tuinman Mechelen

Tuinman Mechelen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Mechelen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Frédéric is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.89/5 (38 reviews)
Hallo ik ben Frédéric, een vroeg gepensioneerde tuinman. Ik heb groene vingers en heb zelf een kleine tuin mét moestuin! Gras maaien doe ik graag, maar liefst niet met een duwertje... ;-) Aarzel niet om mij te contacteren!
Tuinman in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.73/5 (30 reviews)
Ik werk veel in de tuin, over de jaren heen heb ik dus heel wat ervaring opgedaan en materiaal vergaard. Ik kan u dus met heel wat klussen in de tuin helpen.
Tuinman in Mechelen (2800) - Roland
Roland
Mechelen
5/5 (14 reviews)
Ik had vroeger een grote tuin, ben dan verhuisd- heb nog een boomgaard en een paar vaste klanten. Ik wil mensen helpen om hun tuindroom te realiseren. Omdat bomen, planten en borders maar ook mensen met de jaren evolueren streef ik naar lange termijn klantenrelaties. Ik schep er plezier in om naast het fysieke werk ook mee te denken over de uitbouw van een tuin.
Tuinman in Mechelen (2800) - Pieterjan
Pieterjan
Mechelen
4.89/5 (9 reviews)
Ervaring in onderhoud tuin. Kleine aanlegwerken zijn ook mogelijk. Ook afsluitingen plaatsen. Ik beschik over aanhangwagen en kan groenafval meenemen. Verder beschik ik over het meeste materiaal.
Tuinman in Mechelen (2800) - Katinka
Katinka
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Tesamen met mijn vriend. Gras maaien, onkruid wieden, snoeien, ... We zetten u tuin op orde. Materiaal kan zelf meegebracht worden indien nodig en afval wegbrengen is ook geen probleem.
Tuinman in Mechelen (2800) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (5 reviews)
Tuinman in Mechelen (2800) - Elke
Elke
Mechelen
5/5 (4 reviews)
In de tuin werk ik enkel als 2de persoon voor grotere werken, bv bij het snoeien en algemeen onderhoud. Ik ben goed ingespeeld op de persoon waarmee ik dit doe, ik zie het werk zelf en hierdoor kunnen wij grotere werken sneller laten vooruit gaan.
Tuinman in Mechelen (2800) - Geert
Geert
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Heb de nodige uitrusting om dit snel en proper te doen. Alle machines op naft, dus geen gesukkel met elektriciteit. Meenemen van afval kan ook, heb een grote remork hiervoor
Tuinman in Mechelen (2800) - Gertjan
Gertjan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring in tuinonderhoud. Sinds kort ben ik zelf begonnen in bijberoep. Voor het opkuisen van uw tuin, voor onderhoud- en snoeiwerken ben ik de juiste persoon.
Tuinman in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
In Turkije hadden we een huis in het dorp en een hazelnootboomgaard ernaast. In de zomer verzamelden we hazelnoten. In het herfstseizoen zouden we tuinwerkzaamheden hebben. Die dingen deden we vroeger met mijn vader.
Tuinman in Mechelen (2800) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Algemeen tuinonderhoud, aanleg van gazon, vellen en snoeien van bomen, opruimen stormschade. Afvoer groenafval, verhakselen van snoeihout kan ter plaatse...
Tuinman in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Ik werk in een bank maar zie het zeker zitten om in mijn vrije tijd de handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten. Ik ben beschikbaar vanaf half 6 s'avonds in de week of op zaterdag en zondag heel de dag.
Tuinman in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Mechelen
Nieuw
We hebben ook ervaring met de onderhoud van privé tuinen en parken. Hiervoor hebben we al het nodige gereedschap om uw groen te onderhouden. Aanleggen van houten terras vloeren behoren tot één van onze werkzaamheden, alsook plaatsen en onderhouden van tuinbergingen.
Tuinman in Mechelen (2800) - Elise
Elise Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Tuinman in Mechelen (2800) - Kevin
Kevin
Mechelen
Nieuw
Ben opgegroeid in een huis met een grote tuin. Mijn ouders hebben me altijd in de tuin aan het werk gezet: hagen scheren, buxus snoeien, onkruid wieden, gras maaien, moestuin onderhouden, zwembad onderhouden, ... Ik doe dit zeer graag en ben nu zelf vaak aan het werk in mij eigen tuin.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Mechelen: geëvalueerd met 4.92 door 111 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Mechelen, betaalbare tuinman Mechelen, tuinman gezocht Mechelen, gras maaien Mechelen, haag snoeien Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Mechelen: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Mechelen is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Mechelen namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Mechelen

Een tuinman in Mechelen zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Mechelen? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Mechelen zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Mechelen

In het takenpakket van een tuinman Mechelen is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De tuinman in Mechelen zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Mechelen

En een laatste taak is het geven van suggesties. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Mechelen. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Mechelen helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Mechelen?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Mechelen in te schakelen. Een tuinman Mechelen is kenner in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Mechelen?

Een tuinman in Mechelen is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Mechelen aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Mechelen ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Mechelen prijs
Tuinman Mechelentussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verscheidene diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Mechelen en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verscheidene voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Mechelen
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Mechelen gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geoefende tuinman in Mechelen? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Mechelen te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Mechelen vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Mechelen te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Mechelen met elkaar te vergelijken. Jouw gras afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Mechelen! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geoefende en betrouwbare tuinman in Mechelen vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Mechelen een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Mechelen selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Mechelen

Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien - Tuin - Opkuis bouwwerf en tuin terug proper maken - Blauwe regen snoeien - Algemeen tuinonderhoud - Tuinman - ASAP haag snoeien (+-10m) - 2 hagen scheren - Onkruid weghalen op oprit - Voortuin haag snoeien ( 10m ) - Tuinonderhoud Parking - Dakgoot schoonmaken - Dringende tuinhulp gezocht - Tuin opfrissen - Tuinonderhoud (5) - Tuinonderhoud (4) - Gazon maaien - Tuinonderhoud (3) - DRINGEND Tuinman gezocht - Tuinonderhoud (2) - Groente tuintje omspitten - Berk snoeien hoogte minstens 10 m - gras maaien (18) - gras maaien (17) - gras maaien (16) - Tuinman - Tuinonderhoud - Oude graszoden verwijderen + klaar maken voor nieuwe graszoden ( MECHELEN) - gras maaien (15) - gras maaien (14) - Dakgoot schoonmaken - opkuis tuin ongeveer 1200m3 - Hagen snoeien - Moestuin klaarzetten - Tuinman - Haag snoeien in Mechelen (2800) - Tuinman - Haag snoeien in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman - Haag en boom snoeien in Mechelen (2800) - Tuinman - Andere in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman in Mechelen (2800) - Tuinman - Andere in Mechelen (2800) - Tuinman - Andere in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman - Haag snoeien in Mechelen (2800) - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - onderhoud achtertuin winkel - Tuinman - Gras maaien in Mechelen (2800) - Tuinman in Mechelen (2800) - Tuinman in Mechelen (2800) - snoeien klimop - Aanleg kleine stadstuin - Appelboom snoeien - gras maaien
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden