Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Schoten

Rudy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Brasschaat (2930) - Rudy
Rudy
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
ik ben een multifunctionele duizendpoot voor alle klussen die voor een professionele tuinman te klein zijn.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.85/5 (33 reviews)
Allerhande klusjes in de tuin, van proper maken, onderhoud, hulp bij aanleggen,... Geen ontwerp of kiezen planten. Ik ben in het bezit van de nodige gereedschappen en kan ook voor de afvoer van het groenafval zorgen
Tuinman in Deurne (2100) - Ruben
Ruben
Deurne
4.82/5 (33 reviews)
ik kom zorgvuldig tot op 7 meter hoogte alle dakgoten proper maken en reinig u hele buizen ik ben graag in de tuin bezig en kan het nodige materiaal meebrengen ik ben flexibel en zit er niets mee in om avond uren te doen
Tuinman in Brasschaat (2930) - Axel
Axel
Brasschaat
4.88/5 (16 reviews)
Hallo, ik ben Axel. Een 20-jarige student uit Brasschaat-Ekeren. In mijn vrije tijd kom ik u graag helpen in uw tuin. Ik doe dit al van kleins af aan bij vrienden en familie dus heb ruime ervaring. Tot snel!
Tuinman in Brecht (2960) - Debby
Debby Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (12 reviews)
Hallo, Ik leef me graag uit in het groen! Onderhoud van de tuin, gras maaien, siergrassen snoeien, struiken snoeien, onkruid wieden, bladeren harken/blazen doe ik met veel plezier! Zoek je iemand die enthousiast in je tuin werkt, er ook in geschoold is? Dan ben ik de persoon die je zoekt!
Tuinman in Ekeren (2180) - Ali
Ali
Ekeren
4.7/5 (10 reviews)
Ik breng mijn job perfect tot het end,en zal ik altijd voor een job solliciteren dat ik echt professioneel ben.In mijn profiel kunt u perfect van de evaluatie van mijn werken dat ik gedaan heb lezen,
Tuinman in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Hoi, ik ben Hans, een 30-jarige bio-ingenieur met een passie voor planten. Daarom dat ik zelfstandig tuinontwerper en -aannemer ben geworden. Je kan bij mij terecht voor alle werken in uw tuin, van klein tot groot. Ook voor advies of de (her)aanleg van uw tuin kan je op mij rekenen, ik zorg voor alles van ontwerp, tot grondwerken en aanleg. Kortom, uw tuin is bij mij in goede handen!
Tuinman in Schilde (2970) - Timmy
Timmy
Schilde
5/5 (9 reviews)
Ik hou van de natuur (dieren en planten) en alles wat groeit en bloeit. Als amateur-tuinman: hagen scheren (tot 4 à 5m hoog), gras maaien en andere kleine tuinwerken,... in een eigen tuin van 1000m². Als brandweerman heb ik ervaring met een kettingzaag. Ik hou ervan om stevig te werken in de tuin en sta zeker open voor het stevigere handenwerk.
Tuinman in Brecht (2960) - Frank
Frank
Brecht
4.88/5 (8 reviews)
Bomen verzagen (kettingzaag), hout en takken opruimen, takken en snoeiafval verhakselen (hakselaar op benzine 15pk), grote aanhangwagen, elektrische haagschaar, .....
Tuinman in Schoten (2900) - Michel
Michel
Schoten
4.67/5 (6 reviews)
Heb zelf grote tuin waar het gras moet gemaaid worden neemt soms veel tijd in als men druk leven heeft , het ruimen van bladeren is in de herfst ja bijna een dagelijkse klus
Tuinman in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.6/5 (5 reviews)
Ik heb groene vingers en werk graag in de natuur. Kleine of grote klussen schrikken mij niet af. Zowel eenmalige als wederkerige jobs wil ik aannemen. Ik heb zelf gn gras- of verticuteer machine.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
2 rechtse handen en heb al wel ervaring in de tuin . Werk geregeld voor tuinman als extra hulp . Waardoor ik wel wat achtergrond en kennis heb van snoeien en planten .
Tuinman in Wijnegem (2110) - Robby
Robby
Wijnegem
5/5 (5 reviews)
Een mooie tuin is altijd zeer fijn om in te ontspannen, niet iedereen heeft er de tijd voor om dit te onderhouden. Ik sta klaar om uw gras te maaien, haag te snoeien, onkruid te verwijderen, en nog veel meer.
Tuinman in Brecht (2960) - Rudy
Rudy
Brecht
5/5 (4 reviews)
Ik help regelmatig en sinds lange tijd bij vrienden, familie en kennissen met hun tuinonderhoud. Geen klus is me te zwaar. Materiaal liefst zelf voorzien. Ik ben erg flexibel.
Tuinman in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Reeds jaren ervaring in tuinieren.Gras maaien als je op vakantie gaat,onkruid wieden of andere tuinklusjes.Bij iets zwaarder werk kan ik evt iemand meevragen.Indien noodzakelijk wordt het mits bijbetalen ook meegenomen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Schoten: geëvalueerd met 4.68 door 164 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Schoten, betaalbare tuinman Schoten, tuinman gezocht Schoten, gras maaien Schoten, haag snoeien Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Schoten: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Schoten is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Schoten namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Schoten

Een tuinman in Schoten zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Schoten? Zo ben je verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Schoten zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Schoten

In het takenpakket van een tuinman Schoten is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Schoten zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Schoten

En een laatste taak is het geven van raad. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Schoten. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Schoten helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Schoten?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is slim om een tuinman in Schoten in te schakelen. Een tuinman Schoten is specialist in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Schoten?

Een tuinman in Schoten is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Schoten aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Schoten ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Schoten prijs
Tuinman Schotentussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Schoten en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Schoten
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Schoten gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar gepaste tuinman in Schoten? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Schoten te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Schoten vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Schoten te zoeken. Het is altijd slim om verschillende tuinmannen in Schoten met elkaar te vergelijken. Jouw gazon afrijden? De bomen snoeien? Niets is te moeilijk voor de tuinmannen in Schoten! Ze zullen jou een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een gepaste en betrouwbare tuinman in Schoten vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Schoten een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Schoten selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Schoten

tuinman/vrouw - tuinonderhoud - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien - tuinonderhoud - tuinhhulp - Tuinman - Tuinonderhoud in Schoten (2900) - Tuinman - Gras maaien in Schoten (2900)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden