tuinman Schoten

Tuinman Schoten gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Schoten: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
Deurne
4.83/5 (35 reviews)
ik kom zorgvuldig tot op 7 meter hoogte alle dakgoten proper maken en reinig u hele buizen ik ben graag in de tuin bezig en kan het nodige materiaal meebrengen ik ben flexibel en zit er niets mee in om avond uren te doen
Tuinman in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Allerhande klusjes in de tuin, van proper maken, onderhoud, hulp bij aanleggen,... Geen ontwerp of kiezen planten. Ik ben in het bezit van de nodige gereedschappen en kan ook voor de afvoer van het groenafval zorgen
Michael is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Brecht (2960) - Michael
Michael
Brecht
5/5 (25 reviews)
Ik werk al meer dan 10 jaar als tuinman . Zowel voor gras af te rijden, snoeien, bladeren rijven, onkruid verwijderen, aanleg van tuinpaden, aanleg oprit in klinkers of tegels, verwijderen van bomen, plaatsen van een omheining, dingen planten, opruimen van uw aval en wegvoeren naar het containerpark,...
Tuinman in Brasschaat (2930) - Guido
Guido
Brasschaat
5/5 (22 reviews)
Al van jongs af aan ben ik in de tuin bezig, elke week bij mijn grootouders gaan helpen met allerhande klusjes (voke is zelf tuinman). Altijd graag in de tuin bezig geweest, elke week gras maaien en zien dat de tuin er netjes bijligt! Wat ik zoal doe is gras maaien, zwembaden kuisen, snoeien, onkruid verwijderen, opritten / gevels schoonmaken, zonnepanelen kuisen... noem maar op!
Tuinman in Brasschaat (2930) - Axel
Axel
Brasschaat
4.88/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Axel. Een 20-jarige student uit Brasschaat-Ekeren. In mijn vrije tijd kom ik u graag helpen in uw tuin. Ik doe dit al van kleins af aan bij vrienden en familie dus heb ruime ervaring. Tot snel!
Tuinman in Brecht (2960) - Debby
Debby Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (14 reviews)
Hallo, Onderhoud van de tuin, gras maaien, siergrassen snoeien, struiken snoeien, onkruid wieden, bladeren harken/blazen doe ik met veel plezier! Zoek je iemand die enthousiast in je tuin werkt, er ook in geschoold is? Dan ben ik de persoon die je zoekt! Tarieven check tuinmangids be/tuinonderhoud-prijzen/ heb je een veel goedkopere tuinman, zal je dit ook aan het resultaat merken!
Tuinman in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Ik breng mijn job perfect tot het end,en zal ik altijd voor een job solliciteren dat ik echt professioneel ben.In mijn profiel kunt u perfect van de evaluatie van mijn werken dat ik gedaan heb lezen,
Tuinman in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Hoi, ik ben Hans, een 30-jarige bio-ingenieur met een passie voor planten. Daarom dat ik zelfstandig tuinontwerper en -aannemer ben geworden. Je kan bij mij terecht voor alle werken in uw tuin, van klein tot groot. Ook voor advies of de (her)aanleg van uw tuin kan je op mij rekenen, ik zorg voor alles van ontwerp, tot grondwerken en aanleg. Kortom, uw tuin is bij mij in goede handen!
Tuinman in Schilde (2970) - Timmy
Timmy
Schilde
5/5 (9 reviews)
Ik hou van de natuur (dieren en planten) en alles wat groeit en bloeit. Als amateur-tuinman: hagen scheren (tot 4 à 5m hoog), gras maaien en andere kleine tuinwerken,... in een eigen tuin van 1000m². Als brandweerman heb ik ervaring met een kettingzaag. Ik hou ervan om stevig te werken in de tuin en sta zeker open voor het stevigere handenwerk.
Rudy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Brasschaat (2930) - Rudy
Rudy
Brasschaat
5/5 (9 reviews)
ik ben een multifunctionele duizendpoot voor alle klussen die voor een professionele tuinman te klein zijn.
Tuinman in Brecht (2960) - Frank
Frank
Brecht
4.88/5 (8 reviews)
Bomen verzagen (kettingzaag), hout en takken opruimen, takken en snoeiafval verhakselen (hakselaar op benzine 15pk), grote aanhangwagen, elektrische haagschaar, .....
Tuinman in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Ik heb groene vingers en werk graag in de natuur. Kleine of grote klussen schrikken mij niet af. Zowel eenmalige als wederkerige jobs wil ik aannemen. Ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
2 rechtse handen en heb al wel ervaring in de tuin . Werk geregeld voor tuinman als extra hulp . Waardoor ik wel wat achtergrond en kennis heb van snoeien en planten .
Tuinman in Wijnegem (2110) - Robby
Robby
Wijnegem
5/5 (5 reviews)
Een mooie tuin is altijd zeer fijn om in te ontspannen, niet iedereen heeft er de tijd voor om dit te onderhouden. Ik sta klaar om uw gras te maaien, haag te snoeien, onkruid te verwijderen, en nog veel meer.
Tuinman in Brecht (2960) - Rudy
Rudy
Brecht
5/5 (4 reviews)
Ik help regelmatig en sinds lange tijd bij vrienden, familie en kennissen met hun tuinonderhoud. Geen klus is me te zwaar. Materiaal liefst zelf voorzien. Ik ben erg flexibel.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Schoten: geëvalueerd met 4.7 door 220 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Schoten, betaalbare tuinman Schoten, tuinman gezocht Schoten, gras maaien Schoten, haag snoeien Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Schoten: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Schoten is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Schoten namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Schoten

Een tuinman in Schoten zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Schoten? Zo ben je verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Schoten zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de ideale plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Schoten

In het takenpakket van een tuinman Schoten is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Schoten zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Schoten

En een laatste taak is het geven van raad. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Schoten. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Schoten helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Schoten?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Schoten in te schakelen. Een tuinman Schoten is expert in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Schoten?

Een tuinman in Schoten is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Schoten aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Schoten ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Schoten prijs
Tuinman Schotentussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verscheidene diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Schoten en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verscheidene voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Schoten
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Schoten gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar ervaren tuinman in Schoten? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Schoten te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Schoten vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Schoten te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Schoten met elkaar te vergelijken. Jouw gazon afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Schoten! Ze zullen jou een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een ervaren en betrouwbare tuinman in Schoten vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Schoten een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Schoten selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Schoten

Haag verwijderen in voortuin - onkruid wieden/gras maaien - Onkruid wieden en snoeien (11) - Tuin proper maken na verwaarlozing (2) - Onkruid wieden en snoeien (10) - Gras maaien - Haag snoeien en zagen - Tuin proper maken na verwaarlozing - Grasperk afmaaien - Gevraagd lichte tuinwerk in Schoten - Hakselwerken - gras maaien (3) - Onkruid wieden en snoeien (9) - onderhoud tuin en moestuin - gras maaien (2) - Grote tuin/moestuin te onderhouden - Tuinieren - Tuinman : Andere - Onkruid wieden en snoeien (8) - gras maaien - Coniferen haag snoeien schoten - Gras maaien - Tuin haag snoeien en afvoeren afval . Ook struiken uitdunnen. - Haag scheren en klimplant inkorten. Stenen(dals) uit halen voor moestuin en onkruid wieden. - volledig tuin onderhoud - tuinonderhoud - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Bladeren oprapen - 500m2 gras verticuteren - weg voeren van groen - Onkruid wieden en snoeien (7) - Onkruid wieden en snoeien (6) - Schoonmaken dakgoot - Onkruid wieden en snoeien (5) - Onkruid wieden en snoeien (4) - Tuinonderhoud - Tuinhulp - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien, Bladeren oprapen - Tuinman - Onkruid wieden en snoeien (3) - Onkruid wieden en snoeien (2) - onderhoud tuin (7) - Onkruid wieden en snoeien - Tuinieren - Tuinman : Bladeren oprapen - Tuin - grasmaaien - Gras afdoen, blaren opkuisen, onkruid verwijderen - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien - Gras maaien (voor- en achtertuin) - Onderhoud - onderhoud tuin (6) - Onkruid wieden en hagen snoeien - Verwijderen van bladeren/onkruid - Onderhoud tuin - Snoeiwerk - Tuin man gezocht - verwijderen van 2 coniferen - bladeren opruimen - onderhouden hof - bladeren opruimen - Dakgoot - bladeren opryumen - Huis tuin onderhoud - Tuinwerken - Snoeien catalpa’s - Haag snoeien - onderhoud tuin (4) - Haag snoeien - Tuinman gezocht - hAAG SNOEIEN EN INKORTEN - onderhoud / aanleg tuin - Gras maaien zsm - onderhoud tuin (3) - haag snoeien (klimop) - onderhoud tuin (3) - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Dakgoot schoonmaken - Tuin in orde maken - Gazon maaien, bemesten en bijzaaien. Borders proper maken . - Tuinonderhoud - Onderhoud tuin - Tuin blad- en takvrij maken - onderhoud klein tuintje en voortuin - tuin onderhoud - bomen snoeien en gras verticuteren en bemesten - Stukje baboe weg doen - onderhoud tuin - onderhoud tuin - Onderhoud tuin - onderhoud tuin - graszodensnijder - Persoon voor tuinonderhoud gevraagd - snoeiwerk - Haag snoeien - Maaien en onkruid beheersing - Tuinonderhoud en snoeien van bomen - Hagen snoeien en onkruid bestrijden in het gras - haag snoeien - Klimop snoeien - Snoeien heggen, tuin opkuisen - Snoeien en kanten maaien - Tuinman(vrouw) gezocht - Algemeen onderhoud tuin - 4u om de 2 weken om te beginnen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden