tuinman Evere

Tuinman Evere gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Evere: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Schaarbeek (1030) - Jeanette
Jeanette
Schaarbeek
4.67/5 (12 reviews)
Ik kan tuinen aanleggen, advies geven over de aanplant, samen met jou de beplanting kiezen en problemen oplossen. Ik heb zeer veel ervaring met sier- en moestuinen. Kan ook zwaar werk verrichten.
Tuinman in Sint-joost-ten-node (1210) - Matthias
Matthias
Sint-joost-ten-node
5/5 (8 reviews)
Ik heb reeds veel in tuinen gewerkt. Gras maaien, snoeien, bladeren opruimen en kleine klusjes in uw tuin. Ik bezit een haagschaar en een kleine grasmachine. Meestal ben ik beschikbaar in de week maar vooral in het weekend
Tuinman in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
Brussel
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik geen tuin, maar ik heb dit jaren lang bij mijn ouders moeten doen en recent vroeg mijn zus ook hulp. Ik heb handen aan het lijf en een logisch verstand. Werk graag buiten en geniet van goed en minder goed weer.
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Leni
Leni
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Schoonmaken is voor mij een dagelijkse taak. Ik houd ervan als mijn eigen huis er proper en netjes bij ligt en zeker ook fris ruikt. Voor eender welk schoonmaakwerk kan je op mij beroep doen. Ik beschik ook over een wagen en Brussel en Vlaams-Brabant zijn voor mij vlot bereikbaar.
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Zino
Zino
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Zino, 24 jaar oud en wonende te Brussel. Ik heb een auto en rijbewijs, dus ik verplaats me waar nodig. Ik ben nog maar net afgestudeerd als communicatie manager. En momenteel ingeschreven als werkzoekende. Daarom ben ik op zoek naar een kleinigheidje om bij te verdienen voor een grote reis vooraleer ik aan het 'echte werk' begin.
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I'm graduated in piano. I love working in the garden.
Tuinman in Diegem (1831) - Raphaël
Raphaël
Diegem
5/5 (1 reviews)
Gras maaien, snoeien, aanleggen nieuwe planten, tuinonderhoud (voor- en na winters). Ook heb ik zelf jaarlijks een moestuin dus kan zeker adviseren (voornamelijk pompoenen, gourgettes en alle soorten kolen).
Tuinman in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Laura
Laura
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik ga het kort houden: ik hou van de natuur, mijn kot is dan ook volgepropt met planten. Ik ben klein maar kan veel aan, en ben bereid bij te leren ! Ik woel heel graag in de aarde, dus geen tuinklus is te vuil of te veel voor mij ! Maaien, aarde om slaan, bloemen afknippen, ik doe het allemaal graag.
Tuinman in Diegem (1831) - Bo
Bo
Diegem
Nieuw
Beste Buren, vrienden en familie vertrouwen mij voor hun tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Door mijn ervaring bij zelfstandige tuinaannemers ben ik in staat om kwalitatief werk te leveren met respect voor mens en milieu. Machinepark; Zitmaaier voor velden en grote grasperken - grasmaaier voor kleinere grasperken - hakselaar - snoeigerief - haagschaar - boomzaag - ..... Groeten Bo
Tuinman in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Frank
Frank
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik help u graag met allerlei klusjes in de tuin! Zelf help ik mijn ouders regelmatig met tuinwerk als gras maaien, de heg snoeien en onkruid/bladeren weghalen. Ik beschik niet over professioneel materieel maar wel over een gewone grasmaaier en heggenschaar.
Tuinman in Evere (1140) - Vincent
Vincent
Evere
Nieuw
Mijn ervaring in de tuin kan gaan van bladeren opruimen tot gras afrijden of snoeien etc .... dit heb ik allemaal geleerd bij mijn opa in de tuin en bij een tuinman.
Tuinman in Etterbeek (1040) - Antoine
Antoine
Etterbeek
Nieuw
Je sais faire des petits boulot dans le jardin, tondre la pelouse, ramasser les feuilles, couper les branches d’un arbre etc ... pas de soucis pour moi :)
Tuinman in Schaarbeek (1030) - Louis
Louis
Schaarbeek
Nieuw
in men vrije tijd zit ik vaak in de tuin te werken, ik rij al sinds men 18de het gras af, haag snoeien etc. Ik kan voor het materiaal voorzien voor de nodige job
Tuinman in Sint-joost-ten-node (1210) - Logan
Logan
Sint-joost-ten-node
Nieuw
FR / NL / EN / ES J'ai vécu à la campagne depuis mon enfance et j'ai toujours travaillé dans le jardin. J'aime faire toutes sortes de travaux, de la tonte de le pelouse, à l'installation de certains appareils. Vous pouvez me demander n'importe quoi et ce sera fait avec soin.
Tuinman in Haren (1130) - Flor
Flor
Haren
Nieuw
Hey! Ik beschik al het nodige materiaal om u lichte of zwaardere tuinwerken te realiseren!Als u mijn diensten ziet zitten laat zeker iets weten en zo kan ik u een gratis offerte aanbieden en de werken beginnen !
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlotte hulp, goed dat we zelf keuze tss mensen kunnen maken, door evaluatie zien we wie goed werk levert ”
Jochen
“ leuk om zo'n mogelijkheid te hebben - als het nodig is. bedankt dat jullie bestaan - dat is altijd handig :-) en geef het door aan vrienden. ”
Ken
“ Een fijne eerste ervaring. Wij kenden de website nog niet. Goede informatie, overzichtelijk, veilige manier van betalen. ”
Geert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Evere: geëvalueerd met 4.95 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Evere, betaalbare tuinman Evere, tuinman gezocht Evere, gras maaien Evere, haag snoeien Evere,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Evere: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Evere is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Evere namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Evere

Een tuinman in Evere zal jouw tuin egaliseren, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen grasveld? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Evere? Zo ben je verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Evere zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de perfecte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Evere

In het takenpakket van een tuinman Evere is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Evere zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Evere

En een laatste taak is het geven van advies. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een gepersonaliseerd tuinadvies aan een tuinman in Evere. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Evere helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Evere?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is intelligent om een tuinman in Evere in te schakelen. Een tuinman Evere is kenner in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Evere?

Een tuinman in Evere is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Evere aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Evere ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Evere prijs
Tuinman Everetussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Evere en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Evere
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit rapen in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin onderhouden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom omhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Evere gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar gepaste tuinman in Evere? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste tuinman in Evere te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Evere vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Evere te zoeken. Het is altijd intelligent om verschillende tuinmannen in Evere met elkaar te vergelijken. Jouw grasveld afrijden? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Evere! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een gepaste en betrouwbare tuinman in Evere vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Evere een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Evere selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Evere

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Evere

Tuinwerk - Gardening - Zomeronderhoud Tuin - tonte pelouse (et evacuer dechets) - Onderhoud voor en achtertuin - Een paar uurtjes hulp graag .
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden