tuinman Mechelen

Tuinman Mechelen gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Mechelen: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Frédéric is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.91/5 (58 reviews)
Hallo ik ben Frédéric, een vroeg gepensioneerde tuinman. Ik heb groene vingers en heb zelf een kleine tuin mét moestuin! Gras maaien doe ik graag, maar liefst niet met een duwertje... ;-) Aarzel niet om mij te contacteren!
Tuinman in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Ik werk veel in de tuin, over de jaren heen heb ik dus heel wat ervaring opgedaan en materiaal vergaard. Ik kan u dus met heel wat klussen in de tuin helpen.
Tuinman in Mechelen (2800) - Roland
Roland
Mechelen
5/5 (19 reviews)
Ik had vroeger een grote tuin, ben dan verhuisd- heb nog een boomgaard en een paar vaste klanten. Ik wil mensen helpen om hun tuindroom te realiseren. Omdat bomen, planten en borders maar ook mensen met de jaren evolueren streef ik naar lange termijn klantenrelaties. Ik schep er plezier in om naast het fysieke werk ook mee te denken over de uitbouw van een tuin.
Tuinman in Mechelen (2800) - Pieterjan
Pieterjan
Mechelen
4.9/5 (10 reviews)
Ervaring in onderhoud tuin. Kleine aanlegwerken zijn ook mogelijk. Ook afsluitingen plaatsen. Ik beschik over aanhangwagen en kan groenafval meenemen. Verder beschik ik over het meeste materiaal.
Tuinman in Mechelen (2800) - Katinka
Katinka
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Tesamen met mijn vriend. Gras maaien, onkruid wieden, snoeien, ... We zetten u tuin op orde. Materiaal kan zelf meegebracht worden indien nodig en afval wegbrengen is ook geen probleem.
Tuinman in Mechelen (2800) - Sybren
Sybren Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Hallo, mijn naam is Sybren, ik ben 34 jaar en heb al zo'n 15 jaar ervaring in de groensector. Voor zowel tuinonderhoud als aanplantingswerken, grondwerken als werken met de kettingzaag (bomen snoeien,..) beschik ik over de nodige ervaring. Ik heb al m'n eigen materiaal en neem steeds al het groenafval mee. Hopelijk tot snel! Groetjes
Tuinman in Mechelen (2800) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (5 reviews)
Ik heb 11 jaar ervaring als zelfstandige zaakvoerder van een tuinbedrijf. Nu werk ik als bediende en in bijberoep doe ik tuinwerken. Ik heb rijbewijs BE (dus kan met grote kar rijden). Specialiteiten: Snoeien, bomen vellen, gras maaien, verticuteren, bladeren opkuisen, afval wegvoeren,etc. Eventueel ook mogelijk voor andere klussen.
Tuinman in Mechelen (2800) - Elke
Elke
Mechelen
5/5 (4 reviews)
In de tuin werk ik enkel als 2de persoon voor grotere werken, bv bij het snoeien en algemeen onderhoud. Ik ben goed ingespeeld op de persoon waarmee ik dit doe, ik zie het werk zelf en hierdoor kunnen wij grotere werken sneller laten vooruit gaan.
Tuinman in Mechelen (2800) - Geert
Geert
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Heb de nodige uitrusting om dit snel en proper te doen. Alle machines op naft, dus geen gesukkel met elektriciteit. Meenemen van afval kan ook, heb een grote remork hiervoor
Tuinman in Mechelen (2800) - Gertjan
Gertjan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring in tuinonderhoud. Sinds kort ben ik zelf begonnen in bijberoep. Voor het opkuisen van uw tuin, voor onderhoud- en snoeiwerken ben ik de juiste persoon.
Tuinman in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
In Turkije hadden we een huis in het dorp en een hazelnootboomgaard ernaast. In de zomer verzamelden we hazelnoten. In het herfstseizoen zouden we tuinwerkzaamheden hebben. Die dingen deden we vroeger met mijn vader.
Tuinman in Mechelen (2800) - Stijn
Stijn
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik bezit zelf geen gereedschap dat ik kan verplaatsen. Ik kan het gras maaien, hagen snoeien, moestuintje aanleggen,... Vraag maar raak voor de rest!!
Tuinman in Mechelen (2800) - Marc
Marc
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik kom zelfs voor het kleinste klusje, steeds op de afspraak en hou me aan de afspraak. Alles steeds netjes afgewerkt. Binnen de afgesproken tijd en als het materiaal er voor aanwezig is een adres bij mij .
Tuinman in Mechelen (2800) - Yani
Yani
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een harde werker en steek graag de handen uit de mouwen. Ik heb ervaring met planten daar ik lang in een tuincentrum heb gewerkt. Maar ook voor andere zaken mag je me steeds contacteren.
Tuinman in Mechelen (2800) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Algemeen tuinonderhoud, aanleg van gazon, vellen en snoeien van bomen, opruimen stormschade. Afvoer groenafval, verhakselen van snoeihout kan ter plaatse...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel snelle feedback van mogelijkse job uitvoerders. Geen verdere aanvragen na aanvaarding job. Vriendelijke open contacten tot nu toe. ”
Kathy
“ Jullie heten Ring Twice maar de betaling moet gebeuren op ListMinut, sorry dit is verwarrend en schept geen vertrouwen. Hopelijk staat er op het bankvermelding : RingTwice om het ons toch duidelijk te maken. ”
Mathias
“ In elk geval wordt je voldoende geïnformeerd met emails. Duidelijke uitleg op de website. Voldoende aanbod van tuinmannen. Goed dat je voor veel categorieën beroep kan doen op Ring Twice. ”
Jürgen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Mechelen: geëvalueerd met 4.94 door 145 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Mechelen, betaalbare tuinman Mechelen, tuinman gezocht Mechelen, gras maaien Mechelen, haag snoeien Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden