tuinman Dendermonde

Tuinman Dendermonde gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Dendermonde: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Dendermonde (9200) - Tom
Tom
Dendermonde
5/5 (18 reviews)
In de tuin werken is mijn hobby, ik heb ervaring in het aanleggen van perken, onderhoud van gazon, scheren van hagen en struiken. Ik beschik zelf over heel wat materiaal en neem uw tuinafval mee na de klus. Ik ga steeds voor een resultaat naar uw wensen dus aarzel niet mij te contacteren.
Tuinman in Appels (9200) - Thijs
Thijs
Appels
4.93/5 (14 reviews)
-aanleggen van terrassen -chape leggen -bewateringssystemen voor tuin -hagen scheren en bomen zagen met STIHL topmaterieel. -op maat gemaakte tuinhuizen als ook prefab Hoog werktempo.
Tuinman in Dendermonde (9200) - Fernand
Fernand
Dendermonde
5/5 (8 reviews)
gras afrijden en het proper maken als ook kleine snoei werken is geen probleem voor en dit alles word ook door mij mee genomen en er kunnen ook kleine axel werken gedaan worden
Tuinman in Dendermonde (9200) - Joris
Joris
Dendermonde
5/5 (5 reviews)
Tuinieren kent weinig geheimen voor mij. Altijd in een omgeving gewoond waar grote tuinen aanwezig waren. Heb een wagen met trekhaak en een remorque (dubbelas tot 750kg) en kan snoeiafval meenemen. Beschik ook over eigen materiaal: grasmachine, haagschaar, bladblazer, kettingzaag. Op speciaal verzoek kan er ook hout gekliefd worden met eigen machine (tot 10 ton).
Tuinman in Appels (9200) - Joris
Joris
Appels
5/5 (4 reviews)
Hallo ik ben joris 43 jaar, heb al enige ervaring in tuinonderhoud. Beschik over het nodige materiaal zoals aanhangwagen, grasmachine, heggeschaar, bosmaaier, boomzaag ...
Tuinman in Lebbeke (9280) - David
David
Lebbeke
5/5 (3 reviews)
Hard werk schrikt me niet af allerhande tuinklussen of kleine werken binnen weet ik zeker weg mee ook vuil wegbrengen naar containerpark en dergelijken is geen probleem.
Tuinman in Appels (9200) - Kurt
Kurt
Appels
5/5 (3 reviews)
Mijn eigen tuin onderhouden doe ik graag dus waarom zou ik andere mensen geen handje toesteken ook vijvers hebben weinig geheimen voor mij door de verschillende jaren ervaring.
Tuinman in Dendermonde (9200) - Franky
Franky
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Met jarenlange ervaring heeft een tuin nog maar weinig geheimen voor mij. Wanneer er gesnoeid moet worden, welke ziektes uw gazon heeft of welke planten u het best in uw tuin zet. Ik kan u met alles adviseren. Bovendien beschik ik over het nodige materiaal.
Tuinman in Appels (9200) - Mike
Mike
Appels
2.5/5 (2 reviews)
Gras afdoen ? Tuin opruimen ? Vijver schoonmaken ? Voor alle klusjes in de tuin kan je steeds contact met mij opnemen. Ook hier heb ik een ruime ervaring in.
Tuinman in Dendermonde (9200) - Nick
Nick
Dendermonde
Nieuw
Ik heb al meerdere tuinen aangelegd. En wij hebben al jaren ervaring met het onderhoud van tuinen. Van het planten van bomen tot het zaaien van gras of grasmatten. Ook werkjes rondom te ruil kunnen we aan.
Tuinman in Dendermonde (9200) - Kristof
Kristof
Dendermonde
Nieuw
Valt het grasmaaien je meer en meer lastig of heb je er gewoon geen zin in? Ik wil best een handje toesteken. .............................................
Tuinman in Mespelare (9200) - Gunter
Gunter
Mespelare
Nieuw
Ik ben Gunter, informaticus van opleiding maar met 2 rechterhanden. Uiteraard kan je mijn hulp inroepen voor het opzetten van smartphones, tablets, computers en randapparatuur. Daarnaast doe ik een aantal dingen graag die anderen niet graag doen nl. het gras afrijden, heerlijk om nadien een mooie groene grasmat te zien :-)
Tuinman in Appels (9200) - Johan
Johan
Appels
Nieuw
Voor alle tuinklusjes groot of klein , moet je bij mij zijn , behalve snoeien , bomen omhakken enzo, doe ik alles graag, maaien opkuisen en zo verder.., alles wat tuin
Tuinman in Denderbelle (9280) - Qais
Qais
Denderbelle
Nieuw
gras maaien. met een bosmaaier werken. de tuin opruimen. met bladblazers werken. Een haagschaar bedienen. alle gereedschappen met benzine en elektriciteit
Tuinman in Denderbelle (9280) - Christoph
Christoph
Denderbelle
Nieuw
Heb zelf een moestuinen waar ik veel in bezig ben aanleg van tuin en grote opruiming in de tuin zelf gedaan kennis van aanleggen van kunstgras tot plaatsen van omheining enz
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinmannen in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
“ Ik heb via RingTwice snel iemand gevonden die mij heeft geholpen met een tuinklus. ”
Victor
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Dendermonde: geëvalueerd met 4.71 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Dendermonde, betaalbare tuinman Dendermonde, tuinman gezocht Dendermonde, gras maaien Dendermonde, haag snoeien Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinman in Dendermonde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden