tuinman Anderlecht

Tuinman Anderlecht gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Anderlecht: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Groot-bijgaarden (1702) - Simon
Simon Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Groot-bijgaarden
4.86/5 (7 reviews)
Zorgvuldige tuinman. Heb al redelijk wat tuintjes het gras en hagen afgedaan en telkens mooi en netjes achtergelaten. Mijn klanten zijn heel tevreden over mijn diensten.
Tuinman in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
Brussel
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik geen tuin, maar ik heb dit jaren lang bij mijn ouders moeten doen en recent vroeg mijn zus ook hulp. Ik heb handen aan het lijf en een logisch verstand. Werk graag buiten en geniet van goed en minder goed weer.
Tuinman in Sint-agatha-berchem (1082) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-agatha-berchem
5/5 (2 reviews)
Alles van onderhoud in uw tuin van de kleinste werken zoals gras afrijden naar de grotere zoals planten van een boom of plastsen van een haag
Tuinman in Ukkel (1180) - Nicolas
Nicolas
Ukkel
5/5 (1 reviews)
Tuinman in Ganshoren (1083) - Arno
Arno
Ganshoren
5/5 (1 reviews)
Ik ben Arno, 21, en net afgestudeerd aan het Conservatorium van Antwerpen als bachelor Drama. Mijn ouders wonen in Brussel, zelf woon ik in Antwerpen. Ik ben zelfstandig en zorgzaam, betrouwbaar en gretig. Ben voor meerdere dingen 'bruikbaar', lijkt me. Spreek vloeiend Nederlands en Frans. Beschikbaar in BXL en A'pen.
Tuinman in Ganshoren (1083) - Luka
Luka
Ganshoren
5/5 (1 reviews)
Ik werk heel graag in de tuin en zal dus met veel plezier komen tuinieren. Ik heb al heel wat ervaring opgedaan door in onze eigen tuin klusjes op te knappen en zou er dus graag wat extra aan willen verdienen. Ik werk altijd zo zorgvuldig mogelijk en probeer zo goed mogelijk te zorgen voor uw tuin.
Tuinman in Beersel (1650) - Loïc
Loïc
Beersel
5/5 (1 reviews)
Als bioloog ben ik graag in de tuin, en ik heb ervaring dankzij de vele klusjes dat ik als (vrienden)dienst heb volbracht in de tuinen van vrienden en buren. Ik ben vaak vrij in het weekend maar ook tijdens de week.
Tuinman in Relegem (1731) - Mustafa
Mustafa
Relegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een harde werker en hou ervan buiten te zijn. Ik maai met plezier uw gras en kleine tuinwerken schrikken mij niet af. Ik werk snel en efficiënt.
Tuinman in Sint-jans-molenbeek (1080) - Dezirbek
Dezirbek
Sint-jans-molenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als tuinman. Bijna twee jaar heb ik gewerkt bij parken van Brussel. Met verschillende tiem. En ik vind deze job luik, en jij werk altijd buiten dat is ook plus.
Tuinman in Brussel (1000) - Israel
Israel
Brussel
5/5 (1 reviews)
I like a lot handy works, I used to do gardening with my parents, I know how to make it look well at the same time of taking care of it. I am careful and clean.
Tuinman in Dilbeek (1700) - Felix
Felix
Dilbeek
Nieuw
Ik ga regelmatig het gras maaien of ander werk in de tuin doen bij mijn grootouders, thuis,... Ik help erg graag mee in de tuin en heb groene vingers! Ik ben een harde werker en altijd heel gemotiveerd.
Tuinman in Dilbeek (1700) - Gerrit
Gerrit Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dilbeek
Nieuw
Heeft u kleine klussen in en rond u huis, ik kom ze graag opknappen. Gras maaien, opruimen van de tuin, snoeien van planten, uitkuisen van dakgoten, opruim van tuinhuizen, kelders en zolders. Vraag gerust en ik kijk of het mogelijk is.
Tuinman in Vlezenbeek (1602) - Raf
Raf
Vlezenbeek
Nieuw
Mijn eerste vakantiejob ooit was bij een tuinman. Al snel leerde ik alle klusjes in de tuin goed aan te pakken. Mooi recht snoeien, gras af rijden en niet onbelangrijk alles mooi opruimen achteraf. Ik ben een harde en propere werker. U moet wel zelf over het materiaal beschikken, dit kan ik niet zelf voorzien.
Tuinman in Oudenaken (1600) - Soufyane
Soufyane
Oudenaken
Nieuw
J'aime le contacte avec la nature et j'ai une main verte je propose mes services d'aménagement des espaces vert et des jardins faire l'entretien et gardé l'espace bien propre est rangé n'hésitez pas a me contacter merci
Tuinman in Vorst (1190) - Daan
Daan
Vorst
Nieuw
Ik heb als student aan de universiteit op wekelijks basis bij een tuinman gewerkt in de streek rond Leuven. Op deze manier heb ik al heel dat ervaring met dit soort werk.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Anderlecht: geëvalueerd met 4.99 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Anderlecht, betaalbare tuinman Anderlecht, tuinman gezocht Anderlecht, gras maaien Anderlecht, haag snoeien Anderlecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Anderlecht: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Anderlecht is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Anderlecht namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Anderlecht

Een tuinman in Anderlecht zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Anderlecht? Zo ben je verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Anderlecht zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Anderlecht

In het takenpakket van een tuinman Anderlecht is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Anderlecht zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Anderlecht

En een laatste taak is het geven van advies. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Anderlecht. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Anderlecht helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Anderlecht?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt als kinderspel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is verstandig om een tuinman in Anderlecht in te schakelen. Een tuinman Anderlecht is kenner in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Anderlecht?

Een tuinman in Anderlecht is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Anderlecht aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Anderlecht ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Anderlecht prijs
Tuinman Anderlechttussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest populaire diensten aan onze tuinmannen in Anderlecht en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Anderlecht
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Anderlecht gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar goede tuinman in Anderlecht? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Anderlecht te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Anderlecht vergelijken?

Je wil graag jouw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Anderlecht te zoeken. Het is altijd verstandig om verschillende tuinmannen in Anderlecht met elkaar te vergelijken. Jouw gras afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te moeilijk voor de tuinmannen in Anderlecht! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een goede en betrouwbare tuinman in Anderlecht vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Anderlecht een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Anderlecht selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Anderlecht

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Anderlecht

Hoog gras maaien - Snoeien rodendendrons - Offerte gevraagd van jaarlijks onderhoud - Mme walsch Dominique - Couper grande figuer - Bomen snoeien - tuinonderhoud - Tuinonderhoud (3) - Tuinonderhoud (2) - Tuinonderhoud - enlever les plates et remodeler la haie - Treurwilg snoeien, tuin opruimen. - onkruid besproeien/verwijderen/gras maaien/opnieuw zaaien of grasmatten - gras maaien - haag snoeien - Tuinman - Andere in Anderlecht (1070) - Tuinman - Andere in Anderlecht (1070) - Tuinman - Haag snoeien in Anderlecht (1070) - Gras afmaaien - snoeien apenboom - Tuinonderhoud
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden