Vind de beste tuinman van Oostende

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
4.46/5 · 39 reviews
8400 Oostende
Ik heb nog een tijd als tuinierder gewerkt, en ik werk met plezier uw Tuin bij alsof hij nieuw is, zowel onderhoud als heraanleg, hagen , bomen planten, snoeiwerk , alles naar wens . Ik kan met elk materiaal overweg, bosmaaier grasmaaier , hageschaar, . Elke job kan ik tot in het fijne afwerken
Tuinman in Oostende (8400) - Rudy
Rudy
4.94/5 · 34 reviews
8400 Oostende
Door mijn hoofdberoep zit ik al 30 jaar in de sector,niets is voor mij te moeilijk of te zwaar of te vuil,ik heb gewoon groene vingers,ik sta elke dag buiten te werken in weer en wind maar het werk ligt me enorm!!
Tuinman in Oostende (8400) - Christophe
Christophe Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.85/5 · 13 reviews
8400 Oostende
In de tuin is er zeer veel mogelijk om uit te voeren. vele werken die met de hand kunnen gedaan worden. Geen zeer zwaar werk waar grote machines voor nodig zijn.
Tuinman in Oostende (8400) - Ronny
Ronny
4.85/5 · 13 reviews
8400 Oostende
Ik onderhoud al 20 jaar 2 stadstuinen. Lid van Velt en kweek van alles biologisch. Geloof in Korte Keten en Ecologische verantwoorde Bio-teelt. Voorstander van de Ecologische, bijna onderhoudsvrije tuin. Ik heb veel ervaring in het snoeien van bomen en struiken en bepaal te samen met jou wat je wil bekomen (indien haalbaar natuurlijk).
Tuinman in Oostende (8400) - Jonas
Jonas Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.89/5 · 9 reviews
8400 Oostende
Naast mijn vaste job in tuinonderhoud wil ik in mij vrije tijd ook graag particulieren helpen in het onderhoud van hun tuin(groot en klein). Alle nodige werkmaterialen(haagschaar, grasmaaier, bladblazer, kruiwagen, etc) breng ik zelf mee. Bovendien neem ik naderhand uw tuinafval mee in mijn aanhangwagen.
Tuinman in Oostende (8400) - Rudy francis
Rudy francis
4.25/5 · 4 reviews
8400 Oostende
Heb al heel wat ervaring met allerhande klussen in en rondom het huis, van het bijeen harken van bladeren ,gras maaien Haag snoeien onkruid wieden tot de volledige aanleg van uw tuin inclusief terras in hout
Tuinman in Oostende (8400) - Luc
Luc
5/5 · 3 reviews
8400 Oostende
Heel veer ervaring uit eigen tuin! Ik hou van de natuur en heb heel groene vingers om uw tuinwerk over te nemen waar u dit zelf niet (meer) kan! Gratis bezoek!
Tuinman in Oostende (8400) - Arne
Arne
5/5 · 3 reviews
8400 Oostende
Heb zelf een grote tuin. Gras maaien. Snoeien. Kleine grond werken. Aanplanten. Stukjes klinkers leggen. Heb zelf veel materiaal thuis. Bomen weg doen kan ook
Tuinman in Oostende (8400) - Aytekin
Aytekin
5/5 · 1 reviews
8400 Oostende
Gewerkt in onder aannemer mimoza overal in België bloemisterijen in kort gewerkt wegens sezoenwerken haagen snoeien blaren en tuinkuis of grof vuilen wegdoen afbraak enz....
Tuinman in Oostende (8400) - Günter
Günter
Nieuw
8400 Oostende
Werk zorgvuldig. Betrouwbaar. Hebt u het nodige materiaal ter beschikking (grasmaaier, hagensnoeier, afvalzakken,enz..) ? Ben beschikbaar op weekdagen.
Tuinman in Oostende (8400) - Gille
Gille
Nieuw
8400 Oostende
Heb je geen tijd om in het weekend je gras af te maaien of gewoon niet meer de conditie ? Ik kom snel even langs als het weer het toestaat. Indien je niet zelf over een machine beschikt kom ik gerust even met de mijne.
Tuinman in Oostende (8400) - Karen
Karen
Nieuw
8400 Oostende
Hallo ik ben Karen. Ik hou van tuinieren, zaaien, planten, oogsten. Bladeren ruimen, spitten en harken het gras maaien,... doe gerust een voorstel ivm waarmee ik u kan helpen. Misschien tot binnenkort
Tuinman in Oostende (8400) - Leo
Leo
Nieuw
8400 Oostende
Tuinieren is tevens een plezier voor mij. Het gras afdoen, snoeien van bomen, onkruid wieden, moestuin hulp, zelfs een wildernis klaarmaken voor beplanting is een aangename bezigheid. Geleerd van vader op zoon en 10- tallen jaren ervaring.
Tuinman in Oostende (8400) - Nail
Nail
Nieuw
8400 Oostende
Ik help U graag met al Uw tuinwerken. Ik ben heel handig en ik heb ook wat ervaring om U in Uw tuin te helpen. Vragen staat vrij en het is gratis ))) dus twijg zeker niet om contact op te nemen
Tuinman in Oostende (8400) - Akgundogdu
Akgundogdu
Nieuw
8400 Oostende
grasmaaien , bladeren opruimen , of kuisen kan ik goed en doe dit ook met plezier. Dit kan ik ook nog vrij goed .

Tuinman Oostende: geëvalueerd met 4.8 door 119 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Oostende, betaalbare tuinman Oostende, tuinman gezocht Oostende, gras maaien Oostende, haag snoeien Oostende,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Oostende: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Oostende is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Oostende namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Oostende

Een tuinman in Oostende zal uw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasperk? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Oostende? Zo bent u verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Oostende zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Oostende

In het takenpakket van een tuinman Oostende is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Oostende zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Oostende

En een laatste taak is het geven van suggesties. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het beste voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Oostende. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet vernieuwen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Oostende helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Oostende?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Oostende in te schakelen. Een tuinman Oostende is specialist in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Oostende?

Een tuinman in Oostende is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Oostende aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Oostende ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Oostende prijs
Tuinman Oostendetussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Oostende en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Oostende
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Oostende gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar goede tuinman in Oostende? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Oostende te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Oostende vergelijken?

U wilt graag uw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Oostende te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Oostende met elkaar te vergelijken. Uw grasperk afrijden? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Oostende! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een goede en betrouwbare tuinman in Oostende vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Oostende een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Oostende selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Oostende

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden