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Mechelen en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Mechelen
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Mechelen gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar geoefende tuinman in Mechelen? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Mechelen te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Mechelen vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Mechelen te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Mechelen met elkaar te vergelijken. Uw gazon afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te moeilijk voor de tuinmannen in Mechelen! Ze zullen u een prijsofferte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een geoefende en betrouwbare tuinman in Mechelen vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Mechelen een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Mechelen selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Mechelen

Tuinman - Haag snoeien in Mechelen (2800) - Tuinman - Haag snoeien in Mechelen (2800) - Tuinman - Haag en boom snoeien in Mechelen (2800) - Tuinman - Andere in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman in Mechelen (2800)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden