Vind de beste tuinman van Evere

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Jeanette
Jeanette
4.64/5 · 11 reviews
1030 Schaarbeek
Ik kan tuinen aanleggen, advies geven over de aanplant, samen met jou de beplanting kiezen en problemen oplossen. Ik heb zeer veel ervaring met sier- en moestuinen. Kan ook zwaar werk verrichten.
Tuinman in Sint-joost-ten-node (1210) - Matthias
Matthias
5/5 · 7 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Ik heb reeds veel in tuinen gewerkt. Gras maaien, snoeien, bladeren opruimen en kleine klusjes in uw tuin. Ik bezit een haagschaar en een kleine grasmachine. Meestal ben ik beschikbaar in de week maar vooral in het weekend
Tuinman in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
5/5 · 2 reviews
1000 Brussel
Zelf heb ik geen tuin, maar ik heb dit jaren lang bij mijn ouders moeten doen en recent vroeg mijn zus ook hulp. Ik heb handen aan het lijf en een logisch verstand. Werk graag buiten en geniet van goed en minder goed weer.
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Leni
Leni
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
Schoonmaken is voor mij een dagelijkse taak. Ik houd ervan als mijn eigen huis er proper en netjes bij ligt en zeker ook fris ruikt. Voor eender welk schoonmaakwerk kan je op mij beroep doen. Ik beschik ook over een wagen en Brussel en Vlaams-Brabant zijn voor mij vlot bereikbaar.
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Zino
Zino
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
Hallo, Ik ben Zino, 24 jaar oud en wonende te Brussel. Ik heb een auto en rijbewijs, dus ik verplaats me waar nodig. Ik ben nog maar net afgestudeerd als communicatie manager. En momenteel ingeschreven als werkzoekende. Daarom ben ik op zoek naar een kleinigheidje om bij te verdienen voor een grote reis vooraleer ik aan het 'echte werk' begin.
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I'm graduated in piano. I love working in the garden.
Tuinman in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Laura
Laura
Nieuw
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Ik ga het kort houden: ik hou van de natuur, mijn kot is dan ook volgepropt met planten. Ik ben klein maar kan veel aan, en ben bereid bij te leren ! Ik woel heel graag in de aarde, dus geen tuinklus is te vuil of te veel voor mij ! Maaien, aarde om slaan, bloemen afknippen, ik doe het allemaal graag.
Tuinman in Diegem (1831) - Bo
Bo
Nieuw
1831 Diegem
Beste Buren, vrienden en familie vertrouwen mij voor hun tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Door mijn ervaring bij zelfstandige tuinaannemers ben ik in staat om kwalitatief werk te leveren met respect voor mens en milieu. Machinepark; Zitmaaier voor velden en grote grasperken - grasmaaier voor kleinere grasperken - hakselaar - snoeigerief - haagschaar - boomzaag - ..... Groeten Bo
Tuinman in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Frank
Frank
Nieuw
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Ik help u graag met allerlei klusjes in de tuin! Zelf help ik mijn ouders regelmatig met tuinwerk als gras maaien, de heg snoeien en onkruid/bladeren weghalen. Ik beschik niet over professioneel materieel maar wel over een gewone grasmaaier en heggenschaar.
Tuinman in Evere (1140) - Vincent
Vincent
Nieuw
1140 Evere
Mijn ervaring in de tuin kan gaan van bladeren opruimen tot gras afrijden of snoeien etc .... dit heb ik allemaal geleerd bij mijn opa in de tuin en bij een tuinman.
Tuinman in Etterbeek (1040) - Antoine
Antoine
Nieuw
1040 Etterbeek
Je sais faire des petits boulot dans le jardin, tondre la pelouse, ramasser les feuilles, couper les branches d’un arbre etc ... pas de soucis pour moi :)
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Louis
Louis
Nieuw
1030 Schaarbeek
in men vrije tijd zit ik vaak in de tuin te werken, ik rij al sinds men 18de het gras af, haag snoeien etc. Ik kan voor het materiaal voorzien voor de nodige job
Tuinman in Sint-joost-ten-node (1210) - Ramaz
Ramaz
Nieuw
1210 Sint-joost-ten-node
Naast mijn activiteit in het natuurbeheer ben ik graag ook in mijn vrije tijd tuinman.ik kan gras maaien,haag snoeien,bosmaaien etc.ik beschik over voldoende en degelijk eigen materiaal.
Tuinman in Sint-joost-ten-node (1210) - Logan
Logan
Nieuw
1210 Sint-joost-ten-node
FR / NL / EN / ES J'ai vécu à la campagne depuis mon enfance et j'ai toujours travaillé dans le jardin. J'aime faire toutes sortes de travaux, de la tonte de le pelouse, à l'installation de certains appareils. Vous pouvez me demander n'importe quoi et ce sera fait avec soin.

Tuinman Evere: geëvalueerd met 4.94 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Evere, betaalbare tuinman Evere, tuinman gezocht Evere, gras maaien Evere, haag snoeien Evere,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Evere: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Evere is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Evere namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Evere

Een tuinman in Evere zal uw tuin nivelleren, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen gras? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Evere? Zo bent u verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Evere zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de ideale plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Evere

In het takenpakket van een tuinman Evere is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De hovenier in Evere zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Evere

En een laatste taak is het geven van raad. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest passend voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Evere. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Evere helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Evere?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Evere in te schakelen. Een tuinman Evere is expert in het gebied van tuin. Samen met de hovenier kunt u de tuin van uw dromen realiseren.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Evere?

Een tuinman in Evere is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Evere aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Evere ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Evere prijs
Tuinman Everetussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor diverse diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Evere en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u diverse voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Evere
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Grasperk afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Evere gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geoefende tuinman in Evere? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Evere te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Evere vergelijken?

U wilt graag uw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een hovenier in Evere te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Evere met elkaar te vergelijken. Uw gras afrijden? De bomen snoeien? Niets is te moeilijk voor de tuinmannen in Evere! Ze zullen u een prijsvoorstel doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een geoefende en degelijke tuinman in Evere vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Evere een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Evere selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Evere

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden