Vind de beste tuinman van Anderlecht

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Groot-bijgaarden (1702) - Simon
Simon Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.86/5 · 7 reviews
1702 Groot-bijgaarden
Zorgvuldige tuinman. Heb al redelijk wat tuintjes het gras en hagen afgedaan en telkens mooi en netjes achtergelaten. Mijn klanten zijn heel tevreden over mijn diensten.
Tuinman in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
5/5 · 2 reviews
1000 Brussel
Zelf heb ik geen tuin, maar ik heb dit jaren lang bij mijn ouders moeten doen en recent vroeg mijn zus ook hulp. Ik heb handen aan het lijf en een logisch verstand. Werk graag buiten en geniet van goed en minder goed weer.
Tuinman in Sint-agatha-berchem (1082) - Yannick
Yannick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
1082 Sint-agatha-berchem
Alles van onderhoud in uw tuin van de kleinste werken zoals gras afrijden naar de grotere zoals planten van een boom of plastsen van een haag
Tuinman in Ukkel (1180) - Nicolas
Nicolas
5/5 · 1 reviews
1180 Ukkel
Tuinman in Ganshoren (1083) - Arno
Arno
5/5 · 1 reviews
1083 Ganshoren
Ik ben Arno, 21, en net afgestudeerd aan het Conservatorium van Antwerpen als bachelor Drama. Mijn ouders wonen in Brussel, zelf woon ik in Antwerpen. Ik ben zelfstandig en zorgzaam, betrouwbaar en gretig. Ben voor meerdere dingen 'bruikbaar', lijkt me. Spreek vloeiend Nederlands en Frans. Beschikbaar in BXL en A'pen.
Tuinman in Ganshoren (1083) - Luka
Luka
5/5 · 1 reviews
1083 Ganshoren
Ik werk heel graag in de tuin en zal dus met veel plezier komen tuinieren. Ik heb al heel wat ervaring opgedaan door in onze eigen tuin klusjes op te knappen en zou er dus graag wat extra aan willen verdienen. Ik werk altijd zo zorgvuldig mogelijk en probeer zo goed mogelijk te zorgen voor uw tuin.
Tuinman in Beersel (1650) - Loïc
Loïc
5/5 · 1 reviews
1650 Beersel
Als bioloog ben ik graag in de tuin, en ik heb ervaring dankzij de vele klusjes dat ik als (vrienden)dienst heb volbracht in de tuinen van vrienden en buren. Ik ben vaak vrij in het weekend maar ook tijdens de week.
Tuinman in Sint-jans-molenbeek (1080) - Dezirbek
Dezirbek
5/5 · 1 reviews
1080 Sint-jans-molenbeek
Ik heb ervaring als tuinman. Bijna twee jaar heb ik gewerkt bij parken van Brussel. Met verschillende tiem. En ik vind deze job luik, en jij werk altijd buiten dat is ook plus.
Tuinman in Dilbeek (1700) - Felix
Felix
Nieuw
1700 Dilbeek
Ik ga regelmatig het gras maaien of ander werk in de tuin doen bij mijn grootouders, thuis,... Ik help erg graag mee in de tuin en heb groene vingers! Ik ben een harde werker en altijd heel gemotiveerd.
Tuinman in Dilbeek (1700) - Gerrit
Gerrit Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1700 Dilbeek
Heeft u kleine klussen in en rond u huis, ik kom ze graag opknappen. Gras maaien, opruimen van de tuin, snoeien van planten, uitkuisen van dakgoten, opruim van tuinhuizen, kelders en zolders. Vraag gerust en ik kijk of het mogelijk is.
Tuinman in Vlezenbeek (1602) - Raf
Raf
Nieuw
1602 Vlezenbeek
Mijn eerste vakantiejob ooit was bij een tuinman. Al snel leerde ik alle klusjes in de tuin goed aan te pakken. Mooi recht snoeien, gras af rijden en niet onbelangrijk alles mooi opruimen achteraf. Ik ben een harde en propere werker. U moet wel zelf over het materiaal beschikken, dit kan ik niet zelf voorzien.
Tuinman in Oudenaken (1600) - Soufyane
Soufyane
Nieuw
1600 Oudenaken
J'aime le contacte avec la nature et j'ai une main verte je propose mes services d'aménagement des espaces vert et des jardins faire l'entretien et gardé l'espace bien propre est rangé n'hésitez pas a me contacter merci
Tuinman in Vorst (1190) - Daan
Daan
Nieuw
1190 Vorst
Ik heb als student aan de universiteit op wekelijks basis bij een tuinman gewerkt in de streek rond Leuven. Op deze manier heb ik al heel dat ervaring met dit soort werk.
Tuinman in Vlezenbeek (1602) - Jens
Jens
Nieuw
1602 Vlezenbeek
Doe dit uit passie voor de natuur. Heb enige ervaring met tuinieren. Werk thuis vaak in de tuin en werk elke zomer bij een aardbeienteler en heb bij andere tuiniers gewerkt.
Tuinman in Relegem (1731) - Mustafa
Mustafa
Nieuw
1731 Relegem
Ik ben een harde werker en hou ervan buiten te zijn. Ik maai met plezier uw gras en kleine tuinwerken schrikken mij niet af. Ik werk snel en efficiënt.

Tuinman Anderlecht: geëvalueerd met 4.98 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Anderlecht, betaalbare tuinman Anderlecht, tuinman gezocht Anderlecht, gras maaien Anderlecht, haag snoeien Anderlecht,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Anderlecht: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Anderlecht is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Anderlecht namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Anderlecht

Een tuinman in Anderlecht zal uw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Anderlecht? Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Anderlecht zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de ideale plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Anderlecht

In het takenpakket van een tuinman Anderlecht is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Anderlecht zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Anderlecht

En een laatste taak is het geven van tips. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Anderlecht. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet renoveren van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Anderlecht helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Anderlecht?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Anderlecht in te schakelen. Een tuinman Anderlecht is kenner in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Anderlecht?

Een tuinman in Anderlecht is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Anderlecht aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Anderlecht ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Anderlecht prijs
Tuinman Anderlechttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Anderlecht en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Anderlecht
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Anderlecht gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geoefende tuinman in Anderlecht? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Anderlecht te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Anderlecht vergelijken?

U wilt graag uw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Anderlecht te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Anderlecht met elkaar te vergelijken. Uw gras afrijden? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Anderlecht! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun kundigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een geoefende en betrouwbare tuinman in Anderlecht vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Anderlecht een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Anderlecht selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Anderlecht

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden