Ring Twice

Ontdek talentvolle tuinmannen in Anderlecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuinmannen in de buurt van Anderlecht

Tuinman in Groot-bijgaarden (1702) - Simon
Simon Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Groot-bijgaarden
4.86/5 (7 reviews)
Zorgvuldige tuinman. Heb al redelijk wat tuintjes het gras en hagen afgedaan en telkens mooi en netjes achtergelaten. Mijn klanten zijn heel tevreden over mijn diensten.
Tuinman in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
Brussel
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik geen tuin, maar ik heb dit jaren lang bij mijn ouders moeten doen en recent vroeg mijn zus ook hulp. Ik heb handen aan het lijf en een logisch verstand. Werk graag buiten en geniet van goed en minder goed weer.
Tuinman in Sint-agatha-berchem (1082) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-agatha-berchem
5/5 (2 reviews)
Alles van onderhoud in uw tuin van de kleinste werken zoals gras afrijden naar de grotere zoals planten van een boom of plastsen van een haag
Tuinman in Ukkel (1180) - Nicolas
Nicolas
Ukkel
5/5 (1 reviews)
Tuinman in Ganshoren (1083) - Arno
Arno
Ganshoren
5/5 (1 reviews)
Ik ben Arno, 21, en net afgestudeerd aan het Conservatorium van Antwerpen als bachelor Drama. Mijn ouders wonen in Brussel, zelf woon ik in Antwerpen. Ik ben zelfstandig en zorgzaam, betrouwbaar en gretig. Ben voor meerdere dingen 'bruikbaar', lijkt me. Spreek vloeiend Nederlands en Frans. Beschikbaar in BXL en A'pen.
Tuinman in Ganshoren (1083) - Luka
Luka
Ganshoren
5/5 (1 reviews)
Ik werk heel graag in de tuin en zal dus met veel plezier komen tuinieren. Ik heb al heel wat ervaring opgedaan door in onze eigen tuin klusjes op te knappen en zou er dus graag wat extra aan willen verdienen. Ik werk altijd zo zorgvuldig mogelijk en probeer zo goed mogelijk te zorgen voor uw tuin.
Tuinman in Beersel (1650) - Loïc
Loïc
Beersel
5/5 (1 reviews)
Als bioloog ben ik graag in de tuin, en ik heb ervaring dankzij de vele klusjes dat ik als (vrienden)dienst heb volbracht in de tuinen van vrienden en buren. Ik ben vaak vrij in het weekend maar ook tijdens de week.
Tuinman in Relegem (1731) - Mustafa
Mustafa
Relegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een harde werker en hou ervan buiten te zijn. Ik maai met plezier uw gras en kleine tuinwerken schrikken mij niet af. Ik werk snel en efficiënt.
Tuinman in Sint-jans-molenbeek (1080) - Dezirbek
Dezirbek
Sint-jans-molenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als tuinman. Bijna twee jaar heb ik gewerkt bij parken van Brussel. Met verschillende tiem. En ik vind deze job luik, en jij werk altijd buiten dat is ook plus.
Tuinman in Dilbeek (1700) - Felix
Felix
Dilbeek
Nieuw
Ik ga regelmatig het gras maaien of ander werk in de tuin doen bij mijn grootouders, thuis,... Ik help erg graag mee in de tuin en heb groene vingers! Ik ben een harde werker en altijd heel gemotiveerd.
Tuinman in Dilbeek (1700) - Gerrit
Gerrit Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dilbeek
Nieuw
Heeft u kleine klussen in en rond u huis, ik kom ze graag opknappen. Gras maaien, opruimen van de tuin, snoeien van planten, uitkuisen van dakgoten, opruim van tuinhuizen, kelders en zolders. Vraag gerust en ik kijk of het mogelijk is.
Tuinman in Vlezenbeek (1602) - Raf
Raf
Vlezenbeek
Nieuw
Mijn eerste vakantiejob ooit was bij een tuinman. Al snel leerde ik alle klusjes in de tuin goed aan te pakken. Mooi recht snoeien, gras af rijden en niet onbelangrijk alles mooi opruimen achteraf. Ik ben een harde en propere werker. U moet wel zelf over het materiaal beschikken, dit kan ik niet zelf voorzien.
Tuinman in Oudenaken (1600) - Soufyane
Soufyane
Oudenaken
Nieuw
J'aime le contacte avec la nature et j'ai une main verte je propose mes services d'aménagement des espaces vert et des jardins faire l'entretien et gardé l'espace bien propre est rangé n'hésitez pas a me contacter merci
Tuinman in Vorst (1190) - Daan
Daan
Vorst
Nieuw
Ik heb als student aan de universiteit op wekelijks basis bij een tuinman gewerkt in de streek rond Leuven. Op deze manier heb ik al heel dat ervaring met dit soort werk.
Tuinman in Vlezenbeek (1602) - Jens
Jens
Vlezenbeek
Nieuw
Doe dit uit passie voor de natuur. Heb enige ervaring met tuinieren. Werk thuis vaak in de tuin en werk elke zomer bij een aardbeienteler en heb bij andere tuiniers gewerkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Anderlecht: geëvalueerd met 4.98 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Anderlecht, betaalbare tuinman Anderlecht, tuinman gezocht Anderlecht, gras maaien Anderlecht, haag snoeien Anderlecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Anderlecht: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Anderlecht is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Anderlecht namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Anderlecht

Een tuinman in Anderlecht zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasperk? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Anderlecht? Zo ben je verzekerd van het meest geweldige resultaat. De tuinman in Anderlecht zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Anderlecht

In het takenpakket van een tuinman Anderlecht is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Anderlecht zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Anderlecht

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Anderlecht. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Anderlecht helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Anderlecht?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Anderlecht in te schakelen. Een tuinman Anderlecht is expert in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de voornaamste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Anderlecht?

Een tuinman in Anderlecht is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Anderlecht aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Anderlecht ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Anderlecht prijs
Tuinman Anderlechttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Anderlecht en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Anderlecht
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Anderlecht gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geoefende tuinman in Anderlecht? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Anderlecht te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je wat je in jouw achterhoofd moet houden bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Anderlecht vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Anderlecht te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Anderlecht met elkaar te vergelijken. Jouw grasperk afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Anderlecht! Ze zullen jou een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geoefende en degelijke tuinman in Anderlecht vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Anderlecht een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Anderlecht selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Anderlecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden