tuinman Oostende

Tuinman Oostende gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Oostende: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Nicola is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.5/5 (42 reviews)
Ik heb nog een tijd als tuinierder gewerkt, en ik werk met plezier uw Tuin bij alsof hij nieuw is, zowel onderhoud als heraanleg, hagen , bomen planten, snoeiwerk , alles naar wens . Ik kan met elk materiaal overweg, bosmaaier grasmaaier , hageschaar, . Elke job kan ik tot in het fijne afwerken
Tuinman in Oostende (8400) - Rudy
Rudy
Oostende
4.94/5 (34 reviews)
Door mijn hoofdberoep zit ik al 30 jaar in de sector,niets is voor mij te moeilijk of te zwaar of te vuil,ik heb gewoon groene vingers,ik sta elke dag buiten te werken in weer en wind maar het werk ligt me enorm!!
Tuinman in Oostende (8400) - Jonas
Jonas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
4.93/5 (15 reviews)
Naast mijn vaste job in tuinonderhoud wil ik in mij vrije tijd ook graag particulieren helpen in het onderhoud van hun tuin(groot en klein). Alle nodige werkmaterialen(haagschaar, grasmaaier, bladblazer, kruiwagen, etc) breng ik zelf mee. Bovendien neem ik naderhand uw tuinafval mee in mijn aanhangwagen.
Tuinman in Oostende (8400) - Christophe
Christophe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
4.85/5 (13 reviews)
In de tuin is er zeer veel mogelijk om uit te voeren. vele werken die met de hand kunnen gedaan worden. Geen zeer zwaar werk waar grote machines voor nodig zijn.
Tuinman in Oostende (8400) - Ronny
Ronny
Oostende
4.85/5 (13 reviews)
Ik onderhoud al 20 jaar 2 stadstuinen. Lid van Velt en kweek van alles biologisch. Geloof in Korte Keten en Ecologische verantwoorde Bio-teelt. Voorstander van de Ecologische, bijna onderhoudsvrije tuin. Ik heb veel ervaring in het snoeien van bomen en struiken en bepaal te samen met jou wat je wil bekomen (indien haalbaar natuurlijk).
Tuinman in Oostende (8400) - Rudy francis
Rudy francis
Oostende
4.25/5 (4 reviews)
Heb al heel wat ervaring met allerhande klussen in en rondom het huis, van het bijeen harken van bladeren ,gras maaien Haag snoeien onkruid wieden tot de volledige aanleg van uw tuin inclusief terras in hout
Tuinman in Oostende (8400) - Dominique
Dominique
Oostende
5/5 (4 reviews)
Ik heb zelf een tuin van 150m2 met een grote moestuin en doe dit werk zeer graag. allerhande werkjes zoals gras maaien, aanplanting, onkruid verwijderen enz... zijn voor mij geen probleem
Tuinman in Oostende (8400) - Luc
Luc
Oostende
5/5 (3 reviews)
Heel veer ervaring uit eigen tuin! Ik hou van de natuur en heb heel groene vingers om uw tuinwerk over te nemen waar u dit zelf niet (meer) kan! Gratis bezoek!
Tuinman in Oostende (8400) - Arne
Arne
Oostende
5/5 (3 reviews)
Heb zelf een grote tuin. Gras maaien. Snoeien. Kleine grond werken. Aanplanten. Stukjes klinkers leggen. Heb zelf veel materiaal thuis. Bomen weg doen kan ook
Roel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Oostende (8400) - Roel
Roel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
4.67/5 (3 reviews)
Tuinman van a tot z van verschillende parken en tuinen . Vrijwel steeds zelf mee aan het werk om juiste onderhoud en opvolging van parken, hoven en tuinen te bekomen Onderhoud gazon en aanleg van kunstgras en grasmatten. Renoveren van ornamenten en bijgebouwen aanleg terrassen en verhardingen. Expertise inzake voorzichtig vellen van bomen en de juiste boomverzorging.
Tuinman in Oostende (8400) - Günter
Günter
Oostende
Nieuw
Werk zorgvuldig. Betrouwbaar. Hebt u het nodige materiaal ter beschikking (grasmaaier, hagensnoeier, afvalzakken,enz..) ? Ben beschikbaar op weekdagen.
Tuinman in Oostende (8400) - Gille
Gille
Oostende
Nieuw
Heb je geen tijd om in het weekend je gras af te maaien of gewoon niet meer de conditie ? Ik kom snel even langs als het weer het toestaat. Indien je niet zelf over een machine beschikt kom ik gerust even met de mijne.
Tuinman in Oostende (8400) - Karen
Karen
Oostende
Nieuw
Hallo ik ben Karen. Ik hou van tuinieren, zaaien, planten, oogsten. Bladeren ruimen, spitten en harken het gras maaien,... doe gerust een voorstel ivm waarmee ik u kan helpen. Misschien tot binnenkort
Tuinman in Oostende (8400) - Leo
Leo
Oostende
Nieuw
Tuinieren is tevens een plezier voor mij. Het gras afdoen, snoeien van bomen, onkruid wieden, moestuin hulp, zelfs een wildernis klaarmaken voor beplanting is een aangename bezigheid. Geleerd van vader op zoon en 10- tallen jaren ervaring.
Tuinman in Oostende (8400) - Nail
Nail
Oostende
Nieuw
Ik help U graag met al Uw tuinwerken. Ik ben heel handig en ik heb ook wat ervaring om U in Uw tuin te helpen. Vragen staat vrij en het is gratis ))) dus twijg zeker niet om contact op te nemen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Oostende: geëvalueerd met 4.8 door 134 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Oostende, betaalbare tuinman Oostende, tuinman gezocht Oostende, gras maaien Oostende, haag snoeien Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Oostende: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Oostende is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Oostende namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Oostende

Een tuinman in Oostende zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasmat? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog aangenamer te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Oostende? Zo ben je verzekerd van het mooiste resultaat. De tuinman in Oostende zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de juiste plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Oostende

In het takenpakket van een tuinman Oostende is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De hovenier in Oostende zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Oostende

En een laatste taak is het geven van tips. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Oostende. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Oostende helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Oostende?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Oostende in te schakelen. Een tuinman Oostende is kenner in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Oostende?

Een tuinman in Oostende is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Oostende aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Oostende ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Oostende prijs
Tuinman Oostendetussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Oostende en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Oostende
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag uitdunnen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Oostende gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geoefende tuinman in Oostende? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Oostende te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Oostende vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een hovenier in Oostende te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Oostende met elkaar te vergelijken. Jouw grasmat afrijden? De bomen snoeien? Niets is te ingewikkeld voor de tuinmannen in Oostende! Ze zullen jou een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een geoefende en betrouwbare tuinman in Oostende vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Oostende een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Oostende selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Oostende

Opruimen compostbak - Tuinman gezocht - Tuinwerken - Tuinman - Tuinman om de tuin proper en onkruid vrij te maken - Tuinman - Andere in Oostende (8400) - Onderhoud tuin - Gras afmaaien - Onderhoud kleine bio tuin: wieden, verplanten,in potten planten, kompost uitvoeren,
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden